A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nekem amikor normális volt akkor felment 37.3-ra is.

Kép

Kép
lara26

ez a hónap nem szerencsés nekem, de majd a kövi csak-csak jobb lesz. Kép
Hoppá!

A mostani babahozó gólyámat nem akarja valaki átvenni?

Kép
lara26

Amica Kép koszi,,megvolt ma az atjarhatosagi,,minden ok volt !
inszem mar csak oktoberben lesz....ez van.
az aloe vera kb 6000 ft,,de sokaig eleg,,es egy evben ha csak 1 -t iszol meg,,az is eleg. szerintem megeri,,mert ellentetben az osszes (szerintem mu) vitaminnal ez csinal is vmit

Noi Kép en ertem , hogy mit kerdezel a Kiratol,,de sajnos teljesen nem lehet ezt szerintem kiverni a fejedbol,,csak azt tudod,,hogy ezerrel bulizol,,utazol,es celtudatosan elfoglalod magad,,es akkor ohatatlanul megolszlik a figyelmed - szerintem....

Fruzsi Kép a szabolcs utcai korhazban csinaltak. ez egy meddosegi kozpont,,de barmilyen meddosegi kozpontban megcsinaljak. itt" csak" az eszkozt kellett megvennem. 18 700 ft..de nekem 2 eve is csinaltak egy magan helyen,,ott 40 000 ft ba kerult,,szoval van kulonbseg. Sem akkor , sem most nem fajt egy kicsit sem,,de erdemes nagyon ellazitanod magad !

majd meg visszaolvassok,,es irok,,csak megint az idovel futok versenyt Kép

saci
tsaci

wish Kép , tobbiek,,- nagyon jol esik az aggodasotok,,koszi,,es hat nem kestem le az atjarhatosagit,,de az inszemet igen,,majd oktoberben lesz. nekem az is megfelel. ha mar eddig tudtam varni....bla bla,,,nem igaz??? Kép

Lara Kép ne vedd tul komolyan a homerozest...csak akkor szamit, ha pont ugyanabban az idoben fekszel es kelsz,,sosem iszol alkoholt,,stb

babacsi Kép hanyadik napon vagy??
a tuszok nagyon gyorsan nonek am !! Kép

LH tesztet keresok. en sok helyen kerestem es nem volt. Ahol tuti, hogy van = szabolcs utcai korhazban , bp..bent a korhaz teruleten van egy gyogyszertar,,es ott egyesevel is aruljak,,nemcsak szett ben.

Hajni Kép jo ujra latni !!

Tiza Kép remelem jobban vagy mar !!!!! Kép

Milu Kép szia nalunk !!

wish Kép mikor is kezdodik neked? mar mindjart,,nem? sajnos en faziskesesben leszek,,de babakocsit tologatni meg igy is tudunk egyutt...
tsaci

lanyok :kerdesem van.
petevezetek atjarhatosagi vizsgalat utan vkinek irtak fol antibiotikumot?
mert nekem a multkor nem,,most meg igen. (??)
Arra hivatkozva, hogy akarmennyire vigyaznak,,konnyen elkaphatok vmi ferozest.

mit szoltok?

sac.
tsaci

Saci szerintem örülj neki hogy kaptál gyógyit! Nekem valószínűleg ezért nem sikerült a lombik, mert elfelejtették hogy kellene antibiotikumot adni, valamikor sikerült egy fertőzést összeszednem. Lehet hogy pont az átjárhatóságin. Egy héttel a stimu előtt csinálták...

Ja, még mindig nem sikerült kikezelni. Ma olyan kúpot kaptam, ami 4-5 féle antibiotikumot tartalmaz. Remélem ez használni fog...

KépKép
jiny

Szia Kriszta, szia Tünde!

Köszönöm szépen a biztatásokat. Nekem még nem javasoltak sema petevezeték átjárhatósságát sem összeférhetetlenségi vizsgálatot, pedig úgy gondolom nagyon jó helyen vagyok egy nagyon jó orvosnál. Számtalanszor megvizsgáltak és nem javasoltak ilyeneket, hát ők tudják:-)
Nem tudom ,mitől nem működött az első closty. pedig, úgy beleéltem magam, hogy most biztos sikerülni fog, sőt elmentünk közben nyarálni is, aztán mégsem (bár sok stressz is volt abban a hónapban, mert sokat dolgoztam/utaztam-ilyen a munkám), ezért annál nagyobb volt a csalodás is.
Mi is arra godnoltunk, hogy csinálunk egy kis szünetet, de az anyukám, aki szintén orvos, azt mondta, hogy csak csináljunk tovább és az orvos is csinálja a maga dolgát, mert sosem lehet tudni, hogy mikor történik a csoda,-ez a természet!Ezért úgy döntöttem rá hallgatók, aztán egy kis pszihológus, egy kis kineziológus, egy kis szex és majd lesz valami ( legyünk optimisták, vagyis "think pink":-)))

üdv. abds
abds

Szépjóestét mindenkinek!Kép

Lara

Nekem az előző hónapban a max hőm 37 volt 1 napig a többi mind alatta. Egyébként sokaknak nem megy fel még addig sem és mégis terhesek lesznek, szóval úgy tűnik nem igazán attól függ, hogy mennyire megy fel hanem hogy honnan indul és mekkora a hőkiugrás. Az LH teszt szerint volt pé-d úgy látom, ugye? Szerintem a babahozó gólyát azért még egy ideig tartogasd magadnakKép

Kép

KépKép
babcsi

SaciKép
a 7. cn. vagyok még csak de múlt hónapban a 10. volt a pé-m.

Kép

KépKép
babcsi

koszi jiny Kép jo, hogy mondod,,bar en meg nem gyoztem meg magam, hogy be is szedjem...
de koszonom a velemenyed !

hello Babcsi Kép

Abds Kép jol latod a dolgokat..."think pink" - + anyukadnak is igaza lehet. Segits magadon...stb...es a csoda ugyis megtortenik, ha kell neki ! nemde?
a dokinal pedig en rakerdeznek a helyedben a pct re (hogy birod az urad spemajat) + hsg re is (atjarhatosagi)
tsaci

babcsi Kép akkor meg nonek azok a tuszok. mikor mesz vissza uh. ra?
erdemes par ciklust rendszeresen uh, ni. Ott aztan minden latszik "kicsit" biztosabb mint az a franya homerozes Kép
tsaci

Lara Kép
Hát ez nem valami tankönyvi görbe, de ki tudja?
Azért én még drukkolok a gólyának, hátha odatalál hozzád.

Saci Kép
Szuper, hogy meg is volt az átjárhatósági. Nem leszel lemaradva, mert 2 hét múlva kezdjük a stimut és onnan még minimum 2 hét transzfer, szerintem pár nap, max egy hét lesz a különbség az inszemed és az én transzferem között. Sőt az inszem lesz meg elöbb, ha jól gondolom.

Abds Kép
Ezek mind jó dolgok, amiket írtál. Főleg a kinez, én is gyakorlom a kineziológát néha Kép Az első clostys hónap sem szentírás, hogy sikerül, hiszen nem bébik vannak a bogyókban, az még csak peteérést csinál, és akinek rendesen van pé, annak sem sikerül egyből. Szóval nyugi, szexszeljetek, amikor jól esik, a bogyesz meg csak tegye a dolgát szép csendben.

Wish

wish

Saci

Majd hétfőn kell csak mennem megint, de attól tartok, hogy addigra meglesz már a pé-m.Dehát a dokim ezt mondta. Mennyit nőhetnek naponta? Addig is LH tesztelgetek Kép

Kép

KépKép
babcsi

Lara

Ez az én chartom idáig ebben a hónapban. Szerinted alakul?

<!--attachment: chart2-261118.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*63.5**chart2%2ebmp --><center><pre>
Kép
chart2.bmp (63.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

KépKép
babcsi

Lara

Ez az én chartom idáig ebben a hónapban. Szerinted alakul?
Kép

Kép

KépKép
babcsi

babacsi Kép sokat tudnak noni. napi 1,2, min. siman. de majd utana nezek,,mert nekem az elozo ciklusban szinte napont aneztek,,es nagyon meglepodtem, hogy hogy nottek. a nyalkahartyad az mennyi? 10 mm = nagyon jo ! de mar 8 tol is elfogadhato !

Wish Kép akkor jo ! szinkronban leszunk kb..majd ugyis tajekoztatsz,,remelem
tsaci

Ja, és az LH tesztem még csak erősödő félben van de a PG53 már volt pozitív, bár wish azt mondta, hogy menzi alatt mindig az és ugye ezt vehetjuk még annak.

Kép

KépKép
babcsi

Saci

Azt sajna most még nem mondta meg. A múlt hónapban ha jól emlékszem a 12. cn.-on volt 7 v. 8.

Kép

KépKép
babcsi

Ja és a múlt hónapban 19. cn. volt egy 10 mm tüszőm amire azt mondta, hogy érhet még és spontán repedhet és úgy tűnik repedt is mert most nem volt ott és a tesztek is azt mutatták, de sajna nem hasznosult a kis drágaKép Tudod, a bromo okozhat többszöri pé-t. Csak már magam sem tudom követni magamat.Kép

Kép

KépKép
babcsi

babcsi Kép talan 4-7 nap kozott lenne a pe.? de en nem vagyok szakerto. Kép
csak erdekessegkeppen irom, hogy nekem 28 naposak a ciklusaim,,es elozo honapban a 9 napon volt a pe.em...
de errol mar kifejtettem 100 szor a velemenyem,,nem akarom ismetelgetni Kép Kép

tundirol Kép tudtok vmit? reg nem volt itt - pedig ok is mennek dokihoz,,nem?

abds,Kép ja,,wish hez csatlakozom. a kineziologia szuper !! ha tenyleg szakertohoz jarsz ! sokan csak ugy csinalnak, mintha - szoval legy eber, hova mesz !
tsaci

SaciKép

Nekem meg 27-29 között van a ciklusom, hát, majd meglátjuk. Ha Tünde ÖYTYEtársra gondolsz ő a héten nyaral.

Megyek elteszem magam holnapra..

pusza és jóéjt mindenkinekKép szép álmokat!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok esti műszak!

Saci, ráéreztem... jó, hogy minden ok!
Tündit a babaprojektesben láttam egyik nap. Ott aztán zajlik az élet! Nagyon sokan írnak.
Talán ide is benéz majd.

BAbcsi, én a múlt héten 19. nap 30milist produkáltam ami lehet, hogy csak nő, nő és mi lesz velem!!!????

Lara, a gyerekeim folyton az üres gólyafészkeket bámulják a nagymamáéknál. Jól begyűjtötted őket!
Gondolom mindig egyet adagolsz majd a táblicsku tetejére!!!!!!

Kandi, sok volt ma a bölcsiben, elfáradtál? Nincsenek jó éjt képek...
Szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok Lányok!
Hetek-hónapok óta olvasgatlak benneteket passzív szemlélőként - vigasztalásként magamnak (önző módon), hogy nem vagyok egyedül. A párommal éppen ma két éve, hogy találkoztunk, és kb. egy éve, hogy vágyunk egy babára... de nem jön. Közben borzasztó érzés, hogy a környezetünkből szinte hetente kapjuk a híreket, hogy "babát várunk" vagy "megszületett..." Nálunk meg semmi. Ráadásul nem vagyunk már huszonévesek. Plusz elég stresszes mindkettőnk munkája - ami ellen sajna nincs mit tenni. Még csak az elején járunk az egész kivizsgálás-folyamatnak (ma voltam hormonvizsgálaton - ami éppen most vár Izára...) kb. egy hét múlva lesz eredmény. Titokban abban bízom, hogy hátha valami apró, banális ok miatt nem megy, néha meg úgy érzem, BIZTOSAN nem fog menni egyáltalán, biztos én vagyok az a néhány százalék, akinek soha nem adatik meg. És kérdőre vonom a sorsot, hogy miért pont én. Tudom, korai még. Sokan közületek már sokkal többet átéltetek, mégsem adjátok fel. Nagyon nehéz, de muszáj akarni és kitartani. És ezt tudom én is. Erőt adtok nekem és remélem, néhány hónap múlva közösen osztozhatunk az örömben is - addig pedig erőt adunk egymásnak.
gmarta

Babcsi Kép
A hőd tényleg olyan, mintha a 4 napon lett volna peteérésed. Fura.
A Pg 53 nem minden esetben kristályos a mensi alatt, de akkor is termelődik olyan hormon, amitől kristályos lehet.

Márta Kép
Üdv a körünkben. A hormonokból már eggyel okosabbak leszünk, addig is szeressétek egymást végül is a gyerekcsinálás mellett ez a legfontosabb Kép

wish

WishKép

Szerinted is úgy néz ki? Azért kíváncsi vagyok mert kb. a 10. napra várom, meglátjuk mi lesz.

Amica
Mi van a "kis" 30mm-el?Kép

Barbi
Hogy vagy? Mik a hírek?

Szilva Drága
Jó reggelkét! Mi a helyzet?

MártaKép
Üdv. a klubban. Várjuk, hogyan alakulnak az eredményeid.

Kép

KépKép
babcsi

sziasztok!
Eddig csak passzív olvasotok voltam, de most szeretnék közétek tartozni. Nagyon elvagyok keseredve. Már másfél éve szeretnénk babát, de nem sikerült. Minden egyes hónapban összetörik a lelkem amikor megjön. Már elkezdtük a kivizsgálást, de még nem tudok semmit. Ebben a hónapban is reménykedtem, amikor hányingerem volt, szédültem, de sajna a teszt negatív lett, bár még csak 7 napja késik. Szerintetek még lehet baba? Teljesen kivagyok. Pedig az LH tesztem is végig erős csíkot mutatott, na meg iszom ezt a palástfű teát is. Tényleg tudtok erről bővebben, mert nekem a múlt hónapban pontosan 28 napra meghozta a vérzést( ilyen már évek óta nem volt), de most még sem akat megjönni.
Ne haragudjatok, ha egy kicsit hosszúra nyúltam...
marika79

jó reggelt mindenkinek, a helyzet egyenlőre változatlan a hőm 37,2 volt reggel, a pár csepp vér ami tegnap volt eltűnt, használom tovább a kupot és csüt. reggel megyek a BMC . Cici feszülés van még mindig,hasamat viszont nem érzem.
Szerintetek?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsika Kép
Szia!
Látom jól összekavarodtál. Szerintem nem lehetett még pé-ed, hiszen a doki csak kicsi tüszőcskéket látott. Kíváncsi leszek a hétfői napra, akkor is még csak a 12. napon leszel. Nincs kőbe vésve, hogy minden hónapban azonos napon van pé. Addigis tudod mit kell tennetek az ügy érdekében?!
Én várom már a pénteket. Tudod, akkor kell visszamennem a BMC-be. Vérvétel + UH lesz, és vinnem kell a szurikat magammal. Kaptam egy brossúrát a program menetéről, és azt írták, hogy meg kell várni a vérvétel eredményét. De nem tudom, hogy mi fog kiderülni belőle. Ha valaki tudja, írja már meg nekem.

Márta Kép
Üdv. nálunk, de ne maradj sokáig! Nőgyogyihoz jársz, vagy meddőségi központba?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Jól emlékeztek használtam én is a PG-t. Nem tudom mennyire hatásos, szerintem én nem tudtam használni rendesen. Volt olyan hónap amikor végig páfrányos volt, és volt olyan hogy egyátalán nem. Szóvalnem lettem sokkal okosabb tőle. Időnként most is nyalogatok, nem sok eredménnyel Kép. Különben én elég sok trükköt kipróbáltam, hogy tuti páfrányos legyen, akció előtt, után, sok nyál, kevés nyál, de egyik sem volt tuti módszer Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Barbi Kép
Szerintem ebből még lehet baba. Jól hangzik, hogy nem jön meg, és a cicifeszülés is. Hányadik nappal vagy inszem után?
Küldöm a mensiűzőket! Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Marika Kép
Üdv. a topicban, de ne maradj sokáig. Egyenlőre csak spontán próbálkoztok? Valamilyen vizsgálaton voltatok már? Másfél év sikertelen próbálkozás után már érdemes szakemberhez fordulni!

Kép
Kép
szilva069

Barbi,

Ez nagyon jól hangzik!!!!!! Hajrá, nagyon drukkolok. Ha a hőd így fent van akkor az szerintem jót jelent. Legalábbis a dokim azt mondta, hogy ha a hő 37 felet marad az már lehet terhesség jele, meg a pecsételő vérzés is, ami neked volt!Kép legyél te a gólyahozó, pocaklakó tulajdonos!!!!

Marika
Üdv. köztünk

Jó lenne tudni, hogy egyébként régebben hány napra jött meg a menzid. Melyik terhességi tesztet csináltad, mert ugye nem mindegyiknek egyforma a HCG érzékenysége ( a qupido a legérzékenyebb, az egy nappal a beágyazódás után kimutathatja), szóval az még lehet ilyenkor negatív. Attól is függ, hogy mikor volt a beágyazódás mert utána min. 7 nap kell egyes teszteknél. A legjobb ha csináltatsz egy hüvelyi UH-t és ha az nem mutat semmit akkor laborvizsgálatot kérsz (vizelet de inkább vér). Szóval ha ott a baba akkor az eredményeitek ugyi már nem mérvadóak, ha meg véletlenül nincs ott akkor meg kellene őket várni. Itt a lányok biztos sokat tudnak majd segíteni, úgyhogy fel a fejjel és nagyon drukkolok!!! Hátha már pocaklakó tulajdonos vagy!

Kép

KépKép
babcsi

Szilva Drága!

Szerintem sem lehetett még pé-m, de várom türelemmel. Remélem hamarosan itt az időKép Természetesen azért nem tétlenkedünkKép

Szeretnél egy vérkép saccot? kérelkszépen: szerintem minden szuper lesz és most már tényleg minden klappolni for!!! Így lesz és kész! küldök pozitív energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Drukkolok nagyon péntekre!!!! Jó lenne már egy új babás topikot nyitni. Szilva légyszike saccold már meg mikor indul ez a jó kis tpoik!!Kép

Hajni
A PG-t én mindig rögtön felkelés után "nyalogatom" ..höhöhö..és így működik.. Akkor ugyi még nem ettél, ittál stb....

Kép

KépKép
babcsi

Saci Kép antibiotikumot én is kaptam a HSG után, két darab/ doboz, egyszerre kell bevenni. Lórugás, de semmi fertőzésem nem volt, az biztos. Sajnos nem tudják sterilen végezni szerintem, akármennyire akarják. Szerintem szedd be. Én most is beszedem a fertőzésre az antibiotikumot, de megháromszoroztam az antioxidánsokat is. (C+E vitamin)

Barbi Kép nagyon drukkolok neked! A tünetek jónak tűnnek.

Fruzsi Kép mi van veled?

Még nem tudtam 100% visszaolvasni, még jövök. Kép
Vendég

Babcsi Kép
Te vagy a teszt-király(nő)! Mit szól hozzá az Urad, hogy felkelés előtt össze-vissza mérsz, nyalogatsz mindent? Hány órával előbb kell ébredned ahhoz, hogy felkelj?
Különben még az is simán meglehet, hogy hétfőn még meglesznek a tüszőid. Kár, hogy nem tudsz menni inkább pénteken. Abból többet lehetne megtudni.
Különben köszi a drukkokat, én is nagyon remélem, hogy nem hiába szurogatom magam!

Kép
Kép
szilva069

Lányok Kép mensivel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Olyan erős mensim, mint most, még sosem volt. Ez lehet a dupla stimulációtól (július, augusztus)?? Nagyon durva. Meg darabos is. Volt valakinek hasonló?
Vendég

Köszönöm szépen a fogadtatást, nagyon aranyosak vagytok!!!
Hát a ciklusaim elég rendszertelenek, de a 27 naptól a 34- napig terjedően mindig megjött, most meg már a 38. napon vagyok. Eddig csak spontán probálkoztunk, de sajna sikertelenül.Most a Sotéra járunk, de egyenlőre csak a vérvétel van kész a párom vizsgálata még nincs, mert képzeljétek már augusztusban is csak okt. 4.re kaptunk időpontot. Amúgy az egészet nem értem, mert az előző kapcsolatomból már létrejött két terheségem, csak mindkettő vetéléssel végződött.Meg a páromnak is van már két gyereke. Ki érti ezt?
Ti mióta probálkoztok?
marika79

Marika Kép egy barátnőmnek a 43. napon lett pozitív az 5. tesztje. Még ne add fel. A kivizsgálások után pedig többet tudtok majd, várunk az eredményekkel, hátha tudunk segíteni. Hová jártok? A párodnál volt már kiskatonavizsgálat? Nagyon drukkolok, hogy ne legyen már szükségetek az eredményekre. KépKépKépKépKépKépKép Aztán majd beszélgetünk! KépKépKépKépKép

Márta Kép abszolút együttérzek veled. Remélem a topik néha majd segít neked, mint ahogy engem is most rendbe rak, bár nagyon nehéz így is. Nem szabad feladni, és igaza van Wishnek, egy kisbaba a szerelem gyümölcse. És nem egy projekt része. Szóval, csak szeretgessétek egymást, mi is ezt tesszük, közben pedig most már két éve lassan meddőségi szakemberhez fordultunk segítségért, hogy ne várjunk a végtelenségig. Kitartást, biztos vagyok benne, hogy néhány hónap, és boldog zebratulajdonos leszel. KépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Sziasztok lányok!
Köszönöm én is kedves fogadtatást!
Wish + Noémi:
hát persze, hogy a szerelem a lényeg, abból nincs is hiány Kép a baba épp csak feltenné a pontot az "i"-re és minden teljesen tökéletes lenne... persze tudom, hogy nem lehetek türelmetlen, hiszen még épp csak hogy elkezdtük a kivizsgálásokat.

Szilva:
egyelőre még csak nőgyógyásznál voltam, a szokásos éves vizsgálatkor elmondtam a problémáinkat, ő pedig elmagyarázta, milyen vizsgálatokra van szükség, szépen sorban - hát ezek közül az elsők most a hormonvizsg. és az andrológiai vizsg. A páromnak ő a Kyro Rt-t ajánlotta, de ha van más javaslatotok - tapasztalataitok alapján - örömmel fogadom.
gmarta

Noémi Kép
Nekem 90%-ban darabos mensim. A darabok a leváló méhnyélkahértya, minél vasatagabb volt, annál darabosabban jön le.

Marika Kép
Itt a topikon írogatott régeben Olik és neki ha jól emlékszem ötven valahanyadik napon lett + a tesztje.
Egyébként hogy volt már terhességed és a párodnak van fia nem jelent semmit. Időközben elzáródhatott egy gyulladástól a petevezetéked, neki lecsökkenhetett a spermaszáma, vagy az is lehet,hogy nálatok is olyan helyzet van, mint Saciéknál és kinyírjod odabenn a párod kiskatonáit. De nyugi, a kivizsgálásokon ki fog derülni minden. És az is lehet, hogy már terhes vagy, csak neked is késöbb mutatja ki a teszt Kép
Pont, tegnap okosodtam Orsitól, hogy a teszetekkel az a baj, hogy a vizeletben kiválasztódott HCG szintet mérik és egyénfüggő, hogy kinek mennyi választódik ki. Itt is igaz persze, hogy az átlagnak kimutatja, de vannak olyanok, akikenk csak az elmaradt mensi után 1-2 héttel. Ha ehez még hozzávesszük azt is, hogy van akinek a ciklus végén van a peteéérse mág további napokat eltolódhat a + teszt.

Wish

wish

Wish, köszi. Kép
14 mm volt az inszem előtt 2 nappal a mnyh-ám. Akkor ezért, mert ilyen vastag még sosem volt. Sajna hiába KépKép.

Márta Kép a Krióról csupa jót hallottam. Bár mi a BMC-be járunk, azzal is meg voltunk elégedve.

Marika Képa Krióban azonnal megcsinálják, csak fizetni kell érte. www.krio.hu azt hiszem az oldal. Keress rá a neten.
Vendég

Noémi Kép
Nekem szinte mindig ilyen jellegű volt a menstruációm. Szerintem nem rossz ez, lehet hogy pont ez kell a szervezetednek. Elkezdted már a gyógyszert szedni?

Kép

Kép
pkagi

Szia Ági Kép
igen, holnap van az utolsó antibiotikumos napom, aztán pénteken megyek vizeletvizsgálatra és utána vissza a dokihoz. Aztán kiderül. Napi 1000 mg antibiotikumot kapok most, 5 napon át.

Ti hogy vagytok???
Vendég

Érdekes ez a mensi dolog különben, a vetélés előtt mindig max 1 napig volt erős, ami 1-2 tampont jelentett, különben mindig tisztasági betéttel éltem meg a mensiket. Nem tudtam, hogy ez nem jó, azt hittem ez a természetes. Max 4 napig tartott, de ebből 3 barnázás volt előtte egy-két napig és utána egy-két napig.
Április óta van ez a változás, és egyre durvább, amihez nem vagyok hozzászokva, de sejtem én, hogy így lenne a normális. Lehet, hogy ez volt az oka a meddőségünknek, meg a vetélésnek is. remélem a szervezetem most már magához tér évek óta tartó álmából és rendesen elkezd működni. Talán kellett neki ez a sok hormon, hogy beinduljon, és akkor talán majd magától is helyre fog állni. Kiváncsi vagyok, hogy a következő ciklusom milyen lesz. KépKépKépKép

bocs a részletességért, de talán másnak is van hasonló gondja, csak nem tudja, hgoy gond lehet.

Puszika
Noémi
Vendég

Márta Kép
Akkor jó kezekben vagy! Szépen lassan meg kell csináltatni az összes vizsgálatot. A legfontosabb szerintem a kiskatona-vizsgálat. Tudtommal a Kyro azért jó, mert hamar kaptok időpontot és az eredmény is gyorsan meg van.
Remélem minden rendben lesz veletek, és mihamarabb te is babát várhatsz!

Kép
Kép
szilva069

Noé,

Ma is csináltam egy tesztet reggel, az is negativ lett. Mensi még sehol, vasárnap óta nem szedem a Duphastont, lassan meg kéne jönnie.
Már nem bizok a csodákban, azt gondoltam, hátha ma pozitiv lesz. Kép

Lányok köszi az infóót a PG53-ról, azt hiszem nem veszek ilyen kütyüt. Maradok az Lh tesztnél.

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi, még ne add fel. Nem mentél vissza a dokihoz az eredménnyel??????????????????? Miért??????
Én csütörtökön kezdtem el vérezni, és csak hétfőn jött meg, úgyhogy nehogy feladd!!!! OK????
Vendég

Noémi Kép
Nekem általában 2 napig van meg, és abból is csak az egyik nap erősen. Csak azóta van barnázás, mióta inszemezünk. Most, hogy kimaradt az inszem, nem is barnáztam, csak megjött, de most is 2 napig tartott az egész. Nekem sem nagyon tettszik ez, de mindig így volt. A fogigátlót sem szedem már vagy 2-3 éve.

Kép
Kép
szilva069

Noémi
Nekem is olyan a mensim, mint leírtad. Alig tart 3 napig. Pedig most szedtem a baby aspirint is. Úgy tünik hiába. Pénteken kéne megjönnie, de már nem nagyon reménykedek. Már nem fáj annyira a mellem, mint kellene. Úgy, egyébként egyenlőre nem foglalkoznak velem, mert még nem telt el 1 év a vetélésem óta. Hiába próbálkozunk 1,5 éve. Mire letelik az egy év, az már összesen 2,5 év. És már elmúltam 33 éves. Kicsit furcsa ez, de mindegy próbálok beletörődni. Addis is próbálkozunk. Azt mondták, ha terhes leszek, kapok Utrogestant. Ha úgy se marad meg a baba, majd akkor utána vizsgálódunk. Csak azt nem értem, miért kéne nekem ehhez még egy vetélést átélnem?

Kép
mofly

Mofly Kép
Mi az, hogy nem foglalkoznak veled vetélés után 1 évig. Nem csinálnak nálatok kivizsgálásokat?

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Nem, nem csinálnak.

Kép
mofly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: