Sziasztok,
Olyan régen nem írtam már, kérlek, ne haragudjatok érte. Hétvégén is elég ramatyul voltam, állandó álmosság és hányinger, hányás. Beindult a kis drágám.
Tegnap is ahogy hazajöttem, dőltem be az ágyba. Ma ez után a levelem után teszem ugyanezt
Megvolt minden "kötelező" vizsgálat, minden rendben van.
Vérszegény vagyok, erre majd a dokim biztos mond valamit a jövő héten. Ezen kívül EKG-m tökéletes, a kardiológus megvizsgált, hallott valami kis zörejt, majd kérte, menjek be hozzá a kh-ba, megnézte UH-n is. Semmi baj nincs. Ja, olyan jó fej volt! Ott játszott az UH-val, majd kérdi: szeretne egy fotót a babáról? Mindjárt csinált is nekem egy sorozatot

A kardiológus.

Nagyon rendes és jó szakembró.
Ma voltam nyaki redő vizsgálaton (genetikai UH azt hiszem), ott is minden OK. CRL 49 mm (ekkora a babóm), 11-12 hetesnek írták. Beletrafáltak.
Láttuk a fejét, szemeit, száját, két kezét, két lábát, térdét. Leírhatatlan érzés volt. És hallottuk a szívét is. Ezt kívánom mindenkinek tiszta szívből! Ja, és megkaptuk videó kazin is az utókor számára
Legközelebb jövő héten pénteken megyek vissza a dokimhoz. Jártam közben a védőnéninél is, megkaptam a kiskönyvemet is. Nagyon aranyos, egy idős néni. De nagyon kedves, rendes. És telve van tapasztalattal.
Tündi
Tényleg nem szabad elkenődni!!! A 28 napos ciklusok ugye nem általánosak Nálad sem, ha jól emlékszem... Nekem a Closti szedése alatt is a 16. napon alig 18 mm-es volt a tüszőm. Szóval ez nem mérvadó. Persze akkor a hülye dokim (a régi) adott egy repesztőszurit, hiába kértem, várjunk még vele, hiszen nekem hosszabbak a ciklusaim. Persze ha a kis tüszőt repeszti meg, annak nincs jó vége... Nem is lett. Abból lett a ciszta. Csak azt akartam írni, hogy ilyenkor gyorsan nő és bármi lehet belőle. Elképzelhető, hogy Neked is hasonló a bajod, mint nekem: nehezen érik a tüsződ. De ezt abszolúte lehet kezelni, meghát nem is baba-kizáró ok.
A ciszát kérdezted a múltkor, csak mivel teljesen kába voltam, egyáltalán nem is reagáltam (bocsi érte): szóval igen, a bal oldali pfészkem volt cisztás. Abban a hónapban, amikor összejött a baba. Mivel a másik oldal tökéletesen működött, ez nem volt gond. Valószínűleg a Closty-tól volt, mert előtte nem vot semmim. (a hülye előző dokim

)
Ironram
Nagy gratula a manóhoz! Ugye milyen klassz érzés?
Babus
Örülök, hogy meoldódni látszik Kristófka szem-gondja és jó kezekbe kerül. És így Ti is megnyugodtok egy picit.
Évi77
Ekkora pocak!!! Atyaég!!! Amikor írtad a múltkor, hogy "kisbálna" vagy, nem hittem el, bevallom.
És csak +1 kg... Hogy csináltad???
Adri
Neked is nagyon szép kívülről a pocaklakód

Szépen nő a pocid! A rosszullétek megvannak még?
Duddu
9,7 mm a nyhártya, ugye? Nem 97 mm...

Az a hormonvizsg érdekes, nem kerülne semmibe a dokinak (3. napon egy szuri), de sok mindent elmondana... Én nem értek egyt a dokiddal, bocsi.
Kinga
Sajnálom, amit írtál. Kúráld ki magam mielőbb és gyere vissza hozzánk! Várunk vissza!
Breni
A köv. menzitől visszaszámolva 14 napon vagy fogamzóképes. Te tudod, milyen hosszúak a ciklusaid. Így kell számolni, mindenesetre.
Sysy
Hogy vagy?
Én nem tudok most többet visszaolvasni, várom már azokat a zebrákat de nagyon....
Pusza
Unique