[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
SOTE I.KLINIKA - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Ja, a Zsuzsi ma nekem is többször eszembe jutott! Hajrá Albi! Kép

Kópé
Vendég
 


Akit érdekel:Holnap 10-13 óráig bababőrze lesz a XIV. ker.-i Csömöri úti Sporttelepen...
angelheart
 
 


Kismamák!

Tegnap végre eljutottam "Felkészülés az anyaságra" tanfolyamra. Pont sikerült elkapnom a sorozat első előadását. Gondoltam felteszem nektek is a programot:
<!--attachment: soteI_el_ad_sok-259842.doc*mime_msword.gif*application/msword*32.8**soteI+el%f5ad%e1sok%2edoc --><center><pre>
Kép
soteI előadások.doc (32.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Az előadások (szinte) minden csütörtökön 4-től a tanteremben vannak. (I. emelet, lépcsővel szemben)
Ha nincs túl nagy nyüzsi, utána lehet szülőszobát is látogatni.

hoa
hoa
 
 

 
 

Sziasztok,

Katus
Szoritnuk hogy azert a kicsi megvarj a pesti kiruccanastKépLehet hogy csak pasi leven jo ksi sulyban elszKép
Jaj ilyen dolgok nalunk s tragedia szinten vannak,PL:En dobom ki a turorudis papirt vagy en szurom be a dobozos uditobe a szivoszalat...Kép

Hoa
en a 32.hetig dolgotam,de mivel hamarabb jott is csak 6 hetet voltam otthon:Ennyi eleg volt boven,sokat aludtam,pihiztem,barinokkel talalkoztam es meg elveztem a gondtalan elet utolso perceit.
Ha ugy erzed nem akarsz mar dolgozni ,a dokid minden indok nelkul ir egy papirt a korztinek aki kiir.Mindenki mashogy jo,en tobbet nme lettem volna otthon,mert uncsi am egy ido utan.
A tanfolyam nekem mindig nagyon tetszettKép

Dori
Hat akkor munka dolgaban is egyezunkKépEze ka juttatasok nagyon trukkosek.En pont azert jottem most vissza hogy majd ujra kapja ma jo magas TGYAS-t meg a max gyedet.Nem kene feltetlen,de 13 ev munkaviszony es folyamatos legalis bejeletett munkaviszony utan ennyit mar vissza is kaphatok.KépNalnuk az onkormanyzat csak akkor ad ha 5 evig mar a keruletben lekasz,de lassan mar ott tartunk es jarni fog nekem is az a kemey 30ezer ftKép

Szerintem Zsuzsit mar nme engedtek haza es lehetm ar Albi meg is van....Szoritok hogy minden jo legyenKép

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok,
köszi a felvilágosítást a támogatásokról, én is utána néztem.

Hoa,
én is szeretné menni a tanfolyamra, de a férjemmel, ő meg olyankor még dolgozik. Köszi, hogy feltetted az anyagot!
Egyébként van vmi jelentkezés/költség, vagy csak oda kell menni?

Kataa,
mosolyogtam a tragédiákon (pl szívószál),
ez annak idején a húgomnál is jellemző volt (anya akkor csinálta a másoddiplomát, úgyhogy szinte mindent én csináltam)
Most is jellemző a kislánynál, akire vigyázok, nagyon meg tud sértődniKép
katicuska
 
 


Lányok!

Most jöttem le a csecsemőröl és egyenlőre még Albi nincs ott, ami nem jelenti azt, hogy a szülőszobán/műtőben már nem bömböl!
Jelentkezem, ha megtudok valamit.

oktober
73oktober
 
 


Hoe

De jó, hogy feltetted a műsort, már én is utána akartam nézni. Nekem is az a bajom, hogy a férjem is jönne, de akkor még dolgozik. Kerül ez valamibe? Kell jelentkezni?

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Katicuska, Scullyx,

nem kerül semmibe, csak oda kell menni. Van egy névsor, ott körbeadják, arra fel kell iratkozni (név, cím, személyiszám, TAJ).

Sajnos az én férjem is 4-ig dolgozik, de jövő héten megpróbál előbb elszabadulni (akkor lesz az apás téma).
Biztos sokan vannak ebben a helyzetben, mert a kb. 20 kismamához csak 2 kispapa tartozott Kép

hoa
hoa
 
 


Hoa,
jövő héten lesz papás téma?
Lehet csatlakozni?
Ugyanis a férjem főnöke jöv. héten nyaral, így el tud lógni hamarabb...
katicuska
 
 


Zsuzsi,
mi van Veletek???
Hétvégén akkor még otthon???Hétfőn csaszi???
Aggódik a csapatKép

Dóri
angelheart
 
 


Sziasztok lányok!

Majdnem sírtam most, annyira jólesett, hogy aggódtok értem! Olyan édesek vagytok!

Pénteken hazaengedtek, de nem tudtam ideülni a géphez, mert a kicsi fiam annyira örült nekem, hogy vele kellett foglalkoznom egész nap. Így viszont annyira kifáradtam estére, hogy nem volt energiám a géphez ülni. Ma pedig egész nap nem voltunk itthon, megpróbáltam kihasználni ezt a kis időt a vásárlásra. Viszont most ráérek!

Azzal a feltétellel engedtek haza, hogy vasárnap hat órára vissza kell mennem, de már vacsorázva, mert hétfőn (elméletileg olyan fél tíz-tíz tájékában) lesz a császár. Nagyon izgulok! Nem igazán tudom még mennyire is tudtam felkészülni a műtétre. Hól pánikolok, hól pedig teljességgel nyugodt vagyok. Ami aggaszt, az az, hogy miként fogok a műtét előtt reagálni! Megpróbálom megnyugtatni magamat!

Bent a korházban a második emeleten fekszem az 53-as szobában, azon a részen, ahól a belgyógyászat is van. Eddig mindenki nagyon kedves volt velem! Mindenki mosolyog és segítőkész! Annyira megnyugtató ez számomra! Műtét után nem tudom hól leszek elhelyezve, de majd az is kiderül. Most 6 ágyas szobában vagyok, de nincs vele semmi bajom. Igaz a zuhanyzó és a wc a folyosóról nyílik, de ez nem lényeges, mert maga a folyosó barátságos, kicsi és nincs állandó tatárjárás rajta.
A szobában van ctg, úgyhogy nem kell lent órákat várni, hogy az ember bejusson ctg-re. Voltam az udvaron is sétálni, valamint kezdem jobban megismerni a klinikát is.

Párom nem tudom, hogy mennyit fog tudni írni, mert teljesen lefoglalja őt Martinka (Ugyen nincs hozzászokva az egész napos gyerekfelügyelethez), de 73Október biztosan megteszi nekem, hogy megírja nektek, ha megszületett a kis Albert Nándor! (UGYE MEGKÉRHETLEK 73OKTÓBER, HOGY MEGTEDD NEKEM EZ A KIS SZÍVESSÉGET?! ELÕRE IS HÁLÁS LENNÉK ÉRTE!)

Kép

Puszi nektek! Zsuzsa
kormosmzs
 
 


Zsuzsikám,

nagyon-nagyon szorítunk Nektek, minden rendben lesz, most még használd ki ma tényleg az utolsó napot Martinnal!! Aztán már 1 hét múlva 2 gyerekkel itthon!!!
Október biztos fogja jelezni nekünk a híreket! De azért örülök, mert úgy látom tényleg megbarátkoztál a klinikával, és csupa kedves emberrel találkoztál.
Nagyon ügyesek legyetek!!!

Katus
Vendég
 


Bizony nagyon szorítunk!
Én is nagyon örülök,hogy jól érezted bent magad,remélem ez utána sem lesz rosszabb!
Nagggyon várjuk a híreket!
Aztán meg kitartás!

Kép

Dóri
angelheart
 
 


Sziasztok!

Én most vagyok 34 hetes és 1 napos kismama. Eredetileg én a Szent Imrében szültem volna. Ott volt fogadott dokim. De a 32. héten közölte velem, hogy sem a kórház, sem ő nem hajlandó vállalni a szülésemet a lehetséges komplikációk végett. Van 1 velem születtett nagyon ritka anyagcsere zavar betegségem és az egyik vesém nem működik. Az orvos elmondása szerint ha valami baj lenne velem és a babával, akkor ott nem tudnak megfelelőebn ellátni, ezért át kell menjek a SOTE 1. Számú Női Klinikára. Én ezt mind értem is, csak azt nem hogy miért most "találták" ki, hisz én ezt az orvost még a 13. héten kerestem fel és tájékoztattam is minden betegségemről...
Na mindegy! Egy a lényeg! Légyszives segítsetek nemkem. Hétfőn megyek a Klinikára. Szeretnék orvost választani, de azt sem tudom melyik szálon induljak el. Dr. Varga Istvánt ismeri valaki? Õ belgyógyász és szülész-nőgyógyász is. Esetleg szült valaki nála? Múlt héten találkoztam vele. Hozzá kellett mennem belgyógyászatra és nagyon kedves volt.De csak mikor hazaértem, akkor néztem meg a Klinika honlapját és akkor láttam, hogy ő szülész is. Nem tudom lehet-e nála szülni, de ha igen, akkor szivesen megkérném, hátha még el tud vállalni. Ha valamilyen infóval tudtok róla szolgálni, azt nagyon megköszönném. És ha tudtok még ma írjatok légyszi, mert holnap korán reggel indulok...
Előre is köszönöm mindenki segítségét!
papucikam
 
 


Szia!

Én Csabay Lászlót tudnám neked ajánlani, nagyon jó doki, nagyon kedves, türelmes és nagyon alapos. Varga dr-t nem ismerem sajnos.

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Scullyx- Köszönöm! Mikor szültél nála? És hogyan? Természetes, vagy császár? Egyébként ő milyen korosztály?

Köszi
papucikam
 
 


Szia papucikám,

én ismerem őt,a cukrom miatt kellett látogatnom.De mint szülészt NEM választottam volna!
Most elmegyünk itthonról,de ,ha gondolod este írok mailt bővebben,hogy miért nem...

Dóri
angelheart
 
 


Angelheart-Nagyon köszönöm! A részletes mailnek nagyon örülnék. Várom. Kép
papucikam
 
 


Angelheart
Engem is érdekel, hogy miért nem választottad volna. Én márciusban szülök nála. Írj nekem is. Köszi

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Angelheart
Cimem: scullyx@freemail.hu
Köszi

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Scullyx- Angelhart szerintem Dr. Vargáról akar írni...
papucikam
 
 


Amúgy a Klinikán hogy kell felfogadni egy dokit, ha már választottam? Nem tudom hogy csinálják ezt... Az előző orvosomhoz egy ismerős révén kerültem...
papucikam
 
 


Szerintem egyszerűen meg kell tudni, hogy mikor rendel és akkor megkérdezni tőle, hogy el tud-e vállalni. Én is ismerős alapján kerültem, így nem tudom.
Csabay nagyon jó szerintem, de igazából még egyik orvosról sem hallottam ott rosszat.

Angelheart lehet, hogy tényleg Vargáról akart írni.

Én márciusban szülök a Csabaynál, de a családban már többen szültek nála természetes úton. Nagyon alapos. 52 éves.

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Scullyx- Köszike! ;)
papucikam
 
 


Angelheart- Mikor írsz? Ugye nem felejtetted el?! Kép
papucikam
 
 


Katicuska,
igen, most csütörtökön lesz a fájdalomcsillapítás és a férj szerepe a szülőszobán. Gyertek, biztos jó lesz!
Hamarosan el kellene mennem egy terhestornára is, mert még csak könyből tanultam lélegezni Kép

Anyukák,
ti voltatok annakidején a klinikai tornán. Vagy az ember anélkül is tudni fogja mit kell csinálni?

Jujj, de jó! Albi hamarosan világrajön.

hoa
hoa
 
 


Hoa,

Én az elsőnél voltam tornán, akkor még volt idő, a második terhességnél már csak a fiam emelgetése jelentette a "tornát" Kép

Szerintem ártani nem árt, jól is esett az a mozgás, de szülni azért enélkül is lehet.

Nem tudom más hogy van vele, de amikor jöttek a fájások (a sűrűek, mert addig ki lehetett bírni gond nélkül)és lélegeznem kellett volna a tanultak szerint, hát én ugyan se nem láttam, se nem hallottam, nemhogy még számolgattam volna! Kép
De persze ezt szerencsére gyorsan elfelejti az ember!

Kópé
Vendég
 


Sziasztok!

Taláőn már világra is jött Albi!!!

Hoa,

én akartam járni terhestornára, de mindenféle fennforgás miatt csak itthon csináltam végül a Rubint Rékát. ( Ha leveszed a hangot, nem olyan idegesítő...Kép) De ezt is csak az előző terhességemnél, most nekem sem volt időm semmi ilyenre, de azért tényleg jó ha mozogsz vmit. A KLinika felkészítő tanfolyamár sem jutottam el nagy sajnálatomra, amikor el tudtam volna menni pont arra, ami a legjobban érdekelt, Bp legnagyobb dugójában ültünk...
De azt gondoltam, hogy ha nincs is fogalmam a légzésről, a szülésznő biztosan segít majd. Így is lett, nem nagyon kell azt előre tanulni, azonnal tudod csinálni, amikor elmagyarázzák. Én a kitolási szakban lélegeztem állítólag nagyon ügyesen, tágulás alatt kicsit hörögtem. De szülés végén mindenki tagadott, hogy nem is voltam olyan hangos.
Viszont a Kriston-féle intim tornát becsülettel végigcsináltam, azt ajánlom mindenkinek!

Katus
Vendég
 


Lehet, hogy a kitolási szakaszban jól jött volna a légzés, sőt állítólag ott van igazán értelme, de odáig sajna nem jutottam el... Kép

Egyébként a Sote tornán nekem az tetszett, hogy nemcsk torna volt, hanem bármilyen szüléssel, csecsemőgondozással kapcsolatos kérdést meg lehetett beszélni. Sokféle véleményt hallottam már a Tápainéról, de nekem "bejött".

A felkészítés viszont jó dolog, ha valaki ráér, érdemes elmenni, bár én többször rosszul lettem amikor érzékletesen elmesélték a gerincérzéstelenítés folyamatát. Kép

Kópé


Kópé
Vendég
 


Katus,
én is csinálom otthon a Kállay Ildikó félét, de az csak egy egyszerű könnyű kis torna. Persze nagyon hasznos, de nem tudom mitől kismamatorna. Azt hittem mikor megvettem, hogy légzést meg testhelyzeteket lehet tanulni belőle amit aztán vajúdáskor jól tud hasznosítani az ember.

Most jött vissza a kollegám szabiról, 3 hetes a kisfia. Közölte velem, hogy kihordani és megszülni semmi, de utána...! Kép

hoa
hoa
 
 


Lányok!

Legfrisseb:: Albert Nándor megérkezett!!!!!!!!
De oan friss az infó, hogy ebben a szent pillanatban hozták ki a csecsemőbe, még lapja sincs!
Most nagyon sok a dolgom, holnap jelentkezem.

oktober
73oktober
 
 


Sziasztok!

Gratulálok Albinak és az anyukájának is!
Van itt valaki aki ismeri Belics dokit és valami infóval tud szolgálni, hogy milyen orvos?
Előre is köszönöm.

Kép
blandrea
 
 


Blandrea!

Nyugodt szívvel bízd rá magad, rendes doki!!
oktober
73oktober
 
 


Blandrea!

Nyugodt szívvel bízd rá magad, rendes doki!!
oktober
73oktober
 
 


Zsuzsinak gratulálunk, Albinak gyors hozzászokást a világhoz és sok tejcsit!

Katus
Vendég
 


Sziasztok!
Régi bútordarab vagyok már a babaneten, de nem nagyon szeretek beleszólni a társalgásokba. Ellenben a SOTE topicot olvasom már három éve mindennap. Én is itt szültem két és fél éve a fiamat és most is itt fogom októberben a kislányomat.
Mindegyikőtök olyan nekem, mintha személyesen ismerném, ezért olyan jó találmány a fórum :-))))
Azért írnék most mégis, mert a Dóritól vagy október73-tól szeretnék kérdezni egy pár dolgot. Nem akarok tolakodó lenni, ha valami pozitív visszajelzést kapnék, akkor jelentkezem újra.
Előre is köszönöm, macskási(ldi).

Kép
Kép
macskási
 
 


Sziasztok Lányok!!!
Nagggyon sajnálom,hogy csak most vagyok,de kb. 5 perce van újra netünk,tegnap este óta vacakolt!Kép

Papucikámtól elnézést kérek,csak mostantól tudok írni,ha még esedékes a dolog.
ja,és egyébként igen,neked akartam a vargával kapcs.-ban írni.

Macskási.én emlékszem a nevedre!!!Amikor elkezdtem írogatni,elötte majdnem az elejére vissza olvasgattam,nagyon megmaradt a fejemben a neved.
Mi az,hogy tolakodó ???!!4Én örülök,hogy végre egy régi butordarab is felbukkant!!!
Mi van a többi régi bútordarabbal,mint pl. Pocok,Pildi????!!!
Kérdezz nyugodtan,ha akarod itt,ha akarod priviben!


És végül,de nem utolsó sorban,hatalmas nagy gratula Albertnek!!!!!És az Anyukájának is!!!!Kép


Dóri
angelheart
 
 


Sziasztok
Nagy gratula Zsuzsinak AlberthezKépKépremelem O is jol van es nem si volt olyan borzaszto neki a mutetKépKép

Hoa
En nem jartam a tornara,mert amugyis csaszar lett.De otthon azert tornaztam nehaKép

Macskasi
En is emlekszem radKépMiert nem jossz irni is ha
mar olvasol??KépGratulalok a kislanyhoz a fiu utanKép

Dori
Pocokek kulfoldon vannka mostegy hosszu ideig,es nincs otthon net.Bar a 3 kislany amugy is lefoglalja rendesenKép

Na es akkor par kep tolunk isKépKép

Kép
Kép

Kép
Kép
kataa
 
 


Angelheart!

Nem baj. Holnap is mennem kell a Klinikára... Még nem választottam orvost.
Leírod akkor mail-ben?

Köszi! Kép
papucikam
 
 


Leírom,majd este .Fürdetés stb...,aztán utána nekiülök.

Dóri
angelheart
 
 


Macskási
Én ugyan új topicos vagyok, de szivesen segitek, ha tudok. Akár itt, akár priviben: eeges@vipmail.hu
Az emileket naponta megnézem, a topikot is igyekszem, de ha nem bocsika. Igyekszem

Lányok!
Kettőig dolgoztam, de még mielőtt eljöttem nem látta adoki néni az új babákat,ill csak 1 részét vizsgálta meg a"csapatnak". Albi még nem került sorba, igy nem tudom, hogy mennyivel született, de holnap igérem pótolok minden mulasztást!

Kataa
Oan ismerős vagy nekem....Nem jártál véletlenül a PIC-en vagy a kora amb.-án???? Aranyos ez a kislegény!

Papucikám
Bocsi, hogy csak most irok. Ami Varga dr.-t illeti mint belgyógyász elmegy. Szülést vállal, sőt műt is, állitólag jól, de sztem ő öreg már ehhez. Gyere nyugodtan az ambulanciára, ott elmondod, hogy mi a gondod. Ha úgy itélik meg, hogy be kell feküdnöd, ne ijedj meg, mert nagyon profi a terhesosztály. Alapjáva véve szakmailag nincs gond senkivel, ezért ha úgy lakul bizz az ügyeletes orvosban. A szülőszobára mindig jut egy ügyelet vezető, ha a fiatal dokinak gondja támad ő ott van. Az ügy.vezető birálja el a császár szükségességét is. Nem minden doki adhat epidurált.
Kihagytam a ma reggeli össznépi értekezletet, igy nem tudom ki hová van beosztva. De ha oan spec. az anyagcsere betegséged, keresd Patrós docenst. Ami a gyereket illeti jó kezekben lesz!!!

oktober
73oktober
 
 


Angelheart- Oké! Köszi :D
papucikam
 
 


Papucikám!

Kinél voltál a klinikán? Ki vizsgált meg? Kivel beszéltél és mi mondtak?
73oktober
 
 


73oktober- Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Kép Ha jól vettem ki, te a Klinikán dolgozol?!

Örülök, hogy írtál az ügyeletes orvosról, mert pont attól féltem a legjobban. Ugyanis azt hallottam, hogy ott egyetemi hallgatók is gyakorlatoznak és nem akarom, hogy valaki rajtam tanuljon meg mindent, pláne a császárt...

Ma végül nem jutottam el a Klinikára, mert a belgyógyászomhoz kellett mennem teljeskörű kivizsgálásra és utánna akartam. Csakhogy negyed 6-kor keltem és fél 2-re végeztem. Már hazajönni sem nagyon volt erőm, nemhogy még a Klinikára menni.

Holnap viszem be a leleteket. Sajnos nem lettek túl jók. A fehérvérsejt 20 ezres lett, ami állítólag nagyon magas és fehérje van a vizeletemben. Továbbá genny és laphámsejtek... Kép

Szóval nagyon kivagyok, mert azt mondták, hogy bármikor beindulhat a szülés a leletek alapján és még nincs dokim.Csak legalább holnap reggelig bírja ki, mert iszonyú fáradt vagyok. Ledőltem egy picit, de nem sokat segített. Nagyon kimerültek a tartalékaim!

Megpróbálok bízni az orvosokban. Mást nem is igazán tehetek! Kép Remélem, hogy a kicsikémnek valóban nem lesz semmi baja!!!

Egyébként, ha így a 34. héten indul be a szülés, akkor mennyi az esély rá, hogy minden "simán" fog menni?!

Köszi még egyszer! Kép
papucikam
 
 


Kriszta,

most fürdenek...
Ne itgulj,nem soká írok,és megnyugtatlak!
És pihenj sokat!!!

DóriKép
angelheart
 
 


Kataa,

ez a haj nagyon jól áll!!!
És Alex is nagyon ari!!
Szerintem mind a kettőtökre hasonlít.Jól látom????

Dóri
angelheart
 
 


Sziasztok!
Gratulálok Albikának és anyucijának!
Remélem hamarosan lesznek részletek és fotó!
Ma voltam Bekénél, először találkoztunk.
Hétfőre beírt UHra, az a 12. hét vége,szóval belefér. Azt mondta aznap csinálnak nekem kartont a genetikán. Most nem adtam neki borítékot, mert nem volt vizsgálat, csak konzultáltunk. Remélem nem veszi zokon.
Kedves és közvetlen volt, és csak 1 órát vártam!

tudtok valamit arról, hogy van Béres csepp kismamáknak?
katicuska
 
 


Papucikám!
Igen a klinikán dolgozom, de ez most nem érdekes.
Hol is kezdjem.. Most ne azzal törődj, hogy ki lesz az orvosod és kinél szülsz, mert ha ilyen a az eredmény sokkal inkább az a fontos, hogy a baba körül rendben legyen minden. Az a baj, hogy ebben az estben akár hogyan is szülöd meg a babát ő valószinű, hogy kap antibiotikumot-megelőzendő más komoly betegségek kialakulását.
Nálunk nem dolgoznak medikusok!!!!!!!!!!!!!Kötelező gyakorlatok vannak, de természetesen felügyelet alatt. Itt bármikor bármi történhet, mi egy gyűjtő centrum vagyunk nagyon magas szakmai szinten. Nem engedhetjük meg magunknak a tévedésket.
Ne aggódj! Ilyen leletek birtokában holnap FELTÉTLENÜL gyere be a klinikára, menj a terhesambulanciára - már reggel korán. Ott keresd Ritát(főnővér), de ha ő nincs másnak is elmondhatod, hogy ki és miért küldött. Elmondják hogyan mit kell csinálni. De lelkileg készülj fel arra is, hogy esetleg befektetnek! nem ismerem a betegséged, de ilyen leletek birtokában ez nagyon is elképzelhető!
73oktober
 
 


73oktober- 29-én voltam a Klinikán. Az ügyeletes orvos vett fel. Dr. Rab Attila. Elolvasta a leleteimet, meg az összes papíromat. Nagyon kedves volt és maximálisan együttérzett velem! Azt mondta, hogy menjek el a szakorvosomhoz 1 teljeskörű kivizsgálásra és majd vigyem vissza a leleteket. Meg vigyek szakorvosi véleményt.

Ezt ma el is intéztem. Volt vizelet, ultrahang, vérkép, urológia...
Továbbá csináltak EKG-t és vérnyomásmérést. Meg is akartak katéterezni a rossz vizelet végett, de én ebbe már nem egyeztem bele. Lehet hogy ezért beszarinak, vagy rossz anyának tartotok és tudom, hogy mindent a babáért, de ez már nekem is sokkkk volt! A terhesség eleje óta volt 12 ultrahangom, 15 vérvételem, meg sem tudom számolni hány vizeletvizsgálatom... Továbbá 3* volt rajtam 24 órás vérnyomásmérő és EKG. Hozzáteszem gyorsan, hogy eddig minden rendben volt!!!

Nem tudom most mi okozhatja a bajt, de már nagyon félek!!!

Dr. Vargához meg az ügyeletes orvos küldött el, hogy elbírálja be kell-e feküdjek... Nagyon kedves volt és egyből tudta, hogy mi is a betegségem! Ez azért volt nekem nagyon fontos, mert eddig mindig én magyaráztam el mindenhol, hogy mi ez, ugyanis senki sem tudta!

Úgy éreztem, hogy egy kicsit megnyugodhatok, mert itt ezek szerint el fognak majd tudni látni, ha velem, vagy a babával bármi gond adódna a betegségem kapcsán. Ezért gondoltam őrá!

Végül kikönyörögtem, hogy ne kelljen befeküdnöm. Kisgyerekkoromban évegik voltam sajnos kóházban és mondhatom mély nyomot hagyott bennem! Egyszerűen nem bírom elviselni, nem tehetek róla! Kép

Remélem ezért nem ítéltek el és nem tartotok rossz anyának! Szeretnék jó anya lenni, de már így is embertelen, amit velem csinálnak az orvosok. Ezt úgy értem, hogy hetente csináltak meg minden vizsgálatot újra és újra, holott eddig minden rendben volt! De semmi nem elég úgy látszik!!!

És a terhesség elején azért fogadtunk orvost, mert nem vagyok egy egyszerű eset és szerettük volna hogy minden rendben menjen és ne legyen baj se a babával se velem. Ehhez képest semmi sincs rendben és semmi nem megy simán!

BP-től 35 km-re lakom. Sajnos autónk nincs, ezért Volánbusszal utazom fel mindig. Hetente kb. 1-2*, ami már nagyon megeröltető. Ez többnyire egész napos program szokott lenni. És egyáltalán nem tudok se nyugodt lenni, se pihenni. Pedig érzem hogy nagyon kéne!!!
papucikam
 
 


Bocs hogy ilyen hosszúra sikerült...

73oktober- Köszönöm, hogy elmondtad a véleményedet! Akkor veszek eg ymély levegőt és megpróbálok rá felkészülni, hogy befektetnek... Kép

Mit gondolsz? Az elmondottak alapján mekkora a baj? Mivel említetted az antibiotikumot, gondolom nagy! Mit jelent ez a babára nézve? Mi lehet a baja? És az antibiotikumtól nem lehet???

Szerinted mekkora az esély rá, hogy koraszülött lesz?

Nagyon köszönöm, hogy segítesz!!! Igazán hálás vagyok!
papucikam
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: