A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsebi,
akkor én most jól megkeverlek, mert E 9 hós (éppen ma!) és egy pár hete eszi a tejbrízt sima tejből (nem baba, hanem felnőtt, azaz tehéntej) ezt vízzel keverem, kb 2 rész tej 1 rész víz, jól felforralom, és úgy. Semmi baja tőle. Tápot kihagytuk (nem is értem, minek az, ha van cicitej, aztán meg ha elég nagy már a kölök?).

Ha arra gondolok, hogy 1 éves koráig minden jótól el van tiltva a gyerek, és az egyéves szülinapon mindig olyan kép van, h a gyerek tiszta csokitorta, gluténnel, meg minden vacakkal "mérgezve", akkor elgondolkozom: melyik jobb? Ha apránként, 8-9 hóstól apránként szoktatom hozzá a világ "borzalmaihoz", úgy mint só, cukor, liszt, tej, stb, vagy ha 12 hóig óvom a széltől is, majd beledurvítom egy hatalmas igazi tortába??? Akkor inkább az előzőre szavazok.
neet
neet

Nálunk is lomtalanítás van!Én is összeszedem a lomjaimat és kidobom!

Juc
20170114224602

Juc,
tökegyszerre írtunk. Kép
neet
neet

Neet,
Ezt a képet Neked küldöm Kép

Kép

Nekem csak az a bajom, hogy a rendes tejet nem akarja meginni, babatejet tápszert igen, de ha síma tejet adok akkor abból alig iszik. Valószínűleg nem ízlik neki, a többi édeskés ez meg nem. Kakaót biztos meginná, mert az édes.
zsebi2004

Zsebi!

Édi ez a Brúnó gyerek!!!! Kép Kép
Viszont:
A kakaó fog! Azzal vigyázz nagyon!!! Mi megjártuk, azóta áttértünk a "saját" kakaónkra, ami nem más mint tej és méz...és igy már nem is fog...Kép

Egyébként sztem nem kell "túl korán" adni ezeket a "kényes" kajákat, mert sztem, ha azt vesszük, hogy a magyar embör átlag 60 évet él, akkor az a 2-3 hónap, amivel később kezdi el enni a kőc a kiflit, tejet, hideg mérget, stb...az nem oszt nem szoroz. Tehát, semmi jóból nem marad ki, ha nem 6 hónaposan kezd el kiflit enni, hanem csak 10...Kép mondom ezt én, akinek kisebbik-leggyönyörűsgesebb kisfia épp ma harapott bele a durum-zsemlébe...Kép de aztán gyorsan elvettem tőle és jól megzabiztam, igy neki már nem jutott több..Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet,
sztem meg azért mert aszondjak, hogy egy éves kora utan KAPHAT tehéntejet, cukrot, sot, lisztet, stb, az még nem jelenti azt, h rögtön mindent adni KELL neki. Utana is be lehet szép lassan vezetni ezeket az étrendjébe. Minél késöbb, annál jobb, szvsz. De tiltani én sem fogom, biztos nem attol lesz boldogabb ha nem adok neki. Meg nem attol fog tovabb élni sem, szal jol megaszondtam mostKép

Dupla csaladi potlék: mi is kaptunk, bibibiKép Ugyhogy jo nagy hülyeséget mondtam, Johi, hogy ehoban nem kapsz, bocsiKép Most jöttem ra, hogy aug-ban 11ezer jött nekünk is.

Gigi, nem azert irtam, mert nem tervezünk masodikat, hanem mert egyenlöre nem tudom elképzelni kettövel, Balint eléggé lefoglalja az energiaim (és az idegeimetKép. Az elsö honapokban különben azt hajtogattam, hogy nem lesz teso, mert kicsit depis voltam. Nehezen fogadtam el, hogy nem nagyon tudok kimozdulni, nem járok dolgozni, fel kell adni bizonyos fokig az igényeimet. Szoval ez nekem nem ment olyan gyorsan vagy természetesen, ahogy azt sokan irjak a Kismamaban. Lehet hogy önzöbb vagyok az atlagnal??? Vagy késön szültem (29.5 éves vagyok) Nektek ez milyen volt feldolgozni?

Amugy en nagyobb (6-7 év) korkülönbséget szeretnék, ha lesz hugicaKép

KépKép
fibi

Fibi!

Nekem Soma 2 éves koráig tartott!Szóval még van időd!

Juc
20170114224602

Juc, a depi??? Uuuuuuuuuuu, baaaaaaa.....

KépKép
fibi

Nem kimondott depi volt és csak az elején.Inkább nevezném elmebajnak.Én kistesoról nem akartam hallani egyeske 2 éves koráig.

Juc
20170114224602

Aha, akkor hasonlo KépKép Neha en is ugy erzem, hogy elmebajos vagyok. Abban bizom, hogy a tanulas segit a helyzeten, bar most olvastam egy forumon, hogy nincs annyira jo hire a sulinak, nem igazan elfogadott. Most teljesen kész vagyokKép
Amugy Soma nyugodt, jo kissrac volt? Vagy ilyen sajtkukac örökmozgo mint Balintom?

KépKép
fibi

Fibi dragam! Nemcsak onzo vagy, hanem foldlusta is es ha tenyleg ennyi lesz a korkulonbseg, akkor joesellyel a sracod is onzo lesz. Bocs, nem akarok mindenbe belepofazni, dehat ugy szeretek Kép

Juc, holnap jolatnezem a feladovevenyszeletkeket, es kideritem ezt. Tenyleg minden penzt elkoltok (biztosan ezert nem szeret mar apa), de azert feltunt volna...

Dora, ezek csucsszuper kepek, koszi, most ugy irigyellek, hogy fu... dehat Innsbruck marhamessze van, felek, hogy nem birunk majd a nyuszival a verdaban, ugyhogy elsore most csak 300 kmt mennenk. Es Prezlit is elvittetek? Detokrendesgazdik vagytok! Es most ot is irigylem, de nagyon... meg Katat, aki ugyan nem sokat latott valszeg, de biztos szuperul erezte magat es isteni oxigent kapott meg minden Kép

Zs, most gondban vagyok, mert a hulye tiscover minden keresesnel mas arat ad arra a panziora, amit kineztem, ugyhogy irok nekik melt, hogy mivan. Csak nemtom hova kuldjem, mert melcimbol is tizfelet talaltam. Mindre elkuldom, aztan ha nem valaszolnak, hetfon felhivom oket. Na ezert lett volna egyszerubb megis hulye irodaval foglaltatni, de azok csak szallodakat tudtak. Ja, de kozben talaltam meg hasonlo jo kis szallasokat ugyanott, valamelyiket biztos elkapom.
moosejaw

Moose, tenyleg földlusta vagyok, ezt honnan tudtad?Kép

KépKép
fibi

Moose!

No azért egy gyerekre nem olyan sok az a píz,hogy feltünjön.nekem is csak azért mert kétszeresen megesett leányanyaként kicsit többet kaptamKép

Én ugy éltem meg,hogy picinek is élénk,örökmozgó volt Soma.Viszont másokszerint nyugodt kölök.Az alvókájával tényleg nem volt baj,csak én azt hittem,hogy a gyerek úgy müxik,hogy eszik ,alszik,kakil.És az enyém még sírt is meg hasonlók és ezen kiakadtam.

Juc
20170114224602

No, megyek szunyokalni. Holnaptol nem vagyok, hianyozni fogtok! Ha nagyon nem birom ki, bemegyek egy könyvtarba netelniKép
SzasztokKép

KépKép
fibi

Lányok!
én is igy voltam/vagyok/leszek...Kép
miután rájöttem, hogy egyeske ilyen, abban biztam, a második gyerek nem ilyen lesz. Mert második gyerek alkalmazkodik, lsd. férjecském, stb...De hát NEM! második gyerek még ilyenebb.
És most, hogy irtad Fibi, rájöttem, hogy a legnagyobb gondot nekem is az igényeim bizonyos fokú feladása jelentette és jelenti ma is...még mindig nem hiszem el sokszor, hogy a gyerekek nem direkt kiszúrásból sirnak akkor, amikor én épp vmi nagyon mást csinálnék...Kép Kép
enyim fiam (N.1) meg nyugisnak indult, de az oviban elkurvult, már ő is olyan, mint azok a fiúk, akiktől óvni akartam. És persze már én is más vagyok, türelmetlenebb, stb...de hát már elrontották a fiamat...a másik meg automatikusan fog elromlani a nagy miatt...jaj jaj jaj...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ezt nem hiszem el, nem biiiirok aludniKép Délelött szunyaltam egy oracskat, aztan most tessek... reggel hulla leszek, amikor gyorsan pakolni kell, meg készülödni.

Hat ZsanciKép En is igy vagyok ezzel, hogy nehezen hiszem el, hogy nem direkt akkor sir, meg nem alszik, ha en uuuuugy szeretnek magammal foglalkozni kicsit. Pedig nem direkt, de mintha érezné hogy épp nem vele akarunk törödni. Én arra jöttem ra, h ha jo hangulatom van, kipihent vagyok és teljesen rahangolodok Balintra, türelmes vagyok vele, akkor ö is sokkal kiegyensulyozottabb (ezzel biztos nem mondtam ujat). Tehat akkor müködünk jol, ha ö az elsö szinte mindig. Biztos meg kell tanulnom az egomat a hatterbe szoritaniKép Férjem szerint meg nem szabad mindig alárendelnem magam, mert akkor nehezen valik majd függetlenné, ez tök igaz. Szoval nehéz az egyensulyt megtalalniKép Ez ösanyáinknak könnyebben ment talan? Siman otthon voltak 8 gyerekkel, most meg mindenhol azt hallom, hogy gyerek 1évesen bölcsibe, aztan anyu vissza dolgozni, mert az önmegvalositas mindennél fontosabb, na meg a karrier... Kivancsi vagyok, én meddig birom itthonKép
Bocs a hajnali eszmefuttatásért, eldugulok, megprobalok aludni.

KépKép
fibi

Akkor lehet hogy én vagyok a ritka kivétel, de nekem Zsolti még csak 2 hónapos, de alig várom, hogy újra terhes lehessek és legyen mégegy kisbabám.

Mesi
jnmesi

Szió Mesi!

Megvagy Kép Kép Kép

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Fibi,
ezek szerint a gitár veszélyben? Xilofonnál csak egy fáj, ha gagyi, és nincs jól behangolva, mert az naaaaagyon hamis tud lenni Kép Tortát felzabálta családom, pedig állítólag nem szeretik az édességet Kép
Dóci elég jó gyermek, meg sok a segítségem, ezért az én helyzetem sokkal könnyebb, főleg kistesót illetően.
Egoizmus-önfeláldozás-önmegvalósítás: szerintem nem azért vagyok, hogy a gyerekem rabszolgája legyek. Ez nem azt jelenti, hogy akkor most jól itthagyom és megyek karriert építeni, hanem azt, hogy nekem is lehetnek igényeim (mint pl. egy jó zuhanyzás, egy kellemes vacsora, fél óra olvasás vagy egy kis csatangolás), és ezeket meg is próbálom valósítani. És ahogy te is mondtad, ettől kiegyensúlyozott és jókedvű leszek, és ez Dócira is pozitívan hat Kép

Gigi,
szüljünk!!!! Kép csak hát ahhoz gyerek is kéne, mert párnát szülni azért ciki Kép

Zsanci,
ismerőőőős??? Honnan??? KépKép

vera
kisün

Szia Edit!

Csatlakozol te is?

Mesi
jnmesi

fibi,
nekem az első hét volt kemény.....tudod mindenki osztotta az észt hogy mit hogy csináljak és a gyerek meg csak sírt és sírt fél óránként......és hogy nem volt tejem.....
aztán már belejöttem,csak ha utánamkiabáltak hogy a"anyuka"mentem továbbKépna és akkor a 3.héten lett kerek a világKépakkorra már azt is megszoktam hogy én=anya.de következőt úgy a 6 hetes kontroll körül akartam csakKépgondoltam arra akkor azért lehetne már terhesen visszamenniKépszal egyfolytában akarok következőt és B nekem is kitölti az időmet és én sem tom hogy lesz.de úgy vagyok vele azt sem tudtam eggyel milyen lesz és soha nem voltam boldogabb annak ellenére hogy nem tom mikor olvastam utoljára pedig én nagy könyvmoly vagyok...szóval könnyebben meg a lemondás ezekről a dolgokról mint hittem csak ideges leszekKép mert nem tudom csinálni és mindig szegény apával veszekszem ez miattKépde azt mondta akkor is lesz 3.is ha majd már folyton veszekszem veleKép
sok korkülönbség jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!én is meg akartam várni míg b sulis lesz csak rájöttem hogy annyit nem bírnék várni ezért csökkentettük 4 évre(míg ovis leszKép )de az sem rossz ha nem akartok tesót én is egyke vagyokKéprájöttetek már magatoktól is,miKép????????????????

vera,
párna gáz,igazi soká lesz,gumibabaKép??????????

gigi
Vendég

Hahó. Tök cuki kismama angolt találtam és ráadásul ingyé van.... nem egy nehéz valami, de aki esetleg kezdő annak tök jó. Gondolomitt már mindenki keni vágja a témát, de hátha valaki mégsem, annk lehet segítség. A többieknek sajna nem, mert eléggé kezdő....
http://www.kismamaweb.hu/belepes

Kép
Kép
johanna1975

Csak beszélni kellett a csokitortáról... Eszter a derekától a füléig pöttyös. Khm, két dologra tudok gondolni: 1. tegnap kipróbáltuk a csokidarabos tejpépet (de asszem, visszatérünk a pörköltre nokedlival inkébb, attól legalább semmi bajaKép)2: vettem és megettem tegnap egy egész tábla lilatehenes csokit és Eszter ugye rengeteget szopizik mostanság. Na, leállok a csokival, apa meg megkapja a pépet. A mázlista. Ugye csak emiatt lehet? De annyira vicces, ahogy vigyorog az ágyban. Kép

Depi meg egyebek: biztos sokat számított, h apa, mint jó öreg munkanélküli, itthon volt velünk rengeteg hónapot, így tiszta háváj (volt) az élet. Meg a kutya, a kert, a medi sokat hozzátett, úgyhogy én bármikor belevágnék ketteskébe, de egy panelben lehet, h (egyedül) én is megbolondultam volna... így passz.
neet
neet

Gigi, a sok korkulonbseg nem jo, mert nekem 8, 11 meg 13 evvel fiatalabbak a tesoim, es imadtam oket, de rengeteget kellett vigyaznom rajuk, otthon ulni, bar rengeteget maszkaltam is veluk mindenfele... es ugye igy sokaig egyedul jatszottam, aztan meg nagykent azt, amit a kicsikkel lehetett. Basszus, tinikent harom gyerekkel elmentem a varosligetbe, libegohoz, hegyekre, mindenhova, most meg eggyel se merek sehova... szoval meg apa is elkisert anno az oviba ocsemert egy csomoszor, meg volt, hogy nem tudtam elmenni a tanctanfolyamra mert otthon kellett tesoszittelnem es massal tancolt Kép Szoval szuljel, ne csak a szad jaron mindig, hogy akarsz! Es nem er igy kitolni az elso gyerekkel!
moosejaw

Köszi a tippet Johi!

Nekem pont jó, mert egy mukkot se tudok angolul...

Gigi! Köztem, és tesóm között 4,5 év van. Elég sokan mondják, hogy ez sok, de egyáltalán nem az. Mi rengeteget verekedtünk Kép, viszont mára marha jó a kapcsolatunk. Idővel olyan volt, mintha a bátyám lenne, megvédett mindenkitől, pedig az öcsém. Kép Persze, Anyuék nem így tervezték, de nem akart nekik összejönni a 2.terhesség, így abba hitbe éltek, hogy csak egy gyerekük lesz. Aztán jött a tesó. Kép
mkatus

Sziasztok!

Voltunk ma reggel a Hauszmann u.-i börzén! Elég kicsi, de kaptunk 1-2 dolgot Timinek!

Fibi!

Timinél is volt már, hogy feküdtünk a földön és egyszer csak a pólómon keresztül bekapta a cicimet, szopizni akart! Azthittem megzabálom!Kép

Votiv!

Isti már megint beteg? Dokinál voltatok múltkor? Remélem hamar rendbe jön!Kép

Neet!

Jobbulást Esztinek is!Kép Én úgy vagyok vele, hogy inkább beadnám az intibiot, minthogy szövődmény legyen! Vagyis így elméletben, aztán a gyakorlatban majd, ha sor kerül rá, meglátjuk!

Mi is lomtalanítunk délután!KépKép
ildi76

Ezt még elfelejtettem az előbb:

Fibi!

Kedves Tőled, hogy érdeklődsz! Elvileg jól sikerült párom tesztje, de még hátra van egy pár rosta, úgyhogy nem nagyon reménykedünk!

ILdi
ildi76

Neet!
Én másra tippelek: 3 napos láz??? 3 napig taró láz, a 3. naptól kiütések kb. 2 napig törzsön, arcon. Egy herpesvírus, semmi komoly kezelést nem igényel, elmúlik magától és utána már nem lehet elkapni többször. Petra 1 éves volt, mikor átesett rajta...

Fibi!
Igen, pszichot! Azért kérdeztelek Téged...

Kisün!
Az óra, amit kapott Dóci ismerős. Mi is nagy lelkesen megvettük Petra szobájába. Aztán kikerült a fürdőbe, annyira brutálisan ketyeg Kép

Na megyek, lassan ebéd:

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lányok!

Eszembe jutott egy kérdés, amit már régóta meg akarok kérdezni, csak mindig elfelejtem!

Azoknál a babáknál, akik már esznek minden kanalas kaját, tehát főzeléket, gyümölcsöt vagy tejpépet, mennyi folyadékot kell adni naponta! És hogy oldjátok, hogy meglegyen a napi mennyiség? Pl. minden kaja után megitattok egy bizonyos mennyiséget? És ha még van szopi is, azt hogy kell beleszámolni?

Johanna!

Most tesztelem Timin a babazenét!Kép Kedvence az I. CD-n a 3. szám! Arra szinte végig odafigyelt és állandóan felkapta a fejét a xilofonra stb.Kép

Én lenni egyedül így szombat délután, azért írogatni itt...Kép
ildi76

nalunk megvolt tegnap a vendegeskedes, bogracsoztunk, pezsgoztunk, volt nagy dinom-danom...Kép jo volt, szep volt, stb. csak a bogracsot ne nekem kene elmosni...Kép

jo sokat irtatok es sokmindenrol...Kép
csak kiragadok nehanyatKép

valaki elkuldene nekem, amit Ada (Jucus) a levlistara kuldott a tornarol??? koszi!!!

Fibi nagyon tetszenek a mayas kepek!Kép

Ildus, udv neked!

Votiv, akkor megis beteg Isti?Kép jaj, szegenykeKép gyogyulast!
Neet, Esztinek is!!

Kisun, a kepek alapjan jol sikerult a szulinap! D nagyon kis helyesKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Tegnapi hozzászólásom eltűnt.Kép Pedig kivételesen sokat is írtam.

Ildi, minden kanalazgatás után Rékát megkínáljuk teával. Annyit iszik amennyi jól esik. Néha napközben is megkínálom.
zanza

Ildi: én is voltam Hauszmanban, tényleg kicsi volt. De ott volt Pipocska. Biztos láttad, Õ árulta és Õ is gyártja a szopipárnákat. Szupi... ha valakit érdekel tényleg jók és gyönyörűek és a piaci árak alatt van jóval... Na ez volt a reklám helye, de ami jó az jó. Miket vettél? én nem vihettem pénztárcát, apa elvette a pénzemet, na jó ez is vicc.... de mondta, hogy nehogy vegyek valamit... mert Fanni tele van ruhákkal... De szép dolgok voltak nagyon.

Mkatus: remélem tudod használni az angolt. Nekem "teccik", pedig magasabb szinten vagyok. Családdal javult a viszony?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ildi!
Én sosem számoltam, hogy Petra mennyit ivott. Evéskor minidig ott volt a pohár víz, egy idő után már kínálgatni se kellett, mutogatott rá magától, ha szomjas volt Kép Voltak olyan napok, amikor szinte nem is ivott... persze a napi 4 szopi még megvolt. Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

moose,
szülnék én ha lenne mitKépelhiheted hogy nincs olyan nap mikor nem fodul meg a fejemben hogy de jó is lenne..........de sajnos nem megyKépez a tanfolyam még másfél év,addig semmiképpen nem tudom vállaniKépegy gyereket még itt tudok hagyni a nagyimra de 2 kicsit ráadásul biztos nem,ő már 70 éves!apjuk dolgozik folyton más lehetőségem meg nincs,szal meg kell várnom még végeztem a sulivalKép Kép Képde mást szülhetünk,naKép?ha már itt tartunk,te miért nem vagy még terhesKép??????????????????????????

katus,
köszi az infót,tényleg nagyon megoszlanak a vélemények ebben a témában.minden esetre vagyok annyira önző hogy nézzem a saját érdekeimet is ne csak azt hogy hogy jó a gyerekeknek ha kevés vagy sok korkülönbség van közöttük......tehát lehet belépni az ÖAk-baKép

na én most el uncsitesómmal seprűtartó boszit csinálni az ajtó eléKépeste beszámolok hogy sikerült és ha jó teszek fel képetKép

önzőgigi
Vendég

Sziasztok!

Sajna nem tudok visszaolvasni mert nincs nagyon időm, de nagyon nagyon hiányoztok!!!
Csak eztet szerettem volna leírni...
Kompletten szétverték a házunkat ezért elköltöztünk és ott nincs net sajna....

Zsanci!
megvolt már a lagzi?

Ada!
most beszéltem Oxival és mondta, hogy neked megvan a cindy torna dvd-n ez igaz??
manó27

Ildi, en se szamolgattam soha a folyadekot, eves alatt vegig elotte van, onalloan iszik, meg locsol Kép de ha ugy latom, keveste, akkor meg kinalgatom is, meg megkerem, mutassa meg, hogy kell inni ebbol a poharbol Kép nagyon cseles vagyok, mi? Egyebkent a nap folyaman egy csomoszor megkinalom vizzel, melegben akar negyedorankent is, illetve mostmar olyan ugyes, hogy a tokmagas etetoszek talcajarol leveszi a poharat, iszik es visszateszi, mikor arra jar es eszebe jut. Ugye milyen ugyes? Kép Kép Zanzat meg vessetek a mokusok ele! Mi az hogy csak teat es csak eves utan egyszer, aztan ossza be? Nehogy teve legyen Rekabol!

Gigi, jovanna, akkor te masfel ev mulva Kép en meg biztos, hogy beelozlek, ne aggodj Kép

ManoMano! E-mailt neha tudsz olvasni? Mert en akartam kerdezoskodni toled.
moosejaw

Moose, mókusok erre? Jé... tényleg.Kép
zanza

Mano: már éppen hiányolni akartalak, erre tessék jelentkezel magadtól. Örülök, hogy minden rendben. Oxinaak meg tessék mondani, hogy jöjjön mááááááááá. Mert ő is hiányzik, no meg Fic és még sokan mások, aki ritkábban jönnek.

Bogárka: 27. elvileg nekem is jó. Lehet, hogy már irtam, de hülye rövid az agyam.

Kép
Kép
johanna1975

Hello Lányok!!!!!!

egyelőre csak egy link:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienn_szabo2002/album?.dir=2ce5&.src=ph&store=&p rodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/adrienn_szabo2002/my_photos

aztán visszaolvasás
aztán jövök, ha LH is úgy akarja.
Babaúszás és SzentImre rulez!
ada007

Na, hátha emlékszem mindenre (kizárt):

Neet, Votiv: Esztinek és Istinek gyógypusziözönöket küldök légfénypostával, sajátkézbe Kép

Ilduska: üdvözlégy, gratula a kőchöz

családi pótlék: tényleg duplát kaptunk? kár, hogy észre sem vettem, bizton elköltöttem

Manó27. igen, nekem megvan a Cindy Crawford-os szülés utáni torna. Kell????

Moos: szerintem Nyuszinak semmi baja nem lesz az autóban, max. neked kell bekapcsolni a bébientörtéjner programot......talán Zsanci mondta, hogy a múltkor Bajától Pestig hapci-zott Iginek......az legalább 250 km, nem? akkor nektek is menni fo Kép

Zsan: megijyesztettél a múltkori depis írásoddal, de kezdek megnyugodni.....B. nem is kurvult el, csak eleven Kép ja, meg az ovi általában ilyen hatással van ám rájuk aztán visszajavulnak, nem?

Fibi: no para, depi pedig elmúlik...max. bölcsibe adod Bálintot..és akkor mi van???

Jucus: valahogy nem tudlak elképzelni depisen Kép

Gigi: szóval a tanfolyás miatt nem szülsz még? ezt nem is mondtad korábban

zsebi: Brúnó és a csokitorta egyaránt zabálnivaló Kép

nekem depi egy napig tartott, de az kemény volt. Azóta folyamatosan megyek mindenfelé....nem is jött vissza soha. Persze ehhez kell egy Vik is Kép

Na, elköszönök, mert dednek kellek. Jó érzés.

(Kisün: Dóci és a torta Kép Kép no commento)
ada007

Ada: megnéztem a linket és leánykád tündéri. Tetszik a mosunk és a hasalunk c. kép. Nagyon édes.

J.

Kép
Kép
johanna1975

Ada, LH fordulási technikáját szabadalmaztatni kellene. Nagyon aranyosan csinálta.Kép
zanza

Mesi Kép

Maradok a Sote topicban Kép

Pussz

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Hellóka Drágáim!
Csak gyors bekukkra van időm, mert már hallom, hogy ébredezik Vincenzó. Élünk, virulunk, de biztosan én nem szervezem jól meg az időmet, vagy sokat alszok és sokat mászkálunk mindenfelé, mert számítózni sosincs időm. A nap elmegy azzal, hogy szopi, büff, pihi, játék, kis alvás, nagy séták, aztán este, mire végzek a szeánsszal és ágyban a kicsike, én lenni hulla, és zapa különben is stoppolja a gépet, de jobb is, mert már úgysem bírnék értelmeseket írni - persze lehet, hogy így sem, de ez már másik történet Kép Vincenzó a tali óta még jobban gömbölyödik, még többet mosolyog és még sokkal imádnivalóbb, és én meg szerelmes vagyok belé, és ha ébren van, mindig csak együtt vagyunk, és élvezzük egymás társaságát. Kép Ha alszik, akkor meg kicsit rendbe szedem a lakást, meg magamat, hogy zapa ne egy kócos, mosdatlan, pizsis nőszemélyt találjon délután a kupleráj közepén a lakásban ... igazából azért, hogy tudjak emberek közé menni, mert menni, menni kell! De biztosan ezért nem vagyok depis, mert minden nap több órát töltünk kint, kedvünk szerint. Néha jól esik elmenni vásárolgatni, vagy barátnőzni, de az is tök jó, hogy itt a belső parkban lehet üldögélni, olvasgatni, és mindig van lent valaki, akivel lehet beszélgetni, és a babákat bemutatni egymásnak. Tök sok baba van, a legfiatalabb Zentai Katalin Zoé (Dóri babája)a kéthetes (kb.) kiscsajszi, akit én bibibi már többször is láttam, és gyönyörűséges! Aztán nemsokára érkezik a gólya a szomszédasszonyékhoz is, a Szt.Imrében fog ő is szülni, de ezt már biztos mondtam.
Remélem, mindenki jól van, hiányoztatok ám nagyon! Most olvasom, hogy 27-re tervezitek a bulit, valszleg nekünk is jó lesz, Vincenzó 26-án kapja a három hós oltást, lehet, hogy kérek másik időpontot, pár nappal későbbre, hogy ne megint egy alvó babát lássatok csak. Azért volt olyan iszonyú nyugis a múltkor is, mert aznap kapta a kéthósat, de állítólag a három hós sokkal durvább.
Gyerekem visszaaludt, úgyhogy még f.som kicsit a szót, úgy jártam az oltással, hogy a múltkorinál kérdeztem ezt az új oltóanyagot, mondja a védőnő (szabin volt az enyém, helyettesítés volt), h a két hós ugyanaz, majd a 3hósat írassam fel. Most meg azt mondják, hogy ha már a régit kapta a két hósra, akkor a 3 hósra is a régit kell kapnia, majd a 4 hósra lehet újat. No comment.
Na, megjött a vendégünk, úgyhogy cupp!
fic.
ficánka

Ada, ez kiscsaj egyszeruen zabalnivalo!Kép Azok a hatalmas szemek!Kép
Hova jartok uszni?

Moos, Eben kb. 400 km. A hely valoban gyonyoru, teljesen beleszerelmesedtem Ausztriaba. Kihasznaltuk meg az utolso heteket az utazasra, ki tudja mikor jutunk el megint ilyen messzire. A kutyat mindenhova visszuk, amiota megvan - olyan szallast keresunk mindig, ahova vinni lehet (Ausztriaban meglepoen sok ilyen hely van, de Mo-ni is).

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sok-sok dolgot írtatok amivel nem értek egyet, egyébként is személyes sértésnek vettem Kép és jól kidühöngtem magam Kép, de úgy döntöttem nem reagálok a dolgokra.
Mert szeretem a Szent Imréseket még akkor is ha nem értek mindenben egyet velük Kép Kép Kép
zsebi2004

Ada, Bogyesz nagyon helyes, a mosogepet egyevesen mar tokeletesen hasznaljak (ruha be, ajto be, programvalasztas es inditogomb! komolyan!), ugyhogy nagyon vigyazz! nem hagyhatod aram alatt! utazasugyben kicsit elbizonytalanodtam, mert ma delutan kimentunk a Szentendrei-szigetre es 50 perc volt oda az ut (mert a hulye hid csak Tahitotfalunal van es aztan meg szigeten visszafele egy csomot), es egy darabig nezelodott a lany, de aztan egy csomot szornyen sirt, akarmit csinaltam, ki akarta kapcsolni az ovet meg minden. Szoval csak ugy erdemes menni, ha alvasidoben megyunk, ergo csak delben indulunk ki, de mondjuk hazafele johetunk majd este het utan.

Dora, de azt neztem, a kutyanak is kell mindenhol fizetnie tobbkevesebb let a szallasert. Pedig nem is kap potagyat... Mondjuk a bkvn is kell fizetniuk, meg ott a bringaknak is, meg jo, hogy a babakocsinak nem kell kulon jegy...

Zsebi! Ez nem er! Legalabb a Zsebire Varok Klubjanak valaszolhatnal. (Ket napja alapitottam es tegnap bevettem Gigit is.)
moosejaw

Zsebi,
nekem megírod, miben nem értesz egyet? Mert hátha én sem, csak jól elhallgatom, mint te. Kép

Bogár,
valszín igazad lehet, mára teljesen láztalan lett a ded (hála mégegyszer mindenkinek a gyógyhozzászólásokért) és a pöttyök vagy foltok vagy mik csak akkor jöttek elő, amikor már nem melegedett, és sztem holnapra azok is elmúlnak, legalábbis remélem. Ti dokinál voltatok ezzel, vagy honnan tudtad, mi volt Petra baja? Nem hiszed el, de még ez a kiscipő is nagy egy kicsit. E minden további nélkül lerúgja egy perc alatt, pedig a hossza majdnem jó. Úgyhogy most lábra kéne gyúrnia. Kép

Moose,
ne őrülj meg, de ezt muszáj veled tudatnom: kiscsaj már fel bír mászni a tyúklétra alsó fokára, a 3.lépcsőt fogva. A 2.ra is fellépne, csak nem bírja (meri) elengedni az alsó fokot. Kép Persze ott guggolok mögötte tárt marokkal, csak nem akarom mindig fogni, nehogy azt higgye, hogy ez ilyen biztonságos mindig. De ha nem vagyok 10 cm közelben, akkor nem engedem oda. (Rácson még mindig tökölök, sztem a konyhaajtóra teszem, csak ezen a héten a betegeskedés miatt szinte végig aludt/feküdt, ezért nem volt jelentősége. Ja, és a filmet is lassan megnézem má...)

Ada,
mindjárt nézem te csajod is...
neet
PS: Ma a szavojában vásároltunk és meglestem a talihelyeteket. Maya. Szóval le vagytok nyomozva mind. Kép
neet

zsebi,
én is szent imrés vagyok,nem értem engem miért nem szeretszKép(mail?)ez faji megkülönböztetés életKép(moose,kihez kell fordulni ebben az ügyben reklámálniKép?)

boszi nagyon állat lett,holnap lefényképezem és felrakom.

cupp
gigi
Vendég

Ada,
sztem a ZsebiBaba a csúcs, olyan, mintha össze lennének montírozva. Kép
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: