A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Zafir!Köszike sejtettem de nem voltam benne biztosKép.Akor a dokit megkérem majd h csináljon nekem egy vizsgálatot,remélem rendes lesz és nem fog bunkozni!Már most izgulok,de az a jó h most kell menem r.szürésre,és akor majd mondom neki a dolgot!
Vendég

Sziasztok!
Március óta olvasgatlak Titeket.

Csanita!
A laparral kapcsolatban szeretnélek megnyugtatni. Nekem június 30.-án volt. 29.-én kellett befeküdnöm, másnap reggel műtöttek. Még soha nem voltam kórházban, így én is féltem, de semmi rossz élmény nem volt. Nekem egy endos cisztát vettek ki a jobb petefészkemből, plusz átjárhatóságit csináltak mindkét petevezetéken. (Teljes elzáródás volt mindegyikben.)Így a műtét egy órás volt, felébredés után fájt egy picit, de nem vészes. 3 db egy centis vágásom van, ami nagyon szépen begyógyult, szinte nem is látszik. 2.-án reggel mehettem is haza. Egy hét után szedték ki a varratokat, ami szintén nem fájt, mert csak 1-1 varratot csinálnak. Ha jövő héten megműtenek, 24.-én simán tudsz menni esküvőre, mert egy hét után el is felejted, hogy műtéted volt.
Szóval no para!
mary78

Szia Mary!!

Hú most meg nyugtattál!!!Köszi szépen.Lenne még kérdésem!!Persze ha nem gond!!??Kaptál katétert??Meg hogyan altattak el???Vénásan???

Nekem is endós cisztám van csak a bal oldalon.Plussz átjárhatósági.És a műtét óta minden ok??lehet utána próbálkozni azonnal???

Bocsi ha hülyeségeket kérdeztem!!

Amúgy üdv köztünk!!!
csanita

Csanita!

Köszönöm. Nem kérdezel hülyeségeket! A műtétet mély altatásban végzik, először egy injekciót kaptam fél órával előtte (ez egy kicsit megnyugtat, mire betolnak a műtőbe, már minden mindegy), utána meg infúziót kötöttek rám ... a többire nem emlékszem. Az altatás miatt ébredés után meg másnap egy kicsit fájt a torkom (mert hát ott vezették be az altatógázt, de akkor már nem voltam magamnál), meg egy kicsit a hátam-vállam (a bennmaradt gázok miatt), de ezeket simán ki lehet bírni, meg 2 nap múlva meg is szűntek. Ja és hánytam is utána, de hát gondolom, mi, akik babára várunk, ilyeneket nevetve kibírunk. Az én cisztám nem volt nagy, 2-3 cm-es csokiciszta. És hál'Isten máshol sem találtak endot.

Az átjárhatóságit úgy csinálják, hogy nagyon sötétkék festékszerű kontrasztanyagot nyomatnak át rajta, amitől egy ideig indigókék volt a fenekem, mert hát ugye utána ez a festék kifolyik és nagyon fog. (Szóval ne a legmenőbb hálóingedet vedd fel!) De már ez is lekopott!!!

Katétert nem kaptam, mert utána minden beindult normálisan.

Most voltam 6 hetes kontrollon, cisztának semmi nyoma, szép érett tüsző volt éppen abban a petefészekben. Most próbálkozunk spontán. (4 hét után már lehet.) A műtét utáni első hónapban nem jött össze, most UH-gal megpróbáltuk bemérni az ovuláció napját, két hét múlva okosabb leszek! Amúgy már járunk a BMC-be, megvolt minden alapvizsgálat, de az első lombik előtt úgy döntöttek, hogy a cisztát ki kell venni, és ha már műtenek, próbáljuk meg az átjárhatóságit is. Ha nem lett volna ciszta, egyből csinálták volna a lombikot. Ha ez a hónap sem jön össze, visszamegyek a BMC-be, aztán meglátjuk mit mondanak.

Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
mary78

Lányok!

Nem kell tovább drukkolni. Megjött! Nagyobb mennyiségű szép, tiszta vörös cucc formájában. Érzem a hasam is! Hiába ment föl a hőm reggel, holnap nem lesz tesz, csak egy utolsó hőmérés, aztán vége a hőmérésnek. Cickát szerintem iszom majd. Kép

Köszi a drukkokat!

Kata, majd légyszi dobj le a tábla aljára 1. cn-nel!! Köszi szépen.

Betti
betti73

Mary!

Üdv közöttünk.
EZÚTON SZERETNÉK MINDEN "CSAK OLVASGATÓ"-T MEGKÉRNI, HOGY CSATLAKOZZATOK LELKES KIS CSAPATUNKHOZ! NE CSAK OLVASSATOK, ÍRJATOK IS!!!KépKépKép

Nem semmi dolgokon mentél már keresztül. Minden elismerésem a Tiéd, hogy nem vagy kiakadva és teljesen tárgyilagosan tudsz beszélni róla. Nagyon szorítok, hogy 2 hét múlva siker koronázza ezt a sok szenvedést!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép
Hányadik cn.-on vagy?

Zafír!
Nekünk 11-én volt az esküvőnk. Két héttel a Tiétek előtt. Hol voltatok nászúton?
Hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kata!

Még egy kérés. Kijavítanád a ciklus hosszt 28-31 napra. Nagyon köszi!

Hajni!

Látod, nekem sem ment le a hőm, sőt ilyen magas még sosem volt!! Kép

Kamilla!

Belépek én is az exhőmérőzősdemáreldobós klubba.Kép

Betti
betti73

Betti!
Azért egy kicsit szomorkodok, jó?
De legalább megnyugodtál, és kezdődhet egy új, reméljük normálisabb, és SIKERES hónap!
Tudod...a babó már készülődik odafönt...KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Egy kicsit én is szomorkodok azért! Kép Reménykedtem nagyon. Most már totál nem tudom,hogy mikor lehet pé-m, mikor jöhet meg, mennyi késés után kezdjek reménykedni. Na nem baj! Kép Ez is egy lecke a SORStól.

Betti
betti73

Betti!
Most már aztán végképp haragszom arra a fránya hőmérőre! MÁTÓL CSAK AZ HASZNÁLJA AKINEK AZ ORVOS ELÕÍRJA!
Annyira sajnálom. Mi meg itt jól felcukkoltunk. Főleg én. Ugye nem haragszol rám emiatt? De annyira szerettem volna! Úgy drukkoltam, mint magamnak szoktam!
Akkor ezentúl a jelszavunk a természetesség és meglepetés.
Szerintem Keditke is csatlakozik a klubbhoz.

Kép

Kép
kamilla306

Betti, hát Te végig érezted tényleg. Nagyon sajnálom. Kép A tünetek alapján Nálad is valami hormongond lehet, tényleg nem érdemes tovább várni a kivizsgálásra, ezek elég jól kezelhetőek gyógyszeresen. S elég gyorsan, ahogy a példám is mutatja. Kép Remélem Te is hasonlóan jársz.Kép

Maminti, a terhességi vitaminok formáját tuti nem émelygős kismamák tervezték.Kép Én mindig kettévágom, úgy veszem be. Az jó ilyenkor, hogy egy helyben ülős munkád van. Az enyém sajnos a másik véglet...

Mary, üdv köztünk! Végül sikerült átjárhatóvá tenni mindkét petevezetéket?

Vica, Kőszegen voltunk nászúton, átmnetünk párszor Ausztriába, nagyon klassz volt. Ti merre voltatok?
Épp most baromira izgulok, lassan indulunk a dokihoz. Olyan első randi -érzésem van, mikor az ember még azon is izgul, hogy ott lesz-e a másik... Addig kérek egy kiss drukkot, ha lehet.

Ha hazajöttem írok, hogy mi volt!

Z.

Kép
Kép
zafír

Kamilla!

Dehogy haragszom!!!! Kép Olyan aranyosak vagytok, hogy úgy szurkoltatok. Éreztem, hogy meg fog jönni, azt is, hogy ma, hiába a magas hő. Hajninak sem ment le. A múltkor is elsején jött meg és most is! Kép

Betti
betti73

Hali!Már Lendván is emelkedett a benzinKép 237.50,de még igy is olcsobb mint itthon.Betti ,nagyon sajnálom!Új hónap ,új remények...stb.Szerintem te is kérjél egy hormon vizsgálatot a dokitol.!Én is azt akarom,csak nem tudom mikor tudok elmenni hozzá(remélem 2 mulva sikerül,talán ara szabit is kapokKép)Jövö héten már jön a kol.nöm dolgozni,és 2 hét mulva szabira szeretnék menni(kb azon a héten lesz pém szeretném ,ha teljessen nyugodt lennék,és semmi idegeskedés).Na azt hiszem mindent leirtam,megyek,mert a párom hátát meg kell mosnomKép!!Nem volt tul intim ugye?!!!Na pááá
Vendég

".......a párom hátát meg kell mosni......." délután fél ötkor??????????????

Kép

Kép
kamilla306

SZiasztok!

Itt vagyok, csak sajnos dolgozó nő vagyok... Kép Bejött egy bosszantó feladat, az embert már netezni se hagyják Kép

Köszi a bemutatkozókat, de tényleg! Elismerésül összefoglaltalak benneteket egy word doksiba, megtanulom, és jövő héten ki lehet kérdezni! Kép

Betti,
kár, hogy mégsem Kép pedig így elmondásra olyan biztató volt, bár az ember (lány) magánál belül érzi... De majd szeptember lesz a mi hónapunk! Kép Vénasszonyok nyara Kép Kép

Anita,
ne félj a lapartól Kép, nem kellemes dolog, de tényleg másnap hazaengednek! Akikkel egy napon műtöttek laparosok már jöttek hozzám közvetlenül a műtétem után integetni az intenzívhez, én meg még a műtétem utáni nap se tudtam segítséggel se felállni (felülni se).
Meg fog oldódni a problémád, és nemsoká jön az a gólya is! Kép Megkérdezhetem melyik kórházban leszel?

Már biztos írtam, hogy a pecsételésre nekem mindig azt mondja a dokim, hogy nem baj, ha egyébként rendszeres a ciklusom, és nincs panaszom. (Egyébként lehet a háttérben progi. v. sárgatest elégtelenség.)

A hőmet csak kíváncsiságból kezdtem mérni, hogy kiadja-e a bifázisos görbét. Meg ha arra kerül a sor, mondhassam a dokinak, hogy nekem már van! Kép

Ja, adok én is mailcímet: angel.37@freemail.hu

Holnap jövök, és örülök, hogy itt lehetek!Kép

angel37

Betti!A görbéd nagyon jó lett ebe a hónapba,szerintem a teát ihatod a pé-ig,csak tovább ne idd!!!
Vendég

Vica!
Köszönöm szavaid, nagyon aranyos vagy. Egyébként több topikot is olvasgatok/tam, de főleg ezt és a "megint megjött"-öt. Sokat segítettek mindenben, főleg abban, hogy rájöjjek, csak humorral lehet ehhez a kérdéshez hozzáállni, különben begolyózunk. Idén márciusban a szülinapomon közölte velem az orvosom (akkor volt átjárhatóságim), hogy csak lombik útján lehet gyerekem, és beutalt a BMC-be. Hát nem ilyen ajándékra vágytam! Két napig magam alatt voltam, aztán megráztam magam és azt mondtam, hogy ha ezt kell, akkor ezt csináljuk végig. Két és fél éve próbálkozunk, pár hónap ide vagy oda!

A 21. napon vagyok, általában 28 napos, egyedül a műtét előtt késett 1 hetet. (Már kezdtem örülni, hogy nem kell műtét...)

Egyébként azért nem írtam eddig, mert csak a mhelyemen (8-tól 5-ig) tudok netezni, és mire elolvasok mindent, már nincs időm írni. Meg oda is kell figyelnem a "kedves kollégákra", mert így is csúnyán néztek mindig, amikor vizsgálatokra jártam (mi lesz majd ha tényleg lombikra kell járnom!!!), és nem akarom, hogy rájöjjenek, hogy mit ügyködök a gépen. De ígérem megpróbálok többször jönni!

Zafír!
Sikerült átjárhatóvá tenni, de nem tudni, hogy ez mennyire tartós megoldás, mert a műtét után is összetapadhat valami miatt. Meg azt olvastam, hogy attól, hogy átjárhatóvá teszik, nem biztos, hogy a funkcióját is el tudja látni, mert lehet hogy hiányoznak belőle a kis csillók, amik mozgatják a petesejtet. De sokaknak sikerült utána. Azért én nem akarok 1 évig spontán próbálkozni! És lehet hogy a BMC-ben így nem egyből lombikra, hanem inszemre küldenek.

Bocsánat hogy ilyen hosszú voltam, puszi Mindenkinek!
mary78

Aha most ment be tuss-tuss,aztán befekszünk a tv elé és ma semmit nem csinálunk,csak pihiKép Kép
Vendég

Na már tényleg megyek!!!Sziasztok!!!"még a végén mérges lesz a párom ,hogy milyen sokárra megyek be a fürdöbe"!!!
Vendég

Az előbb írtam egy tök hosszút, de elveszett!!!

Most mennem kell, mert csak a mhelyemen tudok netezni, 8 és 5 között. Most megyek haza, de holnap benézek.

Puszi Mindenkinek!
mary78

Bocs! Mégsem veszett el!

De látszik, hogy kezdő vagyok!
mary78

szia Mary!Semmi gond majd belejösz!Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy így ismeretlenül "bepofátlankodok" a tpikotokba, de sos kérdésem lenne nálam szakértőbbekhez Kép Az LH tesztemen megjelent egy halvány csík, tegnap még semmi nem volt. Ez most azt jelenti, hogy emelkedik vagy hogy csökken az LH szintem? Időben vagyunk még babaaktivizálásilag?

Köszi!!!!!!!!!!!!!!
reva

Reva!
A halvány csík az azt jelenti, hogy kezd emelkedni az LH, és akkor lesz a legmagasabb ha u.olyan lesz mint akontrollcsík, vagy még sötétebb.

Csajok!
Kép vagyok, hogy senki sem reagált a "költözködős" felvetésemre. Még annyit se, hogy hülyeség... KépKépKépKép

Betti!
Kép vagyok, de nagyon, annyira, mintha nekem jött volna meg a sok reménykedés után. Tesztet vettél, vagy már előtte jött meg?

moni

Sehol senki? A péntek is munkanap, hallo!

Kép

Kép
kamilla306

Móni! Én nem akarok költözni. Már úgy megszoktam itt!

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt Lányok!

Ma mértem utoljára, 36,8-ra ment le, aztán elraktam a hőmérőt. Csak akkor vagyok hajlandó elővenni, ha lázas beteg leszek! Kép

Angel!!

Ez az most eljön a mi időnk! Kép A vénasszonyok nyara. Kép Kép

Móni!

Tegnap megnéztem a linket, de nem ismertem nagyon ki magam az oldalon. Kép

Betti
betti73

Móni
Köszi a segítséget, én is így gondoltam, csak kellett a megerősítés Kép

Reva
reva

Jó reggelt Mindenkinek!

Próbáltam hamar bejönni, hogy legyen időm babanetezni, mert zsúfolt nap áll előttem, sajnos ma nem nagyon fogok tudni itt lenni veletek Kép A hétvégén megyünk vidékre esküvőre, úgyhogy ez azt jelenti, hogy valszeg hétfőn fogok tudni csak újra részt venni a társalgásban...

Betti,
ígérem írok mélt, de ne haragudj, ha csak jövő hét lesz belőle Kép Addig is eddzük magunkat vénasszonyok nyári igazi erőpróbára Kép ha nem most, akkor mikor? Én amikor először terveztem babát, akkor azt szerettem volna, ha szeptemberben jön össze Kép (Hú, de csalódott leszek, ha megjön..., de ne szaladjunk ennyire előre Kép

Egyébként ma 36,1-et mértem! Úristen, kihülök? Kép
Ilyen vérmérséklettel nem csoda, hogy nem megy Kép

Móni,
bocsi, biztos lemaradtam, mi ez a költözés? Bár a választ valszeg csak hétfőn látom...

Jó hétvégét mindenkinek! Kép

Ja, ha visszejöttem most már bemutatom magam tisztességesen én is, ha már ti it ilyen aranyosak voltatok Kép

angel37

Mary, Reva!

Üdv. itt! Kép

Betti
betti73

Angel!
Csak egy ötlet volt, mert nem tudom, hogy csak velem-e, de szórakozik a Babanet. Írtó lassan jönnek le az oldalak, nem küldi el, vagy sokszor küldi el az üziket. Ez utóbbi még jó, csak hülyén néz ki, ha egymás után 3-szor van u.az az üzi. De tegnap előtt írtam egy nagyon hosszút, és nem küldte el, bejött egy üres oldal, aztán a vissza gombra kattintottam, és már hűlt helye volt az üzimnek. Nagyon-nagyon felbosszantott, és akkor írtam ezt a lehetőséget, mert volt egy topic, ami itt volt/van a túl az első napokon, de "átköltöztünk", igaz az titkos ott, de már sokan átköltöztek innen oda afenti okok miatt! Először furának tűnik ehhez képest az oldal, de számomra már sokkal átláthatóbb az, mint ez.

moni

Jó reggelt!

Ma kipróbáltam egy kerülö utat, amivel kivédem a Thökölyt. Sajna ez 20 perccel több, egy kicsit elkések, de a babáért mindent!Kép

Mary!
Szerintem nem a kezdöséged a baj, hanem néha vacakol a babanet.Kép

Keditke!
Sikerült tegnap a pihi?Kép Vagy ne legyek ennyire kíváncsi?Kép

Angel!
Várjuk a te beszámolódat is!Kép

Kép
Kép
maminti81

Moni!
Én mindig úgy csinálom, hogy az üzimet ctrl+V-vel vágólapra teszem, hogy ha elszáll, akkor be tudjam illeszteni megint. Egyébként meg ha elszállt, akkor inkább a frissítéssel kell próbálkozni, mert az már párszor megmentette az enyémetKép

Kép
Kép
maminti81

Angel!

Jó szórakozást a hétvégére! Mi is megyünk holnap esküvőre. Aztán várjuk nagyon a beszámolódat. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Én is felkeltem ám már Kép.
Képzeljétek, meg van a fürdőbe a járólap Kép. Úgy örülök neki. Olyan nagyon szép. És azt álmodtam, hogy nektek fényképezgetem őket Kép. Ez most a többihez képest elég jó álom volt Kép. Sőt Bea is benne volt, nagy pocakkal jött és osztogatott minednféle hülye tanácsot nekem. Iszonyat ideges voltam Kép.

Betti én is Kép. Különben az én hőm még mindig fent van. Bár ma csak 36,9 volt. Én már csak kíváncsiságból mérem, hogy mi lesz ennek a vége. Mikor fog lemenni? Azért örülök hogy nem vagy olyan extra szontyi.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Nem vagyok extra szontyi. Kép Tegnap egy kicsit voltam, de hamar elmúlt. Takarítottam otthon egy jót. Kép Megbeszéltük párocskámmal, hogy szeretjük egymást és ez a fontos. Jövő héten kezdődik a céges angol tanfolyam, az heti két délután elfoglaltság, aztán sportolnom is kellene. Csini akarok lenni, mire jön a baba. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Betti!
Igazán sajnálom, hogy megjött, nagyon drukkoltam Neked! De hidd el a 3 hónap nagyon kevés idő! (Most néztem, rosszul írtam: mi nem 2 és fél éve, hanem MÁR 3 ÉVE próbálkozunk!!!) Ha úgy érzed nem tudnál sokáig így nyűglődni, akkor nyugodtan mondd azt a dokinak, hogy egy éve próbálkoztok, és szeretnél alapvizsgálatokat, hogy megnyugodj. Biztosan nincs semmi gond, de ha ezt orvosilag is igazolják, a lelked megnyugszik és ez biztosan jó hatással lenne arra, hogy az akciók sikerüljenek. Én már bánom, hogy anno nem hazudtam a dokinak. Egy évig csak E vitamint szedettek velem, hogy majd az segít. Meg hőmérőztettek, amibe meg bele lehet hülyülni.

Maminti!
Közben rájöttem, hogy sokkal később jelenik meg az üzi, mint ahogy elküldöm.

Egyébként Ti hallottatok már olyanról, hogy valaki laparos átfúvás után teherbe esett?
mary78

Hajni!
Mikor mész dokihoz? Tök jó, hohgy megvannak a járólapok! Aztán ne csak az álmodban fényképezgess ám! KépKép

Ma nekem 36.7 volt, én is kíváncsi vagyok a végére, ezért írtam azt, hogy még a köv. ciklusban is mérem. De már nem foglalkoztat az érték, már csak megszokásból csinálom. KépKépKépKép

Lakodalmazóknak jó bulizást!

moni

Betti ez nagyon érdekes, hogy én sem sírtam most, hogy megjött. Pedig elég váratlanul ért, és bíztam is nagyon ebben a hónapban. Úgy irigyellek, annyira nagyon jól viseled Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Most ha elmúlik, akkor felhívom a dokit, aztán amikor kapok időpontot. Már úgy is szeptemberben vagyunk, ahogy a párommal megbeszéltük a dokihoz menést. Különben már nálam is megszokás a hőmérőzés. Csak írogatom az értékeket a naptárba, időnként felvezetem a diagramba, aztán dühöngök, hogy milyen hülyén néz ki Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok csajok!!!

Mary!!

Köszi,hogy megnyugtattad a kicsi lelkem.akkor nem lesz annyira vészes.3 ÉV????Hú az nem semmi!!Akkor mi elbújhatunk a mi kis 19 hónapunkkal.Minden elismerésem a tiéd!!!!De mit mondott a doki???Csak a ciszta miatt nem jött a baba???Meg gondolom az átjárhatóságit most hogy megcsinálták,minden ok.
Szabad tudni kihez jársz a BMC-be???Ott csináltak mindent???

A hőmérőt Én már jó régen kihajítottam.Tényleg csak ha lázas vagyok.Bele lehet hülyülni.

Nekem mesélta a doki a 2 hónapja csinált egy lapart és már babát vár a csajszi!!!
csanita

Mary!

A 3 hónap, a tudatos próbálkozás, előtte sem védekeztünk, csak néha vigyáztunk.Egyénként ezt az évet "adtam" magamnak, hogy sikerüljön. Sajnos már nem vagyunk fiatalok, kicsit későn kezdtük a próbálkozást. Kép Hát ez van. Kép

Hajni!

Én is örülök, hogy ilyen jól viselem. Most,hogy vége a nyárnak, sokkal nagyobb lesz a nyüzsgés, így kevesebbet fogok foglalkozni a babakérdéssel. Szinte minden hétvégére van programunk, aztán a költözés is előttünk áll. Most ezek izgatnak nagyon. Kép Kinéztünk egy szép kandallókályhát is, nagyon izgat, hogy meg tudjuk-e majd venni. Kép

Betti
betti73

Betti, ez nagyon izgis. Nálam ki is maradt, hogy ti is költözni készültök. A kandalló az meg örök álmom marad. Majd kiderül, hogy nekünk lesz e. És mikor lesz az a költözés?

Kép

Kép
vkhajni

Októberben mindenképpen szeretnénk. Hétfőn jön a vizes-gázos-fűtéses ember, hogy megbeszéljük mikor hajlandó végre befejezni a dolgokat. Már csak fel kellene szerelni a szanitereket és radiátorokat, meg beüzemelni a kazánt.

Betti
betti73

Betti!
Kandalló??? Énisénisénis!Kép Ha valaha építünk házat, abban tuti lesz majd!

Zafír!
Merre jársz? Mi volt a dokinál?

Kép
Kép
maminti81

Zafír!!!

Doki? Tényleg tegnap voltál.

Maminti!

Nagyon szeretnénk, de még a kéményseprőket is meg kell kérdezni, hogy elég hosszú-e a kémény hozzá. Olyan romantikus téli estéink lennének így. Kép Kép

Betti
betti73

Csajok a mi cégünk kandallókkal foglalkozik akit érdekel írjon!

Bett!Kép

Moni, én is megszoktam ezt, nekem ritkán rossz (mostanában)

zsuzska80
Szombathely

A Kandallónak nálunk is meg van a helye, de szerintem évekig csak a helye lesz, mert most vannak fontosabb dolgok is. Például a hálószobák mega konyha. De majd egyszer, ha nyugdíjjas leszek ott fogok ülni a hinteszékemben mellette és kötögetek az unokáimnak kis pulcsikat. Szinte már látom magam. MEllettem az uram pipával a szájában nézi a tüzet......
Bocsi. Kicsit elábrándoztam.

Kép

Kép
kamilla306

Csanita!
Én tavaly aug-ban mentem azzal a fehérvári dokimhoz, hogy most már 2 éve próbálkozunk sikertelenül, vizsgálja ki, hogy mi a baj. Akkor látta a cisztát, de vártunk egy kicsit, hátha felszívódik. Közben párom ment andrológiára, együtt mentünk chlamidia, stb. szűrésre. Chlamidiánk pozitív lett, így antibiotikum, újabb szűrés, akkor már neg. lett. De már január volt. Ciszta még mindig meg volt. De dokim azt mondta, hogy attól még lehet gyerek, a legtöbb nőnek vannak cisztái, csak nem tudnak róla. A köv. lépés volt az echovistes átjárhatósági. Na ez volt márc-ban és ott derült ki, hogy mindkét petevezeték teljesen el van záródva. Ez elég fájdalmas volt, de pont azért, mert el volt záródva. Ekkor utalt be a BMC-be. Szűcs dr.-hoz kerültünk, nagyon szimpatikus. Megcsináltuk az alapvizsgálatokat, azokkal minden rendben volt. Egyértelmű lombik. Aztán mégis összeült egy konzílium, megvitatták, hogy a ciszta lehet, hogy befolyásolná a petefészek stimulációt, ezért lapar. Ha már lapar, próbálják meg az átfújást is. A műtétet a fehérvári dokim csinálta, nekem így egyszerűbb volt, meg benne NAGYON BÍZOM! A BMC-ben is nagyon-nagyon rendes és odaadó mindenki, egytől-egyig!!! A BMC-ben azt mondták, hogy a műtét után 6 héttel menjek vissza megbeszélni, mi légyen tovább. Most jött el ennek az ideje, de még megvárom a jövő heti mensit.

Ha jól értettem Neked még nem volt semmilyen átjárhatósági, hanem majd a lapar közben nézik meg?

Betti!
Akkor adjatok még magatoknak időt! Én sem magam miatt sürgettem a dolgokat, hanem mert a párom 36 éves, és legalább 2 gyereket (én hármat)akartunk,de már úgy vagyok vele, ha egy lesz, az is CSUDA JÓ LESZ!
mary78

Mary!

Még adok időt magunknak. Kép Párom 37 én 32 éves vagyok, azért még nem ássuk el magunkat, de mielőbb szeretnénk gyereket. Eleinte 3 volt a terv, de én már 1-nek is örülnék. Kép

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: