A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

De miért ne reménykedj??És mit szedsz most??
Én ha most nem jön meg de nem vagyok terhse elmegyek egy nőgyogyihoz megmondom 1,5 éve probálkozunk csináljobn valamit!

Hajni Te mikor méssz??

zsuzska80
Szombathely

Én úgy néz ki, hogy a jövő héten megyek. Még nem hívtam a dokit, holnap fogom, és kérek időpontot.

Vica, nekem még soha nem csúszott hátra a lencsém. Nekem olyat szokott csinálni, ha rosszul dörcsölöm meg, hogy félbehajtódik és a felső szemhéjam alá mászik, de mindig magamnak keresgélem. Azt már nem tudom elviselni,hogy más turkáljon a szemembe. És én sem szívesen turkálok máséban. Szóval értitek. A másik amit nagyon utálok, hogy had nézzék, hogy hogy veszem ki, és utánna meg fújjognak.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
DETTÓ! Ugyanez volt, míg Anyuéknál laktunk. Lesték, mint a hülye gyerekek, feszült izgalom rezgett a levegőben, aztán mikor sikerült betennem és rájuk néztem könnyes, véreres szemmel, akkor kitört a fojtott feszültség egy "Fúúúúúúúj, roszzul leszeeeeeeek..."-ben. No comment.Szerencsés vagy, hogy még nem csúszott hátra. A legtöbb lencsés ismerősöm kiakad tőle, de szerintem a hűvös nyugalom a legcélravezetőbb ilyen esetben.Képű

Zsu!
Homeopátiás bogyeszokat szedek. 5 félét. Azért ne reménykedjek (szerintük) mert ezek a hormonjaimat teszik rendbe és az meg ugye eltart egy ideig, míg beáll. De én azért reménykedek.Kép Mint mindig.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Azért nem ennyire szörnyű ám.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, ezt elképzeltem Kép. Nálunk nem anyuék voltak ilyenek, hanem főként az osztálytársaim, kirándulásokon. Én még senkitől nem hallottam,hogy hátracsúszott volna. Szóval ne gyere a közelembe, mert lehet hogy te fertőzöl Kép. Ti is szédölögtök, mikor cserélitek a szemüveget lencsére? Idegbajt kapok tőle. Vagy két percig szédölgök, meg össze-vissza húzza a szememet. Addig szépen ücsörgök és mosolygok mint egy tejbetök Kép. A párom a mulkor közölte, hogy úgy nézek ki mint egy kábítószeres Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Egy kicsit más téma, de már annyiszor meg akartam kérdezni tőled, hogy téged nem basztattak azzal, hogy "korán" mentél férjhez? Ha jól számoltam te 19 voltál. gondolom mit kaphattál, ha engem 20 évesen szétcsesztettek a főiskolán.KépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Kicsit kiestem a beszélgetésből. MEgpróbálok felzárkózni.

PÉ: Én is mindig csak jobb oldalamon érzem, mint Betti. Lehet, hogy vakbél? De akkor nem csak pé környékén fájna. Az is lehet, hogy csak a jobb működik? Nem tudom. Lehet, hogy ez az egész mind belemagyarázás és a bélműködésünkbe magyarázunk peteérést.

Cigi-Pia: Iskolás kormban cigiztem, de két éve leszoktam teljesen. Ez alól kivétel a most szombat, amikoris annyira berúgtam, hogy rá is gyújtottam. De ennyire még sose voltam részeg és egyébként sem vagyok nagyon ivós. Remélem ez a lecke egy életre elég volt. A párom nagyon megijedt, el is akart vinni kórházba, de lebeszéltem. Hánytam én magamtól is, nem volt szükség gyomormosásra. Na jó befejezem, mert a végén mindenki megutál.

Szemüveg: Kellene, de nem hordok. Még látom a táblákat is, meg a feliratot a mozifilmeken. Kontakt lencét sose csináltatnék, mert képes lennék feljátszani az agyamba, ahogy ismerem magam.

Vica! Ti komolyan minden nap szerelmeskedtek? Hogy lehet hosszú távon bírni? Nálunk a kétnaponta pont jó. Kell egy nap pihenő.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!Megkérdeztem a webdokit a barnázásról és ezt figyeljétek ,hogy mit válaszolt:
Tisztelt Asszonyom!

A menstruáció előtti vérezgetés peteérési elégtelenségre utal. Ezt nem lehet cickafark teával gyógyítani, sőt, ronthaunk a helyzeten, ha a cickafark teának vannak kölcsönhatásai a szükséges gyógyszerekkel. A peteérési elégtelenségének lényege a tüszőrepedés elmaradása, mely jellemzően stressz eredetű állapot. Gyógyszerekkel lehet beállítani, figyelembe véve az állapot esetleges idegrendszeri eredetét is.
Na erre varjatok gombot!
Pedig ma voltam a bioba és vettem cickateát,és e vitamint!Na lehet hogy felkeresem a jövö héten a dokimat!Azt nem tudtam,hogy a barnázás (peteérési gond lehetKép).
Vendég

Kamilla!
Csak most KÖZÉPIDÕBEN!
Nem MINDIG!!! Jajj, még a végén azt hiszitek, hogy nimfomániás vagyok. Ilyenkor mindennap, de amúgy meg heti 3-4-5-6-7. Kép Változó.
Ha nagyon kemény hét, akkor volt, hogy csak 1x.
Volt egy nagyon nehéz időszakunk, az esküvő szervezése közben, rengeteget veszekedtünk és kimerültek voltunk, meg minden. Akkor elfogyott úgy egy levél fogigátló, hogy nem volt semmi. Kép De azóta bepótoltuk.Kép

Kamilla!
Én biztos nem utállak meg, mert én is ilyen voltam/vagyok.Kép
15 évesen volt az első berugásom, azóta nagyon nagyon sok volt. 14 évesen megrögzött bagós voltam, aztán 17-ben abbahagytam, akkor jöttem össze a férjemmel, de aztán mégiscsak maradtam koca-bagós. Ha buli van, mindig pöfékelek. 100%-osan csak akkor fogom letenni, ha tényleg lesz baba.
nem is tudom már ki írta, hogy ha baba lesz, akkor még az esti bor is elmarad. Szerintem a 2. harmadban havonta egyszer-kétszer egy fél deci bor (vörös) még egészséges is!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kamilla!

Nem utálunk meg. Kép Komolyan! Nem tudom, hogy mi lehet a jobboldali szúrás. Az előző két hőmérős hónapomban ugyanakkorra esett, mint a hő szerinti pé és tojásfehérje. Szerintem az pé. volt.

Keditke!

Köszi az infót. Elhatároztam, hogy megyek dokihoz, csak még nem hívtam fel.

Betti
betti73

Na ezt jól megírtam! Kétszer is megszólítottam Kamillát. Bocsi!!!.)KépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Alig birtam visszaolvasni rengeteget irtatok!

pé:én is mindig érzem de felváltva mind a 2 felén.

Nem cigizek,és nem is iszok (kivéve ünnep,de akor is keveset).
Szemüveg:Háát kéne ,de nem hordom.Volt konaklencsém,de amiota kiesett a bal szememböl(elhagytam)azota nem használok semmit!
Betti!Azt hiszem én is megyek a jövö héten dokihoz,hogy nézze már meg lehet h nincs is pé-m?!De minden hónapba mensizek ,vagy ez nem számit?Segitsen már valakiKép!
Vendég

Páromnak szombaton lesz a 29. szül.napja,ma voltam a Geröbe és rendeltem egy oroszkrén tortát,remélem örülni fog nekiKép.
Csajok szedett már valaki E vitamint? A dobozra az van ráirva naponta 3-szor 1.De én 1 nél többet nem merek bevenni!!
Vendég

Itt vagyok.Halihoo!Most mindenki elmentKép.Pedig csak 17 oráig leszek ittKép!!
Vendég

Nyam-nyam oroszkrém torta. Kép Az nagyon fincsi.

Betti
betti73

Megyek haza, letelt mára! Puszi Mindenkinek.

Betti
betti73

Aha az a legfinomabb szerintem!!Küldök majd neked is mailbe Kép!!!!
Vendég

Keditke!
Recept nélkül lehet kapni e-vitamint?
Bogi
dbogica

Ok!Szia Betti!
Én meg szegény webdokit kiakasztom,megkérdeztem töle ,hogy minden hónapba mensizek és,az nem jelenti azt,hogy van pé?Kiváncsi leszek mit válaszol!
Vendég

Aha a bioba vettem !
Lefotoztam de nem tudom mennyire lehet kivenni eböl:
Kép
Vendég

Én is recept nélkül vettem E vitamint, de nekem a dokim azt mondta, hogy HETI 1x kell szedni!

Jók legyetek!
Megyek zárni!

Pusz: Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Valami" Natural Health Fodd" termék 60 db.-os és 880 ft volt!Remélem használ majd!Bár a doki válasza után picit elkeseredtemKép.Alig várom,hogy eltudjak menni a dokimhoz!
Vendég

Editke!
Én is mensiztem gyönyörűen és pontosan mégsem volt PÉm. Így nincs összefüggés.
Na tényleg megyek.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,jó hogy irod!Akor elég lesz 1 héten 1-szer!!
Vendég

Sziasztok!

Ebben a ciklusban felajánlom valakinek a babahozó gólyámat. Ez a hónap is ingadozó hőmérsékletű és hasonló a tünet mint az előző cisztás hónapban.
Képzeljétek...............
az egyik koléganőm most a napokban fog szülni!
Olyan jó! Kép Álítólag kislánya lesz: Nagy Hanna Kincső lesz a neve.

Kép
lara26

Keditke,
beelőzöm a webdokit, szerintem azt fogja mondani, hogy rendszeres menses mellett is lehet, hogy nincs peteérés, ezt úgy hívják, hogy anovulációs ciklus (én is egy netes orvos válaszolban olvastam ilyesmit)
A hőd alapján van peteérésed?
A barnázást inkább sárgatest v. progeszteron elégtelenséggel szokták összefügésbe hozni...

Lányok!
Biztos béna vagyok, és már akartam kérdezni, hogy ti hol jelentkeztek be a babanetre? Én csak úgy tudok, hogy először rányomok a kijelentkezésre, és utána be... Szerintem valamit rosszul csinálok...

angel37

Kép

Kép
lara26

Lara felteszed a görbéd?
Olyan jó ,hogy hozzá tudtok szolni ,már alig várom ,hogy elmenjek dokihoz!Akor a hö se jól mutatja a dolgokat.Nekem edig mindig muttata ,hogy "volt pé".De örülök,hogy félre tettem legalább attol nem golyozok be!
Vendég

Ez a gólya csapat Ordacsehi felé tanyázott a egy héttel ez előtt!

Kép
lara26

Mennyi gólyaKép,és milyen szépek!!
Vendég

Angel én a mailembe elmentettem a topic cimét igy:
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7484/7400.html?1125932048,és csak rákantitok és ott van,utánna meg frissitem mindig az oldalt!
Vendég

Keditke, köszi a tippet!
Melyik webdokit kérdezted? Itt a babaneten is van "Rendelő", szerintem ott láttam kérdés-válaszokat ebben a témában Kép

Lara, köszönjük a gólyákat Kép Vannak páran, úgyhogy biztos jut mindenkinek!

angel37

Csajok!Én megyek várom a párom mindjárt jön hazaKép!!Holnap reggel lehet benézek ,mert a héten délutános leszek,és a jövö héten meg SZABI!!!"el se hiszem"Legyetek jok,sziasztok!!!
Vendég

Keditke, és Mások is akiket érdekel:

https://www.babanet.hu/faq/ciklus.php

angel37

Kép
hozzá kell tennem, hogy a 14.cn-n -re pozitívat teszteltem a Baby mark- kal

Kép
lara26

Házipatika.hu-n.Nagyon gyorssan válaszolnak mindjárt megnézem a doki nevét:Dr. Elek Csaba
Szülész-nőgyógyász, humángenetikus. Na már tényleg megyek!!
Vendég

Lara !Elégé ingadozik a höd,bár ez nem jelent még semmit!Sose lehet tudni
Vendég

Már válaszolt is: Tisztelt Asszonyom!

Az Önnél fennálló rendellenesség nem jelenti egyben azt is, hogy vérzése kötelezően kimaradna, bár a tüszőrepedés elmaradásakor ez sem ritka jelenség.
Vendég

Vica, engem is sokat szekáltak miatta. Volt aki nagyon ellenezte. Én mindig azzal szereltem le az ilyeneket, hogy ha nem jön be elválok. Most mit veszthetek? Sőt nyertem egy fél lakást meg egy fél kutyát Kép. Szóval kaptam én is rendesen. De ha csak egy évig lettünk volna boldogok együtt én akkor is megteszem. Megérte Kép.

Lara, szerintem ezek nem gólyák. Nálam a gólyákban van fekete is. De ha igazad van akkor bocsi.
Különben a hőd szerintem is eléggé ingatag Kép. Ha én azt mondom különben hogy nagyon rossz, akkor baba van a dologban Kép. Poone-nál is így jártam Kép.

Ti be szoktatok jelentkezni? Én csak jövök, írok és kész. Nem szoktam ilyenekkel folalkozni Kép.

Képzeljétek, le van betonozva a kazánház. Ez azt jelenti, hogy holnap itt fogok nektek szenvedni, hogy izomlázam van Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Üdv mindenkinek!

Még nem sikerült lefényképeznem a csodajárgányt, mert hazajöttem iskolából és azóta fekszek. A HÉV szétrázta a belsőmet, meg becsípődött a farokcsontom környéke. Életveszélyes az utazás. A férjecskémet azzal idegesítem, hogy holnap az új autóval megyek suliba. Szerinte ugyanis nem tudok vezetni. Ez egyébként nem igaz, tudok, csak nem érek rá mindenre figyelni, ezért lassan megyek Kép Kép.

Maminti!
Kérlek szépen ne ijedj meg, nem szabad, nem tesz jót a babának, ha érzi, hogy az anyukája ideges. Nekem sokkal rosszabb volt, és próbáltam nyugtatni magam. Viszont, ha dokihoz kerülsz, követelj UH-t, az a biztos! Meg látnod kell, hogy jól van a pocaklakó.

Ja, az új félév alkalmával két osztálytársam nem jött, mert most szültek (azt se tudtam, hogy terhesek voltak, pedig naponta beszélgettünk iskolaidőben), és van egy akinek nagy-nagy pocija van. Az enyémre még azt hiszik, hogy háj Kép!

Még semmilyen káros szenvedélyem nem volt, csak az édesség. Egyébként jó a genetikai alapom, mert kb. két óra alatt megittam másfél üveg pezsgőt és semmi bajom nem volt, még másnap sem. Hozzáteszem a felmenők (főleg apám részéről) kemény alkoholisták.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Még tegnap a hőmérőzésből azt akartam kihozni hogy már napok ota 36,3 van se föl se le.Ez mondjuk soknak számít mert volt már 35,5 körüli is.nem tudom de már nincs sok vissza.Én már annak is örülnék ha pontosan megjönne.

Más: Tegnap hivtak munka ügybe de nem oda ahova gondoltam hanem ezer éve beadtam egy céghez szállítmányozónak mivel ez a szakmám. Most jutottam eszükbe, és azt mondja a csaj ha aktuális akkor vasárnap (!!!)13-re menjek elbeszélgetésre, de számoljak azzal hogy német anyanyelvű elbeszélgetők lesznek csak akik nem tudnak magyarul.Még jó hogy nem délre kell mennem.Érdekes nem??Majd mesélek.Ja amásik hogy szüleimnél búcsú lesz, dehát még a jó kis eédet sem tudom nyugodtan megenni.Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Mért van ráírva az energiaitalokra hogy terhes nők ne igyák? Csak a koffein miatt vagy van még benne valami más is?

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt Lányok!

Kicsit zűrös napom lesz ma, beindult az őszi hajtás. Néha benézek azért!

Betti
betti73

Jó reggelt Mindenkinek!

Zsuzska, mindenképpen nézd meg, hátha álmaid állása lesz belőle Kép, mindenesetre érdekes ez az időpont...a munkaidő is hasonló?

Kamilla,
most így hirtelen nincs előttem Red Bull, de asszem taurint szoktak tartalmazni az ilyesmik, ami durvább, mint a koffein, + csupa mű dologból áll. Én készer v. háromszor ittam, de - bármi is van benne - olyan szívverést kaptam tőle, hogy ihaj - ez biztos nem tesz jót a kismamáknak + babáknak.

angel37

Ja meg azt álmodtam hogy teszteltem....de nem tudtam egyértelműen eldönteni hogy van-e ott csík vagy nincs. Mint az életben. Szerintem mosz is ugy lesz.

zsuzska80
Szombathely

Kamilla!

Részemről méregnek tartom az energiaitalokat, sosem ittam még és nem is vágyom rá.

Zsuzska!

Mesélj majd az interjúról!

Betti
betti73

Jó reggelt!

Lara!
Nem kötekedni akarok, de szerintem azok gémek, vagy kócsagok. Nem mintha nagy madár-biológus lennék, de a gólyában tényleg van fekete is. (Hajni!Kép Már megint egyetértünk.Kép)
Egyébként nehogy már elhidd, hogy azért nincs baba, mert ingadozik a hőd. Láttam Proone görbéjét, és...hmmmm...az ökörpisilés nyilegyenes vonal ahhoz képest.Kép

Zsuzska!
Biztató a hőd. Méghogy vasárnap????? Hülyék ezek? Hát nem tudom, de ezeknél a nagyobb cégeknél semmi se szent. Vasárnap délben én még a telefont se veszem fel.

Kamilla!
Szerintem a koffeinen kívül még, ami van az energiaitalokban az a felturbózó valami, aminek most nem jut eszebe a neve. Attól lesz olyan Gabi fogkrém ízű. (Lehet, hoyg már anno a Gabi fogkrémben is volt turbósító???Kép)
Az pedig biztos nem tesz jót sem a mamának, se a babának.Kép

Ma olyaan jóóóóóóóól ébredtem. ha értitek mire gondolok...KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Most olvasom, hogy míg írtam, Angel megírta a nevét: taurin. Én is így tudom, hogy nagyon nem jó. Nekem nem szívdobogást okozott, hanem mindenképpen verekedni akartam tőle. Nem tudom melyik a jobb.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szem és szülés
Tegnap még írtam ezzel kapcs.ban egy hozzászólást, de most látom nem küldte el. Ugyanis órám volt, és a végén írtam, és nem volt már időm megvárni, hogy megnézzem elment-e, mert sietnem kellett a Martinért. Este meg nem volt erőm leülni a gép mellé, inkább aludtam. Kép Szóval magas mínuszos dioptriánál, szerintem ez csak a 4-5 fölöttit jelenti, de doki biztos jobban tudja, sima szülénél az erőlködés miatt nagy az esélye a retina leválásnak. Én ezt tudom róla. Volt szomszédaszonyomnak,akinek szó szerint szódásüveg szemüvege volt, ezért mind2 szülése császár volt, de meg is műtette utána, mert tényleg semmit nem látott nélküle, ez már kb. 5-6 éve volt, és nem hord szemüveget azóta.

Vica!
Folyt a könnyem ahogy írtál a kontaklencsés sztoriadról... Kép Eddig kacérkodtam a kontaklencse gondolatától, de most már tuti nem fogom kipróbálni, elijesztettél tőla. Eddig csak az ára tartott vissza, de most már ez is, hogy "hátracsúszhat".

Vica!
Igaz nem tőlem kérdezted. Mi 15 és fél éve együtt vagyunk, nem töltöttem be a 20-at amikor féjhez mentem. De nem volt fura, mert már 2 csop. társam férjhez ment előttem, az egyik akkor szült mikor az esküvőnk volt, a másik meg utána ősszel. Én meg kismamaként fejeztem be a sulit. Kép Martin államvizsga után másfél hóval született. Kép

Keditke!
Nekem amikor nem volt pé-m utána is mensiztem, a 2 nem függ össze!!!! A mensi nem a pé miatt van hanem a nyálkahártya leválásától, mert ugye nem ágyazódott be semmi!!!!! A hő nem a pé-t mutatja szerintem, meg az LH teszt sem. Ez utóbbi tuti nem, mert az orvosom mondta. Mert nekem volt hőmegemelkedésem is,és + LH tesztem is a cisztás hónapomban... Kép

Bogica!
Igen, többfajta kiszerelés van! 100g-200g lehet hogy nagyobb is, van 10 db-os 20-as.Én most az Amway E vitaminját rendeltem meg. KIszámoltam, nem drágább mint a gyógyszertári! Csak ugye ygszerre veszel meg több db-ot.

Lara!
De jó, hogy jelentkeztél! Már akartam kérdezni mi újság veled, hiszen együtt haladunk. Akkor egyikünknek sem lesz zebra? Kép Pedig bíztam benned, ha nekem nem, akkor azért neked igen! Kép Az én görbém is hasonlóan katasztrófális... Kép vagy inkább Kép

Eddig csak a WC papírt néztem, de ma a biztonság kedvéért még vékony betétet is feltettem, mert nagyon olyan érzesem van, mintha bármelyik percben megjönne, hőm is 36.6 de korán mértem fél6-kor.

moni

Sziasztok!

Látom itt mindenki el van látva alacsony hővel. Szóljon akinek kell, adok magasat, ugyanis nekem nem akar lemenni 36,9 alá. Ma is 37 volt Kép. Pedig lassan már fel kellene mennie. Nem tudom mi lesz akkor, szerintem meggyújtom az ágyat Kép.

Móni, nem kell félni a lencsétől. Szerintem sokkal egyszerűbb és kényelmesebb mint a szemüveg. Most a szemüvegről is lehetne történeteket írni. Én még kislány koromban Lengyelországban nyaraltam, öcsikémmel tollasoztam és kb a 3. ütés után a szemüvegemet találta el. Úgyhogy félszemü voltam egész nyaralás alatt Kép. Még jó hogy akkor csak feles volt. Szóval egy percig sem biztonságosabb szerintem.
Különben én is valami ilyesmit hallottam szülés ügyben. Remélem magasabban van az a határ.

Energiaital: én talán kétszer-háromszor ittam életemben, de rám semilyen hatással nem volt. Úgyhogy sajnálom rá a pénzt Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: