A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Pályinkás Jóóóóóóóóóóó reggelt Lányok!

Hol is lehet azt a Kisün-féle habtapi-lapot kapni?
Auchan? Vagy Cora, vagy hol is?
ada007

Szia Mesi!
Megelőztél, de sebaj, habár szebb lett volna, hogy 1:25-kor én zártam és 7:36-kor meg nyitok Kép.
És ha zudnátok, hogy már 5:53 óta ébren vagyok, akkor nagyon sajnálnátok, de ne tegyétek, mert nekem így JÓ Kép
ada007

Zsanci: patiszont meg kő hámozni, enyém hámozó viszi. Panirozás elött ha megsózod akkor ereszt levet és akkor nem dobja le a panírt.

Ildi: köszi előre is a könyvecskét.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Na most szállt el egy üzenetem, mert HÜJE vagyok!!!!!!

Szóval még egyszer: RÁNTOTT cukkini rulez, imádom, és még panírozni is szeretek. Két szelet cukkini közt egy szelet sajt számomra a mennyország KépKép

tegnap próba-tortát sütöttem D. közelgő szülinapjára, túrókrémes, őszibarackkal, szintén rulez Kép és legalább saját születése napján sem hal éhen Kép

Manó,
hízás teljesen jó, nagykönyvek szerint ti az "ideális" gyarapodást produkáljátok KépKép szóval egyrészt ne ijedj meg, másrészt meg TÖKMINDEGY, hogy mennyit hízik, ha kaka-pisi van, jókedvű, nyugodt, alszik stb. Kép

Votiv,
Isti a konyhában Kép mi már felszereltük a fiókzárakat errefelé, mert Dóci előszeretettel pakolászik. És nem annyira jó, amikor arra megyek be a szobába, hogy bugyijaim szerteszét, és épp az összes cipőmből szereli ki a cipőfűzőt Kép most épp növényzáron gondolkodom, mert ugye a virágföld SOKKAL jobban néz ki a parkettán Kép

Jucus,
Pannának gratulálunk a felálláshoz Kép

Ada,
ünneplés KépKép és mér keltél ily korán?

Dóci különköltözött, saját szobában alszik már pár napja, és tényleg úgy néz ki, hogy mostanság az éjszakai ébredése már a mi mocorgásunknak volt köszönhető, mert azóta átalussza mint a bunda Kép én meg ágyból TÉVÉZTEM KépKépKép

Képekkel még mindig nem tudtam foglalkozni, de ma délutánra más program eddig nincs Kép

vera
kisün

Sziasztok!
Mar jo regen irtam ide, de olvasgatlak am TiteketKép Jol megszaporodott itt a tarsasagKép

Balint nemsoka' 8 honapos lesz, virgonc egy kölyökKép
Most bujt ki felul is ket foga, es iszonyuan faj, ha a cicimhez er sopizasnal. Mit lehet ilyenkor tenni?

KépKép
fibi

Illetve szopizasnalKép

KépKép
fibi

Ada!
Habtapival vigyázz,mert jön le róla sárga réteg és én pont tgnap szedtem kim a pelusból egy jó nagy darabotKépvalszeg nem beletuszkolta P.hanem lenyelte aztán kikakálta.

Juc
20170114224602

Sziasztok tapasztalt mamák Kép

Én a 2005/2006 őszi-téli babáktól vagyok.
Bocsi hogy csak így betörök közétek,de volna egy nagyon fontos kérdésem!
Van egy lány az őszi topicban,aki most van a 41.hétben és a dokija azt mondta,hogy 10 nap múlva indítja a szülését,ha addig nem mindul magától.
No,ettől ő szegény teljesen kikészült,mert pont ez az egy,amit nem szeretne/szeretett volna,hogy tudniillik indítsák....csak sajna a baba feje fent lebeg,nem illeszkedett be....
Most mindenféle "természetes" szülésmegindító módszereket javasoltunk nek de eddig egyik sem jött be és szegény nagyon görcsöl ezen a témán....
Korábban vmikor már olvastam nálatok valami "koktélról",ami beindítja a szülést és a Bába válaszol c.könyvből volt...
le tudná ezt írni vki????Mármint a receptet!!!Kép
Nagyon nagyon hálásak lennénk,mert szegény lány már teljesen kivan.....

Köszönöm!Kép

annamami
29+4
annamami

Sziasztok!

Új vagyok itt, és Pesten sem régóta lakunk, ezért lenne Hozzátok egy kérdésem, légyszi segítsetek. Azt hiszem, Nálatok láttam Balogh Tibor nevét, nagyon jókat olvastam róla, arra gondoltam, őt választom itteni orvosomnak. Miután a fővárosban még nem voltam nőgyógyásznál, légyszi segítsetek: jól tudom, hogy van magánrendelése is és a Tétényiben is rendel? Ha a kórházba jelentkezek be nála, akkor ott nem kell fizetnem? Vagy oda egyáltalán be kell jelentkeznem, vagy csak odamegyek reggel nyolcra, és kivárom a soromat? Légszi segítsetek!

Köszi
Zálika
zálika

Ildi: mikor mész bóóóóóóótba? esetleg mehetek veled, ha neked is jó.

Kép
Kép
johanna1975

Jó reggelt !

Zsanci ! 3 képet én tettem fel m Bogárka után , majd még teszek fel csak sz*r a net , szokás szerint . Kábeles net , de iszonyat , hetente telefonálok , hogy sz*r , hol nem is megy , ha meg megy iszonyat lassú . Komolyan nem tudom mit lehetne kezdeni velük , ráadásul erre az évre ki is van fizetve , bár úgysincs más lehetőség...Kép

Kép
Kép
greenolive

Annimami: ricinusolaj, sargabarackle es egy korty tiszta palinka. Azt irja, 3-6 oran belul hat. Van benne egy fuszeres ital is, de az csak 1.2 napon belul. Ezenkivul van tobb homeopatias szer is, meg illoolajok, meg persze a mellbimbo birizgalas, meg az apahoz bujas Kép

Zalika, en nem ismerem ot, de tobben tudnak majd itt segiteni.
moosejaw

Fibi Kép Lovesem sincs, de majd a tobbiek. Aztan nehogy megint eltunjel!

Zanza, Murr miert tunt el? Ugye csak a sracai nem hagyjak netezni?
moosejaw

Moose Kép

Fogadd Hálás Köszönetünket a info-ért!Kép
És azt még megkérdezhetem,hogy azok a bizonyos homeo-s szerek mik?Kép

annamami
annamami

újaknak üdv,előkerülteknek irgum-burgum,nem eltűnni megintKép

votiv,zsanci
figyusztok ez a 10 golyócska dpt kivetező most akkor mind a 3 dpt-t kivezette nekem????????vagy most mi van??nem értemKép

moose,
nem mondtam hogy a "lövesem sincs" mondatomat szerzői jogvédelem alá helyeztemKép? és sehol sem látom a felhasznált irodalmatKépmost aztán csengethetsz nekemKép

annamami,
moose már mindent leírt de sztem próbáljon meg nem görcsölni rajtaKépén amikor elhatároztam hogy feladom és nem szülök ezen a héten mert...na aznap megindult magátólKéptrükküs ez a természetKép

gigi el vasalniKép
Vendég

Annamami: moose tényleg jól összefoglalta a dolgokat. A fincsi koktél tuti segít....

zanza: találtam járókát, köszi amúgy. Érdekes lehet, milyen az exkluziv járóka? biztos aranyból vannak a rácsok...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Annamami (bocs, hogy elobb elirtam a neved, de akkor meg itt ugralt a csajom a fejemen), csak felsorolja a konyv: Caulophyllum, Cimicifuga, Kalium carbonicum, Nux vomica, Pulsatilla es Sepia. Es ezt is irja: "De ismetelten felhivom a figyelmet arra, hogy csak a homeopatiaban jartas babak es orvosok rendelhetnek ilyen szereket, senkinek nem szabad sajat szakallara kiserleteznie veluk."

Akkor mar leirom a tobbit is:
- fuszeres ital: egy darab fahejbol, tiz szem szegfuszegbol, egy kis gyombergyokerbol es egy evokanal verbenateabol (vasfuű) egy liternyi fozetet krealsz, a nap folyaman langyosan, kortyonkent fogyasztod. A fozet fajastevekenysegre osztonzi a mehizomzatot.
- illoolajok: az emlitett fuszerek fahejbol, szegfuszegbol, gyomberbol es vasfubol keszult illoolajok formajaban ugyanolyan jol alkalmazhatoak hasmasszirozo olajkent es forro furdo gyanant is. naponta tobbszor is bemasszirozhatja vele magat, s a fajaskelto hatas azzal is fokozhato, ha a hasat forro vizzel megnedvesitjuk, ami az olajok felszivodasat gyorsitja.

De mindenkeppen mondd neki, hogy ne essen ketsegbe! 10 nap marha sok, addig barmi tortenhet, de az a legrosszabb, ha most 10 napig idegeskedik. Mindenki fel az inditastol, de egyreszt ez a baba erdekeben tortenik, masreszt nem olyan veszedelmes dolog, szoval csak nyugalom, olvasgasson, kartyazzon, setaljon sokat, csinaljon meg mindent, amit meg baba elott akart. Aludjon!

Ja, ricinuskoktelt asszem Ada es Ruz probalta. (Lehet, hogy mas is, nem emlekszem.) Az a lenyeg, hogy az olajtol hasmenese lesz, es az segit, szoval masmilyen olajat is tehetsz bele, asszem Ada olivaolajat hasznalt. De majd jon delutan es elmeseli.

Gigi, mar hogy lenne a te agyszulemenyed? Ovodas korom ota hasznalom, apamtol tanultam asszem. Na ezt majd lebokszoljuk... Kép
moosejaw

Zs es Eszti kepekhez kapott logint e-mailben. Meg valaki? Zs, nem kersz megegyet? Kép
moosejaw

Sziasztok!

Moose, Murrnak nem igazán jó a nete, meg ideje sincs nagyon. Viszont nagyon szép helyen laknak.

Johi, nem hiszem, 10.e Ft-ért?Kép

Köszi Zsanci, már vagyok msn-n.
zanza

Zanza, de melezni tud?
moosejaw

Juc, Zs, Bogarka! Mikortol kell a gyerkocnek valami lapos parna? Es mikortol nem rugja le a takarot? Es mikortol nem esik le az agyrol? meg nem fejeli le allandoan a veget? meg fordul teljesen korbe? es emiatt mar nem is bir aludni es ezrt velunk kell neki, amitol meg mi nem tudunk? szoval mikortol nem rugdossa a fejunket egesz ejjel?

Kisun, tokugyesek vagytok. En is kulon akarnam mar tenni, de attol tartok, akkor en mar nem az agyamban, hanem az ove elott fogok aludni Kép mert mostanaban orakig szorongatja a kezem, ahogy sikerul kiszabaditanom, rogton felsir...
moosejaw

Je, eszre sem vettem, hogy mar ezer hsz folott vagyok... ez jar valami kedvezmennyel? mondjuk pelenkavasarlasnal Kép hol vannak a babanetes szponzorok?

Ada, mi volt?
moosejaw

sziasztok!
Moose!
köszi, jöhet mégeccer!! Kép
Köszi mindenkinek a panirozós tippeket!

uszi ruled ma, és Igi tök jót aludt, most meg tök nyugis!!!

Votiv!
Van egy fontos kérdésem! Kép Mi anno kaptunk egy csomó polio oltást (gyermekbénulás?) és szted erre is van kivezető szer??? És miért nem kapnak ilyet már a mieink? Már nincs???

És nekünk sajna lehet, hogy a hétfői uszi fog rulezolni, mert az kicsit később van, és időben odaérek...De jövő héten még mennék csüt. Nem jönnétek inkább hétfőn??? (fogait kinjában vicsoritó, azaz mosolygó szmájli)
na, gyors visszaolvasok...
Ada!
Mizujs a Váci utcában???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose, tud emilezni. Emilcímet kérsz?
zanza

Hello Lányok!

H&M hírek: bazi nagy sor, tömeg (főleg etnikum), no gyerekruha....csak kívülről néztük meg.

Zsan, Recca, Votiv: milyen volt az uszi????? már úgy várom Kép, de szem még nem az igazi
ada007

Juc!
El is felejtettem elújságolni, hogy VikApi találkozott veletek a Fehérvári-n valamellik nap, csak úgy el voltál foglalva a két kőccel, hogy se lát se hall dömötör hozzád képes smafu vót apa szerint Kép

(Megjegyzem, Soma-t kinézte Lizzinek....motorozott éppen és állítólag vagány volt nagyon.)
ada007

Moose!
mikortól nem fogja lerúgni a takarót???kb. 17 éves korától! B még most is lerugdossa, ezért kicsit hüvibb van már zokniban és hosszú ujjúban alszik. Mikortól nem forog?? 16 éves korától...Kép B 3 éves és még aktiv forgolódó. Viszont már nem veri be a fejét...csak picit max. De sokszor elzsibbad a keze, mert az ágy korlátja alatt kilógatja és eccer csak volt vér, nincs vér a kezében...Kép erre is mindig felkel!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zanza, kethete nem valaszolt nekem, csak azert kerdem. De akkor irok neki meg.
moosejaw

Zs, meg 16 ev? akkor addig az agya elott fogok aludni? vagy vele? vagy ha szerzek meg ket gyereket, akkor lehet, hogy csak egymast rugdossak meg keltik fel es en aludhatok ? Kép

etnikum? es az ingyenfarmerert mentek, vagy a tizezresert? ba'meg...
moosejaw

koktél: Moos teljesen jól leírta, én ezt ittam, és szültem is másnap hajnalban, de ki tudja, lehet, hogy csak a tudat segített, no meg ahogy Moos írta, én olivaolajat használtam ricinus helyett

Zsan: Igit ezek szerint lehűtötte a medence????...királyság! hétfő? nekünk nem okés.
Nem volt ciki, hogy Votiv ment helyettünk, ugye? Hányam voltatok? Minden baba élvezte, vagy volt bömbölde?
Jajj, már úgy várom, no!

Moos: ki tudja...csak feltűnő volt nagyon, hogy teljes családok vonultak ki. És ebben semmi antisz....izé nincsen, ez csak megfigyelés. Mielőtt valaki meg akarna kövezni.
ada007

Moose, ezek szerint emlekszel ram? DejoooKép
Azert tuntem el, mert nem volt bekotve ide a net. Amig (nagy) pocakos voltam, innen-onnan irogattam. De VEGRE, hosszu varakozas utan itthon is muxik a vilaghaloKépKép
Hat, a "lovesem sincs"-en kivul mas nem szolt a temahozKép

KépKép
fibi

Nemtom ki kérte, de itt e:

A költségtérítés fizetése alóli mentesülés szabályai

22. § (1) Az állami felsőoktatási intézményekben költségtérítéses képzésben részt vevő, az adott félév (oktatási időszak) első napján terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban vagy gyermekgondozási díjban részesülő hallgató, aki alapképzésben, kiegészítő alapképzésben, szakirányú továbbképzésben vagy akkreditált iskolai rendszerű felsőfokú szakképzésben vesz részt, költségtérítés fizetésére nem kötelezhető.
ada007

Votiv! Neked meg valaszoltam mail-benKép

KépKép
fibi

Ada! Dejo, hogy ezt irod, most fogok elkezdeni tanulni a miskolci maganegyetemen. Az akkreditalt felsofoku szakkepzes, akkor meg fogom kerdezni, mert aszittem, erre a sulira nem vonatkozik a felmentes...

KépKép
fibi

Ada! Dejo, hogy ezt irod, most fogok elkezdeni tanulni a miskolci maganegyetemen. Az akkreditalt felsofoku szakkepzes, akkor meg fogom kerdezni, mert aszittem, erre a sulira nem vonatkozik a felmentes...

KépKép
fibi

Csajok!

Ki az aki nemrég feltett a fórumra egy képet ősz hajú, szakállas, amolyan hobo-s apukával (akinek később meg lett állapítva jóképűsége Kép), kezében egy kicsi csecsemővel? Esetleg Ancsi, merthogy Te szültél mostanában Kép? Szembe jöttetek velünk ma a Váci u-n !!!!!!!!!!!
Vissza is keresnék, de azt hiszem épp most folyik a tömörítés.
ada007

Sziasztok,
pörgök ma mint a búgócsiga, szóval

KÉPEK: profilomban saját weboldal alatt található az elérése, yahoo fotók, babanet album nekem szarakodott, azért nem oda tettem Kép de a képek JÓÓÓÓÓÓK KépKép

Annamami,
többiek már mindent leírtak, üdv itt!!! Kép

Zálika,
Bogárka75 szült nála (2x is Kép), ő tud majd segíteni neked! Kép és neked is üdv köztünk és jó babavárást Kép

vera
kisün

Gondolkoztam (bár fájdalommal jár Kép; azt hiszem nem ancsiék voltak azok. De akkor kis is szült mostanában????? Akivel még nem taliztunk talin?
Hmmmmmmmmmm........
ada007

én nem szültem mostanában Kép
kisün

Fibi, majd este jonnek a tobbiek es valaszolnak! De esetleg hivd fel az LLL-t, biztosan tudnak segiteni. www.lll.hu Egyebkent galeriara gyerekcipeles meg megy? Kép

Ada, talan Dora? De en nem lattam azt a kepet, szal nemtom.
moosejaw

Ada, nem a masik topikon kene keresgelned?KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Tudjátok, hogy mi jutott eszembe? A Babanet-es tömörítgetés miá'...
Elgondolkoztatok már a karbantartás szó összetételén valaha is?

Hát....kérdés, hogy mi folyamatosan karbantartjuk (szervizeljük, nyálat, pisit, kakit törlünk, etetünk, feneket rázunk, stb.), vagy karban tartjuk a gyermekeinket ........Bicó szempontjából nem mindegy ám Kép

Húúúúúúúúúúú, bocs.

Megyek aludni. Mér én sem vagyok a régi, ez a vége 2 pohár borocskának, meg 4,5 óra alvásnak.

Csóka
ada007

Lányok KépKépKép

Mindenkinek aki segített mégeccer nagggyon köszönöm a másik kismama nevében isKép
Szegénykém már annyira rágörcsölt a dologra szerintem,hogy azért sem indul....no de majd most ettől a betyáros kokéltólKépKépKép
Már ha egyátalán megissza....Kép

Angyalok vagytok!!!!!!

Egyébként én is a Szt.Imrében szülikélek,majd.....Kép

annamami
29+4
annamami

Kisün,
nem enged be, aszongya, sign in, vagy kérdezzelek téged. Tehát kérdezlek: miért nem bírom megnézni?

Más:
hazaértünk!!! Sikerült csomó mindent inzézni, beíratkoztam az Eltére. Éljen. Nagy harc után még az indexem is meglett! Kép Le a kalappal, ma igen rendesek voltak, mindenhol nyomulhattunk előre, kisbabás diák rulez. Kép És hirtelen ahova néztem, minden sorban kismamák intézték ügyeiket a TO-n. Szelektív a látásom, vagy tényleg ennyi az "unatkozó" kismama?
Eszter nagyon jól viselte a napot, csak hazafelé a tömött volánon nyöszörgött kicsit, de eltereltük a figyelmét egy diósdi nénivel, akinek azóta is hálával tartozom. Kép

Bogárka,
medi is rulez, még kicsit forgatom a vizet, azt csobb! Kép

neet, akinek jövőhéten már diákja is lesz!!! ócsó utazás rulez!Kép
neet

az uszi jo volt!Kép azt hiszem, B is elvezte. kalimpalt nagyon kezzel-labbal. csak az anyja volt kelloen bena, de remelem, hamar belejovokKép. mondjuk, ugy tunik, kettonk kozul en faradtam el jobban, o legalabbis nagyon fel van dobva: hazafele aludt ugyan vagy fel orat, de azota nagyon virgonc...
Ada, eleg sokan voltunk, de nem volt nagy (ossznepi) bombolde. az adminisztracios nocik meg persze nem hagyhattak ki, h ne csinaljanak ugy, mintha valami iszonyu felhaborito dolog tortent volna, h az o elozetes beleegyezesunk nelkul mas jott, mint aki fel van irva. (mintha nem lenne nekik tok mindegy!) de azert nagy kegyesen hozzajarultak a cserehez...

Coolio
recca

Moose, kösziKép
Igen, meg birom cipelni felfele, pedig mar majd' nyóc kilóKép

KépKép
fibi

Fibi, en is emlekszem am rad!Kép csak en akkoriban meg csak "kukkolo" voltam...

Coolio
recca

Neet, tökjo. Te mit tanulsz?

KépKép
fibi

Nem tudok aludni.
Recca: milyen másik topik? ja, a IX ker? megnézem.
ada007

ReccaKép Es most mar anyuka vagy?Kép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: