A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Monyoka!Kép

Köszi a gratulációt!Kép
Nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Sajnálom hogy Neked rossz kedved van,ez tényleg nem lehetett Neked egy kellemes nap!Kép
Sajnálom!Kép

Dbogica!Kép

Köszi hogy Velem örülsz!Kép
Azt kívánom Neked hogy legyen hasonló részed ebben a csodában hamarosan!!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Szia Lánkák!
Persze nem "alvajártam" egész nap, sőt egészen megéledtem, de nem volt időm írni nektek.

Monyó!
Még hogy igazságtalan az élet? A jó emberekre rátalálnak a jó tündérek, olyanok, mint Unique és küldenek nekik sok hasznos és fontos dolgot. Kép
Ne mással törődj, hanem magatokkal. Gondolj a "nyugalom hullámodra", ami rögtön meghozta a mensit és ugyanilyen könnyedén fog elrolni minden egyéb akadályt a kisbabátok elől!!! Kép Kép

Unique!
Már akartam mondani, hogy a korábban vándor-tesztnek kikiáltott LH-teszt maradékaidat - amit nekem ígértél - nyugodtan küldd el Monyónak.

Örülök, hogy ilyen aktív vagy munka szempontjából, de azért pihizz is, amennyit csak bírsz! Bár jövő héttől nyilván könyebben fog menni, ha már mindenki tudja. Érdekes érzés lesz, nem?

Bogica!
Köszönöm kérdésed, megvagyok, de csak belestem hozzátok, mert Apával ma egymáséi vagyunk és senki másé! Kép

Seszi!
Szóval az úgy volt, hogy a "kiskatonák" között találtak túl sok fehérvérsejtet, ami gyulladásra is utalhatott. Ezért mentünk az andrológushoz. Viszont ő a vizsgálat után azt mondta, hogy van egy kis visszértágulata a "golyócskán", ami okozhatja a magasabb fehérvérsejt számot. Tehát innentől kezdve miért is feltételezné a fertőzést, ha nincsen semmi panasza.
Meg azóta megvan a vérvétel eredménye is és egy-két apró eltéréstől eltekintve az is teljesen OK mindkettőnknél (és abban is van fehérvérsejt és ott OK páromnak is.)
Szóval nála már szinte minden gond ki van zárva. Ja és mozgásban meg darabszámban magasan felülmúlja az átlagot, ezért úgy kezdte a doki, hogy miért is van itt? Ez nagyon jól esett mindkettőnknek. Bár felvetődik akkor a kérdés, hogy akkor nem kellett volna-e már rég összejönnie?

Örülök, hogy felszabadultál és meg is értem. Remélem, hogy csak valami apróságot szúrt ki a dokibácsi és egy-két hónap múlva zebra csücsül a neved mellett. Ahogy ezt leírtam, egészen elszorult a torkom, annyira szurkolok nektek!

Babus!
Sajnálom, amit írtál, de biztos semmi baja annak a rosszcsontnak. Hiszen olyan eleven! Nem lehet, hogy a "fogasodás" miatt nem eszik oly lelkesen? NE aggódj az a lényeg, amíg ennyit mosolyog a gyermek!
(jujj ez már majdnem vers.. Kép)

Lányok!
Olyan jó, hogy hozzátok a gyerkőcöket. Mindegyiket látni akarom és jól megdögönyözni, akármekkora is!!

Ja és képzeljétek, kaptunk időpontot kromoszóma-vizsgálatra a bátyámmal. Jó soká' lesz, vagy egy hónap múlva.

Most elköszönök holnapig. Jó éjszakát gyerekek!
És felnőttek!
réka
Vendég

Eszter!

Olvastam a "nyavalyáidat". Kép De ne aggódd azért halálra magad rögtön! Az különben sem tesz jót! Nyilván jó lenne az alvás, de gondolom, ha csak ledőlsz, már az is elég sokat számít. Meg hát rácsöröghetnél a dokidra, hogy neki mi a véleménye és esetleg előbb elnézhetnél mégis hozzá, nem?

A barátnémnak olyan vastagbél problémái vannak, amiket írtál és azért az jóval hosszabb idő alatt alakult ki. És nem kell rögtön ezzel azonosítanod magad. Hasmas annyi mindentől lehet.

Remélem, holnapra kutya bajod!!

réka
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Egész éjszaka kínlódtam az allergiámmal.Kép
Annyira köhögtem hogy úgy éreztem a baba azt már nem bírja ki.De azt mondtátok hogy a bika gyerekek erősek és ezzel próbáltam magamat nyugtatni.Kép

Jövő hét csütörtökön végre megyek vezetni eddig húzódott hogy átmentem másik oktatóhoz. Már alig várom hogy túlessek az első megpróbáltatásokon.

Eszter!Kép

Jobban vagy?

Sysy
sysy77

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:02-kor.
seszi

Sziasztok!

Először is gratulálok az ujdonsült kismamának Meának Kép és a pozitív tesztes földimnek TiminekKép.
Remélem semmi gond nincs azza amit mondtál és talán mára már dokival is meg tudtad beszélni.

UniqueKép
Nagyon sokat azért ne dolgozz. Szép, meghitt hónapokat élhetsz így át várandósan ezt nem szabad elrontani munkahelyi marhaságokkal. Én biztos, hogy (ha megengedhetjük magunknak persze) amint lehet otthon maradok a babával. Elvégre utána dolgozhatunk még eleget...
Mondom én ezt no bébivel.

DuduKép
Tök jó, hogy ilyen eredményeitek vannak. Azért biztosan megnyugtat ez titeket. Most már tényleg csak - reméljük -hetek kérdése, hogy zebra nyargaljon felétek.

j.
Vendég

Jó reggelt!

Seszi, Junko!
Köszi, olyan jól esik, amit írtatok. De valahogy mostanában nem hiszek benne igazán. Bár lehet, hogy ez a jó, mert mikor meg túlságosan hiszek, akkor meg az a baj. Mindig lehet találni valami nyavalyogni valót, nem? Kép

Legyen szép napotok! És köszi, hogy korán reggel drukkal fogadtatok Kép ez most jól esett!

réka
Vendég

DuduKép
Ne hülyéskedj.Kép Most nem hiszel, amikor úgy néz ki rendben vannak a dolgok? Most kéne megnyugodni és beleadni apait-anyait.
Még kicsit irigyellek is. Valahogy nem hagy nyugodni, hogy a páromat is meg kellene vizsgálni és ez már régóta motoszkál bennem. Ezért gondolom azt, hogy tök jó, hogy ti ezen már túl vagytok.
Úgyhogy hajrá.

Egyébként több fórumon (rádióban stb.) hallottam arról, hogy mostanában gyakoribb, hogy a férfiakkal van gond, úgyhogy légy büszke az emberedre!
j.
Vendég

Igazad van Junko!
Ez nem az eredményektől függ, hanem, talán hogy nem merek hinni benne. De attól még beleadunk ám apait-anyait!

És nagyon büszke vagyok a férjemre! Abban nincs hiba.

réka
Vendég

Dudu
Azt gondoltam, hogy büszke vagy rá. Kép
Egyébként én sem merek hinni benne teljesen, ezt bevallom neked. Mindent olyan nehezen fogok fel, és el se bírom képzelni, hogy egyszer nekünk is lesz/lehet babánk. Beszélünk róla, meg tevékenykedünk, de. Na mindegy ezt most nem bírom leírni. A lényeg a lényeg, hogy ha mindent megtesztek és még jól működnek az alkatrészek is, akkor hamarjában elkészül a bébi, ahogy férjem mondaná. Kép
j.
Vendég

Sziasztok Kép
Mea Kép
Hatalmas gratula a lánykádhoz Kép
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejecskét kívánok Livikének Kép
Kép

Timi Kép
Gratula a poztitív teszthez Kép
Szerintem is mielőbb keresd fel a dokidat.

Dudu Kép
Junkonak igaza van! Ne aggódj, hanem húzzatok bele, hogy jövő nyáron már babakocsizhass Kép

Seszi Kép
Örülök, hogy haladtok a vizsgálatokkal Kép
De azért nem ám hanyagolni egymást Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Kép
Ma már azért jobban vagyok! Mégha nem is a kialvatlanságom megváltozása miatt is, de legalább nem fájt a hasam!
Egyre inkább gyanakszom erre a nyavajás ALPA tejre, amit a Pluszban lehet kapni. Most jól megvonom magamtól, pedig nagyon szeretem a tejet, de vígaszképp arra gondolok, hogy valószínűleg ez nem is tej.
Azért este elkocogok a körzetihez, hiszen ígyis-úgyis el kell majd menni hozzá. A tegnapi nőgyogyi sem nyúlt hozzám, még bottal se, éndokim meg külföldön konzíliumozik vagy mifene.

Sysy!
Allergiáa! Én is!
Sprickolsz valamit? Vigyázz be ne fulladj! Azzal többet ártasz, mint valami tünetkezelő pacsmaggal! Szteroid tartalmú cuccok vannak kizárva, de a tüdőgondozód biztos tudja dolgát!

Seszi!
Itt vagyok!
Bár nem pihentebben, de jobb kedvvel!
Minden rendben lesz nálatok! Nagyon szorítok!

Duddu!
Gratula ezekhez a szép, átlagon felüli eredményekhez!
Sajnos Junkónak igaza van, férfiembereinkkel egyre több a baj középtájt, de ezért is vagyunk, hogy segítsünk életünk párjának ahogy tudunk! Legalább egészségesebben étkezni, minél kevesebb sertéshússal az étlapon!
Baba érkezik nyugi! Tudod ősz van, ilyenkor indulnak vándorútra!Kép
Neked is köszi! Alakulóban vagyok!

MEA!
GRATULÁLOK! MINdenből legyen nektek a legjobb és bőviben elég! Örüljetek egymásnak!

Babus!
Hogy állsz az életmódváltással?
Csemetéd beelőzött?Kép
Ne aggódj, csemeték mindig annit esznek, amennyire épp szükségük van. (amíg el nem rontjuk őket) Ha valóban jön a foga, akkor ehet kicsit rosszabbul, próbáld meg a kenyérhéjat, vagy kiflit, ami szikkadtabb, hátha azt szívesen rágicsálja! Ha véletlenül félrenyeli, akkor csak hajtsd előre fejét, majd kiköhögi, de ne nyúlj a szájába, mert csak hátrébb tolod a falatot!
Teszem hozzá, Olivér is rosszabbul eszik most.

Dbogica!
Néha olyan, mint amikor beszorul a levegő. Szerencsére tegnap este jobb volt a helyzet már!

Monyóka!
Kiheverted a tegnapot?

Timi+!
KépKépKépKépKépKép!!!!!
Beszéltél dokival? Mi van veled!
NE HAGYJ KÉTSÉGEK KÖZT MINKET!

Eszter, aki reméli nem égette le a borsót!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

STELLA Híradó
Stella már sokkal jobban van, minden rendben Kép A hiperstimulációnak már nyoma sincs, még a terhességi tünetek jelentkeznek, de változó, néha kicsit jobban van, néha többet kell pihennie. Progipótlást még szedi kb. 3-4 hétig, addig dolgozni sem megy. Pocija még nem kezdett el nőni Kép

TIMI
Tudtál beszélni a dokiddal? Jelentkezz légyszi, nagyon izgulok értetek!

Tündi, aki a reggeli kávé után ma nem álomkóros Kép
Vendég

Annácska!
Jujj, annyira szeretnék jövő nyáron babakocsizni, hogy el nem tudom mondani! Kép Kép

Tündi!
Ma már én is jobban vagyok. És KV nélkül! Nagyon büszke vagyok magamra. Kb. 2 hónapja nem kávézom, csak néha, ha már nagyon nem bírom.
Jó, de ma mondjuk aludtam vagy 10 órát. (nekem ez a normál alvás igényem, szörnyűűű)

Ironram!
Jó, hogy jobban vagy. És nőgyogyi mit mondott, mitól lehet? Amúgy simán lehet tényleg egy rosszabb fajta tejcitől.

Most megjött főnök asszony, később még jövök.

Puszi:
réka
Vendég

IronramKép
Bár arról lemaradtam, hogy mi volt a bajod, de örülök, hogy jobban vagy.
Tej ügyben én mostanában, -ha látok olyat- biotejet szoktam venni. Egyre több boltban árulják, mondjuk majd duplája árban a "rendesnek" de tejrajongóknak, főleg babásoknak megéri sztem.
j.

Jó, hogy mondod ezt a borsót, holnap zöldbabfőzeléket fogok főzni.
Naon szájmenésem van ma.
Vendég

Duddu!
Énnőgyogyi nem elérhető, akihez beestem azt mondta menjek körzetihez, mert ez nem a terhességtől van. Kb két és fél percet voltm benn nála, ebből fél percig az ajtóval vacakoltam.Kép
na de majd jövőhéten! Megnézem azt a dokit, akit nagyon szeretnek a Péterfyben, itt is rendel nálunk "sztk"-ban, és lehet, hogy csere lesz a vége. Éndoki sokat fog utazni stb, így ha ez a doki kicsit többet ül a fenekén, akkor vele, főleg ha szimpi is! Sajnálom, de önző dög leszek!

Junko!
Menjünk szájt akkor együtt!Kép
bajom csak pocakmenés amióta másodmagam vagyok. Nem mennyiségi a kérdés, hanem minőségi, és ilyenről nem tudok, mint tünet. A puffadás az lehet az így csak amiatt nem nyavajogtam volna. Bár ki tudja! lehet hogy mégis!Kép
Itt van tőlünk pár sarokra piac, ahol árulnak házi tejet! Kicsit várok, aztán áttérek, remélem gond nélkül!
Aztán holnap finomat főzz!

Stella!
Hurrá-hurrá!

Tündi!
Napi egy kávét iszol? Nem akarsz lassan leszokni róla?

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

IronmanKép

1. Mert le kell szokni a kávéról? ÁÁÁ én szeretem.
2. Menjünk Kép
3. Azért óvatosan a házitejjel, nem mindenkinek veszi be a vizestejhez szokott gyomra. Nekem specc. ált. beveszi, de nem mindegyiket sajnos.
j.
Vendég

Sziasztok,

Na ma megint az "egyszer lent" állapotban vagyok Kép Sebaj Kép

MonyóKép
Még szép. Kis erőt kellene vennem magamon, néha átkozottul messzinek tűnik az utca végén levő Rossmann Kép Megoldom, ne aggódj! Kép

DudduKép
Azt a vándor-bigyót megkapod, ahogy ígértem! Kép Annak már történelmi jelentése is van! Kép
Nem is tudod, mennyire örülök neki, hogy pároddal minden OK. Ez nagyszerű hír!!!!

TIMI Kép
Mi van Veled???? Nagyon izgulok Értetek!!!!!!!!!!

LányokKép
Megijedtem. Meddig lenne ildomos dolgoznom???? Még nem voltam állapotos! Kép HELP!!!!!

TündiKép
Nagy puszik mennek Stellának, várom vissza már nagyon! Kép

SesziKép
Na ez a beszéd!!! Irány szeptember! És bizti, hogy kapsz majd valami jó kis bogyót, ami helyrebillent Kép Drukk-drukk!

SysyKép
Te kérdezted a vizsgálatokat és a kiskönyvet?
Nos engem most, a 10. heti vizsg-on küldött a dokim vérvételre + pisivizsgálatra + EKG + genetikai UH a 11-12. héten.
Ma voltam vérvételen+pisin, holnap megyek EKG-ra, jövő héten kedden meg az UH-ra. Addigra már majdnem 12 hetes leszek Kép
A védőnődtől kapod majd a kiskönyvet, őt akkor keresed fel, amikor úgy érzed, itt az idő Kép
Én most voltam nála, hétfőn megyek vissza akkor kapom meg a könyvecskét (olyan sok a baba, hogy kifogyott Kép)

Pusza

Unique

KépKép
unique

JunkoKép
Hát, a babáért bizti szívesen leszoksz majd Kép

SzisszkaKép
Merre vagy????

KépKép
unique

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:01-kor.
seszi

Sziasztok Lányok!

Unique
Szerintem addig dolgozol, amíg jólesik. Van aki szinte szülésig dolgozik, van aki jóval előbb abbahagyja.

Meának
Hatalmas gratula Livikéhez! Kép

Sysy
Neked, pedig a dobogó szívű pöttyöcskéhez! Kép

Én ma a 27cn vagyok. Szóval most nem kéne megjönnie. Úúúúúúúúúúúúgy szeretném, ha nem jönne meg......, de azt hiszem ez csak kívánság marad. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

MajcsiKép
Azért én szorítok nagyon.
j.
Vendég

Sziasztok lányok!Kép

Bocsánat, hogy így eltűntem, de kicsit összesűrűsödtek a dolgaim, és este meg a rosszullétek miatt még tévézni sincs kedvem, korán lefekszem. Ráadásul 6-ra járok most dolgozni, és nagyon sok alvásra van szükségem.

Egyébként jól vagyok, a délutáni rosszullétektől eltekintve. A pocakom már növekszik, lassan vennem kell egy kismama nadrágot, már most is csak a csípőnacit tudom felvenni.
Állandóan éhes, és álmos vagyok.Kép A következő uh-ra jövő hét elején kellne mennem, de a párom csak csütörtökön ér rá, így még egyeztetek, hogy akkor mehessek.

Rólam ennyi. Sajnálom, de ennyi mindent nem tudok visszaolvasni, mostantól azért igyekszem aktívabb lenni, és újra bekapcsolódni.

A talit már nagyon várom, kíváncsi vagyok már nagyon rátok! A párom még nem tudja, hogy tud-e jönni, mert most költözött át új szalonba, és lehet, hogy bent kell majd lennie szombaton is.

Nem írok most külön mindenkinek, mert elvesztettem a fonalat a dolgok menetében, de mindenkit sokszor puszilok, és itt egy kép is nektek!
Kép
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Eszter!

Lehet, hogy most előjött egy kis tejérzékenység. Nem gondolkodtál még azon, hogy tej helyett inkább növényi cuccot igyál (szója) én még nem kóstoltam, de állítólag jó. Tej helyett egyél inkább tejterméket, az kevésbé fog kínozni. Savat csinál a tej, ettől van a hasmenés, de felerősíti a gyomorégést is:-(. Én is szeretem, de vannak időszakok, amikor le kell vele számolnom, még nem jöttem rá, hogy mitől függ, hogy mikor.

Agrárosként mondhatom, hogy nincs ilyen, hogy biotej. A tej nem tartalmazhat hozzáadott anyagokat, tartósítószert pont. Aki azt írja, hogy az ő teje nem tartalmaz ilyeneket, azzal vezet mindenkit félre, hogy a másé sem. Tartósítás = pasztörözés (főzés).
Az, hogy híg, egy dolog, mi ehhez szoktunk, leszedik a zsírt, meg a fehérjét pl. a vajhoz.
Én a helyedben kicsit óvatos lennék a házi tejjel, mert abban megvan a zsírtartalom, meg a fehérje, ergo lehet, hogy a hasmenésen kívül még csikarni is fog a pocód.

Nem akartam okoskodni, remélem segítettem, és mint mondani szoktad csak a legjobb szándék vezéreltKép

Juca

tjuca

Juca
Én úgy tudom a biotermék nem a hozzáadott anyagoktól bio csak. Már úgy értem most csak a tej esetében. Amit írsz biztos úgy van, de.
A szarvasmarha tartásától lesz bio. Az állat csak olyan tápanyagokat ehet amelyek úgy szintén biotermékek. Vagyis nem vegyszerezett takarmány, műtrágyamentes szántón stb. Ez pedig szigorúan ellenőrzött. Persze, hogy ezt ki hogy játsza ki azt nem tudom, de magas minsőgi követelményeknek és folyamatos ellenörzésnek vanna a termelők kitéve. 100 %-osan persze semmi nem adalékanyagmentes, de azért vannak fokozatok. Én ízre, állagra is érzem a különbséget, pl. a tej esetében.
Legalább is én így tudom, ha már beszélgetünk róla.
Én sem akartam okoskodni, de szerintem ez is hozzátartozik a dologhoz.Kép

junko
Vendég

Sziasztok lányok!

Már jelentkeztem volna, de nem működött ez a fránya babanet.

Voltam dokinál, gyorsan elszaladtam itt Dunakeszin az első dokihoz, akit találtam. Megvizsgált, azt mondta a méhszáj zárva és puha a méhem, érintésre sem keményedik, szóval szerinte nincs vetélésre utaló jel. De azért javasolta, mindenképpen vegyem fel a dokimmal a kapcsolatot. Fel is hívtam a saját dokimat is, ő csak annyit mondott, hogy pihenjek sokat és holnap rendel, ír fel Utrogestant, ha gondolom.

Nem tudom, hogy gondoljam, a pecsételés - ami szerint a doki szerint nagyon minimális volt - elmúlt, ma jó sokat pihentem, jól érzem magam.

Persze megnyugodni még jó sokáig nem fogok, legfeljebb ha már hallom a kis szivét dobogni, addig meg még sokat kell várnom. Az a baj, hogy hiába ballagok el holnap a dokihoz, az se tud még többet mondani, mint a tegnapi mondott, hiszen az UH-n még semmi nem látszik. Majd ha hazajön a párom, megbeszéljük.

Puszi mindenkinek, köszi az aggódást, visszaolvasni most nincs időm, de igyekszem pótolni.

Timi
szabotimi

Sziasztok!

Timi!

Örülök, hogy semmi baj!
Szerintem kérdezz rá, hogy melyik kisebb kockázat a túl kevés vagy a túl sok progi. Szerintem előbbi. (megjegyzem nem értem miért nem vesznek vért). Ha már volt vetélésed, és most pecsételtél, nekem logikus az Utró.

Nagyon boldog napokat kívánok!

Junko!

Én most nem szeretnék vitába bocsátkozni. Voltam tehenészetben gyakorlaton, és bio farmon is. A "bio" tehenek max az étrendjükben különböznek, de sajna ez sincs mindig így. A szermentes legelőkben nem hiszek (papíron van, valóságban sajnos nincs) Ha egy tehén megbetegszik, ami elég gyakori náluk az emlőgyulladás=mastitis akkor antibiotikummal kezelik MINDENHOL, különben a legrosszabb esetben kampec dolorec enyhébb esetben hosszan kell kivonni a forgalomból, és még jobban eluralkodik az emlőfrász. Ilyen van az embereknél is (szoptatós anyák) Ezeket a teheneket kivonják a forgalomból, mert egyszerűen nem lehet csak spec. fejni, és a tejét ki kell önteni. Egyszerűen azért kell kifejni, mert akkor attól gyullad be a tőgye. Mastitites tehenet, míg eszi az antibiotikumot, kivonják, és a teje nem mehet a forgalomba. Nagyüzemi nyilvántartásban ez sajna sokkal jobban működött, mint a farmon:-(
Most nem írom le, hogy miket nem tartalmazhat egyáltalán a tej (genny, vér, szomatikus sejtszám...) ezeket MINDIG ellenőrzik a tejüzemben, a háznál fejt teheneknél nem, de az immunrendszer és a forralás sokat megold.

Félre ne érts, nem vagyok biocucc ellenes, csak kicsit szkeptikus, és mivel két hetet voltam ezen a TERÜLETEN GYAKORLATON, ÉS SPEC EGY ÁLLATORVOS MELLÉ OSZTOTTAK BE, EZÉRT ÍRTAM AMIT ÍRTAM.

A tej szerencsére az a terület, ami Magyarországon nagyon ellenőrzött (szigorúbbak voltak a határértékek az EU-ba lépés előtt), bárcsak elmondhatnánk ezt pl. a gyümölcsökről, vagy zöldségekről, ahol én csak azt eszem meg, amit tudom, hogy ki és melyik fáról szedett az ismerőseink közül:-(

Juca

tjuca

Majcsi!

Én is nagyon szorítok, hogy ne jöjjön hozzátok vendégségbe Piri, de ha mégis, akkor sem szabad elkeseredned, új hónap, új lendületKép

Juca

tjuca

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 13:59-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 13:59-kor.
seszi

Szia Seszi!

Én meg azóta Phare meg SA projekteken vagyok pénzügyes és elköszöntem a kis tehenkéimtőlKép

Juca

tjuca

Helló!

Juca!
De jó hogy írsz! ha tudom, hogy így megindul a kis kezed a billentyűzeten a tejecskétől... becsszó előbb bedobom a témát!
Jómagam semmit nem tudok a tejről csak azt, milyen a házi tej íze és milyen a bolti. Ha választhatok, akkor inkább a házi, attól még nem volt bajom, de jelenleg tudja a fene. Lehet, hogy Mikkamakka nem fogja bírni a tejet, így már én sem, amíg így egy kupacban vagyunk.

Hííííííííí!
Bocsi!

Futok a körzetihez, mert fél hétre van időpont!
Jajajajja!

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Juca
Vitatkozni én sem akarok, nem is azért írtam. Igen a én is azt mondtam, hogy az étrendjétől "bio a tehén". ÉS hogy ezt ki hogy tartja be, nem tudom, főleg mert nagyon nehéz mellőzni mindent amit előrinak. CSalán teától tényleg nem gyógyul meg a tehén. Kép
Egyébként én is szkeptikus vagyok, ám azt gondolom, ahogy írtam is, hogy vannak fokozatok. Pl. zöldséget most már soha nem veszek Tecsóba, meg ilyen helyeken, nem lehet tudni honnan való. Tej ügyben nem vagyok szakértő, csak hinni akarok benne, hogy jobb a bio-ha nem is teljesen az, mint a külföldről, meg innen onnan behozott cucc.
Egyébként én is mezőgazdasági suliba járok, de még csak az alapokat taposom, így tehén ügyben fogalmam sincs, de majd nagyon figyelek ha arról lesz szó. Kép
Na ezt túlmagyaráztam, senkit nem akarok ezzel untatni, bár én érdekesnek tartom.
Minden esetre köszönöm az infókat Juca.
junko
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Juca!
Micsudi aktivitás! Végre! S miket tudsz? Mindig megdöbbentesz.
És még nem meséltél az új munkahelyről. Babonából?

Majcsi!
Piri csöngessen a barátnőmhöz, aki szeretné, ha megjönne már neki! Kerüljön el Téged messziről! Szurkolok.

Timi!
Azért ez megnyugtatóbb már nem, hogy egyáltalán látott a doki és nem ijedt meg! Szurkolok, hogy mielőbb megnyugvás jöjjön az aggodalom helyébe.

Adri!
De jó, hogy benéztél! Hiányoznak lelkesítő hozzászólásaid... Kép, de persze beindult az ősz, átrendeződik a Babanet felhasználók sora is.

Apropó, Monyó!
Hol jársz?

Unique Baby!
Gondolom érezni fogod, hogy meddig dolgozz. Szerintem az sem gáz, ha utsó hónapokig, főleg egy ilyen energikus nőnél, mint amilyen te vagy, csak a lényeg, hogy mindig jusson idő a pihenésre és károdra, károtokra ne váljon. Biztos ráérzel majd, hogy mi a legjobb.

Adri, Unique!
Olyan hihetetlen, hogy most tudtátok meg a kis jövevényt, s már kismama ruhákat is kell venni.

Mi most megyünk és kikapcsolódunk a férjemmel. Goran Bregovits koncert lesz a Művészetek Palotájában és csókos barátnémtől 200 Ft-os jegyeket kaptunk. Kép

Már én is nagyon várom a találkát. Biztos felismerlek titeket? Nehogy egy idegen asztalhoz vágódjak le. Kép Valami tipikus jelzést kitalálok még addig és én leszek az első természetesen. Kivéve Tündiéket, hacsak nem reggelizünk is már rögtön... Kép

Puszi:
réka
Vendég

MonyóKép
Mázlim volt, ma elvánszorogtam a rossmann-ig és volt LH-teszt!!! Kép
A héten küldöm! Kép Kívánom, hogy hozzon nagy-nagy szerencsét, nem is: inkább babát! Kép

DudduKép
Hát igen... Mondjuk most sem jönne rosszul egy-egy 3-4 napos munkahét... Kép
Ruhafronton jó vagyok: van egy térd alattig érő gatyóm, egy hosszú fehér gatyóm, egy farmergatyóm és egy farmerszoknyám. Ennyi a kismama-repretoár. Ezeket variálom Kép
Csak még kellenek hozzá hosszú felsők, mert ugye különben kilátszik a gumis övrész és amíg nem tudják a környezemetben... Na jó, még 1,5 hét Kép

Feladtam a Rómeó és Júliát... Nézek valami mást. Kép

Juca, SzisszkaKép
Mail ment! Végre! Kép

Pusza,

Unique

KépKép
unique

Sziasztok lanyokKépEltuntem mint szamar a kodben.

Eszter.Ki persze.Ma megtudtam hogy a baratnom baratnoje(juniusban eskudtek)terhesKépLehet nem jo ha kimozdulok a hazbol mert csak babas hireket kapok:Persze orulok neki.Csak ..

"bio" en nem eszem bio cucokat.persze mi szinte mindent megtermelunk,zoldsegfeleket gyumolcsoket ugyhogy tudom hogy max 1-2 szer volt megpermetezve.de csak a gyumolcsok a zoldsegeim eleg hulyen neznek ki de azt nem permeteztukKép

dudu anyosomeknal voltam,meg a baratnomnel akivel 3 honapig nem beszeltem.

majcsi.Menziuzok mennek.---------- pozitiv energiak is+++++szivesen atvennem a menzid de en is alig varom hogy elmuljon marKép

timi.Orulok hogy minden rendben es probalj megnyugodni.

unique.megegyszer koszi.Mikor mondod el a szuleidnek a jo hirt?

Lanyok.En ugy be vagyok gerjedve hogy csak na.Valahogy mindig akkor kivanom nagyon a parom mikor nem lehetKépjaj remelem holnapra mar elmulik es egyutt lehetunk.Vagy esetleg ma....Kép

Kép
monyoka

unique te vettel nekm tesztet?????
En azt hittem hogy a maradekot kuldod el.
nem kellet volna ram koltened.
Monyo szegyelli magatKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Unique!

Átsiklottam a Rómeó és Júlián mi most kaphattunk volna jegyeket péntek du 3.00-ra, de nekünk nem volt jó, ha előbb tudom, ejjKép

Köszi mindenkinek, aki elolvasta lelkes szómenésemetKép

Junko!

Lesz még sok minden fincsi, bár én hivatalosan közgazdász vagyok, csak mindig jobban érdekeltek az állatkák meg növénykék, mint a cash flow, a gyakorlatot meg mindenki utálta, én meg nem ezért nekem MINDENt (na jó majdnem mindent meg is mutattak, meg sokat nekem kellett csinálni). A tehén mondjuk barátságos, nagy mamlasz, és tizedannyira büdi, mint a sertés.

Jó tanulgatástKép Bár szerintem az emberek 99%-a később más területen fogja keresni a kenyerét.

Duddu!

Új munkahely jó, jó a banda, vannak fickók is!!!
Most nagy hajtás van, mert 15-ig kell leadni a negyedéves jelentést, de utána levegő kifúj, és marad a jó banda. Ami a lényeg nem egyedül vagyok pénzügyes. Szóval egyetlen másodpercig sem bántam meg a váltástKép

Na jó, most eszek, mert nagyon éhes vagyok!!!

Juca

UI:

Eszter!

Azért nem nagyon írok, mert most nem vagyok rácuppanva a babára. Nem jön össze, és most amúgy is tök stresszes voltam, meg előző hónapban kinyiffantam, mert késett... Most idő kell, mire egyáltalán magam leszek. A munkahelyváltás bejött.

Nagyon örülök, hogy megint babás vagy, és ne diagnosztizálj, azt megteszi az orvos. Meglátod, ha hazamegy a férjed, akkor elmúlik minden fájKép, nem lehet, hogy ez a gond???Kép

tjuca

Kakukk!

Juca!
Apa hazajött és már nem fájKép!
Azért biztos ami biztos kunyeráltam a körzetitől egy kis tégelyt ama matériának! Majd jól megnézik!
Örülök, hogy munkahely bevált!
Ezek szerint babatéma bogyóval is alátámasztott csúszásban van, vagy csak éled az életet oszt jön ami jön?

Adri!
Szia!
Cicátok?

Timi!
Hurrá-hurrá!
Jó hírek! Rémesek vagyunk mi asszonyok! Anyáink azt sem tudták mi fán az UH, mi pedig már csak a szemünknek hiszünk!
Én is úgy szeretném látni, hogy minden OK!
Vigyázz magatokra!

Junko!
Ezek a hipermarketes vásárlások már nálunk is kizárja az onnan származó zöldségeket, de még a húst is! Rémesek ezek a festett húsok! Akkor sincs ilyen élénk színe, amikor még a jószágban van! Bár látom sajnos a piaci hentesek is kezdenek rákapni erre az IZÉRE.
Nem értem miért gondolják, hogy ettől kelendőbb? Vagy csak álcázzák a régi zöld színt, mert így megveszik? Darált húst is láttam olyat... Ateteje élénk piros, de ha kicsit szétnyomtad azért zöldülgetett szépen!

Na ennyit mára az élelmezésről!

Sziasztok!

Eszter, aki nem hagyta magát gátolni Babanet által, és csakazért is benemálltaszája!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!
Úgy látom, ma mindenkinek szájmenése volt!Kép De jó!:0) Tök jó hallani ezekről a tejes, húsos élelmiszeres dolgokról, mert én személy szerint sok olyan dolgot tudtam most meg, amit nem tudtam ezelőtt. Köszi Junkó és Juca!Kép És mindenki!
Duddu!
Örülök az eredményeiteknek! Én is jobban megnyugodnék ha tudnám, Apucinál is rendben vannak a "kiskatonák" és minden, de még nem akarunk elmenni vizsgálatra, még várunk, mert remélem, így is rendben lesz minden. Meg Apucit sem akarom "riogatni" semmiféle vizsgálattal.
Ironram!
Házi tej csak forralva, gondolom, tudod.
Timi!
Minden jót Nektek, jó egészséget!
Adri!
Te is dolgozol még? Bírod a munkát?
Unique!
Tényleg már ruhát kell cserélni?Kép Ilyen rövid időn belül látszik a poci?
Puszi Nektek!
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Réka!
Igyekszem mostantól többet hozni a lelkes hozzászólásaimból!Kép Hajrá-hajrá!
A találkánál én is félek, hogy nem foglak rögtön felismerni benneteket!Kép

Unique!
Szerintem úgyis érezni fogod, hogy meddig bírod a munkát. Nővérem is ilyen munkamániás, ő is úgy tervezi, hogy onnan megy szülni. Kitartás, erő!

Eszter!
Nagyon örülök, hogy babát vársz, kívánom, hogy minden rendben legyen!
A cica megvan, nagyon óvatos velem, szerintem érez valamit. Viszont meghoztuk a szomorú döntést!KépKépKép Marcipánnak mennie kell.Kép Kiderült ugyanis, hogy a férjemnek erős allergiája van a macskaszőrre. Szóval még egy ok, hogy nem fog menni. De hátha sikerül valaki ismerősnek odaadni, akinél jó helye lesz, és bármikor láthatjuk.

Bogi!
Szerintem nem kell elkapkodni a dokit. lehet, hogy csak egy kis nyugira lenne szükség. Nálunk beváltKépKépKép
Még dolgozom, de szeretnék november végén eljönni, mert a bölcsiben nem igazán szerencsés nagy pocakkal a gyerekek között. Náthakorszak, hasbarúgás és társai miatt.

Na, megyek alukálni, így is rekord ideig maradtam fenn, honap hosszú napom lesz, meg névnapom is! Kép

Jó éjt mindenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

Adri!
Hát akkor hagy legyek az első, aki Boldog Névnapot kíván! Kép Teljen szépen a napod!

Jó éjt!

réka
Vendég

Sziasztok Jányok!

Megint elutaztunk, az énekkarral mentünk Franciaországba, Lourdes-ba a kegyhelyre!Nem tudom ismeritek-e a történetét, egy 14 éves kislánynak megjelent a Szüzanya,mikor rözsét gyüjtött egy barlangnál az erdöben.Összesen 18 alkalommal!Az a hely olyan, mint a Mennyország! Mi egy óriási körutat tettünk, Olaszország, Franciaország, Svájc, Ausztria. Sokat énekeltünk, imádkoztunk, mert ez egy zarándoklat volt. Mindenki elvihette a problémáit, kéréseit, hálát adhatott a Szüzanya szobránál, amit a kislány útmutatása alapján készítettek. Gondolhatjátok, hogy az én kérésem mi volt...Kép, remélem nem haragszotok, de imádkoztam Értetek is!Kép

Rakok fel pár képet az útról:KépKépKépKépKép

Ígérem hamarosan visszaolvasok és írok!!!

Kinga
Kinga79

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 13:58-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 13:57-kor.
seszi

Szia Kinga!

De jó hogy itt vagy! Gyönyörű helyeken jártatok.
És hogy még ott kinnt is gondoltál ránk! Kép
Köszönjük Neked. Biztos úgy imádkoztál, hogy hamarosan zebrás topikká változunk. Kép

réka
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Szép napot mindenkinek!Kép

Adri!Kép

Nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked!Kép
Vigyázz magatokra!Kép

Képzeljétek ma 10 kor megyek először vezetni,úgy izgulok,hogy csak na!Kép
Itt vezetek most Pécelen,mert egyébként Vácon fogok tanulni.
Hú nagyon szorítsatok,azt hiszem ez a mai nap lesz a legnehezebb mert még az oktatóval sem találkoztam személyesen.
Este majd megírom hogy mi volt!

Sysy
sysy77

Kinga!

Ne butáskodj, hogy haragudnánk:-) A vatikáni valutát örömmel vesszükKép
(Én is énekelek, és régebben én is voltam többször is zarándoklaton, sokmindenre megtanít, nekem még kellene edzenem a türelem terén Kép)

Eszter!

Örülök, hogy elmúlt minden fáj, a labor meg csak hagy matassonKép Remélhetően csak egy egy kaját nem bírsz, és nincs semmi komoly.

Adri!

Boldog névnapot kívánok! Higgyétek el, hogy Marcipán távozása jó lesz, mert az ő érdekeit szolgálja. Bízom benne, hogy sikerül lelkes gazdira találnotok majdKép

Unique!

Köszi, megkaptam a mailt, de nem tudtam válaszolni mert betojt az axeleros kapcsolatunk. A csatolt fájlal kapcsolatban annyit, hogy jó amit küldtél, bár nem teljesen értem, hogy miért mondod, hogy neked sok, nekem alapállapotban annyi a nettóm, mint neked a bruttód. De mindkettő számítás teljesen rendben vanKépKépKép, bár én szeretném a te példádat követni ezen a területen.

Mindenkinek szép napot:

Juca

tjuca

Csajszik íme a mai napi szakirodalomKép

Egészségügyi vonatkozásaiban a has alsó részét és a nemi szerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szerveinkre figyelünk, erősítsük, illetve tisztítsuk. A cickafarkas megelőző ülőfürdők ilyenkor segíthetnek az egyes női bajokon. Ha meddőségtől szenvedünk, és gyermeket szeretnénk, akkor ezen a napon sokat tehetünk a gyermekáldás megérkezésének érdekében. Vizsgáltassuk meg csigolyáinkat, ugyanis ha egyik ágyékcsigolyánk elmozdult, könnyen lehet a baj okozója. A gólyaorr nevű gyógynövény tea formájában történő fogyasztása sokszor eredményre vezetett már. Menstruációs problémák kezelésére is kiváló a mai nap. Megelőzésként is segít, ha a mai napon palástfű teát fogyasztunk.

Üdv:

J.

tjuca

SziasztokKép

Tündi :-)
Köszönöm szépen az érdeklődésted, aranyos vagy, hogy még nem felejtettél el:-).
Babóval nagyon jól vagyunk. Szerencsére a kezdeti rosszullétek a 15-16.hét körül elmúltak. (igaz most meg a derék és lábfájás jött, no de az nem vészes). A doki szerint a korához képest szép nagy, és most már nagyon sokat mozgolódik (most is rúgott egyett:-)). A nemét nem kérdezzük meg, az majd meglepi lesz januárba.

Igaz, hogy nem írok, de azért benézek ide is, olvaslak benneteket és mindenkinek szorítok és kívánom ezt a csodálatos, áldott állapotot Kép)

Lamika

Kép
Kép
lamika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: