A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Jól sikerült az eldugulás, mi?
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Duddu Kép ne is dugulj inkább el! Olyan kihalt a topik most. Máskor alig bírom elolvasni.

Volt egyszer olyan, hogy mentünk éjszaka az utcán. 22:22 perc volt, és 22 fok. Egy diákkori szerelmemmel. Nagyon romantikusnak éreztem. Arra már nem emlékszem hányadika volt. De 22-e körül. KépKépKépKépKép

A legjobb hírt arra értettem különben monyókának, hogy semmi baja ciszta ügyben. Kép
Persze Ironram Kép zebrácskájával csak egy másik zebrácska versenyezhet KépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Sziasztok Lányok!
Most már itt vagyok én is!
Kitakarítottam magam mára, de még mindig rengeteg van Kép

Monyóka
Ez igazán jó hír!! Nagyon drukkoltam ám! Kép

Noémi
Neked tényleg a 22 a szerncse számod! Kép
Én nem tudom mi a szerencseszámom, csak azt, hogy a 13 a szerencsétlen..

Réka
Értem én! Kép
Jogos, hogy nem akarod megbeszélni vele az ilyen dolgokat! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok Lányok!

Üdv az újaknak! Mielőbbi babásodást kívánok! Kép

Jaj, azt ne kívánjátok tőlem, hogy az egész elmúlt hetet visszaolvassam.... Az nem fog menni... Kép

TündiKép
Nagyon klassz a talis tábli! Nagyon tetszik! Szupi Kép
És nagyon örülök, hogy minden ok volt a vizsgálaton! Kép
Stelláról van valami hír?
Látod, megy ez a zebrás dolog Kép

SysyKép
Hatalmas gratula, nagylány!!!! Látod, kevesebb drukk és ott is a baba! Kép Nagyon szép 9 hónapot kívánok! Kép

AdriKép
Ne aggódj, a rosszullétek még tartanak egy ideig. Kép Sajna rendkívül hasonló cipőben járok Kép

IronramKép
Gratulálok!!! Így is kell! Jöjjenek azok a zebrák! Kép

AnnácskaKép
Merre vagy? Nyaralsz??? Kép

NoéKép
Hogy vagy az inszem után? Mesélj magadról! Kép

DudduKép
Klassz! Én szeretem, amikor nem dugulsz el! Kép

SzisszkámKép
Küldtem mailt!

JucacicaKép
Halk grat a munkahelyhez, azért majd tessék elmesélni, mivel fox foglalkozni, ok? Kép
Sajnálom a múlt hónapot,a sexes dolgot megértem, velem is volt régebben ilyen. Sőt.
Szóval ha gyakrabban jössz, az már csak azért is nagyon jó lenne, mert hiányzik a vidámságod a topicból! Kép

EdinkaKép
Kis tünemény a leányzó! Kép
Inkább anyja vagy inkább apja? Kép

MonyóKép
Nagyon örülök, hogy minden okés Veled. Látod, csak megérte elmenni a dokihoz! Már a megnyugvás miatt is! Kép

Off topic - nyaralás
Az idő szupi volt, 26-28 fok. Tüökéletes. Eső csak első nap esett, éjjel. Utána szép volt, napos. Lementünk autópályán Senj-ig (ez északabbra van), majd onnan kimentünk a tengerpartra és a parti úton mentünk dél fele. Megszálltunk egy éjjel északabbra első nap, majd második naptól három napot Trogir melett aludtunk egy gyönyörű félszigeten. (szállás közvetlenül tengerparton volt)
Utána mentünk még délebbre, Split és Dubrovnik között félúton Gradac városban )községben) szálltunk meg három éjjel. Itt a falu központban voltunk, egy nagyon szép kis apartmanban.
Ha ma döntenék, nem mennék. Az utak nagyon kanyargósak voltak, nehezen bírtam a hányingeremmel. A szállások általában este zajosak, hála a turistáknak. Aludni nehezen lehetett jókat. Kép A horvátok kajája szörnyű. Ma már elkezdtem pótolni a lemaradásomat. Egy jóízűt nem tudtam enni a héten. Ez volt a legrosszabb. Gyümiket ettem, meg kenyeret meg sült krumplit meg paradicsomot. Na jó 2x husit is.
Ja, új dolog jött: este vacsi után kb. 2-3 órával még lefekvés előtt úgy de úgy megéhezem, hogy csak na, Úgy korog a pocim, és olyan gyomorsavam van.... Ha nem eszem, nem tudok elaludni. 1x még éjjel is felkeltem enni. Remélem ez az itthoni kiegyensúlyozottabb étrend mellett javulni fog. Kép
Fürödni én nem fürödtem, a férjem többször is. A víz 24 fok körüli volt, de nem mertem belemenni. Végig a parton voltam, végig árnyékban. Nem is lett semmi színem. Sebaj. Kép Nem is kívántam a napot.
Szóval mostani fejemmel keresnék itthon nem túl messze egy eldugott nyugis kis szállodát, és ott töltenék el egy teljes hetet. Egyébként nagyon jól éreztük magunkat, kikapcsoltunk meg minden, csak így pocakosan, rosszullétekkel nem biztos hogy tuti jó választás volt. Röviden. Kép
Főleg a kaja miatt. Gyenge undorom van általában minden kajától. Meg a szagoktól. Brr..... A hűtőt még kinyitni is utálom. Kép
És hát horvát hon nem éppen a jó kajáiról híres. Mint a múlt héten megtudtam. Szóval egy hét majden éhezés után tegnap belevetettem magam az itthoni ízek sűrűjébe Kép

Na dobok pár képet is, hogy elhiggyétek, tényleg ott voltunk Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
unique

Ma voltam a Brendonban gatyát nézni, muszáj volt vennem egyet, mert már ma is kigombolt gatáyval járkáltam a városban, nagyon gáz volt. Holnap elmegyek a 2in1-ba, majd elájultam a brendon árakon... Kép Viszont szép a gatyó, az tény, csakhát...
Azon gondolkodtam, hogy majd ha bejelentjük a nagy család előtt kb. 2,5 hét múlva, ráveszem anyut, hogy menjünk ki Bécsbe, ott olyan szép cuccokat láttam jó áron! Kép (na biztos nem kell majd nagyon rádumálni Kép)

A pocim szépen növöget ám. Kép Már kenem is ilyen DMes kencével a striák ellen.

Ja, lányok.
Ma vettem egy könyvet, ajánlom mindenkinek, bár ára kicsit húzós (3.900 FT), de nagyon színvonalas mű. Címe: az a 9 hónap.
Minden apró hülyeség kérdés benne van, válasszal együtt, legalábbis amiket eddig én görcsölve gondoltam végig érzések, mindre van válasz (miért van ez, miért van az, stb-stb).
Szóval ha van rá módotok, sztem megéri.

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szia Unique!Kép

De jó hogy itt vagy már úgy hiányoztál!!!!!!!!Kép
Látod mi történt amíg nem voltál itt!Alig mentél el máris osztott nekem Tündi egy zebrát!Kép
Annyira örülünk a férjemmel.Kép
Fájdogál a hasam,normális ez?Kép
Eléggé fáradékony vagyok,és mindig aludnék.
Jövő hét hétfőn megyek dokihoz,és ilyenkor már többet fogok tudni.Egyébként úgy számolom hogy kb.április végére várható a picink.
Te most hány hetes vagy?
Nekem megvan az a könyv amit megvettél és én is nagyon jónak tartom,sok dologra ad választ.

NAGYON BOLDOG KISMAMA VAGYOK!!!!!!!!!!KépKépKép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Most értem haza!!Kép

Réka és a többiek akik érdeklődtetek!
Felhívtam a dokit és fél 4-re adott időpontot!
Réka! Kismama??? Nem!!!Kép Csak egy bevérzett tüsző okozza a hasfájást!Majd szépen felszívódik - ezt mondta!
Viszont: igaz hogy csak a 10.cn.-en vagyok, de a nyh.-ám nagyon vékony, az biztos nem lesz elég a beágyazódáshoz, + a petefészkemben 5 nagyon nagyon kis méretű tüsző van, ahelyett, hogy egy domináns lenne! Azt mondta így nem lesz baba!Kép Kép
Tanácsa: igaz, hogy még csak 5 hónapja próbálkozunk, de ő azt vallja, hogy ahol fennáll valamilyen probléma - nálam az állandó vérzészavar - ott cselekedni kell,mert egy év múlva már nagyon stresszes leszek és az nem tesz jót! De ezt tudjátok!!!
Így hát 5.cn-től 9.cn-ig Clostilbegyt, 15.cn-től 24.cn-ig Duphaston, a 13. cn-on uh. és ha van peteérés repesztőinjekció!
A sárgtesthormonnal kapcsolatban igazatok volt, pont ez a bajom, nem termel eleget a szervezetem, így nem tud a baba beágyzódni és mivel kismamaként még több sárgatest kell, így majd akkor is gyógyszert kell szedni a 12. hétig nehogy elvetéljek!
Nagyon vegyesek az érzéseim, nem is tudom, hogy szomorú legyek v. örüljek. Bár tudom mi a bajom és talán lesz rá megoldás, mégis rossz, hogy nem megy "magától"!

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lettem!

Weby!
Én együttérzek veled! Biztos lesz babád!!! Tessék ezt elhinni, az már fél siker!

Nyuszmusz!
Sajnálom!

Monyó!
Látod, látod a stressz csak rosszat tesz! Pár "leszarom" tabletta és könnyebben fog minden menni!

Unique!
Ez igen!!! Fantasztikusan szép helyen voltatok! Fúúúú, írigykedek!!!Kép

Remélem Mindenkinek válszoltam!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Unique!Kép

Szerinted nem érdemes a Brendonba menni,mert ott nagyon drága dolgok vannak?
Én is szeretnék majd venni kismama ruhákat,csak nem tudom hova induljak el.Nincs valami jó ötleted?Kép

Sysy
sysy77

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:08-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:08-kor.
seszi

Szia Unique!
Isten hozott! Hiányoztál! Azért összességében jó volt, ha jól értem. A fotók alapján én már indulnék is. Kép Olyan rég volt már a május, mikor mi nyaraltunk... de az legalább felejthetetlen volt.
Remélem, itthon hamar helyreáll a rend a gyomrod táján!
Ja, köszi a könyvajánlást. Felírtam, de azt hiszem kicsit korai lenne.

Csibe!
Szerintem mindenképpen örüljél, hogy volt kitől tanácsot kérni és volt rá okod is! És azt honnan tudta, hogy a sárgatesttel van a baj? Csak a vérzésből? Vagy valami még utalt erre? (mert ilyen vérzés dolog nálam is van, csak azért) Melyik gyogyószert mire adja? Magától nem is lenne pé-d?

Jaj bocs, ha sokat kérdezek. Nyugodtan bojkottáld a válaszadást, ha túl terhes.

Jó éjt!
réka
Vendég

Csibe.Bocsi ha belepofazok,de mert nem probalkoztok meg spontan.5 honap az nem sok,nekem ma mondta a dokim hogy 1 evig ne aggodjak.
Tisztara le vagyok nyugodva.
Lanyok koszi a szoritast.:9jol esett
Unique gyonyoru helyen voltatok.Aposom horvat igy a ferjem is felig az,igy szeretnenk majd mi is elmenni egyszer megnezniKép

Szerencseszamom a 21esKép21 en taliztam a parommal,es az eskuvonk is 21en voltKép

Lanyok lenne egy kerdesem:Nos a parommal ugy gondoltuk hogyha par napos terhes vagyok azt az uh(huvelyi)nem mutatja ki.Igy van ez?javitsatok ki ha tevednek.
Azert agyaltunk ezen mert a dokim aztmondta hogy nagyon szep vastag a mehnyalkam,es eleg jol megnezte hogy vane benne baba,de asztmondta nem lat semmit.Namarmost itt a lenyeg.Kiirta azokat a bogyokat ami meginditja a verzest.FOKERDES:ha par napos terhes lennek es beszedem a bogyokat akko tulajdonkeppen megolom ha van bebi?
Irjatok meg mi errol a velemenyetek,a dokinal efelejtettem megkerdezni.

Kép
monyoka

dudu.Homerozest lehet csinalni viszont a doki szerint nem tul megbizhato,Sok minden bezavarhat,pici meghules amit eszre se veszel,stb
Tovabbra is fogom merni,de nem veszem kezpenznek.
Inkabb arra figyelek amit doki mondott.'2-'6 nap kozt minden nap szeretkezni.Tudtatok hogy a petesejtet 6 oaig meg kell hogy termekenyitse a sperma mert maskulomben kiurul?

Noemi,koszi szepen aranyos vagyKép

Sziszka kocce csitri:DDDDDD

Kép
monyoka

Monyoka Kép
Nem ölöd meg a bébit. Nálunk legalábbis ilynekor progeszteron tartalmú gyógyszert adnak, ami ha amikor abbahagyod a szedését pár nap múlva lindítja a vérzést. Ha van baba, akkor magadtól is termelsz progeszteront, tehát vagy semmi nem történik, vagy esteleg egy kicsit barnázol.
De ha nem vagy biztos a dologban várjál még egy hetet mielött elkezded szedni a gyógyszert.

Én ma voltam a dokimnál megbeszélni a lombik folytatást. Ha 3 hét múlva megjön, akkor kezdjük megint a stimut Kép

Visszaolvasni persze megint nincs időm, azaz már leragadnak a szemeim.

EszterKép
Neked azért gratulálok Kép Az észrevettem, hogy lett egy zebrád Kép

Wish

wish

wish koszi az infotKép sok sikert a lombokhoz,nagyon szurkolok hogy sikeruljon.)

Kép
monyoka

Sziasztok lányok!

Nagyon köszönöm szépen a hozzászólásokat aranyosak vagytok,sok bátorítást kaptam tőletek,most pozítívabban próbálom nézni az életem,és ezt nektek köszönhetem,igazatok van és ezt mind tudtam is,hogy ezt így kellene,a lelki dolog sokszor nehezebben mennek az embernek mint a test fájdalmainak elviselése,remélem bírni fogom magam sokáig,de most már ti itt vagytok és lelket tudtok önteni belém,ha esetleg magamba fordulnék.Nagyon szeretnénk kisbabát mind a ketten a párommal,ő 29 éves,és már nagyon vágyik rá,imádja a gyermekeket,és én is nagy családban nőttem fel,öten vagyunk testvérek,és én is nagyon szeretnék két egészséges babát,de ha a jó Isten engedi a hármat is bevállalnám,szerintem az élet értelme csak ez lehet,a gyerekekbe megtalálni és a szerelmedben a boldogságot az örömöt. Amúgy a teszttel kapcsolatosan nekem is az a véleményem,hogy csak az erős két csík a tuti,mert a halovány nem igazán,és kb. a két hét már biztos,hogy kimutatja és egyre erősebb,addig felesleges próbálkozni. És amúgy azt még el kell mondjam nektek,hogy a történetemben a legszebb még az is,hogy egészségügyi dolgozó vagyok,és mondanom sem kell,hogy ez mivel jár,mindenki,hogy sajnálgatot és kérdezősködöt,hogy mi van már,mikor már rég megtörtént a baj,és az nagyon fájdalmas érzés. Remélem,hogy minél hamarabb átesünk ezen az érzésen és felülkerekedünk a fájdalman és boldogok leszünk mindannyian rövid időn belül,és midenki lehet boldog kismamaKép
weby

Jó reggelt!

Réka!
A vérzésből következtetett erre, de nekem ez a problémám már vagy 5-6 éve fennáll és már mindent kipróbáltak rajtam (az előző doki meg a mostani is)de semmit nem találtak!Már régebben is emlegette a mostani ezt a sárgatest dolgot, meg az agyalapi mirigy dolgát, de akkor nem értettem igazán.
Hogy mire valók a gyógyszerek? A Clostybegit peteérést elősegítő, a Duphaston pedig a sárgatesthormonnal kapcsolatos, ha babás leszek egyszer ez utóbbit kell majd tovább szedni! Remélem nem butaságot írtam!

Monyó!
28 éves vagyok, hónapok óta amikor uh-t néztünk nem volt elég vastag a nyh., most is 3mm!!!!!Állandó vérzészavaraim vannak, valószínű emiatt nincs rendesen peteérésem, stb.Hova várjak?És ahogy a doktornő mondta, ha kivárjuk az egy, másfél évet addigra annyira bestresszelhetem magam a sikertelenségtől, hogy az is gátló tényező lehet!
Hát ezért...

Seszi!
Teljesen igazad van!!!!! Csak azért rossz volt hallani, hogy "gond" van! Természetesen most az ad erőt és optimizmust hogy van segítség és remény!!!Kép

Most rohanok a suliba! 9-től folyamatosan értekezletek lesznek!
Este benézek!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szia Lányok, jó reggelt!

Csibe!
Úgyis hamar úgy fogod majd fel, hogy van segítség, van mit tenni és ezzel könyebb lesz biztosan!Kép

Köszi, hogy leírtad a részleteket. Talán akkor nekem nem kellene ezzel a problémával azonosulnom, mert nekem "csak" a mensi előtt szokott kb. egy héttel jönni és ált. csak minden második hónapban. Többször említettem már a dokimnak, meg a családtervezőben is, de nem tulajdonítottak ennek túl nagy jelentőséget.

Szerintetek erőltetnem kéne, hogy megnézzék?

réka
Vendég

Szia Weby!
Örülök, hogy ma már közelebb állsz a napos oldalhoz! Kép (ahogy Eszter írta)

réka
Vendég

Hali!

Jöttem bejelenteni, hogy lehet módosítani a táblát, ugyanis Csabi baba múlt kedden (aug. 23-án) éjjel 22,32-kor, 3080g-mal és 52cm-rel megszületett.Kép Kicsit kaotikus volt az indulás (betegség indította be a szülést), és most is vannak problémák (velem), de reméljük, hogy minden hamar rendeződik, és már csak az öröm marad.Kép Egyébként jó kissrác, bár lusti szopizni, és amikor cicin van, akkor is inkább csak rágicsálni szeret, de csak belejövünk ebbe is.Kép

Minden új zebrásnak gratula, a többieknek meg hajrá!

Kóbor

Emitt két kép a lurkóról, az egyik két perces, a másik egy napos korában:

Kép

Kép
kóbor

Kóbor!
Ismeretlenül is gratulálok a csöppséghez!
Nagy gondolkodó lesz, ahogy a második képet elnézemKép

Remélem hamar rendbejössz majd! Boldog együtt töltött perceket kívánok:
réka
Vendég

TündiKép
AnnácskaKép

Megvagytok még?
Vendég

JoreggeltKép)

Csibe,ne haragudj,igy mar ertem.

weby.kitartas,es kgyere kozenk kapcsolodj be a beszelgetesbeKép

Kobor.GratulalokKépNehez szules volt?menyi ideig tartott?

juj Lanyok engem meg mindig az aggaszt hogy kimutatja-e pl az 5 napos terhesseget az uh?

Kép
monyoka

Szia Monyó!
Én nem tudok ehhez sajna hozzászólni, de ne keress mindig valami aggasztó dolgot. Biztos nem engedett volna el nyugodt szívvel a doki, ha kis esélye is lenne a babónak, nem?
réka
Vendég

Valamit meg nem mondtam el,mert nagyon szegyeltem elottetek.A vallomas,en cigiztem eddig de nagyon.
Mostmar 4 napja tiszta vagyok,de nem konnyu de a babaert mindent.Meg a parom is csodalkozott mikor bejelentettem neki hogy,leteszem.Akkor dobbentem ra en magam is hogy igen,en akarok bebit.
Ne kovezetek meg ezert,de elmondtam

Kép
monyoka

Még hogy megkövezés??!?
Nagyon erős vagy, hogy letetted! És legyen erőd még sokáig, mert szükséged lesz rá!
Vannak itt még dohányosok, meg exdohányosok, ha jól tudom. Én bulicigis voltam, de október óta nem dohányzom (csak 3 szálat szívtam azóta, beismerem).

réka
Vendég

dudu,lehet igazad van.Parommal ugy beszeltuk meg hogy mielott beszedem a bogyokat,tesztelunk egyett a biztonsag kedveert.

Ja meg arra ma jottem ra reggel az agyban,hogy az jo hogy azt mondta hogy vastag a mehnyalkam,legalabb azt is tudom hogy oda be bir agyazodni,ha akar.Telleg szep vastag voltKép

Kép
monyoka

Tenyleg dudu?En aszthittem hogy itt senki nem dohanyzik ezzel novelve az eselyt arra hogy baboja legyen.
Igazabol senki sem hiszi hogy kibirom,napi 1-1,5 dobozzal elszivtam,igaz az utobbi idoben 10-15 szalat mert nagyon bantot.Aztan mar anyira nem birtam cernaval hogy befejeztem.Nem mondom meg mindig hiancik,de akarhanyszor ra akarok gyujtani,mindig a babara gondolok.
Bebizonyitom mindenkinek,hogy nem gyujtok ra.

Kép
monyoka

Monyó!
Nagyon ügyes vagy. Arra azért készülj lelkileg, hogy azt mondják leszokott barátaim, hogy az első 1-2 nap a legnehezebb, meg úgy 1-2-3 hét múlva egy-egy rossz pillanatban nagyon kicsin múlik, hogy rá ne gyújts!
Úgyhogy ERÕ-ERÕ!!

Most egy pár órára lelépek, mert már muszáj fogorvoshoz mennem. Du. jövök, ha élek.

réka
Vendég

Sziasztok!

Ennyit nagyon nehéz visszaolvasni!!! KépKépKép

Unique Kép először is olyan jó, hogy újra itt vagy. Mi 6 éve először Gradacon voltunk a párommal közösen nyaralni, az egész út gyönyörű volt. Azóta is együtt vagyunk, és Horvátország gyönyörű emlék lett, idén is ott voltunk. Sajnálom, hogy neked a picúr kicsit megnehezítette a dolgokat, de tényleg csodás helyek, az biztos. Idővel majd megszépülnek ezek az emlékek is. KépKép
Én szombat óta éjszakai vízierőmű vagyok, érdekes. Egyszer biztosan, de van amikor kétszer is felkelek pisilni. Szerinted ez jel? Már nagyon várom az eredményt, mert szeretnék már zebrácskát a nevem mellé. Meg különben is, ez csak a 4. inszem volt már. Kép

Monyoka Kép hadd nyugtassalak meg, hogy 5 napos terhességet NEM LEHET UH-gal kimutatni. Még 5 hetest is csak nagyon profi géppel is alig. Szóval, ne idegeskedj. A cigit nagyon jó, hogy letetted, ez óriási lépés, gratulálok hozzá.

Kóbor Kép így ismeretlenül is gratulálok a kisbabátokhoz! Ha van albumotok, szívesen megnéznénk. Te jobban vagy már? Remélem javulsz. Mi volt a baj, ha nem indiszkrét a kérdés?

Csibe Kép minden rendben lesz, a dokik tudják a dolgukat. A closty a peteérést serkenti, a megnövekedett tűszőből lesz majd szép petesejted, ami megtermékenyül. A duphaston pedig egy progeszteron tartalmű gyógyszer, ami a sárgatest progeszteron termelését még megtoldja. Hasonló, mint az utrogestan, én azt kapok az inszem óta, és nekem is a 12. hétig kell szednem. A gyógyszeresen kezelt (segített) terhességeknél ezt mindig adják, hogy ezen már biztosan ne bukjon el a nehezen összehozott terhesség. Nagyon drukkolok!
Különben már akartam mondani, (kicsit off téma)hogy én is 78-as vagyok, és a párom évek óta csibének (és annak minden becézett alakjaKép) hív. Mikor először megláttam a nickneved, olyan furcsa volt. Nagyon jó érzéssel töltött el, mintha én lettem volna.

Na ,egyelőre ennyi, még jövök.

Noémi
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nem sokat írtatok.

Kóbor
Csabi nagyon szép baba. Kép

Monyóka
UH olyan korai terhességet biztos nem mutat ki. Szóval még az is lehet.

Csibe
Ne légy elkeseredve. Lehet, hogy így már pillanatokon belül babás leszel.

Unique
Üdv újra itthon. A képek szuperek. Jövőre majd visszamentek a bébivel. Kép

Annácska
Merre jársz?

Noémi Kép
Küldöm a drukkokat. +++++++++++++++++++++++++++ Már nincs messze szeptember 5.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi Kép köszönöm!

Milyen furcsa, te azt írtad nem sokat írtak tegnap, én meg alig bírtam visszaolvasni. Szokás kérdése Kép

Mizújs veled?
Vendég

Noémi Kép
Semmi különös. A hőm már 8 napja fenn van és ez a hőgörbe most már tetszik. A múltkori sem volt rossz, de nem volt az igazi. Gondolom mostanra rázódtam helyre. Jövő héten kiderül, hogy mi a helyzet.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Nem tudom, hogy be tudom-e pótolni a lemaradásom az olvasásban, de majd igyekszem.
Addig is átfutottam amit írtatok.

Eszter!
Jól látom, olvasom? Nagyon-nagyon gratulálok, és boldog 9 hónapot kívánok?

Adri!
Gyönyörű a kis Pockod! Milyen idősek is vagytok most?

Dudu!
Sajnálom, hogy a férjednek van egy kis gyulladása, de annak örülök, hogy nincs komolyabb probléma Kép
Ja, és azóta is várom a levelet Kép

Tündi, Unique!
Most nem tudom, hogy ki vezeti a táblát, de vasárnap megjött, javítanátok 3 cn-re?

Webi!
Üdv. közöttünk! Örülök, hogy ma már jobb a kedved, mint az első leveledben volt. Meglátod a lányok majd felvidítanak, ez nekem is bejött Kép

dido

dido
dido

Wish!
Sok sikert a lombikhoz, és nagyon fogok szorítani Értetek!

Kóbor!
Nagyon gratulálok a tündéri fiacskádhoz, Csabi baba gyönyörű Kép

Unique!
Nagyon szép helyen jártatok, remélem kipihentétek Magatokat, de jó hogy újra itt Vagy Kép Egyébként hogy Vagytok?

Monyóka!
Lehet, hogy nem tudtam jól követni így visszaolvasva az eseményeket, de a legutolsó tábla alappján túl vagy az 53 napo. A ciklusodat ha 31-el számoljuk (amit a leghosszabbnak adtál meg), már akkor is több mint 7 hetes lennél, és azt már biztosra kimutatja az UH. Nálam UH a 35. napon volt és már ott látszott a kis pontocska a terhes méhben.
Persze, ha lemaradtam valamiről akkor bocsi.
A cigivel kapcsolatban, pedig gratulálok és nagyon jól döntöttél, én szorítani fogok Neked, hogy sikerüljön teljesen leszoknod.

dido

dido
dido

Nyuszmusz
Nagyon sajnálom! Olyan jó lett volna, de az biztos, hogy ugyanilyen jó lesz ha majd most jön össze!

Majcsi
Igen, jó az emilcímem. De jut eszembe, nem 11-re, hanem 10-re szeretnénk menni az IKEA-ba Kép Akkor hogy fér bele a közös reggeli? Kép

Monyó
Örülök hogy rendben vagy, remélem ez a fránya menzi is most már jelentkezik! Aztán tényleg nyugi!!!!!! 5 napos terhességet nem mutathat ki az UH, hiszen az 5 napos embrió épp csak leér a méhbe és kezd beágyazódni. Ezt pedig még nem látni. Szerintem egy vérvétel még nem ártott volna neked, hogy kiderüljön, hormonilag rendben vagy-e. Persze a stressz elhúzhatja a menzit, na de ennyire?????? Örülök hogy lemondtál a cigiről, kitartás, menni fog az a leszokás!!!! Bizony, a babáért mindent!!!

Unique
Üdv újra itthon! Jól vagy? Kép
Olyan ismrősek a nyaralásos képeid valahonnan........ Kép Örülök h teccik a tábla Kép

Wish
Már csak 3 hét? Fantasztikus!!!!!! Kép

Kóbor
Gratulálok nektek!!!! Húú, ez a 2 perces kép nem gyenge, én még sosem láttam ennyire újszülöttet Kép Amúgy édi baba nagyon. Kívánom hogy mielőbb gyógyulj meg, jó egészséget nektek!

Réka
Sok a melóm, nem tudok gyakran jönni, de megvagyok, köszi!

Noémi
Neked hamarosan kellene egyet tesztelned, nem? Vagy vérvétel lesz? A mini-vizierőmű jó Kép

Eszti
Holnap ZEBRA!!!!!!! (azért igyexem ám fejben tartani Kép)

Na úgy néz ki, ma délután el tudok menni a dokimhoz a szuper jó vérvétel eredményemmel, aztán kapom az instrukciókat a következő ciklusra. Szerintem holnap meg fog jönni, fájdogál a fejem, és ez nálam attól szokott lenni Kép

Hozok táblákat mindjárt

Tündi
Vendég

Kép

Eszti, zebrát még nem rakatm, de ezt már nem bírtam ki, ezer bocs! Kép
Kép
Kép

TOPIKTALIRA MÉG MINDIG VÁROM A MEGERÕSÍTÉSEKET ÉS JELENTKEZÉSEKET A RÉSZVÉTELRÕL Kép
Kép
Vendég

Kinga
HOgy vagy? Lehet drukkolni? Jössz a talira? Szivesen megismernélek téged is! Kép

Nárcisz
Te már nem is olvasol minket?

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!
Sajnos ma csak bekukkantani tudok, nagyon sok a meló, bocsi, hogy nem üdvözlök mindenkit külön, és nem reagálok egyesével! Üdv a visszatérteknek mindenesetre! :-)))
Kösazi a tanácsot, igazatok van, de sajnos nem tudtam felhívni a dokimat, mert teganp és ma folyamtosan egy percet sem tudtam egyedül tölteni (kollégák, vendégek, stb), hogy felhívjam, a mh-i folyosó meg életveszély, jönnek-mennek az emberek, ott nem tudok peteérésről hangosan telefonálni. Szóval eldöntöttük a párommal, hogy megnézzük, mi van gyogyó nélkül, a closti előtt létező peteérésem létezik-e utána is. Max. nem, akkor sem árt a szervezetemnek egy kis pihenés, a ciklusom meg szerencsére rövid, így túl sok időt nem vesztegetünk. Szóval azért rajta leszünk a dolgon, mindenesetre jövő hétfőn elmegyek a dokihoz peteérést nézni uh-n, és akkor elmondom, hogy most pihenni szerettünk volna egy hónapot.
Bocsi, akiknek megígértem,h ogy prviben írok a hormonokról, nem felejtettem ám el, csak nagyon be vagyok havazva, de fogok írni!
DuduRéka, bocsi, valamint mintha írtál volna vérzészavarról. Mi is a gond? Bocsi, de nem tudom visszakerseni.
Üdv mindenkinek, tényleg dolgozni kell:
Réka
korek

Jolvan na tudom hogy eselyem sincs hogy most terhes legyek,de olyan jo volt abrandozni.Igazabol engem a 37 fokos hom es a jo vastag nyalkahartyam zavart osszeKép

Majcsi nagyon sok sikertKép

tundi.hat ez van doki is azt mondta,nyugiba legyek.Rogton megkerdezte mi tortent velem mostamaban,hat mondtam hogy epitkeztunk,azt mondta hogy a sresz miatt kesik enyit.Most olvastam epp utana hogy a haboruk idejen sok no addig nem menstrualt amig a ferjerol nem hallot valami hirt.Erdekes.
Nalam is ez van.Na majd megprobalok nyugodt lenni,bar azt meg nem tudom hogy leszKép

Kép
monyoka

Találtam egy grafikont, amin rajta vannak a hormonszintek meg egy hőgörbe és jelölve van, hogy mikor van tüsszőrepi. Sajna nem túl éles.

Kép

A kék vonal a hőmérséklet.
A sárga a progi.
A sötétzöld az LH hormon.
A világosabb zöld az FSH.
A bordó pedig östradiol, ha jól olvasom.

Majcsi

Majcsi
majcsi

dudu te mikor irod meg nekem azt az emilt?

Kép
monyoka

Tündi Kép vasárnap tesztelek reggel, akkor 29. cn. Hétfőn kell vizeletet vinnem, a vérvételt mostanság már nem erőltetem.

Majcsi Kép akkor drukkolok ám, ha a hőd fenn maradt, abból baj nem lehet KépKépKépKépKép
Vendég

lanyok ha valakinek van olyan homeros grafikonja,amibe en is tudnam vezetni az adataimat,akkor kulje el emilbe vagy tegye fel ide.
cimem:orcic@yunord.net
elore is kocce.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Üdv minden visszatérőnek!
Tessék ám irogatni, mert már amajdnemvisszaolvashatatlanmennyiséghez vagyok szokva!Kép

Noémi!
Naggggyon szurkolok neked!

Tündi!
Köszi!

Szerintem lesz itt zebra! (a bizti kedvéért mai is kettő voltKép)Nem tudok aludni, ez annak idején is az egyik"tünetem"volt. A mai reggelimet csak megnéztem. Nem volt émelygés, csak nem tudtam volna megenni.
De ebédelni már tudtam!Kép

Veletek most mi is lesz?

Ja, és még valami! Szerencsénkre nekünk nem ártott a szauna, mert pont ebben a hónapban voltunk a Széchenyben!Kép

Monyoka!
Semmi sem kizárt, de kicsi a valószínűsége a baának. Tudom most egyik kezemmel adtam a másikkal csaptam, de talán nem haragszol meg érte!
Cigihez hajrá!
Én a diplomámmal együtt tettem le Olivér előtt 3 hónappal! Ha babát szeretne az ember, akkor ott már nem a saját testéről van csak szó! Az albérleteket is tisztán adják át nem? Kitartás, bár TUDOM, hogy nem egyszerű!

Wish!
Tessék belehúzni! Már mindjárt itt van!
Tudod! Õsszel szárnyra kapnak a gólyák!Kép

Majcsi!
Érdekes ez a tábla, és szemléletes is.

Kóbor!
Gratulálok nektek! Sok tejet és hamar rendeződő éjszakákat!Kép

Unique!
Szia itthon!
Jó hogy itt hagytad a zebragyártósort a táblával! Köszi!

Dido!
Köszi!

Akkor most azt hiszem jól kidumáltam magam. ha valaki kimaradt, bocsánat, de mostanság nem alszom valami jól, és ez társulva az alapjárati szétszórtsággal...

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter Kép a nemalvás is jel? Én olyan mormota vagyok, és reggel is alig bírok kiszállni az ágyból, de éjszaka mindig felébredek. Meg ugye pisilnem is kell. De jó, van remény! KépKépKépKépKép

Holnap doki! Nagyon drukkolok!
Küldök pozitív energiákat!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

SziasztokKép

Kicsit el voltam tűnve, mostanság, hogy újra szép idő van, elég sokat kajtatunk, keveset vagyunk itthin.
Nemsokára megint megyünk el anyukámmal a városba.

Nagyon rengeteget írtatok, sajna nem tudom követniKépDe amint időm engedi, igyekszem visszaolvasni.
Úgy restellem, hogy elmegyek egy talira, holott lassan már azt se tudom, kivel mi történik. Bocsi.

De az nem kerülte el a fegyelmemet, hogy megszületett Kóbor CsabijaKép
Nagy-nagy gratula nekikKép

Ha írni nem is, képet mindenképp fel kell tennem.
Képzeljétek, Kristófka próbálkozik MÁSZNIKépKépKép
Bár ez még nem az igazi, mert még csak hátrafelé halad vele, ha egyáltalán halad vele, mert még sokáig nem tudja megtartani magát, de akkoris úúúgy örülökKépOlyan kis ügyiKép
Íme a próbálkozások:
KépKép

És végre sikerültKép:
KépKép

Ja, és még egy kép.
Tegnap nálunk voltak egy volt munkatársamék a 2 hónapos kislányukkal, Mollival.
Kristófka igazi férfiként viselkedettKép, a kép magáért beszélKép:
Kép

Babus

Kép
babus2005

Noémi
Nagyon drukkolok neked a vasárnapi teszthez! Addig is kitartás, türelem, oksi? Bár abból már jól vizsgáztál Kép

Monyó
Talán a cigiről leszokás is növelheti benned a stresszt, de biztos vagyok benne, hoyg ez idővel helyre fog állni! Asszem neked most szükséged lehet egy kis menzimeghozó energiára ++++++++++++++++++++ Kép Aztán jöhet a jóóóóó kis 28 napos ciklus, oké?

Majcsi
Jó ez a grafikon, nagyon jól szemlélteti a dolgokat!

Eszti
Nem tudom mi lesz most velünk, majd a dokim megmondja ma. Szerintem a forgatókönyvnek így kéne kinézni: a héten menzi, 13. naptól 2 naponta UH-k hogy mit csinálnak most a petéim, aztán ha lesz egy ami növekszik és nem reped meg akkor tüszőrepesztő szurit akarok. Aztán megmondják hoyg mikor kell szexelni, aztán megnézzük hoyg télleg megrepedt-e, aztán legközelebb zebrás teszt. Így szeretném Kép

Babus
Majd a talin lesz idő dumcsizni hoyg kivel mi történik Kép Délelőtt jöttök vagy délután? Cuki a Kristófgyerek! Lassan lehet elpakolni az alsóbb polcokról a felsőbb polcokra... Kép Nahát, már pelussal a popsin kezdik a gyerkőcök az ismerkedést? Nem semmi Kép

Tündi
Vendég

Noémi
Nagyon drukkolok neked a vasárnapi teszthez! Addig is kitartás, türelem, oksi? Bár abból már jól vizsgáztál Kép

Monyó
Talán a cigiről leszokás is növelheti benned a stresszt, de biztos vagyok benne, hoyg ez idővel helyre fog állni! Asszem neked most szükséged lehet egy kis menzimeghozó energiára ++++++++++++++++++++ Kép Aztán jöhet a jóóóóó kis 28 napos ciklus, oké?

Majcsi
Jó ez a grafikon, nagyon jól szemlélteti a dolgokat!

Eszti
Nem tudom mi lesz most velünk, majd a dokim megmondja ma. Szerintem a forgatókönyvnek így kéne kinézni: a héten menzi, 13. naptól 2 naponta UH-k hogy mit csinálnak most a petéim, aztán ha lesz egy ami növekszik és nem reped meg akkor tüszőrepesztő szurit akarok. Aztán megmondják hoyg mikor kell szexelni, aztán megnézzük hoyg télleg megrepedt-e, aztán legközelebb zebrás teszt. Így szeretném Kép

Babus
Majd a talin lesz idő dumcsizni hoyg kivel mi történik Kép Délelőtt jöttök vagy délután? Cuki a Kristófgyerek! Lassan lehet elpakolni az alsóbb polcokról a felsőbb polcokra... Kép Nahát, már pelussal a popsin kezdik a gyerkőcök az ismerkedést? Nem semmi Kép

Tündi
Vendég

bocs a dupla üziért!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: