A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tünde
én is itt vagyok, csak nincs kedvem "kinyitni a számat", későn értem haza a fogdokitól, idáig zsibbadtam, most meg érzek.........
Mindenkinek szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Vizkrisz
nálatok is beindult a pörgés!
Otthon még kaptál gynevacot? Talán egy ismerősünk nekünk is tud adni a magáéból, ha sikerül én is alávetem magam a szuriknak.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Már gondolom senki nincs itt, de mivel a holnapi napom is ilyen lesz (dolgozni kell, az a fránya munkahely, még ilyet!) kihasználom, hogy a férjem nincs itthon. Már du is feljöttem, de apa épp akkor ért haza és túl kíváncsi volt. Minden áron látni akarta az én hozzászólásaimat is. Aztán sikerült elhessegetni, de inkább nem írtam.

Babcsi, TündeKép
Sajnálom, hogy piroska megjött. Köv. hónapban majd küldözgetünk egy falka ordast.

SzilvaKép
Jól sejted, a férjem nem az egészségügyben dolgozik. De mik ezek a negatív gondolatok? Saccolj már magadnak egy bébit. Legalább neked ingyiben van. Mi meg majd tejelünk a pelenkára.

BabcsiKép
Köszi a kimerítő hőelemzést. Nagyjából ezeket már tudom, de mindig jó ilyeneket olvasni.

Most jöttem haza fallabdából. A férjem azt mondta (a kis édes), hogy kirázom a gyereket. Szerintem ez nem lehetséges. Ha megtermékenyült (tegnap vagy tegnapelőtt)a petesejt, akkor az még a petevezetőben van és nem lehet onnan "kirázni". Amúgy a dokim azt mondta, hogy nyugodtan sportoljak bármit, csak ne vigyem túlzásba. Nektek erről mi a véleményetek? Még sehol nem olvastam, hogy abszolút eltiltanák a babát akaróknak a sportot.
Lenne még egy kérdésem. Ha valaki szedi az Elevitet közületek, nem vettétek észre, hogy híztok tőle. Nekem úgy tűnik. Egyszer abbahagytam és két hét alatt visszafogytam. Most egy hónapja megint elkezdtem és megint hízok. Ez nem számottevő, 1-2 kiló, de mégis idegesít. Lehet, hogy ez csak véletlen egybeesés?

Na mindenkinek jó éjszakát. Lehet, hogy holnap reggel még benézek, ha lesz időm.

Kép
Kép
tiza

jiny Kép orulok, hogy azert megvizsgaltak ! "csak" az egeszsegedrol van szo,,szoval figyelj oda !

babcsi Kép orulok, hogy jobban vagy ! akkor mukodik a hokuszpokus !..majd jo penzert masnak is adom...Kép
+ jo lakasnezest !

mofly Kép nem csodalom, hogy sirtal ,amikor megtalaltad a papirt...drukkolok, hogy most majd oromodben tegyed ugyanezt !!

Krisz Kép azt Rossmann ban is lehet kapni? akkor en is megnezem..idaig csak gyogynovenyboltaban lattam. Hos vagy, hogy kibirtad a tukrozest ! a szules mar konnyu lesz ehhez kepest..orulok, hogy Miskolcra is tudnal menni. nem mindegy, hogy mennyit kell utazni !

tunde Kép mostanaban nekem is sokkal kevesbe van meg. mondtam a dokinak,,azt mondta, hogy mindegy. ja,,neki,,igen--> de en "felek", hogy ez is egy rossz (elo)jel.

amica Kép remelem jobbban vagy !

Tiza Kép jobb kihagyni a pasikat ebbol a babanetbol. az o szivuknek ez sok volna. Pl inszem utan jobb par napot nem ugralni,, elvileg amikor megtapadna a bebi,,par napot igenis befolyasol az eros mozgas. De modjaval mindent lehet csinalni. MEg hat sokan azt mondjak: hogy ami eletkepes,,az megmarad ugyis...

wish Kép mi lett a kollegaval? remelem szep.ben egyutt izgulhatunk. te hogy allsz lelkileg?

saci
tsaci

noi Kép

kiirtam a furdobe a mondatot , amit te irtal ma korabban.- szilvanak
" az elettol nem azt kapjuk amit megerdemlunk, hanem amit elvarunk tole"

koszi, koszi Kép Kép
tsaci

Noémi Kép
Bocs, tegnap már nem tudtam jönni!
Szóval férjem taxis, úgyhogy gondolom lesz rá alkalma arra kanyarodni. Még nem mondtam neki, mert nem tudtam mit fogol rá válaszolni. Nagyon szeretnék veled talizni, de éppen elég lesz majd a lombikolás miatt kimaradni a munkából. És tudom, a kávéval is lógni fogok, ígérem majd bepótoljuk. Köszi, Puszi

Lányok Kép
Már nem is kesergek jó!?
Tegnap este kerti-party volt az egyik barátunknál. Bánatomat italba folytottam, úgyhogy ma fáj a fejem, mint állat.

Kép
Kép
szilva069

Képzeljétek ma reggel inszem utáni 11. napon arra ébredtem, hogy nagyon melegem van. Megmértem a hőmet és 37.7 volt. Beteg nem vagyok, semmim nem fáj. Az a baj, hogy a hasam sem feszit és nem érzek semmit. Az első sikeres inszemnél nagyon feszitett és szürkált a hasam,most ilyet nem érzek. Mitől lehet ez? Volt már ilyen nektek?
Remélem nem madárinfluenzás vagyok Kép

Fruzsi

fruzsina32

Mindjárt visszaolvasok lányok, de itt van egy pocakos kép. Itt látszik igazán mekkora. (22 hetes pocak, pedig olyan mintha már a végén lenne Kép Kép )

Kép

Kép

Kép
pkagi

Saci Kép De aranyos vagy! Jó ötlet, ezentúl csak örömömben sírok. Kép

Amica Kép Jobbulást! Múlt héten nekem is volt szerencsém hozzá. Ki kellett húzatni mind a két felső bölcsesség fogamat. Még szájzárat is kaptam az érzéstelenítőtől. Kép Ami rossz benne, hogy a szívem miatt mindenféle beavatkozásnál antibiotikumot kell kapnom. És ha netán most tényleg terhes vagyok, akkor kaptam belőle egy adagot. Kép Hát talán egyetlen darab még nem okozhat károsodást.

Tiza Kép A múltkor az én férjem is hazajött és jött ide vigyorogva kiváncsiskodni. Képes volt még rá is keresni a nevemre, hogy elolvassa mit írtam. Utána meg beírta, hogy "mofly". Na mondom, ez ismer engem valahonnan Kép Szerencsére pont nem talált semmit. Na jó, azt mondja, ezt meghagyom neked.
Egyébként én is szedem az Elevitet. Kisebb kihagyásokkal február óta. A másik ilyen vitamintól mégjobban el lehet hízni, ettől kevésbé. Mondta nekem a doki is, hogy nincs értelme túl sok vitamint szedni, mert én is meg a gyermek is meghízhat. 1-2 kg nem sok. Annyit én is híztam. Most adtam le.
A mozgás szerintem mindenkinek csak jót tesz. Úgy sem visszük túlzásba. A beavatkozás az más, utána két hetet pihenni kell.
Én pont most váltottam ki a TB-s fürdőjegyet. Egy kicsit én is bizonytalan vagyok, jó ötlet-e eljárni? Valamelyik lány azt mondta, terhesen is nyugodtan lehet szaunázni. Jó lenne.

Kép
mofly

Saci Kép
Milyen kollégával, csak levegőt látok a helyén Kép Egyébként azóta tényleg nem láttam, de jobb is neki Kép

Fruzsi Kép
Reméljük a baba fűtött be odabenn Kép Mindjárt tesztelhetsz Kép

Szilva Kép
Részeges kismama? Kép Tombold ki magad, mert kilenc hónap múlva azt sem tudod, hogy áll a fejed, nemhogy bulizi menjKép

AmicaKép
Akkor bekészítem neked is októberre a zebrát.
Lányok, én már most izgulok Kép

TündeKép
Nem vagyok ritkán, folymatosan olvasok, csak írni nincs időm. De drukkok mennek folymatosan mindenkinek, azt munka közben is tudom küldeni Kép

Wish

wish

Kép
Kép

wish

Fruzsi Kép
Ez bizti nem madárinfulenza. Ilyen klassz hővel én mást sejtek. Kép
Nem feltétlenül jelentkezik mindig ugyanolyan tünet. Kép
Megy a drukk ezerrel Kép
Vasárnap tesztelsz?

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép De jó! Kép Örülj neki! Bárcsak én is ott tartanék.

Fruzsi, még hogy madárinfluenza! Kép Szerintem ez jó jel. Vasárnap tesztelhetsz, ugye? Nekem ugyan még nem volt inszemem, de ne törődj vele mi volt múltkor, meg mi nem. Minden eset más. Én nagyon szurkolok neked!

Szilva KépKépKép Jobbulást! KépKépKép

Kép
mofly

Fruzsi

Szuper a hőd!!! hajrá!!Kép drukkhegyek++++++++++

Szilva
Látom túl vagy végre a kesergésen, ez az!!!Hétvégén én is bulizok egy jót a folyt. köv.előtt. Most küldök neked fejfájás múlasztó energiákat+++++++++++++++++++++++++++++ugye már múlikKép

Mofly
A mozgás szerintem is jó, de mértékkel kell csinálni. A szauna szerintem nem biztos, hogy jó ötlet, de lehet, hogy csak én gondolom így. A fürdőkkel meg vigyázni kell mert hát ugye a bacik.

Az elevitet én is szedem már 3 hónapja de nem híztam tőle. Szóval ez iz biztos egyéni érzékenység. Egyébként a folsav meg egyéb vitamin kell a babának. Szóval én inkább szedném tovább.

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Visszaolvastam, de még nem tudok reagálni, tegnap teljesen bezizzentem.

Meglett a múltheti labor eredménye KépKépKépKépKépKép

A vérképem szinte tökéletes, alacsony a vércukrom és a HDL koleszterinem, a vizeletemben viszont a tenyésztésnél talált a doki egy fertőzést, ami miatt már hetek óta folyamatosan fáj a derekam, hol jobban, hol kevésbé. Meg fehérjét is talált. Írt fel antibiotikumot, vissza kell mennem egy hét múlva. Azt mondta, hogy akár hetekbe is tellhet, míg kikezeli, mert nagyon makacs baktérium.
Persze nem mertem beszedni, mert rajta van, hogy terhesen nem lehet. Megkérdeztem a dokit, hogy nem fog-e bezavarni az inszeminációba, jövő héten lesz eredmény. Azt mondta erre, hogy ezt a bacit mindenképpen ki kell írtani, mert sem terhesen, sem nem terhesen nem jó. Meg azt is mondta, hogy ez a fertőzés (mindjárt rákeresen a neten) lehet oka annak, hogy ne tudjak teherbe esni, úgyhogy feltétlenül mutassam meg a leleteimet a dokinak, ha visszamegyek, mert lehet, hogy nem csináltak addig semmit. Kicsit olyan volt, mintha azt mondta volna, hogy szinte 100% hogy nem sikerült most az inszem, előbb kezeljük ki, aztán majd menjen vissza a kórházba. Persze csak célozgatva. Felhívom a dokit és megkérdezem. Drukkoljatok kérlek, hogy telefonba is el tudjam intézni. Teljesen kétségbe estem... KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
A sok pisilés is valószínüleg ettől van. Olyan igazságtalan!
Vendég

Jaj, Noémi, nagyon sajnálom! Azért ne add fel! Kérdezd meg a dokid mi a véleménye. És főleg a gyógyszerszedésről.

Babcsi
Én is a baciktól félek. De soktól hallottam, hogy végig járnak uszodába. Azt hiszem még kivárom a jövő hetet, hogy mi újság velem, aztán meglátom.

Kép
mofly

Noémi

Nagyon sajnálom!Kép De nem szabad elkeseredni. A dokinak igaza van ha ott az a baci akkor ki kell írtani mert neked sem és a babának plána nem jó. Az én dokim is állandóan kenetet vesz, hogy minden o.k.-e. Ne aggódj, ki fogja kúrálni és minden rendben lesz!!! Az, hogy a babára milyen hatással lehetnek a gyógyszerek csak ő tudja megmondani, de ezt muszály rendbe rakni és akkor nyugodt szívvel mehet minden tovább!!! Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!és küldök gyógyító energiát (nem elkeseredni, tudod!!!)+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mofly
Ha olyan usziba mész ahol biztos tudod, hogy nem kapsz el semmit akkor o.k., de honnan is tudhatná biztosra az ember lánya? Nekünk egy hely van ahol biztos mernék fürdeni, de gőzbe ahova szoktunk járni most biztos nem megyek.

Kép

KépKép
babcsi

Noémi Kép
Nagyon sajnálom. Remélem kitalál valamit K. ügynök erre a bacira! A doki azt mondta, hogy így nincs is esély a teherbe esésre?
Nagyon remélem, hogy jobb hírekkel jössz vissza!

Kép
Kép
szilva069

1/2 12-kor kell visszahívnom a kórházat, akkor tudok beszélni K. ügynökkel.
5 perce tudtam meg, hogy egy kolléganőm babát vár. 7 hetes. Most sírjak, vagy nevessek?
A baktériumról semmi extrát nem találtam. Remélem K. ügynök képben lesz. Megpróbálok kérni egy HCG vérvételt holnapra vagy holnaputánra.

Szilva, a háziorvosom nem mondta ezt szó szerint, de ezt sugallta. Gondolom nem akart lelombozni. K. biztosan megmondja a tutit. Remélem.
Vendég

Noémi Kép
Mi az a baktérium?

Vitaminügyben: a vitaminok általában megnövelik az emebr étvágyát és ezért sokan szoktan hízni mellette.

wish

Wish, proteus vulgaris. Semmit sem találtam róla. Semmi használhatót.
Vendég

Noémi Kép
Én is csak annyit találtam, hogy húgyuti fertőzést okozhat.

wish

Wish Kép nagyon köszönöm. Úgy félek, hogy a K. azt mondja, hogy akkor szedjem be az antibiotikumot, mert tényleg ezzel a fertőzéssel eleve kizárt, hogy az inszem sikerült.
Annak örülnék, ha azt mondaná, hogy akkor menjek be HCG vérvételre, és ha ok, akkor se lehet nagyobb gond, és felír valami másmilyen antibiotikumot, vagy gyógymódot. Szerinted?
Vendég

Ági Kép akartam mondani, hogy olyan szép a pocakod! Gyönyörű! Az nem baj, hogy nagy, sokkal jobb, mintha kicsi lenne, nemigaz?
Vendég

Noémi Kép
Szerintem biztos behívnak vérvételre. Nagyon izgulok érted!

Kép
Kép
szilva069

Jajj Lányok! Most beszéltem K.val! Kép

Azt mondta, hogy pénteken menjek be HCG vérvételre, addig semmiképpen ne szedjem be az antibiotikumot, és majd az alapján meglátja, hogy mit szedjek a fertőzésre péntektől.
Megnyugodtam. Köszönöm szépen. Remélem a kisbabánk nem gondolja meg magát. Ma nem voltam kinn pisilni.
Tisztára meghülyültem. Inkább gyorsan megebédelek.

Puszi
Noémi KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Noi Kép jajaj, csak most olvasom, hogy mi van ! drukkolok, hogy ne legyen nagy/obb baj...ha majd rendebe jossz, erdemes lenne a Gynevac kurat megcsinalnom (ember is)--> segit mindennemu fertozest kikuralni. Ill. a tampont felejtsd el, a furdest is. helyette csak zuhany. Zsurlot vegyel a gyogyszertarban,,es abbol fozzel nagy fazeknyit - bele egy TISZTA mosdotalba,,es amikor nem forro abba kell ulni. nekem sokat segitett, amikor evekkel ezelott hugyuti fertozesem volt.

Mofly Kép ez alkati kerdes is, hogy ki mit kap el. te korabban jartal uszni? kaptal fertozest? ha nem,,most is jarhatsz. de a testmelegnel melegebb vizet, gozt, szaunat felejts el . szerintem.

szilva Kép neha jot tesz az ivas. a fejfajas viszont nem...remelem elmulik hamar +++

wish Kép ja,,a levegot nem kell latni Kép

fruzsi Kép de jo ! azt hiszem ez jo jel !!

agi Kép szepek vagytok !
tsaci

noi Kép sokat kell inni ilyenkor, hogy tisztuljon a hugycso !! nagyon fontos. Faj, ha pisilni kell? remelem nem . de ha igen,,akkor is igyal !
tsaci

Noémi

Látod! Ne izgasd magad túl sokat az nem jó.

Millió drukk:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Noémi Kép
Sejtettem, hogy ezt fogja mondani K. ügynök!
Péntekre összeszedem az összes + energiámat, és elküldöm neked, hogy sikerüljön!

Kép
Kép
szilva069

Noémi,

Próbálj megnyugodni, pénteken már tudni fogod mi van, nem kell várnod vasárnapig. Biztos ott a babóca, nagyon drukkolok érted. Az antibiotikum nem szokta kárositani a magzatot, úgy tudom. De amjd K. ügynök megmondja. Kitartás cak 2 nap!!!!!

Jaj lányok, olyan szomorú, hogy mindig történik valakivel valami rossz. Kép

Szerintetek nem túl korai már most a hőemelkedés, nem később szokott leni, nekem 30. naptól kezdődött a múltkor.

Fruzsi

fruzsina32

Olyan aranyosak vagytok. Hihetetlen, hogy hogy kétségbe estem.
A zsurlót kipróbálom SaciKép, köszönöm.
Semmi tünetem nincs az ég világon, azon kívül, hogy fájdogál a derekam, de most már az sem olyan vészes, múlik. Hál' istennek amúgy is megiszom a nap 3 litert, de most lehet, hogy többet is bevállalok.

Szilva Kép vigyem akkor pénteken a pregnylt?
Vendég

Fruzsi Kép
Szerintem nem korai a hőemelkedés. Nekem az inszem utáni 10 napon csináltak vérvételt és előtte már hasonló hőm volt. Kép

Noémi Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Remélem jut mindenkinek minimum 1 Kép
Kép

Kép

Kép
pkagi

Agi Kép jezus, ez meg nekem is sok...
en kerhetem a nem sirosat? Kép

noi Kép igyal, zsurlozz es rendben leszel. Annyian szoritunk pentekre, hogy semmi baj nem lesz !! ++++

Fruzsi Kép nem korai,,de holnap is merd reggel !
tsaci

Agi Kép jezus, ez meg nekem is sok...
en kerhetem a nem sirosat? Kép

noi Kép igyal, zsurlozz es rendben leszel. Annyian szoritunk pentekre, hogy semmi baj nem lesz !! ++++

Fruzsi Kép nem korai,,de holnap is merd reggel !
tsaci

Mofly Kép úgy sajnálom, nem tudtam, hogy te is elvesztettél egy babát. Nagyon szorítok, hogy mielőbb lesz egy egészséges úgy 3 kg-os baba a karodban. De nem előbb, mint 9 hónap. Péntekig megy a drukk! láttad már a www.angyalokszulei.hu oldalt? A történeteket nem biztos, hogy jó, ha elolvasod, de a vesztéssel kapcsolatban nagyon jó gondolatok vannak. Nekem sokat segített.

vizkrisz Kép Remélem sosem lesz már szükséged visszamenni a kaáliba.

Tünde Kép akkor küldök neked tüszőnövelőket!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Jiny Kép ha akarjátok tudni, hogy a párod tudott-e regenerálódni, szerintem bárhol megcsinálnak egy ilyen vizsgálatot. Drukkolok erre a hónapra!

Tiza Kép a mozgás szerintem sem árthat. Az Elevitet én személy szerint ellenzem. Az orvosok viszont nem. Mivel szintetikus, hízás tényleg elképzelhető. Minden szintetikus vitaminnál. A természetesek nem. De lehet, hogy az egészséges életmódot mostanság túl komolyan veszem. Kép

Szilva Kép az ivás nagyon jó. Én is imádok! Bár mostanában kicsit hanyagoltam. KépKépKépKépKépKépKép

Fruzsi Kép én nem mérem a hőmet, sajna nem tudok segíteni. Talán kérdezd meg a babás topikot eggyel lejjebb Kép. Remélem jó jel.

Saci Kép örülök, hogy tetszik az idézet. Nekem nap mint nap eszembe jut, nagy hatalma van. KépKépKépKépKép
Vendég

Ági Kép mennyi baba!? Akkor nekünk is jut egy belőle!

Saci Kép nagyon köszi a drukkokat! Ígérem, triplán visszaadom októberben!

Iszom a vizet mint állat! Kép
Vendég

Noémi Kép
Úgy örülök, hogy kicsit megnyugodtál! Péntekre egy kalappal!
Ha pénteken leadod a Pregnylt, az jó lenne, megbeszélem apával. (Kocsis Szilárd, ha kérdeznék a recepción) Előre is köszi!

Kép
Kép
szilva069

noi Kép a dokik persze, hogy nem ellenzik az elevitet, mert penzt hoz a hazhoz. En is total ellene vagyok, de altalaban minden gyogyszernek + vitaminnak. kuraszeruen persze lehet szedni vmit,,de amig vki nem nagyon beteg, a helyes taplalkozas is megteszi.
csak egy pelda: azokban az orszagokban, ahol a gyogyszereszeti cegek nagyon kaszalnak (Fr., Nemeto, olaszo.,Japan, Sp.o. UK. Usa) ott erdekes modon csak 2001 ben 35 millio depresszios embert diagnosztizaltak. Kép no comment.

ja es szuksegem lesz rajuk (drukkra), de remelem meg szept.ben,...bar ki tudja ?
tsaci

Sziasztok!

Noémi, nekem is volt húgyútim nemrég, nem szedtem be a bogyót amit az ügyeletes véres vizeletre felírt, a házidokim pedig az tanácsolta, hogy forraljak csipkebogyót, jól törjem őssze és ezt a kotyvaszt igyam meg, persze az ülőfürdő mellé.
Ha a baba ott csücsül nem lesz gond, kapsz olyan gyógyit ami nem árt neki. Az első hetekben még "nincs annyira szoros kapcsolat anya és gyerek között".

Elevitről, amíg nem tudtam, hogy lehetne természetest is keresni a két terhesség alatt szedtem. Nem lettek óriásbébiim, 3.25 és 2.75kg, bár nem is híztam sokat egyikkel sem ami gondolom alkati dolog nálam.

Ma benéztem a soproni rossmannba hát híre hamva sincs az aloenak...

Pkagi, csak büszkén!!!!!!!!!! A téli pocakot úgyis kabát takarja.

Wish, köszönöm a zebrahívót, bár eddig arra sem volt merszem, hogy a tábliba bekéreszkedjek.

Köszönöm a fogam jobb, két fog találkozásánál van a probléma, holnap véglegesít a doki ha addig nincs gondom.
Képzeljétek ma vittem be Mártont először az oviba, megkerestük a szekrényét, vittünk be tisztasági holmit stb. Hétfőtől indul!
Az inszemek sikerüljenek, az összekanalazást pedig tartsátok meg nekem. Biztos nezéz lesz nekem otthagyni. De készül, nem éreztetek semmit vele, hogy ez talán nehezebb, még megijedne, hogy rossz helyre viszem.
Kicsit járt a szám. Amica

Kép
Kép
Kép
amica

Noémi Kép
Úgy örülök, hogy kicsit megnyugodtál! Péntekre egy kalappal!
Ha pénteken leadod a Pregnylt, az jó lenne, megbeszélem apával. (Kocsis Szilárd, ha kérdeznék a recepción) Előre is köszi!

Kép
Kép
szilva069

AmicaKép Megnyugtattál még plusszba. Az ovi talán (meg a bölcsi) lehet az első, ahol a szülő fokozatosan elengedi a gyereket. Egész felnőttkoráig tart. Biztos nem lesz könnyű, de menni fog. Gondolj arra, milyen sokat fog ott tanulni, amit te nem biztos, hgoy olyan ügyesen meg tudnád tanítani neki, hogy mennyi új barátja lesz, milyen helyes kislányokkal fog találkozni, (az öcsémnek már a bölcsiben is volt szerelme, akinek anyu gyűrűt kellett, hogy vegyen), mennyit fog játszani, aludni, meglepit csinálni neked anyáknapjára (amit otthon nem tudKép) és így tovább.

Tessék beíratkozni a táblicskuba. A tesó hogy lesz akkor? Kép Akarunk neked drukkolni!
Vendég

Amica Kép
A tábába nem kell bekéreckedni, csak megírod az adataidat és beleteszlek Kép

Noi Kép
Nagyon drukkolok akkor péntekre!

wish

Noémi ne izgulj! Nekem is van most egy fertőzésem, a lombik alatt is megvolt, de a doki azt mondta hogy az nem befolyásolta. Most kaptam rá gyógyszert. A gyógyiktól amit meg adnak ne félj, normál esetben a lombikosok már az elején kapnak olyat amit lehet szedni. Jó kezekbe vagy! Vigyázz magatokra!!!

KépKép
jiny

Noé

Köszi a tüszőnövelőketKép A bacidról annyit, hogy megkérdezem anyukámat róla, ő labororvos volt, lehet, hogy tud valami okosat mondani. És fel a fejjel!!! Szerintem ott van az a baba és semmi bajaKép

Fruzsi

A hőd nagyon teccikKép Elkelne nekem is majdan. Neked is ott az a baba, mint Noénál. Majd jól együtt fogtok szülniKép

Tiza, Tsaci

Én nem szedek vitamint. Anno, amikor elkezdtem babát akarni, egy hónapig szedtem Maternát, csak asszem a gyomrom nem bírta. Most Maltofer fol-t szedek, vas+folsav, mert a 2. műtétemnél az aneszteziológus néni megállapította, hogy én milyen vérszegény vagyok. Hát ezt tudtam eddig is, de jól eléldegéltem így is.Kép De azért a baba miatt próbálom rendesen szedni.

Csajszik

Nem értem Piroskát. Ugye hétfőn bekopogott, azóta sem igazán indult meg annyira, ahogy szokott. Mondjuk lehet, hogy másnak meg rendesen jön meg ennyire, mint most nekem. Hétfő, kedd - még a hasam sem fájdogált úgy igazán. Ma délelőtt viszont rendesen begörcsölt, de a vérzés még mindig nem olyan, amilyen lenni szokott? Na erre varrjatok gombotKép Szóval ilyenkor mi van?
gtünde

Tünde Kép teszteltél mostanában? Lehet, hogy kellene. 3 napig nem barnázgat az ember, legaláb egy nap zutty is van. KépKépKépKépKép

Lehet, hogy előbb szülsz, mint mi néhány nappal???
KépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Tünde

Biztos, hogy ez menzi?Kép

Ági
Jó sok baba, mindenkinek jutKép

Kép

KépKép
babcsi

Noé, Babcsi

Szerintem menzi, mert nem barna, hanem piros. Csak nekem annyira meg szokott jönni, hogy nappal is éjszakai betétet kell használnom. Szóval furi.
gtünde

TündeKép

Szerintem azért tesztelj egyet a biztonság kedvéért, mert olvastam már több ilyenről ahol volt babuci.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Én is ezen gondolkodtam, meg ugye ma el kellett kezdenem a clostit. Lehet, hogy az estit eltolom holnap estére és reggel tesztelek egyetKép
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: