A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tünde
Drukkolok++++++++++++++++++Hajrá!!!!KépKép

Kép

KépKép
babcsi

Noé

Milyen gyógyszert írt fel a doki a fertőzésre?
gtünde

Hello Mindenkinek!

Már régóta (mióta elkezdtük a lombikot) figyelem a fórumot. Mindig találtam érdekes infókat, ami késöbb jól jött. Köszönöm nektek!
Mi a feleségemmel a BMC-be járunk április óta. Most nemrég volt az első lombikunk. A ti stílusotokba szólva: Sz ügynök az orvosunk, nagyon meg vagyunk elégedve vele.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a leszívástól számított 2 hétre voltunk HCG-t nézetni (mint mindenki), és 20-as lett. Szerintetek ez lehet terhesség? Az előbb mondta a párom, hogy a "golyó" feltevésnél kicsit rózsaszínes lett a keze. Ez normális, vagy már kizáró ok? Bocs a sok szövegért, várom válaszaitokat.
Karcsi
karcsi

Karcsi Kép
Doki mit mondott?
A 20 az elég kevés, de ha késöbb tapadt meg a baba lehet terhesség, de ilyenkor már legalább 50 kellene legyen. A rózsaszín azt mutatja, hogy elkezdett szivárogni a vér, de ez nem kizáró ok. Szerintem kövessétek azt, amit a dokitok mond.

Tünde Kép
Nagyon gyanús vagy. Ha ilyen sok mensid szokott lenni és most nem az simán lehet baba. Szerintem is tesztelj szerintem egyet holnap reggel.

wish

Karcsi Kép azonnal hívjátok fel az intézetet és nézessétek meg. A 20-as HCG nem túl magas, de simán lehet élő terhesség, ha odafigyelnek rá. Nem szeretnélek megijeszteni. Mikor volt a vérvétel? Mennyi utrogestant kap a feleséged?
Mielőbb csörögjetek oda, talán még van ott valaki. A rózsaszín önmagában azért nem gond, de nem árt megnézetni. Progeszteron injekciót nem kaptatok? Olyat, amit a pharmafutár hoz be külföldről.
Vendég

Wish: Köszi. Ok, megpróbálkozunk a BMC-vel.

Noémi: A vérvétel hétfőn volt. 3x3 golyó naponta. Az a baj, hogy Fehérváriak vagyunk, nem Pestiek, így csak a telefon marad.
karcsi

Noémi: Azt elfelejtettem, hogy inekciót nem kaptunk.

És köszönöm a gyors reagálásokat.
karcsi

szia KArcsi Kép az elso ferfi itt. micsoda batorsag.Kép
orulok, hogy a lanyok mar elmondtak mindent.
sok sikert !!

ha szabad megkerdeznem: te hogy viseled ezt a "meddosegi-kerdest" ? meg a paromon kivul ffitol nem tudtam ezt megkerdezni.....koszi: saci
tsaci

Karcsi Kép
Én is Fehérvári voltam Kép
Majd jelentkezz mit mondott a doki.

wish

Mofly!

Hát lehet, hogy kihülő félben vagyok. De lehet, hogy megint cisztám lesz mint a múlt hónapban. Kép

Noi!
Nagyon izgulok értetek!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kép
lara26

Lara Kép Mi történt?

Karcsi Kép egy telefont megér. Majd írj, hogy mit mondtak. Reggel 1/2 8-tól tudsz telefonálni, de ezt gondolom ti is tudjátok. Nagyon drukkolok!
Vendég

Sziasztok!
Nálunk a múlt hónapban idult a Baba project ,de az 1 hónapban nem jött össze pedig nagyon akartuk . Bíztam abban is h most 3 hónapja hagytam abba a gyógyszert és azt mondják ilyenkor nagy rá az esély .
Tudom butaság de már úgy beleéltük magunkat. Párom is már beszélgetett ,mint kiderült csak a hasammal ,de olyan kajákat ettem mit eddig nem , hányingerem is volt. Bíztosan azért , mert nagyon szeretnénk már . Tudom még nagyon korai az elkeseredés ,de akkor is minden hónap egy kudarc egy csalódás.
puszi
Drukkolok mindenkiért.
Ja és vannak praktikák amivel nagyobb az esély?
PG53 vettünk/ha mutatja állítólag már késő?!/
Gyertya, Lh test /ti mikor próbáljátok használni?/
hukmuk

Csajszik

Lehet, hogy sóhernek tűnök, de sajnálom elpazarolni a tesztemet, mert tök úgy érzem, nincs baba. De ha meg mégis én meg szedem a clostit, az valószínűleg nem használ neki. Teljesen tanácstalan vagyok!
gtünde

Karcsi

Üdv itt. Megkérdezhetem, hogy mi az a golyó?
gtünde

Hukmuk

Ilyen rövid próbálkozás után nem kell még keseregni. Általában nagyon ritka, akinek elsőre összejön. De lelkesen próbálkozzatok tovább, és semmi görcsölés! A PG53-mal kapcsolatban érdemes elolvasni az augusztusi beszélgetéseketKép Lehet, hogy van, akinek bejön, de nem sokan dicsérték mégKép Az LH tesztet már inkább. De ebben Babcsi a szakértő; na meg a hőmérőzésben isKép
gtünde

Tünde Kép akkor szedd be ma este a clostyt, de tesztelj holnap. Baj nem lehet belőle. A golyó az hüvelybe helyezendő progeszteron pótló szer, utrogestannak hívják. Kép Te nem kaptál az inszem után?

Hukmuk Kép ne keseredj el, bár abszolút át tudom érezni a bánatod. Ha az ember babát akar, akkor minden hónap késő. Babcsi Kép és Tünde Kép majd sokat írnak neked praktikákról, szerintem az is nagyon jó, ha a középidőben másfél naponta együtt vagytok a pároddal. A bánatod meg nyugodtan írd ki ide, remélem nem maradsz itt sokáig, hamar a babás topikba írsz majd.

Puszi
Noémi

aki most már hazamegy Kép
Vendég

Noémi

Én nem kaptam, de még tüszőrepi szurit sem.
gtünde

Noé

És igazad van. Már megint túllihegtem a dolgot. Úgy szégyellem magamKép
Beszedem a gyogyót, reggel pedig tesztelek.
gtünde

Képzeljétek megvolt a második kör anyázás a kollegámmal. Azaz ma hazajött én meg mondtam neki, hogy velem ilyen csúnyán még nem beszéltek és nem esett jól. De falra hányt borsó volt a dolog, továbbra is neki állt feljebb. És közölte, hogy ő úgy beszél, ahogy akar és ezért nem fog bocsánatot kérni. Még ilyen paraszt embert...
Na sebaj, én megpróbálta a fair play szabályai szerint tisztázni a dolgot, de ami nem megy azt ne eröltessük.

wish

Szia Noémi22!
Nálatok mi az ábra?
Mi majd minden nap gyütt voltunk az utóbbi időben bár nem a közepén járunk.Azt hallottam, hogy ideális 3 naponta lenne, h megerősödjenek.Ja és azt is olvastam, hogy a menzi után vagy előtt sokaknak összejön.
puszka
hukmuk

Szia Babcsi!
Azt az infót kaptam h te szakértő vagy a hőmérőzésben, Írjál erről hogyan kell csinálni?Tényleg műkőödik?PG53, Lh tesztről is.
Azt mondták a patikában ha páfrányos már késő!
Köszi
hukmuk

Szia Gtunde!
Veletek mi a helyzet ?Mióta próbálkoztok?
Köszi az infót olyan aranyos itt mindenki. Én is szurkolok a többi babóért.
pu
hukmuk

Hukmuk

Mi 2003. február óta próbákozunk. Szeptemberben lesz a 2. inszemem. Most clostit szedek, hogy legyenek szép tüszőim, aztán a 12. napon megyek UH-ra. Akkor megbeszéljük, hogy mikor lesz az inszem.
gtünde

Babcsi

Ha benézel még ma: Asszem mégsem csinálok holnap tesztet, mert úgy tűnik beindult a dologKép Sebaj, már várom az inszemetKép
Suli holnap idnul?
gtünde

Halihó!
Hukmuk
Ha páfrányos még nem késö. Pont azokat a napokat mutatja amikor érdemes próbálkozni. De vigyázz arra, hogy ne evés, fogmosás stb után használd mert akkor téves erdményt adhat...pl. sókristályokat fogsz látni. Kép
Minden inszemesnek (csak az adatok összevetése végett)
Én anno két éve Serophene-t szedtem az inszemhez. Ötöt kellett bevenni. (Ezzel 3-4 tüszöm érett) Aztán tüszörepi a megfelelö idöben és ennyi. Semmi egyéb támogató szuri, kúp stb. Lehet, hogy ezért is nem jött össze. Ki tudja. Jó lenne. Kép Álmodik a nyomor, mi? Kép De tényleg nem tudom ki hogy dönti el. Pedig ez a Kaáliban volt Pesten. Tehát én végülis olcsón megúsztam öket....na persze eredménytelenül is (mostmár hál istennek!).
Wish
Mint egyik östagja a topiknak a másiknak!!!: Mindent bele!!!! S ezt veheted szó szerint! Kép
Más: Azt hallottam kb még 6 hét, hogy lehessen kapni ismét a Gynevac-ot. Aloe verát pedig gyógynövényboltban is érdemes lehet keresni.
Mégmásabb. Kép
Ma is, és nem elöször az egyik ismerősöm azzal zargatott, hogy még ne akarjak szülni mert a párom még túl fiatal! Nem elöször jön ezzel. De én nem is kényszerítem a párom semmire...mint tudjátok nem is próbálkozunk most élesben...de már készülödünk. Szerinte hagyni kell, hogy kiélje magát. Szerintünk ez a "kiélés" dolog hülyeség. Mert mit jelent ez? Mi együtt akarjuk kiélni magunkat! Kép Na meg tényleg...létezik az, hogy vki kiéli magaát? Pl. 14-24 éves koráig bulizik, iszik, nözik ezerrel...aztán meg hipp-hopp megváltozik?! Hát én nem bíznék ebben annyira. De biztos vannak ilyenek is. Nekem a párom 20 lesz...de 100x érettebb mint az exem aki 30 volt mikor otthagytam. Isteni, harmonikus kapcsolat van közöttünk. Egymásra vagyunk kattanva. Kép Aki nem hiszi, járjon utána! Mi tudjuk, hogy most megtaláltuk az igazit és mindent meg is teszünk, hogy életreszóló boldogsággal ajándékozzuk meg egymást! Kívánok mindenkinek hasonló boldogságot és, hogy a nagy "babaproject" közepette ne felejtsük el, hogy ki is az aki végig ott áll mellettünk és, hogy mit is szeretnénk kire hasonlítson az a kis lurkó!!! Kép
Kriszta

Kép
vizkriszisback

BocsiKép idnul=indul
gtünde

Vizkrisz

Én is csak clostit szedek, még tüszőrepi szurit sem kaptam. Én a páromat 30 évesen ismertem meg, ő akkor 21 volt. A mai napig együtt vagyunk (már 6 éve) és minden szinte tökéletes közöttünk. Úgyhogy csak hallgass a megérzéseidre és ne másra!! Igenis vannak érett huszonévesek!
Sok sikert a kapcsolatotokhoz és mielőbbi babát kívánok nektekKép
gtünde

Mindenkinek jóéjt! Megyek szenvedniKépKép Fáááááááj a hasaaaaamKépKépKép
gtünde

gtunde Kép jobbulast, vegyel egy forro zuhanyt + 2 dl vorosbor --tuti jo olvas.+ lazulas. a korkulonbseg nem szamit,,igazad van !!!

Vizkrisz nek Kép is igaza van ! orulok, hogy vannak ilyen nem "hagyomanyos" kapcsolatok is...

wish Kép jo, hogy megmondtad, meg ha ugy tunik is hogy nem volt ertelme. Kiadtad a feszkot,! ugyi vagy ! O meg menjen a f..be..

hukmuk Kép sok sikert akkor nektek is

Karcsi Kép remelem irsz meg,,mert volt par kerdesem...(lasd feljebb) - miszerint: hogy viseli egy ffi a meddosegi-herce-hurcat? mert erre meg nem volt alkalmam, hogy megkerdezzem barkitol is. - paromon kivul persze.
tsaci

Noi!

Nem tudom, hogy most mi van velem.De az LH teszt a 14-cn-n pozitív lett viszont kihölő félben vagyok. Érdekes jelenség.

Kép
lara26

Lányok, megint mennyi történés! Én már alig tudom nyitvatartani a szemem.

Noémi, tudom ám, hogy itt az idő, bár már látom, hogy én is olyan meghatódós anyuka leszek amit gyerekkoromban olyan cikinek találtam. Nem tudom, ez valahol a terhességgel kezdődik. Akkor megborulnak a hormonok és egy életre vége...bőgünk mindenen.

Lara, azért biztosan van aki felmelegítsen főleg igy a 14nap környékén!

Wish! Ettől kezdve ha teheted mellékeld ezt a munkatársat, kell az erő a következő hetekre! Ha nem fogok attól bezizzenni, hogy folyton látom is, hogy hányadik cn-on vagyok, amit fejben persze mindig tudok, küldöm az adatokat. Még a szeptember kicsit tartózkodós hónap lesz, de Jónás és a
csodák persze benne vannak a pakliban.

Vizkrisz, köszi a jókedvet és a sok-sok infót!
Az én férjem is "fiatalka" két héttel fiatalabb nálam. Én már lassan az ötye lányokat gyarapítom a magam 32évével!

Saci, nemrég olvastam valamelyik topikban egy erdélyi pár lombikos történetét, ott is a férfi ír magukról.

Tünde, talán éjjel kicsit jobb lesz a meleg ágyikóban!
Jó pihenést mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

Hú csajok, ma aztán szép termés volt!

Tünde
Most egy kicsit be vagyok csípve, azt hiszem megérdemlek egy kis bulizást....hukkk..Kép Húzós volt a napom.
Szóval nekem is tök erős a kis piroska..sebaj...folyt köv..Drága! fel a fejjel! Folytatjuk és vissza se nézünk!Kép

Hukmuk
Üdv. köztünk
Szóval a PG53 és LH teszt. A PG53: a nyál kikristályosodását az ösztrögénkiválasztás okozza ha elér egy bizonyos koncentrációt ami 3-4 nappal a pé előtt következik be és utána kb. szintén 3-4 napig tart. Szóval ez. kb. 6-8 nap. Viszont az LH teszt ennél sokkal biztosabb mert a pé előtti kb. 20-44 órával vastagszik be a tesztcsíkod, ekkor biztosan kell akciózni. Azt fontos tudnod, hogy a pé előtti 3 nap ill. a pé napja a legbiztosabb a fogamzás szempontjából ( a kiskatonák max. 72 órát élnek). A hőmérőzésnél fonrtos tudni, hogy a pé előtt visszaesik a hőd és azt követően legalább 4 fokkal megemelkedik ami legalább 3 napig tart. Általában ez 37 fok fölötti értéket jelent, de nem mindenkinál ezért inkább az emelkedést nézd. Ez nem feltétlenül a 14. napon következik be, lehet a 10. vagy 20. nap is, mindenkinál változó. Szóval a tesztek, meg a hő összeegyeztetése biztosabb diagnózist ad. ( A csajok már biztos röhögnekKép) Szilva ezt jól megsaccolja majd neked, mert ő a nagy saccmesterKép Az együttlétek száma lehet napi egy ebben a 4 napban, nem igazán kell kihagyni. A pé után már kicsi a valószínűsége a teherbeesésnek. Remélem eléggékimerítű választ adtam neked! Szóval, hajrá!!!Kép

Wish
Szerintem itt az ideje, hogy elküld a jó b.... francba a kollégádat, mert ez egy bunkó!!!

És ezt nem a vörösbor mondatja velem.)

Mindenkinek puszi és jóccaka

Kép

KépKép
babcsi

Tünde

A sulit holnap kell befizetni, de csak októberben indul...

puszi és Jócaka...hasfájásmúlasztó energiák:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Lara

Neked meg küldök cisztaűzőket:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggelt mindenkinek!
Hogy vagytok?

Hááát, tegnap egy kicsit elhajlottam, most nézem, hogy nem írtam-e semmi érdekesetKép

Tünde Drága

Hogy vagy? Nekem alg van már pirike. Ez is érdekes mert nálam ált. 5 napig szokott vendégeskedni. Szilva biztos küldte a farkastKép

Hukmuk

A hőmérőzéshez még annyit, hogy reggel felkelés nélkül, lehetőleg mindig ugyanabban az időben, hüvelyben mérd. A PG53-at is rögtön felkeléskor használd, kaja, fogimosi stb. előtt.

Lara
az LH teszted + és kihűlő félben vagy, akkor nem lehet, hogy mivel pé előtt vagy visszaesett a hőd és most fog felugrani? Az első + LH tesztet követő 20-44 óra múlva van pé. Szóval nem fogsz szerintem kihűlni, csak valószínűleg reped a tüszőcskeKép

Kép

KépKép
babcsi

Noémi, Lara, Mofly

Veletek mi a helyzet?

Kriszta
teljesen igazad van. Nem a kor számít hanem az ember!

Kép

KépKép
babcsi

Szila öreglány, merre jársz?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Nem Szila, Szilva

látom most meg én beszélgetek magammal, pedig most végre lenne egy kis időmKép na mendegy, majdcsak jöttök...Kép

Kép

KépKép
babcsi

Azért is írogatok...Kép
Amica, Saci Jó reggelt!

Karcsi
Üdv. köztünk! és megy a sok drukkkkkkk!

Kép

KépKép
babcsi

Szia Babcsi és a többiek!
Köszi az infót nagyon bízom ebben a 4 módszerben . Annyira jó lenne ha sikerülne összehozni a babócát.Nálatok mi a helyzet?
Van már gyereketek?
Most 4 nap után utazom haza a fősuliról úgyhogy PG53 ide vagy oda akció lesz.
Szorísatok én is értetek.
Ja és te is érzed mikor van peteérés?
Én csak azt hiszem érzem de PG53 nem mutat semmit de feszül fáj az alhasam.
pusza
hukmuk

Szia Babcsi és a többiek!
Köszi az infót nagyon bízom ebben a 4 módszerben . Annyira jó lenne ha sikerülne összehozni a babócát.Nálatok mi a helyzet?
Van már gyereketek?
Most 4 nap után utazom haza a fősuliról úgyhogy PG53 ide vagy oda akció lesz.
Szorísatok én is értetek.
Ja és te is érzed mikor vav peteérés?
Én csak azt hiszem érzem de PG53 nem mutat semmit de feszül fáj az alhasam.
pusza
hukmuk

Bocsi elszált a képernyő.2 pl ba vagyok fenn.
na tényleg pusza
És jó híreket akarok mindent bele lányok.
hukmuk

Hukmuk

Nálunk az a helyzet, hogy 3 hónapja kezdtünk el próbálkozni, előtte mindenféle kivizsgálások. Nekem magas a prolaktinom (tudod a hormon ami a tejtermelésnél kell és megakadályozhatja a pé-t)arra szedek bromot. 10 évig szedtem előtte gyogyót, úgyhogy most áll vissza a menzim. Baba nincs még sajna de azon vagyunk. Szóval neked sem kell elkeseredni ha nem jön rögtön össze, mert sikerülni fog. A pé-t én is nagyon érzem, fáj, szúr, nyom. Ez azért van mert a növekvő tüsző(k) (gondolj bele kb. 2 cm) nyom, feszít. Szerintem menj le a dokidhoz néha a várható pé előtt és nézess pé-t. Az UH tudja megmutatni a legbiztosabban, hogy, hogy áll a dolog.

Kép

KépKép
babcsi

Gtünde puszika neked !
Tudod megszakad a szívem ,mikor ilyet olvasok. Ti is nagyon szeretnétek babát és nehezen megy .Sokaknak viszont úgy sikerül, hogy nem is akarják és jó esetbe megtartják. /azokról egy szót se akik elvetetik őket!/Ezek a nők nem is tudják értékelni és nincsenek tudatába annak ,hogy a legcsodálatosabb ajándékot kapják az élettől, párjuktól és adják neki.
Ezért érdemes élni, küzdeni, tanulni, dolgozni.
pu
hukmuk

Hukmuk

Ja és gondolom azt tudod, hogy a petécskéd csak max. 24 órát él, ezért nincs sok értelme a pé után 24 óránál később az akcióra.
Engem a csajok világosítottak fel, de lehet, hogy te már képben vagyKép

Kép

KépKép
babcsi

Szia Babcsi!
Szorítok értetek!
Milyen vizsgálatok voltak?
Voltatok családtervezési kp ba?
Hol van az orvosod?
Hol laktok?
pu
hukmuk

Babcsi
Ezt éppen tudtam de sok dologban nem vagyok képbe , így minden infó hasznos!
Pu
Ja pl azt nem értem mire milyen gyógyót szednek a csajok.
Nekem a prolaktin 580 volt a 20 napon .
Próbáltam utána nézni de nem fogom mit jelent ez .
Mindenhol arról írnak h a terhesség alatt nő a szintje.
hukmuk

Hukmuk

Köszi szépen, én is szorítok nektekKép
Mi Bp.-en lakunk és itt is van az orvosom. Nálam volt vérvétel, UH, a szokásos rákszűrés, kenet, mamo, és folyamatosan járok dokihoz UH-ra a pé-m miatt és mindig vesz kenetet is. Voltunk genetikai tanácsadónál is. A férjemnél spermavizsgálat volt amire a beutalót az én dokim adta neki és teljes egészségügyi kivizsgálás bár arra úgyis 2 évente megyünk mind a ketten.

Kép

KépKép
babcsi

Tsaci
szió
Nálatok mi a helyzet mióta próbálkoztok?
pu
hukmuk

Hukmuk
A prolaktin szint a ciklus alatt változik, a második felében mindenkinél nő. A szerepe az, hogy a tejelválasztást szabályozza ezért a terhesség és a szoptatás alatt magas, és ezért megakadályozza a pé-t. Ilyen a természet, babavárás alatt ne legyen pé és ált. a szoptatás alatt se, bár már olvastam olyanről aki szoptatás alatt terhes lett. Milyen mértékegységben adták meg ezt az 580-at? Nekem mU/l-ben van és ott a határérték 25.20 - 628.50. Ha neked is ebben van akkor az értéked jó.

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: