A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose!
képzeld, olyan volt öcsémnek, 15 éve, Amcsiból! és akkor még nem tudtuk, hogy mi fán terem ez a bigyó, de nekem tök tetszett (15 éves voltam) és addig nyomkodtam, mig ki nem lukadt.
Most láttam pont olyat a Regioban, gondoltam veszek, de ha gyerek is ki tudja luggatni, inkább hagyom...pedig tök szép!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

jovan megyekmar... (kullog kullog a javor)
moosejaw

Ada!
JÁVOR, mint a Pál!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose!

Én nem 5-ei dátummal küldtem és nem vagyok vírusos,jó van?Szar a leveleződKépVagy az enyém vagy akárkié,mit tudom én,hogy mit csináltam

Juc
20170114224602

Zsanci,

Mi múlt héten vasárnap találtunk Brúnó füle mögött egy-egy duzzat nyirokcsomót, tudod ez volt az antibios történet Kép amit persze nem adtam be neki, mert a másik doki meg azt mondta, hogyha nincs láz akkor inkább ne adjuk be. Baromi csúnya volt a torka attól durrant be, de már alig érezhetőek.

Igen a mom-os én még nem voltam de gondolkozom, hogy el kéne menni, de apa most adta elő, hogy szombat-vasárnap munka van, úgyhogy én nem megyek, ha csak valaki nem ajánlkozik a családban pesztrának Kép
zsebi2004

(Zs, pszt, csak halkan, mert mar nem vagyok itt: es meg a szajat is fel tudja serteni ennek az izenek a szelevel szerintem, mert kivul hegesztettek ossze az allatok, es nem is lattal engem, jo?)
moosejaw

(okés Múússz!!! és köszi az infót!!! akkor ez a vacak kilőve....)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

lányok....Kép
ada007

Sziasztok!

Johi!
Bocsi, hogy tegnap nem tudtam menni, de muszáj volt tegnap elmennem a házidokihoz, mert megint begörcsölt az epém. Ott aztán végéghallgathattam, hogy mi fog várni rám. Háááát, egyik lehetőségnek sem örülök.

Lányok!
A Savoyában hol van a Maya? Ott lesz holnap a tali? Mi ma kapjuk meg a 2hós oltást, remélem nem lesz belőle gond, és akkor holnap tudnánk menni.

Mamacka!
Én Bencsik dokinál szültem, és meg voltam vele elégedve. Pont szabin volt, amikor ki voltam írva, ráadásul túl is hordtam Zsoltit 11 nappal, így már rég bent feküdtem a kórházban mire megszültem, ő mégis szinte minden nap bejött hozzám.

Mesi
jnmesi

Jó Reggelt Hétalvók !!!!!!!!!!!!!

Na, élesítitek már a sportcipőket?
Én már kisuvixoltam fürdőszobát, buddantyút, meg meg is főztem a leveskét ebédre.....hahóóóóóóóó, ébresztőőőőőőőőőőőőőőő !!!!!!!!!!

(látom, még egy csak egy jnmesi leány van talpon....a Maya a bejárattól jobbra fordulva az épület végében van...el sem lehet téveszteni Kép)

Jucus: Pannikó????? szem???? szebb, csúnyább??? mentek tömő?

BosziLH-t tegnap bántotta a szél, szépen kiszedtük belőle, aztán elaludt 8-kor a kicsiágyacskában és 6-kor már kukorékolt....ajjjjajjj, ez az anyócák sorsa.

Na, el teregetni.
Ada
ada007

És nem lehetne a maya esetleg fél 11-kor? Mert ha 11 akkor mi csak fél órát tudnánk maradni, mert nálunk délben ebéd...

Egyébként jó reggelt! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy használtatok az elején pólyát? Mert kaptunk kettőt, el van tőle olvadva mindenki, szép is, csakhát a kórházba nem kell, hazajövetelkor szintén nem kell. A védőnő szerint mire hazakerülünk, addigra már belejövünk, hogy kell tartani a babát, meg nagyon melegek a panellakások. Bár igazából mindenki mást mond. Sógornőmnek jól jött pár hétig mindkét gyereknél. Tudom, hogy majd meglátjuk, nálunk mi jön be, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
mkatus

Én mégcsak nem is láttam közelről pólyát. Gyereket simán meg lehet fogni anélkül, meg mindek belegyömöszölni szegényt....szerintem.
Az meg, hogy szép, hát ippeg nem fog érdekelni az első napokban.
ada007

Sziasztok!

Ada!
Sportcipő már tegnap óta ott figyel a hátiban, cucc bekészítve, Emma még nyomja a szunyát, rákészül a súlyzó-szerepreKép

Bogárka!
Fél 11 nekem ok, ha többieknek isKép

Mkatus!
Én az első 2-3 hétben néha használtam a pólyát, mert szopizáskor könnyebb volt tartani benne a gyereket. És nekünk olyan kókuszbetétes volt.

Na megyek készülődni, már nagyon izgulok, viszket a talpam egy jó kis stepreKép

Kép
Kép
manoka11

Fél 11 nekem is OK.

Nekem is volt pólyám, de csak 2 hétig használtuk. Tényleg könnyebb volt vele szoptatni.

Mesi
jnmesi

Jó reggelt lányok!

Johi, Kisün, Moose, Juc, Ada, Bogárka!

KösziKép

Én is örülök , hogy végre minden okés!!Kép

Johi!

A dokid kérdezd meg előbb és oszt főhívunk vkit, meg majd Adaát is kifaggatjuk, és tőlem mehetünk együttKépörülnék nekiKép

Maya akkor lesz hónap?mikor?

Ada!

Neked köszi az infót, remélem eltudok menni vmikor, mert nagyon szeretnék!!

JUCUS!

Pannuskának jobbulást és vigyázz rá nagyon!
Szegény pici kis szemikéjeKép
eszti25

Oxi összepakolva, öltöztetem a lányt és indulunk Kép Baromi messze megyünk... Kép De legalább társaságba, steppelni Kép (Én majd ír steppelek, ha nem megy a pad, kicsit fáj a térdem...)

Juc levele fentakadt a múltkor, tegnap engedtem ki, azért jött meg csak tegnap a listásoknak, a végén van a csatolmány, az a lényege Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Juteszembe, ha gondoljátok, valamelyik tornaórán én is bemutathatom a babaasszázs-tudományom Kép
Nah, majd megbeszéljük...

KépKép
oxigen
Györköny

katus,
pólyahasználat szerintem majd szülés után kiderül. Nekünk nem volt, csak egy ilyen lájtos tépőzáras változat, ami paplan, de zsebet lehet belőle csinálni babának, kezdetben éjszakára használtam, mert így a lábacskája nem fázott. Kép de szerintem ártani nem árt, hogyha van, mert sokan szeretik, főleg az első időben, a lényeg, hogy te döntds el, használod-e vagy sem.

v
kisün

Oxi,
meg a mamamasszázs-tudomány is jól jönne KépKép önként jelentkezem bemutató-alanynak Kép
jó tornát!!!
kisün

Oxi!

Én is szívesen megnéznémKép és ha lehet én is lennék babaKép, bár már Kisün megelőzöttKép Kép
eszti25

Jó reggelt!!!

Én 5.10 kor keltem a Benivel és azóta varázslósat játszok az akvárium előtt.

Köszönjük a sok kedves hiányolo szót, én is sokat gondoltam a csapatra!!!

A buliról inkább imélben mert azt a párom mindennap átnézi!!! pappliza@freemail.hu

Este teszek fel képet

Reklámról: az a liberós nem jött össze, viszont volt egy Materna reklám és fotózás amit sajnos csak Izraelben játszanak le. Ha lesz anyagom , akkor fölteszem de szerintem még vágják, szerkesztik, az még idő.
Most az Oláh Ibolya klipjébe kerestek gyerekeket , még a héten visszajeleznek, ha az enyémeket beválogatják.

Pusza
Kókusz
kókuszdió

Köszönöm. Kép
mkatus

Az élet egy nagy rohanás....
Sziasztok!
neet
neet

Tényleg az!

Jucus
20170114224602

sziasztok...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia!

Mit Ti csináltok?Én arra várok,hogy Panna felébredjen és elviszem szemészetreKépnem mentem tornára sem,viszont Soma ma nem kapott reggel rohamot az óvitól.

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Moose nem izélek, ez az Intézet a bölcsiket szokta izélgetni, mindenbe belekötnek, még olyanba is, hogy mit mondanak az óvó?nénik és milyen hangsúllyal, éppen a Halom u-i volt soron, mikor ott voltunk. Most már képben vagy?

Köszi Ada.Kép

Ada, mea culpa, elindultunk de későbbi villamosra szálltunk és az orrunk előtt ment el a 24-es. Kép De van még kifogásom, válogathatsz: 1. Csajom alig hagyott aludni, utána anyum elvitte piacra, szomszédolni, így tudtam aludni, és elaludtam.Kép Õ meg bezombult.
2. Végre megjött apa.Kép

Zanza
zanza

Zanza!

nem mentél tornára?Én sem.Szegény ADA biztos egyedül steppelt a jó zenékre.Kép

Juc
20170114224602

Sziasztok !
"Kicsit " lemaradtam....
Látom van torna , lehet majd mi is mennénk , ha elférünk még ? Kép
Megvolt húgomék esküvője , jó volt , szép volt . Áron végigaludta , este 1/2 7-től aludt ahogy szokott , zene nem is zavarta , szóval hagyta a szüleit bulizni , így hajnalig táncoltunk .
Remélem mindenki jól van . Majd igyekszem követni az eseményeket .

Kép
Kép
greenolive

Ki jön akkor holnap a savoyába? Utána gondolkodtam, elvileg akár jó a 11 is, akkor ott ebédelünk Kép... finom tortillát a mayából...hmmm Kép
És az első utam lesz a yarisszal, hú de izgulok Kép Ma du. hozza el az öcsém, én nem mertem bevállalni a hungáriakörutat csúcsforgalomban egy még szokatlan autóval...Kép

Na megyek, lassan ebéd...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog!
szupi! Ott ebédelés rulez!!!! Kép eszünk az új kocsidra!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hali,
nem tom mi lesz még a holnappal,ha megyek akkor is csak egyedül......az a gáz hogy a szerda lett a kiszállítós nap,így egész nap úton vagyok és a rendelésektől függ hogy mikor indulok és mikor hol vagyokKép
mi a pálya most a 27tel??????????????sicher?mert az okKép

katus,
nekünk is volt pólyánk és utáltamKépnekem sehogy nem állt kézre,sokkkal könnyebb volt anélkül fogni a gyerket.nekem!sztem próbáld ki és majd eldöntöd,azzal nem veszítesz ha úgy is van.

b. kelt megyünk shoppingolniKép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Mánemazé' de 10-en voltunk, jól leizzadtunk, és szerintem a dedeknek sem volt semmi bajuk a tornával. Én azért elfáradtam, de most így, hogy mozogtunk, tusoltam, ettem és még Milkát is vettem jutalom gyanánt igen szép az élet, tralllala.
Zanza, majd jössz máskor....akkor is király lesz a torna, meg akkor már Green is jön, nemde? Meg Jucus is.

Pannikónak gyógycuppantás.....szegény pici szeme...
Na, most el házimunkázni, aztén megyünk homo-dokinénihez, aztán....mittomén.

Juc: Somának mondjad meg, hogy ovi RULEZ...hátha, ő kitalálja végre mit is jelent ez Kép

Maya: akkor marad a 11 óra?????????
Oké, akkor maradjon.
ada007

Bogárka: éljen a Yaris!
ada007

Torna szuper volt, mindketten jól leizzadtunk, remélem Emma nem fázott meg. Most már alszik, folytatja, amit a torna végén elkezdett (úgy látszik, neki nagyon bejött a relax zeneKép)
Ada köszi, téynleg nagyon jól esett, aztán ne feledd a még egy alkalmat, hátha sikerül összehozni, részemről lenne rá igényKép
Na megyek zuhanyozni, rámfér.

Pannának gyógypuszik!!!

Akkor végül hánykor lesz Maya, nem bírom követni a sok kavarástKép

Kép
Kép
manoka11

Maya akkor maradjon 11. Bocs a kavarásért! Kép

Ada!
Meg én is!!! Kép És el fogunk még férni???

Gigi!
27-e sicher! Aki írt eddig mindenkinek jó! Kép Reméljük az idő is kegyes lesz hozzánk! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Nem volt még időm visszaolvasni, majd délután!

Hát Lányok... voltunk ezen a Dévény-módszeren Timivel! Nem is tudom mi legyen!
Én nem gondoltam, hogy ez egy ilyen brutál módszer! Szegény Timi végigüvöltötte az egészet, még nem is láttam Õt ennyire sírni! A végére már hangja sem volt, csak tátogott szegényke, majd a kimerültségtől meg a fájdalomtól beájult! Én meg ott bőgtem és potyogtak a könnyeim! Legszívesebben kikaptam volna a gyógytornász kezéből, vagy legalább egy kis szünetet hagyott volna időnként, hogy megnyugodjon! Heti 2X kellene járnunk erre a kínzásra! A gyógytornász szerint muszáj így kimasszírozni ezeket az izomletapadásokat, mert később nagyobb gondok lesznek, lábfejtartási rendellenesség stb
Én nem tudom eldönteni, hogy tényleg szükség van-e erre! És mi van a dolog lelki oldalával? Én nem hiszek abban, hogy Õ még csak egy csecsemő és úgy sem fog rá emlékezni! Szóval teljesen kivagyok!
Igaz már napok óta bőgök! Nem csak ez van! Tegnap még úgy volt, hogy válunk a férjemmel! Ma költöztem volna anyukámékhoz, itt van a sok összepakolt cucc! Most állnak a dolgok, majd meglátjuk mi lesz!:-(

Tudtok esetleg valakit, aki konkrétan járt erre a Dévény-módszerre? Úgy beszélnék vele!

ILdi
ildi76

ILdi, KépKépKép
jaj, annyira sajnalom, h nem tudtunk egy kicsit beszelgetni. ha konkretan nem is tudtam volna segiteni, de megis... talan...
a holnap tenyleg nem jo neked???

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ildi!
Kép nagyon sajnálom!!! azért adjatok magatoknak esélyt!!! Én is válni akartam, mikor L. elment a legénybúcsúba!!!Kép most épp nem akarok válni!
Dévény módszerre meg jártak Zsebiék, kérdezd őt!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Ma voltunk oltáson. Szegény Zsolti nagyon-nagyon sírt.

Mesi
jnmesi

Ada, a torna klassz volt! kosziKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ildi Kép szolj, ha barmiben tudunk segiteni!

Katus, ha tenyleg meg az en velemenyemre is kivancsi vagy: szerintem dobd ki, vagy adomanyozd egy muzeumnak, oda valo!

Jut eszembe, ma voltunk melohelyen es jol kicikiztem a rendszergazdakat, hogy meg mindig van naluk floppylemez... de az evek soran mar megedzettem oket, es birjak a piszkalodasaim, csak mosolyognak mindig Kép Tenyleg, nem kene nehany pasi a topicba? Kép Egyebkent nyul elvezte, minden szamitogepet ki akart kapcsolni, meg a halozati switcheket (a rendszergazdak meg fel is ajanlottak neki, hogy lemehet a szerverszobaba es kulon boxban gyakorolhat, de en nem engedtem) meg mindenkihez odament haverkodni es jol feltartotta a munkat Kép Kép

Ada, ha en nem tudok/akarok jarni tornazni, azert meg lehetunk baratok? (Lusta vagyok, meg messze, meg felek, hogy meggebebb leszek...)
moosejaw

Sziasztok!

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, Ildi, Kép ennyire rossz a helyzet Kép, nemááááá, tényleg szólj ha tudunk segíteni valamit!

Meg szegény Timi, de biztos szükség van rá, mint az oltásokra is. Kép

Ada

Én is akarok menni tornára! Beférünk még? 10-en voltatok+babák, vagy babákkal együtt 10? Azért nem mentem ma, mert Bendi tegnap kapta az 5 hós oltást és ilyenkor mindig alvás van, majdnem egész nap, szegényt kiütik ezek az oltások. Kép

Katus

Nekünk nem volt pólya, mert minek.

Helló Kókusz! Kép

Bogárka!

Írgyiirigy a yaris miatt, nekünk is nagyon tetszett, de nem tudtunk venni, mert sok kezdőrészlet kellett volna, meg sok volt a thm Kép, úgyhogy ezért vettünk suzuki ignist. De azért most már megszerettük ezt is. Kép

Hát én mostanában olyan ritkán tudok írni, egyrészt Bendi ugye elég keveset alszik napközben, meg nekem annyi időmet elveszi a házimunka, biztos valamit rosszul csinálok, de mindig le vagyok maradva és idegesít. Kép

ruz
ruzicsky

Ruz, en hanyagolom a hazimunkat Kép majd a gyerek megcsinalja, ugyis unja mar a jatekait, a mosogepet megszivesen tekergeti Kép sajnos most par napja a kukat kezdte nyitogatni, meg se tudnam szamolni, hanyszor mosom meg a kezet egy nap...
moosejaw

Ada, oké, megyünk jövő héten!Kép

Bogárka, tök szuper lesz, új Yaris wow!

Holnap vihetem apát? Igaz, őt inkább a tortilla érdekli majd.Kép

ILdi, én is csak azt tudom mondani, hogyha bármi van szóljál. Igyekszünk segíteni.

Katus, mi kipróbáltuk a pólyát, Réka szerette, de ő téli baba és jó volt neki az "állandó" meleg. De tényleg az a legjobb, ha kipróbáljátok.
zanza

Ruz, Zanza!
Azér nem új ám, 3,5 éves, de a 31 éves bogaramhoz képest nagyon-nagyon új Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi!
Jaj! Kép Valóban ennyire rossz a helyzet, hogy csak ez lenne a megoldás??? Kép Tényleg segítünk, csak szóóólj mindig!!!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Voltunk ma dokinéninél és ma sokkal jobb benyomást tett rám, mint a múltkor. Szurit nem kaptunk, sikerült elhalasztani. Viszont hízni nem híztunk csak 200 grammot a 3 hét alatt, igy elrendelték nekünk az esti tápszert. Szerintetek mit csináljak? Lehet, hogy tényleg nem eszik eleget? valóban nem sok a tejem..... de eddig azt hittem, hogy elég neki. Mondjuk lehet, hogy sokszor azért sír, mert nem elég neki a tej? hát nem tudom...Adjatok nékem tanácsot. Köszi előre is.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ildi: most olvasom csak,hogy mennyire ki vagy készülve. ÓÓÓÓÓÓÓÓ Te szegény... tudok én valamiben segíteni? itt vagyok közel, ha gondolod csörögj rám és gyere át....Tényleg nyugodtan. Sétizünk egyet és dumálunk.
Húúúúúúúúú ez a dévény tényleg ennyire brutál? mert én eddig mindig nagyon jókat hallottam róla? Pedig nekem is kell menni, mert Fannival is vannak gondok. Szóval időpontot kell kérnem és menni hozzájuk. Fanni bal oldala állítólag nem annyira aktív, én ezt nem vettem észre, ezért megyünk ideggyogyóra is. Ti voltatok ott is? És lábfejtartási probléma is van. SZóval menni kell nekem is. A csaladineten a 2005.nyári topicban van egy ikres anyuka Annamari ő azt hiszem hordja a gyerekeit hozzájuk. Esetleg gyere át oda és kérdezz tőle.... más javaslatom nincs, de ez mindenképpen megfontolandó.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: