Igen-igen megcsináltam,evett is Pety,meg még 2 falatot a szendvicsemből is
! Képeket nem csináltunk,viszont kb. 1órát sétáltunk,és ...végre Kata látta elaludni és úgy is maradni Hancit,sőt mikor Józsi jött Értük még akkor is aludt,és ilyet még Õ sem látott-halkan jegyzem meg, h miután elmentetek még kb 10percig szundizott,aztán gondoltam behozom a mózesben,h itt aludjon tovább, de persze a hülye garázsajtótól felébredt
! Nem baj. Este felhúztuk magunkat a kórházban,ahol le volt beszélve egy szimpla vérvétel,és ezt 3/4 óra várakozás után sem voltak képesek megtenni,így bunkó módon eljöttünk.Ezeknek dolgoztam én? Hihetetlen! Ennyit ért közel 4 év munkája! Eszti,édes lehet Kutyorgó! Nagyon szép neveket választottatok!Mikor lesz UH?
Ancsa,pusszancsolunk, remélem jól vagy! KRK milyen volt?
Ja,Kata,elfelejtettem JÓ Utat! kívánni,meg szép időt! Remélem, Pety rendesen vacsizott,és aludt utána,asszem kihomokozta,kavicsozta,bóklászta magát!
Edó,Ti miket csináltok? Vannak Ott kismama barátnőid? Szoktál velük sétikálni? Pusszancs Petikéd buksijára!
Diácska, még egy kicsikét tarts ki,látod, h eddig is milyen klasszul sikerült! Szorítunk tovább!
Babszy,üdv újra itthon!Fürödtetek is?