A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mofly Kép
Hát ez nem túl bíztató! Akkor csak egyet tehettek.... Drukkolok nektek!

Kép
Kép
szilva069

Fruzsi Kép az meg alakulhat....Kép csinalj par nap mulva is tesztet

NoiKép mit mondassz a mensivel? az a jo, ha hosszu, vagy ha rovid? mi a jo??? ha van ilyen? engem is erdekel,,
mert nekem regen hosszabb volt es erosebb.
mostansag rovidebb es kicsiket gyengebb
de ha jot akarsz magadnak: tampont ne hasznalj. nekem azota nincs semmilyen fertozesem, hogy megszuntettem a tamponozast.....

saci.
tsaci

Mofly Kép te hova jarsz, ha nem titok? en is meg vagyok lepodve, hogy nem foglalkoznak veled 1 evig...
furcsa.

hello itt Marika, MArta Kép - mihamarabbi babasodast !!
tsaci

vkhajni Kép tobben irtak mar, hogy ez a "nyalogatos-modszer" sem vmi tuti. azt hiszem a Kandi fianak is pafranyos lett Kép- amikor kiprobaltatta vele....

Noi Kép most olvasom feljebb, hogy ott mit irtal. Azt hiszem a nagyon eros mensi mutatja, hogy volt ott vmi,,csak nem tapadt meg. A megtapadast allitolag segiti az E vitamin, + persze a megfelelo vastag nyh..de az Neked jo volt. sot tul jo Kép Kép, nem?
tsaci

vkhajni Kép tobben irtak mar, hogy ez a "nyalogatos-modszer" sem vmi tuti. azt hiszem a Kandi fianak is pafranyos lett Kép- amikor kiprobaltatta vele....

Noi Kép most olvasom feljebb, hogy ott mit irtal. Azt hiszem a nagyon eros mensi mutatja, hogy volt ott vmi,,csak nem tapadt meg. A megtapadast allitolag segiti az E vitamin, + persze a megfelelo vastag nyh..de az Neked jo volt. sot tul jo Kép Kép, nem?
tsaci

Sziasztok csajok

Látom benne vagyunk a menzi témában. Én is csatlakozom. Nekem amíg nem szedtem gyogyit erős volt és úgy 4-5 napig tartott. Tíz évig szedtem. Most hogy már pár hónapja nem szedem az első erős volt a második is, csak most volt 1 nap barnázás 2 nap erős és azóta barnázgatok. A dokim szerint egy kis hormonzavar lehet és adott duphaston-t de azt mondta lehet 1%-ban baba is. Nem hiszem mert nincs semmilyen tünetem. Most megyek majd vérvételre és vizeletvizsgálatra, csinál terhességit is, biztos ami ziher. Mit tudtok a duphastonról?
És ez a barnázgatás miért van szerintetek. A hőm ma még mindig csak 36.7.

Szilva Drága

Én csak tesztelgetek a férjem meg jókat mulat a tudományos kisérleteimen. Múltkor meg akartam nyalatni vele a PG-t, mert ha neki is bepáfrányosodik akkor tényleg kidobom. De csak kiröhögött. El tudod képzelniKép

Kép

KépKép
babcsi

a TESCO-ban a pipere osztályon láttam aloe vera italt, 500ml-es 980 ft körül, pontosan nem emlékszem. Csak azért írom mert írtátok, hogy 5-6 ezer Ft, bár nem tudom milyen kiszerelésben.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Azért kérdeztem, mert valami ilyesmire számítottam. Mondjuk az én férjem még azt sem vette észre, hogy hőmérem magam. Olyankor Õ még alukált.
A barnázás állítólag progeszteron hiány! Én úgy tudom, hogy az nem jó. A piros mensi a jó!

Kép
Kép
szilva069

Mofly
Ez nekem is furi! Nem lehet kierőltetni a vizsgálatokat?

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Babcsi, a 30-asom lehet már vagy 60-as, mert mindjárt szétdurranok!

Na nem ám ettől, fogalmam sincs róla és igazán nem is tudok rágondolni, mert fáj a fogam amivel kezelnek. CSütörtök délutánra van időpontom addig egyszerűen nem tudom a gyerekeket elhelyezni sehol, már azt is kipróbáltam, hogy bevittem őket magammal, de a kisebb lánykám üvöltött amikor meglátta a fehérköpenyt. A férjem estig dolgozik, szóval szenvedek de nagyon!
De most valahogy minden összejött, egyszerűen kimerültnek érzem magam, azért a két terhesség egymás után és a 4éve tartó szoptatás kimeríthette a szervezetem.

Találtam is aloés lötyit. Saci, belevetem magam!!!!!!!!!!!! És én sem tamponozok mióta a kristonban olvastam, hogy mennyi gondot okoz.

Noémi, nekem a szülések óta lett nagyon erős és darabos. Addig nudli volt, de 3ésfél évig nem volt, és utána az első nagyon kikészített!!!!!!!!

Üdv az újaknak, Fruzsi még ne add fel!
Barbi, de jó lenne ha neked babód lenne!!!!

Mindenkinek küldök egy bagoly dokit, mér hormont, inszemel, lombikol és fogorvosol remélem...
Gyertek hozzám neten "bébiszittelni" pár órára!
Üdv: AmicaKép

Kép
Kép
Kép
amica

Szilcsibe

A babcsibe az aranyosKép A férjem jókat mulat rajtam, de ez így a jóKép A progimmal nem volt baj 3 hónappal ezelőtti vérvételen. Bár azóta bármi lehet, majd a mostaniból kiderül. Most is abban a 2 napban nagyon erősen véreztem és piros volt mint hófehérke csókos szájaKép Csak azóta barnázgatok. Akkor biztos erre a kaptam a duphaston-t, ugye.

Kép

KépKép
babcsi

Amica

Nehogy szétdurranj, inkább hasznosítsd a kis drágát!Kép A fogproblémát meg tudom érteni én már lassan 3 hónaponta járok kontrollra, mert azelőtt annyi gondom volt velük, hogy még. A skőcöket küldd át fénypostán majd jól elkényeztetjük őket!!!hihihi...

Kép

KépKép
babcsi

Na, most tudtam jönni. A mensi a nagy könyvekben 5 napig tart, amelyből az első 3 nap erős, és az utolsó 2 gyenge vérzés. CatKéptől kérdeztem infot a babás topikból, remélem válaszol hamar ezzel kapcsolatban.
A barnázás nem jó, mert progeszteron hiányra utalhat, a mensi erős vérzéssel kellene, hogy megjöjjön normál esetben, úgy tudom.

Saci Kép a te javaslatodra leálltam a tamponnal. Hát, szenvedek rendesen, vagy 15 éve tampont használtam.

Mofly Kép szerintem azonnal jelentkezzetek be egy meddőségi központba, ahol alaposan kivizsgálnak mindkettőtöket, és nem kísérletezgetnek évekig, mint általában a nőgyógyászok. A korod miatt és a próbálkozások ideje miatt azonnal találnak majd valamilyen megoldást, mint Szilváéknál, és akkor legalább te döntheted el, hogy vársz-e az orvosi javaslattal és próbálkoztok még spontán, vagy élsz vele és nem vagy bizonytalanságban. Ne hagyd magad. Ha jól tudom tegnap voltál a BMC-ben. Mit mondtak? Remélem jól emlékszem.
A bébiaszpirin növeli a mnyh-t, de nem progeszteron, sőt az utrogestan sem elég, ha kevés van belőle. szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nálunk is ez lehet a gond, mert a prolaktinom is magas, a mensim pedig úgy tűnik, hogy nagyon nem volt megfelelő eddig.
Nekem a vetéléskor azt mondták, hogy az OEP-nek nincs pénze arra, hogy minden vetéléskor minden vizsgálatot elvégezzenek, mert nagyon drága lenne. A többit mellé gondolhatod. Kép Majd csak akkor foglalkoznak vele, ha többször ismétlődik.
Vendég

WishKép

Az LH teszt szerinted lehet + ha beágyazódik a babuci?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép szerintem nem. Az LH arra van, hogy megrepessze a tüszőt. A beágyazódáshoz semmi köze. Azt már a sárgatest végzi, onnantól ő dolgozik és termeli a progeszteront addig, amig a méhlepény át nem veszi fokozatosan ezt a szerepet a 8-10. hét körül.
Vendég

Noé

Köszi. Szerinted akkor a teszten még halovány csík sem lehet olyankor? Az ugyi még nem pozitív? Nekem folyamatosan fájdogál kiceit a pocim e mellett a barnázgatás nellett. Már nem tudom eldönteni, hogy progi hiány, vagy pé közeledte, vagy mi a manó. Mindenesetre eszem a duphaston-t.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Szerintem is arra kaphattad a gyogyit!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép

Hát remélem hatni fog.Kép

Kép

KépKép
babcsi

Igen, tegnap voltam a BMC-ben. És ott mondták ezeket. Végül is normális volt a doki, azt mondta nem akar elküldeni, de ő még nem tenne ki minket a vizsgálatoknak sem anyagilag, sem fizikailag. Asszem Sz. ügynöknél voltam.
Hát igen, velem is csak akkor foglalkoznak, ha többször ismétlődik. Kép
Nem tudom, még meglátom. Kicsit belefáradtam a témába, lehet h pihenek. Most hogy sikerült a segítségetekkel kitalálnom, a 11. napon van pé-m, eszerint fogok próbálkozni. Hátha így össze is jön. Kép Ha nem, akkor visszamegyek ide a körzetihez. ő adott a páromnak beutalót andrológiára, de csak október közepén van időpont. Gondoltam itt a BMC-ben hamarabb túl leszünk ezeken. Hátha megcsináltatja nekem a vérvizsgálatot is. Gondolom, hogy sajnálják a pénzt, de szerintem 15 év alatt már kifizettem ennyit az OEP-nek. Nem ezen kéne spórolni.

Kép
mofly

Babcsi Kép
Szerintem az LH teszt nem lesz pozitív terheség esetén, mert peteérés elött lecsökken és utánn lennmarad, amíg nincs megint domináns tüsző. Ha terhes vagy, akkor nem lesz domináns tüsző, azaz előfordulhat de nem jellemező.
Kb öt éve volt egy olasz nő a hírekben, aki egymás után kétszer esett teherbe 2 hónap eltéréréssel. Nem is tudom mi lett vele. Amikor az egyik baba szülési iedej elejötta akkor a másik még csak 7 hónapos volt. Koraszülött talán?
Na mindegy, ez nagyon ritka eset.

Most indulunk akupunktúrára. Majd este jövök, ha nem szúrnak nagyon a cérnácskáim.

wish

Babcsi!
Kösznöm! Nyiss ablakot, mennek!!!!!KépKép

Kép
Kép
Kép
amica

WishKép

Köszi az infot. Igazándiból még csak halvány csikjaim vannak. De nem is hinném, hogy babás lennék. A bromo miatt viszont felborulhat a pé folyamata, legalábbis ezt mondta a doki, szóval a pé-m lehet bármikor sőt több is mint a múlt hónapban. Egyenlőre elégedett lennék egy babucival nemhogy kettővel. Bár azt a nőt nem irigylem mert tényleg mi let a kisebb babával? Lehet, hogy a nagyobbat császárral kivették?

Én is jártam akupunktúrára meg bioenergetikushoz is. Az aku után mindig olyan fáradt voltam, hogy majd elaludtam. Te nem leszel bágyadt tőle? Én mondjuk hetente kétszer mentem. Te azt az állandót kapod?

Kép

KépKép
babcsi

Amica

Jajj de édik!!!Kép Õket aztán jól el lehetne kényeztetni. Majd sütök nekik palacsintátKép

A keresztfiam (a nővérem kisfia) 11 éves és őt is állandóan babusgatom! És már ő is várja nagyon a picikét!

Kép

KépKép
babcsi

Lányok, Cat Kép ezt írta a mensis kérdésemre. Pusz

"Noémi
Szerintem is kapcsolat lehet a mensi és a teherbeesés elmaradása között. Nekem a terhesség előtt max 4-6 napig tartó mensim volt, abból előtte 2 nap barnázás, utánna 2 nap barnázás, és közben nagyon gyér mini tamponos mensi. Szülés óta tudom, hogy milyen az igazi mensi, emrt nincs barnázás, viszont 2 nap niagara és egy nap kisebb vízesés szerű tünetek vannak, tampon és betét is kell pl. éjjel. Ezt én nem is sejtettem, hogy köze lehet az egész meddőség dologhoz, de szerintem valami hormon gebaszom volt, amire nem tudtak rájönni, hogy mi az, és ilyen sokk kellett a szervezetnek mint a szülés, vagy mint nálad sajnos a vetélés, hogy helyreálljon. Akkor tényleg próbálgassátok az inszemet, hátha összejön. Nekem már nem volt időm a sok próbálkozásra, mert 32 éves voltam.

Cat"
Vendég

Babcsi Kép a hormonnal kapcsolatos dolgokat szerintem nem fogjuk tudni sosem megfejteni. annyi mindennek kell klappolnia, hogy még az orvosok is csak próbálkoznak sokszor.
Szerintem ne rágódj ezen. Ha pontosan tudnák, hogy mitől lesz az egyik ciklusból terhesség, a másikból pedig nem, akkor nem lennének próbálkozó párok, csak teherbeesők. Ne görcsölj ezen, szerintem. Vagy legalább is próbáld meg. Kép
Vendég

Noé

Köszi. Igyekszem nem görcsölgetni miatta, csak haladni ahogy eddig is. Végül is előbb utóbb mindanyiunknak összejön, vagy így vagy úgy, ebben biztos vagyok!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép ez a beszéd! Látod? Tegnap még te bíztattál engem. Most én teszem. Látod, milyen jó hatással vagyunk egymásra?
Próbálkozni persze kell, de megfejteni az okokat kb. olyan, mint megszámolni, hogy hány csepp víz van egy fürdőkádban. A tengert már nem is merem leírni.

Ott lesz az a baba, meglásd!
Én drukkolok, az 7szentség! Kép
Vendég

Sziasztok!
Olvaslak ám benneteket, de annyi a munkám, hogy éppen csak be tudok kukkantani időnként. Egész júliusban meg augusztusban untam magam, most egyszerre mindenki dolgozni akar.

A barnázgatással kapcsolatban csak annyit, hogy nekem is szokott lenni mensi előtt és után, de nem mindig. A dokim azt mondta, hogy lehet progeszteron hiány, de nem biztos és kár találgatni, várjuk meg a vérvétel eredményét. A következő ciklusban megyek.
Most a 22. ciklus napon vagyok és nem barnázgatok, hanem valami barnás-rózsaszín izé van. Szerintetek ez mi lehet? Ilyet még nem tapasztaltam. Lehet, hogy ez már a mensi előtti barnázgatás csak kapott egy kis rózsaszín árnyalatot?

Kép
Kép
tiza

MEGSZÜLETETT MEA KISLÁNYA MA DÉLBEN!

RÉSZLETEK A BABAPROJEKTES TOPIKBAN!
Vendég

Barbi Kép
Kép

Mi van veled? Nem teszteltél véletlenül? Holnap reggel várunk a jó hírekkel.
Wish Kép van még tartalék zebránk Barbinak? Holnap kiengedjük neki, jó?

Puszika
Noémi
Vendég

Noé

Köszi és igazad van. Dehát azért vagyunk egymásnak, hogy öntsük azt a bizonyos lelket a másikba. Szóval megy a drukk neked is és minden ok. lesz azt a mindenit nekiKép

Tiza
Nekem a menzi előtti napon volt ilyen rózsaszín izé, a barnázgatás csak most van utána. Szóval én sem tudom, dehát Noé is mondta, hogy nem biztos, hogy a nyavajás hormonjainkat meg tudjuk frejteni. 22. cn.-on menzi előtt? Mikor nem kéne megjönnie?

Kép

KépKép
babcsi

Iza Kép reméljük még egy zebrát kell Wishnek Kép keríteni valahonnan 6 napon belül.
Drukkolok!
Remélem beágyazódós vérzés. Még várj egy kicsit. Sajnos nem tudjuk mi lehet az oka, még vérvételből is korai lenne megmondani. Türelem!!!!!
Vendég

babcsi Kép a tesco s aloe vera tuti, hogy nem az.(amirol mi beszeltunk)
bar lehet, hogy a tesco s is tud vmit, bar en kicsit gyanakvo vagyok ezzel kapcsolatosan..Kép

Amica, noe Kép gratula a tamponnal kapcsolatosan
noe Kép garantalom, hogy semmi fertozesed nem lesz ezek utan, hacsak pl meztelenul nem ulsz a metron,,vagy vmi ilyesmi Kép
en (lehet nevetni Kép ) pl visszaalltam a vattara, mert a legtobb betet "muanyag" es melegagyuk a gombaknak. Allitom, hogy pasik talaljak ki, hogy milyen legyen...Az alwasys sensitive meg eleg jo,,az "pamutosabb", de nekem a kendvenceim, az olcso, bena Ria-k,,mert az sem muszalas. A vatta meg a csucs,,csak azt nehez utazaskor hasznalni...
tsaci

....meg a fentihez....egy baratnom csinalt egy (100 % pamut) lepedobol,,kicsi "tartokat--> abba csusztatja a vattat. Majd hasznalat utan kidobja a vattat es kimossa mosogepben akar a "tartot". Ez egy kicsit extrem mar, de az egeszseg sokat meger, es mellesleg a 165 ft vatta eleg honapokig.
tsaci

Saci Kép én azt se tudtam milyen betétet vegyek a hétvégén, jó, hogy 27 évesen fogalmam sincs róla, pedig a tv-ben mindig ez megy. Úgyhogy levettem az elsőt, és always sensitive. Na, erre varjál gombot! Ügyi vagyok? Jó lenne, ha más is ilyen jól menne, ha így bejönne.

Kép

Mea KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Várjuk majd a fotókat gyönyörű Líviáról! Meg a születéstörténetet is. Óriási súllyal született, gratulálok hozzá!
Vendég

Saci

Amit én láttam arra az volt írva, hogy American Aloe Vera és 90% aloe tartalmú pép. Hát én nemtom, csak láttam.

Egyébként egy jó ideje én sem használok tampont, pont amiatt, hogy nehogy valami baci bekerüljön. Szóval szerintem igazad van. Abban is lehet valami, hogy csak pamutot kéne használni. Lehet, hogy átállok én is a vattára, ha jobb nincs. A bena Ria az 100% pamut?

Kép

KépKép
babcsi

Saci Kép nálam most olyan niagara van, hogy nem győzök wc-re járni. Ilyet még sosem tapasztaltam. Én hülye Kép, pont most szokok le a tamponról?! KépKépKépKépKépKépKépKép
De az tuti, hogy nem lesz mégegyszer fertőzésem inszem alatt. Meg lombiknál sem.
Vendég

Sziasztok!
Még élek,csak történt Velem egy kis bibi,múlthét hétfőn és tegnap is megycsípett a bölcsi udvaron a darázs...na és mára úgy bedagadt a talpam,hogy nem akartak haza engedni a Honvéd kórházból!Nem tudom lógatni a lábam,csak feküdhetek és jegelni kell,kenegetni(büdi krémmel!),na meg a gyogyikat bevenni.Dokinő azt mondta,azért akar befektetni,mert egy ember 2 csípést bír max. elviselni egy évben....de nem hetente kell azt beszerezni,na meg el is orbáncosodhat(attól fél,na meg,hogy nem fekszek vele!).Saját felelőségemre jöttem haza a kórházból,sajna nem tudok ülni a gép elött!Egy hétig minimum ez lesz sajna...szóval ritkán,de olvaslak benneteket és ha tudok,írok is!
Még nem jött meg,48.nap!-lesz még vagy 100 nap is!KépAmica,ezért nem tudtam képet küldeni este...de most csak a Te kedvedért kettő is!
na pusza-sok sikert mindenkinek!-és ne járjatok úgy,mint Én!KépKépKépKép
KépKépKépKép
és a másik kép:KépAndi
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Csúnya darázs!!!! Küldök bibimúlasztó energiákat és gyógyulj mihamarabb meg:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++Kép

Kép

KépKép
babcsi

Kandi Kép
Jobbulást!!! Buta darázs, miért kötözködik az erősebbel...

MeánakKép gratulálok!

wish

Kép
Kép

wish

Babcsi!

Az a lényeg, hogy az LH teszt után, vagyis a pé- után mindig fent legyen a hőmérséklet.

Kép
lara26

Sziasztok!
Kandi, akkor pihizz nagyot! Köszönöm a képet!

Még mindig fogas vagyok, remélem hamar rendbejövök és lesz kedvem írni.
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Wish!
Biztos igazad lehet, hogy gyulladás szövödménye lehet a dologban, mert még kórházban is voltam tavaly 3 napot pet.fész.gyull. miatt, és pont ezutánra esett, hogy elkezdtünk probálkozni.
De most már mindegy, remélem kiderül, hogy mi a bibi. De olyan keserves várakozás ez!!!

Lányok volt már valakinek elzárodással problémája? Mi volt rá a megoldás?

Szia Noémi!
Köszi a tippet holnap felhívom!
marika79

Babcsi-Wish-Amica!
Csak ide ültem még egy percreKép....köszönöm a kivánságaitokat!Szemem még vibrál-úgy lüktet az egész lábfejem...majd beugrok fél lábbal holnap is!Jó éjt!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Marika Kép
Elzáródásr alaehet petevezeté átfújást csinálni, ami vagy segít, vagy nem. ha nem akkor sajnos marad a lombik.

Kandi Kép
Nagyon együttérzek veled, mert ma kaptam 30 szúrást az akupunktúrán. A bal kezemet alig tudom mozgatni. De tudom, hogy nekem holnapra nagyjából elmúlik, ez sokat segít.
Puszi és pihentesd a lábad.

wish

Benéztem még egy fél percre

LaraKép
Remélem fent fog maradniKép

Kandi
További gyógyulást! Küldök még energiát:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek pusza és jóéjszakát, szép álmokat!

Kép

KépKép
babcsi

Noi Kép en tudtam, hogy szuper vagy ! (betet)..te akkor csak tampont haszanaltal? ne is mondd,mert elajulok a gondolattol is...Kép Kép
kulonben meg fogsz lepodni, hogy a betet/vatta mennyira jol szivja a dolgokat. A tampon "kellemes" hasznalatat,,csak a reklamok hirdetik.

Mea Kép szivbol grtaulalok Liviahoz en is

Wish ;) en miert nem latom a tablazatok aljat? a gepemmel van a baj?
kezed hogy van?

Kandi Kép fekudj ! vegyed komolyan ! majd utana irsz nekunk..
remelem jobban leszel,,nagyon rossz lehet,,pedig mar lassan vege a nyarnak,,de meg elkapott egy...nagyon sajnalom Kép
jobbulast !!! Kép

Lanyok Kép meg mindig ugyanaz a kerdesem van. vki hsg utan kapott antibiotikumot? gyogyszert? mert nekem felirtak,,nehogy vmi fertozes belem koltozzon. nem gyanus ez? miert kapnek fertozest a hsg tol?

koszi, ha vkinek van vmi ilyesmi tapasztalata..........
tsaci

Saci Kép
Én világéletemben betétet használtam. Azaz amikor nekem megjött 20 éve még nem lehetett kapni, úgyhogy eleinte vattát.
Én a vattát nem szeretem, de a always sensitivvel nagy barátságban vagyok.
Tampont csak akkor használok, ha éppen a vízparton, tengerparton jön meg, az úszás idejére.

HSG-antibiotikum ügyben nincs tapasztalatom, de azért mégiscsak beládkotorásznak és akármennyire steril is minden soha nem lehet tudni. Műtétek után is mindig adnak.

Wish

wish

Jó reggelt mindenkinekKép

SaciKép

Csatlakozom Wishez. Szerintem nincs ebben semmi gyanús. Turkálnak benned és nem akarják, hogy fertőzést kapjál, ez inkább elővigyázatosság. Még a steril műtéteknél is mindig adnak.

KandiKép

Ha benézel akkor megint jobbulást!

SzilcsibeKép
Szióka. Mi a pálya?

Ma voltam vérvételen, vizelet vizsgálaton. Holnap lesz eredmény. Kiváncsi vagyok mit mutat. Ma is jött egy kis piri a papíron, de most nem barna volt hanem piros és a hasam is folyamatosan fájdogál, picit úgy menzi előtti érzés csak gyengébb. De a hőm fent van, sőt ma megint 36.8 (tegnap 36.7 volt). Én ezt már nem értem. Majd meglátjuk. Ez is lehet a progihiánytól? Az a furi, hogy a dokim csak teljes vérképet kért de hormonvizsgálatot nem. Így hogy a manóba tudja meállapítani, hogy attól van-e?

NoéKép
Tudom, ne görcsöljek rajta!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: