A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Akkor én még azt sem tudtam,hogy mi az a MSN,azért nem reagáltam.
20170114224602

juc,
gigi béna és azt sem tudja melyik címemen vagyok az msn-en,mert azt már ezer éve használom és a mailtcímeimből meg csak minig a legfrisebbetKép
de juca néven futokKépén felvettelek,elvileg neked csak el kell fogadnod!!!!!!!!!!!!!én rajta vagyok,szóval látnod is kéne....
Vendég

Ötletet kérek:Mit tudok csinálni a nem tapadó tapadókorongós izémicsodámmal amit a kocsiba akarok tapasztani mert tök édes és MAmmas=Pappas-os baby on board jelzés?Pillanatragasztóval csak nem ragaszthatóm fel.Kép

Juc
20170114224602

Ma nem megy a helyesírás,sorry!

Gigi!

Én nem látok sehol sem Juca-t.Hol kellene látnom baby?

Jucus
20170114224602

cica fejlécen van egy boríték na és ott kell megjelenjek hogy felvettelek és hogy elfogad vagy elutasít...próbálom megint,figyelj rámKép
Vendég

engem is felvenni léci-léci
adrienn_szabo kukuc hotmail com
ada007

juc,nem a freemailes címeddel vagy jelen?
Vendég

szia gigi
juc a hotmail-essel van fent. nekem azzal sikerült felvennem
vegyél fel engem léci, mert én nagyon nem tudlak így, hogy nem tudod a mailcímedet Kép
ada007

ada,hol az alulvonás???????????nem találom a klaviatúrán az msn-beKép?
Vendég

jaj, és gigi drága!

a névlógattyún a csipeszekhez ragasztani kell a betűket? vagy hogyisvanez?
ada007

mi juc hotmailes címe?
Vendég

shift kötöjel
a jobb shift gomb mellett
ada007

jucusmamus kukk hotmail stb.....
Kép
ada007

jucusmamuskukachotmailpontcom
Na ugye,hogy ugye?És nem én nem látom amit nem is láthatokKép

Juc
20170114224602

ada,juc,
felvettelek titeket
Vendég

Votiv: holnap meg is nézem a herbaház-at....
mindig gondolkodtam, amikor az 1-es vilivel suhantunk a hungária krt-on, hogy mi a lovam lehet az a kék tetejű ház....mostmá' tudom
ada007

Jó reggelt!

Nekem iszonyú estém volt.
Babóka este 6-tól 10-ig üvöltött, bármit csináltam vele, semmi sem volt jó. És 2-kor így is fel kellett kelnem.
Irígylem Esztit a 12 óra alvás miatt.

Mesi
jnmesi

Jó reggelt!
Gréti babám egy angyal. Mióta valamelyik nap feladatnak neveztem, azóta egyfolytában ajándékként viselkedik. Szóval úgy néz ki, én is ajándékot kaptam, csak extra feladattal Kép Vagy vagyunk így egy páran? Kép

Lányok, segítsetek! Anyukámnak holnap lesz az 50. szülinapja, amire a tunéziai utat kapja ajándékba, ahova uyge mi is megyünk. Október 14-én megyünk, viszont az utazási iroda azt mondta, hogy nem érdemes most befizetni, mert 2 hét múlva már akciós lesz. Csakhogy így nincs semmi a kezünkben, amit át tudnánk adni.
Van valakinek valami ötlete? Hoztunk katalógust, amiben benne van a szálloda is. Valamit össze kéne ollózni, de mit és hogyan. Délutánig valamit ki kell találnom,mert akkor indulunk.
Help!

KépKép
KépKép
lindicita

Jó Reggelt Lányok!
A tegnap este nekem is szorgalminak tűnt Lizzivel, viszont most még alszik Kép

Lindi!
netről szálloda képe, meg tengerpart, meg pálmafa, meg unoka képe, meg ilyesmik kinyomtatva....ebből egy leporello, vagy sima fűzött kis füzet, amibe úgy rakd be a képeket sorban, hogy csak a vége felé kezdje el kapizsgálni, hogy miről is lenne szó!!! (pl. Gréti sok ruhában, aztán Ti, aztán egy pálmafa, aztán Gréti mondjuk pelusban, aztán egy medence, aztán kis családotok nyáriasan, lengén, aztán pl. szálloda képe, aztán a végén meg mondjuk az utazási iroda logo-ja, ha ez valami ismert)
Én ezt csinálnám.
Hajrá!
ada007

Lindi,
szerintem Ada ötlete nagyon jóóóóó Kép

Dóci szegény mára betaknyosodott, kis hőemelkedéssel, most alszik, mint akit fejbevertek Kép nem tűnik komolynak, de hát akkor is...

vera
kisün

Kisün!

reméljük csak múló takonykor támadta meg Dócit!

Lindi!

Ada jól beszél!

Ajándék vagy feladat?De az biztos,hogy vendégségben vannak nálunk a gyerekeink.Ezt egy okos ember mondta,talán kínai.Egyszer csak jöttek,itt vannak egy kicsit vendégségben és aztán ha akarnak akkor kirepülnek.Ezt a rövid időt kell eltöltenünk velük boldogan!Én erre gondolok mindig amikor feladatosodnak!
Most megyünk a játszira legelni.

Juc
20170114224602

Ada! Köszi az ötletet. Pont most nézem a katalógust, vannak benne tevés képek is. Azt is beleteszem. Meg van benne egy repülő is. Azt is. Ez lesz a legnehezebb nekik,mert még életükben nem ültek repülőn, és hát az utóbbi időben elég sok repcsi zuhant le. Minden egyes repülőgépkataszrtófánál tesóm és köztem izott a telefonvonal, hogy na ezután tuti nem jön be az ajándék. Majd meglátjuk.
Grétiről nem tehetek képet,mert az, hogy mimegyünk egy ráadás meglepetés lesz, ugyanis mi hamarabb kimegyünk a reptérre,és becsekkolunk, aztán várjuk anyumékat, mintha búcsúzni jöttünk volna, ők bemennek, mimeg majd csak az utolsó pillanatban és a repülőgépen találkozunk. Kép Remélem összejön.

Kisün! Dócinak gyógypuszák !

KépKép
KépKép
lindicita

Hú, Lindi!
Ezt jól kitaláltátok. Én is ilyen meglepiket szoktam készíteni, így aztán anyumékat mindig a szívbaj kerülgeti Kép
Király. Nagyon fognak neki örülni szerintem Kép
Hajrá.

Dócinak pedig óriási gyógyító pusszantás küldözgetek.

Tegnap megvettünk két csomag olyan állatkás akcijás habtapit a megatoysban....persze ebben mág a betűs-számos cuccnál is kisebb darabok vannak, azaz ez tökéletes táplálékként fog rögzülni szerintem a dedben, szóval szerintetek jó ötlet hátulról leragasztani a puzzle-t...vagy akkor csak csúszkál?
No?

Jucus: volt valamikor tíz évvel ezelőtt olyan bolondos ajándékok boltja őrület, ahol mindenféle baromságot, pl. fingópárnát, meg művéres pólót, meg ilyen bohóságokat lehetett kapni....
No, nekem amióta az ájéndékos dolgot mondogatjátok a kőcökről, és épp szivat a gyerekem, akkor mindig ezek a szivatós ajándékok jutnak eszembe Kép
ada007

Szia Lányok!
Na tegnap nem tudtam jönni, mert Manokával töltöttük a napot, de ma bepotolom.

Jucus!
MSN -en felvettelek én is, de ne lepődj meg Barnothzoli álnévvel( a párom neve). ja és éljen Panna! Ha a második gyerek csinálja akkor is olyan csodaként éli meg az ember, mint az első gyerkőcnél?

Gigi!
neked mi a mail címed, hogy felvehesselek téged is.

Kisün!
Dócinak simi és gyógypuszik, hogy gyógyuljanak. Sétizni, játszózni nem akrtok velünk jövő héten?

Votiv!
Köszi az infót én is jól megnézem magamnak ezt a botot.
beetrix

Sziasztok Lányok!

Csak gyors bekukkra jöttem, mert kicsi fiam ébren van, de nagyon ügyesen játszik a Zsebi-Brúnótól beszerzett tornáztató-játszókával (KÖSZI!), ütögeti és beszélget közben, kb. 15 percig egyedül is eljátszik így.
A buli jó volt nagyon, köszi Bogárka a lehetőséget! Babók nagyon aranyosak mindannyian, anyukák meg még mindig szépek. Nagyon klafi, hogy néha így összejövünk személyesen, jó látni, hogy fejlődnek hatalmasat a kőcök.
Nekem hajnal negyed négykor feladat volt Vince, szívesebben aludtam volna, de meg kellett etetni, és így egy órácskát elbíbelődtünk egymással, reggel nyolckor meg ajándék, amikor fél órán keresztül csak nézegettük egymást, meg mosolyogtunk nagyokat, meg beszélgettünk. Most elkezdett nyöszörögni, úgyhogy mennem kell sajna.

Valaki kérdezte a bulin, hogy mit szedek allergiára, de nemtom ki volt, mert a feledékenységre nem kaptam homeót. Kérek az illetőtől mélt!

Cupp,
Fic.
ficánka

Jucus! mi az, hogy "valami hulyeseg jon fel"? konkretan?

Ada, szerintem LH is azert akadt ki tegnap, mert nem nyomat a h&m gyerekruhat! Kép

Docinak jo bulast! Kép
moosejaw

beet,
már nem tom melyikkel regisztráltam magamKép így aztán te add meg és felveszlek énKépmert azt még tudomKép

gigi
Vendég

Beetrix!

Felvettelek és második dednél kicsit kevésbe dobott fel a dolog,de nagymamát annál jobban.Õ volt itt amikor Panna feltápászkodott!És annyira aranyosan örült neki anyukám én meg neki örültem!

Moose!

Valami propaganda jött be,hogy írjuk alá,europai szoftver izémicsoda.De most próbálom újra,jó?

Juc
20170114224602

Moose!

Most meg nem találja a babanetes oldalt a godzzo-nKépHELP!
20170114224602

Sziasztok!

Vera!

Remélem Dóci hamar rendbejön!Kép
Majd az anyatejci meggyógyítja!

Lányok!

Korábban valaki írt egy nagyon jó homeopátiás orvosról! Egyik barátnőmnek meg anyukámnak kellene a címe allergia miatt! Már nem emlékszem ki ajánlotta! Tudtok segíteni?

ILdi
ildi76

Ja! És valaki homályosítson már fel az MSN-ről!Kép
Az mi az?
ildi76

Juc, az a felhivas a load.hu-n volt de mar tokregen. Ha nem sikerul, kerd meg apat, mikor hazajon, hogy torolje a temporary internet files-okat a gepedrol, mert biztos csak abbol dolgozik a mocsok. Szoval ezt a linket masolod be? http://godzzo.load.hu/babanet/ Esetleg megprobalhatod ezt is, igy kozvetlenul a hetfoi tali kepeihez mesz: http://godzzo.load.hu/babanet/2005-08-29/ ez biztos nincs meg a geped memoriajaban, muszaj lesz neki a netrol neznie Kép
moosejaw

valami microfos uzengetoprogram Kép de en is tudok veletek csacsogni, pedig en linuxot hasznalok, bibibi Kép csatlakozzam?
moosejaw

Ildi, sztem az MSN Messenger-rol beszelnek a lyanyok, amire ha beregisztralsz egy email cimmel, akkor lehet chatelni azokkal, akiket felveszel a kontakt listadra. Kb ennyit tudokKép

KépKép
fibi

Ildi!
Én ajánlgattam egy homeós dokinénit. Lehet, h rá gondolsz?

Jucus!
Hiányoztatok a buliról nagyon! Most is volt olyan süti, aminek a tetejét imádta volna soma - Manó tortája, ami nagyon nyamszli volt!

Manó!
Ha van egy kis időd, dobd el nekem mailben a torta receptjét légyszilégyszilégyszi!

Ugye, tudjátok, hogy azért nem nagyon jöttem mostanság, mert nyaraltam, aztán meg amikor már itthon voltunk, és Vince épp aludt, próbáltam utólérni magam házimunkailag. Nagyon igyekszem ezután valahogyan ide jutni, de kisfiam már sokkal többet van ébren nappal, mint korábban, és olyankor sokat játszunk, meg nem szeretnék semmiről sem lemaradni, hisz olyan hihetetlenül gyorsan fejlődik. De majd valahogy megoldom, legfeljebb kevesebbet alszom. Kép Mert mindig kíváncsi vagyok, hogy mi van Veletek!

Dórival tegnap beszéltem, Katikával minden rendben, ő volt kicsit blúúúz-os, de már javulgatott. Majd ma is felhívom, nehogymá depizzen! És képzeljétek, hogy kb. amikor Vince született, a mellettünk lévő lakásba beköltözött egy párocska, ahol az asszonyka várandós, és szept. 20-ra van kiírva, és a mi H-nkban fog szülni. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓriási pocakja van! Kép Ajánlgattam neki a topikot, úgyhogy lehet, hogy egyszercsak felbukkan.

Dócinak én is jó bulást kívánok!

Moose, Gigi, Eszter!
Örülök, hogy személyesen is taliztunk végre! Kép
ficánka

Moose, en is megkukkolhatom?
milyen felhasznalonevet meg jelszot kell beirni?

KépKép
fibi

Ficanka, a profilodban miert nincs kep Vincerol? Meg akartam lesniKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Újra itt, immár háromszoros anyukakéntKép
A sors valamiért nem akarja, hogy veletek talizzak, pedig annyira készültem!Kép Majd legközelebb! Nem menekültök...

A SZÜLÉS:
Meglepő volt elsősorban, igaz azt írtam is, hogy egyész nap görcsölgettem, de nem tudtam, hogy ez most jelez-e valamit. Hát... jelzettKép Apa este 10-kor megkérdezte, hogy van-e valami, vagy ráér, ha reggel borotválkozik (nagyon nem szeretKép), mondtam neki, hogy amióta vízszintesben vagyok, azóta semmi nem volt, tehát aludjon nyugodtan. Szinte ahogy lefeküdt éreztem egyerősebb összehúzódást, majd még egyet és elkezdtem figyelni az órát. Szegény apa épphogy elaludt, szóltam neki kb. fél 11-kor, hogy azért mégis menjen el zuhanyozni, borotválkozni már ne kezdjen, mert ezek biza 3 percenként jönnek. Kedvesen visszakérdezett, hogy nem viccelek-e, mondom nem, de azért még várok egy párat. Felkeltem és úgy még intenzívebb lett, tehát szóltam életem párjának, hogy hívja anyukáját, én telcsizek a szülésznőnek! Közben Marci felébredt, pedig próbáltunk halkan készülődni, utolsó dolgok a tatyóba (elvittük egyébként a bulira is a táskátKép) Szegény Rampusz nagyon sírt, gondoltam rá, hogy inkább ne jöjjön apa, de visszaaludt, akkor én is megnyugodtamKép Megérkezett a mentő is és anyósom is egyszerre. Nagyon rossz volt, hogy a mentőben fekve kellett utaznom, nehogy ott szüljek, egy-egy fékezésnél azt hittem, hogy a torkomon jön ki a babaKép Beértünk a kórházba, megvizsgált az ügyeletes szülésznő és megállapította, hogy 4 ujjnyi a méhszáj, ezt akkor fel sem fogtam, küldtek átöltözni, becuccolás a kék szülőszobába, közben hívták a dokit, meg a szülésznőmet! Jött az ügyeletes doktornő (valamilyen Orsolya, nagyon aranyos) és miközben vizsgált megrepedt a burok. Egyébként is szerettem volna megúszni, hogy mesterségesen repesszék megKép Így tehát maradt a várakozás, meg a reménykedés, hogy beérjenek a dokiékKép Beértek! Kép Megvizsgált ő is és felvilágosított, hogy a méhszáj teljesen elsimult csak nagyon fent van a baba feje (nem is csodálom a mentő utánKép) Kellett nyomni párat, majd oldalra feküdni, akkor már jöttek a tolófájások! Kb. a másodikra már jöt is a fejeKép Jó volt ahogy mondták, hogy lihegjek, én meg láttam magam előtt egy kutyát ahogy lihegKép De kibújt vágás és sérülés nélkül!!!Kép Másfél órával azután, hogy beértünk!
Na, ennyi "röviden".
A hazaérkezés és az első nap itthon nagyon jól telt. A testvérem hozott haza, mert apukám nem tudott jönni, a páromnak meg nincs jogsija. Marci nagyon örült nekem, és leste a picit amikor nyöszörgött, de gond csak akkor volt, amikor Balut először szoptattam itthon. Marci egyből betámadta, de mondtam a páromnak, hogy ültesse a másik oldalra, megsimizhette a picit és utána megnyugodott! Azóta ha Balu elkezd nyekeregni akkor szalad a kiságyhoz és "dumál" meg mutogatKép
Ja, és tegnap este az összes gyerek, apa is, 9-kor aludtKép Mondtam is, hogy ilyen tuti nem lesz soha többetKép

Pusz mindenkinek!
Az MSN címem: manobaratkukachotmailpontcom KépKépKép
Mindjárt rakok fel képeketKép
Azért érek ám rá, mert itt van anyósom és segít és meg piszok módon netezek. Balu alszik, Marci játszik!

Pocakpacni üres pocival Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Moose!
Énsenemtom megnézni a képeket, mert tőlem is nevet meg jelszót kér.
ficánka

sziasztok!
Gigi, Beet, engem is tessék szeretgetni msn-en!! Kép emilcimem pont az, mint a felhasználónevem csak kicsi z-vel. és a vége hotmail...Kép
mondtam már, hogy van két ajándékom???? Kép Kép uszeretem őket!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Pocak!
HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓ és GRATULAAAAA! Küldtem Neked reggel mailt, lehet, h már láttad is, ha most netezgetsz! Izgi volt a sztorid, tyűha, nem lehetett semmi. Amikor beszéltünk, csak azt fogtam fel, h gyorsan jött, meg h mentővel mentetek, de ez így azért tényleg tyűűűűűha! Még szerencse, hogy Dokibá és Cicanéni beértek! Szép napokat!

Fibi!
Azért nincs kép a profilomban, mert lusta voltam még kicserélni. Nézd meg a dezsovince pont com oldalt, ott vannak képek, meg videó is, ami hétfőn reggel készült. Különben üdv a csapatban, még nem találkoztunk. Én fiacskám Vincenzó jún. 21-én született 3,5 kg és 57 cm volt, most 6,5 kg (hétfői adat) és nemtom hány cm, de már a 67-es, 68-as ruhákat adom rá. Mesélj Te is!
ficánka

Moose!

Sikerült!Irigy vagyok!Mindenki jó vékonka!

Juc
20170114224602

Zsanci!
Én is szeretnék még egy kisfiú ajándékot a meglévő mellé, meg a kettő közé még egy kislány ajándékot is! Kép Iginek kijött a fogacskája? Láttam a talin, hogy nagyon nehéz ügy ez. Kinőtt és már nem kellő ruckók ügyében szeretnék jelentkezni! Télire nem nagyon van még mit ráadnom!
Neked volt frufrud (asszem így kell írni) a május végi talin is? Mert nagyon csini voltál vele!
ficánka

Rájöttem, hogy fufru inkább ... na, mindegy.

Juc!
Neked hogy sikerült megnézni?
ficánka

Kisün,
Dóci gyógyuljon nagyon hamar és élvezzétek a meleg napokat láztalan! (Ment önzős mél, ott még nem tudatm, h Dóci beteg, bocsi, ha traktállak, de FONTOOOOOS! Mármint nekem... Kép)

Pocak,
szüléssztorit köszi, és mégegyszer gratulálok! Kép
neet
neet

Köszönjük mindenkinek a puszikat, Dóci szörcsög, hőemelkedik, de jókedve szerencsére töretlen KépKép

Pocakpacni,
még egyszer gratulálok a gyors és szép szüléshez Kép

vera
kisün

Felébredt az én ajándékom, úgyhogy most CUPP, de ne felejtsetek el, mert jövök ám! KépKépKép
ficánka

neet,
méltem méltél méltem Kép
kisün

A képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Bocsi, nem hotmail hanem msn pont com, már ha érdekel valakitKép