Én sem hagynám annyiban ha kitolnak velem. Főleg ha szemétségből csinálja valami tehén.
Nekem a terhesség alatt gyűlt meg a bajom a dokimmal akit az utolsó hónapban le is kellett cserélnem. Azóta is bánom, hogy a barátaim unszolására nem léptem és nem írtam meg a panaszomat az orvoskamarának. Lehet, hogy nekem nem származott volna belőle semmi hasznom, de talán felelősségre vonták volna az orvosom. Szerencsére nem tudok személyes tragédiáról beszámolni, csak emberi méltóságomon esett csorba. Az is mázli, hogy volt egy doki aki szóba állt velem 8 hónaposan és vállalta egy esetlegesen komplikált kismama nyűgjét. Persze nem tudhatta, hogy nincsenek különösebb panaszaim és nem vagyok egy nyafizós fajta
De végül minden jól sűlt el... De még mindig bosszan, hogy vannak méd olyan praktizáló orvosok akik flegmák és akiket nem érdekel más egy terhes anyában csak a pénztálcája... Vermes doki (Õ az új dokim akinél szültem) nagyon rendes figura. Nyugodt, kedves, magabiztos. Szóval ne izguljatok nem hiszem, hogy rosszat tenne a MÁVban. (remélem
) Szóval Bea ne hagyd magad. Keress valakit aki tud tanácsot adni és használd ki törvény adta jogaidat. Asszem ennél nem is kell több.
Kicsit vidámabb téma a fogyókúrám
Én is próbáltam Norbi Updatet, de eddig mindössze 5 kiló ment le. Közben calleneticszezek is, mert Anna azt elviseli és tud közben nyaggatni. Próbáltam Schobertné
tornáját is, de nehéz egy babával a lábaim alatt. Dori neked mi a módszered?? Leírnád kérlek?
Mi a Köztársaság tér közelében lakunk és itt is van "baba" játszótér. Anna imád hintázni mivel menni még nem tud ezért mást még nem próbáltunk. De a városligeti játszótér is bababarát. Állítólag.
Na minden jót mindenkinek.
Puszi
Réka

Na, abban a pillanatban döntöttem úgy, hogy nem fogsz velem te így beszélni és a megbeszélt időpont előtt lelépek! Aztán szóltam is nekik másnap, hogy 1 hét múlva én már nem jönnék! Persze ment a nagy dúlás, fúlás de kit érdekel. Férjem is mondta, hogy jöjjek el egy percig se maradjak tovább, mert a gyerek a legfontosabb, és annyit nem ér az egész, hogy ezek miatt legyek állandó feszkóba!Meg azt is az én számlámra akarták írni, hogy akkor most ki jön a helyemre, én meg modtam, hogy ne is haragudjanak, de október óta tudják, hogy terhes vagyok,/ez volt áprilisban/lett volna idő kersni valakit, és nem az én dolgom oldják meg!!!
De mindegy is azt hiszem.