A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Virág
Hűűűűű de nem gyenge lánybúcsún voltál Kép Gratulálok a szervezőknek! Kép Na és a lagzi milyen volt?
Ez a szerkentyű engem is érdekelne, kívánom hogy tényleg segítségetekre legyen a project idején! Kép
Sajnálom nagyon, ha nem jössz a topiktalira Kép

Tündi
Vendég

Sziszka nagyon drukolokKép

dudu,angol tudasom nulla mivel nemetet tanultam a suliba.Megtalaltam a tablat de ha gondolod leellenorizhetned hogy jol neztem e hogy aszerint most vagyok termekeny.
nev orcsity gabriella
szul. 1983 april 19 08.55
mas adatot nem ker aszem.

virag.utolag bodog szulinapot.Sok sikert a kutyuzeshezKép

Seszi boldog nevnapot.

kinga igen vannak akik eszerint probalkoztak es osszejott.Sot olyat is olvastam hogy valakinek megvolt es terhes lett.Olvasd el a jonasos topikokat.Ott irnak ilyesmiketKép

tundi,jonas ide vagy oda akkor is alig varom mar az oszebujast es nem azert mert azert kellene,hanem mar ki vagyok ehezve a paromra nagyon,tegnap nem jott osze.neki nem szamit a verzesem de engem zavar.Na de majd maKép

Kép
monyoka

MonyóKép
Nem vagy semmi, ezzel az éhezéssel. Kép

VirágKép
Helló. Ez a leánybúcsú nem semmi lehetett. Én biztos halál zavarban lettem volna. És voltam is a sajátomon, pedig ott nem volt vetkőzős fiú, csak egy ismeretlen hódolót álítottak rám a csajok.
j.
Vendég

Monyó
Ez a beszéd! Vissza ne fojtsd a szexuális étvágyadat! Kép (Menzi engem is zavarna egyébként, de 1 napon nem múlhat semmi, igaz?) Kép Kellemes "merényletet" kívánok nektek estére Kép

Sysy
Milyen volt a vezetés? Kép Vagy írtad csak elkerülte a figyelmem? Akkor bocsi! Kép

Tündi
Vendég

jaj most kapcsolokKép meg pirulok rendesen.
De hat mit tegyek ha ilyen vagyok.Szeretem a parom es a sexet is.Kép

Kép
monyoka

jaj most kapcsolokKép meg pirulok rendesen.
De hat mit tegyek ha ilyen vagyok.Szeretem a parom es a sexet is.Kép

Kép
monyoka

Nagggyon helyes, ne pirulj Monyó, pirulok én helyetted. Kép Kép

j.
Vendég

hat rogton mert nem mar 5szor kuldte el?ham neha ugy tiudom utalni a netetKép ja dudu meg mindig faj a fejemKép de.... majd elmulikKép

Kép
monyoka

Duddu, igen UH-val, csak nem hasival, hanem hüvelyivel. Elötte másfél héttel voltam a normális nőgyógyászomnál, ő azt mondta, hogy vagy volt már tüszőrepim, vagy nincs is tüsző a 11. napon normál UH alapján. Jól el is keseredtem, de aztán az LH teszt meg a hőmérő is azt mutatta, hogy igenis kellett akkor tüszőnek lenni, és utána pár nappal meg is repedt valószínüleg. Szóval ennyit a hasi UH-ról.
Viszont hüvelyi meg sok magánrendelőben nincs (én oda járok), igy ahhoz nehezebb "hozzájutni".

Tündi, táblába még ne rakj vissza, nem fontos követnem a ciklusomat, nem akarok rajta túl sokat agyalni.
Mi az, hogy szólsz, hogy ezek után meddőségibe akarsz menni? Én fogtam magam és elmentem egy meddőségi orvoshoz. Mondjuk nekem adott a dokim egy beutalot UH sorozatra, meg mondta hogy ha par honap alatt nem tud velem semmire sem jutni, akkor inkabb majd o is meddosegit javasol, de en meg se vartam, valahogy ereztem, hogy jobb ha nem a nodoknal kezdek, hanem rogton olyanhoz megyek, aki tenyleg ert is a dolgokhoz. Es milyen jol tettem!!!

Kép
szdorka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 13:56-kor.
seszi

Sziasztok!

Tündi!
Köszi a zebrát! Nagyon örülök neki!Kép

Akik a Jónás-módszerről kérdeztek: nekem bejött, bár hozzá kell tennem, hogy a jónás szerint megállapított napok nekem egybeestek a ciklus-közepi napokkal. Szóval, ha úgy veszem bejött, mert biztos vagyok benne, hogy a baba ciklus közepén fogant.

Most jól érzem magam, sokat pihenek, nem érzek mást, csak hogy a medence-csonjaim fájnak kicsit, gondolom, növekszik, aminek nőnie kell.Kép

Tündi!
Nem tudom, mit gondoljak erről a progipótlásról. Az az igazság, hogy egyáltalán nem értek ehhez és nem tudom, érdemes-e elmenni a dokihoz most, amikor kb. öt hetes lehetek. Bár egy vérvétel biztos nem ártana. A progihiányt abból állapítják meg? Jaj, annyira tudatlan vagyok, Petivel nem voltak ilyen gondjaim! Bár a decemberi vetélést nem progihiány okozta, legalábbis akkor a doki ezt nem mondta. Azért hétfőn lehet, hogy mégis elmegyek.

Unique!

Én Petivel a 8. hónapig dolgoztam, addig jól éreztem magam, de annál egy napnál tovább sem tudtam volna. De az enyém ülőmunka. Úgyhogy ezt mindenki maga érzi, a lényeg, hogy neked és a babának jó legyen.

Timi
szabotimi

Szia Lányok!

Én most kipurc minden szinten. Kép
Most nem tudok írni.

Holnap jelentkezem:
réka
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 13:55-kor.
seszi

Sziasztok!

Ma már többször nekifogtam, hogy írjak, de végül sose jutottam odáig. Nemrég jöttem vissza az ebédből. Persze mivel jó későn mentem le, már megint többet ettem mint kéne. Most mindjárt kipukkadok.
Aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok. Milyen jó lenne, ha csak ezen múlna minden. Sajna nem érzek SEMMIT ami arra utalna, hogy ne jönne meg, így inkább várom pirit, mert az sokkal jobb mint fölöslegesen reménykedni. Pedig sajna reménykedek, mert ugye amíg nem jön meg addig mindig van remény és így tegnap este elábrándoztam azon, hogy mi lenne ha...........

SzesziKép, AdrianaKép
Boldog névnapot.

Unique Kép
Jövő hét végén, már 12 hetes leszel? Hogy telik az idő! Aztán majd számolj, be, hogy mi volt a családi bejelentésen.

Lamika
Örülök, hogy jól vagytok. Kép Azért gyakrabban is benézhetnél hozzánk. Tényleg, hogy fogják hívni a babát? Választottatok már nevet?

Szdorka Kép
Látom voltatok dokinál. Hát ezek nem a legjobb hírek, de most már legalább tudjátok mi a gond. Remélem nem kell sokat várni a babóra.

Wish
Még egy pár hét és ti is kezditek a következő lombikot. Már most küldök egy kis + energiát: ++++++++++++++++++++++ Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi Kép
Köszönöm, nagyon aranyos vagy Kép Be kell valljam, minden nap egyszer-kétszer megnézem hány nap van még a kezdésig. Nagyon várom már Kép

wish

Dorka
Amint kiderült, hogy nekem cisztám van, már az volt fontosabb számomra, hogy miattam meglegyen az esély a babára (mert akármit is csinálok, egy kicsit azért bánt a dolog, mégha nem is kellene...), és háttérbe szorult bennem az az érzés, hogy esetleg a párom sem teljesen oké. A lehetőség megvolt a meddőségire menni, csak közben változtak az érzéseim és gondolataim. De mostanra visszaváltoztak, főleg hogy az infertilityn is utánakérdeztem a dolognak. Ráadásul találtam itt helyben egy "pasi-centrumot" ahol csak a férfiakat vizsgálják, úgyhogy felkészültem azért erre is, csak közben én nem úgy működtem ahogy gondoltam...

Seszi
Nagyon drága vagy, köszönöm! Bár nekem ma má semmi se számít Kép

Timi
Megnyugtat hogy a decemberi vetélés nem progihiánytól volt, bár én azt hittem, nem tudom írtál-e akkor erről, nem emlékszem rá, ne haragudj! De igen, egy vérvétel szerintem semmiképpen nem ártana, mert abból tudják megnézni hogy progid rendben van-e. Ettől még persze nem kell UH-ra menni rögtön mert lehet hoyg tényleg felesleges és csak agyon idegeskednéd magad míg látnál szívhangot meg egyáltalán hogy hol a baba. Lehet hoyg rosszul gondolom, de akinek elment már egy babája, az nem lesz automatikusan veszélyeztetett? Mert akkro jobban figyelnek rá, nem?

Búcsúzom mára Lányok, mindenkinek hasonlóan eseménydús estét kívánok, mint Monyónak Kép

Tündi
Vendég

lanyok most ut meg a guta.
Olvasgattam itt a topikok kozt es olvastam olyat hogy lanyoknak kozvetlen menzi utan van pe-juk.
Nem birtam cernaval es alaposan megmosott kiszaritott pg53 mat megnyaltam.csajok az tiszta egyata pafrany lett.Maskor ilyenkor menzi utan amikor egyutt voltunk akkor ovszer mert ugy hallotam hogy a higenia meg stb.akkor most mi van?
tul sok ez mar nekem,jonas hulyeseg meg pafrany.
nem olvasok tobbet soha semmit.Most van pe-m?
hu de merges vagyok.

Kép
monyoka

Monyó!

Nekem is az jött ki, ami neked. Itt megnézheted: http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?nhor=2&btyp=95&hsy=0&sday=8&smon=9&syr=2005&r s=&cid=jfcfileAj9HzM-u1121354136&lang=e&gm=a2
Egyébként majdnem pont u.az, mint az enyém, egy nappal tér el. Csak nekem tényleg most van a hó közepe.
De hallottam már én is olyanról, hogy nem középen van pé. Főleg, hogy nálad még késett is a mensi, ráadásul nem is keveset, attól még - legalábbis Jónás szerint - léteznek a ciklusok.

Nehogy azt hidd, hogy az "étvágyaddal" egyedül vagy. Én is alig várom, hogy "Apa" hazaérjen. Kép

Úgyhogy hajrá!

Lányok!
Nem t'om, mi ütött belém az elébb (úgy egy-két órája). Rámjött egy olyan depi hullám, hogy csak na. Kép Annyira akartam mindenkinek írni, de egyszerűen nem ment. Az is lehet, hogy csak kétoldali munkaundor volt, mert 15 perce, hogy itthon vagyok, de már sokkal jobb. Alig csináltam ma valamit, ez is zavart, de nem ment akkor sem.

Szóval bocsi a dekadens beszólásokért! Kép

réka
Vendég

Drága Monyó!
Közben látom, hogy írtál!
Most ne idegeskedj, hanem ha már ennyire klappol minden, akkor az még egy OK, hogy a ma este miről szóljon.

Nem az a lényeg, hogy mit mondanak ezek a cuccok, hanem, hogy ma is megadhatjátok az esélyt és ez még örömötökre is válik! Kell ennél több?

réka
Vendég

Monyó!
Én nem mondom azt, hogy tutti babó lesz belőle, de mennyivel nagyobb az esélyetek most, mint eddig, mikor azt sem tudtad van-e ciklusod? Nem még azt, hogy hol jár..
Vendég

TimiKép
Örülök, hogy minden rendben Veletek. Azért egy vérvételre (progi+HCG) érdemes lenne elmenni. Mondjuk én amikor elmentem a + teszt után a kaaliba vérvételre, automatikusan ezt a kettőt nézték. A progi 60-80 között optimális. Na nekem 124 volt, így nem volt kérdéses, hogy minden OK. De megérte, mert állatira megnyugodtam tőle. Kép

MonyóKép
No para. Hancúr hajrááááááááá Kép Vedd már lazábban!!! Kép

TündiKép
Hja... ciszta... az nekem is volt, nem tudom emlékszel-e még rá júniusban Kép
Szóval nem kizáró ok. Kép
Ahogy így leírtad azokat a nyugis perceket, elfogott a vágy, hogy már holnaptól itthon maradjak Kép De komolyan: főleg a téli időjárás is belekavar, mert autókázom és nem igazán jó lenne így majd vezetgetni a városban, meg aztán tényleg kell egy kis pihi. Majd megpróbálom megoldani az itthoni munkát. Ha nem megy, hát istenem Kép

MajcsiKép
Feltétlenül Kép Tényleg nagyon múlik az idő Kép

Lányok, megvan a vérvétel eredményem! És az EKG!

Az EKG tökéletes, de a doki hallott egy kis zörejt a szívemben. Azt mondta, szerinte semmi komoly, de 3 hónap múlva vissza kell mennem kontrollra. Meg hétfőn még megnéz az István kh-ban egy másik géppel is, bizti ami bizti. Kicsit aggódom, de azt mondta, a babához ennek semmi köze, max. jobban oda kell figyelni majd rám. Kép

Meglett a tegnapi vérvétel eredménye is. Fura, de a Vörösvértest, hemoglobin és hematokrit értékeim picivel a normális alatt vannak. Eddig nekem ezek mindig jók voltak Kép Tényleg egy lehellettel, de alatta vannak. A granulocita kicsit magasabb, a limfocita kicsit alacsonyabb a normál értékeknél. A kreatinin is picit alacsonyabb. Fura. Kép
Viszont a pajzsmirigyem teljesen ok, aminek nagyon örülök, mert régebben volt vele gondom. Kép
Kértem még toxoplazmát, annak még nem jött meg az eredménye.

Ennyit "röviden". Ha tudtok valamit ezekről az értékekről, írjátok meg! Azt hallottam, hogy terhességnél valamik alacsonyabbak szoktak lenni, de már nem emlékszem, melyek.
Köszi!

Pusza

Unique

KépKép
unique

dudu es mi az a 6.55 univ.time?akkor kell csinalni?nemaaaaaaaaaKép

ne depizz minden megoldodik majd.Aztan hazaer apa es ugorj ra.Sajnos en varhatok meg egy darabig.szeriintem 9-10 mire hazaer meg a fejem is faj megKép

Kép
monyoka

unique.Ha a doki nem mondta hogy gond van akkor nincs gind.Ha baj lenne nem varna 3 honapot nemigazKép
lanyok ezt is masik topikban olvastam.Hogy divat lett a barnazas.Nos a kerdesem hogy az mitol van?nekem meg sosem volt ilyen.azon se csodalkoznak ha az is baj ha az sincs.Errol sem tudok semmit.

Kép
monyoka

Monyó!
A 06:55 a születési időd a központi óraszámítás szerint (universal time). A születési helyed alapján ő átszámolja, mert gondolom, csak a központival tudja a táblát megcsinálni.
Apropó: én Újvidéket írtam be neked.

UniqueKép
Örülök az értékeidnek. Ne aggódj,biztos pont azok az értékek alacsonyak, amiknek ilyenkor kell. Majd a kismamákok jól megmondják, hogy nálunk hogy volt.
A szívzörej sokaknál van, meg télleg iciripiciri lehetett, ha 3 hónap múlva akarja újra kontrollálni.
Szóval hip-hip... jóeredmények!!

Már nem depizem, kitaláltam, hogy meglepem a ház urát egy kis hagymalevessel. Kép Még sosem csináltam. Remélem nem gyújtom fel a konyhát! Kép

Puszi:
réka
Vendég

lanyok vettem folsavat 5 mgosat.menyit kell bevenni belole naponta?mert olyan hulye utasitas van vele hogy nem ertem.

dudu koszi.Nem szamit ujvidek.Bar eleg messze van tolemKép

Kép
monyoka

Sziasztok lányok!

Hú, de nagy volt ma a termés!
legalább gasztronómiai téren is jól fel lettem világosulva!KépKépKép

Mindenkinek köszönöm szépen a névnapi köszöntőket!
Sziszka, neked a virágesőt is köszönöm,Wish, a cicásat is köszi, és Annácska, a rózsát is! Nagyon aranyosak vagytok!

Seszi, druszám!
Neked is nagyon boldog névnapot kívánok!!!Kép

Juca!
Hát nehéz volt meghozni a döntést Marcipánnal kapcsolatban, de tudjuk, hogy így lesz jobb mindannyiunknak.

Monyóka!
Hidd el, tudom milyen érzés, ha nagyon kötődünk egy állathoz, de átértékelődnek a dolgok amint az ember már nem csak magáért felelős, hanem egy pirinyó emberkéért is, aki csak tőlünk függ. Szóval fáj-fáj, de remélem jó helyen lesz, és bármikor láthatjuk.
Az simán lehet, hogy most van a pé-d, hiszen a nő nem óramű pontossággal működik, rengeteg minden ,megzavarhatja a peteérést is. Úgyhogy hajrá! Csak ne ez legyen a fő célja az estének, mert elronthat mindent.

Annácska!
Neked nem kellett menned 10. heti uh-ra? Nekem azt mondta a doki, a 9-10-en van még egy vizsgálat, hogy jól halad-e a fejlődés. Nekem ez csak jó, mert már nagyon szeretném látni "emberibb" formában, mint egy foltocska!

Unique!
Nagyon izgalmas ez a bejelentős dolog! Én már sok családtagnak elmondtam, és nagyon jó volt bezsebelni a gratulációkat. Ráadásul mi azzal tetőztük a dolgokat, hogy nővéremmel együtt jelentettük be, és ezen mindenki elcsodálkozott.
Szóval majd beszámolót kérek, hogy ment az esemény!

Virág!
De jó, hogy jelentkeztél. Nem semmi dolgok történtek veled mostanság! Ez a leánybúcsú nagyon izgi lehetett!
És Boldog Szülinapot kívánok, így utólag is!

Szisszka!
Nagyon drukkolok! Mást nem is mondok, úgyis tudod!Kép

Most megyek enni, mert kezdek nagyon rosszul lenni.Kép Egy kis pirítós savanyú ubi karikákkal ilyenkor csodákat tehet!

Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!
Hú...annyit írtatok, alig győzöm elolvasni.
Wish!
Nem semmik a cikkek! Mondjuk nekem tejallergiám volt, a Candida szűrésen derült ki. Nem is szerettem előtte sem a tejet, de ezek szerint nem is egészséges.Kép
Monyó!
Neked és Duddunak a pontos időpontot is kiadta a dátumot? Én azt nem találtam!Kép Ám az asztrológustól mikor megkaptam szinte ua. dátumokat, akkor már megkaptam a pontos időpontokat. Nekem ő azt mondta akkor kell "akciózni", mert a holdállás akkor megfelelő! Nekünk apával augusztusban de.11.33 volt és apa szabit vett ki.Kép Állítólag fontos betartani, mert az asztrológus szerint itt nem fizikai dolgokon függ (mennyi idő alatt érnek fel, stb.), hanem a holdálláson.Kép
Majd még írok, mert most per pill. el is felejtettem, mit akartam.
KInga!
Köszi az imát!! Biztos segít nekünk.
Adri, SEszi!
Isten éltessen sokáig Titeket!!!
Puszi:Bogi
dbogica

Sziasztok Lányok!Kép

Sajnos nem voltam vezetni,mert az utolsó pillanatban lemondta az oktató,hát gondolhatjátok hogy teljesen kiakadtam.
Holnap reggel akart menni vezetni,de nekem holnap egyáltalán nem jó mert délelőtt dolgozok,délután pedig utazok Debrecenbe a barátnőmhöz,már alig várom. Valószínűleg hogy hétfőn fogok először vezetni,de olyan mintha a sors kiakarna velem tolni és így soha nem lesz jogosítványom.Kép

Viszont van egy meglepetésem nézzétek csak:
sysy77

Ó nem tudtam feltenni a képet,mert túl nagy és nem tudom hogy lehet csökkenteni a méretét...
sysy77

Sziasztok!

Nem vesztem el, itt vagyok, de rengeteg dolgom van a suliban és utána itthon. Tanmenetek írása, készülni az órákra, naplót megírni, stb.! És mire visszaolvastam mindig elfáradtam és már írni nem tudtam.

Tej
Az iskolában a gyerekek teljesen ingyen iskolatejet kapnak. Annyit isznak, amennyi jól esik nekik. Reggel hozzák és az első két szünetben a tízórai mellé isszák. Na akkor most mérgezzük a gyerekeket? (Mondjuk ehhez az iskolának nincs köze, ezt a város minden sulijában így csinálják.)

Virág
Azt hogy hason kell aludni én is mondtam neked, amikor praktikákról kérdeztél itt a fórumon. Nekem is hátrahajló méhem van és ezt azóta tudom amióta először voltam nőgyógyásznál.Minden egyes alkalommal elmondta a doki, hogy amennyit csak tudok aludjak hason.

Dorka
Mi még nem "beszélgettünk", de szerintem fogunk. Nekem is ugyanaz a bajom mint neked. a mh-ám nekem is 3mm volt, igaz félidőben, de azt mondta a doki ez nem elég!Nagyon nemKép. És mivel évek óta vérzészavaraim vannak, valószínű, hogy nincs peteérésem. Ja, és sárgatest hormont sem termel eleget a szervezetem.Én Clostibegytet és Duphastont kaptam, a köv. ciklustól kell szednem.Remélem segíteni fog!

MINDEN SZÜLETÉS-ÉS NÉVNAPOSNAK MINDEN JÓT KÍVÁNOK!Kép

Most megyek, még van dolgom holnapra!
Jó éjt!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!Kép

Ma elutazok a barátnőmhöz,és ott nincs internet úgyhogy csak majd vasárnap fogok jönni.
Addig is minden jót és szépet kívánok mindenkinek!Kép
Remélem lesz zebrás mire visszajövök!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok.
Mindenkinek szép sorjában írtam egy hosszú levelet és elment az egész. Kész vagyok. Na most füstölgök és később újra kezdem.Kép
e.
Vendég

Sziasztok.
Latom nem sokan jottek eddig.
A tegnapi agybabujasrol anyit hogy majdnem nem jott osze,mert megfajdult a hasam.Hala az egnek nem fajt sokaig igy megtorent a dolog.2szer isKép

majcsinak es sziszkanak kuldom a pozitiv energiakat es a menziuzoket+++++++++++++++

kepzeljetek mire mentem ki reggel.Az egyik macskank(parome) megszult.3 tigrist hozott a vilagraKépMeg szerencse hogy ejjel volt igy nem kellet aszisztalnom.Mult evben en vezettem le a szulest nalaKép
bogi en percre pontosan nem tudom mikor kellet.Nem is azrt voltunk egyutt.ami azt illeti elege az a gyanum hogy akkor volt pe-m.lehet azert szurkalodzott az az oldalam.Megjegyzem mindig ezt csinalja,csak most figyeltem fel ra,mert azthittem ez menzi utanni reakcio.Na de majd meglatjukKép

Kép
monyoka

Sziazstok!

Sajna megjött. Kép Bár ez várható is volt, így nem lepett meg tulságosan. TÜNDI kérjlek javíts a táblában: 1cn
Nem baj. Egyszer nekem is lesz babám. Minden hónappal közelebb kerülök hozzá, ha meg nem sikerül, akkor valalmikor januárban úgyis vissza kell mennem a dokihoz.

Viszont süt a nap és jön a hétvége! Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Junkó
MIelőtt Nézet/Küldés gombot nyomsz, jelöld ki amit írtál, aztán másolás, és azután mehet a nézet. Így ha elszáll, megpróbálhatod újra, mert csak egy beillesztéssel meglesz a teljes szöveged. Én pl. ha sokat írok, Word-be írom meg és onnan másolom be ide, majd javítom a hibákat és berakom a mosolyokat, stb.

Unique
Neked mi is lett a cisztáddal? Felszivódott magától? Meghitt pillanatok otthon... Kép

Monyó
Hogy sikerült az estéd? Meg tudtad várni a párodat? Fejfájásod is enyhült?

Réka
Nekem ma van depihullámom. Nem történt semmi, mégis szétvet az ideg Kép Igen hosszú lesz ez a nap.... Olyan fáradtnak érzem magam, csak azt nem tudom mitől lennék az.

Tündi
Vendég

Sziasztok Kép
Seszi Kép
Nagyon boldog névnapot Kép
Kép

Virág Kép
Nagyon klassz lehetett a leánybúcsú Kép Nem semmi Kép
Boldog szülinapot Kép
Kép

Dorka Kép
Sajnálom ami veled törént, de most legalább tudjátok mi a baj és akkor sokkal könnyebb segíeni Kép

Dudu Kép
Kérelek szépen ne legyél szomorú!
Tudom, hogy néha nagyon nehéz, nekem is voltak elég nagy aplitudóju hullámaim, de előbb-utóbb minden a helyére kerül és lehgfőképp egy baba a pocidba költözik Kép Addig meg élvezd azt ami most van, ezt nekem is meg kellett tanulnom, pedig egyátalán nem voltam könnyű helyzetben Kép
Szóval egy szónak is száz a vége, fel a fejjel Kép
Remélem ma már jobb kedved van Kép

Unique Kép
Örülök, hogy jók az eredményeid Kép A szívzörej állítólag majdnem mindenkinél van, ne aggódj Kép
Ezek az értékek nekem is alacsonyabbak lettek, meg is ismétlik a jövő héten a vérvételt Kép
A lánykámnak már alig várom, hogy elmondhassam, mert már nagyon ciki a "nagy" pocim Kép

Adri Kép
Sajnos nem kellett mennem uh-ra Kép, majd csak a 12 héten.
Pedig engem is érdekelne, hogy minden rendben van-e, mert utoljára 6 heten voltam Kép
Már csak két hét, ezt féllábon is kibírom Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Majcsi!
Sajnálom Kép
De igazad van, az élet napos oldalát kell mindig nézni Kép
Ne keseredj el, én is biztos vagyok benne, hogy Neked is lesz egy tündéri kicsi Babócád majd. Kép

dido

dido
dido

Olyan régen bombáztalak Titeket Micimackós képekkel Kép Úgyhogy hoztam Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Majcsi
Nagyon sajnálom! Kép Igen, lesz babád ez biztos!

Sziszka
Drukkolok nagyon!

Tündi
Vendég

Annácska
Köszi a képet, olyan jó nézni hogy Fülesék mindig ilyen vidámak Kép Bárcsak nekünk is ilyen egyszerű lenne mindig boldognak lenni!

Tündi
Vendég

Szia Lányok!

Majcsi!
Sajnálom Kép Viszont örülök, hogy pozitívan látod! Így kell ezt.

Monyó!
Örülök, hogy azért megvolt a program. Kép
Macsekékkal minden rendben? Mit csináltok a kölykökkel?
Ja és én nem tudok a folsavról mondani semmit, mert én csak Elevitet szedtem eddig.

BogiKép
Ez érdekes, hogy megkaptad órára az időpontot az asztrológustól. Nekem csak azt mondta, hogy nov. 16-tól jövő márciusig nagyon termékeny időszakot lát. Azon a honlapon csak a napokat mondja meg, csak Monyó hitte azt, hogy az időpontot is.

Csibe!
Ha nem is tudsz annyit írni, azért jó, hogy benéztél! Majd írd a gyogyószer részleteit. Minden érdekel. Remélem, hipp-hopp hatása lesz, s nem kell tovább várnotok!!

Junko!
Remélem, nem felejted el a mondandódat! Most néztem, hogy te is Eszter vagy. A Junko a vezetékneved? És nincs kedved egy képet felrakni?

Képzeljétek, ma du. indulok Balatonra az együttessel 3 napos edzőtáborba. Most azon agyalok, hogy hogy fogok egy 4 fős szobában diszkréten hőt mérni?? Kép Vagy elbújok 10 percre a fürdőszobába, vagy viszem a digitálisat, de az meg nagyon hangosan csipog. Mindenképp vicces lesz. Kép
Lehet, hogy nem is kellene mérnem, mert túl vagyok már a pé-n, meg is tettük Apával, amit a haza kíván, de azért gondoltam, jó lenne 3 teljes hónapig mérni. (ez még csak a második)

No mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom az életben. Sokkal nehezebben titkolnám, ha lenne babó! Bárcsak ez a "problémám" is hamar jelentkezne... Kép

.. dudu álmodozik.. hmmm... aztán belelóg a keze a a bilibe.... hmmm...aztán elindul gyorsan bepakolni. Kép

Ahogy Majcsi is írta süt a nap, jön a hétvége! Legyen szép napotok!

réka
Vendég

Monyo Kép
Gratulálok a kis tigrisekhez és persze az estéhez is Kép

Majcsi Kép
Nagyon sajnálom Kép Örülök, hogy előre nézel és nem vagy nagyon elkeseredve Kép
Mindenkinek lesz babája, csak ki kell várni a megfelelő csomag érkezését Kép
Kép

Tündi Kép
Nem ám depizni ilyen szép napos reggelen Kép
Kép

Lányok Kép
Képzeljétek tegnap beszélgettem Annamari egyik osztálytársának anyukájával és kiderült, hogy ő is kismama, csak nekik márciusra várható a tesó Kép

Annácska

annácska

Tundi jo volt(volt jobb is mar).Fejfajasom elmult csak fent is irtam hogy megfajdult pocim,de elmultKép
Tundi nem tudod hogy kell szedni a folsavat(5 mg)?

Majcsi nagyon sajnalomKépNem tudok erre semmi okosat irni,azt meg hogy majd legkozelebb naon nem szeretem.

Annacska es mi latszik a 12 ik heten?Akkor mar mozog?Bocs a tudatlansagomert,de telleg nemtom.(

szio dido.) te hogy vagy?

Kép
monyoka

Tündi!
Szerintem tényleg van valami a levegőben. Mára már én nem vagyok olyan fárat, de egész héten, mint akit kimostak, semmi erőm nem volt, és állandóan az ággyal szemeztem, hogy mikor fekhetek már le.
Ha megteheted, szerintem csak "legyél" ma, és főleg ne törődj semmivel és senkivel, úgyis péntek van, holnap megmár otthon pihizhetsz KépKépKép

Annácska!
Két hét már tényleg nem olyan sok, és akkor már nem csak a kis szívét láthatod dobogni, hanem a kis kezeit és lábai, az arcocskáját a gerinccsigolyáit... Kép
Úgy írigykedem...

Junko!
Tündinek igaza van, én is mindig le Ctrl+C-zem mielőtt elküldöm az üzit, ugyanis eleinte én is jártam sokat így. Kép

dido

dido
dido

duda macskakat sajnos el kell asatnunk,nem tudunk mar veluk mit csinalni.Csak ne lennenk mindketten ilyen allatbaratok.
Az elso kutyankat az utcarol fogadtuk be,le akartak loni.A doki megmondta hogy nem sok van neki hatra.de azt a kis idot amig egyutt voltunk nagyon jo volt.jatszottunk,meglepetescsontot kapot es rengeteg szeretetet.Sajnos elottunk esett ossze es vegigneztuk hogy hal meg.Szornyu volt.
A masik kutyank menhelyes.Megfogadtuk hogy csak menhelyes kutyank lesz.ja,azota volt ideiglenes kutyusunk 1 honapig,jol felhizlaltuk aztan kerestunk neki gazditKép
jo erzes,csak iszonyuan faj amikor kobor allatot latok es nem tudok rajta segiteni.Ilyenkor elso peknel veszek valamit es odaadom neki.Volt amikor a sajat kajam kaptak el es nem is volt penzem venni magamnak masik kajat.Az van hogy mar sok emberrel oszevesztem emiatt,de jobban szeretem az allatokat mint az embereket.ez van.
bocsi a hoszu monologert.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Annak azért örülök, hogy páran még emlékeztek rám Kép Vagy ez igazán rossz hír, mert akkor az azt jelenti, hogy sokan vagytok itt régóta Kép Na jó, végülis csak 3 hónapig nem voltam...

Nekem úgy tűnik hogy a peteéréssel és tüszőrepivel sincs gond, legalábbis az eddigi pár UH alapján úgy tűnik (igaz, teljes sorozatot még nem csináltunk, de eddig mindig vagy tüsző látszott, vagy éppen semmi, mert elötte pár órával volt repi, vagy már a sárgatest), egyenlőre most a méhnyálkahártya vastagságát kellene növelni. Kiváncsi leszek mennyire sikerül. Egyébként nekem fel sem tűnt, hogy ebből is lehet gond, az igaz hogy nem voltak túl erős mensijeim, de mivel elég régóta gyógyszert szedtem, ezért nem is igazán emlékeztem rá, hogy előtte milyen volt. Inkább még örültem is, hogy de jó hogy nem kell állandóan attól félnem, hogy pl. nem elég a tampon, és sietni kell kicserélni, mert szinte sosem volt ebből gondom. Mostmár tudom hogy ez baj... Na mindegy, majd kiderül hogy ez a mensi milyen lesz. Az a furi egyébként, hogy egy csomó helyen azt olvasni, hogy milyen jó annak akinek kevés a mensije, meg örüljön neki, aztán kiderül, hogy nem is olyan jó az!
Csibe! Remélem használnak majd a gyógyszerek! Mennyire vizsgáltak meg a gyógyszerek elött? Esetleg temészetes dolgokkal nem próbálkoztok? Pl. méhpempő...

Tündi, szerintem ettől függetlenül érdemes elmenni a párodnak is vizsgálatra, mert bár ők nagyon utálják, de mégiscsak szerintem még mindig egyszerűbben túl vannak rajta mint mi. És viszont ha gond van, nekik minimum 2-3 hónap mire rendbejönnek, vagyis ha akkor kezditek el vizsgálgatni, amikor már te rendben vagy, akkor lehet hogy megint kell várni pár hónapot! Persze ne legyen így! Én megmondtam páromnak, hogy addig biztos nem kezdek el szedni semmilyen hormont, amig o el nem megy, es megnezeti magat!
Baratnomeknel csak o ment el vizsgalatra, adtak neki a mindenfele bogyokat mert nem volt neki sem tuszorepije, aztan amikor mar par honapja szedte, es minden rendben volt, kiderult hogy a parjanal is gondok voltak, es meg kb. fel ev volt mire o is rendbejott. Ha az elejen o is elmegy vizsgalatokra, valoszinu hamarabb osszejon a gyerekuk (azota egyebkent a 2. gyerek az elso probalkozos honapban osszejott), es baratnomet sem tomik feleslegesen gyogyszerekkel.
De persze ez csak az en velemenyem, de en nem ertek egyet azzal, hogy miert csak mindig a lanyok kezdik el kivizsgaltatni magukat! Ha jol tudom valami 40-40%-ban kulon kulon van gond, es 20%-ban mindket reszrol. Szoval egyaltalan nem biztos hogy csak velunk van gond!!!
És dokit találtál már magadnak Pécsen? Vagy hol tudsz te egyaltalan specialista dokit talalni? Ha jol tudom a tobbseg Tapolcara jar Pecsrol... Azert az nem lehet igy egyszeru, mert ugye nekem nagyjabol mindegy hogy a sajat nodikmhoz megyek, vagy valaki mashoz, mindkettot talalok Pesten, de Pecsen nem tudom mi a helyzet...

Mindjart itt a hetvege!!!!

Majcsi, nagyon sajnalom, de ahogy irod is, egyszer biztos lesz babad!!!!!

Kép
szdorka

Monyóka!
Köszönöm én meg vagyok. Már kezdek nagyon-nagyon türelmetlenné válni, de szerintem ezzel mindenki így van, ha közeledik egy várva várt időpont, és október már elég közel van Kép
Lassan időpontot is kellene kérnem a dokimtól, mert elég nehéz hozzá bejutni, csak nem tudom, hogy a csontsűrűség vizsgálat eredményét mennyi időre adják oda a vizsgálat után, és ezt mindenképpen meg szeretném várni, mielőtt elmegyek a nőgyógyászhoz. Úgyhogy mostanában már nagyon türelmetlen kezdek lenni... Kép
A Folsavval kapcsolatban nekem a doki azt mondta, hogy napi egy szemet szedjek, de az enyém 3 mg-os.
A tájékoztatója pedig azt írja, hogy szokásos adagja naponta 1-2-szer 1 tabletta, és majd a terhesség 3. harmadában napi 3-szor 1 tabletta... KépKépKép
Úgyhogy szerintem, ha Neked 5 mg-os 1 tabletta, akkor napi egyet szedjél szerintem, de a legjobb az lenne, ha az orvosodat meg tudnád erről kérdezni.

dido

dido
dido

Lányok, ne legyetek rosszkedvűek! Szép az idő, mindjárt itt a hétvége! Élvezzétek hogy még szép idő van a ronda csúnya ősz előtt!

A Jónásra nekem egy barátnőm pár órás intervallumokat mondott. Az Astro csak napra számolja ki, az nem olyan pontos. Ráadásul az órás intervallumoknál van ami éjszakára esik, de olyan is ami napközbenre. Persze nekem sajna még egyik sem jött be Kép

Duddu, biztos en vagyok meg tudatlan, de milyen egyuttes? Vagy ha jol emlekszem, te vagy aki tancoolsz, es ez tancegyuttes?
Ha mar felment a hod, es igy nem mered 4 napid, az szerintem nem olyan nagy gond. A legfontosabb hogy kozepidoben merd, abbol latszik hogy le, aztan meg felmegy-e a hod. Persze jobb ha vegig van merve, de ha nincs, az sem katasztrofa. Egyebkent szerintem huvelyben lehet diszkreten is hot merni.
En ugy dontottem hogy ebben a honapban ujra merem, ezek utan ma reggel amikor mar kipattantam az agybol, akkor jutott eszembe, hogy nem mertem meg. Raadasul en pont ciklus kozepen vagyok, szoval igy azert bajosabb a dolog.

Kép
szdorka

Szia Tündi!
Ez a hangulat nagyon ismerős! Mintha tegnapi gondolataimat írtad volta.
Nekem az segített, hogy megbeszéltem magammal, hogy nem vagyok idióta, csak egy pillanatra "árnyékba" kerültem. S ettől máris jobb kedvem lett. Ugyanis attól szoktam még mélyebbre süllyedni, hogy szégyellem magam a rossz kedvem miatt.
Aztán meg hazajöttem, megcsináltam életem első hangyalevesét..ööö... hagymalevesét Kép és párom azt mondta, hogy csináljak ilyet máskor is és megettük az egészet, pedig mára is szántam elvileg belőle (volt vagy 8 dl!!).
Szóval nem magamfelé fordultam befelé, hanem párom felé és ez bejött!! Kép

Egyébként szerintem ez a fórum is ezért jó, mert ha nem akarsz magaddal törődni (vagy épp nem szabadna), mindig van itt valaki, akivel lehet és még szüksége is van rá.

Itt a hétvége és sok lesz a napos oldal, ahogy elnézem!!! Biztos hamar elmúlik. Kép

Annácska!
Köszönöm, amit írtál. Mindannyian tudjuk, hogy néha annyira nehéz és olyan könnyen lehet önsajnálatba süllyedni. De ennél sokkal nehezebb kérdésekkel is meg kell majd küzdenünk a gyermeknevelés során, így szebb napokon ezt edzésképpen fogom fel. Kép

Mindig megdöbbenek, hogy még milyen fiatal vagy és már mekkora lánkád van! Gondolom, erről már meséltél errefelé, de e-mailben szívesen megkérdeznélek, hogy hogy is volt, persze csak ha nem érzed tolakodónak. Nyugodtan csapjál le, ha sok vagyok!

réka, aki mindenre kíváncsi
Vendég

dido koszi az infotKép
Homerozest en mindig elfelejtem.Reggel mikor felkelek mindig olyan komas vagyok ,hogy altalaban kimarad.

Ma dolgoznom kell.2 torta van holnapra rendeles.)
lanyok barnazasrol ir valaki valami infot?

dorka,nekem mindig eleg sok a menzim es alt 5-6 napig tart.Az jo?Amikor voltam dokinal mikor meg kellet volna jonnie akkor eleg vastag volt a mehnyalkam.Azt nem mondta a doki hogy az jo vagy nem.Akkor ezek szerint csak jo lehet.Kép

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: