A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Babcsi

Hát hiányoltalak isKép Amikor tegnap kikapcsoltam a gépet, utána megint rámjött a depi, bőgtem is egyet. De most már jobb.

Szilva

Most a szuriktól nem az van, hogy kimarad a menzid? Vagy már tök nem értem ezt a lombik témátKép
A fizetségről: én pedig utaltam, a banknál reklamáljKép
Ha még 13 nap, akkor majdnem egyszerre fogunk szülniKép 7-10 nap különbséggel. Meg ugye a Babcsi is akkor fog, mert nekünk egyszerre van a ciklusunkKép
gtünde

ÖTYE csibék!

Most mennem kell, de délután benézek, úgyhogy, ha tudtok, legyetekKép

Pussz
gtünde

Jó reggelt mindenkinek!

Szilva,
Ma 36.8 volt a hőm, megy egyre lejjebb, te mint szakértő mit mondassz erre? Kép

Ma már nem vérzek, hivtam tegnap a dokit, azt mondta bármi lehet még ne adjam fel szedjem tovább a gyógyszereket.

Szerintem nincs babócám, az első sikeres inszem teljesen máshogy zajlott. Nézegetem a melleimet, hátha megnöttek Kép de azt sem látom.

Lehet,hogy hülye vagyok, de inkább nem akarom ezt a terhességet, ha már vérzéssel kezdődik. Nem akarok még egyszer elvetélni, nem birnám elviselni még egyszer. Inkább kivárnék egy gondtalan boldog terhességet.
Vagy nem szabad ilyet mondani?

Noé,

Mi van veled, mit modtak a vérvételen, jelenkezz!!!

Fruzsi

fruzsina32

Tünde

Ne haragudj Tündikém, de tudod házat nézünk meg lakást eladunk meg minden és alig van időm írni. Ma is kb. 11-ig vagyok, aztán lehet, azért, hogy este még be tudok nézni. De lélekben este is itt voltam. Ha testben is itt lettem volna akkor biztos röhögésbe fulladt volna az esteKépKép
Igeeen...egyszerre fogunk szülni!!!!! Ez az!!! Mondom én, hogy hamarosan nyitunk majd egy új topikot kakis pelenka baráti társaság címmel.

Szóval, fel a fejjel! Nem bőgicsélni hanem akciózni!!!KépKép

Szilva

Ezeket a gyogyiszurikat már én sem bírom követni. Írd már le, hogy most ponosan hogy is van ez?

Kép

KépKép
babcsi

Fruzsi

Nem szabad ilyet mondani. H a doki azt mondta bármi lehet akkor bármi lehet!!!! Nem mondj ilyet és ne is gondolj rá. A pozitív gondolkodás már fél siker!!!

Pihenj sokat és várd ki mi lesz és főként ne idegeskedj!!!
Hajrá-hajtá...nagyon drukkolok..Küldök sok tapasztó energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Babcsi Kép Merre szeretnétek költözni?
Mi fél éve vettük ezt a lakást hitelből. Így nem tudom mikor tudunk elköltözni. A lakást szeretem, de szívesebben laknék kertes házban. Most hogy ide akarják építeni mögénk az M0-t, nem tudom mi lesz. Remélem nem fog a lakásunk 0 forintot érni. Kép

Már napok óta kivagyok az allergiától. Bele lehet fáradni.

A Qupido egyébként mikor mutat eredményt? Kimutatja már mensi elött? Vagy olyan teszt nem létezik? Kép Még csak a 22. cn-on tartok. Most bezzeg vánszorog az idő!

Fruzsi
Egy kis barna még nem jelent semmit. Abból még lehet tökéletes terhesség. Nagyon drukkolok neked!

Kép
mofly

Mofly

Lőrincen nézünk házat. Nagyon csendes, madárcsicsergős, a picikénknek biztos jó lesz majdKép

Én is vettem Qupido-t, de a patikus azt mondta, hogy szerinte ezt is csak a várható menzi napján érdemes megcsinálni. Bár szerintem ha a baba kb. 10 napja beágyazódott már ki kéne, hogy mutassa, bár ez a HCG-től függ ugyi. Lehet, hogy kéne még várnod, nem? Mondom én aki 3 tesztet csináltam a múlt hónapban..hihihihi...
Lehet, hogy más jobb tanácsot tud andniKép

Az allergia az nem jó dolog, szegénykém, kitartás! Pollenallergiád van, ugyi?

Kép

KépKép
babcsi

Mofly

Azt írja a Qupido papírja, hogy a petesejt beágyazódását követően a hcg megjelenik a vizeletben és mennyisége 1,5 naponként duplázódik. A teszt már 10mlU/ml kimutat, és már a beágyazódást követő 1. napon biztos eredményt mutat.

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Lányok,

Haza jöttünk Londonból ma hajnalba, nagyon élveztük, volt részünk bomba riadóba, két fesztivált láthattunk és rengetteg szép kastélyt stb...
Még nem volt időm visszaolvasni az egy heti termést, de remélem jókat fogok látni,
Ma vagyok a 24 napon és nem érzek semmit nem fáj a hasam, nics barnázás, csak olyan fáradt vagyok és ingerlékeny a párom szerint. Õ már mosolyog hogy szerinte sikerült , de én még várok a teszteléssel. Csüt. kell vissza menni a BMC-be.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szia Barbi

Isten hozott újra itthon. Biztos szuper volt a pihenés! Klassz, hogy ilyen jól éreztétek magatokat. Én nem voltam Londonban, csak a férjem, de ő is azt mondta, hogy szupi a hely! A bombariadót sajnálom, de sajna úgy látszik, hogy ez manapság előfordulhat, plána ott.

Szupi a hírKép és nagyon drukkolok!!!!! Lehet, hogy te végre megindítod a zebraesőt!!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi
Persze, kénytelen leszek várni. Csak már olyan türelmetlen vagyok!
Remélem, sikerül hamar eladnotok a lakást.
A parlagfütől szenvedek. Ilyenkor még szegény macskámra is allergiás vagyok. Meg a kutyanyálra.

Nekem Medi-Lab-om volt. Az most nézem, 25 IU. Akkor szaladnom kell egy Qupidoért. Kép Gondolom, jó drága.

Barbi
Drukkolunk!!! Kép

Kép
mofly

Fruzsi
Nem keseregni még! A hőd valóban nem túl magas, de abban sem lehet mindig bízni. Légyszi légy kicsit türelmesebb. Küldöm a babaragacsokat! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Barbi Kép
Szurkolok neked is, remélem apának igaza lesz!! Kép Kép

ÖTYÉK! Kép Kép
Most olyan szurit kapok, ami leállítja a saját hormonműködésemet. Ez a szer kb. 10-14 nap alatt fejti ki a kívánt hatást. Ez az ún. előkészítő szakasz. 1 hét múlva telik le az időm, és valószínűleg akkor kezdődik majd a stimu. Sz. ügynök azt mondta, hogy a mensi azért megjön(-het). Gondolom ez mindenkinél változó. Majd meglátjuk nálam, hogy fog működni.

Kép
Kép
szilva069

Szilva!
Noémi üzeni,hogy elfelejtette a Pergnylt elvinni-bocsi érte!
......és sajna nem jött össze Neki ismét!.....

-de így legalább jól ki lesz kezelve és a következő inszem lesz a tuti befutó!(-ezt Én mondom!)
Na sziasztok csajszik...megyek,mert dolgozóból írtam!...pusza!
kandi72
Budapest III. kerület

Szilva
Néha elhülök miken mentek keresztül. Leállítja a hormonmüködést? Elég brutális. Nem is tudjátok milyen erősek vagytok! Nagyon szurkolok, és kitartás! Boldog leszek, ha ebből kimaradhatok, max. egy kis bogyókát kell beszednem. Legalább is remélem...

Kép
mofly

Andi Kép
Köszi az üzit.

Noémi Kép
Sajnálom! Ha akarod összekanalazunk, csak szólj!

Kép
Kép
szilva069

Noémi,
Annyira sajnálom Kép Hülye baktérium...
Behozzam a konyhából a kanalakat?

wish

Mofly Kép
Hát én sem így képzeltem el Kép

Kép
Kép
szilva069

Noémi, nagyon sajnálom, de tényleg most az első hogy kikezeljenek a fertőzésből és akkor utoljára belevágtok és sikerülni fogKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Fruzsi Kép
Azért én még szurkolok. Kép

Barbi Kép
Nagyon remélem, hogy jól érzi a párod. Nagyon szorítok. Kép

Kép

Kép
pkagi

Noe Kép jajja, a fenebe is !!!
nagyon sajnalom !!! Kép
pedig ugy drukkoltunk !!! , de majd ha egy kicsit magahoz tersz,,szolj !
tsaci

Sziasztok!

Szilva Kép Persze, hogy leszek még a fórumon, hiszen rengeteg jót találni itt ( jó szót, jó embereket, jó ötleteket, jó napot! Kép stb.) És nektek is sok sikert és kitartást! Lehet, hogy macerás lesz a következő időszakotok, de ez már a siker kapuja lehet.
Babcsi Kép Köszönöm. Remélem a valóságban is így van (és lesz).

Barbi Kép Te nem "ismersz" engem mert új vagyak, de én azért figyeltem egy ideje a hozzászólásaidat, mert mi is BMC-sek vagyunk. Drukkolunk nektek a sikerért! Lehet hogy csütörtökön "látjuk egymást", mert mi is akkor megyünk ultrahangra, csak mi Sz. ügynökhöz Kép (ha még lesz miért mennünk).

Viszont lenne egy kérdésem hozzátok: szerintetek érdemes hétvégén csinálnunk egy tesztet egy magas HCG-s tesztelővel? Talán így tudnánk ellenőrizni, hogy nőtt-e a HCG szint. Vagy szerintetek hülyeség? Tudtok olyan tesztet ami kb.60-70 -től érzékel?
karcsi

Karcsi Kép
Én is tartok tőle, hogy sokat kell majd járni a BMC-be, ez főleg a munkahelyem miatt lesz problémás. Remélem azért majd sikerül megoldani!
Csütörtökre egy rakással ..... kívánok nektek!
Tesztekre itt a Qpido-t szokták ajánlani a lányok. Állítólag az nagyon érzékeny.

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép Köszi a drukkot. Kép
A tesztnél nekem pont nem érzékeny teszt kellene, mert a 20-as HCG szint miatt (persze ha még nem ment el baba) az mindenképpen jelezne. Olyan lenne jó, ami csak kb. 60 felett mutat, mert akkor biztos hogy növekedett a szint. De lehet, hogy ez csak az én "okoskodásom". Kép
karcsi

Karcsi Kép
Értem. Remélem valaki hozzáértő fog neked segíteni, ha nem akkor a patikában biztos.
Miért ne csinálnátok tesztet. Végülis csak az árát bukod. Azon már ne múljon!

Kép
Kép
szilva069

A Lombikbaba.com -on találtam leírást a terhességi tesztekről. Azt írták, hogy a Clear Blue 50-től jó. Remélem kapható a városban..
Van valakinek tapasztalat vele?
karcsi

Sziasztok!

Noémi Kép nem is tudom mit mondjak! Veled vagyunk gondolatban, fel a fejjel! Azt mondják minden próbálkozással kicsit közelebb jutunk a célhoz! A következő biztos befutó lesz!!! Kép

Karcsi én úgy tudom hogy a Clearblue a legrosszabb az érzékenységi listán 25-tel. Nem tudtok vérvételre elmenni? Az legalább biztos lenne, az idegeskedés pedig használni nem használ... Bizzatok a babóban, ott van ő már!Kép

Szilva mélyen együttérzek veled. Igazából én most a másodiknál a szuriktól meg a punkciótól félek iszonyúan. A szuriknál már a végén minden alkalommal folytak a könnyeim, pedig én adtam be magamnak. Nekem a 16. nap vették ki a tüszőket, és 19 napra kaptam őket vissza. A punkció meg van akinek fáj van akinek nem. Remélem te az utóbbiak közé fogsz tartozni! Nagyon nagyon szorítok!! Kép

KépKép
jiny

Karcsi

Annyi tapasztalatom van a Clearblue-val, hogy egyszer negatív lettKép De én is úgy emlékszem, hogy 50 fölött mér.
gtünde

Noé

Annyira sajnálomKép Remélem, van melletted valaki, akinek ki tudod önteni a lelkedet-szívedet. Bőgd jól ki magad, aztán újult erővel futhatsz neki a következőnek. Mi veled vagyunk, tudod. Puszi
gtünde

Sziasztok!

Március óta olvasgatlak Titeket. Folyamatosan nyomonkövetem sorsotokat! Ha nem baj, néha beírogatnék. Egyébként én is a BMC-be járok, Sz. ügynökünkhöz.

Noémi!
Úgy szorítottam Érted! Sajnálom... De ez egy újabb lépés a cél felé.

Karcsi!
Én is fehérvári vagyok. Clearblue-t lehet venni bármelyik patikában, én tavaly az új kórháznál lévőben vettem!

Szilva!
Én is nagyon szorítok ám Neked!
mary78

Szia Mary78Kép

Veled mi a helyzet? Mesélj, kiváncsi vagyokKép
gtünde

Mary üdv kösztünk! Remélem nem sokáig... Kép
Inszem vagy lombik? Mióta próbálkoztok?

KépKép
jiny

Karcsi Kép
A háziorvosotokat, vagy a régi nőgyógyászát nem lehet megkérni a feleségednek, hogy adjon beutalót HCG mérésre? Drukkolok, remélem csak egy kis mellékes pecsételése van a feleségednek és benn csücsül a babó.

Jiny Kép
Te egy hős vagy, hogy magadnak adtad be a szurikat. Én is azt mondom, hogy be tudnám adni magamnak, de azért könnyebbség, hogy a párom adja be.

wish

Most mennem kell enni, de jövök. Írjatok!
gtünde

Jiny Kép
Aranyos vagy Kép Tegnap volt apával egy összezördülésünk, mert azt mertem mondani, hogy biztos nem fog sikerülni, mert statisztikailag sincs rá nagy esély, ráadásul én meg nem is érzem magam szerencsésnek. Na ezen jól kiakadt, hogy akkor miért váltottuk ki a gyógyszereket, miért dobtunk ki annyi pénzt, ha én már így előre tudom a végét. Tényleg hülye vagyok, el is szégyeltem magam. Nem fogok többé ilyeneket mondani. Bízakodó leszek, és kitörlöm a h. fejemből a nega gondolatokat!
Na már megint lelkiztem, bocsi.

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép
Én is magamnak szúrok. Lehet, hogy mazoistának tűnök, de nekem semmi gondom nincs vele. Jól beállítottam a mobilomat, hogy csörögjön időben, aztán döfök, mint állat.

Mary Kép
Üdv. nálunk, de ne maradj sokáig! Kép
Köszi a szurkokat, én is viszont szurok, de kíváncsi vagyok, mihez adhatom a drukkokat! Írj magadról.

Kép
Kép
szilva069

Wish én úgy voltam vele hogy ha a férjemet el tudtam látni annak idején akkor magamnak se lehet rosszabb.Meg én amikor először szúrtam meg őt, akkor nagyon rossz volt hogy fájdalmat okozok neki. És én ezt nem akartam hogy ő is átélje. De nem olyan veszélyes. Kép A cél érdekében mindent Kép

KépKép
jiny

Szilva ezzel én is így voltam. De ilyenkor jusson eszedbe az amit Noéminak is írtam, hogy minden egyes próbálkozással közelebb vagy a célhoz. Az is statisztika bizonyítja hogy minél többedik inszem vagy lombik annál nagyobb az esély hogy sikerül.
Ha jól emlékszem inszemes voltál ugye?

KépKép
jiny

Köszönöm mindenkinek az infókat és a drukkot. Sajnos, most telefonált feleségem, hogy úgy néz ki, nem nyertünk. Kép Kép Kép
Azt hiszem megyek is haza, és felajánlom vállamat a síráshoz. Valószínűleg nekünk is jó hétvégénk lesz. Kép
De hétfőtöl jövök érdeklődni, hogy mi történik ha van lefagyasztott embrió. Kell akkor is injekciózás? Mennyit kell várni? Stb. stb. Készüljetek a kérdésözönre! Kép

Mary78 Kép Örülök, hogy végre van még egy fehérvári, hátha tudunk segíteni egymásnak. Főleg hogy még az orvosunk is ugyanaz....

Mindenkinek Jó Hétvégét!!!
karcsi

Köszönöm mindenkinek az infókat és a drukkot. Sajnos, most telefonált feleségem, hogy úgy néz ki, nem nyertünk. Kép Kép Kép
Azt hiszem megyek is haza, és felajánlom vállamat a síráshoz. Valószínűleg nekünk is jó hétvégénk lesz. Kép
De hétfőtöl jövök érdeklődni, hogy mi történik ha van lefagyasztott embrió. Kell akkor is injekciózás? Mennyit kell várni? Stb. stb. Készüljetek a kérdésözönre! Kép

Mary78 Kép Örülök, hogy végre van még egy fehérvári, hátha tudunk segíteni egymásnak. Főleg hogy még az orvosunk is ugyanaz....

Mindenkinek Jó Hétvégét!!!
karcsi

Jiny Kép
Igazad van, de te is tudod, hogy nem mindig így gondolja az ember. 3 sikertelen inszemen vagyok túl, és az első és egyben utolsó lombik előtt állok. Jó így a hozzáállás?

Karcsi Kép
Nagyon sajnálom ha ez tényleg így van. Menj, és vígasztald meg a feleséged!

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép alakul a hozzáállás! Akkor most mondom a jó hírt: annál nagyobb az esély akinél már csináltak inszemet hogy sikerüljön elsőre a lombik mint annál akinél nem. Nálunk nem volt értelme inszemmel kezdeni, na meg a fagyasztott minta miatt nem is csinálták volna mert hogy 6 most már csak 5 szál van lerakva. Szóval tuti befutó vagy a lombikkal! És ezt a férjednek is elmondhatod!! Kép

KépKép
jiny

Na akkor magamról, de hosszú leszek:

3 éve próbálkozunk. 1 év után mentem dokihoz, E vitamint írt fel. Szedtem. Megint 1 év után, tavaly aug.-ba elmentem mostani dokimhoz. UH: 2-3 cm-es ciszta jobb pf.-ben. Vártunk hátha felszívódik. Közben megvolt párom andrológiája, chlamidia... stb. Chlamidia poz., antibiotikum, elmúlt. Aztán idén márc.-ban, szülinapomon átjárhatósági! Mindkét o.-on teljesen elzártak voltak. Ciszta még mindig megvolt. Ekkor közölte dokim, hogy lombik, beutaló BMC-be. Minden alapvizsgálat megvolt, minden OK. Mentünk volna az első lombikra, aztán Sz. ügynök közölte, hogy összeültek Z.-vel és K.-val, és arra jutottak, hogy a ciszta lehet hogy befolyásolná a stimut, ezért előbb legyen lapar, ha már lapar, akkor meg próbálják meg a petevezetőket is átjárhatóvá tenni. Ez a műti volt júni 30.-án, endos csokicisztám volt, azt kiürítették, és átjárhatóvá tették mindkét pvezetőt. Illetve "kontrasztanyag lassú áramlása" megtörtént. Sz. azt mondta, ha műtét után megvolt a kontroll, menjek vissza, meglátjuk hogyan tovább. A műtétet itthon csinálta a fvári dokim, ő meg azt mondta, 1-2 hónapot próbálkozzunk spontán, de utána tényleg menjek vissza BMC-be. Első havi akció nem jött össze, most a dokim UH-val megpróbálta bemérni ov. napját, illetve múlt hét kedden a műtött pfészekben volt egy 18 mm-es tüsző, a csüt.-i UH-n meg már semmi, tehát már megvolt az ov. Aznap volt akció. Így most csak remélem, hogy nem szerda reggel volt ov., mert akkor lekéstünk a csüt. esti akcióval. Dokim azt mondta, előtte ne csináljunk semmit, mert a mennyiség is döntő!
Most várom a jövő heti mensit (illetve egyáltalán nem várom!!!), ha megjön, bejelentkezek Sz.-hez. De sajna semmi jelét nem érzem annak, hogy babóca lenne a hasamban...

Tényleg nem voltam rövid, bocsi.
mary78

Szilva

Miét első és utolsó?
gtünde

Mary78

Az, hogy te nem érzed, hogy lakik ott valaki, attól meg lehet baba! Tudod, nem előre elkeseredniKép Majd ha megjön. De nem fogKép
gtünde

Bár lenne már ekkora hasunk...és nem ebéd utánKép
Kép
gtünde

Tünde Kép
Azért mert ikrek lesznek.

Mary Kép
Hát ez jó hosszú és nem túl vidám történet. Kívánom neked, hogy ne kelljen tárcsáznod a BMC tel. számát!
Különben tényleg simán összejöhet a spontán babó is nektek, hogy ilyen szépen kikezeltek a dokik.
Minden esetre szurkolok nektek, hogy elkerüljön a mensi!

Kép
Kép
szilva069

Tünde!

Köszi. Igazad van, van ott baba! Amikor meg azt hittem, hogy van, mert "olyan" tüneteket észleltem magamon, nem volt.

Veled most mi a helyzet? Bocsi, de még nagyon össze tudom keverni a dolgokat!
mary78

Szilva!

Jó lenne! Egyébként hallottatok már hasonlóról, hogy valakinek ilyen műtét után sikerült?

Nekem azt mondta a doki, hogy ez szalagos összetapadás volt. Ezt nem tudom mit jelent, gondolom azt, hogy az egész teljesen össze volt tapadva. És azt sem tudni, mitől volt. Talán az a hülye chlamidia, ami ezek szerint 5 éve fennállt nálam (mert 5 éve vagyunk együtt a párommal), és csinálhatott ilyet, vagy egy régi felfázás, gyulladás.

Sok helyen olvastam, hogy ez a műtét nem nyújt tartós megoldást. Jó lenne, ha kivétel lennék...
mary78

Szilva

Ja, értemKép Én is arra hajtokKép
Mary

Ne izgulj, én még mindig keverem, ki hol tart. Mielőtt írnék valamit, fél órát gondolkodnom kell, hogy hol is tart az illető a babaprojektbenKép
Én most várok a 2. inszemre. 2003. febr. óta próbálkozunk. Először magas volt a prolaktinom, de gyógyszerrel lement. Tavasszal laparoszkopiám, utána hysteroscopiám volt. Az egyik petevezetőm átjárható volt, a hysteroscopia szív alakú méhet mutatott, és nem láttak elzáródást a másik petevezető beszájadzásánál sem . Júliusban volt az első inszem - nem sikerült. Aug. kimaradt, most pedig szedem a clostit, és várom jövő pénteket - UH lesz.
gtünde

Mary Kép
Én úgy gondolom, ha megnyíltak a p.vezetők, akkor van esély a spontánra. Az persze csak egy újabb HSG-vel deríthető ki, hogy meddig átjárhatók. Hát igen, ez a bibi ezzel. Nekem is a HSG alkalmával nyílt meg az egyik p.vezető, de ki tudja, h. azóta mi történt.
Hány éves vagy?

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: