A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

zsebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
neked írom az 500. hozzászólásomatKépez mindent elmond,ugyiKép?
Vendég

zsebi,
asszem felvettelekKépfogadj elKép!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Csajok!
Mi is megjöttünk a mininyaralásból. Olyan jóóóó volt! Szupi hely ez a Várgesztes! Kép És tudjátok mi jutott ott eszembe, hogy szervezhetnénk akár jövő tavasszal oda egy topicos-hétvégét... Na? Látjátok, még ott is rátok gondoltam. Kép

Lesz a héten savoya??? És emelett nincs valakinek kedve eljönni az elevencenteres játszóházba??? Fel kéne mérnem ugyanis a terepet, mert szeptembertől újra indulnak az alapítványunk programjai, és minden hónapban szervezünk un. családi vasárnapokat a családjainknak, ami kora ősszel még szabadtéri progi lesz, de késő ősszel inkább játszóház. És felmerült az elevencenter is, csakhát előtte le kéne tesztelni...

Ja, és Doni pár napja egyedül alszik el!!! KépPersze a hüvelykujját hívja segítségül, de én ennek örülök!!! Viszont így megritkultak a szopik, mert eddig, ha nyügi volt cicire tettem, így volt, hogy akár óránként is szopizott, most viszont ha beteszem az ágyba elalszik ... sőt volt hogy próbáltam inkább szoptatni, de kifejezetten visszautasította... szóval mostmár ő se nagyon eszik sűrűbben 3,5-4 óránál. Viszont most nem nagyon hízogat valami fényesen, persze próbálok ezzel nem törődni (hm pár napja én nyugtatgattam Manót pont emiatt), mert pisi kaki van rendesen, és az éber óráiban folyamatosan vigyorog, gagyarászik, kurjongat, jár keze-lába... szóval bizos jó így ahogy van... Kép. Különben is, pont azt számolgattam, hogy akkor is duplázna fél éves korára ha heti 8-10 dekákat hízna, ha meg hízna átlagban heti 20-at, akkor féléves korára több mint nyolc és fél kiló lenne, és ez a mi családunkban lehetetlen, Petra még 1 évesen se volt ennyi Kép (na meg én se, meg papi is kb. 9 Kép ) Szóval látjátok: ennyit erről, hogy nem foglalkoztat a dolog Kép

na, lassan ágyba bújok, aztán holnap lehet, hogy megpróbálok kicsit visszaolvasni is...

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

bogárka,
de jó hogy itt vagy,hiányoztálKép
Vendég

Szerdai Maya?Rulez nektek ?

Juc és ADaKép
20170114224602

És 15 h-tól ?
20170114224602

Szia Sü_ti, írtam e-mailt. Üdv, Aurora
aurora8

Fibi: nem is igaz, hogy nem beszélek veled...a múltkor is írtam, hogy a fogakról nem tudok semmit....nem?

Moos: ügyelet Kép holnapra megkeresem neked a központi ügyelet telefonszámát, erre esküszik 2 barátnőm is...telefonban is nagyon segítőkészek, szóval oda megéri telefonálni (megsgom, hogy nekünk is ügyesen segítettek)

Gigi: apát csak ráfizetéssel adom...túl szép gyereket készített nekem, szóval sok pít ér Kép

Zsebi: felvettelek msn-re

Bogárka: Doni milyen kis ügyes...és az ujjszopcsi nem is olyan szörnyűséges, mit amennyre én féltem tőle, meg utáltam...és Várgesztes qrva jó ötlet...nézem is a honlapjukat

Aurora: sajna én nem ismerem Barna dokit

ööööööööööö mitisakartam még?

zapa ded beájultak (zapa belázasodott, de ez nála szokványos ilyen megterhelések után...pl. maraton, félmaraton ;), szóval no para) én meg itt hávájozok

biztos kihagytam valakit.... Kép

mindenesetre jó éjt Nektek!
Holnap nem úsztok meg!

Csóka
ada007

tudommár....Jnmesi, Ildi, Recca, Fic, Fibi: köszönjük a gratulákat...

Eszti: mondtam már, hogy Domibaba milyen ügyes?

és azt hiszem, hogy Kisün, Eszti, meg jómagam megalapítjuk az AlvóGyermekKlubot (AGYEK)...olyan klubalakíthatnékom van...
Gigivel is alapítottunk tegnap msn-en egyet, de elfelejtettem, hogy milyet, meg hogy mi is volt a neve Kép

No, mostár tényleg szunya.
Ada
ada007

Sziasztok!

Ada, apa nyakában érem van? Ez komoly? Nagyon ügyik voltak LH-val.

Moose, nem húzd fel magad, ügyeleten mit vársz?Kép
zanza

Szia csajok!

Na mar megint ANNYIT irtatok, nem gyozi az ember. De jok! A szovegek is (Ada, kulon :-)) meg a kepek meg a hirek (nagyreszt).

Moose,
Bethesda allitolag ilgen jo ugyeletben

Bogarka,
Vargesztesen hol voltatok? A kishazaknal vagy a varban?

Grina
grina

Proone!

Kimaradtam!!! Pedig irtam reszleteket is :-(
Kuldjem valahova melen?

Grina
grina

Kerdes!

Chicco Ponee XS-t hasznal valaki? Milyen??

grina
grina

Ada,

en asszem csak AGYeK szimpatizans lehetek, ha ejjel 1-2x ebredes es szopi van, mi? De az igyekezet megvan!!

g
grina

Ada: gratula apunak és LizaHannának a futáshoz. Mi is akartunk menni, de aztán mégsem, én mondjuk csak a rövidebb távra....

mennem kell, űvölt a gyerkőc

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Új vagyok a topikban és a segítségeteket szeretném kérni. Dr. Urbán Mártát választottam orvosomnak de nem tudom, hogy jól döntöttem-e. Aki tud valamilyen infot róla (poz., neg.)kérem segítsen! E-mail címem a profilomban megtalálható. Előre is köszönöm.

Gratulálok a babákhoz. nagyon aranyosak.

Moose!

Nekem is rosszak a tapasztalataim a János Kórházzal. Történetem hasonló a tiédhez, minket is az ügyeletes orvos küldött a kórházba, ahol kb. másfél órát várakoztunk (rajtunk kívül senki sem volt a rendelésen, csak orvost nem tudtak keríteni), aztán feladtam. Kb. 9 órakor indultunk otthonról és ekkor már fél egy volt...gondolhatjátok. Szerencsére a problémánk magától megoldódott. Remélem ti is jól vagytok azóta.
macskabajusz

Ada,
Dóci épp klubtag, így én is megyek szunyálni Kép

Macskabajusz,
van itt, aki nála szült, biztos tud segíteni! Kép üdv! Kép

vera
kisün

Sziasztok!

Ezek szerint én vagyok ma az első!

Tudtok nekem valami tippet mondani, mit kezdjek az egyre jobban fájó és bedagadó torkommal. Már alig bírok nyelni, de gyógyszert nem tudom mit lehet szedni a szoptatás alatt.

Mesi
jnmesi

Macskabajusz!

Én ugyan nem nála szültem, de szülés után a dokim rögtön szabira ment, így Urbán Márta vette át a felügyeletemet a következő 2 hétre.
Velem nagyon rendes volt, ha dokit kéne váltanom, lehet, hogy őt választanám.

Mesi
jnmesi

Mesi! Homeos szert szedhetsz. Nekem torokfajasra mindig segit a Homeogene nevu bogyo! Minden patikaban szokott lenni, nem is draga.

KépKép
fibi

Lanyok, ezeken az ugyeletes sztorikon teljesen kiakadtamKép

KépKép
fibi

A Tablabol Votiv is kimaradt, es mi isKép

KépKép
fibi

Mesi: én is a fentebb említett homeós gyógyszert ajánlanám ill. van Stodal szirup is az is homeós, az is szokott nekem segíteni. Mindkettő nagyon jó.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Macsek, en Urban doktornonel szultem tavaly, majd este irok melt, jo? Egyebkent az ady e. utcai ugyeleten voltunk, janos korhazba vegul nem mentunk be.

Juc, regen nem voltam nagyszaju meg reklamalos, sot, inkabb csendes, visszahuzodo (csak a baratneim tudtak, hogy valojaban utalatos vagyok Kép ), ugyhogy biztos el is felejtettek, hogy oda jartam... bar oteve meg meghivtak... szoval az ugy volt, hogy baratnem atkuldte az e-mailt, amit szetkuldtek: a cimzett rovatban ott van egy csomo fazon e-mail cime, aztan a level vegen felsorolnak negy embert, hogy ezek nem kaptak meg ezt a levelet, ugyhogy szoljon nekik, aki tud. Hat, en sem a cimzettek kozott, sem a level vegen felsoroltak kozott nem szerepelek Kép de majd irok nekik, hogy miaszarvan
moosejaw

Fibi, Johi!

Köszi a homeos tippeket!

Mesi
jnmesi

Moose,
szerintem is írj nekik, hogy miaszarvan Kép

Ada,
Dóci ma éjszakára kilépett a klubból Kép mert "reggel" fél6-kor már kelt... mondjuk párom éjszakázott egyet (ő fél6-kor feküdt Kép), mert egy anyaggal kész kellett lennie, szóval lehet, hogy a mocorgása ébresztette a lyányt... no mindegy, szerencsére szopi után visszaaludt, és csak 8-kor kezdett el énekelni Kép

Mesi,
én csak a rengeteg mézes teát (csipkebogyó-hibiszkusz-hárs stb.) tudom hozzátenni, és hogy GYÓGYULJ MEG!!!! KépKép

vera
kisün

Ildi: Te elégedett vagy a gyermekdokival? Én egy kicsit nem...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Moose,
még szerencse, h nem volt komolyabb baj! Vajon akkor is elküldtek volna? És végül kiderült, mi vérzett???

Jnmesi,
angol kieg. Még másfél év.

Savoya: nektek jó talit, mi biztos nem megyünk, az Eltén fogok könyölkölni órákra való bejutás végett Kép Kép Kép És valszín ide is kevesebbet fogok jönni, de azért igyekszem persze, suli úgyis csak 2x lesz egy héten. +3 másik nap, amire nem járok be. Kép
neet
neet

Éjjel Eszter csak 2x ébredt. Éljen!
Bezzeg a kutya kiszökött valami kutyabuliba, és csak 11 felé tántorgott haza. Most alszanak, úgyhohy én is ledőlök. Gyűjtöm az erőt: este suli...
neetKép
neet

Ada, igazad van! Remelem, meg tudsz bocsataniKép
Please!

KépKép
fibi

Suliba járók: hogy bírjátok gyerek mellett. Nekem a gyerek, a háztartás és egyebek mellett nem jut időm tanulásra. Pedig rám férne, szó se róla. De egyenlrőe nem fér bele az időmbe.

Ada: ugye te térképezted fel a tanulási lehetőségeket ingyé.... Miket lehet tanulni és hová kell fordulni?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

szerdai Maya rulez, nekunk a 15h is nagyon korrektKép

Bogarka, tegnap esti eszmefuttatasod nagyon tecccik! jo dolog, ha az ember meg tudja nyugtatni magatKép

Mesi, gyogyulast!

Kisun, ha a parlagfure allergias a parod, arra van kulon is egy szer: Ambrosia artemisioefolia 15CH napi 1x5 (ha a tunetek: szemhejviszketes, bo, vizes orrfolyas). nekem iden meg nem kellett, de itt lapul a szekrenyben, ha megis...

Neet, elismeresemKép. en tutira oregnek erzem mar magam ahhoz, h ismet az egyetem padjait koptassamKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Balint 3x ebredt csak, eljenKép
Neet, sulihoz sok erot!! Kép Savoyaba en sem megyek, mert tul messze lakunkKép

KépKép
fibi

Johi, en is fogok tanulni, egyenlore meg nem tudom, hogy birni fogom e. De azt vallom, ha valamit nagyon akarok, szakitok ra idotKép Szuksegem van vmi szellemi taplalekra, mert itthon befordulok... Maximum kevesebbet netelek es amikor bebikem alszik, akkor tanulok.

KépKép
fibi

áááááááááááááááááááááááááá
elnéztem a naptárat, és azt hittem hogy a 7-e csütörtök és akkor van nekem beiratkozás....ma reggel láttam meg, hogy szerda, és akkor akartunk Savoyába menni...

Jucussal mi dobtuk fel a szerdát, tudom, de mi lenne, ha esetleg csüti, vagy ha nem, akkor ne bántsatok, hogy ilyen hülye vagyok és a saját bolond agyam miatt hiányzok majd a Maya-ból szerdán, léciléci....

MEA CULPA mindenkitől Kép (most sírók, meg szégyellem magam)

bruhahaaaa
ada007

figyeljetek csak,
gyerekdoki ugyben lenne egy kerdesem, elsosorban azokhoz, akikhez nem jar ki: szoktatok neki "csusztatni" valamit?
azt meg mindnyajatoktol kerdeznem, h van olyan, aki elegedett a sajatjukkal? es esetleg nyugodt szivvel merne akar ajanlani is???

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi: egye kappan, megbocsájtok Kép
Johanna: mindent lehet tanulni, de cska állami intézményben van ingyé'.....nézd majd meg a felvételi tájékoztatót és válassz valami keresztféléveset...a beiratkozás napjára kell majd vined igazolást, arról, hogy tgyás-t kapsz...vagy oep-től, vagy teve u-ról, attól függ kitől kapod a zsét

Neet: számolj majd be a suliról Kép várunk

Vik belázasodott, úgyhogy itthon van, de tanul, mert du. vizsgázik, szóval olyan, mintha nem is lenne itthon

Csóka
ada007

Na, visszaolvastam, csak az a baj, hogy már semmire sem emlékszem belőle Kép ... megmaradt a terhességi amnéziám... tudom, tudom, jegyzetelni kellett volna Kép

Üdv minden újnak, és visszatérőnek!!!

Fibi!
A házunk azért nem akkora, de a kert elég nagy, és a csajok azt mondják szép is Kép (na jó, szerintem is, csak nem akarok itt felvágni) Kép

Zálika!
Ugye Te kérdeztél Balogh dokiról? Én kettő kőcöt is szültem nála, ketteskét 10 hete, úgyhogy kérdezz nyugodtan bármit!

Várgesztes: a villaparkban voltunk (Grina! Nem olyan kis házak ezek: 120 nm), és azért jutott eszembe a közös mininyaralás, mert sok baba volt, és az élményfürdő egy paradicsom a kőcöknek Kép Valamint szupi jó a levegő, hisz a háttérben ott az erdő! Kép A házakban 4 család fér el (pontosabban 8 felnőtt, de kiságyat adnak ingyen, most Doni abban aludt Petra meg köztünk), és 3 éjszakára 66ezer péz volt az egész ház, úgyhogy szerintem nem olyan vészes az összeg... Kép

Ma nekünk is jó éjszakánk volt, Doni már este fél 8-kor aludt, majd ébredt 2-kor és fél6-kor és aludt még fél 8-ig. Kép Szóval egyre jobb a kiskrapek alvókája, emlékezhettek pár hete még itt rinyáltam, hogy 2 óránként ébred éjszaka...

Savoya rulez!!! Kép Elevenes játszóház esetleg csütörtökön??? Gazdagrét környékén lakók? Zsanci? Zsebi? Vagy bárki más???

Na megyek, Petra pörög ezerrel...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Recca,
hálám üldöz latinul is KépKépKép megyek és beszerzem. Páromat most már tényleg elzavarom egy homeopátiás rendelésre, mert szerintem egy megelőző kúrára is nagy szüksége lenne, nagyon megszenvedi a parlagfűszezont Kép

Neet,
drukkhegyek mennek, majd számolj be, mi volt!!!! Kép

Dóci most pakolta ki az egyik virágcserepet, nagy örömömre...

vera
kisün

Bogárka,
mininyaralás ötlete rulez, mi megyünk Kép Csütörtök: azt hiszem, még nem merem vinni Dócit, taknyos még, valószínű, hogy már nem fertőz, de jobb a biztonság Kép

v
kisün

Recca,
gyerekdokinak boríték? Hát az már nagyon durva!!! Hogy a gyerekeket se lássák el lóvé nélkül? Na neee!!

Hogy elégedett vagyok-e? Eddig E egyszer volt beteg, megvizsgálta, gyógyszert felírta, baj elmúlt, szóval asszem elégedett vagyok. Mit kéne még tennie? Oltásokat beadja, vényt aláírja... mi kell még egy dokitól? Õ sem az a babusgatós, fejet simogatós doki, de nem is hiányzik. Pláne, amennyit találkozunk vele! Ja, meg vagyok elégedve vele. Kép A hentesnek sem borítékolok, hogy simogassa meg a fejem a husik felett. Kép Egyáltalán mit "kell" elvárni egy dokitól? Ismerje fel a bajt, lásson el, azt jóvan. Tudom, hogy ezzel vitát szítok, de így gondolom. Miért pont ők a "kivételezettek"? A buszsofőr se visz neki egy fának, ha nem fizetsz, és a tanár sem tanít hülyeséget direkt. Ezek legalább olyan fontos dolgot végeznek, mégsem fordul meg senki fejében, hogy lejattolja őket. Csak mert a dokik "élőben" csinálják? Szóval mert ott azonnal látszik az eredmény? Nem értem. Hagyom.
neet
neet

Ada: és másoddiploma is? és mit fogsz tanulni? csak kiváncsiskodom egy kicsit...
Ja és én is elnéztem a napokat, anyóst felrendeltem kilencedikére csütörtökre, majd néztem a naptárt és láttam,hogy az nem is csüt. hanem péntek, úgyhogy muszáj lesz átszerveznem. Dógozni megyek pénteken. Már várom, jó kis idegenvezetés, az mindig jó.

Tanulás: nekem is lenne kedvem, de engem kimerít egyenlőre a már említett dolgok. Lehet, hogy öregszem. :-))

Neet: hiányoznál, úgyhogy gyere amikor csak tucccccccc, tuccccccccccccc.....

Recca: ezek szerint te sem vagy elégedett a gyermekdokiddal. Ez jó, mert Te voltál a másik nem elégedett szentimrés rajtam kívül. Most meg egyikünk sem elégedett a gyermekdokijával. Én találtam egy nagyon jót, de Õ maszek alapon dolgozik. de megcsinál minden kötelezőt persze. Több helyről hallottam, hogy jó. Most nagy döntés elött állunk mi is, de még nem merem otthagyni a régit. Régi? összesen 3 alkalommal voltunk, de nem vagyok tőle elájulva.

Savoya: nekem is inkább szerdán rulez. De csüt is megoldható.

Fibi: és Te mit fogsz tanulni.

Mesi: ha itt leszel szerdán mehetnénk együtt a savoyaba is. Mit szólsz?

johi

Kép
Kép
johanna1975

Neet: igazad van. De pl. enyém gyerkdoki nem jön már ki, mert az elején nem adtam borítékot. Ez nekem nem szimpi. És igy egy 8 hetes babóval kellett a legnagyobb esőben odacaplatnom, időpontra. Vártam majd fél órát, mondom előre egyeztetett időpontra mentem. Gyerek megetetve, tisztába téve, idő kiszámitva. Persze a csúszás miatt álmos lett, ettől sírt. Dokinéni közli, hogy a gyerek hisztis vagy valami hasonló, mivel csúszás volt a szurcsin kívül semmire nem volt időm, pedig még lett volna kérdésem de a kövi csaj már mesztelen volt. Ja és adott időpontot 3 hós oltásra úgy, hogy nem telik el a 4 hét és be sem fogja tölteni a 3.hónapot. Na ezt nevezem én nem jó dokinak.

Borítékot durvának és undorítónak tartom.... és tök igazad van, abban amit leírtál. Ha pénzt akar sokat keresni, menjen magánorvosnak. De egy 8 hetes babának nincs keresnivalója a betegrendelésen de még szerintem a tanácsadáson sem, mert azért oda is sokan járnak.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi!
Ha nem telik el 4 hét, és még nem lesz 3 hós el ne vidd!!! nekem a védőnő kifejezetten mondta, hogy nem lehet előbb oltani...
Boríték: én ha kijön adok. Nekem megéri, hogy nem kell egy csecsemővel odamennem, várnom stb. De csak a 2 és a 3 hósat tudja kihozni, a többi miatt úgyis menni kell majd. Ha Petra beteg volt akkor is kihívtam, mert nem akartam a beteg gyereket autóba ültetni, többi beteg közé vinni, váratni stb...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johi, ez nagyon durva! 8 hetesen tenyleg nem kene rendelobe cipelni. En nem adtam boritekot, csak egy doboz bonbont, es 3 honapos koraig kijott hazhoz. Aztan mar nekunk kellett vinni oltasokra, amugy 2ezerert kijott volna...

En pszichologiat fogok tanulni, ha ISten es Balint is ugy akarjaKép

Ada, koszi a joszivusegedetKép Te mit tanulol majd?

Bogarka, a kepek alapjan tenyleg szep a kertetekKép Vargesztesen mi 2 eve voltunk ceges rendezvenyen, kiraly a hely naggggyon!!Kép

KépKép
fibi

Szia Lányok!

Mi a Balcsin voltunk a hétvégén, ezért nem jelentkeztünk. Szerencsére klassz volt az idő így szombaton még fürdeni is tudtunk. Viszont történt velünk egy nagyon gáz sztori. Sétáltattam az alvó Lillust a kétsávos bicikliúton(az auto úton csak nem)és nekünk jött egy biciklis. Pedig már messziről látott, én le is húzodtam és a hülye nem nem tudott lassítani és felénk kapta el a bicikli kormányát, aminek az lett a következménye, hogy a kormány beleakadt a kocsi napellenzőjébe és vitte magával a kocsit. Tehát majdnem kikapta a kezemből és majdnem felborította. Már 45 fokos dőlésből tudtam visszakapni. Ha a gyerek nem lett volna beszíjazva tuti kirepül. Annyira megijedt, hogy nem kapott levegőt a sírástól. A legszebb, hogy én lettem leb....va, hogy mit keresek a bicikli úton, ami lakott területen szerintem a járdaként is funkcionál. Szerencsére a gyereknek nem lett baja, így a biciklis mint aki jól végezte dolgát továbbment és annyit se mondott bocsánat. Az volt a legszarabb, hogy a gyerek megnyugtatása mellett nem tudtam leordítani a fejét és ezért iszonyat feszültség maradt bennem. Most meg tudnék verni minden bringást.Ja egyébként pontosan 6 biciklis volt egy rajban és aki nekünk jött az egy fiatal fiú volt és a felnőtt vezetőjük kérte rajtam számon, hogy miért itt megyek.

Azért nem gondoltam, hogy már a biciklisektől is tartani kell.Kép

Zsanci, zanza akkor én is felveszlek benneteket msn-re.

Gigi!
A mi msn címünk yope@freemail.hu

Kisün!
Dóci tök ügyes, hogy így átvészelte a minikórt, meghogy már külön szobában alszik. Mi még együtt, de ebben a hónapban tervezzük a különköltözést.
Figyú már 2-szer is kérdeztem, hogy van-e kedved játszózni velünk, de nem jeleztél vissza semmit. Ez azt jelenti, hogy nincs?

Moose!
Szerintem márciusban már geírtam, hogy mennyire kiborított az ügyelet engem is, amikor Lillus influenzás volt. Én megfogadtam inkább egyenesen beviszem a Heim Pálba, de ügyeletre nem viszem. A kórházból úgy sem küldenek el.

Ada!
Nagyon kis klassz család vagytok tik! Sokat nevetek én is a sztorikon, amiket írsz! Mintaértékű a maratoni teljesítményetek!KépJók a képek is!

Pocak!
Édes a babód! Remélem az én következő szülésem is ilyen gyors lesz!

Savoya talira nekünk is jobb lenne a csütörtök. Na hogy dönt a társaság?
beetrix

recca
igen énKépén nagyon elégedett vagyok!!!!!!!!!!!!!!!bálintnak 2hósan tüdőgyuszija volt mert nem vették észre hogy szamárköhögése van..Képő volt a 3. doki akinél voltunk,felhívtam,aznap este vihettük is a gyereket.megvizsgálta és rögtön utána mondta hogy szamárköhögés gyanús....másnap vérvétel és be is igazolódottKépfél év volt mire kigyógyultunk belőle,addig folyamtosan minden hurutos szart elkapottKépszal elég sokat mentünk hozzá,öröm nézni ahogy bánik a gyerekkel és egy nagyon nagy szaktudású dokinak tartom.a bökkenő hogy magánba rendel csak a margit körúton budán......és nem megy házhoz,neked kell vinni.mondjuk ez nekem azért nem gond mert itt a halál f@szán senki nem megy házhoz,mindenkinek mindenhova magának kell menni.....szólj ha érdekelKép

gigi
Vendég

Beet, tenyleg felhaboritoKép Hülye köcsögök!

KépKép
fibi

Beet: ez nagyon durva. Azért nem minden bicajos hülye. Mert én sokat tekerek, de óvatos vagyok és gyerkőccel is akarunk majd menni. Szerintem van hülye és nem hülye bringás, ez valszeg gyalogosan is f... lett volna. Sajnálom Lillust, de még szerencse, hogy nem lett semmi baj.

Bogárka: én eleinte nem akartam fizetni, aztán gondoltam a 3. alkalommal adok neki egy 5ezrest úgy az egész addigi teljesítményéért, erre lemondta a randit és telcsón megkérdezte, hgoy minden rendben van-e. Hát szerintem ez nincs igy rendben. Na de 3500ért van tuti jó magánorvos akkor lehet, hogy váltok. Még gondolkodom, mert ugye visszaút akkor már nincs.
És szerinted lehet olyat csináln, hogy odamegyek a megbeszélt időpontra, mert azért szeretném hogy lássa és a szurit nem kérem? vagy akkor már Õ automatice döfni fog? Nem akarom szegényt kitenni még ennek, meg hát ugye a kivezetőjét sem fogom neki beadni elötte.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Gigi, a halal f@sza az pontosan hun van?Kép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: