A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tiza Kép szegeny ember...- de ahogy kiveszem jo fej..- nem lesz ott semmi gond. Felhotlen akciozasokat kivanok. Majd ha majd 3 gyerek ugral otthon, nem lesz konnyu elbujni Kép
Ennek az idoszaknak is megvan a szepsege (huuu, ezt magamnak is mondom)

Wish Kép ez dupla orom. akkor majd egyutt izgulhatunk (majdnem csunyabbat irtam..)Kép - es akkor gyorsabban telik a varakozas. tra tra tra "e-gye-dul-nem-megy.." tra tra tra...
tsaci

Mofly!

Nekem mutatott páfit a PG/53 és hozott + eredményt az LH teszt(Baby mark), viszont a hőm azóta elég érdekesen változik! Mindez csütörtökön volt14.cn. Aztán felment 36.8 -ra... 36.5...36.7...ma 36.6.

Kép
lara26

Sziasztok!
Olvasok ám,minden nap...csak mostanában mindig van valami dolgom....ma vagyok a 40.napon....nem mintha kéne értem izgulni...Kép
Na majd jövök este egy kicsit!
Képkértek cukrot????
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én már megint jövök a problémáimmal. Kép Mára meglett a baktériumtenyésztés, és hát igen... még mindig ott vannak a bacik ráadásul két féle. Mindenesetre kaptam rá antibiotikumot.
A heti problémám: minden együttlétkor vérzek. A lombik óta. Volt már másnak is ilyen? A Kaálit nem akarom ilyen miatt hívni. Mint tudjátok itt nem túl kedvesek...

Szilva hajrá! A szurikkal már legalább közelebb kerülsz a babóhoz.

Wish, Saci szorítok!

Noémi amint van eredményed írj!!

Kandi azért egy kicsit lehet neked is szorítani?? Ha jól emlékszem Nati sem volt egyszerű eset. Szóval bármikor bármi megtörténhet... Kép

KépKép
jiny

Jiny Kép
Ez a vérzés nem hangzik jól Kép A régi nőgyógyászódat nem tud felhívni? Mindenképpen kérdezz meg egy szakembert!

Szilva Kép
Csak ügyesen a szurikkal Kép Nekem nem szokott fájni, remélem a Te férjed is olyan ügyes nővérke, mint az enyém Kép

Saci Kép
Az hagyján, de szülni is egyszerre fogunk Kép

wish

Jiny
Sajna nállam segítséggel se megy...nem,hogy így hormonok nélkül!Az már akkor tényleg nagyobb csoda lesz,mint Nati!-de azért köszi,hogy legalább Te szoritassz!KépKépKép
Vérzés,bizti vérbőség miatt van,hogy meg van gyötörve...odabent!-Én a helyedben azért is felhívnám a nem túl kedveseket!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Lányok, köszi az aloés választ!

Saci, Wish szívesen beállnék a sorba, már januárban én is az októbert néztem ki magamnak!

Kandi, beindult a nagyüzem a bölcsiben?

Jó pihenést mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok Lányok!

Most értünk haza Zalából. Sajna Piroska reggel benézett, és úgy néz ki marad is pár napig. Hogy a farkas vinné el! De nem búslakodom, előre az inszem feléKép Máskor ilyenkor (de hülyén hagzik ez így) már magamba fordultam volna, de most valahogy nem vagyok elkenődve. Lehet, hogy ezt Nektek köszönhetem?!?Kép
Most megyek aludni, mert már leragadnak a szemeim, holnap koránkelés van.

Jóéjt!

Holnap este jelentkezem.
gtünde

tunde Kép sajnalom,,de jol mondod--> haladtok elore !! jo ejt...

Amica Kép gyere velunk !

Kandi Kép meg ez jot is jelenthet..a 40 nap,,nem?

Jiny Kép nem tetszik ez nekem,,ez a verzes. Az meg foleg nem, hogy a Kali ilyen. Ez borzalmas, hogy ennyire kiszolgatatottnak erzed magad,,pedig neked van bajod+ fizetsz is ...Ennek mashogy kene lennie. Nagyon remelem hogy vki tud segiteni, es talalsz egy orvost, akit nem "zavarsz" a problemaddal.

wish Kép mondom en, hogy egyutt fogunk babakocsizni..!!!

lara Kép biztos ami biztos, akciozzatok !! abbol nagy baj nem lehet...
tsaci

Sziasztok!
Ma nem leszek az irodában, gondoltam gyorsan benézek reggel.

MoflyKép
Igazad lett. Du-ra minden rendeződött. A férjem nagyon aranyos volt. Bepótolta a tegnap elmaradtakat. Utána rám szólt, hogy tessék felrakni a lábam és ne merjek oldalt feküdni.
SaciKép
A férjem tényleg jó fej. És mindig poénkodik.
És képzeljétek a Pregnancy.org BBT táblája hétfőre hozta ki az ovuláció napját a beírt adatok alapján. Szóval lehet, hogy nincs minden veszve.
Egyébként ha valaki tud angolul, ez a honlap elég jó. Sokminden megtalálható rajta. (www.pregnancy.org). A BBT Charting Tool pedig a ciklust pedi elemzi a reggeli hő, cervixnyák, méhnyak állás, ovulációs tesztek stb alapján. Persze nem muszáj mindent és mindig figyelni, de minél több adatot adsz meg, annál pontosabban jelzi az ovuláció napját. Plusz nem kell magadnak szerkesztgetni a hőgörbét, csak minden nap beírni az adatokat.
Megpróbálom beszúrni a mostani ciklusomat.Kép

Kép
Kép
tiza

Az a szaggatott vonal azért van, mert ott egy hajnali buli után mértem (csak 3 órát aludtam), így a korábbi adatokból a gép megsaccolta, mint Szilva, hogy mi lett volna a jó érték.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Sajna, hozzám is benézett piroska az éjjel(27.cn.). Az a hülye mesefigura, hogy vinné el a farkas!Kép Ez, van, folyt köv.

Köszönöm mindenkinek a menziűzőket, elraktározom majd erre a hónapra!

Tünde
Látom egyszerre vagyunk programozvaKép

Szilva
Majd klassz kis hőket saccolj nekem, mind legyen 37 fölöttKép
Ha akarod virtuális fájdalommentes szuribeadást vállalok érteKép

Noémi
Köszi a segítség felajánlást, biztos igénybe fogom venni az alatt a röpke 7-8 év alatt míg elvégzem a sulitKép Egy az almamáterünkKép

Amica
Boldog évfordulót! Nekünk is augusztusban volt az esketőnkKép

Mofly
Ahogy mondtam, szerintem kezd el a tesztet már a 8. napon, nekem is a 10.-n volt pé-m. Szóval hajrá és nyugodtan piszkálj mindenkit a hőddel meg a teszttel mert én is mindig azt csinálomKép
Igen, sajna nem minden suli tandíjmentes a gyes alatt,a szenyák! Csak az állami iskolák ha jól tudom.

Saci
Köszi a menziűzőket!
Küldjél erre a hónapra is.

Tiza
Ezt olvasd el, hátha segít a méricskélésbenKép
Alap-testhőmérséklet
Fogamzásgátlók nélkül (3.rész)

Szerző: Ethel Sloane
Forrás: részlet Ethel Sloane "A NÕ biológiája" c. könyvéből
Dátum: 2004-02-07
Értékelés: Szavazatok száma: 69, Érték: 4.56

Az alap-testhőmérséklet-görbe ismeretében az időszakos megtartóztatás hatásfokát növelni lehet. A naptármódszerrel ellentétben, amelyet nagyon befolyásol a ciklus rendszeressége, az alap-testhőmérséklet láthatóan, mérhetően jelzi a peteérést.

Az alap-testhőmérséklet-görbe ismeretében az időszakos megtartóztatás hatásfokát növelni lehet. A naptármódszerrel ellentétben, amelyet nagyon befolyásol a ciklus rendszeressége, az alap-testhőmérséklet láthatóan, mérhetően jelzi a peteérést. Ekkor ugyanis az egészséges határokon belül megnő a testhőmérséklet a petesejtnek a petefészekből történő kiszabadulásakor vagy röviddel előtte. Az alaptesthőmérsékletgörbe használatát a 11. fejezetben tárgyaltuk, abból a szemszögből, hogy hogyan alkalmazhatják azok a párok, akik gyermeket akarnak. Ahhoz, hogy az alaphőmérséklet-mérést fel lehessen használni a terhesség elkerülésére, az szükséges, hogy a nő-nek olyan ciklusai legyenek, amelyekben jól mér-hető hőmérsékletnövekedés van, mert csak ek-kor lehet megállapítani a peteérés időpontját. Ha közösülés nem történik a hőmérsékletemelkedést követő három napon, vagyis a peteérést követő úgynevezett posztovulációs időszak elérésé-ig, amitől kezdve a fogamzás már biológiailag lehetetlen, akkor az alap-testhőmérséklet-mérés gyakorlatilag teljesen megbízható módszere a születésszabályozásnak.

Egy felnőtt, egészséges, petesejtet termelő nő-nél a havi alap-testhőmérséklet-változás jellegze-tes kétfázisú görbét ír le két menstruáció között. Ha a testhőmérsékletet alapállapotban (legalább három óra alvás után, nyugalomban és bármilyen tevékenység megkezdése előtt) mérik száj-ban vagy végbélben, a ciklus első napjától kezdve a napi ingadozás 0,1—0,2 °F, egészen a peteérés időpontjáig. Akkor az alaphőmérséklet kis mértékben lecsökken, néha nem is mérhető módon, azután hirtelen felemelkedik, amit hőkiugrásnak neveznek. A legalább 0,4 °F testhőmérséklet-emelkedés, ami legalább három napig tart, azt jelzi, hogy a peteérés megtörtént. Ez után a hőmérsékletkiugrás után egészen a következő menstruáció kezdetéig, vagyis a következő ciklus preovulációs (peteérés előtti) fázisának a kezdeté-ig nem szükséges védekezni a közösülések alkalmával. Az alaphőmérséklet-módszer igen pontos betartásával nagyon eredményes a fogamzás-gátlás.

A gyakorlatban előfordul, hogy nehéz felis-merni az alap-testhőmérséklet-kiugrást. A hőmérsékletnövekedés esetleg nem egy nap alatt játszódik le, hanem fokozatosan emelkedik öt-hat napig vagy lépcsőzetesen nő több vízszintes szakasz közbeiktatásával, vagy cikcakkban - kisebb fel-le ugrálásokkal — halad felfelé egy héten át. Betegség, álmatlan éjszaka vagy elektromos melegítőtakaró alatti alvás is megbolygathatja a görbét. Bár ugyanaz a variáció nem feltétlenül jele-nik meg minden hónapban, minden nőnek általában megvan a saját jellegzetes, egyéni alaphőmé-séklet-görbéje, ezért meg kell tanulnia a saját görbe jenek alakját (12.6. ábra).

Ha egy ciklus alatt elmarad a peteérés, akkor nem lehet hőmérsékletnövekedést észlelni. Ilyen körülmények között az egész hónap során arra várni, hogy mikor kerülhet sor a közösülésre, nem éppen kellemes, de arra nincs mód, hogy ki lehessen biztosan deríteni, hogy a peteérés csupán csak késik, vagy pedig teljesen elmaradt. Moghissi 1976-ban közölt egy tanulmányt 30 egészséges menstruáló nőről, akik feljegyezték saját alaphőmérséklet-görbéjüket, és ugyanakkor sor került ösztrogén, progeszteron és luteinizáló hormonszintjük változásának mérésére. A hor-monszintek változása azt jelezte, hogy a 30 nő közül 27-nél volt peteérés, viszont az alaphő-mérséklet-görbe emelkedése csak 21 esetben fordult elő a peteérés idején. Nyilvánvaló, hogy az alaphőmérséklet-növekedés elmaradásának nem szükségszerű velejárója a peteérés elmara-dása.

Az alap-testhőmérséklet-módszer fő hátránya az, hogy a peteérés időpontja előre nem állapítható meg belőle. Csak azt jelzi, hogy a peteérés mikor következett be. A teljes biztonság kedvéért a közösüléseket a következő menstruációs perió-dust megelőző 10-12 napra kell korlátozni. Ahhoz, hogy a védekezés nélküli közösülésekre alkalmas napok számát növelni lehessen, az alaptesthőmérséklet-módszeren kívül más módszereket is kell alkalmazni, hogy jobban meg lehessen határozni a biztonságos vagy meddő napokat a peteérés előtt.

Kép

KépKép
babcsi

Tiza

a 11. fejezetet nem találtam, de ez szerintem pontosan leírja amit tudni kell, és nem csak azoknak jó akiknek nem, hanem azoknak is akik szeretnének babókát.

Kép

KépKép
babcsi

Tünde Kép
Sajnálom Piroska érkezését! Ebben a ciklusban már mégy inszemre?

Andi Kép
Olyan ari képeket küldesz mindig. Köszönjük.

Saci Kép
Ez jó! Ti már szültök?
Én még "terhes" sem vagyok!

Wish Kép
Ezek szerint mi duplán jól jártunk apákkal. Egyszemélyben férjek és ápolók!

Tiza Kép
Akkor csak apa viszolyog a fecskendő látványától? Ugye jól sejtem, nem az egészségügyben dolgozik?

Babcsi Kép Öregtyúk!
Hova tűntél el?

Kép
Kép
szilva069

Babcsi Kép nekem nagyon tetszett. Én amúgy se értek hozzá, de legalább olvastam róla. Ma reggel különben elővettem a hőmérőt! Én hülye, hónaljban mértem. Még 36-ig se ment fel, valószínüleg rosszul tettem be, mert még félálomban voltam. Na, Szilva Kép ezt saccold meg! KépKépKépKépKépKépKépKép

Kandi Kép tényleg, milyen a bölcsi? Azért én drukkolok neked. 40. nap? az azért nem semmi.

Tiza Kép látod? Új nap, új remények. A férjed nagyon rendi volt. Ez a lényeg!

Ági Kép igen aztán rájöttem, de azért jó lenne már 23 hetes pocakokat látni Kép

Tünde Kép Babcsi Kép KépKépKépKép Sajnálom. De új hónap, új remények! KépKépKépKépKépKépKépKép

Na, ma is fenn voltam éjjel. Lassan úgy érzem magam, mint egy vízerőmű, bár napi 3 liter víz mellett ez nem csoda Kép.
Vendég

Szilva Drága ÖTYE társ!Kép

Itt vagyok, ma már írtam is egy hosszú anekdótát (9.02-kor)

Egyébként állatira görcsöl a hasam, már el is felejtettem, hogy milyen a 10 év bogyó alatt, de az utóbbi hónapokban előjött ez a pepsifeelingKép

Kép

KépKép
babcsi

Jiny Kép
Halgass a többiek jótanácsaira! Ne légy önérzetes, igenis hívd fel a Kaálit, és beszéld meg a dokival a problémádat. Na és, max. nem lesz olyan kedves hozzád, kit érdekel, ez legyen a legnagyobb gondod az életben!
Várunk vissza a válasszal!

Babcsi Kép
Látom, közben te is bejelentkeztél a rossz hírrel. Ilyet többet ne halljak! Készülj a következő (utolsó) bevetésre. Nehogy elfelejtsd beszerezni az ov. teszteket!

Kép
Kép
szilva069

Noémi Kép
Látom ragadós ez a hőmérőmánia! Egyre jobb dolgokat találtok ki a hőmérőzés helyére. Akkor már inkább szájban mérd!

Kép
Kép
szilva069

Noémi
Így van, új hónap új remények! Előre harcra felKépKép

Szilva
Igen is!!!! Értettem! Most kelleni fognak ám a jó saccok.Kép Egyébként mint tudóóóód! már rendesen kitanulmányoztam a hőket, LH tesztetek, páfrányos izéket meg minden egyéb nyalánkságot, szóval mindent tudóóók!Kép
Most drukkoljunk mindekinek hogy az összes kis tüsző rendesen érjen és repedjen mint a nadrágszára!!!!!Kép Hajrá! Persze csak aki arra vár! A többieknek meg minden másért!!!!

Jiny
Szerintem se érdekeljen, hogy ki milyen kedves vagy sem, most rólad (rólatok) van szó és ez a legfontosabb! Szóval hívjad!

Kép

KépKép
babcsi

Noémi
Ne mérd szájba, hüvelybe mérd. A szájban mérendő hődet majd Szilva megsaccolja.Kép Nekem a h. mért működött (v. nem működött?)Kép

Kép

KépKép
babcsi

Na, most megint mennem kell, majd jövök....
Addig is mindenkinek, mindenből a legjobbat!!!

Kép

KépKép
babcsi

Inkább nem mérek sehol! Kép elég nekem az utrogestan is KépKépKépKépKépKép
Majd úgyis kiderül, a vak is aszondta KépKépKépKép
Ha baba van, nem jön meg egy jó darabig, ha meg nincs, akkor minek mérjem? Na, elteszem magam délutánig, bezizzentem KépKépKépKépKépKépKép

Jiny Kép szerintem is hívd fel őket. Pláne, ha folytatjátok, nem mindegy, hogy esetleg ki kell e valamivel kezelni ezt.

Pusz
Noémi
Ja, képzeljétek, minden nap szedem a bromot. Rendes kislány vagyok? Kép
Kép
Vendég

szilva Kép mi mar szulunk a wish el Kép erre kell kodolni az agyunkat.

noi Kép a wc re jaras miatt voltal fent? vagy azert hogy igyal ? Kép

babcsi Kép gorcsmulaszto+++++hokuszpokus...Kép Kép
tsaci

noi Kép ugyi vagy a bromo val. es vannak tunetek? vagy semmi? aprankent kezdted az adagolast? a tundi meg annakidejen irta, hogy fontos, hogy visszafele is fokozatosan gyere le rola. mint a kemeny drogrol...tudod...Kép....
bi az a "bezizzentem"?

jiny Kép dobj egy sort,,ugy aggodunk ! gondolj arra, ha a dokinak volna baja,,akkor o meg hajnalban is folebresztene forditott esetben teged..
tsaci

Sac Kép
Nekem mostanában nem erre van kódolva az agyam.
Éjszaka is felébredtem, és első gondolatom az volt, hogy miért is sikerülne a lombik, hisz statisztikailag is kevés rá az esély. Negatív vagyok, ne haragudjatok! Majd kiheverem, de lassan már el sem hiszem, hogy a cél felé haladok!

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép Mikor adhatom már oda a pregnylt neked? tuti nem leszel negatív úgy 6 hétig! KépKépKépKép
Sikerülni fog. Emlékszel a mondásra?
"Nem azt kapod az élettől, amit megérdemelsz. Hanem amit elvársz."
A Negatív gondolat most inkább egy burkot takar szerintem nálad, a csalódástól való félelmet, hogy mi történi, ha nem sikerül. Nem akarsz nagyon koppanni. Na, hát majd akkor mi összekanalazunk! OKÉS? Emlékszel múlt hónapban milyen tüneteim voltak? Mindenki - én is - azt hittem, hogy sikerült az inszem. Aztán meg is jött. De összekanalaztatok, és szerencsére most már nem foglalkozom vele, ugyanúgy, ahogy a vetélésem is egy lezárt dolog. Nem kell mindig bebástyáznod magag, és menekülő útvonalat találni. Elég akkor félni, ha ott a probléma. Előre minek????
Sikerülnie kell. Csak ez álljon a szemed előtt!
Különben minek volt az a sok pénz amit kifizettél a gyógyszertárban? Meg gondolj a párodra is! Minden nap szúrkál téged. Ha őt megkérdeznéd (ahogy az én párom is néha) megmosná a fejedet, hogy ilyenre gondolni sem szabad. Na, erre varrj gombot te drága!

Nagyon drukkolunk és szorítunk neked! De te is kellesz hozzá drága!

Küldök neked jókedvrederítőket!

KépKép

Saci Kép pisilni KépKépKépKépKép
Vendég

Noémi Kép
Mindenben igazad van, nagyon jól látod, hogy nem merek bízni, reménykedni, met nagyot zuhanhatok a végén! Megpróbálok hinni benne!
Szeretnék bemenni hétfőn a BMC-be, de szerintem nem fog menni, dolgoznom kell. Lehetnék olyan szemtelen; ha otthagynád a recepción, akkor a férjem bemenne érte hétfőn. Azért csomizd be egy picit, h. ne lássák mi van benne. Nem hiszem, hogy ellenükre lesz, mert 1x már kértem ilyesmit, mikor apa mobilja nálam maradt az inszemkor.

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép milyen jokat irt a Noe Kép - engedelmeddel el is loptam a jo kis mondatot,,es kiirtam,,majd otthon kiirom a furdo falara, hogy lassam fogmosas kozben !!!!! Kép
Szilva, ha leegyszerusetem,,es kicsit bunko vagyok, azt is mondhatom---> semmire sem jo, hogy ha negativ vagy es kiborulsz. Ha meg mesz elore optimistan,,az csak segithet.
+ itt vagyunk mi neked, hogy panaszkodj, es hogy tangaljunk.
Az is igaz, hogy ha epp igy erzel, akkor felesleges lenyomnod magadban. sirj, tombolj, es utana mehetsz tovabb. Kép Kép
tsaci

Lányok Kép
Nekem abban a hónapban sikerült az inszemem, amikor pozitívan álltam hozzá. Nem csak szavakban, de lelkemben is. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép milyen igazad van. Na, majd most meglátjuk mi lesz velünk KépKépKépKépKép

Szilva Kép ott hagyom neked becsomagolva. Mikor tudtok érte menni? Mert annak hűtőben kell lennie. Esetleg valahogy máshogy is megoldhatjuk, ha úgy jobb.
Vendég

Sziasztok!
Babcsi, Tünde, majd a vadász bevarrja otthon piroskát a farkas hasába és 2évig elő sem jön! Ez így megfelel?

Persze ez jöhet Szilvának is, hogy az ötye lányok ne reklamáljanak!

Lányok, süt a nap! Legyetek pozitívak, folyton úgyis pozitív teszeteket várunk!
Üdv!

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok!

Azt mondták lehet a baktériumos fertőzéstől a vérzés. Amire kaptam antibiotikumot. Kíváncsi leszek hogy hatásos lesz e. Mert a napokban van pé-m és nyulazunk ezerrel! Kép

KépKép
jiny

Jiny Kép akkor remélem hamar fog hatni. A babák nem szeretik a baktériumokat. Nagyon drukkolok, hogy ne kelljen lombikra mennetek. A párod kiskatonái rendben lettek?
Vendég

Saci
Kaptál végül is hsg időpontot?

Jiny
Gyógyulj meg hamar!

Kép
Kép
Kép
amica

jiny Kép de meg is "neztek"? vagy ezt csak a telefonba mondtak?

amica, noe Kép ma vagyok az 5 cn on,,es megnztem a papiomon. a 10- 13. nap kozt fogjak vegezni. szoval meg tul kora a telefon, de koszi a figyelmeztetest Kép
tsaci

Szilva öreglány

Hát azt a jó mindenit nekijee!!! Mi ez a hozzáállás. Igazuk van a csajoknak, majd mi összekotrunk ha baj van, ha meg nincs mire előre szenvedni!!! Mi ez, ha nem szadó-mazó!!!! Mondjuk megsaccolom neked, hogy sikerülni fog és kész és légyszííííí így is állj hozzá a teremburáját neki!Kép

Saci
köszi a görcsmúlsztókat, már nem is fáj olyan nagyon!Kép

Noé
Ügyibogyi vagy, szedd a bromót rendesenKép

Jiny
Jobbulást! Minden rendben lesz!!!

Tünde
Hol vagy, merre kóborolsz?

Kép

KépKép
babcsi

Tiza Kép Örülök, hogy minden rendbe jött. Kép

Lara Kép, drága, nem vagy egy picit kihülve? KépKépKép
De szerintem is, ne foglalkozz vele. Ha magas az LH, akkor hajrá!!

Kandi Kép Tényleg úgy gondolod, hogy ez a 40 nap semmit nem jelent? Azért bizakodjunk.

Babcsi, Tündi
Sajnálom a piroskát! Két hét gyorsan eltelik!
Legközelebb biztos, hogy 8-9. napon elkezdem a tesztet. Most már legalább számítok rá.
Azért van egy halvány hátsó kis reményem, hogy ez az erős mellfájás annak a jele, hogy esetleg van valami... Kép
De nagyon még gondolni se merek rá, mert aztán csak a sírdogálás lesz a vége. Még jövő hét péntekig kell izgulnom!
Valamelyik nap turkálnom kellett a leleteim között, és megtaláltam a kórházi papírt a vetélés után. Hát úgy sírva fakadtam. Pedig azt hittem teljesen túl vagyok rajta. Nem szoktam már ezen rágódni, de úgy látszik, ez csak mindig rossz élmény marad.

Kép
mofly

Mofly

Én meg amíg a csajok fel nem világosítottak nem tudtam, hogy a pé + az az előtti 3 napban kell aktivizálódni mert utána ugyi 1 napig él csak a petécske és akkor már minek. Ilyen biológiai zseni vagyok! De majd most!
Nem szabad az emlékeket elnyomni, de tovább kell lépned mert szükséged lesz minden pozitív energiára! Igenis tessék bizakodni és egyszercsak bekövetkezik a várva várt csoda és minden küzdés a múltba veszik majd!Kép Biztos vagyok benne! Nekünk is ki kell várni amíg sikerül, de fog, mert hiszünk benne!!!!!Kép Úgyhogy hajrá de nagyon, hogy boldog pocaktulajdonos lehess! Bízni, bízni, bízni!!!

Kandi
Az a 40 nap azért csak jelent már valamit nem?!Kép Tesztügyben mi a helyzet?

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Csajszik...mi ez a lehangoltság???
Minimum addig nem adhatjátok fel...míg Én,nem adtam fel anno!
Másik helyzet....negatív-Kép,de nem adom felKépa 60.napon újra tesztelek!KépÉn bonyolultan lettem össze téve anno 33éve,szóval nállam nem csak úgy megy,hogy megjön a Piri....bár az sürűn jön,mert az anyosom és alattunk lakik....na és van 30 albérlő (PCO) majd 13éve. -szóval nállam a 160.nap is lehet negatív tesztes!Kép
na pusza mindenkinek!
ANDI

A bölcsiben megy az ipar és délutános vagyok a héten...azééééééé nem tudok csak ritkássan jönni!
KépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Kép-és egy kép rólam!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Mindenkinek megy a drukk ezerrel!
Ne haragudjatok ha most nem nevesítek...majd leragad a szemem...de erről később.
Aloe verás termékeket én is elkezdtem szedni, inni. Van kifejezetten olyan amit nem lehet boltban kapni. (Állítólag az a tuti meg a drága Kép) Ma a Rossman-ban vettem egy literest kb 4900ft volt. Egy havi adag. Kb ennyi volt a múlt havi is,amit egy "aloe-ás" csajtól vettem...de most felhasználtam a Rossmanos 20% árengedményemet ám! Kép...így olcsóbban megúsztam...mindkettő áfonyás.
A Gynevac-ot is ismét adatom (egyenlőre csak)magamnak. Akartunk ma optimális családtervezésre menni a párommal...de persze, hogy szabin van a nő! :/ Pedig most van meg a menzim, gondoltuk jól kitudjuk most játszani a 3-4 nap házaséletmentes időszakot. De úgy néz ki...jövő héten is önmegtartóztatás lesz. :/
Régebben én is mértem a hőmet, sőt pg53-am is van....de szerintem a legjobb a stresszmentes minél gyakoribb házasélet!KépKépKép
Amiért álmos vagyok az az, hogy ma végre voltam vastagbéltükrözésen. brrr Aki nem tudná annak mondom, hogy endo gyanús vagyok mert véres nyálka van a székletemben ha menstuálok. Vettek szövettant, eredmény egy hét múlva. Hát nem volt egy kellemes vizsgálat brrr hát még hogy reggel négykor kellett kelnem, hogy legyűrjem a hashajtó folyadékot. Na mindegy...lényeg, hogy túl vagyok rajta. Ennyivel is előrébb vagyok.
Na meg voltam Miskolcon is a nőgyógyimnál múlt héten:rákszűrés...miegymás. Csodaszép a méhszájam! KépKépKép az már félsiker, nem? Kép Rákszűrés eredménye: szept közepe. Amin pedig jól meglepődtem, hogy a kórház területén lett egy Kaáli intézet mióta utoljára jártam ott!!! Tök szupi. Szóval ha eseteleg szükségem lenne rájuk, már nem kell Pestre utaznom. Mindent csinálnak itt is, kivéve magát a beültetést...azért fel kell utazni...mert a műszerek nagyon drágák és azt mondta Kaáli prof, hogy csak akkor telepít ide is műszereket ha a forgalom igazolja a szükségességüket.
Hát ennyit mostanra...asszem lepihenek.
Bocsi mégegyszer a névtelenségért!
További szép napot!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Ma kicsit zsufi lett a délután. Ma Anyukámnál alszom, most innen írok, úgyhogy túl sokáig nem tudok maradni. Piroska itt van, mint írtam, de még eléggé szerényen viselkedik. Még nem volt a falvakarós-hasgörcsös, ha felállok ömlik időszak. Furcsállom is. De ami késik, nem múlik.

Kandi

Pont ilyennek képzeltelekKép Azóta is iszom a magnéziumot, lehet, hogy attól nincs hasgörcsöm?

Amica

Nem rossz ötlet. Majd jól átírjuk a mesét. Még a Grimm testvérek is megirigyelnekKép

Jiny

Nyulazunk?!Kép Ez nagyon teccikKép

Vizkrisz

Hajnali hashajtózás? Nem semmi. Ennél már csak egy hajnali beöntés jobb, az esti után másodszorKép
gtünde

Babcsi

Itt vagyok ámKép Holnap kezdem a clostit szedni, aztán 12. napon UH. A dokival ez lett megbeszélve. Aztán UH-kor megbeszéljük a többit.
gtünde

Szilva

Igen, úgy néz ki az lesz. A doki mondta, hogy nem is baj, hogy egy hónapot kihagytam.
Te meg, öreglány, nehogy elhagyd nekem magad!! Hogy mutatsz így jó példát?!?
Na azért.
gtünde

A régi jó megszokás. Magammal beszélgetekKép
gtünde

A Piroskázásról eszembe jutott, hogy a a South Parkban meg van egy olyan rész, amikor Vér néni jön látogatóba, és azzal vígasztalják a kiscsókát, hogy csak pár napig marad KépKépKép Szeretem azt a sorozatot Kép

Krisz Kép
Ez a végbéltükrözés rémesen hagzik. Remélem nem találnak semmit.

wish

Wish

Kijavítod a táblát? Ma 2.cn. KöszikeKép
Ritkán nézel erre.
gtünde

Most olvastam vissza, hogy nemsokára babásodszKép Hajrá-hajrá!!!
Jövőre lesz itt olyan babaeső, hogy aki benéz majd, csak győzi kapkodni a fejétKép
gtünde

Noémi a férjemnél továbbra sincs rendben "elvileg" a dolog, de megvizsgálni a kemók után senki sem vizsgálta. Csak elvileg nála ez már lehetetlen. De ezt azért mi nem így gondoljuk. Nem akarunk semmi lehetőséget elszalasztani. Hátha... Kép

Amica, Babcsi köszi, igyekszem!

Saci telefonba mondták, miután megnézett a minap a saját nőgyógyim. A gyógyszert is ő írta fel. A kaáliba meg nyugtázták a dolgot...

KépKép
jiny

Csajok

Csak most tudtam benézni megint, az egész hetem ilyen lesz de azért jövök.Kép

Tünde

Nagyon drukkolok az UH-ra. sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++energiát küldök. Most csak piroskázunk de lesz ez még így se!!!Kép Majd amikor a "kakis pelenka" topicban dumcsizunk mindannyianKép az lesz ám a móka!!!!
Remélem lesz azért egy-két napunk amikor egy kicsit többet tudunk dumálni. Én benne vagyok a lákáseladásban, sulikezdésben, háznézésben meg miegymás, úgyhogy kicsit sok, de nem baj akkor jó az élet ha zajlik. Ha meglesz a kicsi gyümölcsünk akkor úgysem lesz egy darabig másra időnk, ugyi?Kép

Kandi
Nagyon jó kép rólad, olyan vagy rajta mint egy angyalkaKép

Wish
ezen a vér nénin nagyon jót röhögtemKép
Én is drukkolok neked!

Jiny
teljesen igazatok van...mindent bele

Jó éjszakát, szép álmokat

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás