A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Olyan sokat írtok hétköznaponként, hogy sajna nincs időm visszaolvasni. Bízom benne, hogy mindenki rendben van, látom a táblában, hogy nincs újabb zebrás... Kép De ez persze, mint tudjuk, átmeneti állapot!!! Kép

Velem minden OK, sok a dolgom, rengeteg az órám és majd megpusztulunk a suliban a melegtől... De gondolom, Ti is így vagytok ezzel! Kép Amikor kellett, akkor nem volt meleg, most meg itt van... Kép

Adri!
Megnéztem a képed, és arra gondoltam, milyen jó lesz, majd ha akkora pocid lesz, mint nem olyan régen a Meának volt... Kép Csak győzzük kivárni!!! Kép

Képzeljétek, szombat délután babazsúron voltunk, mert a barátnőm kislánya volt pontosan 1 éves! Olyan kis tündér az a lány! Hangosan kacag, meg lehetne zabálni!!! Kép Én is egy ilyen "töpörtyűt" szeretnék most már tényleg hamarosan!!! Na majd meglátjuk a sors mit akar.
Egyébként a kolleganőm a múltkor azt álmodta, hogy terhes vagyok! Kép Remélem, minél hamarabb bekövetkezik...

Most ennyi voltam, ha tudok, jövök újra!
Üdv mindenkinek
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Nagyonnagyonnagyon KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT!
Hasznomra voltak! Kép
Nos a munka megvan, aranyos kis jelenet!Kép
Fülészet
Régen örültem ennyire! A fülem azért szúrt, mert egy HAJSZÁL volt benne! Még egy ilyen hülye banális dolgot!\ clipart{lol}
A komolyabbik része a dolognak, hogy krónikus orr és arcüreggyulladásom van (köszönhetően az allergiának), ezért édes dokibácsi kiadta az utasítást, hogy a fülészetre is terhesgondozásra kell járnom, havonta egyszer ha nincs problémám. Figyelni kell, mert bármikor eldurvulhat a helyzet.
Nőgyógyász
Igaz akihez akartam menni nem volt, de ez is egy szimpatikus dokibácsi volt. ÉS VAN KORREKT UH A RENDELÕINTÉZETBEN!!!! Láttam kismanónkat! 6 hetes, óriási bő fél centi magas, dobogó szivecskével, egészséges szikzacsival! Annyira örültem, hogy még képet sem kértem!Kép De majd legközelebb! Hónaljam pedig eltévedt tejmirígy!

Duddu!
Sajna paragép vagyok, mert azt hittem, nem tud újat mutatni egy pocakosodás, de meggyőztek róla, hogy DE. A pattanásokon kívül szinte semmi hasonlóság, így viszont hamarabb hiszem azt, hogy bajom van, mert azt hiszem, már tudok valamit.Kép
Igyekszem gyorsan kinőni!

Most mennem kell, mert gyermekem bontj a szekrényt!
Majd jövök!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter!
Annyira, de annyira örülök! Kép Kép Kép
Ennél jobb híreket nem igazán kaphattál volna!
Na jó, kivéve, az arcüreggyulladást!
Gyógyítsd ki magad belőle hamar!

Nagyon örülök! És legalább azt is megtudtuk, hogy ennyire különbözhet két terhesség.
D jó neked, hogy már a második babócádat várod, mostmár ezer % Kép

réka
Vendég

Sziasztok!Kép

Dido!Kép

Örülök neki hogy feszül a pocim,mert ez jó ügy érdekében történik.Kép
Köszi a jókívánságot,elraktározom!Kép

Annácska!Kép

Nekem tényleg a legjobbat a pihenés teszi,csak azért aggaszt ez a pocakfájás.Kép
Normális ez?

Monyoka!Kép

Megpróbálok pihenni amennyit csak lehet!Kép

Tündi!Kép

Köszi már egy kicsit jobban vagyok!Kép

Ezzel a nyavalyás allergiával kínlódok most nagyon,de ma különösen.Kép
Ráadásul úgy tudom hogy nem lehet rá szedni semmilyen gyógyszert.
Ó de jó lenne ha már október lenne,mert akkor már megszabadulnék tőle.Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok Lányok!

Csak bekukkantani van időm, visszaolvasni talán majd holnap. Most értem haza a suliból, szülői értekezlet volt és hát sokat tudok beszélni!Kép

Tündi!
Légyszíves javíts 1.cn-re Kép Pár nappal hamarabb jött mint kellett volna, megborulni látszik a pontos ciklusom!Kép Nem tetszek magamnak, vmi biztos nincs rendben velem, ilyen még soha nem volt, hogy hamarabb jöjjön. De két hete nem mondott a doki semmit a bevérzett tüszőn kívül!

Holnap igyekszem visszaolvasni, addig is jók legyetek!Kép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Eszter
Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek és hogy Kismanó is jól van odabentKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Duddu!
Igen! Így jár aki azt hiszi, hogy tud valamit a terrmészet dolgairól! Kép
Ezért igaz a mondás, jó pap...Kép

Babus!
remélem minden ok lesz Gyermekkel!
Épp amíg vártam nőgyogyi után fülészet előtt, egy baba kb. egy idős Olivérrel ment be, természetesen soron kívül a dokibácsihoz. Már kinnt is nyűgös volt, de bent (az ajtó csak egy zuhanyfüggöny volt) rázendített a babák szívszaggató sírására. Nem mondom, hogy egy széplélek vagyok, de rögtön eszembe jutott, amikor Olivér szemét átmosták (5 hetesen!)! Forgathattam a szemem, hogy el ne bőgjem magam! Annyira szívbemarkoló egy gyerek igazi sírása!
Főleg jelen állapotomban.Kép

Csibe!
Sajnálom!

Monyó!
Ne éld bele nagyon magad, de bizakodj!
Köszi a receptet!

Tündi!
Mikor mész Uh-ra?

Sysy!
Most még csak a poci feszül, a 35. héttől a lengőbordád is fog!Kép

Annácska!
Tündériek vagytok a képen! Nagyon jól sikerült fotó!

Évi77!
Nem piskóta pocak!Kép

jelentem, mennem kell aludni! Megérkezett az álomkóros periódus!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Csibe!

Sajnálom, hogy megjött! Kép
Remélem, azért nem depizel ettől nagyon.

réka
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 13:50-kor.
seszi

Szia Seszi!
Érződik a frissesség Rajtad! De jó lehetett! Kép
Várjuk a képeket!

réka
Vendég

CSibeKép
Nekem is borul a pontos menzim, egyre hamarabb jön meg.
Én valahogy azt gondolom ez pszichésen is lehet. Ráadásul a pattanásaim is most akkor jönnek ki, ha elmúlik Piri, eddig meg pont fordítva volt.
Én nem aggódom már emiatt mert a többiek itt azt mondták. Kép
Te se tedd. Kép

EszterKép
Na ugye, na ugye. Örülök, hogy minden rendben volt.

AdriKép
Aranyosak a fotók. Jó kis pocakod van.

SesziKép
Már én is alig várom, hogy menünk a környékre. Mikor lesz már csürtörtök...

SziszkaKép
Veled mi a helyzet?

ValérKép
Szia, ugorjál be ám gyakrabban. Remélem az álom bejönKép

DuduKép
Te ma mész dokihoz ugye? MAjd írjál mi volt.

NA lányok én lépek, mert Hajdúdorogra kell elugranom. Tök egyedülKép
De fogok unatkozni.
Holnap jövök.

junko
Addig is írjatok sokat, hogy estére tudjak tájékozódni. Bocsánat akinek nem írtam, rohanok, azaz gurulok. (de jó lenne ha tényleg Kép )
Vendég

Sziasztok!

A ma reggeli UH eredményem több mint pocsék Kép Mnyhártya 6 mm, tüsző bal oldalon 11 mm. Múlt hónapban a jobb oldalon 18,5 mm-es votl 13. cn Kép Nem tudom mi lesz ebből, csütörtökön is megyek reggel, délután meg dokihoz. Kicsit aggódok...
Viszont tök jó volt, hoyg egy kismama volt előttem az UH-n, és hallottam mindent végig! Kép Elképsztő volt, azok a pangások, na és hallottam a baba dobogó szivét! Csak álltam a vetkőzöfülkében, és szinte tátva maradt a szám, még sosem hallottam ilyet Kép 7-8 hónapos lehetett a kismama.

Csibe
Sajnálom, hoyg megjött! Kép Fel a fejjel, igenis lesz babád neked is! Hidd el!

Eszti
Örülök hogy a dolgok nagy része megoldódott, az arcüreggyulladás meg reméljük hamar rendbejön! Vigyázz magadra!

Babus
Olyan édik a képek!

Seszi
Lemaradtam... mégis voltatok itt? Talizhattunk volna, ha csak kis időre is Kép Örülök hogy tetszik a város és környéke Kép

Ideje nekiállnom a munkának.
Tündi
Vendég

Sziasztok Jányok!
Beteg voltam, nem jártam dolgozni sem, tele vagyok antibiotikummal, gyógyszerekkel, orrcseppekkel, spray-vel. Nagyon allergiás vagyok, és mivel nem mertem szedni rá gyógyszert, nehogy ártson valakinek, ezért nagyon legyengult a szervezetem és ahogy az orvos mondta, felülfertözödtem. De már jól vagyok, csak elkeseredtem amiért azt mondta, hogy most télig nem próbálkozhatunk a gyógyszerek miatt!!!KépMert most az a fontos, hogy az allergiás tüneteket lecsökkentsék!KépDe én inkább lennék allergiás!!!
Szerintem vegyetek ki nyugodtan a tábliból, átadom inkább másnak a helyem!!!
Azért foglak olvasgatni Titeket és megígérem, hogy visszajövök!Kép

Babus!
A növérem és én is már 5 hónapos korunk óta kancsalok voltunk, a növérem 7 hónaposan kapta meg élete elsö szemüvegét, ma is megvan, olyan édes!Én csak másfél évesen kaptam, aminek az lett az eredménye, hogy növérem teljesen meggyógyult 6 éves korára, én pedig mind a mai napig szemüveget hordok!Szóval én nagyon bánom, hogy nem kaptam akkor szemüveget!!!

Mindenkinek szép babavárást kívánok, kismamáknak babázást, várakozóknak sok-sok türelmet, mert nemsokáára költöznek a gólyák Afrikából!!!

Vigyázzatok Magatokra!

Kinga
Kinga79

Jaj Kinga!
Ennek nagyon nem örülök. Kép
De gondolj arra, hogy a természet is olyan, hogy a gyenge szervezetbe nem ülteti a babót, ezért biztos télen, mikor már makkegészséges leszel rögtön beköltözik a kiskavics!

Azért jelentkezz néha és gyere mielőbb vissza!
Olyan rossz, írnék valamit, amivel itt tartanálak, de annyira érthető, hogy most kicsit "lelépsz", hogy nem tudok mit írni.

Vigyázz Magadra és mielőbbi javulást kívánok! Kép Kép Akkor most ehhez küldöm a drukkokat, meg a pozitív energiát: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép Kép

réka
Vendég

Tündi!
Ha jól nézem, ez még csak a 10. cn-od, nem? Akkor még nőhet a tüszőcske, meg a mnyh. is, ugye?
Szóval ne kenődj el!
Gondolj inkább arra, mikor a te pocakodban lévő kislakónál számolod majd a szívveréseket úgy, mint az a kismama.
Tudod, még idén eljön...
Csütörtökre akkora tüsződ lesz, hogy győzzön elférni!! Kép

réka
Vendég

Sziasztok!

Most van egy percem, gondoltam írok Nektek. Most nagyon nagy felfordulás van a suliban, hisz a szakmenedzserek elkezdtek tegnap és nagyon kevés terem áll rendelkezésre. Ma pl. 8-ra jöttem és 16.15-kor végzek, mert van 9. órám is... Na mindegy, ez van. Kép

Én is bízom az álomban, de szerintem nem ez a hónap lesz a mi hónapunk. De még nincs jele, addig bízok benne, de szerintem a jövő hónapban próbálkozhatunk újra... Kép Ez egyelőre csak megérzés.

Most viszont mennem kell, mert csöngettek és ilyenkor minden nap valaki ügyel a folyosón és ma én vagyok a soros. Ez azt jelenti, hogy a mai nap minden szünetében lent kell lennem a földszinti folyosón. Vigyáznom kell, nehogy szétszedjék a sulit! Kép

Majd még jövök ma...

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Ironram
Gratulálok az 5 milis bébihez. O:

Tündi Kép
1. Nem biztos, hogy rosszat jelent a 11mm. Volt neked 35 napos ciklusod is és ha ez is olyan hosszú lesz akkor még majdnem egy hétig növögethet.
2. Lehet, hogy mégis a tüsző érés és repi körül van a gond, ezen meg egy kis stimuval biztos lehet segíteni.
Szóval lesz megoldás. Azért is mentetek dokihoz, hogy kiderüljön mi lehet a gond.

Kinga Kép
Én is allergiás vagyok, és tablettát nem is, de orrsprét használok. Ugyanis, ha ezt nem teszem, úgy bedurran a nyálkahártyám meg minden, hogy egész évben nem kapok levegőt Kép még az allergiás szezonon kívül sem. Ironram is elment a tüdőgondozóba, hogy megbeszélje babásan mit használhat és adtak is neki orrsprét.

Csibe
Sajnálom. Kép

Sziszka Kép
Ugye ma akkor a 34 napon vagy. Remélem még aktuális így küldöm a drukkokat: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok
Lehet, hogy már nem tudok jönni többet a héten, mert elutazok. Nem teljesen havaj lesz, de azért majdcsak elviselem valahogy. Még kéne egy cipőt vennem, de szokás szerint mind bő a lábamra. Grrrrrr.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Szia Zsu!
Sosem tudhatod, melyik hónap a tiétek.
Viszont az álmok, hogy mit jelentenek nem tudhatod.
Egyik barátnőmmel úgy két hónappal ezelőtt ugyanazon az éjszaka mindketten azt álmodtuk, hogy ikreket várok Kép
Hááát, azóta még nem derült ki, hogy mit jelenthetett. Kép

Sok-sok energiát és türelmet a munkához!

réka
Vendég

Majcsi!
Hova utazol?
Nekem is mindig bő minden cipő. Kb. 39,5-es lábam van, de olyan keskeny, mint egy 37-es. Nézz el a Horváth Cipőbe! Ott sokminden van.

Nna Dudu!
Mostmár nyomás dolgozni, mert nagy csúszás lesz belőle!
Vendég

Kinga
Annyira sajnálom, hoyg most így alakult! Nem is tudom mit írjak. Tényleg fontosabb most hogy mielőbb teljesen meggyógyulj. Vigyázz magadra te is, és azért néha írjál!
Türelmet és kitartást kívánok!

Réka, Majcsi
Ma 13. cn vagyok. Nőni fog még biztos, csak...... ááááá mindegy.

Sziszka
Nagyon drukkolok neked, hogy most a baba miatt késsen!

Tündi, akinek ma sokszoros munkaundora van, és haragszik a rendszerre
Vendég

Sziasztok Lányok!!!

Köszönöm mindenkinek a drukkot,még mindig nem jött meg... nem hiszem, hogy babóca lenne a dologban, azt biztosan érezném... vagy nem tudom.
Szerintem csak a természet űz velem csúnya tréfát... de azért egy picit lehet reménykeni, igaz??? Csak egy egészen picit... Kép

Eszter
Örülök, hogy minden rendben!
Kivéve arcüreggyulladást. Nekem minden évben van, van amikor kétszer is, 12 éves korom óta.
12 éves koromban a dokik 3 hónapon keresztül viszgáltak, de nem tudták megmondani, mi bajom van... Aztán elkísértem a hugim az allergiaorvosához, ő annyit mondott, hogy fújjam ki az orrom, és ennyiből megállapította, hogy mi a bajom. Mivel már elég súlyos volt, fel kellett volna szúrni, de a doki mondta, hogy hetente 2szer járjak hozzá inhalálásra. De egyébként ha kijön az arcüreg gyulladás, főzzek kamilla teát, és azzal inhaláljak. A másik amit ajánlott, hogy hagymakarikát sütőben meg kell sütni, rácson, és amíg meleg, tegyem rá az arcomra, homlokomra, mert lehúzza a gyulladást!

Seszi, Te nagyon friss és üde! Kép
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Biztosan nagyon szép helyeken voltatok!
Várom a képeket! Kép

Junko
Köszi az érdeklődést!
Úgy tűnik, nekem meg kitolódik a menzim... hát ki érti ezt???

Tündi!!!
Lehet még az a tüsző nagyobb nem? És a mnyháltya is vastagodhat addig! Szerintem beszéld meg velük, hogy növekedjenek még kicsit! Kép
Kívánom neked, hogy hamarosan a Ti babócátok szívdobogását hallgasd!!! Kép

Kinga
Sajnálom, Kép de ne add fel,különben is lassan már nyakunkon a tél!!!

Réka
Olyan aranyos vagy, ahogy tartod itt a lelket mindenkiben!!! Kép

Zsu
Sajnálom, hogy ilyen sokat leszel ma bent a suliban, na és ez a feügyelés is...
De reméelm azért otthon ki tudod pihenni magad!!!

Majcsi
Köszi a drukkot! Kép

jajj, már megint milyen sokat írtam... bocsi!!!

Sziszka

szisszka

Tündi!

Mi ez a hozzáállás?! Irgumburgum!!! Csak optimistán! Pár nap alatt sokat nőnek a tüszők, és a nyálkahártya is. Úgyhogy nem feladni, ebből még bármi lehet! Főleg babaKép

Jelentem túléltem a fogorvost, pedig nagyon féltem tőle. Egy fogat betömött, egyet meg jövő szerdán fog.
Védőnőnél is voltam, kiderült, hogy csak egy kilót híztam eddig, meg is dicsért. A vérnyomásom is egyenletes, panaszom sincs, minden rendben. Még a délutáni nógyógyász-látogatás is rendben menjen, és akkor elmondhatom, hogy eredményes napot zártam.

Sziszka!

Drukkolok ám innen a háttérből! Meg mindenkinek, akinek még szüksége lehet rá!

Pusza!
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Duddu
Én is mindig azt mondom, hogy 39-es cipőt szeretnék 37-es bőségben. Kéne új sícipőt is vennem, de amit eddig próbáltam nem volt elég szorosra csatolható. A mostanit is két évig kerestem. Áááááááááááá....... reménytelen.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Junko!
Igen, ma du. megyek dokihoz én is. Remélem lesz hüvelyi UH-ja. Utána írok, hogy mi volt.

Sziszka!
Ugyan már! Hiszen ezért vagyunk itt, hogy tartsuk egymásban a lelket!
S ha már szócsövem, Seszi olyan elfoglalt, én írtam egy-két keresetlent. Kép
Legközelebb, meg ti fogtok.

Drukkolok Nektek!

Majcsi!
Mondhatni "egy cipőben járunk"? Sok sikert a vásárláshoz.

réka
Vendég

Duddu, én is Foreveres cuccokat eszem. Méhpempőből napi 3 db-ot, Aloe Vera gélból napi 2 * 0,5dl-t, illetve a párom napi 2db Multi Maca-t és napi 0,5 dl Aloet.
Az aloe inkább csak immunerositesre van, a tablettak amik igazan a gondjainkra. A mehpempobol egyebkent elmeletileg kevesebb a szokasos adag, de egy biologus lany mondta, hogy kura szeruen lehet ennyit is, aztan majd 3 honap utan csokkentem a mennyiseget.
Egyebkent 1 tablettaban 250 mg mehpempo van. Nem tudom a DM-esben mennyi van, erdemes ezzel osszehasonlitani.

Ha Foreveres cuccokat veszel, erdemes belepni a halozatba, vagy ismerostol vasarolni, ugyanis eleg magas haszonkulccsal tudnak az arusok dolgozni. Mi is beleptunk, igy hazhozszallitjak a dolgokat, illetve nagykeraron kapjuk meg, es azert nem mindegy...

Tundi, tud ez meg noni!!!!! Tudom hogy ez teged nem vigasztal, de en mar a 6 mm-nek is tudnek orulni. A multkor mennyi volt? Irtad, hogy a tuszobol cisztad alakult ki, de ahogy latom, a multkor eleg nagy is volt a tuszod. Lehet hogy most jobb is hogy kisebb, mert igy meg tud repedni, es nem lesz gond! Nezd mindig a jo oldalat a dolgoknak!

Kép
szdorka

Duddu, milyen dokihoz mesz? Korhazba vagy maganrendelobe? Csak mert ha maganrendelo, akkor lehet hogy nem lesz neki huvelyi UH-ja. Persze lehet hogy lesz, csak amennyire en lattam, azert az eleg ritkasagszamba megy a dokiknal. De persze legfeljebb ad egy beutalot UH-ra, es akkor el tudsz majd menni.
A doki egyebkent tudja hogy miota probalkoztok? Ha nem, akkor ne is mond meg neki.
Probald meg ugy tekerni a dolgokat, hogy adjon egy beutalot egy teljes UH sorozatra, es akkor legalabb megtudod hogy mi zajlik odabent.

Homeroszakertok! Hogy lehet az, hogy nem esik le a homerseklet, csak felfele megy? Nekem eddig mindig megvolt a leeses, aztan meg elindult felfele, de most nem. Jopar honapig nem homeroztem, es ugy gondoltam, hogy most hogy van esely arra, hogy javult a ciklusom kiprobalom megint. A 9. naptol merem, volt ket 36.6, aztan egy nap kimaradt, aztan 3 nap 36.7, ma meg 36.9 (es jol le is izzadtam reggelre Kép )Tojasfeherje volt a 9. napon eleg sok, es aztan tegnap nagyon minimalis, meg mintha szurt volna a pocim is, de nem biztos. Szoval lehet hogy tegnap volt repi, amire vegulis utalhat, hogy ma reggel 36.9 volt, viszont nem volt leeses... Furi...

Kép
szdorka

Szia Dorka!
Köszi, megfogadom a tanácsokat, egyenlőre csak olvagatom, hogy melyik termék mit "tud", meg Adri majd küld nekem tájékoztatót.
Hogy kell amúgy belépni? Pl. ha egy régi tag léptet be, kap utánam valami kedvezményt? Mert akkor tutti valamelyikőtök által lépnék be.

A családtervezőbe megyek dokihoz, aki teljesen ismeretlen, meg a rendelője is. És ott a portás néniknél kell bejelentkezni, akiket nem akartam a részletekről kérdezni. Azért így csináltam, mert az én dokim magánrendelőjében sincs hüvelyi UH - legalábbis én nem láttam - meg a védőnőhöz amúgy is be kell vinnem a leleteinket.

Hogy érted azt, hogy ne mondjam el, mióta próbálkozunk? Attól függene az UH-kérdés? Gondolod, hogy kellene egy teljes UH-sorozat? Eddig mindig azt mondták, hogy nem kell.

Kicsit tanácstalan vagyok...

Hőmérőzés:
Én úgy tudom, hogy a leesés, nem törvényszerű, csak az emelkedés. De ebben nem vagyok biztos. Esetleg megkérdezzem neked, ma?

réka
Vendég

SziasztokKép

Tündi
Csak nekedKép, előkerestem az én egykori UH-os leleteimet:
9.napon: méhnyálkahártya 5mm, domináns tüsző nem látható
14.napon: méhnyálkahártya 9mm, bal oldali petefészekben 27(!)mm-es tüsző látható, (ami utólag rendben meg is repedt)

Pár nap alatt a pocsék UH-os eredményeimből tökéletes eredmények lettekKép
Úgyhogy nem ám elkenődniKépLesz ez még jobb isKép
Minden hónap más és más, ne az előző hónapból indulj ki.

Babus

Kép
babus2005

Én azért nem mondanám a fél évet (inkább azt hogy 1 éve), mert akkor sajnos a legtöbb helyről alapban elküldenek. Kép
Én a teljes UH sorozatnak azért tartanám értelmét, mert akkor folyamatában látnád, hogy hogyan alakul a méhnyálkahártya, meg a tüsző (mondom én, aki július elején megkapta a beutalót, és azóta nem tudott elmenni, mert mindig olyankor kellett volna menni, amikor pár napot vidéken voltam, igy pont a lényeges napokról maradtam volna le). De persze ez még bőven nem fontos neked, csak ha egyszer már elmész orvoshoz, akkor érdemes beutalót kérni, aztán vagy elmész vagy nem...
Egyébként szerintem érdemes "kicsit hazudni", mert úgy komolyabban vesznek.

Melyik családtervezőbe mész? Csak mert úgy tudom hogy az Örs mellett lévőben nem nagyon van nőgyógyász (bár lehet hogy már van, csak régebben nem volt).

Azt hiszem nem kedvezményt, hanem valami plusz pontokat kap az akin keresztül beléptél a Foreverhez. Nem nagyon értek én sem hozzá, csak most léptünk be pár hónappal ezelőtt. Pontosabban nálunk nővérem lépett be, én meg rajta keresztül kapom a dolgokat. Szóval én nem nagyon tudok neked segíteni, de talán más van itt a csapatban, aki már régóta tag, és jobban ért a dolgokhoz.

Kép
szdorka

Sziasztok

Tündi
Csak nekedKép, előkerestem az én egykori UH-os leleteimet:
9.napon: méhnyálkahártya 5mm, domináns tüsző nem látható
14.napon: méhnyálkahártya 9mm, bal oldali petefészekben 27(!)mm-es tüsző látható, (ami utólag rendben meg is repedt)

Pár nap alatt a pocsék UH-os eredményeimből tökéletes eredmények lettekKép
Úgyhogy nem ám elkenődniKépLesz ez még jobb isKép
Minden hónap más és más, ne az előző hónapból indulj ki.

Babus

Kép
babus2005

Dorka
Mire jó a méhpempő?
A múlt hónapban 8 mm volt a mnyhártyám és 31 mm-es a cisztám.
A hők sem ugyanúgy működnek minden hónapban. Szóval ne aggódj ha nem volt látványos leesés, attól még lehet esély. Csak maradjon fent a hőd Kép

Babus
De drága vagy, előkerested nekem a saját UH-idat! KépKöszi szépen! Nem is tudtam hogy neked 27 mm fölött repedt meg! Akkor tényleg van még remény. Igaziból az a problémám, hogy hétvégig alig, hétvégén meg egyáltalán nem fogunk tudni együtt lenni, és ha épp akkor repedne meg... Kép De ha számolgatom hogy napi 2 mm-t nő, akkor még van esély jövő hét közepéig biztosan.

Réka
De jó lenne ha te is látnád hogy mit növesztesz Kép

Tündi
Vendég

A méhpempő ha jól tudom mindenféle női dologra jó, amolyan általános segítő. A méhpempővel táplálkozik a méhkirálynő, és ugye ő azért elég termékeny...

Kép
szdorka

Szerintetek lehetek ma fogamzó ha 4.én múlt el menszeszem és szabálytalan?Vagyis fogalmam sincs mikor fog megjönni legközelebb.Van rá esély?

Kép
breni

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 13:50-kor.
seszi

Halihó!

Most egy kicsit hamarabb fejeztem be a töri felkészítö órámat és van még egy kis idöm a következö óráig.

Duddu!
Hát igen, nem tudhatom, hogy mi lesz, csak remélni tudom, hogy hamar lesz valóságos baba az álomból! Kép Na majd beszámolok...

Szisszka!
Soha ne add fel, hisz a remény hal meg utoljára! És mint tudjuk a természet mellett a babák is képesek megviccelni az embert... Kép Szóval hajrá!!!

Eszter!
Bocsi, de az elöbb elfelejtettem gratulálni a picihez. Bár azt hiszem, korábban már megtettem. De azért egy újabb gratula nem árt! Kép

Képzeljétek, a 9.B-sek egy nap többször is köszönnek a folyosón. Az elsö héten az volt a gond, hogy nem köszönnek a tanároknak, de most már sportot üznek abból, hogy elöre, szinte többször rámköszönnek! Ez persze nem rossz indulat a részükröl, csak nagyon lelkesek! Kép Hiába mondtam már nekik, hogy ha egy nap egyszer már találkozunk, akkor az a nap le van tudva. De ök nagyon lelkesek és inkább többször köszönnek, mert hát mégiscsak az a biztos! Kép Nem sok órám volt még velük, de nagyon szimpik nekem. Kép

Nos most mennem kell a termeket ellenörizni. Az ügyeletes tanárnak ugyanis nem csak az a feladata, hogy a folyosón "razziázzon" szünetben, hanem az is, hogy tanítás után megnézze, hogy az osztályok hogyan hagyták a termet. A heteseknek ugyanis a tanítás után minden nap ki kell takarítani a termet, ki kell szedni a szemetet stb. Nos, most ezt még ellenöriznem kell, aztán meg kezdödik a szakmenedzserekkel a német órám. Utána meg rohanok haza, mert hordom a páromnak a kaját és 5 körül esik haza ö is farkas éhesen.

Puszika mindenkinek!

Bocsika, hogy néhány dolgot rövid ékezettel írtam, amúgy több betünél egy csomo hülyeséget ír ki a rendszer. A lényeg, hogy el tudjátok olvasni! Kép

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Tündi,
Ezt találtam a méhpempőről:

A méhpempőt a dolgozó méhek nyálmirigyükből állítják elő a méhkirálynő táplálására. Ez a különleges tápanyag-sűrítmény lehetővé teszi, hogy a méhkirálynő több mint öt évig éljen, míg a dolgozó méhek élettartama mindössze 2-4 hónap. Ugyancsak a méhpempő teszi lehetővé, hogy a tojásrakási időszakban a méhkirálynő 24 óra leforgása alatt 2000-3000 tojást rakjon. A méhpempő tartalmazza a B-vitamin komplex tagjait, magas koncentrációban a B5-vitamint (pantoténsav) és a B6-vitamint. Egyetlen természetes forrása a tiszta acetilkolinnak. A-, C-, D-, E-vitamint, ásványi anyagokat, enzimeket és 18-féle aminosavat tartalmaz. Felfrissíti, valósággal új életre kelti a testet, egészségesen tartja a csontrendszert és az ízületeket, kitűnő roboráló és immunrendszer-erősítő tápanyag.

Kép
szdorka

Szia Lányok!

Megjöttem, a méhnyálkahártyám 97 mm-es, úgyhogy az jónak mondható, ugye? A többit lényegében nem új: ...türelem-türelem...

Pecsételő vérzésre mondta, hogy progreszteron, de nem akart hormonvizsgálatot, mert nem akarja "elültetni bennem a betegség gondolatát". Kép Lehet, hogy tovább megyek egy harmadik dokihoz, bár nem gondolom, hogy hormonálisan kimutatnának valamit. Õszintén nem. Csak akkor már tényleg ki lenne zárva minden.

Szóval jó is meg nem is, de most rohannom kell, mert 10 perce el kellett volna indulnom fellépésre.

Késő este még jelentkezem.

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok,

Olyan régen nem írtam már, kérlek, ne haragudjatok érte. Hétvégén is elég ramatyul voltam, állandó álmosság és hányinger, hányás. Beindult a kis drágám. Kép
Tegnap is ahogy hazajöttem, dőltem be az ágyba. Ma ez után a levelem után teszem ugyanezt Kép

Megvolt minden "kötelező" vizsgálat, minden rendben van.
Vérszegény vagyok, erre majd a dokim biztos mond valamit a jövő héten. Ezen kívül EKG-m tökéletes, a kardiológus megvizsgált, hallott valami kis zörejt, majd kérte, menjek be hozzá a kh-ba, megnézte UH-n is. Semmi baj nincs. Ja, olyan jó fej volt! Ott játszott az UH-val, majd kérdi: szeretne egy fotót a babáról? Mindjárt csinált is nekem egy sorozatot Kép A kardiológus. Kép Nagyon rendes és jó szakembró. Kép

Ma voltam nyaki redő vizsgálaton (genetikai UH azt hiszem), ott is minden OK. CRL 49 mm (ekkora a babóm), 11-12 hetesnek írták. Beletrafáltak. Kép
Láttuk a fejét, szemeit, száját, két kezét, két lábát, térdét. Leírhatatlan érzés volt. És hallottuk a szívét is. Ezt kívánom mindenkinek tiszta szívből! Ja, és megkaptuk videó kazin is az utókor számára Kép

Legközelebb jövő héten pénteken megyek vissza a dokimhoz. Jártam közben a védőnéninél is, megkaptam a kiskönyvemet is. Nagyon aranyos, egy idős néni. De nagyon kedves, rendes. És telve van tapasztalattal. Kép

TündiKép
Tényleg nem szabad elkenődni!!! A 28 napos ciklusok ugye nem általánosak Nálad sem, ha jól emlékszem... Nekem a Closti szedése alatt is a 16. napon alig 18 mm-es volt a tüszőm. Szóval ez nem mérvadó. Persze akkor a hülye dokim (a régi) adott egy repesztőszurit, hiába kértem, várjunk még vele, hiszen nekem hosszabbak a ciklusaim. Persze ha a kis tüszőt repeszti meg, annak nincs jó vége... Nem is lett. Abból lett a ciszta. Csak azt akartam írni, hogy ilyenkor gyorsan nő és bármi lehet belőle. Elképzelhető, hogy Neked is hasonló a bajod, mint nekem: nehezen érik a tüsződ. De ezt abszolúte lehet kezelni, meghát nem is baba-kizáró ok. Kép
A ciszát kérdezted a múltkor, csak mivel teljesen kába voltam, egyáltalán nem is reagáltam (bocsi érte): szóval igen, a bal oldali pfészkem volt cisztás. Abban a hónapban, amikor összejött a baba. Mivel a másik oldal tökéletesen működött, ez nem volt gond. Valószínűleg a Closty-tól volt, mert előtte nem vot semmim. (a hülye előző dokim Kép)

IronramKép
Nagy gratula a manóhoz! Ugye milyen klassz érzés?

BabusKép
Örülök, hogy meoldódni látszik Kristófka szem-gondja és jó kezekbe kerül. És így Ti is megnyugodtok egy picit. Kép

Évi77Kép
Ekkora pocak!!! Atyaég!!! Amikor írtad a múltkor, hogy "kisbálna" vagy, nem hittem el, bevallom. Kép
És csak +1 kg... Hogy csináltad???

AdriKép
Neked is nagyon szép kívülről a pocaklakód Kép Szépen nő a pocid! A rosszullétek megvannak még?

DudduKép
9,7 mm a nyhártya, ugye? Nem 97 mm... Kép Az a hormonvizsg érdekes, nem kerülne semmibe a dokinak (3. napon egy szuri), de sok mindent elmondana... Én nem értek egyt a dokiddal, bocsi. Kép

KingaKép
Sajnálom, amit írtál. Kúráld ki magam mielőbb és gyere vissza hozzánk! Várunk vissza!

BreniKép
A köv. menzitől visszaszámolva 14 napon vagy fogamzóképes. Te tudod, milyen hosszúak a ciklusaid. Így kell számolni, mindenesetre. Kép

SysyKép
Hogy vagy?

Én nem tudok most többet visszaolvasni, várom már azokat a zebrákat de nagyon.... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

A babás topikban vannak fent képek Mea LivikéjérőlKép
Annyira szép babaKép

Most többre nincs időm, fürdik a srác apájával és rögtön végeznekKép

Babus

Kép
babus2005

Szia Unique!Kép

Én hasonlóan érzem magam mint Te.
Nekem mondjuk "csak" hányingerem van néha,és mindig álmos vagyok.Emellett még sajnos allergiás is vagyok,úgyhogy alig kapok levegőt olyan rossz és nem szedhetek rá semmit,úgyhogy azt várom hogy október közepe legyen mert akkor megszűnik az allergia.Kép
Az még egy hónap és az olyan sok idő.Kép
Viszont kb.akkor leszek 12 hetes.Kép
Már annyira várom hogy lássam újra a babát,bár még előtte a 10. héten megyek dokihoz.
Neked kezg már nőni a pocakod?

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Unique!
de jó érzés lehetett! Már én is alig várom! Mi most csütörtökön megyünk a dokihoz, de akkor még csak 10 hetes leszek. Reménykedek, hogy a párom bejöhet, és többet látunk majd egy kis foltnál.Kép Ilyenkor ugye már nem hüvelyi uh-t csinálnak???
A rosszullétek egyre erősödnek és sűrűsödnek, plusz allergia. És most a bölcsibe kaptam egy kisfiút aki csak verekedni tud, mindenkit rugdos, ütöget, leginkább a felnőtteket. Annyira félek, hogy egyszer belefejel a pocakomnba! nagyon agresszív a kiskölyök, tiszta para vagyok!Kép

Lányok! Remélem a talira begyűjtötök még pár zebrát! Nagyon jó lenne! Drukkolok ezerrel mindenkinek! Kívánom, hogy mielőbb éljétek át ezeket az érzéseket!

Pusz, és jó éjt mindenkinek.
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Unique! Duddu!

Külön köszönöm a képeslapjaitokat, könnyesre nevettem magam rajtukKép

Bocs, most nem tudok írni, mert nagyon fáradt vagyok, de ígérem bemegy a Kinsctárba a 6. PEJ és utána a tiétek vagyokKép

Juca

Babás topikon annyira jó képek vannak. Ti is tehetnétek fel UH-s képet, nnaKép

tjuca

-
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 13:49-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 13:49-kor.
seszi

Sziasztok!

Valamennyit sikerült visszaolvasnom!

Junko, Eszter, Réka, Tündi, Majcsi
Köszönöm a bíztató szavakat!Nem vagyok elkenődve, így legalább el tudom kezdeni a gyógyszert, amit felírt a doki és várom ill. bízom abban, hogy segít!És okt. elején megyek term.gyógyászhoz, meglátjuk mit mond és mit javasol.

Sajnos az iskolában is összejött egy kis elfoglaltság 24-ére, így most már biztos, hogy nem tudok menni a talira!Kép (Pedig el akartam lógni a szülinapi buliról!) Társadalmi munkában a szülőkkel kerítést festünk!

Eszter
Fel a fejjel!

Réka!
Nézesd meg azt a progeszteront v. hormonszintet, amit mondtál!

Na megyek, még készülnöm kell a holnapi óráimra!

Jó éjt!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Jó reggelt!
Este éjfél után értem haza, most meg már rohannom kell, úgyhogy csak délután tudok jönni.
De végülis a lényeget leírtam tegnap. Annyi furcsaság történt, hogy ma reggel leesett a hőm. Nagyon érdekes...

Addig is szép napot!
réka
Vendég

Dorka Kép
Köszi az infót a méhpempőről, eszembe nem jutott volna hoyg ezt a méhek állítják elő Kép De nagyon érdekes a dolog.

Réka
9-10 mm-es mnyhártya nagyon jó, igen. Mi az hogy nem akarja eltűntetni benned a betegség gondolatát?????? Én ezt nem értem. Meg kellene nézetned a hormonokat valamilyen módon, talán háziorvos is ad papírt hozzá.

Unique
Hát ez fantasztikus, hoyg ennyi mindent láttatok, hallottatok, videótok is van. Nagyon szuper lehet! Kép

Adri
Megnéztem az albumodat, nagyon tetszenek a képeitek! Aranyos a pocid is Kép

Breni
Ezt így nem lehet megmondani. Nem az a lényeg mikor múlt el a menzid, hanem mikor jött meg. Ha 4-5 napos votl a menzid, akkro igen, lehetsz most fogamzóképes. De ezt ne vedd készpénznek, itt semmi sem biztos Kép

Seszi
Tényleg itt voltatok a környéken? Kép Én ilyen helyeken nem jártam errefelé, igaz nem is nagyon kerestem Kép Tényleg nagyon szépek (na most nem az elfogultság beszél belőlem) Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Itt egy kis meglepetés:Kép
sysy77

Bocsi egy kicsit nagyra sikerült,de csak így tudtuk feltenni a párommal.
Hát ilyen volt a bébink múlt hét hétfőn!
Annyira édi!KépKépKép

Sysy
sysy77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: