A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet,
szerintem Bogárka füve műanyagból van, mert olyan szépet egyszerűen lehetetlen itthon gyártani Kép

VOTIV, HOGY VAGYTOK???
kisün

ja és ANCSI, mi a helyzet? Kép
kisün

Na, monológot befejezem Kép
kisün

Ezt nem is hiszem el! Meghogy 2 napos koratol! Ez a Doci is muanyag lehet Kép
moosejaw

Igen, mi is gyanítunk valami ilyesmit Kép de elég ciki, hogy én nem is voltam kialvatlan, rejtegetem is, mert szülők tömege lincselne meg... basszus, most lebuktam... áááááááááááááá Kép
kisün

Kisun, ez nem semmi, aldas ez a DocigyerekKép Igen, mi egy szobaban alszunk, mivel hogy nincs többKép

Moose, nemtom, miert nem valaszol Neked Blaye. Nekem meg Ada nem reagal sosem, biztos nem irok eleg vicceseketKépKép

FibiGyerek

KépKép
fibi

Mosse!

Hova kell meghívni téged?

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Eszti!

Férjem nagybátyja erdőszélen lakik és szokott vadászni! Bár már van egy pár kutyájuk, azért, ha ez a vadászoldal nem jön be, akkor felhívom! Meddig van határidő?

Fibi!

Délelőtt gyümölcsöt, délután főzeléket adok Timinek és most kezdtük el a husit! Bár inkább csak a szopi kellene neki, kanalasat csak pár kanállal hajlandó enni!
Éjjel 1X kel általában, de amikor meleg volt kint, akkor volt, hogy 3X is!
Barátnőmnél is ez volt, mint nálatok! 1 hónapig csinálta, hogy éjjel 2 óránként etette a babát, aztán rájöttek, hogy ez így nem megy és szép lassan visszaszoktatták! Ha felébredt, akkor megpróbálták megnyugtatni, hátát simogatni és így visszaállt a rend és már csak 1X szopizik éjjel! Lehet, hogy Bálintnál is ez lehet, nem?
ildi76

Moose!

Már a suliban is ilyen kis reklamálós voltál?Akkor lehet,hogy azért nem hívnak meg mert tudják,hogy úgy is fogsz reklamálniKép

Juc
20170114224602

Fibi,
hát igen, akkor külön szoba nem megy Kép de amit Ildi ír, az használhatónak tűnik Kép
kisün

Mesi!

Tetszik ez az asztali jelenet! Jó lehetett!Kép

Moose!

Mikor lesz az osztálytalálkozó? Lehet, hogy nem ért oda a meghívó? Nem tudod ki szervezi? Én felhívnám és megkérdezném! És, ha elfelejtett, akkor jól lecseszném!Kép
ildi76

Sziaasztok,

Két napig nem vagyok és nagyon sokat termeltek, vissza sem tudom olvasni.

Mesi: jó volt a séta, bár rövid... remélem sétálunk máskor is. nekem is tetszik az asztalos történet...:-))

Mi voltunk a Balcsinál egy napot és utána Agárdon is egyet. Még maradtunk volna, de leánykám annyira vigasztalhatatlanul sírt, hogy jobbnak találtuk feljönni a kis helyére és itt tényleg jobban is aludt a kis drága.

Nem találom, valaki segítsen: mi történt Istókkal (Votivval)?

Ada: leánykád cuki.. mit keres egy fakanál a játékok között? vagy azzal fegyelmezitek? ez csak vicc, tudom, hogy nem.....:-))

Most megyek etetni

Kép
Kép
johanna1975

köszi mindenkinek az aggódást, tegnap reggelre szerencsére szinte minden elmúlt
este 7-től reggel 9-ig aludt Isti!!! szóval hatalmasat
aztán még napközben kicsit diétáztunk, csak tejpépet kajcsiztunk, este meg jött a nagymama (anyám), és mesélt, és Isti viháncolt én meg majdnem elaludtam, és nem értettem, Isti miért nem figyel, amikor ennél szebb nincs, ahogy a mama mesél
-lehet, hogy mindenkinek a saját mamája meséje a legjobb? Kép

végül én altattam el a fiamat...

és aptyukkal elmentünk a válogatott meccsre - még életemben nem voltam, és most nagyon győzködött, aztán lassan mindegy hová, csak kicsit menjek Kép
szóval elmentem, és egész jó volt, bár sok eccerű ember volt és még ennyi szotyihéjat nem láttam összesen életemben... legközelebb vinnem kell kukkert, mert kiderült, hogy távolra tök rosszul látok - jójó, tudtam már, csak azt nem, hogy ennyire...

Fibi, C-vitamin: mi az oldszkúl ampullásat "fogyasztjuk", recipére kapjuk
reggelente még szopizik Isti, de ez már nagyon a vége

tegnapelőtt abbahagytam az esti fejést - majdnem 8 hónap után - és valami hiányzik az életemből? nem!!! KépKépKép najó, eddig se magamért csináltam...

fiam tegnapra annyira rendbejött, hogy míg én lapotzártam, ő bekapcsolta apja kisrádióját, betekerte a Radio Cafét, Beastie Boys-t hallgatott, és közben egy megapakk peluson ugrált
(aztán leböfizte a rádiót... - de apának ilyeneket nem mondunk el Kép)
büszke vagyok a fiamra, hát nem ennivaló? Kép

na, mindjárt itt vannak a fogadott gyermekeim, úgyhogy irány a konhya, nagy reggelicsinálás

PS, pasimtól kaptam egy szépségszalon bérletet anticellulit testtekercselésre!!! állat

votiv 8)
votiv

Kisün, ugye Dóci is jól van már?

Moose, Nyuszid édes!!! de vajon honnan jön ez az autós szenvedély? Kép ha nem vigyázol, még kaszkadőr lesz, vagy rendőrnő Kép
Blaye nyaral...

Ildi, én csak heti 1-2x adok Istinek húst, de csak mert mi sem vagyunk nagy húsevők
és csak pulykát, mert az a legkevésbé antibiotikumozott

votiv 8)
votiv

Votiv,
örülök, hogy Isti jobban van!!! KépKép anticellulit: és ez szerinted céééélzáááás? Kép azért én egy nagy csokor vörös rózsának vagy egy kényeztesdmagad wellnessbérletnek jobban örültem volna KépKép Foci: belenéztem tegnap, de magyar fociválogatottat elvből nem nagyon nézek (fúj én idegenszívű) Kép legalább soksok gólt lőttek és nem égtünk le.

szentimrében szülni jóóóóóóóóó Kép
kisün

Votiv,
ps-re: Dócinak szintén elmúlt tegnapra, mostanában ő is gombérzékeny lett Kép
kisün

Jó reggelt !
Nagyjából visszaolvastam !

Isti, Dóci ! Szegények Kép , de ahogy látom szerencsésen már túl is vannak rajta !!!

Moose ! Mi az hogy nem hívnak meg ??? Mondjuk nekünk is idén lenne a 10 éves , de gyanítom senki sem szervezi meg , csakúgy , mint 5 évvel ezelőtt Kép vagy inkább Kép

Képzeljétek Áronnak kibújt a két alsó foga , meglepő , még 5 hónapos sincs , viszont a jó hír , hogy szinte észre sem vettük.

Mindenkinek további szép hétvégét !

Kép
Kép
greenolive

Ildi, koszi Kép Nem tudom, mert Balint szinte mindig sokszor ebred, es sem dajkalas, sem mas nem segit, csak a cici kell neki.

KépKép
fibi

Ildi!

Megköszönném ha megkérdeznéd. A kutyus nem az enyém én sosem tennék ilyet! Ezt a mélt egy bnőmtől kaptam aki szintén vkitől kapta. Bár van egy teló szám és ha tudunk segíteni már hívom isKép

Moose!

Köszi az ötletet. Megpróbáljuk.

Green gratula a fogcsikhozKép már én is nézem mikor tájt jöhetnek, mert már látszik neki inyen keresztül, bár még nem fehérlik, de tökre látszik, meg érződik isKép Remélem Domi is úgy bírja majd mint ÁronKép
eszti25

Kisün.

Én unatkoztam tegnap este, mert apa lagziba vót, és én teljes egészében megnéztem a focit. 25 év alatt nem sok ilyen fordult elő h én magyar focit nézek! De tegnap nagyon kellemeset csalódtam a fiúkban! Nagyon jót alakítottakKép végreKép 4 gól volt de sajna abból csak 3at adott meg a (hülye) bíró! Pedig a 4dik is szép volt!
eszti25

Eszti,
igen, egész jól játszottak, és ami még szembetűnőbb az utóbbi évekre visszanézve: végigfutották és -dolgozták a meccset Kép
kisün

na ennél offabbak már nem nagyon lehetünk Kép
kisün

közelről nézve azért elég lusták voltak Kép és a védők nagyon bénák is, soha nem passzoltak pontosan Kép
Eszti, a vége 4-0 lett, csak hogy okoskodjak Kép

cellulitisz: inkább striáim vannak, de nem árthat egy kis tekercselés
virág: a szívem megszakad a levágott gyönyörűségekért, cserepesünk meg már annyi van, hogy valószínű a költözés miatt több "gyermekemtől" is meg kell válnom KépKép
van pl. egy embernagyságú datolyapálmám, amit egy általam lecsócsált magról ültettem-neveltem, vagy 12 éve...

votiv 8)
votiv

Ti hallottatok mar olyanrol, hogy a magantanar hazhoz viszi a gyereket is? Mert megkerestek, hogy tanitsak ket tininek angolt Matyasfoldon, es en mondtam, hogy ha vihetem Balintot, elvallalomKép Gondoltam, a delutani alvasa utan ha jokedvu, eljatszadozik masfel orat talan ott mellettunk, vagy nagy hulyeseg???
Most visszahivnak nemsokara, ha megtanakodtak...

KépKép
fibi

Votiv, tökjo, hogy Istok jobban van!
Koszi a valaszt, de miaz, hogy oldszkul ampulla? meg sosem hallottam. Isti amugy hogy all alvasilag?
Na, mennem kell gazolniKép

KépKép
fibi

Votiv,
ja akkor más, azt hittem szmájlihiány enyhe rosszállást takar Kép

Most néztem bele a "másik" szentimre topikba. Kicsit szerencsétlennek tartom ezt a kettősséget, mert azok, akik újak, és az orvosokról vagy a kórházról szeretnének valamit megtudni, ott kötnek ki, és nem igazán tudnak nekik segíteni Kép
Egyáltalán tudja valaki, miért kell egy kórházról KÉT topik? Mert oké, hogy szerteszéjjeloffoljuk, de mindig segítünk Kép és nagyrészünk remélhetőleg még fog is a szentimrében szülni Kép
kisün

Sziasztok Lányok, egy kedves topic társ hozzátok irányított. Szeretnék érdeklődni dr. Barna Péterről? Milyen orvos? Van-e magánrendelése? Vagy csak a kórházban rendel? Mikor? Tel. szám? Orvost és kórházat szeretnék váltani és ő nagyon szimpinek tűnt. Köszi.
aurora8

Aurora,
üdv Kép Ez a fiatalabb Barna-doki? Mert ő marha aranyos, nem nála szültem, csak a kórházban találkoztam vele, de nagyon szimpatikus-kedves volt Kép

vera
kisün

és van itt egy táblánk, itt megnézheted, ki kinél és mikor Kép

http://proone.fw.hu/szentimre.htm

Sajnos Barna Pétert nem látom, de hátha tud valaki elérhetőséget.

vera
kisün

Szia Vera,igen, róla van szóKép)
Velem is nagyon rendes volt, pedig úgy estem be az éjszakai ügyeletreKép(
Nem tudok róla sokat csak annyit,hogy még szakorvos jelölt, így nem tudom vállal-e betegeket, van-e saját rendelése, (magán is) stb. Bár mondjuk 3 hét múlva hozzá kellene mennem kontrollra, de azt sem tudom mikor rendelKép
aurora8

Sziasztok,

Szerintetek nem korai a 3 hós oltást megkapni a betöltött 3. hónap elött... Én szerintem mivel az egy brutál oltás én várnék vele legalább a 3.hónapig. mert Fanni be van jegyezve korábbra, de én tartok tőle, mivel az nagyo brutkó. Mert szerintem nem véletlen, hogy előírják, hogy mikor kőőőőőőőőő kapnia.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Hi Babes!

Itt egy büszke anyuka jelentkezik:
LIZA HANNA SIKERESEN TELJESÍTETTE ÉLETE ELSÕ FÉLMARATONJÁT. Jelentem.

Kép

itt épp engem keresnek Kép
ada007

és még egy
Kép
befejeztem Kép
ada007

ada007

Aurora,
ha itt senki nem tudna semmit, akkor érdemes felhívni a kórházat - a honlapjuk egyébként http://imreszul.neologik.hu/ ez a szülészet honlapja - ott biztos tudnak valamit mondani Kép

Ada,
szuperek vagytok, főleg LizaHanna Kép taliképek megnézve, és jóóók Kép

vera
kisün

Sziasztok!

Fibi!
Mi éjszaka még 1-2x felkelünk, bár egyszer már előfordult, hogy fél 10-től reggel 5-ig alud Zsoltika. De azóta még nem ismételte meg et a teljesítményt.

Neet!
Az ELTE-n milyen szakra fogsz járni?

Eszti!
5 hetesen megfordult? Akkor nagyon ügyes! Én már alig várom, hogy Zsolti is csináljon valami ilyesmit.

Proone!
Én lemaradtam a tábláról! Jnmesi/27/Zsolti/2005.07.11. császár/Dr Bencsik András-v, Vastagné Nagy Éva-v. Nem tudom, az adatoknál jó sorrendet írtam-e.

Johi!
Szerdán megint megyek!

Auróra!
Engem is Barna Péter vizsgált meg, mikor elkezdtem vajúdni, nekem is szimpi volt.

Ada!
Édi a sportos babóca! Gratula neki a táv teljesítéséhez.

Mesi
jnmesi

Ada!

Köszönjük a képeket! Tök ügyi vagy, hogy mindenkit lekaptál!Kép Timit meg épp a zörgős könyvért folytatott harc közben!Kép
Jók a Maratonos fotók is!Kép

Eszti!

Csak jövőhét hétvégén tudom a kutyust megkérdezni, ezért kérdeztem, hogy meddig van időnk! Egyébként sajnos nem sok a remény rá, hogy be tudják fogadni párom nagybátyjáék! Van már 5 kutya és már nem egyedül vannak a tanyán, lettek szomszédok és reklamálnak a kutyák miatt! Ezt most mondta párom!
ildi76

Most nem olvastam meg, csak hirtelen felindulasbol begepelem a mai sztorit:

Gyerek fel-le gyalogol a lakasban (felnott felugyelettel), egyszercsak valamitol piros az alla meg a keze, nezem, szimatolom, hogy vajon osszekente magat valamivel vagy ver, hat ver Kép de nem esett el, ugyhogy vagy valamelyik jatekkal sertette fel valahol a szajat, inyet, vagy csak siman leharapta a nyelvet, de nem sirt, meg nem nyifogott, meg semmi baja nem volt latszolag. Probaltam felfedezni, hol verzik, de nem sikerult, talan a nyelve hegye alul, de nem biztos. Mindenesetre mivel nem akart elallni (nem volt veszes, nem folyt nagyon, csak ahanyszor a szajaba nyult, olyan lett a keze) es mivel mikor maskor beutotte magat es verzett az inye, mindig szinte azonnal elallt, ezert inkabb felhivtam a gyerekorvosi ugyeletet (ha valaki meg ide tartozik: vigyazzatok, mindenhol II, henger u. van, de valojaban II, ady endre u. 1.) es egy noci azt mondta, hogy persze megnezik, menjunk. Odamentunk, egy ven hulye gyerekdoki gornyedt egy szeken, kb szazszor elmondtam neki, mi van, o meg ketszer elkerdezte, hogy ez veres nyal-e (iyen baromsagot, hat persze, hogy az, hiszen a ver keveredik a szajaban a nyallal, tamaszkodjon csak nyugodtan az anatomiai ismereteire, de miert erdekes ez? ha nem a szajaban verezne valami, hanem kitudja hol, akkor is keveredhetne a nyalaval, biztos csak valami altudomanyosat akart mondani, hogy lassa, aki bejott kozben, hogy dolgozik), eszebe sem jutott megnezni a gyereket, inkabb a papirjara rajzolgatott es aztan kibokte, hogy menjunk at a Janos korhaz gyereksebeszetere, ilyen esetekben oda kell menni. Hat, irto pipa lettem, mert 1. miert mondjak telefonon, mikor elmeseled, mi a baj, hogy megnezik, mikor megsem 2. miert olyan suket, vak, szenilis ven hulye f.sz.k.t alkalmaznak, akik csak szazadikra fogjak fel, amit mondasz nekik 3. egyaltalan miert hivjak magukat orvosi ugyeletnek, ha meg ennyire sem kepesek, hogy megnezzek, hol verzik a gyerek! tenyleg, milyen eseteket latnak el az ugyeleten? szunyogcsipest? Tisztara kiakadtam! csak tudnam eu. miatt hol kell reklamalni. na mindegy, atmentunk a Janos korhazhoz, de akkor mar ugy tunt, elallt a verzes es apa igy mar nem akarta, hogy bemenjunk, mert meg elkapunk valamit, ugyhogy addig setaltunk kicsit, amig meggyozodunk rola, hogy tenyleg elallt-e es amig kitalalom, hogy igy is be akarok-e menni, hogy azert nezzek meg, vagy nem. Es setaltunk egy csomot valami marha meredek kornyeken, ameddig csak utca meg "hegy" volt felfele, aztan vissza es hazajottunk. Hat, remelem nem kell majd gyakran ilyen ugyeletre mennunk, ahol nem latnak el Kép
moosejaw

Votiv, szuper, h Isti ilyen pikkpakk meggyogyult!!

Fibi, egy probat biztosan meger. az mas kerdes, h egyaltalan nem biztos, h a lurkonak pont akkor lesz kedve magaban eljatszogatni, amikor ti tanulni akarnatokKépKép

Ada, a kepek rulezek. a csaladodra pedig buszke lehetsz!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

aurora,
nekem van egy mobilszámom tőle és ha dobsz egy mailt a gigi83kukacgalambpontnetre válaszolok rá és elküldömKép
sztem marha jól választottál,nem nála szültem de neki adott volna át a dokim,3szor taliztam vele és baromi jó fej,a szülőszobán hülyére röhögtem magam tőleKépszal nekem tök szimpi,ha egyszer váltani kényszerülnék hozzá mennék,de hangsúlyozom nem áll szándékombaKép

votiv,
te meg engem nem szeretszKép kérdeztem hogy ez a 10 db dpt kivezető mind a 3 oltást kivezette e és nem válaszoltál,szomrúgigi

ada,
apa jöhetKép

moose,
sajna mi is tapsztaltuk hogy ha "csak úgy" beállítasz valahová pont lekakilnak......azóta járunk magánba a gyerekkel......siralmasKép

gigi
Vendég

Sziasztok,

Megjöttünk, nagyon jó volt, hoztunk rengeteg emléket, szúnyogcsípésbe csomagolva Kép

Visszaolvasni nem volt időm és képtelenség mert rengeteget írtatok, de majd igyekszem. Tali lesz a héten?? Mármint a jövőhéten.

Moose,
írtam emilt

Gigi, te megint nem írtál nekem Kép Kép

Jucust felvettem az msn-re de mást is szeretnék felvenni ha lehet, légyszi-légyszi.

Mindenkinek jó éjszakát valószínűleg csak holnap jövök.
zsebi2004

Sziasztok Lányok!

Ada,
taliképek klafik Kép gratula LizaHannának és zApának Kép

örülök, hogy Isti és Dóci meggyógyult KépKép
nekem is hat a szénanáthámra végre a homeó Kép már hétfő óta nyomom, ma végre tök jóóóóóóó! tényleg, ki kérdezte a talin, hogy mit szedek?

Gigi,
már nem szeretsz? nem is válaszoltál a sms-re, brühühü Kép

Eszti,
gratula a forgáshoz! Vincenzó már 10 hetes, és nem produkált még ilyesmit. holnaptól edzünk! Kép

Moose,
most visszaolvastam, amit írtam, tényleg tök hulla voltam, na mindegy, de komolyan, hívd fel! aztán kisnyuszikra fel!

fic.
ficánka

Moose,
KépKép remélem, minden rendben lesz!!!!
kisün

Fic,
nem én kérdeztem, de engem érdekelne párom miatt (akinek taknyanyála egybefolyik) Kép ha nem publikus, írd meg lécci mélben KépKép

vera
kisün

Fic,
mármint hogy milyen homeopátiás szert szedsz szénanátha ellen... asszem én is kóma vagyok ma este Kép
kisün

Tegnap anyukáméknál volt Vincenzó nagycsaládi bemutatkozása. Anyuék négyen tesók, összesen 11-en vagyunk unokatesók és persze vannak kiskőcei(n)k, szintén 11 és még idén fog születni 2 (egyik szt.Imrében enyémdokinál). Sokan látták már eddig Vincét, de volt, aki csak a H-ban, úgyhogy volt nagy csodálkozás, hogy mekkora lett, meg hogy milyen aranyos. Kicsit aggódtam, hogy fogja viselni a tömeget, de nagyon jól érezte magát, jókat szunyókált a kocsijában. Mindenki nagyon jól érezte magát, szóval szupeeeeeeer volt! Kép És ami megkoronázta a bulit, hogy Vincét letettem este 9-kor, fél 3-kor nyüszizett, de 10 perc alatt visszaaludt cici nélkül, és reggel 7-kor jelentkezett csak. Szóval nagyon jó kisfiú! IMMMÁÁÁDOM! Kép

Szerintem is ökörség a két topik. Nem kéne szólni nekik?

Most off, jöhet az esti szeánsz: fürdetés, szopi, ágyikó ... lehet, hogy én is ott maradok. Álomkóros vagyok. Kép

Cupp,
fic.
ficánka

Kisün,
a neve STRYCHNOS NUX-VOMICA 5 CH. Most láttam a patikában egy szórólapot egy szerről, de ez többkomponensű, a neve CORYZALIA, biztos ez is jó. Én az előbbitől lettem jól, nekem "vizes" volt az orrom (még mindig kicsit), éjszaka bedugult, sokat tüsszögtem, főleg reggel és persze kint a zöldben, viszketett a szemem ... ha ilyenek a tünetei, érdemes megpróbálni. Úgy kell szedni, hogy ha úgy érzi, vagy tüsszögő roham jön, akkor kell bekapni 5-öt. Remélem, segít! Kép
ficánka

Fic,
köszi, ilyesmik a tünetek, szállítom páromnak az infót Kép és gratula a szinte teljesen átaludt éjszakához Kép

v
kisün

zsebi életem,
add a címed hogy fel tudjalak venniKépvagy az az ami megvan?
Vendég

SziasztokKép

Aurora, nekem Barna Péter az orvosom. Ha szükséged van részletekre, írj nekem egy emilt: emese@webit.hu
Én nagyon kedvelem, pont holnap délután megyek hozzá tg-reKép
sü_ti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: