A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moosejaw köszönöm!

Az apuka sem mehet be? Kép A szuper szép hotelszoba szülőszoba? Ha nem akkor hány ágyas szobákban vannak a már szült nők? Vannak alapítványi szobák?
A szopizáshoz hogy állnak? Adnak a babóknak tápszert? Mennyi időt tölt veled a baba? ...éjszaka be lehet adni?

Kép
Kép
Kép
mamacka

jo, igyekszem... baba@henna.hu a levlista cime, aprilis kozepen nyitottuk asszem, mert akkoriban marhara nem mukodott a babanyet, aprilis eleji archivokban megtalalod, hogy lehet feliratkozni, de ha szepen megkered Oxit, biztosan leirja megegyszer, ti. o a moderatora.
moosejaw

Johi!

Moose a levlista készítő.Õt kell b....atniKép

Juc
20170114224602

...ja és a dokik is érdekelnének...

Kép
Kép
Kép
mamacka

apa se mehet be, igen ez nehez, de az meg jo, hogy a szobatarsad parja igy nem ul a nyakadon. egy vagy ketagyas szobak, tavaly nyaron meg nem volt fizetos, azota vmi valtozott, tobbiek jobban tudjak. baba mindig veled lehet, de be is tolhatod. szoptatasban nem fognak segiteni, tisztelet a kivetelnek.
moosejaw

Jucus, te ne dezinformaljad itt a tomegeket! Nagyon szivesen segitek, amiben tudok, de a levlistat Oxiapa csinalta!

Mamac, dokik mind szuperek, kiveve egyet, rola nem beszelunk. Ez neked konkret kerdes volt? Kép Kerdezz konkret dokit es akkor irnak, akik nala szultek.

Na elsetazunk a csajommal es kiszorjuk a ziziket a fejunkbol a friss levegon Kép
moosejaw

Mamacka!
mint frissen kijött, kiegészítem Moosejaw hozzászólását.
SZOBÁK:alapvetően 2 ágyasba tesznek, feltéve, ha van hely. engem 4 ágyasba tettek, ahol rajtam kívül senkinek nem volt babája. (terhespatológiás szoba volt).
egy lány úgy került az 1 ágyasba, hogy már sehol nem volt hely, de így is ki kellett fizetnie a napi 5eFt-ot a szobáért! persze választhatott, hogy marad a szülőszobai vajúdóban, vagy megy az 1 ágyasba. ő azt hitte naivan, hogy csak 1 napig kell ott lennie, de az összes napot így már ott kellett, hogy töltse.

TÁPSZER: ha több éjszakára beadod a babát és az sír, még ha külön kéred is, hogy ne adjanak neki tápot, akkor is adnak! a szoptatásban külön kérésedre esetlegesen segítenek, ha jó csecsemőst fogsz ki. mellesleg én császárral szültem és a 3. éjjel már azt mondták, hogy illene nem beadnom a babát éjjelre. aztán már nem is adtam be.

ancsipancsi

Johi!
Átküldtem a tornainfót. Remélem megkapod, a chello-s címre ment.

Most jöttünk haza babamasszázsról, és rájöttem, hogy LH egy tündérbőrbe bújt gonoszboszi: először dumált a másik 5 babának, meg vigyorgott rájuk, de úgy képzeljétek el, hogy egyenként, aztán amikor azok elkezdtek varázsütésre sírni, akkor elégedetten elvigyorodott.....
Szegényeket vajon mivel fenyegethette meg? Ellopja a pelusukat, vagy hogy az ő papája olyandeolyan erős, hogy lever mindenkit? vagy mi volt ez?
Zsu drága szihomókus, segíííííííííts....aggódom a lányom már most kurvul (a'la Zsanci)!!!!!!!!4
ááááááááááá
(imádom, és büszke is vagyok rá, pillanatok alatt kikészített másik öt kis embert, hahahahaha...ez aztán az életre nevelés, mi? csak tudnám, hogy ez mi vót......(gonoszül vicsorgó, kacsingatós szmájli))

Na, csóka, ada
ada007

TIPP: Rossmannban most megin ócsó a digifotó. (20ft a 9x12-es és 25ft a 10x13-as)
és van pontgyűjtő akció is.

ancsipancsi

Ada!
Küldtem mailtKép
Hova jártok babamasszázsra?

Amúgy még élünk mi is, jól vagyunk, csak nem nagyon tudtam jönni, de majd igyekszem vmikor benézni.
Remélem holnap sokmindenkivel találkozunkKép
csók mindenkinek

Kép
Kép
manoka11

Jucus, köszi az infót, holnap ott leszünk.

Ada, nem kispályás a csajod!Kép

Réka ma elbűvölte a Módszertani Intézet kukacoskodó ügyintézőit. Angyali nyugalommal ült egy terepszönyegen szájából egy alig szétcsócsált leopárd lógott ki.Kép Mindez a játszóház keretein belül történt.

Mamacka, a csecsemősöket nem szabad élni hagyni! Minden kis hülyeségnek tűnő dologgal járj a nyakukra! Akkor tényleg segítenek.
zanza

Jönne vki Ringatóra az Almásiba?
zanza

Sziasztok. Köszi az infókat Bálint doktorról. Azt hogy hol lehet őt elérni meg tudná mondani vki? Ha esetleg inkább privátban válaszol vki akkor ide lehet: lolla75@freemail.hu
Lenne még egy kényes kérdésem: Kb mennyi pénz a fogadott szülésznő?
lolla75

Zanza! Nekünk a Fonó jobb időpontban van, Jucus is jön elvileg csüt de. 10:30-ra Ringatóra.

Manóka: máris nézem...csak nem jössz???? király

csecsemősök: nekem sokat segítettek, mi megküzdöttünk a szopival LH-val (4 hós és szépen kizárólagosan szopizik, pedig nagyon nem így indult!), de én valahényszor cicire tettem mindig csörögtem nekik, hogy jöjjön valaki segíteni, ha meg nem jött, akkor odamentem és ott szoptattam ....egy idő után egy percen belül ott voltak a szobában Kép
Szóval csak rámenősen!!!
ada007

Manóka!
Válaszoltam! De jóóóóóóóóó!
Jucus, Zanza, Recca, Manóka és még sokan mások, akiket még nem ismertek.
ada007

Nézd... úgy gondolom igyekeztem konkrét lenni... az orvosokkal kapcsolatban arra lettem volna kíváncsi, hogy nektek kivel milyen személyes tapasztalatotok volt és kit tudnátok ajánlani... szerintem nem lenne értelme a levegőbe lövöldöznöm, hogy "Dr Tóth Pista" milyen orvos...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nézd... úgy gondolom igyekeztem konkrét lenni... az orvosokkal kapcsolatban arra lettem volna kíváncsi, hogy nektek kivel milyen személyes tapasztalatotok volt és kit tudnátok ajánlani... szerintem nem lenne értelme a levegőbe lövöldöznöm, hogy "Dr Tóth Pista" milyen orvos...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok régi barátok!
Mindenkinek Gratulálok akinek vadi uj babája született az elmúlt hónapokban!!!!!

Bogárka a gyerkőceid tündérek, mint 2 sellő

Minden nap jönnék de egyszertűen nincs 5 percem egyedül. Ha minden gyerekem alszik akkor meg annyi a tennivaló, hogy ki sem látszom belőle.
Mindannyian jól vagyunk és hála Istennek egészségesek!
A lányok dundik és mosolygósak, szerencsére éjjel alszanak!!

Majd probálok képet küldeni a csipet-csapatról.

Addig is jók legyetek és sok Puszi mindenkinek

Kókuszdió
kókuszdió

Mamacka: Mivel mindenki elégedett az orvosával, ezt azt hiszem elmondhatjuk, ezért kérdeztük, van-e konkrét kérdésed. Kép
Rengetegszer leírtuk a tapasztalatainkat, ha elmondod, milyen dokit szeretnél, biztos valaki ajánlani fogja a saját dokiját.
Az enyém pl kicsit konzervatív, de nagyon odafigyelt rám, a lány 3* a nyakára tekeredett köldökzsinórral, de természetes úton született. Végig tudtam, hogy figyelnek rá és rám, előkészíttette a császárműtőt, de engedett szülni. Biztos vannak nála alternatívabb orvosok, d nekem rá volt szükségem Kép

KépKép
oxigen
Györköny

KépKép
oxigen
Györköny

Jah, és úgy néz ki, megyek én is ugratornázni Kép Megnézem magamnak ezt a LizaHanna boszit Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ada: köszi az infót a tornáról... figy ezt lehet más kismámiknak is hirdetni? vagy ez csak nekünk csak most csak ma... :-)))

Kép
Kép
johanna1975

Moos, Oxi: köszi az infót a levlistáról..

Ada: nem lehetett semmi a kiscsaj... szépen behergelni mindenkit. nem, semmi..... Hová jártok babamasszázsra? engem is baromira érdekelne és itt a kerületben nincs.... hjaelp....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Kokuszdió: de jó látni téged. Mi van a pindurokkal? sokat gondolok rájuk,...

Kép
Kép
johanna1975

Zanza, ahogy elképzelem a lányod. Kép

Kókusz! nem csodálom, hogy 0 perced van!!!!

ancsipancsi

Ada: Most tájékoztattam Manót a holnapi tornáról, ők is jönnének Zsombival Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Bogárka,
Após mindenre emlékszik, részletesen beszámolt Petinek, hogy honnan is ismerik egymást a Balogh családdal Kép
zsebi2004

Johi, orulok, hogy bejott a jatszoszonyeg!Kép Varom mar, hogy Kati is olyan idos legyen, hogy erdekelje a dolog.Kép

Ada, jomultkor irtad, hogy maradt ki ujszulott pelenkad! Milyen fajta? Meg van meg? Boltolunk?Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok csajok!

Bocsi d enincs kedvem visszaolvasni majd holnap. Remélem nem történt semmi. Én 2 napig egyfolytában bőgtem és próbáltam az életemet rendbetenni apávalKép ezért nem is jöttem mert arra nem volt energiám hogy a bébikémet sétálni vigyem úgy elvoltam keseredve, Domcsikám tartotta bennem a lelket. De hála az égnek mostmár minden OKÉ és van életkedvem isKépKép Féltem nagyon hogy elveszítem apátKép már a költözésen gondolkodtam akkora volt a zűr, amiat a rohadt b...i ford miatt!!

Nincs kedvem leírni sem hogy mi volt mert újra rámjönne az 5perc.

Aza lényeg hogy minden megoldódott apa és köztem!

Ada!

ÉNIS AKAROK MENNI, de múltkor nem írtátok le nekem mennyi idősen lehet vinni és mit csináloltok ottant? LÉCCI LÉCCIKép
write for me!!!!!
eszti25

Johi!

Itt vannak olyan védőnők akik oktatják a babamasszást.
http://www.babaszoba.hu/services/kb?id=41
Amúgy enegem is érdekelne ,mert tuti jó lehetKép pont tegnap este keresgettem ezeket.
eszti25

Eszti: örülök, hogy most már jobban vagy... ne tessék nagyon elkenődni. MOndom én aki úgy le tud törni, mint a bili füle. Szóval fel a fejjel és tényleg örülj a Te kicsi kis manódnak. A b..i ford csak egy tárgy... és amig mással egészséggel és egyéb dolgokkal nincs baj, addig nagy baj nem lehet.

Melyik védőnő szimpi neked? felhívjuk Õt és megyünk együtt? hogy legyen? Én holnap megkérdezem a dokimat tud-e valamit ajánlani?

Tornásoknak jó tornát. kicsit irigykedem, de majd talán legközelebb én is megyek.illetve mi is.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Mamacka,
egyetértek Oxival, itt mindenkinek pont a saját orvosa jött be leginkább Kép de hát ettől imádjuk a szentimrét Kép
Szóval: hogyan szeretnél szülni: legyen ott melleted lehetőleg sok időt az orvos, vezessen végig? Vagy azt szeretnéd, hogy vonuljon inkább háttérbe? A "katonás-atyáskodó" típust kedveled vagy a "partner-magyarázó" típust? Férfi vagy nő legyen? Fiatal vagy idősebb? Ezek alapján már tudunk mi is javasolni...
Szülőszobára bemehet a párod és szülés közben természetesen veled lehet, ha akar.
Hol tartasz? Kép

Ada,
olyan jóóóóóóóóó lenne tornázni, de nem érek rá Kép holnap legalábbis, de igyexem minél előbb csatlakozni Kép a meglepi ugye nem egy nagy csokitorta a végén? Kép

Eszti,
örülök, hogy minden rendbejött köztetek!!! Kép

Recca, Zsebi,
már be is szerezte párom a javasolt allergia elleni homeós szereket, köszi még egyszer!!! Kép

Kókusz,
puszi a gyerkőcöknek, fő, hogy jól vagytok Kép

vera
kisün

Mamacka,
még egy nagyon fontos szempont: magánrendelésre akarsz járni, vagy SzTK-ba?
kisün

Kokusz!! Jajdejo hogy irsz! Orulunk nektek. Esetleg ha olvasni nem is tudsz, a piknikekre eljohetnetek. Meg hovegere tervezunk egyet. Majd irunk melt, jo?

Zanza, szerintem senki nem erti a sztoridat, csak a tobbiek nem mertek szolni... ja, latom Ancsi ugy csinalt, mintha...

Mamacka, egyetertek Oxival es Kisunnel. Ugyhogy megint te jossz Kép (En noi nodokit valasztottam, nemtom mennyire alternativ, mert nekem arra mar nem volt energiam, de mindig biztonsagban ereztem magam mellette, pocakkal es a szuloszoban is.)

Lolla, ezt en is szeretnem tudni. Ugyanis tavaly keson szoltam es igy mar nem sikerult felkernem senkit.

Ada, ez nagyon jo strategia! Felvestem az emlekezetszerumbe. Van meg ilyen a tarsolyodban? Es tenyleg elfer annyi kismama + baba abban a tornateremben?

Eszti Kép Ez szuper. Es tudom, hogy mennyire fontos lehet a verda, hiszen munkaeszkoz is, de Johannanak igaza van, megiscsak egy targy.

Dora, en akarok veled melezni szuperalpok ugyben Kép
moosejaw

Csajok, akit érdekel:
17-én a Csörsz utcai MOM művelődési házban börze lesz. Ha kell akkor írom, hogy mettől meddig.
zsebi2004

Kókuszdió!
De jó, hogy itt vagy!!! Nekem is sokszor eszembe juttok, az édespofa Beni, meg a tündéri lányok Kép Egyszer nem azt írtad, hogy a csajszik tvsztárok lesznek vmi liberoreklámban? Vagy az nem Te voltál?

Zsebi!
Ez tök jó!!! Kép És miket mondott??? Jöhet mélben is...

Mamacka!
Kisünnek és Oxinak igaz van!!! Itt mindenki elégedett volt a saját dokijával, de ami a lényeg: Szent Imre ruleeeez!!!! Kép
Egyébként meg vannak "sztárdokik", de egyáltalán nem biztos, hogy Neked ők jönnének be. Gondold végig Kisün szempontjait!

Eszti!
Örülök, hogy minden rendben Kép

Ja, és köszönjük a dícsérő szavakat a két kis sellőmre Kép!

Tornásokra irigy-irigy... de nem baj, majd jövőhéten Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Eszti!

Na akkor jó!

Pannita szeme sajnos csúnya lett a náthától.Váladékozik az emelyiken megcsinálták a könnycsatorna átmosást és alul a szeme alatt piros és duzzadt.HOlnap valószínüleg ha nem javul akkor szemészet.Szerintetek adnak rá valimit?A kötőhártyájának semmi baja,nem is piros picit sem.Most csak ide viszem a Fejér Lipot utcába,nem a klinikára.De ha azt mondják,hogy átmosás akkor inkább elviszem a Tönő utcába.

ADA!

LH-nak végül is átmosták?

Jucus

Jucus
20170114224602

Jó estét Csajok!
Az elején azon izgultam, hogy ugye jöttök tornára, most meg azon, hogy hogy fogunk elférni, meg lesz e eég step-pad Kép

Johi: babamasszázst nálunk a gyerekdoki rendelőben lévő klubszobában tartja egy kerületi védőnéni

Eszti: DEJÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, hogy minden rendeződött.....Elvileg 3 hónapos kortól lehet őket hozni, de Domi olyan nyugis bébi, hozd nyugodtan.....a torna jellegét tekintve lesz benne egy kis step (ded a kézben súlyzó gyanánt), közepén erősítés dedekkel együtt, majd relax....

Kisün: a csokitorta majd akkor lesz, amikor ti is tudtok jönni Kép

Kókuszdió: de jó, hogy életjelet adtál magatokról, fényképet léciiiiiiiiiiiii
meg áruld már el, hogy fut e akkor az a reklámocska, vagy sem Kép

Dora: mél megy hamarost pelus ügyben

Oxi, Manó, de jó!!!!!!!!!!

Mamacka: én Urbán drnőnél szültem, ő az a konzervatívabb típus, kicsit katonás, de korrekt.

Johi: egyelőre nézzük meg, hogy hányan jönnek el, aztán majd lehet hirdetni is, ha nagy lesz a pangás (egy másik társaságban is terjesztem az igét, szóval we'll see)

Ecce Baba-mama tornás doksi:

LHBoszi már alszik, megyek apához beszélgetni.
Csóka, Ada

<!--attachment: BABA-MAMA_torna2-264030.doc*mime_msword.gif*application/msword*30.2**BABA%2dMAMA+torna2%2edoc --><center><pre>
Kép
BABA-MAMA torna2.doc (30.2 k)</pre></center><!--/attachment-->
ada007

Zsebi!

te mész börze?Anyum ott lakik .Esetleg menjek veled?De korán szó sem lehet rólaKép
Jucus
20170114224602

Moos,
ide: zdora @ externet.hu

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc!
LH Garmason szemcseppet, vagy mi a lovamat kapott rá, de nem kelltt átmosni.....mert csak picike volt a szűkület. Tömő u. rulez, csak ne a csecsemős napjukon menjetek, mert akkor nincs méltányossági előreengedés, amúgy meg van Kép

Bogárka: jövő héten is rulez lesz a torna Kép

Moos: számtalan ilyen praktikám van Kép, majd beavatlak

Zsebi: börzéről dobd fel légyszi a részleteket
ada007

dora!
Mail ment
ada007

Ja, azt mondtam, hogy lemaradtam a hulye pagonyrol, mert most szeptembertol valtoztattak a programjaikon es se a mozgasos, se az eneklos nincs mar ilyen kicsiknek? Most varhat egy evet szegeny nyuszim Kép
moosejaw

Kösz, Moose, jól esett.Kép
zanza

sziasztok!
ne legyen má' sértődés itten...én is ajánlom a dokimat, annak, aki kéri...Kép nyugis, kissé nem alternativ, de partner...Kép
És vki kérdezte a szülésznők tarifáját. Hát, 20-35 ezer között mozog....

Na, mai adag parám: B füle alatt felfedeztem egy duzzadt nyirokcsomót. És csak az egyik, azaz a jobb oldalon. Most parázzak, és menjek dokihoz, vagy ez csak megfázás, az uszi miatt, mindenféle egyéb tünetek nélkül...??????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsebi!
ez a mom-os ugye?? jön oda Ildi is meg Johi is meg én is...spontán meeting rulez...van egy tök jó játszóterük...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jaj Zanza, neizeljmar... biztos csak en vagyok ilyen ertetlen, megyek is mokusok, de elotte legyszi mondsz mi ez az intezet es kik ezek a spinek es mit csinalnak egy jatszohazban? Detenyleg!

Juc, te meg mit kuldozgetsz ertelmetlen meleket otodikei datummal a levlistara? Megint virusos a geped?
moosejaw

Zs, akartam meselni, hogy egyik huthetos vizzel(?) toltott ragokank kilyukadt, amikor raharapott a gyerek. De nemtom hol reklamaljak, mert anyos vette anno Kép Ha latok valahol, majd mondom, milyet ne vegyetek! olyan lancszeru, tobb kisebb "kor" alkot egy nagy kort es mindegyik korben valami kis szines allatforma lebegett a vizben, ja, asszem kenguruban, coraban is lattam mar... na majd lenyomozom, mert igaz, hogy allati erosen harap (ma bogtem is az egyik harapasnal, komolyan), de akkoris pocsek termek, hiszen a tobbi husz ilyen bizbaszunk birja a kikepzest... egyelore...
moosejaw

Bogárka,
tündériek a fürdőzők!!! Kép

v
kisün

Zanza, én megvédelek: értettem a sztoridat és Réka aranyos volt....

Moos: te meg ugorj már rá apára, vagy kezdj el püfölni egy bokszzsákot, ne ne rajtunk tőtsed má' ki a mérgedet, drága kicsi szarvasom Kép
(egyszerűen nem bírom megjegyezni, hog jávor, vagy rén a moos, bocs Kép)
ada007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: