A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Monyóka
Mi a helyzet?
Megjött már a menzid?
Bevetted a gyogyót amit a doki adott?
Cigi: Ne aggódj, én is dohányoztam, és én se kicsit.
Aztán egyik napról a másikra letettem, 3 hónapja.
Azóta egyszer jött rám a rágyújthatnék… rá is gyújtottam, de elég volt egyet beleszívni a cigibe, olyan rosszul lettem tőle, hogy csak na! De megerősített, hogy tényleg nem akarok dohányozni!
Sok sikert és erőt kívánok a leszokáshoz!!! Én hiszek benne hogy kibírod!!!! 

Wish
Annyira szorítok!!!!

Weby
Örömmel olvastam, hogy jobb a kedved!!!
Mi is öten vagyunk testvérek! 

Kóbor
Gratulálok Csabi babához!!! 
Gyönyörű szép, és a két perces képet köszi, sosem láttam még ilyet!

Babus
Kristófka nagyon édes, ahogy próbál mászni!
És hogy csajozik!!!! Kép Kép Kép
Drukkolok az étrendváltozáshoz!!!

Rékám!(Dudu)
A fogdoki szörnyű lehetett… 
Remélem már sokkal de sokkal jobban vagy!

Juca
Gratulálok az új munkahelyhez!!!!   

Annácska
Köszönöm a szülinapos képet! Nagyon édi!
Te hogy vagy? Tünetek?
Annamarinak hogy tetszett az első nap az iskolában???

Hukmuk
Üdv nálunk!
Az első hónap szerintem mindenkinél ilyen becsapós, velem is ez volt, hogy azt hittem, hogy azonnal meg minden… mert ugye azért rendesen tudják ijesztgetni az ember lányát, hogy vigyázni kell, különben terhes leszel. Amikor meg már babások szeretnénk lenni, rájövünk, hogy nem is olyan egyszerű a dolog…

Unique
Gratulálok a 23 mm-es "szuperaktív a kis Dezsőhöz" Kép Kép Kép

Tündi
Nekem bizti a délelőtt!!! Sárgíthatsz!!! Kép Kép Kép

Noémi
Megy a drukk!!!

Annácska, Unique, Adri, Sysy!!!!
Hol vagytok????

Sziszka (aki tuti biztos benne, hogy mire ezt az üzit elküldi, addigra ezer dolgot írtatok!!! Kép Kép Kép )

szisszka

Sziszka!
De jó, hogy előkerültél KépKépKép Mi újság Veled?
Most látom csak, hogy szülinapod volt, bocs a figyelmetlenségért! Úgyhogy most így utólag:
Nagyon Boldog Szülinapot!!!

Tündi!
Nem tudtam, hogy a sárgításnak milyen jelentősége van, csak azt láttam, hogy a nevem mellett már van jelölés. Bocsi Kép Nekem egész nap jó, délelőtt és délután is Kép

dido

dido
dido

Lanyok ugy voltam vele hogy nem terhelek benneteket de megis leirom mert a paromnak mar el se merem mondani .Ketsegbe vagyok esve a hasfajasom miatt.Mondtam apunak azt mondta lehet visza kellene menem a dokihoz.Meg kozben a baratnoim azzal jottek hogy a dokimrol eddig semmit jot nem hallotak.Tisztara osze vagyok zavarodva.Kozben a parom ma megveszi a bogyoimat.Most foggalmam sincs mit csinaljak.Szedjem be a bogyot vagy menjek visza a dokihoz??
Bocsi de muszaly volt kiirnom magambol Kép

Kép
monyoka

Dido
Köszi Kép
Velem semmi különös nincs, kenegetem a lábam, de még járkálni nem igazán tudok. Meg tanulgatok, ha már ennyi "szabadidőm" van.

Monyóka
Ennyire fáj a hasad???
Cegény Kép Kép Kép
Nem tudod felhívni a dokit esetleg???

Sziszka

szisszka

Monyoka Kép
Hogyan fáj a hasad? Milyen érzés?
Csináltál mostanában tesztet, vagy csak az UH volt?
Nem ilyesztgetni akarlak, de ha késszúrásszerűen fáj és + a teszted, akkor az lehet méhenkívüli Kép Az UH-n meg csak a méhben nézik.

Szisszka Kép
Én erről valahogy lemaradtam, mi történt a lábaddal?

DudduKép
Delfinek természetes vízben? Meggyőztél, megyek repjegyet foglalni Kubába Kép

Wish

wish

Monyóka!
Sajnálom, hogy így meghúztad Magad Kép
Jó ötletnek tűnik amit Sziszka mond, nem tudod felhíni telefonon az orvosod?
Az orvossal kapcsolatban pedig, a barátnőidnek saját tapasztalataik vannak, vagy csak halottak róla? Persze nem tudom, hogy pontosan milyen rosszat mondanak róla, de szerintem van olyan, hogy ugyanaz az orvos van akinek jó, és van akinek nem. Fel a fejjel... Kép

Sziszka!
Mitól durrant be a vádlid? Csak kenegesd szorgalmasanKép Remélem hamar helyre jön.
Néha tényleg jól jön, ha nincs egy kicsit az embernek munkája, úgyhogy jól teszed, hogy kihasználod. Csak az a rossz benne, hogy akkor nem is fizetnek Kép
Nekem most elég sok a melóm, de tegnap volt 2 leadásom, úgyhogy most lazítok, azért is tudok ennyit itt lenni Kép

Dudu!
Szerintem én írtam, hogy válaszolnék, de úgy veszem, hogy tőlem is szívesen veszed a levelet, úgyhogy már el is küldtem Kép

dido

dido
dido

Dido Kép
Nekem is leadásom volt tegnap, ráadásul pszihésen terhelt egy paraszt kolléga miatt Kép
Úgyhogy ma lazításként itthon dolgozom, dolgozgatok, fórumozok Kép

wish

Wish, Dido
Nem tudom mi történt vele, tegnapelőtt csak fájdogált, tegnap viszont már nem tudtam ráálni.
Olyasmi, mintha izomlázam lenne, csak sokkal durvább.

Dido
Hát igen, nem fizetnek, de mondhatom, szerencsére ez csak olyan hobbi meló, nem ebből élünk, de imádom csinálni! Kép És az a jó, hogy ilyenkor, amikor nincs munka, tudok kicsit mással is foglalkozni.

Monyóka
Hát igen, van olyan, hogy valakinek nem felel meg egy doki, valakinek meg pont jó...
De most az a lényeg, hogy te rendben legyél!!!

Sziszka

szisszka

Wish!
Én is itthon "dolgozom szorgalmasan" Kép , persze megérdemeljük a pihit az elvégzett munka után Kép
Most, hogy van egy kis időm megnézetem a profilokat. Mit jelent az IT tanácsadó?
Egyébként nekem is a csillagkapu és a Star terk a kedvenceim Kép

dido

dido
dido

Szisszka Kép
Dokinak nem mutatod meg? Meghúzhattad esetleg?
Képzeld én horvátorszégban úgy beletalpaltam egy sziklába atengerben, hogy kéthétig váraláfutásos lila volt utánna a talpam. Ilyen se történt még velem Kép Csak az a rossz benne, hogy nomásra még mindig fáj és emiatt nem tudok menni talpmasszázsra.

Dido Kép
IT tanácsadó: okosakat kell mondani IT témában más cégeknek. De mostanában nem mondok okosakat senkinek, mert a lombik miatt nem visznek projektre, így folyton benn vagyok a központban és ajánlatokat írok. Azaz most szereztem egy kis más munkát, mert már nagyon untam az ajánlatozást.

wish

Sziszka a dokimat felhivhatom,de telefonon keresztul nem fog utasitast adni.max aztmondja hogy menjek el megint hetfon.

Wish.Ugy erzem mintha egy lufi feszitene a mehem,nem gorcsol meg nem ugy faj hogy fekudnom kene.Csak erzek valami feszito erzest.ez aggaszt.
tesztet 20 an csinaltam.akkor negativ volt.
A doki atnezet mindent petefeszkeket meg mehet es egy duzzadt nyalkahartyan kivul semmit nem latot.Az mneg nem duzzadhat anyira hogy erezzem.szerintem.

dido a baratnoim csak hallotak rola,meg egyik volt nala.Szerintem azert mondjak mert nem tul korszeru.Pl az uh-ja is olyan 100 ev korulinek nez ki.Kicsit elbizonyodtam,de megprobalok bizni benne.Nincs sok valasztasom.

Sziszka sajnalom a vadlid.gondolom nagyon faj.Borogasd ecetes ruhaval,nalam az segit a huzodasokon.

Kép
monyoka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:36-kor.
seszi

Wish
Ha nem javul, akkor majd elmegyek dokihoz, hátha tud valami okosat mondani. Uh, ez a sziklábatalpalás se lehetett egyszerű eset!!! Kép

Monyóka
Köszi a tippet, kipróbálom.
Nem mond a doki semmit telcsin, hogy mi lehet???
De izééé...Kép

Seszi
Olyan jó, hogy így örülsz nekem! Kép
Nem estem el. Tegnap előtt csak annyit éreztem, hogy húzódik, meg fájdogál, mint egy enyhe izomláz. Tegnap reggel meg már úgy keltem, hogy nagyon fájt, és nem tudtam ráállni.

Sziszka

szisszka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:36-kor.
seszi

-
seszi

Szia Lányok!
Most csak villámírni tudok.

Sziszka!
Tutti, hogy meghúztad. Hidegborogatás, felpolcolás.
"öreg tácos" létemre ismerős a dolog.

Monyó!
Szerintem hallgass Seszire, a szócsövemre! Kép Kép Egyébként annyit csak mondana a doki, hogy szerinte egyáltalán nőgyógyászati oka van-e a fájásnak, vagy tényleg "csak" megemelted magad. Vagy mond neki, hogy nincs pénzed még egyszer elmenni hozzá. Biztos megérti, hisz ő is ott él.
Drukkolok, hogy mielőbb elmúljon.

Dido!
Megkaptam a leveled. Írok is majd.
De most esküszöm nem értem, mit írtál ma itt. Hogy írsz, vagy hogy én írjak, vagy mi? Kicsit nehéz a felfogásom.

Még jövök, de most futok!

Puszi:
réka
Vendég

Dudu!
Nem érdekes ám, csak a 446 számú leveledben szerintem Zsunak címezted, hogy válaszoljon nyugottan, pedig én írtam Neked, hogy válaszolnék. Lehet, hogy egy kicsit megbonyolítottam, nincs jelentősége. Persze az is lehet, hogy Zsu is írta, hogy válaszolna a leveledre Kép
Ez egyre bonyolultabb lesz Kép
A lényeg, hogy megkaptad és, hogy majd írsz Kép

dido

dido
dido

Monyoka Kép
Hát ez fura, lehet, hogy lassan megjön magától és azért érzed ilyen furán. 60 nap az már nagyon sok.

wish

Sziasztok!

Bocs, hogy most nem írok mindenkinek külön, de akkora itt a termés, hogy ez szinte lehetetlen...Kép
Ma 2-re megyünk genetikai UH-ra a kórházba, néznek nyaki redő vastagságot, meg mindenféle izgalmas dolgot. Drukkoljatok légyszi, hogy minden rendben legyen Kaviccsal!
Szombaton pedig elutazunk Ausztriába egy hétre. Már úúúúgy várom!
Később még jövök az UH eredményekkel, ha érdekel benneteket.

Pusza mindenkinek!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÖregtáncosRéka Kép Kép Kép
Akkor biztosan meghúztam, bár nem tudom hol és mikor?!
Köszi a tippeket! Kép

Monyóka
Tényleg, lehet hogy meg fog jönni!
Múltkor nekem is nagyon fájt a pocim amikor megjött (igaz csak pár napot késett). De én szorgalmasan ittam a cickafark teát, meg fürödtem benne, és sokkal jobb lett!

Évi
Megy a drukk! Kép

Sziszka

szisszka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:35-kor.
seszi

Évi!
Szorítok, hogy minden rendben legyen, és egy tündéri, ficánkoló Kavics mosolyogjon Rátok az UH-on Kép
Várunk du-án a hírekkel, na meg a fotóval Kép

Seszi!
Biztos jól fogod Magad érezni az esküvőn. Jó szórakozást kívánok Nektek a hétvégére Kép

dido

dido
dido

Dido!
Mostmár mindent értek!
Nagyon-nagyon bocsi!!!

Már én is észrevettem, hogy összekevertelek titeket! De most nem tűnt fel.

Te nem kavartál össze semmit!

Puszi:
réka
Vendég

Korek
Patikában biztosan kapsz elevitet meg folsavat, drogériában még nem láttam, de nincs kizárva. Drukkolok az UH-hoz!

Móni
Nagyon örülök hogy jelentkeztél, és szeretném ha jönnél a talira! Remélem a szüret még várat magára Kép

Junkó
Sajnálom. Sajnos én is úgy jártam, hogy babaproject elkezdődött, ciklus szétesett. De hidd el, be fog állni valami rendre, csak figyelni kell arra, hoyg ne stresszelj, mert az tényleg nagyon bekeverhet.

Breni
Szerintem ezt nem lehet erőltetni. Ha a párod nem akar még babát, akkor nincs mit tenned, várj türelemmel, egyébként ez nincs korhoz kötve már 24 évesen, nem vagytok fiatalok hozzá. Kérdés, hoyg kibírja-e ezt a kapcsolatotok míg a párod is akarja, remélem hoyg igen!

Évi77
Érdekelnek az UH eredmények, gyere mindenképpen! És kellemes utazást, pihenést kívánok!

Monyó
Nem tudsz egy vérvételt kihajtani a dokidból? Nagyon nem normális ez az állapot már veled.

Tündi
Vendég

lanyok osszeutotem egy tortat.Kép

Beeszeltem a parommal.Mi mar nem fogjuk kivarni hogy megjojon.Megvette a bogyoimat es holnap szepen elkezdem szedni.Lesz ami lesz.Meg igyis csak egy het mulva jon meg,mar nem akarok tovabb idegeskedni hogy vajon megjon vagy nem.Ugyhogy az ügy el van döntve.

Tündi,most nem megyek vissza hozzá majd ha ezek után is problémáim lesznek.

Tanulok ékezetekkel irniKép

Kép
monyoka

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

lanyok osszeutotem egy tortat.Kép

Beeszeltem a parommal.Mi mar nem fogjuk kivarni hogy megjojon.Megvette a bogyoimat es holnap szepen elkezdem szedni.Lesz ami lesz.Meg igyis csak egy het mulva jon meg,mar nem akarok tovabb idegeskedni hogy vajon megjon vagy nem.Ugyhogy az ügy el van döntve.

Tündi,most nem megyek vissza hozzá majd ha ezek után is problémáim lesznek.

Tanulok ékezetekkel irniKép

Kép
monyoka

Hülye internet,vagy egyszersem küldi el vagy mindjárt duplánKép

Mi van már noemivel?

Kép
monyoka

Sziasztok,

Nagyon köszönöm, hogy hiányoltatok. Ez most nem az én hetem, az fix. Már munkaügyileg. Kép
A szabim alatt ugyanis betörtek a munkahelymre és ellopták a laptopomat. Namost ez még csak hagyján, mert ugye szerverre mentek mindent, de a béradatokat csaknem menthetem a szerverre... Kép Kép
Nomármost, ugye hó vége/hó eleje van, bérszámfejtés sehol. Megvan az új gép, fent van a program. Itt az egész hétvége, hogy újra számfejtsem az egész évet 40 emberre. Kép
Nem gond, meg szeretem, csak havazás van rendesen. Ezer bocsi, igazolt távollétem miatt Kép

TündiKép
Amikor én beírogattam a talis tábliba az adatokat, csak annak írtam x-et, aki tutira ígérte, hogy jön. Ezért nem írtam Neked eddig, hogy természetesen jövök. Délelőtt. Meg szerintem a többiek is ezért nem írták. Bocsi.

MonyóKép
Örülök, hogy sikerült eldöntenetek a pároddal a "hogyan tovább"-ot. Gondolom, meg is nyugodtál tőle. Kép

Évi77Kép
Mi az hogy érdekel... Nagyon is!!! Drukk-drukk... Írjál minél előbb, mi volt! Kép

SzisszkámKép
Légy szíves kúrálni magad, okés? Ne halljak ilyet mán, hogy le vagy amortizálva!!! Kép

SysyKép
Merre jársz? Sikerült ruhákat venni?

DudduKép
Írtam mailt!

Évi79Kép
Merre vagy?

KingaaaaKép
Hogy s mint?????

Noé?????? Annyira izgulok!!!!

AnnácskaKép
Az első nap??? Kép

Jaj, lányok, ezer bocsi még 1x, lehet, hogy ma nem tudok jönni többet, holnap is benézek, mennyi mindent írtatok nekem! Kép
Gondoljatok rám ebben a szép nyári időben ott r...dok a gép előtt.... Kép Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:35-kor.
seszi

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot! Már a maradékra!

Tündi!
Jövök-jövök!

KÉrdés!!!!!

Babus válaszolt még csak! Neki KÖSZI!

Most nem fussa többre, bocsi! A saslikelőkészületek kicsit lefárasztottak!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Dudu!
Semmi baj, lényeg, hogy tisztázódott Kép

Eszter!
Ma reggel én is válaszoltam ám, nekem jön a férjem.

Most elbúcsúzom, mert este nem leszünk itthon, hétvégn pedig megyünk a szülőkhöz vidékre. Ha tudok majd még benézek, ha nem Mindenkinek jó pihenést kívánok a hétvégére Kép

dido

dido
dido

Seszi
Jó szórakozást az esküvőre!!!

Didó
Szép estét, és szép hétvégét kívánok!

Eszter
Az én párom bizti nem jön.

Unique
Azért hiányzol ám!
De a hiányzás most kivételesen igazolt! Kép

Monyóka
Akkor neked küldök sok sok menzihozót!!!

Sziszka

szisszka

Sziasztok Csajszik!

Dido!
Még egyszer bocsi a kavarásért!
Jó volt kicsit kikapcsolni, igaz? Milyen sokat írtál..., tök jó! Kép

Sziszka!
Hogy áll a lábad? Használt valami?

Monyó!
A "dudurom" Kép javulgat, már alig észrevehető, de fájdogál kicsit, így lazára vettem megint a tempót mióta itthon vagyok.
Örülök, hogy döntöttetek a férjeddel. Én is küldök majd egy kis mensit, ha itt az ideje, jó?
Hasad hogy van? REmélem javul.

Wish!
Remélem, sikerült kifújnod ma magad.
Én is megyek veled, meg Seszivel. Kell nektek egy "tapasztalt" idegenvezető, aki már járt ott. Apropó, tettem fel még egy delfines képet.

Évi77!
Mesélj, mi volt az UH-n! Nem ám csak a drukkokat kérni, beszámolót is írni!! Kép

Noémi!
Olvastam valamelyik topikban, hogy mintha megjönni látszana? Kép Mesélj, annyira drukkolunk!

Seszi!
Én is esküvőre megyek a hétvégén, csak én fotós leszek. Vicces lenne, ha ugyanoda mennénk, nem?

Eszter!
Az én családom hímnemű tagja nem szándékozik eljönni a talira. Én már leírtam egy párszor, azért nem írtam újra, bocsi.
Hogy vagy pocakilag?

Puszi:
réka
Vendég

Helló!

Bocsánat a hangnemért, de néha kénytelen az ember... Tényleg bocsi, főleg azoktól, akik megírták elsőre is, csak átsiklottam felette!

Dudu!
Örülök, hogy javulgatsz! Bár helyes jószág a hörcsög is!Kép
No de ne gonoszkodjak!

Köszi!
Pocak és lakója jól van. Időnként előveszi a kötőtűt, de szépen csendben elmolyol zömében. De nem ússza meg! Két hét múlva meglessük!
Beszereztettem Apával egy Maternát, így azt elkezdtem szedni.
Allergiát igyekszem kordában tartani, szellőztetés csak este, kimozdulni csak ha muszáj.

Érezzétek jól magatokat az esküvőn! Aztán mesélj!
Eme sor vonatkozik ám Seszire is!

Mindenkinek szép estét!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Hogy Monyót idézzem:ez a hülye internet!!!!
Én tegnap este írtam nektek, el is ment, de most hogy bekapcsoltam a gépet és elkezdtem visszaolvasni nem találtam meg a saját hozzászólásomat!Kép
Nem értem...Kép

Szóval...
Valaki kérdezte hogy telt az első nap az iskolában.Kép
Nagyon jó volt, bár teljesen lefáradtam mind szellemileg, mind testileg. Egyfolytában meséltek, dőlt belőlük a szó. Ma már tanultunk egy kicsit, de nem vittük túlzásba!!!
Á, megtaláltam a tegnapi jegyzeteimet, Eszter érdeklődött az első napomról!!!Kép

Mindenki vigyázzon magára, szép hétvégét nektek!!!
Most pedig jó éjszakát!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Nem az internettel van a baj, én vagyok teljesen hülye! Megtaláltam a tegnapi hozzászólásomat!!
Bocsi, hogy duplán szóltam!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Nekem is fárasztó volt a mai nap a gyerekekkel a suliban. Ismét hozzá kell szokni a fél napos álldogáláshoz. Nekem ma eléggé megfájdult estére a lábam.
Szisszka! Együttérzek Veled!KépDe tényleg.
Mitől lehet neked?
Annácska!
Hogy vagytok?
Ironram!
De jó lesz már UH-t nézned! Csak annyit, hogy a Maternáról mintha azt hallottam volna, hogy egyszer bevonták? Tudtok erről valamit? Nem ijeszteni akarok, csak jószándékból említem meg.
Unique!
Légy ügyes a munkádban! Bizti sikerül megoldanod a dolgokat!
Most ennyit, jó éjt! Szép hétvégét mindenkinek!
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Bocs, hogy csak most tudok jönni, de egész délután rohangáltunk.
Kaviccsal minden rendben, már 72 mm, izeg-mozog, alig hagyta magát lemérni. A kobakja (BDP) 26 mm, a combcsontja 11 mm. Nyaki redő 1.5 mm, ami a normál tartományban van. Annyi van még a papíromon, hogy magzati rendellenesség nem valószínűsíthető. Láttuk kezét-lábát, még a pirinyó talpacskáit is megmutatta. Egészen bele vagyok esveKép
Mindenkinek kívánom, hogy ezt mielőbb átélhesse.

Eszter!

Én a férjem nélkül jövök a talira, de biztos többen párral jönnek ám!

Na, megyek aludni! Jó éjszakát!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Most egyedül vagyok itthon, ugyanis a párom a barátjáéknak segít költözni. De van egy csomó munkám, főleg ha a tanmenetekre gondolok...

Tegnap volt nálunk a barátnőm, akinek a kislánya 1 hét múlva lesz 1 éves. Õ mesélte, hogy szerinte hülyeség az Elevitet szedni már ilyen előre, mert egyrészt nagyon drága, másrészt feleslegesen hízik tőle az ember a terhesség előtt (főleg aki hajlamos a hízásra!). Inkább folsavat kellene szedni. Az is felkészíti a szervezetet a baba jöttére, sőt az nem is olyan drága... Mi a véleményetek? Én tulajdonképpen egyetértek vele, már azok alapján, amit itt és máshol láttam, olvastam. Én is szedtem egy pár hónapig, és tényleg kerekedtem tőle, abba is hagytam, mert mi lesz akkor az esetleges terhesség után? Olyan leszek, mint egy bálna... :-( Majd ha kiderül, hogy van pocaklakó, akkor ismét elkezdem szedni, ha a doki azt mondja.

A találkozóról még sajna nem sokat tudok mondani, de előfordulhat, hogy a vidéki barátainkat látogatjuk meg akkor. Ha tudok menni, szerintem akkor is egyedül megyek!

Most ennyi, megyek dolgozni, aztán majd még benézek...

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Zsu!
Nekem az orvosom mondta ugyanezt az Elevitről, amit neked a barátnőd! Azt mondta ha hajlamos vagyok a hízásra, akkor elég csak folsavat szednem a próbálkozás alatt és ha majd lesz baba, el lehet kezdeni az Elevitet!
És sajnos és is tudok gömbölyödni!Kép
Tudom, hogy a baba a legfontosabb, de ha elég a folsav is, akkor is minden a babáért van!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Pont így gondolom én is... Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Eszter!

Nagy grat, és mint már mondtam halvány csík=csík:-)
Férjem jön a topiktalira, mert mint mondta, ahol csajok vannak, ott a helyeKép, de asszem már én is írtam.

Lányok!

Bocs, de nincs időm visszaolvasni. Túl vagyok a felmondáson, hát nem volt egyszerű, a végén már a dühtől dőlt belőlem a könny, és maradjunk annyiban, hogy a minisztérium nem adta ki a papírjaimat, pedig törvényi kötelessége lett volna, de remélem megoldódik. A helyettes államtitkárnak e-mailben írtam le, hogy mi van, ő tök rendes volt, de a többiek, hát..., de vissza sem nézek, csak előre.

Új hely jó, bár pont a sűrűjébe csöppentem bele, mert szept. 15-ig kell leadni a negyedéves jelentést. Kollegák jó fejek, fiatalok, és vannak pasik, nem csak csajok. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem eddig nem nagyon jöttek be a csupa nős munkahelyek. Főnökkel már dolgoztam együtt, ismerem, és elmondtam neki mindent, az a legkevesebb, hogy el volt hűlve, és próbál segíteni.

Ahogy ott hagytam azt a helyet, kövek gördültek le a mellkasomról, sokkal nyugodtabb vagyok, és remélem egy normális helyen nem várat majd magára sokat majd a lurkó sem.

Most nem lesz nagyon időm írni, meg olvasgatni sem, de igyekszem. Ezért különösképpen örülök a képeknek, mert azok beszédesek és szembeötlőekKép

Mindenkinek szép napokat kívánok!

Juca

tjuca

Szia Juca!
Most jöttem meg az esküvőről és úgy feléledtem, hogy gondoltam muszáj válaszolnom:
Nagyon happy vagyok, hogy itt vagy újra!
És fontos, hogy végre meg tudtál nyugodni. Erre nagy szükségetek lesz!

Neked is szebb napokat, mint az elmúlt hónapokban és gyere, amikor csak tudsz!

Többiek!
Hogy vagytok?
Nagyon halott a topic.
Sebaj hétfőn meg győzzelek Benneteket olvasni... Kép megint le fogok maradni, mert megyünk vizsgálatokra.

Jó éjt! (vagy inkább reggelt??)

réka
Vendég

Szia Lányok!
Nagyon alszik a topic! Vasárnapi szieszta! Kép
Én is csak bekukkantottam!

Legyen szép napotok!

Noémi!
(Ha olvasol) Nagyon-nagyon sajnálom, hogy mégsem sikerült az inszem. Kép Pedig annyira drukkoltunk. Most olvastam a másik topicban. Tudom, hogy bármit írnék, kevés vígasz lenne. De az biztos, hogy egészségesnek kell lenned és ezért jó, ha mielőbb kikezelnek ebből a fertőzésből!
Kép

Kívánok neked sok erőt és várunk itt a topicban!!

réka
Vendég

Szia Lányok!
Már megint csak én írok.
Lehet, hogy már nem is olvassa senki?
Nem baj, akkor úgy veszem, hogy magamnak jegyzetelek. Kép

Képzeljétek, most láttam a TV-ben egy riportot Ceizel Endrével, aki egy új lisztet mutatott be. Az a neve, hogy "a család lisztje" és tartalmazza a 4 legfontosabb magzatvédő vitamint. És állítólag ker. forgalomban kapható. És ajánlotta mindenkinek, mert a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében forradalmi sikereket értek el már ezzel az USA-ban és Kanadában.
Próbáltam utána olvasni a neten, de többet nem találtam. Mindenesetre érdekes.

Most majdnem kitöröltem az egészet, amit írtam, mert tényleg olyan, mintha skizofrén lennék és magammal leveleznék. De csak elküldöm, hiszen titeket is érdekelhet.

réka
Vendég

Sziasztok!

Réka!!! Kép
Én itt vagyok! Kép
Tényleg nem valami mozgalmas a topic...
na de majd mi íunk! Kép
Milyen vizsgálatokra mentek hétfőn?
Ez a liszt tényleg érdekes, én most hallok róla először. Biztos jó, bár amennyi lisztet mi használunk...

Sziszka

szisszka

Szia Szisszka!

Gondoltam Rád délután, hogy biztos nézitek a Forma 1-et. Kép
Tudod, a családtervező után végre eljuttottunk a körzetihez, aki beutalt a vizsgálatokra. Reggel teljes vérvétel, vizelet vizsgálat, EKG és mellkas röntgen. Délután pedig 4-re megyünk az andrológiára. Úgyhogy sűrű nap lesz. De legalább még egy egész napot teljesen együtt leszünk. Kép

Vádlid hogy van? És amúgy hogy s mint?

réka
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Én is itt vagyok.Kép
Ma keresztelőn voltunk a férjemmel,annyira tündér volt a kisbaba,hogy majdnem megzabáltam.
Jól megdajkáltam gondolhatjátok.Kép

Holnap este 6 ra megyek dokihoz,remélem mindent rendben talál a babával,mert én érzem hogy ott van!
Nagyon izgulok!Kép
Szorítsatok Nekem!Kép

Szisszka,Duddu!Kép

Ti hogy vagytok?

Sysy
sysy77

Szia Sysy!

Örülök, hogy jól vagy és biztos minden rendben lesz a dokinál! Jól megmutatja majd a kis kavicsot, aztán hozzál fotót!
Bár már én is itt tarthatnék, hogy ezen kell izgulnom... Kép
Tüneteid hogy vannak?

Én megvagyok, elég fáradtan. Tegnap este-éjjel esküvőn voltam fotózni, amitől jól elfáradtam, ma viszont nem akartam átaludni a napot, hogy párommal minél több időt lehessünk együtt. Most kicsit dolgoznia kell, ezért sziesztázok én is.

Meg felvillanyoz, hogy csináltatjuk ezeket a rutin vizsgálatokat, mert így nem érzem azt, hogy tehetetlenül várunk, még akkor sem, ha ezektől valószínűleg nem függ semmi. De mégis illik megcsináltatni egyszer őket, s miért ne most baba előtt.

Seszi!
Vagy nem egy esküvőn voltunk, vagy nem ismertelek fel. Kép Milyen volt?

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: