A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

mj (Moni)

Azert tunsz szamomra osoregnek Kép mert amikor beleptem ide te mar itt voltal, es szinte minden kerdesemre tudtad a valaszt. Ebbol arra a kovetkeztetesre jutottam hogy biztos egy regi tapasztalt topicos vagy Kép
Egyebkent tenyleg fura a gorbed...nem lehet hogy rosszalkodott a homerod?
De az is lehet hogy tobb peted is megerett....Kép Na jo nem idegesitelek Kép

Pusz
Melinda
Melinda

Nagyon szepen kozsonom a szulinapi gratulakatKép

Marcsi: holnap okenak tunik, azert apaval meg konzultalokKép

Most jottem uh-rol: baloldalt 16 mm-es dominans tuszo, endometrium 8,8 mm. Szerintetek ebbol mikorra lehet tuszorepedes? Visszamenjek meg egyszer? Most epp tiltakozom am ellene, mert 2 orat vartam a 2 perces vizsgalatraKép Es a doki ( az aki a multkor mindenkivel kezet fogott) most nagyon nyers voltKép

orsoly
orsoly

Moni!KépKépKép

ÓRIÁSI GRATULA!!!KépKépKép
Igazán hatásos volt a bejelentésed. Már éppen kezdtelek sajnálni, hogy megint elmarad a HSG. De aztán!Kép Elszorult a torkom a boldogságtól. Vigyázz magatokra nagyon.

Újabb bizonyíték kaptunk, hogy el kell terelni a figyelmet a baba-projektrõl és akkor sikerül. Én most rögtön ki is próbálom. Legalább 5 másodpercig nem fogok rágondolni...

Orsoly!Kép

Boldog szülinapot! Kívánom, hogy teljesüljön a kívánságod. Kép

Anyez!
Gratulálok a 3 picikédhez.Kép Vigyázz magadra te is nagyon, pihenj amilyen sokat csak tudsz. Ugye nem dolgozol???
Végül hány termékenyült meg a 7-bõl? Maradt még a fagyasztóba is?
Már nincs is két hét a tesztig!KépSzorítok érted minden nap!

Mi 10 nap múlva megyünk a Káliba. Számolom a napokat, mint az óvodások.

Anett!

Nagyon várom a fejleményeket. Számolj be mindenrõl részletesen. Minden érdekel ami a Káliban történik!!! Gondolom a gyõri meg a pesti között nincs nagy különbség. Iszom minden szavadat!Kép

Szonja!
Hogy állsz az inszemmel?

Puszi, Edi
Edi

Orsoly! szerintem 2 nap múlva menjél vissza uh-ra. A dokival ne törödj biztos bal lábbal kelt ma. De a biztonság kedvéért 2 naponta randevúzz apával, nehogy lemaradjatok valamirõl. Mi is az az endometrium. HOgy hogy kisebb a tüszõnél?

Marcsi
Marcsi

Mracsi: endometrium: mehnyalkahartya, oszinten szolva fogalmam nincsen hany mm-esnek kene lennie, de tuti nem tuszonagysagunakKép Beszti dokineni, merre vagy ilyenkor?Kép

orsoly
orsoly

Marcsi,
Az endometrium az a méhnyálkahárta, amibe a kis zigóta beágyazódik.

Orsoly,
Szerintem LH tesztelgess! Mondjuk mától. 2-3 napon belül meglehet a péd. Bár attól függ milyen nagyra növeszted a tüszöidet KépKépKép Izgulok. De menjél úgy 2 nap múlva is UH-ra. Ártani nem árt! Bár ez a 2 óra várakozás ez durva a 3-ról meg nem is beszélve!

Edi,
Ki az a másik Edi akivel én beszéltem meg Margitos randevút és úgy írta alá a mailjeit, hogy edi?
Kutatok az emlékeimben. MEGVAN. Õ az Edus! Szóval bocs a félreírásért. Ö Svájcban lakik párjával. Szóval bocsika, akkor Edussal megyek a kórházba.

Eni, Edi és Edus, nehogy összekeverjétek KépKépKép

Kár volt ebédelnem, pedig finom zöldborsófözeléket ettem. Azóta rosszul vagyok Kép

Üdv,
Moni
mj

Orsoly,
Én úgy tudom a 10-12 mmm az már szuper. És persze vannak rétegei is. Azt hiszem, hogy azokat meg A, B, C rétegeknek nevezik és ott meg az A a legjobb, mert az tán 3 rétegü. Ezt az indexes lombikos lányoknál láttam. Remélem jól jegyeztem meg, ha nem akkor bocsika.
Üdv,
Moni
mj

Orsoly!
Szerintem a nyalkahartyad jo! Nekem a 14 napon volt (Beszti szerint Kép) pe-sem es a 18. napon 13mm volt. Elotte joval kisebb, tehat neked is biztos noni fog. Es kulonben sem vagy tul messze a 13mm-tol, ugye? Az meg mar jo! KépKép Es szerintem is menj el max. 2 naponta mostantol UH-ra. Es kulonben hajra, mindent bele!!! KépKép Jo lenne doki nenihez eggyutt jarni.

Klari
Klari

Sziasztok KépKépKép

KépKépMoni KépKép
Annyira örülööööök Moni KépKépKépKépKépKép
Egész nap nem tudtam jönni, és már nem is látom a 3/4 10 elõtti hozzászólásokat.. Kép
Annyira el akartam olvasni, hogy jelentetted be.
Nagyon boldog vagyok, vigyázz magatokra és GRATULÁLOK! Kép

Vanda
Vanda

Bocsássatok meg, ha már volt mai tábla (bocsi Edelweiss) de most annyira jóól esik küldeni egyet! Kép

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Kisvuk 4 c 101 cn Svájc 27 év
Újpocok 8 c 87 cn Budapest 33 év
Gabó 31 c 85 cn Miskolc 27 év
Monchy 7 c 67 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4 c 65 cn Salgótarján 23 év
Lora 16 c 52 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 50 cn Budapest 30 év
Fércegér 5 c 45 cn Dunaújváros 27 év
Gitta 10 c 42 cn Tatabánya 29 év
Melinda 7 c 38 cn N-o. 26 év
Mzsperx 6 c 35 cn Budapest 28 év
Éva 34 c 33 cn Nyíregyháza 27 év
Khjutka 41 c 30 cn Vidék 30 év
Edus 5 c 29 cn Svajc 25 év
Indigo 4 c 28 cn Budapest 25 év
Moni 10 c 28 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5 c 27 cn Los Angeles 35 év
Kamilla 5 c 26 cn Budapest 26 év
Pilinke 2 c 26 cn Budapest 26 év
Kakukkfû 4 c 24 cn Budapest 25 év
Marcsi 5 c 24 cn Budapest 27 év
Doris 11 c 21 cn Budapest 29 év
Edelweiss 11 c 21 cn Szeged 32 év
Orsoly 3 c 21 cn Nagytarcsa 27 év
Sien 18 c 19 cn Budapest 29 év
Timea 4 c 19 cn Miskolc 29 év
Zsuzsó 12 c 18 cn Budapest 30 év
Edi 12 c 17 cn Maglód 33 év
Mamacs 15 c 15 cn Budapest 24 év
Alma 9 c 13 cn Györ 29 év
Eni 7 c 13 cn Pécs 27 év
Vanda 11 c 12 cn Szolnok 26 év
Alice 37 c 11 cn Budapest 29 év
</pre>
És a már Hivatalos Kismamánk:
<pre>
Klari 9 c 49 cn Budapest 31 év
</pre>

Vanda
Vanda

Doris!

Ha itt válaszolok az jó?
Mert nem tudom, hogy megkapnád-e?

Edelweiss!

Mél ment!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Vanda!
Az uj üzenetek arcivban meg tudod nézni. Én is azt kerestem!
Szia Jutka
khjutka

Tudnátok nekem segiteni?
Mit jelent az ,hogy uterus sag. átm. ebböl csak az uterust értem.?

Moni!
Gratulálok!

Jutka
khjutka

Jutka Kép
Rendi vagy, de én nem látok semmilyen "Új üzenetek archivuma" mappát...

A "sag." szerintem saggitalis, azaz szaggitális irányú átmérõt jelent.

Vanda
Vanda

Vanda!
Itt oldalt a segitségeknél segédletek-uj üzenetek-és itt van elöször a a mostani hozzászolások ugy de 11 töl és alatta egy uj cimszoban van a "... megint megjött .." archiv ott van péntek kb. du tol ma de 11 ig az elveszett hozzászolások.Én is alig találtam.
Köszi a segitséget és ebben a saggitális átm-ban 47mm szerinted jo?
Szia Jutka
khjutka

Doris,
Megkaptam az emailt, valaszolok. Koszonom a biztatast, nagyon jol esik. Remelem nalatok is minden a leheto "legjobban" fog alakulni. Mindenkippen felhivlak, ha hazaertem.

Pucur,
Igen, nogyogyasz-onkologus kene, aki mellrakra specializalodott. Nagyon megkoszonnem az infot.

Marcsi,
A parom benne lenne az uj baba erkzeseben. Most kicsit stresszes az eletem, ugyhogy a sajat testem tiltakozik egy terhesseg ellen. Kb. 10 napja az LH-teszt pozitivat mutat, s a nyak is peteeresre utal... De hat ez lehetetlen. 10 napos peteeres? Szoval valami nincs rendben.......

Moni,
Nagy gratula! A listan utanad vagyok es nekem is most lett volna az HSG.????????????

Cipomama
Cipomama

Jutka Kép
Köszi a segítséget, így meg tudtam nézni a ma délelõtti termést. KépKép Kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, ehhez még amatõr szinten sem értek.

Doris, Breki Kép
Köszönöm érdeklõdéseteket. Hol azt hiszem, nem is vagyok már beteg, de most, hogy jön az este, már megint kezdek "eldugulni" mármint orrban Kép és a torkom is fájdogál. De csak Sterptilst, és C vitamint szedek, semmi gyogyó!

Edelweiss Kép
Remélem teljesen meggyógyultál Kép Nemrég beadtam a mai táblát (bár nem tudtam, hogy te küldtél-e már de annyira jó volt egy új nevet kipirosozni Kép), úgyhogy ebbõl látod, ki hol áll, illetve ki tudod másolni.

Olyan furi, mintha ma nyákom lett volna ill. van, dehát a 12. napon vagyok és ez lehetetlen!
Kép Breki, Sien és aki Bromot szedKép Nektek nem "bolondította meg" egy kissé a ciklusotokat a Bromo?

Moni Kép
Azóta remélem az orvosod írt fel neked Duphastont, és máris el kezdted szedni KépKép

Cipomama Kép
Talán te leszel a következõ ?? Kép

Vanda
Vanda

Sziasztok lányok!

Mj, Móni: :-))))))) dejó! Amúgy a teszt pozitív irányban nem szokott tévedni :-)

Beszti: a görbém alá akarja támasztani a te második verziódat! Már 10. napja fenn van a hõm! Szóval szerencsére mégsem anovulációs volt a ciklusom. :-)

Alice: nem csináltam, mert a fentiek szerint leghamarabb a hét végén van értelme.

Orsoly: BOLDOG SZÜLINAPOT!

jutka: méh sagitális átmérõ. csak sajnos nem emlékszem, melyik a sagitális :-))) (tanultam anno anatómiát brrr.)

KépKép Kép
mzsperx

Vanda!
Örülök, hogy sikerült,bocsi de az elsö hozzászolásom tényleg nem volt egyértelmü!

Mzsprex!
Köszi a segitséget neked is.
Neked 10 napja nekem már 11 kiváncsi leszek...

Jutka
khjutka

jutka: én drukkolok! :-)
mzsperx

CipomamaKép
Nem gond, hogy nincs idod valaszolni. Ha itt leszel hivj fel mindenkepp. Nagyon drukkolok Nektek es fohaszkodom ertetek isKép
BesztiKép
Elfelejtettem irni, de termeszetesen itt is valaszolhatsz hisz maganban sajna nem sikerult megkapnom eddig a leveleidet. Holnap nem dolgozom, tehat csak ide tudok benezni igy orulnek ha ide irnal. Nagyon koszonom a faradozasaidatKép
VandaKép
Gyogyulgass es szedd a C vitamintKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!
Bocs, hogy nem jelentkeztem, de a munkahelyemen bedöglött a net.

Kérdeztétek, hogy szedek-e gyógyszert. Éppen a múlthéten kedden kellett volna mennem Pestre gyógyszerírásra, de a doki halasztott másfél hetet (másnap lett kétcsíkos a teszt, hát nem csodálatos?!)

Holnap megyek a nõgyógyászomhoz, remélem hivatalossá teszi! Nagyon félek, hátha eltûnt a picikém! Annyira boldog voltam, de mardos belülrõl a kétségbeesés, mi van ha mégis tévedett a teszt? Szerintetek lehet ilyen? Remélem, hogy nem.

Üröm az örömben: ma a párom tartalékos behívót kapott! 8 hónapos leszek, amikor be kell vonulnia. Szerintetek ki lehet valahogy védeni???

Gratulálok az újabb kismamáknak! Gyorsan piroslik a lista, csak így tovább!!!

Üdvözlettel:
Gitta
gitta

Csajok, ez hihetetlen! Ekkora babaesõ!
Figyelitek?! Már jó ideje nem került le senki a lista aljára!

Moni!
Nagyon gratulálok a zebrához! Annyira elkezdtem izgulni (mintha vizsgadrukkom lenne), hiszen csak két nappal vagyok "lemaradva" (26cn), és 10 napja van fenn a hõm. Elhatároztam, hogy nem fogom beleélni magam, de sajnos nem megy...

Hajrá mindenkinek! Most nagyon jó szelek fújnak!

Pilinke
pilinke

Doris!

Én most a hüvelyben mért höt fogom figyelembe venni (és elsösorban azt a részt, ahol már két helyen mérted, mert elötte nem tudjuk, mi lett volna, föleg, hogy azért eltér a kettö):

Szerintem (bár a 12. napi 36,9-et nem tudom mire vélni) a 15. napon volt ov. Onnan szépen elindul fölfelé, de nagy baj, hogy visszaesik! Ez hormonhiányra utalhat (progeszteron).

Ma mit mértél?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kedves Lányok!
Szeretném megköszönni a szurkolást, nagyon jól esik, bízom benne, hogy ezt bent is érzik.
Kedves Edi!
Dolgozom. Elég nyugis munkahelyem van és úgy gondolom, hogy aki "normál" módon esik teherbe még ilyenkor nem is tudja, mindent úgy tesz mint elõtte. Persze figyelek, hogy ne emelgessek (gyereket se), meg ne legyenek nagyon hirtelen mozdulataim, de semmi több. Szerintem ha megtapadt(ak), akkor az, hogy nem fekszem nem lehet gond. A másik verzióra még nemszeretnék gondolni. Nektek errõl mi a véleményetek?
Nyálkahártya: Moni jól írta, az A szerkezetû a legjobb, beágyazódáskor kb. 10-14 mm-es. Tüszõk: 20 mm körüliek a legjobbak. Nekem 19 és 22 mm-esek voltak amiket leszívtak. 7 db, amibõl végül 4 termékenyült meg és 3 került a hasamba. A negyedikrõl nem is beszéltek, szerintem egyet nem fagyasztanak le.
Minden akciózónak sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Üdv
Ányez
Anyez

Cipomama!

Kifejezetten nõgyógyász onkológus!

Dr. Sárosi Zsuzsanna
Rendel (magánban, ide érdemes menni, mert különben órákig várhatsz)szerda 15-19 és péntek, de pénteken csak elõre bejelentkezéssel
1137 Budapest Pozsonyi u. 14. II. em. 12/A
Mobil: 06-30-960-4047 rendelési idõn kívül 14-20 h között
Rendelési idõben a 329-3207 telefonszámon tudod elérni

Egyébként a Kék Golyóban dolgozik mint fõorvos és ha jól tudom adjuntus (ezt nem írja ki a névjegykártyájára)

Én mindíg magánban jártam hozzá, csak szülést nem vállal, de utána megyek hozzá vissza!

Nagyon jó és lelkiismeretes orvos, beszéljetek vele minél elõbb!!

Szorítok, hogy ne legyen semmi komoly gond!

Puszi, Pucúr
Pucúr

Sziasztok Lanyok!

Anyez: drukkolok, es koszi az infokat, ma tuti elkapom apat (bar tegnap volt egy eleg nagy vitankKép) es utana ra 2 napra megint...az jo lesz szerintetek is?KépKépKép

Egyebkent ma egesz nagyot esett a hom, hogy is van, holeesesnel van LH csucs es utana ra 24-48 oraval tuszorepi?

Marcsi: nekem ok a mai nap, nalad sem jott kozbe semmi?Kép

orsoly

Ps. megegyszer koszi a gratukatKép
orsoly

Sziasztok Lányok!

Akkor a mai listánk a következõ:

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Kisvuk 4 c 102 cn Svájc 27 év
Újpocok 8 c 88 cn Budapest 33 év
Gabó 31 c 86 cn Miskolc 27 év
Monchy 7 c 68 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4 c 66 cn Salgótarján 23 év
Lora 16 c 53 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 51 cn Budapest 30 év
Fércegér 5 c 46 cn Dunaújváros 27 év
Gitta 10 c 43 cn Tatabánya 29 év
Melinda 7 c 39 cn N-o. 26 év
Mzsperx 6 c 36 cn Budapest 28 év
Éva 34 c 34 cn Nyíregyháza 27 év
Khjutka 41 c 31 cn Vidék 30 év
Edus 5 c 30 cn Svajc 25 év
Indigo 4 c 29 cn Budapest 25 év
Moni 10 c 29 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5 c 28 cn Los Angeles 35 év
Kamilla 5 c 27 cn Budapest 26 év
Pilinke 2 c 27 cn Budapest 26 év
Kakukkf&ucirc; 4 c 25 cn Budapest 25 év
Marcsi 5 c 25 cn Budapest 27 év
Doris 11 c 22 cn Budapest 29 év
Edelweiss 11 c 22 cn Szeged 32 év
Orsoly 3 c 22 cn Nagytarcsa 27 év
Sien 18 c 20 cn Budapest 29 év
Timea 4 c 20 cn Miskolc 29 év
Zsuzsó 12 c 19 cn Budapest 30 év
Edi 12 c 18 cn Maglód 33 év
Mamacs 15 c 16 cn Budapest 24 év
Alma 9 c 14 cn Györ 29 év
Eni 7 c 14 cn Pécs 27 év
Vanda 11 c 13 cn Szolnok 26 év
Alice 37 c 12 cn Budapest 29 év
</pre>

És Hivatalos Kismamánk Kép

<pre>
Klari 9 c 50 cn Budapest 31 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Vanda,
a piros betûket hogy sikerítetted bele a táblába? Nagyon tetszik. KépKép

Edelweiss
edelweiss

Sziasztok KépKép

Minden eséllyel teli magas hõjû leányzónak +++++++ KépKépmielõbbi zebrásodást kívánok! KépKép Aki félidõben van, annak soksok akciót +++++++, aki pedig az új ciklusára vár végrevégre, annak is ++++++ Kép
Na ezt most jól megmondtam. Kép

Edelweiss Kép
A pirosozás nem automatikus sajna. Amikor beilleszted a táblát, akkor belelépsz a kurzorral, és a Zebráink neve elé be kell írni ed és ugyanúgy kapcsos-zárójelbe kell foglalni a Nick neveket, mint magát az egész table-t.

Hát a torkomnak nem használt semmi. Kép

Orsoly Kép
Tegnap lemaradtam a jókívánsággal: szóval nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Kép

Lányok, kinek van fent a hõje tartósan?

Moni Kép
Szeded a Duphastont? Milyen adagban?

Breki, Sien merre vagytok?

Doris Kép
Jó pihenést!

Vanda
Vanda

KépOrsolyKép

Boldog SzülinapotKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Min sikerült összevesznetek? (ha nem titkos?)
De ugye nem vagytok haragtartók?

Pucúr
Pucúr

Sziasztok!Kép

Itt vagyok Vanda!Kép Még csak most olvastam el a tegnap esti termést. Szóval 2 ciklus után, amióta a Bromot szedem én meg merem kockáztatni, hogy nekem elõbbre hozta a pé-t. Az elõzõ ciklusban a 11.(!)napon volt a legalacsonyabb a hõm és a 15-16. napra már fel is kúszott, és a ciklusom is lerövidült 28 napra a 31-32-rõl. Ebben a ciklusban ugyan már nem ennyire egyértelmû, hogy mikor volt pé, mert 36,6-nál alacsonyabb nem volt a hõm, de a 15. napon már most is 37 fölött volt.
Úgyhogy szerintem simán elképzelhetõ, hogy nálad is a 12. napon legyen a pé! A hõd mit mutat?
Cipomama! Remélem nem nagyon súlyos anyukád állapota, és még kezelhetõ! Nagyon drukkolok és sok erõt kívánok neked is hozzá!Kép
Moni!Kép Mi újság? Mit mondott a doki?Kép
Doris!Kép Szabin vagy?Kép Én is olyan szívesen maradnék inkább otthon ilyen szép idõben!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Pucúr! Koszi es neked is VandaKép

Jahh, a vita termeszetesen a szokasoson zajlott: en akcioztam volna, o meg faradt volt....es ezen elkezdtem hisztizniKépKépKép Hmmm, at is vonult a masik szobabaKép

De ma reggel bocsanatot kertem tole, es ravilagitottam hogy sajna ez nekem ennyire fontos projektKép Kicsit meg duzzogott reggel, de remelem estere elfelejti mert ma tenyleg akcio kellene, ha sikert akarunkKép

Jahh, Pucurkam, a szinhaz ok mindket nap, elrakattuk a meccsetKép

orsoly
orsoly

Lányooook most mit csináljak?

Reggel voltam Dr. Fábiánnál, megnézte - mit megnézte, csak rápislantott - a görbémet, azt mondta, hogy SZÉP!!! Erre mondtam neki, hogy szerintem nem, mert peteérés után alig emelkedett és több napig pecsételö vérzés is volt és úgy gondolom, hogy progreszteron pótlásra van szükségem. Erre azt mondta, hogy NEM KELL. Vettek vért, Béta HCG-t néznek. Holnap meglesz az eredménye, és majd akkor is rákérdezek a sárgatestpótlásra. Ha tényleg pozitív lesz az eredménye kiváncsi vagyok mi lesz a következö lépés.

Jaj, ne tudjátok hogy izgultam reggel, hogy nehogy visszasüjjedjen a hömérö mondjuk 36,7-re és megjöjjön. De nem, ma megint emelkedett egy kicsikét és már elértem a 37,1 fokotKépKépKép MegnyugodtamKép. Azt hiszem jobb lesz, ha leállok a hömérözéssel. Mit gondoltok?

Képzeljétek, Edussal taliztam. Elmondtam neki telefonban, hogy mit fogok viselni, hogy hogy nézek ki, erre az utcán egy barna hosszúhajú lány rámkiabál, hogy "Móni". Innen már csak pár lépés volt a Margit. Anyukája is ott volt. Olyan aranyosak voltak Kép Szóval jó kis minitalit tartottunk.

Edusnak Fábián doki kért vérvételt, és kenetet is akart csinálni, de elkezdödött szegénynél a mensi elött egy hétig tartó barnásozás, így az elmaradt. Jó két hét múlva kell újra kenetre és UH-ra mennie. De legalább a vérvétel eredményei addigra meglesznekKép

Na, most megyek,
Puszika mindenkinek.
mj

OrsolyKép
Nálunk ugyan ez volt 2 és 3 ciklussal ezelött! Én is mérges voltam és nem tudtam türtöztetni magam. Rájöttem, hogy hiba volt veszekedni vele emiatt. Nem tett jót neki és nekem sem. Ebben a hónapban nem mondtam neki semmit, csak "rárepültem a pasira" akkor amikor kellettKépKépKép

Orsoly, látod, tegnap jól jósoltam, hogy 2-3-4 napon belül várhatod az ovidat KépKépKép
Üdv,
Moni
mj

Sien Kép
Kicsit kétségbeestem, mert ha ennyire elõre hozta volna az PÉ-met, hááááát talán még a mai nap esélyes..
Kérdezted, hogy a hõm hogy áll. Eddig végig 36,5-36,4 között ugrált és ma reggel 36,3 volt. Szóval van benne valami, mármint a mai PÉ napnak. Csak nagyon nagyon csodálkoznék, ha ez bejönne, mert akkor majd 27 (?? jesszus) napra "akarna" megjönni a 32 helyett? Ennyire elõre hozta volna? Nekem mindig olllyan hosszú volt a ciklusom (36 naposak is voltak. Ez a 32 számomra a "csúcs" volt, ciklus rövidségben, csak erre be is állt.)
Megérkezett-e már a hormonszint eredményed?

Orsoly Kép
Át tudom érezni a helyzeted.. Az én párom is néha annyira fáradt, én meg elõhozom az akció témát.. Aztán meg megy a bosszankodás teljesen feleslegesen. Kép Nem hiába két ember kell hozzá. Kép Ne csüggedj, a mai nap tuti! KépKépKép

Moni Kép
Hát ezen én is meglepõdtem. Talán azért mondta a doki, hogy szép a görbéd, mert nagyon klasszul fölfelé ívelt. Mi laikusok meg egy kicsit kuszának látjuk, mert nem olyan egyértelmû a PÉ meg az emelkedés. Beillesztem ide a görbédet:
Kép

Nyugodj meg, holnapra meg van az eredmény, és ha alacsony a progid, úgyis felírja a gyógyszert. Feltétlen írd meg, mi történt!

Vanda
Vanda

A görbe most nem jött össze..
Vanda

Vanda,
Köszi, hogy megpróbálod a görbémet betenni, én is beakartam rakni csak nem sikeredettKépKép

Igen, csak az a baj, hogy a béta HCG eredményéböl nem derül ki az alacsony progiszint, onnan csak a terhességi hormont látjaKép Amit remélem látni fog Kép

Szóval most mit csinájak, ha nem akar progit felírni? Jól teszi, vagy nem? Bocs lányok, hogy töletek kérdezem, lehet, hogy már az agyatokra megyek.

AnyezKépKépKép
Szerintem jól teszed, hogy dolgozolKép A barántöm aki a 3. lombikon van túl (sajna sikertelenül) mindig azt mondja, hogy "most szeretnék a babára koncentrálni" és nem dolgozik, nem foglalja le magát semmivel, csak a nap 24 órájában azzal foglalkozik, hogy a bogyóit bevegye, és számoja a perceket. Szerintem ez nem jó. Kevéske séta és nem stresszes, túlóra nélküli munka belfér egy lombikba. De tényleg figyelj oda, hogy ne idegeskedj és ne dolgozz túl sokatKép
Puszi,
Moni
mj

Moni!

Ez a görbe nem szép!!!! (Láttunk már szép görbéket...)
Ha jól gondolom, a 15. napra tippeled a ov.-ot? Hát ez se nagyon olvasható ki belöle.
Söt, mivel hüvelyi görbe, meglehetösen csúnya!!!Kép
Nincs rendes emelkedés, csak az utolsó idöben megy 37 fölé.
E. nem irta egyértelmüen, hogy babás vagy (a görbéd alapján nem is csodálom), de azt irta, ha sikerült, akkor kell a Duphaston.Kép
Ha a holnapi béta-HCG is pozitívKépKép, akkor ne hagyd magadat! Ártani nem árt!

Orsoly!

Vannak nöi cselek (ruha, vacsi, zene, együttfürdés, stb.)...Kép
Biztos nem tud majd ellenállni neked, de ne a "nagyon kell"-re figyelmeztesd. Azt már láttuk, hogy ezt a férfiak nem szeretik. (Igazándiból a nönek sem jó, csak ö tudja, hogy kell ma mindenképpen...)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Moni Kép
Na még egyszer ...
Kép

Vanda
Vanda

Sziasztok lányok!

Moni! Szerintem mindenképpen irass fel duphastont a dokival.

Orsoly!
akkor vagy a deák téren vagy a hõsok terén találkozzunk, ugyanis a felvonulás téren parkolok. Reggel jo kis meglepi volt hogy lezartak a népstadion mogotti parkolot. és Nézzük meg nalam. Ma elég vacak a szerver, lehet hogy mar csak mobilon tudunk kontaktálni.

Cipomama!
És az inszembe belement az uracskad?

Gitta!
A teszt nem téevedett ott van a picikéd. A dokibacsiddal meg erosen gondolkodjatok el kell e egy kis hormonpotlas.

Marcsi
Marcsi

Doris!

3 mail ment tegnap este, ha nem kaptad meg szólj, és este újra küldöm.

Marcsi
Marcsi

Moni Kép
Szerintem a 11. napon volt PÉ-ed, és utána a 15. napi visszaesés a furcsa (amit te PÉnek gondoltál). A baba szerintem a 13. napi akcióból fogant meg, vagyis a görbe emelkedõ ágán!!
Mindenesetre tudjuk, hogy a második szakaszban nem jó az ugra-bugra a hõben, tehát ezért nekem is kétségeim vannak, hogy a doktor miért mondott rá szép megjegyzést.
Az is lehet, hogy a hõmérõd a rossz, vagy inkább ne is koncentrálj a görbédre, hanem örülj a kis csodának Kép
Vanda
Vanda

Edi!

Szerintem sincs sok különbség a gyõri és a pesti Kaáli között. Szóval én is alig vártam már azt a napot, amikor elõször mehettünk. Nagyon kedvesek voltak. Fél órával elõbb kellett menni, a fõnõvér felvette az adatainkat, minden korábbi leletet lefénymásolt, mindenfélét kérdezett. Aztán találkozhattunk a doki bácsival. Átnézte a papírokat, még egy két kérdés. Röviden felvázolta a helyzetet. Ultrahang és vérvétel volt még vissza. Legközelebb a páromtól vesznek mintát, azt vizsgálják meg jó alposan. Ennek függvénye, hogy mit lehet majd velünk kezdeni. Addig nekem kell egy HSG-t csináltatni. Röviden ennyi. A vérembõl csinálnak anya-szérumot, ebben is úsztatják majd a spermiket (hátha megölöm mind). Kb 2 hét múlva megyünk újra.

Anett
Anett

Vanda!Kép Hát, én is nagyon meglepõdtem a 28 napos cikluson, és szerintem még a mensi mennyisége is csökkent. 4 nap alatt túl voltam rajta, de úgy, hogy az utolsó kettõn már csak barnás pecsételés volt! Na jó, nem részletezem tovább!KépKép Ma este szerintem húzzatok bele!!Kép Nem lepõdnék meg, ha 3-4 nap múlva már fenn járna hõd 37-es magasságokban!Kép
Ja, csütörtökön megyek dokihoz az eredmények miatt...már nagyon izgulok!
Móni!Kép Szerintem is írass fel mindenképpen progi-pótlást!
Beszti!Kép Vérszemet kaptam!Kép Elküldhetem én is az eddigi görbémet? Kíváncsi vagyok, hogy Te mit látsz belõle, mikorra tennéd a pé!
Köszi elõre is!

Pusz, Sien.
Sien

Sien Kép
Nekem eddig is kevés volt, kb. 4 nap. Normális szinû, bár kicsit alvadékos. A 4. nap már szinte semmi, csak egy kevés barna. Ne haragudj a részletezésért! Kép Ezt hova csökkenti majd a Bromo?
Vanda
Vanda

Sziasztok LányokKépMa megint süt a napocska és talán a tavasz is itt van márKép
Vanda,
A Bromo szedése óta nekem az elsõ alkalommal 28 napra, most meg 27 napra jött meg. Nekem azonban mindig is rövidek voltak a ciklusaim (persze ez alól kivétel az a 60 nap amikor abbahagytam a fog. gyógyót és nem akart megjönni)
A mostani utolsó ciklusom azonban 3 nap alatt vége volt a negyedik nap az volt amit Sien írt.
Vanda,Torkod, influenzád???
Jövõ héten megyek ismtelt vérvételre és kiderül, hogy most mennyi a prolaktinom. Utoljára már szép alacsony volt, remélem ez marad is.
Most rohanok, de még majd jövök.
Móni,
Ne stresszelj. A lényeg a "kis csomag" a pocakodban, aki jól van, jól tapadt meg, és minden rendben lesz vele. Azt sajnálom, hogy nem szülünk a Margitban együttKép
Breki

Breki
Breki

Breki Kép

Köszönöm érdeklõdésedet, torkom már megint külön utakon jár.. Kép Nem azt akarja, ami én: meggyógyulni. De most meg a C vitamint is otthon felejtettem..Kép

Meglepõdve olvasom, hogy az orvosod milyen sûrûn kontrollálja a prolaktin szintedet! Vagy már eltelt volna az egy hónap? Drukkolok, hogy olyan alacsony legyen, amilyennek lennie kell! Kép
Nekem Bromo elõtt olyan a mensim, mint most neked a Bromoval. De az is lehet, hogy nem törvényszerûen változtat a mennyiségén. Na majd kiderül (VAGY már NEM fog??? KépKépKépKép Hmmmm Kép)

Vanda
Vanda

Beszti,
Hát szerintem sem mintagörbe! Igen, én is láttam Erazmusz válaszát, nagyon szkeptikus volt! Mostmár én is az vagyok! Lehet, hogy nem is vagyok babás?Kép

Vanda,
Igen a görbe alapján tényleg a 11. napon kellett volna az ovinak lennie, de tudod ha 13. napon volt akció a pete max 24 óránál többet nem él!!! A múlt hónapban Fábián is megerösítette, hogy a 15. napon volt még domináns tüszöm akkor adott tüszörepesztöt, viszont a görbe ugyanezt csinálta. Volt egy minimum, de nem az volt az ovi napja, hanem 3 nappal késöbbi idöpont. Szóval Fábián adott is tüszörepit és másnap a 16. napon 36,6-on repedt meg! Ugyanilyen tünetekkel, hváladék, szúrkálások, derékfájás.

Köszi a görbétKép
Üdv,
Moni
mj

Moni Kép
KépKépSzívesen KépKép
Picit elgondolkoztam, és még az eszembe jutott, hogy:
1.) 11. napon hõmérsékeleti minimum, azaz peteérés napja (és nem az ovulációé!!!). (Maradok ennél a verziónál)
2.) 13. napon akció, ott a sok-sok spermácska, + LH teszted pozitív, vagyis hamarosan itt az ovuláció (mert az LH teszt pozitivitása után 24-48 órán belül köv.be az ovi)
A görbéd közben már rég a felszálló ágán van!
3.) 15. nap ovuláció, és már lesben állnak a 13. napi spermácskák, akik közül egy befutott.
Ezért írtam azt, hogy a 13. napi akcióból jött létre a bébi, és nem azt, hogy aznap.
Szerintem nagyon sokan összekeverik, hogy a hõmérsékleti minimum nem az ovulációt jelenti, hanem annak pár órán-napon belüli eljövetelét.
Fábián doktor is láthatott még a 15. napon domináns tüszõt, mert utána este megrepedhetett.
Bocsánat, ha nagyon kiveséztem volna a dolgot, de teljesen belemerültem KépKépKép
Vanda
Vanda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: