2005.09.07 16:25
2005.09.07 16:59
Gyümölcs
Én csak a sörtől hízom, bár az én uram szénhidrátnapon mindig rá akar dumálni, és néha sikerül is neki. Az az igazság, hogy tavaly amikor elkezdtem, akkor egy korty alkoholt se ittam a szoptatás miatt, de most meg úgy vagyok vele, hogy szar úgy üldögélni este az emberrel a teraszon, hogy ásványvizet iszom, míg ő sörözget. Szóval nem vonom ezt meg magamtól. Nekem egyébként még mindig nem indult meg a fogyás, bár az is igaz, hogy legalább nem is híztam
Nekünk vajszínű volt
2005.09.07 21:23
2005.09.08 06:17
2005.09.08 06:45
2005.09.08 07:30
Susi is kérdezte a másik topikon, ezért leírom: 5 kg-t szeretnék most fogyni. Lehet, hogy ez így nem tűnik soknak, de a 162 cm-mhez ez is elég feltűnő
Meg el vagyok puhulva rendesen, lötyögök mindenhol. Szülés előtt én is min. heti 2-3 tornára eljártam...azóta meg, hajjjaj. Viszont a terhesség végén, meg a szoptatás első hónapjaiban nyomattam az édességet - annyira kívántam. Úgyhogy változtatnom kell. De azt hiszem, nem leszek egy Norbi-hívő, én már most is kínlódok
Csodállak titeket a kitartásért. Ildikó, vigyázz a pocakodra!!! Mondjuk én is tudok csatlakozni a "dicsekvéshez": a 7. hónap végén még Alpokat másztam, meg barlangtúrán mentem felfelé többezer lépcsőfokot
Mondjuk volt, hogy már csak tolatva ment
2005.09.08 07:40
Aztán kiderült, hogy tegnapi volt
, meg különben is csak ilyen színű volt az összes emelete
Na, ebből nem ettem, túl tömény lett volna még ebből is bedöntenem 1-2 szeletet
, nincs ez a felesleges vérezgetés
(azt se tudom ,hogy kell leírni)
)
2005.09.08 08:49
2005.09.08 09:01
És főleg reggel tüsszögök, mint állat.És sokat,nagyokat.Ami nálam nagyon ritka, mert régebben alig bírtam tüsszenteni.Főleg, ha más is ott volt.Valahogy nem sikerült.
2005.09.08 09:22
2005.09.08 10:42
2005.09.08 11:18
.Szóval itt mindenki ügyes!!! 

)
(de lehet dög is)-az is illik rám
2005.09.08 12:44
2005.09.08 13:36
2005.09.08 14:22
, csak nem merek már semmit se csinálni, ugye a versenysport nem teszi egészségesebbé az embert. Asszem már egyszer írtam, hogy volt nekem vállműtétem, bokaszalagpótlásom, Achilles-szakadásom, vádliizomszakadásom, utóbbiak mind a bal lábamban. Van egy kis kopás is mindkét térdemben. Ha elkezdek futni, néhány alkalom után újra jön az Achilles-gyulladás a jobb lábamban is, és hát kövezzetek meg, de nem merem feszíteni a húrt. Annál szarabb műtét nincs, és több mint fél év telt el, mire nem sántítottam, de sietni pl. még akkor sem tudtam. Lábbujjhegyre állni egy lábon meg még most se (5 éve volt). Kipróbáltam a callaneticset, meg Cindy izét, meg mindent, tulképp használtak is, de úgy unom, hogy nem lehet elmondani. Rohangáláshoz, felszabadult játékhoz szoktam én (kézilabda), nekem az a mozgás, az X-szer 40 hasizom az meg annak idején is csak az alapozás része volt, amin túl kellett esni. Szóval ez van
Mindig squas-solni készülünk az emberrel, talán az tetszene, de neki meg most műtik 20-án a térdét. Focista volt a lelkem
Rokkanték
Tök jó
2005.09.08 15:00
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, túlvagyok a depin, és ismét más színben látom a világot
Amúgy ez nálam azért ritka, hogy ennyire elkeseredjek, de hát istenem...
Anyósom eljött Szentesről, ő vigyázott Zsoltikára, és nagyon, de nagyon ügyes volt a kicsi fiam
Én pedig remekül éreztem magam, jókat röhögtünk a csajokkal, meg sztorizgattunk, hát szuper volt!
MÁr alig várom!!! Nagyon jó, hogy közel van, a suli ugyanis szemben van a házunkkal.
az én mh-em is tbkifizető, kaptam egy levelet, ki kellett töltenem egy nyomtatványt, és be kellett küldenem Zsoltika eredeti születési anyakönyvi kivonatát is. Ennyi dolgom volt
Foga jön neki is, a felső szemfogak, folyton rágja a kezét...
De most már így fogom csinálni, ahogy a párod írta.
Olivér tündér
De most nincs időm, kapkodva gépelek. Ugyanis képzeljétek, besegítek a férjemnek a munkájába
Õ programozó, és a rendes munkahelyi dolgai mellett itthon is dolgozik, de gyorsabban haladna, ha tudnék segíteni neki. Így megtanulom egy modellező program használatát, már a könyvet is megkaptam hozzá
Ennek is nagyon örülök, mert értelmes dolgot csinálhatok, és hátha pénzt is hozna a konyhára
2005.09.08 15:13
Nekem is a luffeel orrspray vált be, amit Márti is írt. Most is használnom kell sajnos, bár szerencsére az én tüneteim nem olyan rosszak. Próbáld ki, remélem segít!
Pedig direkt csini ruhát vettem, mert amúgy tök büszke vagyok, hiszen még a terhességem előtt is jópár kilóval voltam nehezebb + nem is voltam ilyen edzett. Viszont a kolléganőim alaposan felszedtek magukra
Büszke is, és látszik is
2005.09.08 16:31
De azért jó, hogy el atudtál menni. Én olyan hülye vagyok, hogy nem nagyon tudok felszabadulni, ha Miksát másra hagyom. Pedig nem sokszor fordult elő. Pedig bízom az uramban és anyuban is. És nehezemre esik másról beszélni, minr róla, ez viszont hiba, nem biztos, hogy ez mást is annyira érdekel. Azért jó ez a babanet
2005.09.08 17:42
2005.09.08 20:23
Motiot, Ábel mennyi idős, hogy ilyesmiket eszik? Gabi, ne törődj másokkal, nem miattuk csinálod, hanem magad miatt nem? Olyan ügyes vagy. Én csak bénázok... Valami nem stimmel mert szinte állandóan éhesnek érzem magam. Valaki kérdezte: 55,6ról indultam, és ha 50 és 52 köré eljutok a hónap végére nagyon fogok örülni! A 60 centis derekam (na jó 62 volt a menyasszonyi ruhámhoz való méretvételkor) most egy tízessel több. Főleg erre a tájra rakódott a zsír meg a karomra - elég ronda lett
Persze, mindenkinek más a fogyókúra, én nem 25 kilót akarok fogyni az igaz, de ez is elég gyötrelmes. Amúgy csak kb. 10 kilót híztam a terhességgel, és azt olvastam mindenhol hogy kb. 7-8 lemegy a babával meg a járulékos dolgokkal - na nekem lement 5 (ebből 3,5 volt a gyerek) - és a többi azóta is stabilan tartja magát. Nálam is fennáll, hogy jó pár ruhám nem tudom hordani azóta. Ez most már elég informatív?
Ildikó, nagyon édesen alszik Olivér
Ilyenkor meg kell zabálni őket - aztán ha felébrednek..
Szerintem a 10 órás zenebölcsire megyünk, de beszéltem még anyukákkal, és ők is ezt mondták. Csak nehogy a végén az legyen tényleg, hogy 8-an mennek fél 11-re mi meg megint harmincvalahányan (főleg ha még jönnek újak is). Lesz Cilinek dolga megint
Azt hiszem egy gyors zuhany után beájulok az ágyba - ideje követnem Ildikóék jó példáját. Jó éjt!2005.09.09 07:11

Hogy miért nem tudom, pedig tegnap sült krumplit ettem(bár nem esett jól), aztán este ettem rozskenyeret virslivel, meg egy fél doboz pudingot.Sőt még egy kistál fagyika is lecsúszott
(igaz, az light volt) 

Szép páros.
Az ilyenek meg ka*ják be!
Köszi rá a bókokat
).
2005.09.09 07:11
2005.09.09 07:33
2005.09.09 08:56
Talán stabilan, mert nagyjából 10 dekánként haladtam, csak a húsnap után van mindig némi visszaesés
Végre
Pedig az este valahogy idetaláltak a szomszédok, és Cuba libre koktélokat kevergetett az én uram a teraszon. Ildikó! Látod, még itt vannak ezek a fránya koktélok is
Aztán nem is vagyok pasi
Ezt az iszogatás dolgot azért ne értsd kórosnak: sört, mint mondtam, nem nagyon ihatok, az egy-egy pohár vörös az nem gáz, a fröccs meg kifejezetten üdítő kategória (ha nem 8-at iszol)), pár ujjnyi bor szénsavas behűtött vízzel.
, igazából lusta is vagyok, mer amit csinálhatnék, ahhoz meg nincs kedvem. De most elgndolkodtam a hasizmokon, a lányok kicsit beiizzítottak
Ott a legrosszabb nálam a helyzet, meg még a csaszis vágás is csinál egy törést ugye.
Én ennyire nem ástam bele magam a borkészítésbe, de azért sok mindennel tisztában vagyok, és persze nekünk is mindig volt szőlőnk, borunk, tanyánk. Apám most adott el tavaly baromi jó áron egy óriási tanyát óriási pincével, ez volt álmai tanyája, végre megvolt, de ő nagyon olcsón vette, és nagyon sokat kínáltak érte. Így megszabadult egy halom gép hitelétől, de most szenved, mert máshoz viszi a szőlőjét meg a borát, és ez nem ugyanaz. De majd szerez magának tanyát, oszt boldog lesz újra
Tényleg figyelj rá, mert mindenre képesek
Ezt csak úgy lehetne, ha hetente 2-3-szor lejárnánk kicsit edzeni. Dehát én Szekszárdon kézilabdáztam, és bár próbáltam itt is (lementem egy kerületi csapatba), ez attól az igazi, hogy haverokkal játszik a ember, és ismeri minden mozdulatukat. Azt hittem, jó lesz azért, de nem szerettem.
van szósz nélkül is, fogyókúra szempontjából mondjuk az az igazi. Meg én szoktam gombát cukkinit, hagymát, padlizsánt, paprikát sütni vagy grillezni, persze rendesen meg kell fűszerezni, mert anélkül szerinte nem az igaziak. De keményítőnapon ettem már hagymás tört krumplit is, amit meg lehet dobni még az elején paprikával, paradicsommal a hagyma mellett, vagy bármi más zöldséggel, és türelmesen aranyszínűre megpirítani a krumplit. Mondjuk jó lenne hozzá egy kis kacsasült, de anélkül kell megenni
2005.09.09 09:00
2005.09.09 09:07
2005.09.09 09:44

Hát megint Schoberték vannak soron?

2005.09.09 11:27
.Reggel meg fél7-7 körül ébred
2005.09.09 12:02

Azért ez a 40 cm szerintem elég durva. Nem mintha a 2800 gramm olyan rengeteg lenne. Időre jött a baba? Azért kérdezem mert olyan jól tájékozottnak tűntök
Én annyit tudok, hogy Larácskával 6 kilót hízott a Réka (56ról 62 kg-ra a 171 cm magasságához), de állítólag már a kórházból 54 kg-val jött ki. Biztos mr ott is edzett. Igaz Lara sem ütötte meg alulról sem a 3 kg-t de még a közelében sem járt. Hát ők tudják... Az én fiam is szokott 2,5 órákat aludni ebéd után
Úgy látom ez a jó oldala, Szirom jól rám ijesztett!
Mi lesz még itt? Motiot majdnem egyidősek a fiaink
Az enyém nov. 5-én lesz egy éves, de még a közelében sem jár ilyen kajáknak. úgy gondoltam majd 1 éves kora után ráér belekóstolni a jóba
Megyek, eszem valamit, aztán takarítok, főzök, mert este vendégek jönnek. ÓÓÓÓÓÓÓ, a legjobbat nem meséltem: anyósom az ééééééédes
Ma reggel összefutottunk, azt mondja: Te már fele olyan vagy mint a kúra kezdetén. Mondtam, hogy ne szivasson, erre ő, hogy de komolyan, és mutatta a kezével, hogy már ilyen (karcsú) a derekam, szte egy csomó lement már onnan. Na mit szóltok??? Már épp' kezdett elmenni a kedvem, de most új erőre kaptam! Csinált nekem paradivcsomos káposztát cukor meg liszt nélkül (bár nem nagyon szeretem, de legalább nem kell főznöm. Hát nem drága?
2005.09.09 13:36
2005.09.09 13:59
2005.09.09 14:36
Biztosan nem időre, és tuti császárral, mert hiszen Lara is császáros volt, és a két szülés között még talán 2 év sem telt el... De tényleg picike a baba, a 40 cm nagyon kevés! Mindenesetre gratulálunk
2005.09.09 14:51
Csak láttam hogy itt mindenki elmondja, elmondhatja a véleményét
Na jó, nem gonoszkodom itt tovább, megyek főzni, mert este vendégek lesznek. A Mindmegettéről szedtem le receptet - amiből természetesen én nem ehetek. Hát ez van.