A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Pocaknak sok sok gratula!!! Hurrá!! Éljenek a 3 gyermekes anyukák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Beet! Lillának boldog szülinapot!

Gréti így masszírozza az ínyét:

Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Gigi!
megvan a bogyó! ajánlom, hogy add el a jórészét most a bulin, mert csak most kap mmr-t, később megint acthib jön...és pl. kivennék belőle pár szemet a kicsinek, és akkor 100 Ft minusz, jó?? egyébként majd' 900 Ft volt a bogyó. Tehát ezért ajánlom az eladást. megpróbálok üvegcséket vinni, amiben el lehet hozni, jó???
Lindi!
az acth hib+DPT az kell a 2-3-4-5 hós oltásra!!!
a 15 hósra kell új.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv, Ancsi,
Nagyon édik a képek! Kép

Talira én viszem a sajtos rudacskákat, szerintem nagyon FINIK lettek! Kép

Gyönyörű idő lett, annyira örülök neki!

Blaye
blaye

zsanci! Az a baj, hogy nekem csak a sima diperte van. Én sajna ezt adtam neki a 3 hósra, úgyhogy nekem mindenképp kellene ez az acth hib + DPT. De szívesen veszek egy pár bogyót tőled is!

KépKép
KépKép
lindicita

Hello Lányok!

Szemváladékozás visszaólálkodott, holnap Tömő u Kép, ebből kimosás, vagy átmosás, vagy mi a lovam lesz Kép Kép Kép

Ja, és gyerök nem fogadja el a lefagyasztott tejet, de úgy általában a cumisüveget sem Kép hát, hogy mi lesz a sulimmal, azt nemtom....valószínűleg ő is iskolába fog járni apával, igaz nem tanulni, hanem egyelőre csak cicizni.

De még megpróbálkozunk egy nagyobb lyukú (Avent) cumival, meg ha az nem rulez, akkor Chicco cumisüveggel. No, meg frissen lefejt tejjel is. De ha nem megy, akkor ennyi a mese és kész.
Lehet, hogy 4 hósan elkezdünk kóstolni?????
Hát, lehet.

Délután jövünk, nagyon várom ám már.

no, menek
ada007

Sziasztok!

Pocaknak nagy gratula a babához!

Votiv, Ancsipancsi!
Tündériek a fényképek!

Pelenka kiütés nálunk is volt, a Libero pelustól. Ezért le is cseréltem egy olcsóbb típusra (a bátyámék Makón laknak, ott van náluk egy pelus diszkont, ahol német pelusokat lehet venni 20-22 Ft-ért darabját), ami teljesen bevált.

A kemény mellekkel kapcsolatban nekem az a tapasztalatom (a körházban a 3.napon iszonyúan fájó, duzzadt, kemény mellekkes ébredtem), hogy a Bepanthenes bekenés után rátett meleg vizes törölköző+arra egy nejlon (melegdunszt) segít. Legalábbis nekem 1 nap alatt elmúlt. Fejni hiába próbáltam, mert csak 1 kemény csepp jött ki.

Mesi
jnmesi

Ada!

Próbáld ki a Bambino cumisüveget a hozzá való cuclival! Nekünk csak ezt az egyet hajlandó elfogadni Zsolti, hátha neked is bejön.

Mesi
jnmesi

Sziasztok csajok!

Kész vannak a palik majdnem 50db. Elég lesz? Sajna túros nem lesz mert a túró amit vettem romlott volt, hiáb volt még jó a szavidejeKép úgyhogy lesz lekváros, fahéjas, kakaós. Jó lesz?

Pocaknak nagy nagy nagy GRATULA!!!!!
eszti25

Lilla,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!! KépKép De ma élőben is jól megráncigáljuk a füledet... najó, távolról megnézzük a füledet Kép

Votiv,
mondom én hogy Isti FÉRFI Kép

Ancsi,
tökaranyos csajod van! Kép

Én talira én is innivalót viszek, hétvégén nem voltunk, nem sütöttem Kép de majd eszem amit ti süttök Kép

Lindi,
grétinek látom kéznél van a lába Kép
kisün

Beet!
Boldog szülinapot Lillának!!! Ugye tavaly aug. 27-én este a lánybúcsúmon nem gondoltad volna, hogy másnap már a H-ból jelentkezel? Kép

Lindi!
Gréti képe:Kép

Ildi!
Tök jó, hogy végre megismerlek!Kép

Kép
Kép
manoka11

Ada,
neetnek volt az a tapasztalata, hogy tőle nem ill. jelenlétében nem, de apától (ha neet = friss tejforrás elment) minden mennyiségben. Így próbáltátok? Kép

v
kisün

Sziasztok hölgyek. Itt papapocak, mivel az igazi nincs itthon. Látom írta Pócsmegyert, este ezek a kósza fájások már rendszeresek lettek, amiből 01.35-re 3400gr-al 56cm-el megjött, Hajnal Bálint Ádám. Egy light-os apás szülés. Mint Marcipánnál, ez is felejthetetlen emlék marad. Mind a ketten jól vannak. Sziasztok sok sikert mindenkinek

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocakapuka,
még egyszer nagyon sok boldogságot, Bálint Ádám, üdv köztünk, te is napsütésre érkeztél Kép
kisün

az előzőt reggel írtam, de most küldtem el

voltunk szemklinikán, nem kell sem antibio, sem átmosás, király!!!!!!
ada007

Eszti!
Naná, hogy jó lesz!!!! Kép

Milyen idő van/lesz, mit adjak Emmára du-ra?

Kép
Kép
manoka11

Pocakpacni egész családja online? Kép DE JÓ! Kép

Kisün,
hogy te mikre emlékszel!! Le a kalappal!Kép

Ildi,
épp azon gondolkodtam, hogy valami finiséget tudok-e majd hozni az én Marcimnak, köszi, h gondolsz a kutyagyerekekre is. Kép

ÉLJEN LILLA!Kép

Lindi,
fogmasszíros kékszemű rulez!Kép

Beetrix,
tanulásra fel! Sajnos ez a világ egyáltalán nem kismamabarát, de kapják be! Majd jól kipanaszkodjuk néha magunkat egymásnak, jó? Ha jössz, majd dumálunk, érintett vagyok a témában!
Körtés sütit még soha nem ettem, de majd ma...!

Eszter nagyon rákészül a bulira, ma már másodjára alszik. Kép

Éhenhalok. Kép

Ada,
sztem semmi baj nem történik, ha valaki 4hósan kezd el "kóstolgatni". Eddig már annyi tejet kapott, mint a régi világban nem sokan. Azt mondják, ha 6 hós koráig szopik, az már nagyon tökjó! A 4 hó sincs ettől olyan messze. És valamennyit akkor is fog még szopni, ha mellétáplálod, nem megy ez egyik napról a másikra.

Eszti,
50 palincsa? Nekem elég... Kép

Gigi,
merre vagy??? Nem írsz.
neet
neet

JAJ, A LÉNYEG: BEET!!! LEGYEN TÖBB BABÓD, NEM IS KÉRDÉS!!
neet
neet

Manoka,
én is a szekrény előtt állok homlokráncolva. Lehet, h viszek egy gardróbot, azt majd cserélgetem. Kép
neet
neet

Neet!

Ha megeszed mind hát legyen a tiédKépKép
Csak nem te is imádod a hasadat?? Kép én nagyon!

Múltkor leültem a tv elé és egy 7kgs dinnyének a felét bevertem. Igaz utána alig bírtam felállni, de muszáj volt mert a pipi már szorított.Kép
eszti25

Én sem tudom, mit adjak Timire!

Recca!

Itt vagy? Csináltam pogit kukoricalisztből, de ritka pocsék lett! Az normális, hogy a kukoricaliszt keserű? A búzalisztből készült jobb lett, de azt nem ehetsz!Kép
Lesznek zöld golyók?

Pofátlan leszek, ha odakéreckedünk majd valamelyik pokrócra? Van pokrócunk, de nagyon szöszös, úgyhogy lepedővel szoktam leteríteni, de azt ott nem tudom megoldani, mert mindenféle nehezéket rá kell tenni, hogy Timi ne szedje szét stb, szóval lehet?Kép
ildi76

Neet, figyelünk ám palacsinta ügyben!Kép

Ada, mikor suliban voltam először a lány 10 ml tejet ivott meg 1 óra alatt, másodjára már többet és kevesebb idő alatt, utána már nem volt gond. Neki is szoknia kellett az új helyzetet.

Körtés sütit szeretjük.
zanza

Votiv: Isti is egy gyönyörbogyó!
Lindicita: Gréti Tündér SZuperhajlékonyság zabbantanivaló

Jmesi: köszönjük a Bambino-s tippet, kipróbáljuk
Kisün: igen, próbáltuk csak apával, de nem jött be

Jajj, lassan indulni kell, de még addig szopi, meg pakolás, meg rengeteg telcsi, meg ááááááááááááááááááááááááá, kicsit stresszes lettem hirtelen.

Pocak: ééééééééééééééljen a kis Pocak Kép

Én is valami Pilóta-t fogok sütni, majd Lindivel toporgunk kint és betoljuk a sok Pilótát, ha nem engedtek be Kép

Na, mentem.
Csóka
ada007

semmit nem tudok visszaolvasni be vagyok havazvaKépremélem tali nem marad el mert most indulokKép

neet,
HOZZÁDKép

gigi
Vendég

Ada! Ha nem engednek be bennünket a frissen sült Pilótánkkal, akkor letesszük a pokrócunkat az árokpartra, és talizunk mi négyesben. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

huhh, mire utolerem mgam az olvasasban, mar indulhatunk is...

Ildi, iszonyu aranyos vagy, de tok oszinten mondom, h nem kellett volna! de azert hozd el, megnezzukKép nem olyan egyszeru kukoricalisztbol sutni, ha az ember mashoz van szokva. azt nem tudom, miert keseru...

Moose, nekem eleg kinai, amiket felsoroltal filmeket. a pocakos eleg leszKép

Pocakeknak nagy gratula!

Lillanak boldog szuletesnapot, az anyukajanak meg ugyanilyet nevnapban (v nem?).

a kepek pedig kaprazatosak...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv: mi b.kocsival futunk....kendővel meg ne próbáld ! Kép
ada007

Lillának Boldog Szülinapot!
Micsoda partit kap a szülinapjára Bogárkáéknál Kép
ada007

Tiramisu kész !
Ildi ! Nincs hideg plédezéshez ? Épp azon gondolkozom , mit vigyek babakocsit v. plédet ?

Kép
Kép
greenolive

Green!

Én nem tudom! Tényleg ilyen hűvös van kint? Ahogy kinéztem mindenki sortban meg pólóban mászkál!Innen a 3.-ról nehéz eldöntenem!
ildi76

Meleg van , de vizes a föld . , legalábbis nálunk .

Kép
Kép
greenolive

szasztok!
Lindi!
akkor viszek neked bogyót, de cserébe te is hozz a sima dpt-ből, mert B-nek az kell!! köszi

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lilla boldog szülinapot!Kép
zanza

Pocaknak es Mesinek utolag nagy-nagy gratula! Erot, egeszseget stb. Pocak egy bitang mazlista ezzel a sebesseggel Kép Tenyleg hiva tunt a masik haromgyerkocos kismamank, Murr? Fold hivja Murrt, Murr jelentkezzen!

Lillanak nagyon sok boldog szuletesnapot! Tenyleg irigylem a partijaert Kép de legalabb mindannyian ott leszunk Kép

Fotok mind szuperek! Most senki nem kapott nyuszipuszit, mert nagyon nyuzott zombi volt a csajom es nem engedtem kozel a monitorhoz, de Isti Micimackojat rogton kiszurta Kép

Gigi, Zs, nekem is kell MMR! Viszek uvegcseket, jo?

Neet, megoritesz ezzel az olvasas-imitalassal! Mikor irtam, hogy video? Hol lattad? Egyaltalan mi az a video? Szornyen elavult technologia, mar regota nem hasznalunk ilyet. Azt irtam, hogy dvdre fert csak el, es melleirtam egy csomo nigella falatozojat es te is kapsz egyet, jo? Dezsavu, asszem ezt mar majusban lezongoraztuk...

Tehat akkor a kovetkezoket viszem: suti, biztonsagi ajtoracs, dvd lemezek, bebietelek, nyul, apa, uvegcsek. Meg valami?
moosejaw

Kisun, miert nem hozol finom sutemenyt? Deizevagy...
moosejaw

Boldog szülinapot Lillácskának és Bálintnak! KépKép

én már tűkön ülök, nagyon mennék, de Isti is rákészül a bulira, ahogy Eszti, ő is sziesztázik Kép

Beet, a kisebb áruházakban tényleg gyér a választék, és a Kartnerstrasseiben van a legnagyobb gyerek-választék egész Bécsben - persze ez sem ér fel a Németo-i boltok választékával Kép

egyébként de jó, hogy ennyien ismeritek a H&M-et! nem is gondoltam volna Kép

Blaye, az előbb épp rátok gondoltam, hogy ugye jöttök Ti is... KépKépKép

attól viszont kicsit tartok, hogy a fiam mit fog működni, copfokra, nyakláncokra, fülbevalókra, mobilokra és távkapcsolókra vigyázzatok! Kép

votiv 8)
votiv

lányok !
én sem hozok sütit, mert odaégettem. fényképet tudok róla hozni, hogy nem kamu az egész süti sütés...Kép
sajnálom!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!
én is én is én is ismerem a h&m-et!!!
Kép
Lilla!
Boldog elsőt!! még 100 ilyet!!!!!!!!!!!!!
Bálintnak is boldog "igazából elsőt"!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi!
elindultál már???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

pelus: már 3 márkát kipróbálva az a tapasztalatom, hogy bizonyosan nem létezik olyan pelus, amivel ne történhetne baleset, kifolyás, átázás...
és a babók is előbb-utóbb megtanulják kibontani őket és szétkenni a tartalmukat mindenhol...

állítólag a nadrágpelus 20%-al csökkenti a nemzőképességet fiúknál, mert hogy csak úgy "dunsztolódnak" bennük a herék...
pasim szerint még ez a 20%-al kevesebb is bőven elég Kép

a másik, hogy azt is mondják, a gyerek ebben lassabban lesz szobatiszta - mégis, nem tudok elfogadható alternatívát

a monapel tetszett volna, de pasim letiltott, hogy ő nem fog egy szaros-vizes pelenkaáztató vödröt kerülgetni a fürdőben. és ha ő valamit a fejébe vesz, akkor hiába magyarázom, hogy fedő is van rajta...

votiv 8)
votiv

Votiv,
nekünk olyan (mobil, nyaklánc, távkapcsoló) már
a.) rég nincs
b.) nem visszük magunkkal bulikba
c.) itthon 2m-nél magasabb helyen leledzik, és eldugtuk a létrát (utóbbi tényleg igaz Kép)

Dóci egyébként kapott saját (játék)mobilt 170 pénzért, természetesen elhallgattuk előle, hogy az övé, csak mintegy "véltetlenül" ottfelejtettük egy elérhető helyen, és már 5 napja lopkodja boldogan Kép

Hát Moose,
én már csak ilyen kis surmó vagyok, aki utónévkönyvet meg múszos pullóvert visz neked KépKépKép

v
kisün

most tudtam meg: unokatesóm házasodik és apuka lesz KépKép

másik unokatesóm meg babát vár - szülés után alig 4 hónappal, szopi mellett lett terhes!!!

hajrá Neet! hajrá Beetrix! Kép

votiv 8)
votiv

Kisün, hát ez a Dóci-mobil marha jó! KépKép
de hajatok csak van!? mert az is veszélyben lesz...

most akartam indulni, de a pasijaim mind itt hortyognak

votiv 8)
votiv

Bogárkához mennék, de nem lelem a címét, és nem is emlékszem rá. Valaki help meeeeeeeeee.....

johanna1975@vipmail.hu

Kép
Kép
johanna1975

Votiv, helyzet nalunk is hasonlo: B edesdeden alszik. bar ez lassan mar rendszeresnek mondhato: ha valahova adott idoben el szeretnek indulni, B akkor biztosan alszik. amugy meg... alig alszik napkozben...Kép ki erti ezt...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

mi is aludtunk 2 kemény órát...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mi meg most estünk haza.mai tali a levesbeKép

Zsebi,Ada,Zsanci!

Mikor jöttök turizni?

Jucus
20170114224602

szoptatás alatt lehet TOJÁST enni? és tejbegrízt? tudom, hogy tejből van, de gondoltam,ha főtt tej...

ancsipancsi

Sziasztok,
Bogárka, nagyon köszönjük a lehetőséget Kép
Hazaértünk, Brúnó végig nyavajgott, most bezzeg apjával ugrál az ágyon és semmi baja.

Olyan jó hogy ilyen sokan voltunk, és annyira rossz, hogy még mindíg nagyon keveseteket tudtam beazonosítani, de minden baba olyan édes volt és olyan jó látni, ahogy nyíladoznak és szinte mindegyik éppen mást csinál.

Juc, ruháimat megsétáltattam, hiányoztál ám Kép
Nekem csak jövőhéten jó a turi, mert szerdán utazunk és csak vasárnap jövünk haza.

Zsanci, miért volt érdekes, hogy elindultam-e? nem mondtál semmit..
zsebi2004

VEGYES TÁPLÁLÁS ALATT (ANYATEJ + TÁPSZER) kell vizet adni a babának? mert mikor eddig kínáltuk evés után, egyszer bukott egy nagyot, kétszer meg jól bepisilt, de úgy, hogy mindene pisis lett szegénynek Kép
szóval szükséges? honnan lehet tudni, hogy szomjas-e?

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: