A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

SziasztokKép

Zsofy, a képeket köszönöm, nagyon aranyos vagy, hogy küldted, és Lilla továbbra is maga a gyönyör!!!!Kép
Kicsit tényleg csöndben vagyok, itt a depim. Reggel megint kalapálásra ébredtünk a párommal, most a mögöttünk lévő kezdte, aztán mire ő abbahagyta, elkezdte a mellettünk lévő.
Délben elmentem a dokihoz, 1-re mentem CTG-re. Ott minden rendben volt, a nőci nem győzte dícsérni, bár szerintem fingja nem volt az egészről, de nem is lényeg, jó volt hallani ahogy dobog a kis szíve.
Közben a dokihoz befutott vagy 10 terhes mama, és akkor már tudtam, hogy megint akkora csalódás lesz az egész vizsgálat. Ismét egy hónapot vártam a nagy semmire. Kb. 2 perc UH, semmi adat, annyi hogy kb.3080 gr a baba, mondta a doki, hogy jó nagy. Mondtam, hogy tudom, érzem. Méhszájat nem nézett, mondván még 2 hétig úgyis bent lesz a baba. Vett kenetet, majd egyszercsak lesz eredménye. Képet sem kaptam, úgy sietett, és nekem is csak az utcán jutott eszembe. De akkor már nem láttam az idegtől, úgyhogy nem is volt kedvem visszamenni. Szóval durván az UH, a kenetvétel, a táppénzes papír megírása, ez volt 5 perc. Ja és 10.000 Ft.
Persze leginkább azért vagyok csalódott, mert én azt hittem, hogy már lassan kezemben tarthatom a lányomat, de ez az egész vizsgálat is olyan kiábrándító volt. Én őt is megértem, mert azt mondta, kb.3 kismama van beírva, a többi soron kívül csak úgy jött, biztos valami baj van velük, el meg ugye nem küldi őket. (hülye lenneKép) De mondjuk ha nekem lenne valami panaszom, és soron kívül befutnék, akkor nekem se esne jól, ha hazaküldene azzal, hogy hát kérem mára nincs időpontja. Csak hát akkor is.

Párom itthon csinálja a szekrényt, úgyhogy egy szavam sem lehet, de ne vessetek meg érte, most még ez sem dob fel.

Zsofy, anyós téma: szörnyű. Többet nem is tudok rá mondani. Az én anyósom most ment el, neki jók a fogai, bár a szája felett van egy jó barna nikotin csík, olyan mintha bajusza lenne. De nem is csoda, le se teszi a bagóját. Most is bejött, és vigyorogva mondta, hogy "jaj, jöttem összefüstölni téged Zsófikám, pedig neked az most ugye nem tesz jót..." Erre nem bírtam megállni és mondtam nagy kelletlenül, hogy rettentően örülök neki, mondhatom. Aztán a fiával kétoldalról befüstöltek, én meg közben titeket olvastalak. Közbe a fia kiment, de akkor sem hagytam abba, kérdezgetett, nagy nehezen válaszolgattam, de abba se volt köszönet. És közben Zsófy és az anyósa járt az eszemben. És arra gondoltam, hogy milyen kib...ott szerencse, hogy nálunk az emeleten lesz a babaszoba és az anyós oda nem tud feljönni. Most meg azon gondolkozom, hogy ha szegény párom ezt olvasná, akkor biztos nagyon rosszul esne neki, hogy ilyeneket írok az anyukájáról. De most valahogy kijött, sajnálom. Pedig amúgy tényleg soha nem ártott nekem, de valahogy akkor sem tudok megbékélni a dolgaival.

Na szóval eddig így telt a napom, nem volt túl fényes.
A legrosszabb tényleg az, hogy én azt hittem valami közeli időpontot mond a doki, de így most a jövő hét hétfőn megyek megint CTG-re, aztán ki tudja hogyan tovább. Ha még 2 hét, akkor legyen annyi. De akkor mekkora lesz a babám?! Kis óriás lesz?

Hari 36+2

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Penna: az együttszülés tetszik, szerdán beszámolok mit mond a doki. Az enyém még nem akar kijönni (hacsak nem a hasfalon keresztül, mer az ugrabugra ezerrel megy, tele a hasam hegyes babaalkatrészekkel), pedig most néztem, hogy Cirmike is csak három nappal volt előbbre kiírva mint mi. De nem is bánom, a héten még rengeteg dolgom van, és a táskám sincs összepakolva!

Davailla: engem is rémisztgettek, a ctg-vel, de rájöttem, hogy csak óvatosak, mert ugye minden problémáért be lehet őket perelni, inkább visszarendelik a mamit nyolcezer vizsgálatra. A 36. héten nem gáz szülni, közülünk is többen ezt tették. A toxémia viszont bajt okozhat, nagyon szurkolok, hogy téves riasztás legyen.

Roki: csúcs a csajszi. Köszi a beszámolót, szerintem másold ide a szüléstörténetet is, mindenkié tanulságos...

Kuha: Gergő gyönyörű, remélem sokszor ilyen szép békés alucikában van. Ez az oldalfektetés most általános? Honnan tudjátok hogyan szeret feküdni?

Zsófy: én a szélcsapról itt a babaneten olvastam, állítólag nem okoz hozzászokást de nekem elég szadinak tűnik. Látszik a Kicsin, hogy megkönnyebbül tőle? Drukk, hogy rendeződjön a pocakfájás.

Cicikrém: én megérdeklődtem a brendonban, az aventes és a madelas is 2500 körül van a 30ml (vagy gramm?), a madelasból van 7ml/gr csomag is, de az arányaiban drágább (naná!). Valaki viszont írta, hogy ezekből nem kell túl sok.

Megyek fogdokihoz, letört a zápfogamból egy szép darab a hét végén.

Pussz:

Dudukly (37+6)
dudukly
Isaszeg

Hari,
nyugi, a 36. héten nekem is 3 kilót mondtak. 3500-3800 közt lesznek sztem, az tök okés.
Ne akarj még szülni, ha a baba nem akar jönniKép A 38. hétig azért jó nekik odabentKép

Amúgy megértem a csalódottságodat, de legyél türelmes...mondanám, hogy használd ki ezeket az utsó "mézesheteket" a pároddal, de ahogy nézem, ő nem nagyon partner erre sajnos.Kép
Így hát kényeztesd egy kicsit magad, menj el fagyizni a barátnőiddel...olyan sokáig nem lesz alkalmad egy jót (nyugodtan) beszélgetni velük!
üdv
p
penna

Rokica, bocsi, annyira lefoglalt a magam nyöszörgése, hogy el is maradt az üdvözlésedKép

Szóval Zsuzsa baba óriási, ha nem tudnám, hogy igaz, el sem hinném hogy most született!!! Olyan kis fejlett már. A szoptatással tényleg jól megküzdöttél, remélem más problémátok cserébe nem leszKép

Olyan nagyon szeretném már ha a kezembe lenne a babám, de azért mikor írjátok, hogy sír, mert fája a pocakja, rossz ha nincs tej, rossz ha nem tud még jól szopizni, stb. akkor mindig arra gondolok, hogy addig jó neki amíg a pocakomban van. Persze lehet hogy nekem nem lesznek ilyen problémáim de nem túl valószínű. Iszonyú rossz lesz, ha sír a baba és nem tudok rajta majd igazából segíteni. Kicsit (nagyon) félek is tőle. Úgyhogy azért jó, hogy már babázó anyukák megosztják velünk a tapasztalatokat. Bár amikor szükségem lesz rájuk, biztos nem jut majd semmi az eszembe és itt fogok ülni a gép előtt titeket kérdezgetveKép

Hari

Kép
Kép
hari

Penna, köszi a megnyugtatást, jól esik most minden kedves szóKép Igazad van, és valahol tudat alatt tudom is, csak hát úgy beleéltem magam, hogy valami el lett számolva és ma kiderül, hogy már holnap szülökKép Jó, tudom hülye vagyok és végül is magamat csaptam be. Most viszont jó cseles leszek és adok magamnak egy egész hónapot!! Akkor csak előbb szülök mint ahogy készülök rá. Meg aztán végül is Karácsonyi ajándéknak is jó lesz, ha addig várat magáraKép

Hari

Kép
Kép
hari

Benianyu, And, Bodza!

Jelentem itt vagyokKép
Nem jutottam el a stopperolásig, mivel baaludtamKépKép, úgyhogy majdnem biztos hogy még nem jött el a mi időnk(anyukák, azt mondtátok, hogy az ember nemigen tud fájásokkal aludni).
Viszont megint mentem egy kört, elmentem a TB-be, aztán a Bricostore-ba(AND!!! azért voltam bricostore-ban mert hiába adtam meg az asztalosnak a bababútor fogantyúinak méretét, 126 mm, ők dafke 96 mm.távolságú lyukakat fúrtak, tehát én mehettem cserélni a fogantyútKépKép, aztán a Corában voltam, aztán szereztem még néhány dobozt(az ellopottak helyébeKép) úgyhogy most megint k....ra fáj a hasam, de ez még mindig szerintem az a hülye jósló...

Viszont olyan jól megvizsgált a doki, hogy véres undi nyálkás cucc jön ki, tudom ez lehet akár nyákdugó is, de hát rendszeres fájások nélkül bakfittyKép, de hát most tényleg nem bánom hadd ürüljön a szülőszoba, nem örülnék ha a folyosón kellene vajjúdnomKép

Mindenki!
NAGYON SZIVESEN MEGYEK POFOZKODNI BÁRKIHEZKépKépKép
Jönnek a visszajelzések a kis irományomról, konkrétan a két közvetlen emeleti szomszédom állitott meg, hogy olvasták, és hogy milyen felháboritó és hogy tök igazam van, és hogy ők akik egy szinten laknak velem, őket rohadtul nem zavarták a dobozaim.
Úgyhogy azért jól esik ha az ember visszaigazolást kap a környezetétől hogy nem én vagyok idióta háklis trampli, hanem valaki más egy hülye............................!!!!
Ráadásul az egyik szomszédnak meg a lépcsőfordulóból dobták ki a kukatárolóba a kaktuszát!Jó, mi????

Zsófy!
Köszi a biztatást, nekem is van ismerősöm aki az orvosi vizsgálat után hazament és már fordult is vissza(akárcsak te), hát.....nem tudom....azért lehet hogy ma megmondom a férjemnek, hogy ne menjen focizniKép

Ki is kérdezte hogy milyen drukker a férjem??
Ja Te voltál And!A férjem semmilyen drukker...ő csak játszani szeret és a világklasszisok focitudásától ájuldozik(lsd nike reklám-Ronaldino és társai)

Istvánosok!
Én arra gondoltam, hogy toljuk el a dolgot a hét második felére, hátha addigra lecseng a dömping és van esélyünk nem 200 fős szobába kerülniKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Kuha, Rókica, Mea és kismamik!

Jaj de szép képek már megintKépKép
De jó nektek!Kép
K....ra irigy vagyok ám....
Egyébként gyeretek csak amikor tudtok, hadd tanuljunk tőletek, nekem már kész jegyzetfüzetem van az okosságokrólKépKépKép

Davallia!
Kép
Valóban nem irtál semmit a doki reakciójáról...
Várjuk...
Ja és ha be akar fektetni tényleg ne habozz, ok??

Megann 40+1

Kép

Kép
megann

Megann, mivel én is Istvános vagyok, igazán megvárhatnátok. Pont most írtam, hogy már alig pár hónap van hátra nekem. Annyit ti is kibírtok nem?OO

Kép
Kép
hari

OO=KépKép

Kép
Kép
hari

Hari!

Most olvasom a te anyós sztoridat is....
Hát mit ne mondjak...látod ez a fő gond...az hogy amennyire a párod "becsül, tisztel, vagy tartja evidenciában a te állapotodat" pont úgy reagálnak a párod rokonai barátai is.KépKépKép
Ne haragudj nem akarlak megbántani vagy bántani ezzelKép
De egész egyszerűen nekem már az is felháborito, hogy a párod dohányzik melletted a lakásban, nemhogy még anyós is rázenditsen és ilyen oltári pofátlan bunkó dumával...
Azt hiszem hogyha az enyém ilyet követne el, akkor 2 lábbal rugnám ki a lakásból... hogy majd jöjjön vissza ha átgondolta hogy mit is pofázik!

Jajjjjjj, bocsánatKépKépKép Ugye nem haragszolKépKép
De ez iszonyatKépKépKépCsak úgy kiszaladt a billentyűzetembőlKép

Megann

Kép

Kép
megann

Hari!

OK! Beveszünk a csapatba, ha igy haladunk kb januárra én is megszülökKépKép

Bár most meg k...ra keményedik a hasam, megyek eszek is valami finomat(mondjuk egy diétás Bounty szeletetKépKép) hátha alábbhagy....KépKép

Kép

Kép
megann

Én is én is Bounty szeletet!!!!!!!Kép

És én egyáltalán nem haragszom, hiszen engem is felháborít ahogy anyósom hozzááll a dolgokhoz. De leginkább azért vagyok rá mérges, mert a fia azért lett ilyen, mert ő ilyennek nevelte. Önző mindegyik, az egész család, és ugyanakkor meg vannak győződve róla, hogy ők milyen f@szák. Komolyan mondom, a páromra azért nem tudok mindig mérges lenni, vagy inkább azért tudok neki mindig megbocsátani, mert nehéz lehet ilyen családból kikerülni és az én elvárásaimnak megfelelni. Na jó nem is lehetKép Igazából az esik rosszul, mikor engem nevez önzőnek, pedig sokminden vagyok, de az pont nem. Sőt. Főleg lelkileg, ha értitek mire gondolok. A pszichológusom (volt) szerint, aki amúgy nem tudott rajtam segíteni, az a baj velem pont, hogy soha nem magamra gondolok, hanem állandóan másokra és mindig másoknak akarok megfelelni, már kényszeresen. Persze ez is baromi idegesítő tud lenni hosszútávon annak a bizonyos másik félnek. Na mindegy, ebbe most nem megyek bele, a lényeg hogy sok rossz tulajdonságom van, de nem vagyok egoista. Az ő családja viszont igen, csak úgy csinálnak, mint akik nem azok és nekik beveszi, rajtam meg nem látja, hogy mindenben ő van az első helyen, csak utána jön bárki és bármi más. Persze ez már nem sokáig lesz így, hisz előbb-utóbb csak megérkezik Lili baba, és akkor fogja észrevenni, hogy eddig milyen jó dolga volt. Csak hát az már késő leszKép

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok
Bocs a bekukkert de ugy irigyellek titeket annyira jo volt ez az idoszak az eletunkben ti is vissza fogjatok sirniKép
Legzesfigyelo
A medicort lattam irta valaki azt ne vegyetek mert szar a lepedo ala kell rakni ami eleg rossz ugye, nekunk ill tobb mas ismerosomnek Angelcare van 20eft tehat annyira nem draga mint a babysense pl., fiam 5.5 honapos egyetlen teves riasztas sem volt max akkor ha ugy vettem ki az agybol hogy nem kapcsoltam ki/ ez eleinte elofordult/.
Pocifajas en hasznaltam szelcsovet es nem szokott hozza a fiam, ha nem arra ahsznaljatok hogy ingerelje es kijojjon a kaki hanem csak arra hogy a pukk jojjon ki es nem minden nap akkor nem szokik hozza sztem.
A pocimasszazst nagyon tudom ajanlani nekunk 5 nap alatt randbe jott nagyjabol a problema,+ gripe water ami segitett az infacol kb 2 hetig hasznalt.
Remelem nem untattam senkitKép
Sziasztok
Reka a '05 tavaszi babaktol

Kép
vaktyuk

Kicsit lepihenek, mert nekem meg úgy feszül a hasam, Lili nyomja a sejhaját a pocakfalamnakKép
De még este visszanézek, úgyhogy írjatok sokat!

Megann, azért ha menned kell, menj, miattam nehogy visszatartsd a babátKép

Csak akkor üzenj! Bár ha eltűnsz én úgyis megkereslek, nem leszek tekintettel arra, hogy épp szülsz. Akkor úgysem veszed fel, ha nem akarsz beszélni.

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Most érkeztünk haza.
Majd teszek fel képet, de még kipakolunk.
Gratula minden Új Kismamaának!
Mindenkinek Jó Egészséget és sok tejcsitKép
Nekünk, Hála vanKép

A várakozóknak meg kitartásKép
Ha kiváncsiak vagytok, írok szüléstörténetet, de a miénk nem olyan szép és nem akarok senkit sem beparáztatni.
Amúgy nagyjából jól vagyunk, lesz még tornagyakorlatunk, mert van egy kis kényszertartása a nyakán.
ez már kezd múlni, de kell még tornázni.
Holnap mindent leírok csak már fáradt vagyok.

Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Köszi Timi, hogy beleszóltál! és máskor is tedd meg légyszi!
én itt annyit tanulok tőletek komolyan!Kép

Hari! hol van az az aranyos vicces-morgós Hari?Kép depi Hari nem áll jól, de azért így is kelleszKép
tényleg én is gondoltam a télre, most, hogy mondtátok, én is tök depi tudok lenni, ha nem süt sokáig a nap, és nem mozdulhatok ki emberek közé és a levegőre.. de majd itt együtt tartjuk egymásban tavaszig a lelket! UGYE????

Megann! Ronaldinhu nálunk az abszolút kedvencKép és a Barcelona. Annyira, hogy oda mentünk nászútra. Én Dali és Picasso miatt, ő meg a Nou Camp miattKép (ez a barca stadion, ha esetleg valaki oly műveletlen lenne, hogy nem tudjaKép) legalább nem volt vita, mindent megnéztünkKép
tul.képp örülhetnél, hogy a férjed csak játszani szereti a focit! nem nőzik, nem sörözik a tv előtt minden nap valami meccset bámulva, hanem sportol fiúkkalKép nem tudom mi a hézag? legfeljebb focilabdával a kezében megy utánad a kórházbaKép
basszus, tök szívás ez a fogantyú téma! ez is annyira tipikus. miért nem akkor fúrja ki, amikor a kezében a foganytú, és miért nem írja fel, ha ennyire rövid az agya? szerencsére nekünk legalább az asztalos megbízható, bár most, hogy mondod nekem is volt egyszer nézeteltérésem, de végül ő járt utána a mérethelyes foganytúknak, nem én!!

hű de várom a karácsonytKép

KépKép
KépKép
and

Szia Angelani!!
Üdv otthon! persze, hogy kíváncsiak vagyunk! és képeket is szeretnénk látni!

ezek a csajok egyszerre nyűgösek? jó kemény lett az én pocakom is, Eszti is piszkosul nekifeküdt a pocakomnak, megyek és megsétáltatom és megsímogatomKép

KépKép
KépKép
and

Mindenkinek részvétem, akinek anyóssal gondja van!!!

Minket, de egyelőre inkább a páromat csak az bosszantja nagyon-nagyon, hogy a szülők egyesével, naponta hívnak fel, hogy : Na mi van, van már valami??? -Mintha bármikor bármit is letagadtunk volna előttük, vagy mintha nem szólnánk, ha szülni megyünk. (főleg, hogy anyósom abban a házban lakik, ahol a garázs van, szóval szerintem észrevenné, ha mondjuk éjjel vinnénk ki a kocsit)
Szóval még el sem jött a kiírás napja, de már legalább egy hete telefonzápor-hegyeket állunk ki felváltva. Ma a férjem nem igazán díjzta anyósom telefonját, erre ő felhívott engem is. Gondolta, hogyha megszültem volna tök ráérnék beszélgetni, vagy hogy a párom letagadná, ha meglenne már a kisfia, vagy mi????

Előre aggódom mi lesz, ha 15.-éig nem születik meg Petike. Akkor naponta 3x fog mindenki felhívni, hogy mi van már, mert inkább felköltözünk a Holdra!!!!!!!!!!!! :-)

Na bocs, egy kicsit elragadtattam magam!!!

Viki
39+4

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Angelani!

Gondolom azért vártad már, hogy hazamehessetek!

Kíváncsi vagyok én is mindenre, úgyis gyanús volt, hogy eddig mindenki csak szépeket írt, gondoltam hogy azért ez nem egészen így van. Sajnálom, hogy nem olyan volt a szülésed, mint szeretted volna, és egyben gratulálok a kisfiadhoz, aki gondolom mindezért kárpótol majd!!!! Jó pihenést, már ha tudsz pihenni!

Viki
39+4

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki! Együttérzek, engem is idegesítenek az ilyen telefonok (anyósom ebben a pillantban hívta a páromat), főleg, hogy ma délelőtt ki voltam kapcsolva. Erre az egész rokonság elkezdte egymást hívni, hogy csak nem mentem el szülni?

Grrr... hagyjanak békén!!! Úgyis megtudják, ha lesz valami. Utálom az erőszakoskodó rokonokat!

Bodza 39+4

Kép

Kép

Kép
bodza

A francbaKépKépKépKép
Akkor a telefonkikapcsolás sem jó ötletKépKép

Viki!
Én kisértetiesen ugyanigy jártam mint te!
El is meséltem itt a többieknek, 10 percet akartam a párommal kettesben tölteni egy fagyizóban amikor anyós telefonált és miután a férjem elmondta, hogy nincs semmi, jól vagyunk és hogy mi volt a dokinál, engem is kért a telefonba hogy mondjam el mégegyszer, függetlenül attól hogy megüzentem hogy ESZEK! És még ő flegmázott!
Na erről ennyit!
A telefonoktól meg én is kivagyok, ma nem tudtam fölvenni a telefont mert épp klotyón voltamKép hát egyből jött az sms....most beszéltem a férjemmel, rajta ma vagy 10-en követelték hogy hol a gyerekKépKép
Mondtam anyámnak, hogy ne csodálkozzon ha kikapcsolom a telefont keressen a titkos otthonin, vagy a férjemén..
Teljesen ki vagyok...ez is az empátia teljes hiányára utal....nekem is van olyan aki minden nap telefonál...
Pedig ha belgondolna bárki is....nálam türelmetlenebb és kiváncsibb nincs is a világonKép

Hari!
Nyugi, ha mennem kell, muszáj leszek menni, nem tudlak megvárniKépKép

Angelani!

Jaj de jó, hogy végre itthon, annyit aggódtam miattad.
Ird ki magadból minden érzésedet.Félek tőle, hogy mit fogsz irni, de ehhez akkor is jogod van, és mi nagyon várjuk.

Megann

Kép

Kép
megann

Ja és kaptam jó tippet...
Ha még valaha terhes leszek egyszer az életben a valós kiirt dátumra rá fogok tenni 2-3 hetet, hogy elkerüljem ezt a töménytelen basztatástKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Davallia!

Persze hogy a terhesség miatt van...ugyan mi miatt lenne.... ha olyan tipusu vagy, akkor lehet hogy számitanod kell egy kis babyblues-ra is, de hát majdcsak tul leszel azon is, és visszatér a régi énedKép(max még boldogabb változatbanKép)

KépNyilallik a derekamKép, még a végén tényleg megszülök itt az éjszaka leple alattKépKépKép.

Megigérem ha rámtör a jaj éjjszaka és menni kell, akkor még gyorsan feljövök a netre megirni nektek, azon a 2 percen már nem mulhat...
Dehát áhhhh majd egy-két hét mulva szülök úgy isKépKépKép vagy KarácsonykorKépKép

Kép

Kép
megann

And!

Nem is a férjem sportszeretetével van baj, örülök neki, sőt irigylem...a kitartását..
Viszont hetente 3-4 estét is egyedül töltök ez miatt, és mindemellett a poharat a dohányzóasztalról már nem tudja kivinni maga után a konyhába, vagy a kivasalt ruhát nem tudja betenni a szekrénybe cirka 1 hétig...(én meg nem vagyok IsauraKép) merthogy fáradt....

Na ez itt a probléma nem a fociKép

Megann

Kép

Kép
megann

And, aranyos vagy, igyekszem kicsit jobb kedvre derülniKép

Engem is minden nap felhív anyukám, de olyan aranyos, mert mindig megkérdezi, hogy "Na mi a helyzet kislányom? Jól vagy? Mit csinálsz?" És akkor szoktam neki mondani, hogy még egyben vagyok, nem szültemKép Mert igazából csak azért hív, pedig ő is gondolhatná, hogy szólnánk neki, ha szülnék, de hát a szülők már csak ilyenek.
Ezzel szemben anyósom ha telefonál és én veszem fel, csak megkérdezi, hogy hol a fia, de a legritkább esetben kérdezi meg, hogy hogy vagyok. Pedig vele csak kb. hetente 1x beszélek.

Angelani, üdv itthon!!! Olyan jó, hogy már hazajöttetek, kár hogy ma már nem tudsz írni. Bár rettentően aggódok a szülés miatt, és én is gondolom, hogy nem sok jót fogsz írni, de mindenképp írd le mi volt, és ne kímélj minket. Ha jól értettem, akkor tejed van, az a lényeg, és mindenképp várjuk a képeket is. Remélem nem várt otthon túl nagy kosz, és anyukádék megemberelték magukat. Ahogy tudsz írj nekünk!!
Hiányoztál már nagyon!

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok lányok,
Hát... nem akarom elszólni magam, de ezek az 5 perces keményedések, ami kb. csütörtök óta van ma du.5 órától fájdalmasak is...de nem erősödtek...meglátjuk mi lesz!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Megann, ne haragudj, de nem értem mi a problémád. Igazságtalan vagy, de baromira. Menjél el te focizni hetente 3-4x, és igazán kiváncsi lennék, hogy neked mire lenne még energiád utána!!!!! Azért kicsit belegondolhatnál, hogy milyen nehéz lehet szegény férjednek. Önző vagy tudod?! Ne mondd már, hogy olyan nehéz kivinni szegény után a poharat. Képzeld magad elé, hogy ott fut szegény a labda után egy egész estén át! És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy odavezetett, meg vissza, sőt át is öltözött. Pedig tudhatnád, hogy szegény pasik mennyire nem szeretnek öltözgetni. Igazából örülj, hogy nem kell elvinned oda, meg hazahozni. Szerintem mondjuk az lenne a minimum. Na mindegy, hát látom te nem érzed át hogy milyen fárasztó lehet ez számára. De hát mit várjak tőled? Mikor egész nap nem csinálsz semmit, csak cipeled a pocakodat, pakolsz ilyen hülye papírdobozokba, séta-fikálsz az építkezésre, meg vissza, jókat alszol, még allergiát is kaptál a sorstól, gondolom nem átallsz mosni, főzni, takarítani is még eközben, szóval egész nap csak szórakozol. Hát naná, hogy nem érzed át a férjed kínját. De nem magyarázok én itt neked, úgysem érted.

Azért remélem érted????!KépKép
Hari

Kép
Kép
hari

Csajok, a CTG-n nektek is olyan slejfni jön ki a gépből, amin két összevissza vonalka van, és abból a felső a szívverés, az alsó meg mi? Vagy ti honnan tudjátok, hogy hány %-os összehúzódásaitok vagy mitek van? Bár lehet, hogy nektek mond valamit a doki utána?Kép Mert nekem nem mondott semmit rá, és azért kiváncsi lennék.

Kép
Kép
hari

Ja és még egy utolsó kérdés, aki vett bébiőrt, milyet vett? Mert légzésfigyelő már van, csak bébiőrt kéne venni, mert mégsem kapunkKép Bár nem is baj, mert azt úgyis sokáig fogom használni, legyen jó fajta.

Kép
Kép
hari

Most megint hova lett mindenki?????? Hát ezért derültem én jókedvre?! Na szép dolog. Csak ülök itt és senki nem szól hozzám. Hát tudjátok mit? El is megyek vacsit csinálni. Most aztán már bánjátok hogy nem szóltatok egy szót sem mi?Kép
GondolomKép Azért holnap még benézek, és nem fenyegetésnek szántam.
Megann, jó éjszakát!
Aki szülni megy, annak meg rövid fájdalommentes szülést!

Hari

Kép
Kép
hari

Hari!Jó fej csaj vagy! :-)

Prüntyi! Hajrá, lehet, hogy kijön az a baba ma éjjel?!

Megann! Neked is szorítok, hátha kíváncsi lett a kislányod a külvilágra. tényleg, a férjed most akkor elment focizni, vagy van veled valaki, ha esetleg menni kéne?
Ja, és jó a tipp, amit kaptál, legközelebb én is ráteszek pár hetet, hátha megúszom a telefondömpinget!!!

Viki
39+4

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hajrá PrüntyiKép

Megann! szólj férjnek, hogy ő sem a LeoncióKép

Hari! hogy Te milyen önző vagy!Kép igaza van a párodnakKép

Davallia! ezek a hormonok engem is ki tudnak készíteni! ne aggódj, lesz ez még rosszabb isKép én pl azon rágtam magam, hogy annyira feledékeny és hülya lettem, mióta terhes vagyok, jól kiröhögött a barátnőm, hogy még egy évig erre számítsakKép én eddig azt hittem egy "eszes" csaj vagyok, de tévedtem, minél jobban erőltetem annál nagyobb a gáz, ráadásul még hajlamosak elnézően megmosolyogni, hogy ááhhh, kismama...
kit érdekel?Kép fel a fejjel!! majd, ha ránk mosolyog a kisbabánk, mindent elfelejtünk, ami velünk kapcsolatos!!

and

KépKép
KépKép
and

Hari: én Angelcare-t vettem, mert az légzésfigyu+bébiőr egyben.

KépKép
KépKép
and

Ez az Hari! Így kell beszélni a lusti kismamikkalKép.
A ctgn nekem egy vonalam van, mert nálunk összehúzódást nem néz, csak szívhangot. A slejfni bal oldalán (mint a geometria órán) ott a "mértékegység", vagyis be van számozva 100-200 között. Az én babám görbéje meg eközött ugrál.
Gondolom a másik vonalnál is kell ilyesminek lennie.
És még meg akartalak dícsérni, hogy nem bkv-zol a melóhelyedre, mostanában én is csak a bunkóságot tapasztalom, péntek délután egy kifent csajnak szólta a metrón, hogy tegye már le a sporttáskáját a földre, akár ketten is leülhetünk a helyre, erre közölte, hogy akkor koszos lesz a táska alja. De nagy fintorogva szorított egy kis helyet, hogy letegyem a fenekem (táska fele az ölemben). Kellett volna oda egy Megann, hogy jól kiossza... a szombati ikeát meg el se mesélem, mert egy borzalom. A nagy babacentrikus áruház, meg a tolakodó bunkók...

Angelani! Jó hogy hazajöhettetek, tornázzattok szépen, neveld ki az új CsollánytKép. És írj, ha nagyon unatkozolKép.

Davailla! Még eszembe jutott, hogy szóljál a ctgn, ha rosszul vagy hanyatfekve. Nálunk választani lehet, hogy fekszem vagy ülök, de ha fekszem, akkor is csak oldalfekvésben szabad, a doki asszisztense nem hagy hanyatfeküdni, azt mondja a kismamik rosszul lesznek tőle. Úgy látom Te tényleg. A babaébreszgetést is mond meg, hgoy elintézed, pl. előtte egyél valami bűnös édest, fagyit, arra felébred, vagy kicsit masszírozd meg a hátát közben, én azt szoktamKép. De ne gyalogolj előtte sokat, vagy ne lépcsőzz, mert akkor ugyan felébred, de marha magas lesz a pulzusa. (Tudjátok, hogy nincs olyan gép, amit nem lehet átverni?) És közben vegyl szép mély lélegzeteket, ne idegeskedj!!!

Megann! Én irigyellek, nekem minden olyan nehéz, Te meg itt vagy mindenórásan és olyan energikus vagy, mint akinek nem is kell pocakot vinnie...

Az emberek egyébként engem is megőrjítenek, a mikor szülök és milyen nemű lesz kérdéseikkel, mikor mondom, hogy nem tudom, akkor nagy megdöbbenés, hitetlenkedés, újabb kérdések, jajj elegem van, ez a legnegatívabb része a várandósságnak. Az egyik kolléganőm pénteken azon csodálkozott, hogy ő nem is tudta, hogy babát várok. Mondom neki, egy ekkora pocakot már jó ideje letagadni se lehet.

D
dudukly
Isaszeg

Képszerintetek mi történik éjjel,miután kikapcsoltátok a számÍtógépet?

hát azért mindÍg mossatok kezetKépKépKép
zsofy

Hari!

HA-HA-HA-HA-HAKépKépKépKépKép
Hát ezt jól megkaptam.....de meg is érdemlem én önző hülye liba!

Fel is hivom a férjemet, hogy érte megyek 11 órára a város másik felére a saját kocsimmal és hazahozom, nehogy vezessen már ilyen sötét késői óránKépKépKépKép

Na szóval egyébként férj elment focizni, én elmeséltem, hogy hogy fájt a doki vizsgálatat, meg hogy azóta hasfájással fetrengek....de valahogy fel se merült hogy itthon maradjonKép, pedig jól esett volnaKép.
Én meg nem mondtam neki, mert minek, a semmiért???
Egyébként nekem is fáj a hasam továbbra is, pedig feküdtem idáig, mégsem múlt el...
Nem tudom mi a franc ez...de nekem sem nem rendszeres sem nem semmi....viszont babó megint a szokásos esti edzését tartja, úgyhogy gondolom nem akar megszületni, mert akkor ugye nem mozog ennyire....

Prüntyi!
Ha esetleg mész, akkor egy kalappalKépKépKép
És készitsd elő nekünk is a helyet KépKépKép
Talán a héten mi is megyünk meg a többiek isKép

Zsófy!
Fúúúúúúúúúúújjjjj, te egyenlőre még csak ne is gondolj ilyenekre, jóvan???KépKépKépKépKép

Hari!
Én is az Angelcare- t hallottam mint a legjobban jelenleg

Egyébként a jelekkel szemben egy nagy kaki vagyok erőnlétileg, csak hát erőltetem a dolgot, hogy minden a helyén legyen ha menni kell.....
Úgyhogy a nagy energikusság meg egyéb nagy humbugKépKépKép
Itthon ha lefekszem, alig birok fölkelni...

Na megyek is dögleni!

Pusz, mindenkinek....

Megann 40+1

Kép

Kép
megann

na jóKépKép

Bodza,
a Bepantent elvileg nem kell lemosni, de a védőnénik szerint mindent jobb leöblÍteni a ciciről vÍzzel szopi előtt.a Bepanten nem emlékszem mennyi, de az aventes elég gyengus és az 2550ft volt DMben,ha jól emlékszem.
ha nagyon gáz a helyzet, akkor a békebeli Neogranormont ajánlom, pár nap alatt helyreteszi, de azt szappannal le kell mosni!
nekem 100grammos bepanten van, az pár ezer forint, de Lilla popsijára az a legjobb. a 30grammos biztosan jóval olcsóbb,egy ezres alatt lehet, de nem tudom...nem akarok hülyeséget Írni.

Bnéhtimi,és mindenki aki Írt nekem szélcső ügyben:
köszi a segÍtséget nektek!!!

Kuha,
ez a szélcső nálunk egy vékony és a másik végén kiszélesedő gumicsövecske,ami ha kell kivezeti a pukit és mást isKép de nem mindÍg oldja meg a helyzetet. nem vagyok biztos benne, hogy az használ...
én már használtam Infacolt, nekünk is csak 1hétig használt, az espumisan-nak ugyanaz a hatóanyaga,az sem jó,
most a gripe water a soros, még kÍsérleti stádiumban vagyunk vele.

Dudukly,
néha úgy tűnik, megkönnyebbül a szélcsővel,de lehet,hogy csak pont elmúlik a görcs...nem tudom...

Megann!!!
az tuti a nyákdugasz!!!nekem is először egy 36hetes vizsgálat után jött ki, aztán a következő héten még egy adag, aztán már folyamatosan jött...még 2 hétig.de neked biztosan addig nem lesz, mert előbb kijön a baba! Meának is előbb kijött, mint a jóslatomKép Rokinak is, hát jósolok gyors egy szeptember 17-etKép
de ne verj meg légyszi, ha nem jön be!
lehet,Így csinál a hasadban LénaKépKép KépKép

Angelani,
dejó,hogy jöttél!
Jóhogy Írd le a szülés-storyt!!!hagy bőgjem végig!
Nagy gratula nektek is a babához!!!

Telcsi téma:
az az egyetlen megoldás, ha tényleg pár héttel későbbre mondod a szülést,mint várható...
én a 39.héten szültem,vagyis 38+7-re, nem voltam elkésve, mégis már a 37.héttől nyúztak...jól leizéltem őket,hogy mit sürgetik itt szegény kicsikémet...

Davallia,
Ne aggódj, nálam senki nem cinkesebb bőgés téren!
én még a kisbabás reklámokon is képes voltam bőgni, komolyan, meg ha a hÍrekben valami gyerekről volt szó akit bántottak,meg ha a párom szerintem nem kedves hangsúllyal szólt hozzám,meg ilyenek...és most sem vagyok sokkal különb...hormonok...tuti...

és végül,
de nem utolsó sorban:

HARI!
DETTO-DETTO-DETTO
szinte mindenben!!!
jaja,én is gondolok rá,hogy a páromnak nem esne jól,ha tudná,hogy fikázom az anyját...de muszály kiadnom magamból...én is sokszor azért nem haragszom a páromra,ha hülye, mert tudom, az anyja miatt vanKép az nem volt képes megnevelni, nekem kellett és csoda,hogy ennyit képes volt változni!de erről már jó sokat Írtam régen, nem fárasztalak.
anyós terhességem alatt tőlem se kérdezte meg soha, hogy mi a pálya, vagy legalább, hogy mi hÍr a babáról, meg az émelygős időszakomban állandóan a hányás kerülgetett, mikor a képembe lihegett és folyton az aurámba mászik, én hiába hátráltam a lehellete elől, ő követett...fúj...
az én párom családja is állatira önző!!!
undorÍtóan!!!nem is részletezem!
anyós sem a lányomat szereti, nem is akarja megismerni, hogy miket csinál, csak közös kép kell neki, hogy dicsekedhessen a ribi barátnőinek...de ez még nem is a leggázabb eset,csak az éppen aktuális.
de a te füstös anyósod is mekkora bnkó...(bocs)
és még ilyen szöveget is ereszt!!!biztos nem bÍrtam volna szó nélkül!tuti kiosztom!
főleg,hogy a tiéd a lakás amiben bunkóskodik.
a cicákat tanÍtsd be anyós-tépázásra!Kép
Kép
lehet Lili meg Így fogja szeretni a cicókat?Kép
zsofy

Sziasztok!

Hűű, de depis lett itt a hangulat! Gondoltam, jövök vidulni, mert én sem vagyok jó passzban! Én meg ügyetlen vagyok, már nem tudom, hány poharat törtem össze ezek alatt a hónapok alatt. Ma vettem is egy készletet, gondoltam, nem árt pótolni...
Ennél a terhességnél már én is tanultam, és legalábbis az idegeneknek mindig ráteszek egy-két hetet, hogy ne kérdezzék naponta: hát ez a gyerek bent marad? / eladók, pénztárosok, gyógyszertáros.../ Egy ismerősöm mesélte a napokban, hogy egy nővel beszélgetett, amikor már mindenórás volt, a nő adott neki ötleteket, hogy hogyan hozza előbbre a szülést. / ekkor találkoztak először!/ Másnap megint összefutottak, ekkor messziről rákiabált a nő: " basszus, dugjatok már egyet!" Kinek kell ez??? Tényleg mindenki azt hiszi, hogy erre van szüksége egy amúgy is labilis idegzetű kismaminak??? Mondjuk anyukámékat megértem, nem bíznak bennünk, mert Balázs születését úgy tudták meg, hogy húgom véletlenül rámtelefonált, hogy vagyok, és akkor már két órája megvolt a baba... Valahogy nem volt még időnk telcsizni, ők meg jól megsértődtek, mert szerettek volna velünk együtt izgulni.

Angelani Kép Nektek is üdv itthon, én is kíváncsi vagyok a történetre, és örülök, hogy van tejci!!!

Mi ma kirándultunk egyet, mert hallottuk, hogy meg lehet nézni az Orient Expresszt, és párom teljesen beizgult ezen. De az idő jó volt, Balázs is odavan a vonatokért, miért ne mennénk?
A vasúttörténeti parkban volt a dolog, ahol egyébként is vannak érdekességek. A hálókocsit és az étkezőkocsit lehetett megnézni, a hálókocsiba nem jutottunk be, mert több órás sor állt, az étkezőnél senki, úgyhogy azt megnéztük, az is nagyon szép volt. A többórás sort nem vállaltuk be. Tök jó lehet ilyen vonattal utazni, de ez kicsit húzós, 5000 Euroba kerül a teljes útvonalon. / Isztambulból jött most Velencébe, és onnét Párizsba/. Miután ezt megnéztük, még egy csomó régi gőzmozdonyt is megcsodáltunk, nagyon érdekes volt! / pl megtudtuk, hogy Pestről Pécsig 8 tonna szenet kellett a fűtőnek belapátolnia, csak oda! És egyedül, egy ember csinálta!!!/ Na, kicsit off voltam, bocsi!

Hari Kép Az én dokimnál is így mennek a dolgok: kb. öt perces vizit, ha netán kérdésem van, arra van persze idő, de állandóan úgy érzem, hogy siessek, mert nem ér rá. Az öt percért leperkálom a 6000 Ft-ot, és szevasz. Nem csoda, hogy a szülésznőmmel szívesebben konzultáltam, és most is azon izgulok, hogy szept 21 előtt ne jöjjön a baba, mert akkor nincs itt ő. És tény, hogy semmit nem mond az én dokim sem, ha konkrétan nem kérdezek rá, csak ha baj van. A CTG-t Balázsnál a szülésznőm csinálta, tőle mindent megtudhattam, most viszont a dokihoz fogok járni, úgyhogy vagy kérdezek, vagy hülye maradok... Szerdán megyek először.
Amiatt meg tényleg ne légy elkenődve, hogy nem szülsz még, Lili tudja mikor van itt az ideje, és az sem biztos egyáltalán, hogy egy nagyobb babát nehezebb megszülni, hallottam én már az ellenkezőjére is sztorikat!

További szép estét, akik szülni mennek, jelezzenek előtte, és hajrá, minden úgy menjen, ahogy akarjátok!!!

Judit 36+6

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok Lányok!

Sajnos nincs időm visszaolvasni.
De köszönöm a dicséreteket a kis Márk nevében is.Úgy gondolom őt sem viselte meg nagyon a szülés.Kép
Egyébként szülés előtti héten minden este sétáltam a párommal legalább 1 1,5 órtá, de volt, hgoy 5 órát egyfolytában. A másik dolog, hogy mi a 3. emeleten lakunk, és időre jöttem fel a lépcsőn. Tudom, hülyén hangzik, de sztem ez is segített.KépHa jól emlxem talán Zsófy írta ezt a trükköt.(mármint az esti sétát.)

Depi: a téltől én is félek.Még napközben sem tudok kimenni a gyerekkel, mert nagyon nehéz a kocsi a harmadikról egyedül nem tudom lecipelniKép, a pár meg sokáig dolgozik.

Márk ma nyügösebb volt az átlagosnál.Nem tudom mi van vele.
Mi megpróbáltunk valami rendszert vinni az életünkbe, (gondolok itt az 3 óránkénti etetésre)de nem megy.Így mi is maradunk az igény szerintinél.Ez úgy néz ki, hogy van amikor 1 1.5 óránként eszik Márk.
Majd dobok fel képet Márkról, ha lesz időm. Bár nem tudom, friss anyukák, de én napközben igen csak fáradt vagyok.

Zsófy
köszönöm jöbban vagyok. Sajnos annyira kijött az aranyerem, hogy szombat éjszaka vissza kellet menni a szülésztre, hogy kezdjenek velem valamit.(Szegény kicsi Márk tisztára meg volt zavarodva, hogy most mi vanKépőt is vittük magunkal) Csütörtökön jöhettünk haza, és csodálkoztak, hogy a kórházban még nem volt bajom. Hát én is kihagytam volna. A gátam is mára rendeződött, már tudok ülni viszonylag normálisan.KépAzért a gátvarrást szivesen kihagytam volnaKép
Igazán sajnálom, hgoy ilyen anyósod van.Nekem anyám nagy bagós, és én sem adom szivesen a gyereket a kezébe.KépBár nálunk nem gyujt rá, de akkor is már a bőrébe ivódott a bagó szaga.Kép

Na lányok, most ennyi. Lassan megyek etetni.Kép
Aztán dobok egy szunyát.

Jó éjszakát mindenkintek!

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Megann,
Ugye, mint Istvános én is csatlakozhatok hozzátok? Kép Mikor szülünk?Kép Nekem bármi jó, csak a 16 és 17-e nem, akkor sem dokim sem szülésznőm nem lesz. Az a nyálkás trutyi tutira a nyákdugó. Krizsinél egyik nap kijött, másnap megszületett.Kép

Zsofy,
Kristófom most 16 hónapos. Mikor picur volt, azt mondta a dokink, hogy ne nagyon használjak szélcsövet, mert hozzászokhat a baba. Van viszont egy jó tornáztatós módszer ami nálunk működött (ezt is doki mutatta). Lefekteted hanyatt a picurt, mindkét lábacskáját jó alaposan "felemeled, felhajtod" a pocijához az egyik kezeddel, közben a másikkal, a tenyereddel, finoman nyomva az óramutató járásával megegyező irányban körkörös mozdulattal masszírozod a pociját. Gyakorlatilag ezzel segítesz "kinyomni" a belekből a levegőt. Működik, nem fáj a kicsinek és sokkal természetesebb módszer.

Bodza,
Nekem is sima enyhe menszi szerű görcsökkel indult Krizsi szülése. Onnan tudod, hogy menni kell, hogy beáll fix időközönkéntire. Mi 5 perceseknél mentünk be a kórházba, de egyáltalán nem volt erős. Olyannyira nem, hogy én vittem be magam a kórházba - azaz én vezettem -, miközben a férjecském nézte az órát és szólt, hogy "na most állj félre". Görcs elmúlt, mentünk tovább.Kép Aztán persze erősebb lett, de addigra beértünk.

Amúgy jóslóim már nekem is vannak. Kíváncsi vagyok meddig húzzuk? Azért izgulok ám, de nagyon.

Humi
38+2
humi

Jó reggelt lányokKép

Szép napra virradtunkKép
Aki nem birja ne olvassaKépKép
Egy fél órája egy nagy adag véres nyúlós cucc távozott a klotyón, előtte meg már a lepedőn is sajnos, ahogy felültem az ágyban....
Hasgörcs(tisztára mensiszerű) tegnap óta folyamatosan....
Ma már úgy közlekedem mint egy tojógalamb...
Mondtam a férjemnek, nem menjen messzire, mert lehet hogy rövid időn belül jönnie kell....
Most megpróbálok leülni egy kicsit, telefonnal a kezemben és nézni az időt hogy milyen időközönként érzek erősebb fájást, de nem tudom eddig olyan rendszertelennek mutatkozik, vagy egyfolytában fáj, vagy nem...na szóval most nyomozok....
Ugyanakkor még gyorsan betettem a lepdőt a gépbe és van egy adag vasalnivaló, nem akarnám itthagyni a férjemre meg anyósra...
És felhozattam a kocsiból még 3 dobozt, azokat meg kellene tölteni, mert ezt se akarom másra hagyni, még igy is marad bőven gályáznivaló...

Kezd izgi lenni a téma....lehet hogy nem tudok rátok tovább várni lányokKépKép

Bodza!Nálad mi hir?? Gyere már!!!!

Megann 40+2

Kép

Kép
megann

Jujj Megann!! ebből ma baba lesz!! ezerrel gondolunk Rád és megy a nagy drukkkk!KépKép
aztán várunk mielőbb vissza!
most meg remélem nem vasalsz éppen...

and35+1

KépKép
KépKép
and

And!

Hi-hiKép
De bizony vasaltam, de csak egy pár darab fehér voltKép
Közben beraktam még egy adag mosást, hátha még beleférKépKépKép

Görcsök jönnek, de tök szabálytalanul, pedig lesem ám nagyonKépKépKép

Most nem tudom merjek e enni valamit vagy nem?
Vagy inkább gyártsak néhány szendvicset??
Egy kakaót ittam márKép
És ha vaklárma az egész???

Viszont tegnap alig ettem valamit, meg is jegyezte a férjem hogy mi van velem, amit hozott kaját szinte érintetlenül találta!

Megann

Kép

Kép
megann

Szép napot mindenkinek!

Megann, Hajrá, szorítok Nektek, hogy gyorsan és fájdalommentesen kibújjon a babó.

Bodza!
Nálad mi újság, tényleg hol vagy?

Nálam továbbra sem semmi:-(((
Tegnap párat görcsöltem, az egyikre azt hittem abba sem hagyja, kb 5 percig görcsölt és kemény volt a hasam egyfolytában, de elmúlt, aztán semmi. Délután megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond a méhszájra. (remélem nem azt, hogy tök zárt és hogy mostanában még nem szülünk, én szeretnék már menni....)

Viki
39+5

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

hát én még nem szültem soha életemben, de bármiben lefogadom, hogy ez nem vaklármaKépKépKép
legyetek nagyon ügyesek (mármint a baba és te)
hiányozni fogsz innen nagyonKép
szerintem folyadékot nyugodtan ihatsz, kaját nem tudom, kórháza válogatja..

KépKép
KépKép
and

na még a végén egyedül írogatok itt egész nap, amíg mindenki elmegy szülni...
Hariban bízom, ő úgyis csak Karácsonykor akarKép he-he, remélem kiugrasztom a nyulat a bokorbólKép

Viki neked is drukkolunk természetesen!!!!!!

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Még jövök, csak Megannak akartam írni, hogy megy a nagy drukk, ha elindulsz a korházba azért szóljál.
Aztán tudod: gyorsan, ügyesen, fájdalom- és komplikációmentesen!
dudukly
Isaszeg

Hello! Kép Kép Kép

Megann,
De izgalmas! Mi újság, hogy állsz?

Hari,
Elég durva a dokidtól, hogy ilyen sok pénzért, ilyen hamar lerázott.
Én is voltam tegnap dokinál + UH-n. Vett kenetet, nekem kb. 1 hetet mondtak, mire kész lesz. Ma voltam reggel vérvételen is.
UH méretek: 2329 gr, BDP: 92, OFD: 109, HC: 317, FL: 69. Méhszáj zárt, lepény rendben. Pocaklakó úgy néz ki még marad bent egy ideig. Remélem is!!! Még nőnie kell!!!

Angelani,
Üdv újra otthon! Gratula még egyszer! Sok boldogságot nektek! Várjuk a képeket. Kép

Amúgy végigolvastam a sok anyósós (nekem nincs Kép) és focis sztorit, nagyonjókat röhögtem. Még két nap és újra én is itt leszek esténként. Kép

Benianyu
36+3

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu! küldesz nekem listát??

KépKép
KépKép
and

And,
Itt vagyok én is. Kép
És mindjárt küldöm a telefonos listát is.

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: