A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Enyhült a munkahelyi helyzet, úgyhogy kicsit tudok jönni.
Noémi, extra drukkokat küldök én is, abból sosem lehet elég :-)))))
Dudu, a fog tényleg elég rossz dolog, remélem hamar elmúlik!!! :-))) Írok majd lassan a hormonokról maholnap, bár most annyi anyag került fel ide, félek, hogy nem tudok újat mondani, de megpróbálom :-))) Neked volt már hormonvizsgálatod?

Nyuszmusz, nekem a hőmérőzés addig bevált, amíg nem szedtem clostit meg utrot, azóta sajnos becsapnak a mért adatok. Ha nem szedsz ilyen gyogyókat, akkor hasznos lehet, legalábbis nekem az volt. Most spontán ciklusban vagyunk, megint mérni fogom.

LÁnyok, ti többnyire magándokihoz jártok, hogy ilyen (fix) árak vannak, vagy a tb-s doki mondja meg így direktben, hogy mennyi a tarifája? Elég húzós...

Csibe, tudom, mit érzel, de egy kis rásegítés azért még kibírható, csak jöjjön be!! Nekem sajnos eddig nem jött. Én is úgy éreztem,hogy szörnyű, hogy csak gyógyszerekkel merhetünk próbálkozni, és bántott, hogy nekem nem jön össze simán, de azt hiszem, nagyon boldog lettem volna, ha összejön. Bíztam nagyon a clostiban, úgy vettem észre, hogy akik elkezdik szedni, az első 3 hónapban többnyire teherbe esnek, vagy ha nem, akkor nekik nem jön be a closti. Na erre szedtem 3 hónapig és semmi. Próbálok nem elkeseredni, de mindenesetre most tartok egy gyogyimentes hónapot. Szerencsére a többségnek segítenek ezek a gyogyók, Neked is fognak!!!!

Unique, üdv újra itthon! Ugye Nektek a spontán hónap jött össze, és Te is szedtél korábban bogyókat, jól emlékszem? Ha kavarok valamit, bocs.

Lányok, sajnos nem tudtam mindent visszaolvasni, bocs, hogy nem tudok mindenkinek válaszolni, igyekszem mostantól követni az eseményeket, csak kicsit nehéz így, hogy otthon nincs net, a munkahelyen meg munka van :-((( Szóval bocsi, bocsi.

Réka

Ui: Képzeljétek, már 5. napja rövid a hajam, és a férjem ma fogja meglátni...:-))))
korek

Tündi Kép
A kiskatonavizsgálat halasztása azt jelenti, hogy az átjárhatóságit is megcsinálod elötte?
Egyébként meg felejtd el, hogy bármelyikőtök is hibás lenne, egyszerűen előfordul, hogy valaki nem úgy működik, mint kellene, de ez nem hiba, hanem adottság. Mind a ketten tökéletesek vagytok és elöbb utóbb lesz babátok, és nem számít hogy segítség nélkül, vagy segítséggel Kép

Duddu RékaKép
Én is vajákoskodok egy kicsit. Ha paradicsomszeletet teszel benntre a szádba, ahol dagad, az elvileg lehúzza a duzzanatot.

wish

Szia Lányok!

Kösz a sok hozzászólást, vajákoskodást! Kamilla megvolt és még kezelem tovább.

Wish!
Köszi, a paradicsom nem is jutott eszembe, pedig az is jó.

És azért sem eszek antibiotikumot. Ugyanis nem nagyon fáj, csak ha lehajolok, meg nagyon mozgok. Viszont nagyon dagadt, de most, hogy pihenek kb. 1 órája, máris jobb.

Monyó!
Akkor legközelebb már képpel jössz az UH-ról, OK? (Mert ha babó lesz, adnak képet) Nagyon durvák az árak nálatok, már hallottam. Gondolom, örülsz, hogy van megbízható dokid, nem hogy újat keress?
Küldöm a mail-t.

Noémi!
Utánad olvastam! Azóta megnyugtatott a dokid is, látom! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden oksi legyen és várom a vasárnapot!!!

Junko!
Biztos szuper lesz Villányban, addig húzd ki valahogy. Dido ajánlata nagyon jól hangzott!

Nyuszmusz!
Én nov. óta napi egy Elevitet szedek, s erre azt mondják, hogy OK akármeddig. Én speciel hőmérőzőm, hogy többet tudjak, de Tündi és Babus írták, hogy őket jól összekavarták az adatok. Így kénytelen leszel te eldönteni. Viszont itt mindig lesz, aki segít értelmezni az adatokat.
Amúgy hogy vagy?

Zsu!
Manapság le a kalappal azok előtt, akik tanárnak mennek! És ez szól a többi tanárnak is!

Korek!
Nem sürgős a levél, majd írod, mikor időd lesz.
Izgi, hogy mit fog szólni a férjed: fotótakaroklátni fotótakaroklátni fotótakaroklátni.
Nem akarsz albumot csinálni? (régihaj-újhaj) Olyan kíváncsi vagyok!

Lányok!
Írjátok közben, hogy mennyire tudtok eljönni a talira! Nehogy már csak ennyien legyünk!

Most visszavonulok és megírom az elmaradt mail-jeimet mindenkinek! Közben meg jegelek és jegelek és jegelek és ....

Sziszka!
Mi van veled?

eldugulós réka
(még szép ennyi rizsa után Kép)
Vendég

Wish
HSG-ről még egyáltalán szó sem volt. Igazság szerint szeretném tudni hogy nálam ez a cisztásodás általános vagy csak éppen kifogtuk ezt a hónapot. A dokim tök azon az állásponton van hogy jobb lenne spontán teherbeesni minden segítség nélkül (ezzel egyetértek), mert szóba került a peteérést segítő gyógyszer. De én ezt nem akarom mert nem azzal van a baj. Mivel úgy látom hoyg a dokim kompromisszumkész, meglátjuk a következő hónapban mit produkálok, és aszerint fogok előállni a kívánalmaimmal. Csak már jönne meg a menzim... Kép
Azért tettem a hibás szót ""-be tegnap, mert persze nem erről van szó, ezt a fajta működést a szervezetemben nem tudom befolyásolni sajnos. Egyszerűen csak van az a tudat, hogy miattam nem...... Szerintem érted mire gondolok Kép Tudom hoyg lesz babánk, szerintem nem is sokára, és ilyen türelmmel még sosem voltam képes várni rá, mitn most! Kép Ez talán számít valamit Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Nagyon tetszik a türelmes hozzáállásod.
És azt hiszem, hogy végre nekem is sikerült egy "egészséges szintre" beállnom ebből a szempontból. Sokkal jobban is érzem magam emiatt.

És ezt Nektek is köszönhetem. Kép De azt hiszem az időnek is.

réka
Vendég

Sziasztok!

Noémi!
Örülök, hogy a dokid megnyugtatott. És nagyon drukkolok Értetek!

Nyuszmusz!
Mivel foglakozol (ha nem baj, hogy megkérdezem), hogy ilyen munkahelyi tanfolyamra kell járnod?
Egyébként én napi 1 Elevitet szedek április óta kisebb-nagyobb kihagyásokkal a sok antibiotikom miatt.

Dudu!
Csak szorgalmasan jegelj, kamillázz és paradicsomozz, előbb-utóbb jobb lesz, de az jó jel, hogy nem fáj.

dido

dido
dido

Sziasztok!
Nálunk a múlt hónapban idult a Baba project ,de az 1 hónapban nem jött össze pedig nagyon akartuk . Bíztam abban is h most 3 hónapja hagytam abba a gyógyszert és azt mondják ilyenkor nagy rá az esély .
Tudom butaság de már úgy beleéltük magunkat. Párom is már beszélgetett ,mint kiderült csak a hasammal ,de olyan kajákat ettem mit eddig nem , hányingerem is volt. Bíztosan azért , mert nagyon szeretnénk már . Tudom még nagyon korai az elkeseredés ,de akkor is minden hónap egy kudarc egy csalódás.
puszi
Drukkolok mindenkiért.
Ja és vannak praktikák amivel nagyobb az esély?
PG53 vettünk/ha mutatja állítólag már késő?!/
Gyertya, Lh test /ti mikor próbáljátok használni?/
hukmuk

Sziaszok,

TündiKép
Nem biztos, hogy Veled van a gond. Én pontosan ezzel a tudattal éltem eddigi életemet az elmúlt majd 2 évben. Hogy velem nem stimmol valami. Tuti. Mert velem mindig van valami. És nem. Illetve nemcsak. A páromnál a kiskatonák ugye csak 24 óráig élnek. Tehát az ő eredménye sem mondható tökéletesnek. És ennyi elég is volt hozzá, hogy majd 2 évet kellett várnunk a bébinkre.
Szóval verd ki a fejedből kérlek ezt a "biztos, hogy velem van a baj" teóriát, ok? Kép
Stelláról tudsz valamit?
Tudnád javítani nekem a táblában: kivenni a szabadságot és betenni, hogy 2006. március 31-re várható a baba? Köszönöm! Kép

DudduKép
Örülök, hogy jobban van a fogad, én nem tudok erre különösebb gyógyírokat, de biztos jók, amiket a lányok írtak. Te sem tudsz színházjegy-ügyben semmit?

KorekKép
Igen, jól emlékszel. Mentünk volna az 1. inszemre most, aug-ban. Vártam, hogy megjöjjön és kezdhessen szedni a gyógyikat. És nem jött meg Kép

MonyóKép
Azért nem semmi árakkal dolgoznak ott a dokik! Hát, kitartás, mást úgysem tudok mondani. Hajrá a spontán babóért! Kép

SysyKép
Koviubi átküldve Kép
A hogylétemről írok közösbe jó? Kép
Megatoys a Soroksári úton találtam, de ha megnézed interneten bizti, hogy van másik cím is. Ja, a www.kismama.lap.hu-n lehet találni ilyesmiket.
Na mega 2in1 van a Teréz krt.33-ban és a Lövőház u--ban a mammut mögött. Más nem jut eszembe. Kép

NoéKép
Bármi is a gond, hidd el, a babát nem bántja. Kép Mármint főleg ha a dokid is ezt mondja. Hú de várom már a pénteket! Kép Extra drukkok mennek! +++++++++++++++++

IronramKép
Mizujs???? Hiányollak! Kép

SzisszkámKép
Most már tuti, hogy nem takarítasz! Tessék előbújni! Kép

AnnácskaKép
Hogy vagy? Mikor mész dokihoz legközelebb?

Na jól van... Mindjárt leírom, mi volt ma a dokinál Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Lányok
Voltam dokinál!!!! Kép 9+6 vagyok. És minden rendben van!!!! Kép
Megtapizott, mondta, szép, korának megfelelő. Majd megnéztük UH-n is a picit. 23 mm, kb. 9-10 hetesnek megfelelő. És úgy mozgott, mondta is a doki, hogy "szuperaktív a kis Dezső". Kép Ott dobogott a kis szívecske is. Nagyon boldog vagyok! Kép
Most nem készült sztárfotó, de férjem is ott volt, látta. Kép Olyan édi volt, külön e miatt eljött a munkahelyéről. Kép Majd ment is vissza Kép
Kaptam egy rahedli beutalót, pisi, vérvétel, EKG, genetikai UH... + védőnő
Lesz dolgom a köv. két hétben bőségesen! De nem bánom, nagyon boldog vagyok! Kép
És kívánom Nektek is ezt az érzést megélni, őszintén, szívemből!

Pusza

Unique

KépKép
unique

UniqueKép

Örülök hogy minden rendben volt a dokinál!!!!!
Ezek csak rutin vizsgálatok leszenek, nem kell félned tőleKép
Vigyázz magadra és a kis DezsőreKép Kép

Kép

Kép
edinka

Unique!
Annyira jó olvasni az örömödről, hogy még jobban vágyom rá, mint eddig! Kép
Sok türelmet a sok vizsgálathoz!

Ja színházjegy ügyben küldtem egy mail-t egy ismerősnek, de sz*rt válaszolni, ami rossz jel. Valószínűleg nem tud segíteni. Azért még várom a választ.

Puszi:
dudu
Vendég

na kezdemKép
Nyuszmusz,engem is neha elszomoritanak itt dolgok de sok pozitiv energiat is kapok.Ezert vagyok itt.)
Korek jo hogy itt vagyKép

dudu.NE HAJOLGASS!!!!!!!!!!!!az nem jot teszi nekiKép

Hukmuk.Termeszetes ahogy viselkedtetek,ez az elso remenyteli honap....Ez mindenkinek ilyen volt.Probalj meg ne anyira ragorcsolni a dologra,nem konnyu meg nekem se megy meg anyira,de fo a jo hozzaalas.
Ja,a pg53 om rol nincs jo velemenyem,aszthiszem mondhatnam igy is velemenyunk,igaze lanyok?Kép
sok sikert,es udv koztunk.

Lanyok a dokimrol anyit hogy o megaz olcsobbik kategoria.A privat kisrendelo nogyogyaszaton enyiert rad se neznek.A parom fizetese nem tul nagy,de nem sokkal marad el az atlagtol.Nehez korulmenyek kozott elunk,de nem baj.Nem szamit:FIGYI a jelmondatunkat:Inkabb szegenysegben de boldogan,mint gazdasagban szeretet nelkul.

Ja van olcsobb megoldas,a korhaz ahol a doki minden otodik betegnel mos kezet.Kosz inkabb nem.

Lanyok nagyon tetszk ez a babas dolod de lecci szoljatok mar a sorsomnsk hogy cselekedjenKépkoszi

Kép
monyoka

Monyó!
Eszembe sem jut hajolgatni. Csak függőleges tevékenységet végzek, de inkább még azt sem.
Nagyon tetszik a jelmondatotok. Igazán megértelek, mert sógornőm is mindenáron kinnt marad, hiába él már Mo.n a bátyja és az édesanyja. Õ is sokat mesél a kinti nehézségekről.
Õszintén remélem, hogy hamarosan változni fognak a dolgok! De még ha így is lenne, akkor is csak gyermekeitek élveznék csak hatását.

Szia Hukmuk!
Jó a neved és üdv. köztünk.

A PG53 nem túl megbízható szerintem sem.
Az LH teszt már sokkal jobb, de elég drága. A leírásában részletezik, hogy mikor használd. Ezt csak akkor nehéz kiszámolni, ha nem egyformák a ciklusaid. De volt olyan, akit még ez is becsapott.
A gyertya sosem árt, bár legutóbb nekem azt mondta a dokim, hogy csak azoknak szükséges, akiknek hátrafelé álló méhe van.

Mielőbbi "babásodást" kívánok!

réka
Vendég

Sziasztok!

Unique!
Gratulálok! Elhiszem, hogy nagyon jól érzed most magad! Meg is érdemled!!! Kép

Képzeljétek. Ma volt ugyebár az évnyitó és én most nem kaptam osztályt! Viszont az évnyitó előtt 1-1,5 órával telefonált az egyik kolleganőm, hogy nem érzi jól magát, bemennek a kórházba. Azóta semmi hírem róla. Mivel tanítok az osztályában, én vittem fel a lurkókat és én mondtam el a legfontosabb infókat. Sőt holnap reggel megyek, mert az első tanítási napon az első 3 óra mindig osztályfőnöki. Nagyon bízom benne, hogy a kolleganőmnek semmi baja nincs, és gyorsan át tudom adni neki az osztályát. Ciki, mert ugyan voltam oszifő (most ballagott az osztályom), de fogalmam sincs a kolleganőm mit hogy akart csinálni az övéivel?! Legalább beszélni tudnék vele... Bízom a legjobbakban!

Most hulla fáradt vagyok, majd leszakadnak a lábaim... Kép Azt hiszem, ha ezt most befejezem, belevágódok a fürdőkádba aztán alszok egy nagyot!

Duddu!
Délután el is felejtettem írni, hogy jó búlást Neked! Kép

További szép estét kívánok mindenkinek!
Üdv
Zsu

Zsu
valér

na kezdemKép
Nyuszmusz,engem is neha elszomoritanak itt dolgok de sok pozitiv energiat is kapok.Ezert vagyok itt.)
Korek jo hogy itt vagyKép

dudu.NE HAJOLGASS!!!!!!!!!!!!az nem jot teszi nekiKép

Hukmuk.Termeszetes ahogy viselkedtetek,ez az elso remenyteli honap....Ez mindenkinek ilyen volt.Probalj meg ne anyira ragorcsolni a dologra,nem konnyu meg nekem se megy meg anyira,de fo a jo hozzaalas.
Ja,a pg53 om rol nincs jo velemenyem,aszthiszem mondhatnam igy is velemenyunk,igaze lanyok?Kép
sok sikert,es udv koztunk.

Lanyok a dokimrol anyit hogy o megaz olcsobbik kategoria.A privat kisrendelo nogyogyaszaton enyiert rad se neznek.A parom fizetese nem tul nagy,de nem sokkal marad el az atlagtol.Nehez korulmenyek kozott elunk,de nem baj.Nem szamit:FIGYI a jelmondatunkat:Inkabb szegenysegben de boldogan,mint gazdasagban szeretet nelkul.

Ja van olcsobb megoldas,a korhaz ahol a doki minden otodik betegnel mos kezet.Kosz inkabb nem.

Lanyok nagyon tetszk ez a babas dolod de lecci szoljatok mar a sorsomnsk hogy cselekedjenKépkoszi

Kép
monyoka

bocsi a dupla uziert.Dudu ement a mailKép

Unique.Hat akkor te nagyon szerencses vagy,eppen vartad hogy megjojon a pici pocaklakod pedig mar ott huncutkodott.Hat nem semmiKépOrulok hogy minden oke.Tovabra is maradjon igy.
Szuleid tudjak mar a jo hirt?

Kép
monyoka

Lányok!

Szörnyen restellem, de nem tudom, hogy ki érdeklődött még Didon kívül a genetikai vizsgálatról. Szólj ismeretlen és megírom neked azonnal! És ne haragudj érte, de kicsit szét vagyok esve! Kép

Monyó!
Tutti jól választottál dokit! És küldöm a mensimeghozókat gyorsan! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szia Zsu!
Nem semmi, gyorsan történnek a dolgok! Jó fürdőzést és punnyadozást! Holnap új nap és minden megoldódik!

réka
Vendég

Sziasztok!

Korek!
Nagyon köszönöm a bíztatást, nagyon jól esett!!!Kép

Noémi!
Extra drukk Neked!!++++++++++++++Kép Kép Kép Kép

Annácska!
Köszönjük a szülinapi üdvözlést! Az esküvőm egyik legmeghatóbb pillanata volt, hogy ott voltak a gyerekeim és verseket mondtak és énekeltek! Tündériek voltak!Kép

Unique!
Nagyon jó olvasni az örömödről!!!Veled örülünk!Kép

Junkó!
Neked is köszi a bíztatást! Ezeket a pozitív gondolatokat juttatom az agyamba és akkor biztos segíteni fog a gyógyszer!Kép

Valér!
Nekem reggel lesz az évnyitóm! Már várom a kis "lükéket"Kép!

Réka!
Fogad?Remélem jól vagy!
Egyenlőre nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a doktornőre, remélem soha nem csalódom benne!

Most mennem kell, még készülnöm kell a holnapi kezdésre!
Holnap este jövök, addig is jók legyetek!Kép Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

SziasztokKép

Tündi
Nekünk végülis mindegy, hogy délelőtt vagy délután van a tali. Bár ha délelőtt van, akkor Kristófka még jobb formában van, viszont délutánra már gyakran benyűgizik, pláne így, hogy egész nap úton leszünk.
De most látom csak, hogy már be is vagyunk írva délelőttreKép, így megoldódott az ügyKép

Unique
Gratula a picikédhezKépKépKép

Noémi
Én is nagyon drukkolok nekedKép

Még nem írtam. Szóval hétfőn mégiscsak elmentem ehhez a természetgyógyászhoz.
Hát nem tudom. Én ilyenben sose hittem, most se tudom, mit gondoljak.
Tény, hogy amint a homlokom fölé helyzte a kezét, iszonyú melegnek éreztem, pedig hozzám se ért. Meg picit a hasamnál. Utólag mondta, hogy ahol melegebbet érzek, oda több energia kellett. Szóval elsősorban az agyammal van gondKép
Mindenesetre amint kijöttem tőle, iszonyúan elkezdett fájni a fejem, vagyis csak a homlokamnál. És megint ugyanúgy fel voltam pörögve utána, mint a múltkori alkalom után.
Az viszont nem jött be neki, hogy ezekután éjszaka hatalmasat fogok aludni. Éppen ellenkezőleg, életemben nem aludtam még ilyen pocsékul, pedig én aztán alapjában véve pocsék alvó vagyok.
Na mindegy, most 2 hétig szabin lesz, addig van időm gondolkodni, akarom-e folytatni.
A gyógyteát iszom.
És holnaptól elkezdek fogyózni. Remélhetőleg ettől is lapulni fog a pocakom. Szégyen gyalázat, hogy a babavárás előtti 56-58kg-omhoz képest, most 68kg vagyokKép (és 156cm), pedig szülés után lement a súlyom 63kg-ra(persze az se kevés), de azóta csak hízok.
Persze csak lightosan és tudományosan, hogy annak a pár csepp tejcsinek ne ártsanak, ami még maradtKépMert már sajna igazándiból csak reggel van mit szopiznia a srácnak (az se sok), délutánra már inkább kineveti a cicit, mintsem szopiznáKép
De akkor is büszke vagyok magamra, elmúlt 7 hónapos Kristófka és még mindig szopizik, holott már 2 hetes korától kezdve kevés a tejcsim.

Na nem fecsegek már ennyit, kit érdekelnek ezek a hülyeségek, csak úgy belendültem az írásba, bocsiKép

Babus

Kép
babus2005

Noémi
Megnéztem azt az az Angyalkás oldalt, amit Weby-nek ajánlottál. Hát kár volt megnéznem.Iszonyatos történetek vannak ott...el ne olvassa egyetlen pocakos kismami se. Még én is megsirattam egyik-másikatKép
Ilyenkor még inkább hálát adok az égnek, hogy itt van az kis drága egyetlen, egészséges KristófkámKép

Babus

Kép
babus2005

Szio babaus.Te is elolvastad?Hat en is.Tisztara kikeszultem tole,anyira rosz hogy csak na.

termeszetgyogyirol anyit hogyha nem hiszel benne akkor felesleges penzkidobas,nem fog tudni rajtad segiteni.

jaj lanyok ugy faj a hasam.lent,de nemugy mint mikor megjon hanem olyan tompan.Delelott pakoltam valami hulye teglakat meg betondarabokat,akkor megszedultem es 2-3 nyilamlast ereztem,mintha bal oldalt valaki belemdofott volna egy kest.Most olyan tompan fajdogal.Most nem tom mi tortent?

Pille,kati,sziszka merre vagytok?
olyan regen irtatok mar.

Kép
monyoka

ja es eszter vele meg mi lett???nem ma ment dokihoz?irt ma???

Kép
monyoka

Unique
Tök jó, hogy már hallottad a szívhangot. Hogy telnek a hetek! A március szuper hónap, ám! Kép

Tündi Kép
Nem biztos, hogy te vagy a hibás. Szerintem a spermavizsgálatot is csináltassátok meg mindenképp. Az már csak nem fáj Kép

Hukmuk Kép
Ezzel az első hónappal szinte mindenki így van. Én is azt hittem............... Remélem ti hamar sikerrel jártok. Kép

Sajna nekem tök rossz kedvem van. Eddig egy kicsit érzékeny volt a cicim, de már nem. Ez így már semmi jót nem jelent. Az a baj, hogy úgy érzem, hogy még jó pár hónapig biztos nem sikerülhet, és ez teljesen elkeserít. Sose gondoltam, hogy 30 évesen nem lesz még gyerekem. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Látszik, hogy már munka van, ma nem sokan írtatok még... Kép

Szóval ma reggel korán keltem, mert hát jöttem a kolleganöm miatt, de "hála Istennek" potyára jöttem be. Tegnap szegénykémet a háziorvos átvitette a kórházba, mert szerinte perforált vakbele van. Az orvos minden ultrahang nélkül vitte volna a mütöbe, mire a növérke javaslatára csináltak nála ultrahangot. Ott semmi rosszat nem láttak, így hazaengedték. Marha jó, ha a növér nem szól, akkor megmütik (és valószínüleg feleslegesen!). Kép Hát ez nem semmi!
Most tehát van egy pár lyukas órám. A fönököm erre azt mondta, tök jó, hogy lyukas órával kezdödik a tanévem. Ennél nem is kérhettem volna jobbat... Dehogynem: ha nem kell ma korán kelnem. Na mindegy, a fö;, hogy a kolleganöm jól van! Kép

Éppen azon gondolkodtam itt nagy unalmamba, hogy milyen töri versenyek vannak, amire az egyik osztálykából néhány diákkal benevezhetnénk. Találtam is rögtön 3 nekünk való versenyt, még pontosan végig kell gondolnom a felkészülési menetet és persze beszélnem kell a gyerköcökkel is, lenne-e kedvük részt venni egy ilyenben.

Hát most ennyi voltam. Ha van idöm, jövök délután is.

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Duddu, Monyoka Majcsi
Köszi a bíztató szavakat jó hogy tartátok bennem a lelket.
Írjatok magatokról.H évesek vagytok?Mióta próbálkoztok? Merre laktok?
Minden érdekel.
Ha titeket is , akkor majd én is írok magunkról.
hukmuk

Hukmuk
Van egy táblánk amit Tündi minden nap felrak. Abban benne van, hogy ki hol lakik, hány éves, milyen hosszú a ciklusa és mióta próbálkozik. Ha rendszeresen írsz ide, és akarod, akkor te is bekerülehtsz.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Réka
Köszi, aranyos vagy! Kép Bár ne kellene eljutni az embernek odáig, hoyg képes megtanulni türelmesnek lenni.

Unique
Még az idén továbblépünk ez biztos, nagyon sok hónapig már én sem akarom húzni a többi vizsgálatot. De most még muszály tudnom, hogy mit csinál a tüszőm ebben a hónapban.
Örülök hogy jól vagytok, minden rendben! Annyira irigyellek téged is! Kép

Majcsi
Sajnálom a rossz kedved! Tudod hoyg nektek is sikerülni fog, bízzál magadban, jó? Ne add fel! Oké, kicsit lehet elkeseredni, de nem nagyon ám! Kép

Babus
A fogyókúrától nem fog teljesen elapadni a tejed?

Stelláék jól vannak, a picik is szerencsére! Stella még nem megy dolgozni, mert szüksége van még pihenésre. Nagyon hiányzunk neki, írtam, hogy ő is nekünk Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, itt vagyok!Kép

Bocsi, csak elémláztam a dolgokat, este pedig pár szót váltottunk a "házas életünkről". Néha beszélni is kell róla. :S

Velem minden rendben. A tegnapi mumusnap szerencsére gond nélkül elmúlt, pedig előző este alaposan le voltam konyulva, mert az érzésem az volt, hogy meg fog jönni. Tudom, hogy ez normális, de azért elég ilyesztő volt.
Alapvatően tünetem mindössze annyi, hogy szVrul alszom, korog a gyomrom, reggel pedig csak megnézem a reggelim és egy joghurt és bögre tej után távozom az asztaltól. Szerencsére kipufogógázzal ritkán találkozom, mert azt nem bírom.
Tüdőgondozót megjártam, kaptam szemcseppet és orrcseppet, bár az orrcseppre az van írva, hogy a terhesség első harmadában az általános gyakorlat szerint nem alkalmazható. Ugyanakkor az is le vagyon írva, hogy lokálisan hat, tehát elvileg nem szívódik fel a vérbe. Ne legyen kétsége senkinek, azért is mentem oda, hogy szóljak pocaklakóról, és így kaptam eme spricnit!
Nőgyógyász.
Mivel a sajátomat nem értem el hazafelé beugrottam a kerületi szakrendelőbe, gondolván, hogy ahhoz, hogy hivatalos legyn kell az itteni vizeletvizsgálat eredménye, ehhez beutaló kell, így mentem ahhoz, aki épp volt. Aranyos dokibácsi volt, jó kedélyű, de amikor kérdezte mikor volt az utolsó mensi, és bemondtam a dátumot visszakérdezett elkerekedett szemekkel vagy kétszer. Mondanom sem kell a frász kerülgetet, hogy milyen hülyeséget mondhattam, ezért ötször átfutottam a hónapokon, hogy jól mondom-e amit. Asszisztensnővel együtt kedveskisbutusmosollyal mondták, akkor talán két-három hét múlva térjünk vissza a dologra, addig nincs teendő éljek úgy mint egy kismama. Egy jó nagy kérdőjelll a fejem helyén jöttem ki a szobából.
Itthon du végre elértem éndokimat aki gratulált, és abban maradtunk, hogy két hét múlva megyek hozzá.
Gondolom részben azért is van ez a hozzáállás, mert már volt egy teljesen problémamentes pockosodásom, ráadásul túl sok mindent valóban nem látnánk most még.
Szedjem a vitaminbogyót, egyek egészségesen és gömbölyödjek nyugodtan.

Tündi!
Köszönöm a zebrát! Még egy darabig akkor marad!Kép
Jó olvasni, hogy ilyen nyugodt vagy!

Monyoka!
Köszi neked is a hiányolást, meg vagyunk! Te jobban vagy?
Sajnos simán meghúzhatod magad ott is anélkül, hogy baba lenne, ezért mindenképpen vigyázz magadra. Ha mégis muszáj, akkor egyenes háttal emelj gugolásból, ne előrehajolva!

Duddu!
Leapadtaál már?
Olvastam a sok jó tippet, tartsd is be!Kép

Noémi!
Drukkolok nagyon!
Bár töredelmesen belezavarodtam az eseményekbe. Most akkor baba lehetősége van, vagy most mész inszemre és akkor lesz?
Ne haragudj, de tényleg nem értem!

Unique!
Olyan jó látni őket! Beszélgessetek vele sokat!Kép

Babus!
Lehet, hogy azért volt a fejed a gyengébb pont, mert nem hiszel!Kép Valahogy meg kell győzni!
Bocsánat, ez cinikusra sikeredett!
Az az igazság, hogy alapvetően hiszek a természetgyógyászatban, bár inkább annak is az öngyógyító ágában. Kuruzslóval már én is találkoztam. Anyukám vitt el hozzá ekcémámmal. Volt talpmasszázs, vértisztító tea és valamo szürkéskék büdös kence. Hát én bekentem este, reggel vizes volt a párnám. Azt hittem álmomban sírtam, ami azért nálam szintén meglepő. majd kimentem a fürdőszobába, és konkrétan nem volt bőr az arcomon, az levedzett. "mezei" bőrgyógyászok két hétig pakolták össze a képemet, az illetó "terméztgyógyász" pedig nnyivl intézte el dolgot, hogy tett a krémbe valami injekciót, amire 100-ból egy alergiás, na és az pont én vagyok. Köszi.

Csibe!
Jó volt az első napod?

Valér!
Remélem minden rendben a kolléganőddel!

Korek!
remélem a férjednek tetszeni fogsz nagyon!
Örülök, hogy rendeződik a munkahelyed!

Tjuca!
Jól vagy? kezdtek helyre állni?
Ha jól emlékszem te írtad, hogy ritkítod a látogatásaid (ha tévedek annál jobb!Kép), azért írj, ha épp erre jársz!

Bocsánat két dologért mindenkitől.
1. nem köszöntem még meg csemetém nevében a szép szavakat! KÖSZÖNJÜK!!!!!
2. Nagyon rondán írok, mert csak lehajtott fejjel tudok gépelni, azaz a billentyűket nézem a onitor helyett, és sokszor elütöm a gombokat, felcserélem, vagy kihagyom a betűket4 Igyekszem szebben írni!

És kicsit kevesebbet!

Szisztok!

Eszter

ui: hány Apuka ill. Apukajelölt jön?

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

JO REGGELTKép

Majcsi-Megis ezt hogy gondolod?Ha igy alsz hozza a dolgokhoz akkor bizti nem jon osze.Szomoruan olvastam amiket irtalKépIgenis lesz babad,hogy mikor azt senki nem tudja,de lesz.Ha szepen probalkoztok akkor hamarosan.Kerlek ne veszd el a hitedet.Majcsi szed osze magad.

Zsu szio.Hat tenyleg eleg furan kezdodik akkorez a tanev.Bevallom sose szerettem a tortenelmet,de egyszer jelentkeztem egy versenyre aztan mikor kelletvolna menni nem mentem el,mivel rengeteget magoltam de megsem tudtam semmit.Koleganod "szerencsesnek"mondhatja magat,meg jo hogy vannak noverekKépJa,en biologia tanarnonek keszultem.)

Hukmuk.22 eves vagyok,Vajdasagban elek es 3 honapja probalkozunk.1 honap utan ha enyire oszetorsz akkor milesz kesobb?Nem szabad.Ha tulzottan gorcsosenakarod akkor sem jon osze,ezt meg a dokim is mondta.nem tudom hogy tudod e,de 1ev probalkozasi ido a normalis,persze elobb is teherbe lehet esni,de 1 ev se sulyos.Jarj ide szedj tapasztalatokat,es ha ugy erzed mond el ami bant.De a legfontossab hogy ne gorcsolj mert nem fog osszejonni.Meseljte is valamit magadrol.

Kép
monyoka

Kép

Egyébként gondolom többen hoztok fényképezőt, nálam biztosan lesz, terveim szerint fotózok majd bőszen, aztán csinálok belőle egy topiktalis albumot, hogy azok is lássák akik nem tudnak eljönni.

Tündi
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:42-kor.
seszi

Sziasztok!

Hukmuk!
Üdv. közöttünk!
Az első hónap mindenkinél ilyen, de majd a következő... Kép Kívánom, hogy addigra már legyen egy pocaklakód Kép

Unique!
Úgy örülök, hogy minden rendben van Veletek !
Élvezd a pocakoskodást (a rosszullétekkel együtt is).

Dudu!
Köszönöm megkaptam. Remélem mára már lement a hörcsögpofid Kép

Sziszka!
Merre vagy????

dido

dido
dido

Eszter akkor en mar elvesztetema fonalat,akkor most ott a pocilako de nem uh ztak meg?Akkor is gratula meg egyszerKépJa,bizti meghuztam mert reggel mar a derekam is fajt.De akkor is olyan rosz.nem is faj,hanem erzem az alhasamnal valami nyomast,olyan mindha folyton kakilnom(bocsika)kelene.Azon gondolkoztam mar,hogy meg akar jonni de nem bir?
Nem baj,kedden beszedem a bogyokat,lesz ami lesz.

Kép
monyoka

Kép
Kép
Kép

KINGAAAA!
Mi van veled?????
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:42-kor.
seszi

Tundi nagyon jo lesz ha fenykepezel.a parom tegnap megalt mogottem es meglatta a talistablat,vidaman mondta:Monyo te is benne vagy a tablaba.Mondtam hogy tudom de en nem leszek ott.Mikor megkerdezte miert azthittem lecsapom.ha lenne vizumom ,megprobalnek elmenni.Ugyis csak egyszer voltam pesten,es nagyon szeretnek elmenni.sogornom minden honapba megy.tehat nagyon orulnek a kepeknek,ha mar nem lehetek ott legalabb megnezelek titeketKép

Noe.A francoskrumplibabele.Holnap reggel menem kel az uj szemelyi igazolvanyomert es csak d.utan jovok haza.Addig nem tudom meg az eredmenyed.Nagyon nagyon szurkolok.++++++++++++++

Kép
monyoka

-
seszi

lenne mar megint kerdesemKép

Paranirtatok hogy szeditek az elevitet.Az mi?Es mire Szeditek?(gondolom valami babas cuc)Ja es doki irta fel?

Tundi,tablas kerdes.Mitol fugg hogy milyen szinu a tablas maszo kisbaba?Kek vagy rozsaszin,lehet valaszolni vagy te dontod el?Tudom ez iszonyu hulye kerdes de erdekelKép

Kép
monyoka

Szia Seszi!

Édes vagy!Kép
De nem eszem ilyen forrón a kását.Kép
Tényleg azt hiszem, hogy mivel már volt egy szép terhességem, nem kell kapkodni. Ahogyan itt számolgatom, szép, hogy utolsó menzi 36 nap, de a baba még csak két hetes, így még nem sok mindent látnánk.
Hiszek a megérzéseimnek, hogy minden rendben van velünk, így arra az uh-ra megyünk, ahol már látszik is valami a manóból. Most még csak növögessen csak nagyobra a szikzacskónál!
Remélem most sem lesz komolyabb összezörrenésünk a dokimmal, mert szülni nagyon jó volt vele! )hogy ez milyen hülyén hangzik így leírva!?)

Tudod azt hiszem megszált a legjobb tünete a terhességneg, az a bizonyos MÁS Állapot, a végtelen nyugalom!Kép

Monyóka!
Baba van, de csak később lessük meg!Kép
Azt hiszem az lenne legjobb, ha most kicsit oihennél felpolcolt lábakkal! Ha nem javul, bár olvastam a horror árakat, csattogj el dokihoz, mert komolyabb baj is lehet, ha nem vagy szokva az ilyen munkához!

Hukmuk!
Az első hónap legtöbbünknek a cinkos összemosolygással telik, majd egy ronda orcával a földnekcsattanással végződik. Viszont hamar helyreáll a lélek, mert optimista! Új hónap....
A topik jelmondata!Kép

Valér!
Szerencséje van a kolleganődnek!
Így legalább írtál nekünk!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Monyóka, Eszter
Én szeretnék hinni a természetgyógyinak. Illetve én hiszek is a természetgyógyászatban, csak annak nem, hogy az, aki műveli, az ért is hozzá. Ha 1000%-ra tudnám, hogy ő elhivatottságból csinálja és nem elsősorban a pénzért, akkor nem kételkednék.
Én elhiszem, hogy a természetes gyógymódok, az ősidők óta használt gyógynövények sokszor hatékonyabbak lehetnek a mindenféle mesterséges gyógyszerektől.
Na de, hogy kézrátétellel energiát sugározni, amitől én majd meggyógyulok? Ez már kicsit sok nekem.
Pláne nekem, aki egészségügyis, meg kellett tanulnom minden baj és betegség okát, mechanizmusát, kezelését. És akkor most itt egy csodadoki, aki azt mondja a pocakom felett, hogy hókusz-pókusz és helyrejön a gyomrom.
De lehet, hogy ő tényleg valami speckós csoda-természetgyógyász (és állítólag orvos is, de senki sem ismeri, pedig anyukám több orvossal is együtt dolgozik, de egyik se hallott még róla) és arra tette fel az életét, hogy másokon segítsen.
Na mindegy, nem filózok már ezen többetKép

Tündi
Akkor pontosítok, nem is igazán fogyókúrát tervezek én, hanem egy étrendváltoztatást.
Eddig én úgy ettem, hogy egész nap kb. 2-3-szor, de akkor rengeteget és persze jó táplálót, hogy minél hamarabb jól lakjak.Ha pedig két kajálása közben megéheztem, akkor bevágtam valami édeset, ami egy kis időre megdobta a vércukromat.
Sokszor csak déli 12-1 óra körül ettem először, utána pedig este 8 körül.
De mostantól másképp lesz.
Már reggel enni fogok, de nem sokat és nem akármit. Vettem Graham kenyeret, ebből ehetek 2-3 kicsi szeletet pl. sajttal vagy egy tojással. Kb. 2 óra múlva majd megeszek egy 0%-os joghurtot, délben egy kis leves és főzelék, esetleg egy kis husi, bár nem vagyok valami nagy húsos, később egy kis gyümölcs, és közben sok-sok ásványvíz, nem pedig málnaszörp és mindenféle édes lötyi.
Szóval a lényeg, hogy sokszor, keveset, egészségeset és minél kevesebb szénhidrátot.
Mozgásként pedig ugrálókötelezek egy kicsit itt bent a lakásban.
Szóval egyelőre ennyit tervezek, aztán majd kiderül, mi valósul meg belőle.

Eszter
Én Apucim biztos, hogy jönKép

Babus

Kép
babus2005

na lanyok megyek takaritani,ha befejeztem jovokKép

Kép
monyoka

na lanyok megyek takaritani,ha befejeztem jovokKép

Kép
monyoka

Tündi Kép
Nekem jó egyelőre a délelött és a délután is a talira.

Álmos vagyok és fáradt. Nehezen megy ma a munka, de mindjárt megyek ebédelni, ma egy munkatérsamma mexikói éttermben fogunk kajálni Kép

wish

Tündi!
Mi biztosan délelőtt megyünk a talira. Eddig azért nem írtam mert be voltam x-ve délelötre és azt jónak is találtam. Nameg nem tudtam mit jelent a sárgítás. Kép

Nicol

Kép
nicol

Monyó!
Mindent kétszer mondok?
Mindent kétszer mondok?
Kép Kép Kép Kép
Jó takarítást! Jó takarítást!

Zsu!
Igazi lelkes tanárnéni vagy! Talán lelkesebben tanultam volna annak idején a törit, ha te tanítottál volna. Kép Most meg szégyenszemre mindig a férjemet kérdezem a részletekről. De legalább már érdekel. Az is valami...

Majcsi!
Fel a fejjel, jó hogy kiadtam magadból kicsit a rosszkedvet. Nekem nagyon tetszett, amit Seszi írt Neked.
Küldök jókedv kapszulákat, jó?? Kép Kép Kép Kép

Seszi!
Nagyon élvezem, hogy mindig így meg tudod fogalmazni a dolgokat. Nekem soxor olyan nehéz. Majd mindig megkérlek, hogy fogalmazd meg, aztán meg bőszen helyeselek, jó?

Dido!
Akkor átment a mail. Azóta van fejlemény is, kaptunk időpontot kromoszómavizsgálatra a tesókámnál. Egy hónap múlva megyünk, nagyon izgalmas, kíváncsi vagyok, hogy mit fognak kimutatni nála. Kép

Eszter!
Köszi kérdésed, nem apadok egyáltalán, sőt. Amint nem jegelem, dagad újra. Viszont a jegeléstől már fáj a torkom. Úgyhogy most szigorúan pihenek, egyébként nem fáj, úgyhogy assz'em ez így normálisnak mondható.

Érthető a hozzáállásod, bár nekem, mikor első gyermekemnél itt fogok tartani, mint ahol most te, biztos nem lesz ilyen türelme, de ez gondolom normális.

És mégha "csúnyán" is írsz, nehogy kevesebbet írj már! Végre aktívan itt vagy. Szólj csak hozzá szépen mindenhez, s a végére vakon fogsz gépelni.

Sziszka!
Fogadjunk, hogy az Internetetek szórakozik, azért nem jössz! Hiányzol!

Wish!
A mexikói kaja a legjobb. Egyél valami enyhén csípős finomságot és rögtön helyrejössz! Képzeld én jártam Mexikóban. Életem egyik legszebb élménye volt. Kép

réka
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:41-kor.
seszi

Monyó!
Az Elevitet másnéven magzatvédő vitaminnak hívják. És úgy szerencsés, ha egy hónappal fogantatás előtt már szeded. Emiatt - én legalábbis - már hónapok óta szedem, de azt mondta a dokim, hogy nem gond. Egy vitamin mix, amiben van folsav, meg minden egyéb is, ami amúgy sem jön rosszul a szervezetnek.
Ha nálatok nincs ilyesmi, esetleg a folsav-nak nézz utána, mert az, ami nagyon fontos az első néhány hétben. Ugye lányok nem írtam nagy marhaságot!

Ja és egyébként engem óvaintesz, hogy nehogy emelgetni merjek, erre te megemeled magad? Hát milyen példamutatás ez? Kép Most meg takarítasz? Biztos jó ez most neked?

Babus!
A leírtak alapján nem való neked a természetgyógyászat, legalábbis ez a doki és csak egyenlőre. Ez csak az én véleményem.
Viszont az új étrend szerintem tökéletes és nagyon jó döntés! Ennek mindenképpen használnia kell, ha nem is múlaszt el minden panaszt!
Szurkolok, hogy gyorsan eredménye legyen és jobban érezd magad a bőrödben!

réka
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:40-kor.
seszi

Ironram Kép
Ha még csak most kellett volna megjönnie tényleg ráérsz egy pár hét múlva visszamenni. Ilyenkor még semmit sem látnak, azon kívül, hogy szép vastag a nyálkahártyád.

Monyó Kép
Az Elevit vitamin kismamáknak. Olyanoknak is ajánlják a szedését, akik hamarosan babát szeretnének.

Lányok
Köszönöm a vigasztalást, csak el voltam keseredve. Meg eszembe jutott, hogy 20% az esélye kb. annak, hogy egy hónapban sikerüljön, ha ezt megfordítom, akkor 80% a sikertelenség esélye. Így még kevésbé tetszik. Ma ilyen napom van.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: