A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ada!

Lehet,hogy valahol majd drukkolok nektek,de ezt addig megdumáljuk!Liza babynek milyen frissitővel készüljek?Kép

Juc
20170114224602

Szaisztok lányok!

Komoly kérdés!

Holnapra kb mennyi palát süssek??? De komolyan!
Csak mert nem tudom mennyien leszünk stb.

Lécci Írjatok kbre. Puszz köszi mindenkinek!

Most mék fürdetni, oszt utána gyüszök vissza, de addigra sok sok választ szeretnék!

LÉCCI LÉCCI LÉCCIKépKépKép amúgy szőke vagyoKép
eszti25

Eszti,
Én megyek és szeretem a palit, Brúnó is jön de ő nem szereti Kép

Jucus,
Tényleg most volt egy éves, na jó már 13 hót is betöltötte, és az első perctől kezdve mindíg idősebbenek nézik.

Üzletnyitás: na én is nagyívben elkerülöm a nyitást, minimum másfél hónapot várok és akkor már egész tűrhető a tömeg.

Votiv,
gyorsan előszedtem a kiskönyvet és megnéztem, hogy Brúnó 9 hónaposan volt 8300 gramm, mindezt úgy, hogy 4 kg-val született. Szóval semmi aggódás, tudják ők, hogy mi a jó nekik.
zsebi2004

Zsebi!

Akkor szegény Brúnónak nem viszek palit de te megeheted az ő részét is OKSI?Kép
eszti25

Eszti,
Naná én is így gondoltam, hogy én mindenből dupla adagot eszem amit a gyerek nem szeret Kép Holnap biztos semmit nem fog szeretni.Kép Kép
zsebi2004

Zsebi!
Ez ariKép asszem ha Domi már kajcsizik én is élek ezzel a mondattalKépKép
eszti25

Johi!

Fanni baba nagyon cuki! Édi baba!
Apukának tényleg nagyon egyedi a fürcsi stílusaKép nekem tetszik!
eszti25

Eszti, azt hiszem csatlakozom Zsebi mondatához, azzal a módosítással, hogy Réka még nem ehet.Kép

Jucus, ha jöttök, akkor számíthatok rád, mint előkostoló tagra?Kép
Neet és rád?
zanza

SZERETNÉK KÉRNI PRAKTIKUS TANÁCSOKAT, amiket egy-két nap múlva elolvasok Kép , amikor idejutok:

- ilyen kis 2 hetes csecsemőnél bevált cumisüveg márka, aminek a cuclija valóban nagyon jó, és nem csöpög, mikor fejre állítjuk az üveget, hanem csak ha a gyerek dolgozik vele
- popsitörlőnek a Pamperst kell használni, vagy van egyszerűbb (de hasonlóan jó, mert azt nem akarom, hogy kiütéses legyen) és olcsóbb törlő is? mert 1 hete vagyunk itthon, de elfogyott már 1,5 zacskónyi.
- pelenkánál egyelőre maradunk a Pampersnél, hacsak nem valaki azt mondja, hogy van uolyan jó, csak olcsóbb.

ancsipancsi

na, látom itt van Zanza, ő úgyis profi, mint a kórházban láttam Kép , úgyhogy hátha tud segélni nekem

Ui.: általános dolog, hogy szülés után 2 héttel (de már korábban is) az ember egy csődtömegnek, vagy komplett balféknek érzi magát?

ancsipancsi

Doranak nagy-nagy gratula! Erot, egeszseget stb.! Itt mindenki toksarga az irigysegtol, legalabb egy kepet kerunk az euforia okozojarol Kép

Lindi, akkor Ikeaban meg nem voltal? Ott a pelenkazon, mosdon, foteleken kivul meg hintaszarvas (ez is ren persze Kép ) meg kisasztal szekekkel es rajzeszkozokkel is talalhato meg mas jatekok is talalhatoak a baba-mama szobaban, hogy a nagyobb teso se unatkozzon addig, amig a picivel foglalkozol! Tokjo!

Kisun, bocs, de muszaj belekotnom: miert adsz maris gumicsizmat Docira? Azok nem tartjak a bokajat meg nem tudjak a tobbi dolgot, mint a kiscipok. Nehogymar ludtalpa meg bokasullyedese legyen! Hallod? Tenyleg Votiv, te milyen "cipot" vettel? Hjaj, mar megint a fraszt hozzatok ram... Kép

Egyebkent Doci meg nincs is egyeves! Vigyazz, miket beszelsz a hata mogott, holgyek korarol egyebkent sem illik, de ez mar aztan... Kép

Votiv, H&Mbe akkor gyerek nelkul megyek, ha igy gondolod, de szerintem nem lesz ilyen veszes, mert: 1. en ot eve voltam Varsoban, de akkor ugy lattam, hogy kb tizenottel vannak lemaradva tolunk, egy nagyaruhazban jartam, kb olyan volt, mint nalunk regen a centrum tipusuak, az egyetlen metrovonal nehany megallobol allt stb. mondjuk ahogy leromboltak a vilaghaboruban, nem csoda, hogy meg mindig nem tudtak ujjaepiteni, en bele sem kezdtem volna, inkabb epitek mashol egy tokuj varost, talan meg kevesebb munka is, szoval szerintem itthon mar annyideannyi aruhaz, uzlet, hiperszupermarket, bevasarlokozpont meg -varos van, hogy nem lesz akkora nagy szam 2. ez egy ruhazati uzlet, nem elektropont vagy miacsuda, es nem hirdettek olyan szuper akciokat nyitasra, mint a 100ftos hajszarito, meg ilyesmi, szoval az a reteg, akik nalunk nyitaskor letapossak egymast, nem fog ide eljonni, mert ez nem neki valo
Ergo en megyek nyitasra, de akkor gyerek nelkul, jo? Es majd rogton tudositok is nektek. Felhivjalak onnan? Kép
moosejaw

sziasztok!
Votiv!
örülünk, hogy újra itt...mikor mentek a k...srasse-ra vásárolni???
És most akkor tényleg igaz, hogy nem lesz gyerek részleg a h&m-ben????? mert még a c&a-ban is van, itt miért ne lenne??? nem akarnak sok sok piiizt keresni ezek??? e???
én nem szeretnék részt venni, a kinek a gyereke kövérebb versenyen, mert úgyis mindenkit megvernénk...Kép persze egyeskével. ketteske "normálisan" hizik...Kép
de, még azért ismét elmesélem, hogy én húgom is 8 kiló volt 1 évesen, most meg 20 éves, és bombázó. Már akkor figyelt a súlyára...Kép de perszer a lányok és fijjúk mások, de sztem 8 kiló teljesen rendben van. Asszem annak örülhetek, hogy egyeske ideje alatt még nem volt otthon net, mert akkor azon paráztam volna folyton, hogy mennyire kövér. A másik topicon vki egyszer megsúgta, hogy fél évesen 9 kiló a maximum...hát, tojt erre B, és ha akkor olvasom, biztos rettegek, hogy dagadt lesz a fiam, és a többi, és a többi, de szerencsére ezt a tényt akkor nem tudtam.

én is nekiállok sütikének. remélem szeretni fogjátok...Kép ha sikerül. még sosem csináltam...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose drága,
mivel Dóci lába jelenleg 17-es sincs, a gumicsizma megelőző jellegű KépKép szóval még JÓ IDEIG nem lesz rajta (bár már felpróbáltam rá, marha idétlenül nézett ki Kép). Egyébként őszre egy jó kis fűzős harántemeléses cipellőt kap majd... na, így már ugye jobban alszol? Kép

Ancsi,
pelusból mi is pamperst használunk, popsikendőből nagyon szeretem a DM saját márkáját (babylove), van sensitive is, olcsóbb, és nagyon jó minőségű Kép

v
kisün

ja, maya ma is rulezott. vagyis ruled.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Ma jöttünk haza nyaralásból, nem tudok visszaolvasni, de ugye lesz tali holnap Bogárkánál??? És akkor majd jól elmeséltek mindentKép

Kép
Kép
manoka11

Ancsi, popsitorlo kendobol mindig rengeteg fogy! Ez abszolut nem sok ilyen picinel! Heti egyet meg mi is siman elhasznalunk. En eloszor johnsont, aztan pamperst vettem. Sensitive. Ha valami gond volt, az nem a kendotol. Pelusbol is pamperst szeretem. Nem ismerem a cumisuvegtipusokat, csak aventet hasznaltam, de egyreszt nem ertem, miert gond, ha kifolyik fejjel lefele, most meg ugysem egyedul hasznalja, masreszt ugy tudom, az itatofejes izemicsodaknal van ilyen, hogy szelep van benne, es azert nem folyik. De ugy gondolom, ha nem folyik magatol, akkor viszont erosebben kell neki szivnia, amit nem biztos hogy szeretni fog, illetve ilyen apro babanal meg ez nem szerencses. Csodtomegnek meg ne erezd magad, csak faradtnak, jo? Kép Egy szuper kisbaba faradt boldog anyukajanak Kép

Votiv, hogyhogy 2-3 hettel szules elott? azt honnan tudod, mikor van? pont te tudod a legjobban, hogy mennyire nem tudod! ugye tudod? Kép Kép
A koltozesert meg irigyirigy. A jatszohaz is rulez, de szerintem oda csak akkor menjetek eloszor, amikor mar a sracnak jut eszebe, meg igy is a nadragod ra fog menni. Enyem lany mar minden zenelourgalovillogo izemicsodara fel akar ulni, fel ia rakjuk, de meg nem dobalunk bele penzt. Egyelore igy is elvezi, a helikopterek meg a motorok peldaul idonkent maguktol is adnak hangot meg villognak osszevissza, a kormanyt meg a gombokat, karokat rajtuk igy is lehet hasznalni, ugyhogy egyelore igy is tokjo neki Kép
moosejaw

Moose,
Te még nem láttad a magyar vásárlóréteget????? Mindegy milyen áruház csak nyisson, kellemesen csalódnék ha nem az lenne amit a lányok felvázoltak.

Gumicsizma szerintem kell, Brúnó is kapott egyet és tud benne menni, az elmúlt másfél hétben nem nagyon bírtam vele, mert állandóan ki akart menni, ha lett volna gumicsizmája vittem is volna le, mert nem zárhatom be a 4 fal közé azért mert esik. Viszont ahogy lementünk két eső között rögtön a pocsolyákban kötött ki, amit a cipő nem igazán szeret. Szóval nem ebben jár minden nap meg reggeltől estig, de sajna az időjárás nincs tekintettel a kisgyerekekre Kép

Ancsi,
Cumisüveg: ha netán az aventre utalnál akkor inkább tudom ajánlani a chicco-t
pelenka: Dm-nek is (babylove) van újszülött pelusa, szerintem nem rossz. Ja és én például mindent használnék csak pamperst nem nekünk az nem jött be, szóval szerintem ebben sincs állandó recept, mindenkinek más a szuper.
Popsitörlő: hát itt nekem a nívea vált be nagyon, de jhonson is jó nem a síma hanem az aloe verás, ja és a jók szerintem majdnem mind egy árban vannak.
zsebi2004

Kisun Kép igy mar sokkal jobban Kép

Zsebi, de ez a Vaci utcaban van. Szerintem emiatt sokan tokdraganak gondoljak. Eshat csak azok ismerik, akik valahol kinn mar jartak ilyenben, nem? Na mindegy, akkorisakarokmenni, mertmarmarharabevagyoksozvaeskesz Kép Ada! LHt ne hozzad!
moosejaw

Moose,
MENJ és nyitott szemmel járkálj, hogy be tudj számolni nekünk és mi is rohanhassunk Kép
Én nagyon-nagyon szeretnék egy barna nadrágot, mivel idén ősszel a barna és a narancsos-rozsdabarnás a kedvenc színem.
zsebi2004

Ancsi, ne csináld! Azért, mert jókat tudok bólogatni, még nem jelenti azt, hogy szuper tudor vagyok.Kép
DM pelus nálunk is bejött, viszont a régebbi popsitörlő kendőjük jobb volt, mint a mostani. De lehet, hogy 2x sensitivet vettem és ettől lett pöttyös a gyermeknek a feneke.
Johnson popsitörlőtől helyből pöttyösek lettünk - védőnéni szerint a legtöbb gyermek allergiás rá. Niveával kezdtük, most Pamperst használunk. De ez is, mint minden egyén függő.

Zsanci, milyen sütike lesz?
zanza

Moose,
mitől vagy besózva?

És senki nem mondja meg, hogy lesz-e tali holnap?

Kép
Kép
manoka11

Ancsi!
babylove pelus a dm-ből tényleg jó, sztem jobb, mint a pampers. Popsitörlő: be kell valljam mi tecso gazdaságosat (mókusok?) használunk, sztem ez a legolcsób, és aszem ezt is a johnson gyártja, semmi, de semmi bajunk nem volt vele. Kép

Dora!
Gratula Nektek! Nagyon hasonlít Katika érkezése Doniéhoz!!! Kép Õ 3.24-kor született, a magzítvíz este negyed9-kor folyt el, az első fájás fél egy körül volt Kép szerencsére nekem spontán...

Votiv!
De jó, hogy megint itt vagy ilyen sűrűn! Remélem nemcsak múló szeszély! Kép És örülök, hogy jöttök holnap!!! Kép

Eszti!
Petra imádja a palacsintát!!! "hokat-hokat hozzál" ahogy ő mondaná Kép (az s és az sz betű nála = h)

Na jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manoka
én úgy tudom, hogy lesz tali, mindenestre menjünk, kénytelenek lesznek beengedni minket Kép

Ficánka, hol van?????? Jön holnap???????
FIC jelentkezz !!!! Kép
zsebi2004

ZSebi!

Komolyan csak 13 hónapos?Már ki akartam javítani magam,hogy 1 évet írtam.A korához képest nagyon fejlett minden téren Brúnó!És én is vittem SOmát pocsolyázni gumicsizmában.Ja,Õ is ilyesmi volt kb,akkor mint BrúnóváriKépAkkor Õt is dícsérem!

Zanza fönök!

Agyban már edzek a holnapi kóstolásra,bár én nem viszek valszeg salit mert nem lesz időm összedobni.És a megjelenésünk is kérdéses még.

Juc
20170114224602

Csajok!
Szegény gyermekem olyan ordítozást levágott fürcsi után, hogy bevallom én is elpityeredtem - persze, csakis azután, hogy sikerült végre letenni - pedig nem szokásom.
Az ordítás oka a bennmaradt irtózatos kakimennyiség, amit egyszerűen nem képes kinyomni, hiába próbálja szegénykém, mert olyan GÉLES, taknyos állagú.
Valaki nem ismer rá a problémára? Mitől lehet géles a kaksi???????????

Szóval, most a szívem helyén zúzott mozaikdarabkák vannak Kép
No, megyek és visszaolvasok, hátha felvidulok egy kissé.
ada007

Moose!

Én ismerem bár még nem jártam kint H&M-ben,de dedeknek sok ilyen cuccuk van.Szerintem más is van így vele.De majd Te megmondod nekünk az igazságot csüti!Kép

Juc

Juc
20170114224602

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Naná, hogy lesz!!! Kép

Fic úgy tudom ma jön meg a nyaralásból, mielőtt elment, azt mondta jön ő is!!!

Azért nem mentem még el aludni, mert a Rendelőt bújtam: Doninak ugyanis váladékozik kicsit a köldöke, vagyis nem is ez a pontos szó, mert nem nedves, hanem olyan száraz valami inkább. Gyerekdoki mikor oltotta, azt mondta, hogy ha továbbra is fenáll akkor sebészet, mert lehet, hogy vmi vadhús. Most utánanéztem, nem vészes a dolog, sőt a Rendelőben ecsetelést írnak csak... Jó lenne, ha nem lenne vele gond, mert én nem bírnám ki, ha bántanák Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szuper, akkor holnap találkozunk, meglátjátok mekkorát nőtt Emma (és sajnos az én fenekem isKép), most megyek aludni!
pusszantás

Kép
Kép
manoka11

Bogárka!

Oksa sokat viszek! Mármint hokatKép

Zanza!

Értem a célzást, tehát akkor te is dupla adogot eszelKép
eszti25

Manoka, gyertek holnap! A so meg az elsejei h&m nyitas a vaci utcaban!

Eszti, nagyon hokat, de csak annyit, amennyit meg kenyelmesen el tudsz kesziteni. Ugyis mindenki hoz valamit. Szoval nehogy emiatt ne aludj most vagy ilyesmi!

Juc, nalad meg en is turkalnek, ha vannak Somanak unisev cuccai Kép Egyebkent arsis.hu-t ismered?
moosejaw

unisev = unisex, merthogy meg csak csajom van, de Pannanal meg nagyobb
moosejaw

Moose,
Ugyan Jucnak szólt Kép, de pont most olvastam ezekről a cipőkről és most akciósak a készlet erejéig.
zsebi2004

Szép Jóestét Mindenkinek!

Nálunk most tapétázás folyik ezért tüntem el, de holnap megyünk ha szeretitek a turotortát?!
Bogárka!
Mikortól lehet menni?
Csak mert 6-ra haza kell érnem sajna....
Zsebi!
Ha van eladó rucid akkor érdekel mert nagyon jokat vettünk tőled!

Tényleg most akkor lesz turi?
Mert Oxinak a babájának is vennem kellene 68-as 74-es téli ruhákat?!
Bogárka????
manó27

sziasztok

Hát mióta megszültem,azóta nem igazán voltam itt. Nálunk az éjszakák eléggé rosszak,van h egész éjjel cipelem Marcellt mert csak a kezemben alszik,ha leteszem rögtön sír.Ez elég sűrű előfordul.Vkinek esetleg vmi ötlet,amitől jobban tudna aludni?.A sírni hagyáson még gondolkozom,mert azt nem igazán akarom. Hiába mondom neki h jó aludni,őt nem izgatja.Most kezdett négykézlábra állni,remélem nemsokára mászni is fog.

jucus:neked panna mászik már v ül?

üdv juji
juji

Koszonjuk a gratulaciokat, kedvesek vagytok!Kép

Bogar, kis fajasaim haromnegyed 12-tol voltak, de sajnos nem surusodtek es nem is erosodtek...Judit javasolta az oxitocint, amit vegul nem banok, mert tenyleg felgyorsultak az esemenyek. Egyebkent engedtek vele felallni.

Ime a szemunk fenye, Katalin:

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mano, dejo, gyere es mutasd be a lurkod Kép torta mar nem is erdekes.

Juji, tenyleg jol eltuntel. Marnemistom hany honapig en lanyom is cipeltette magat, de csak nappal, ejszaka meg kozottunk aludt, szoval kisagyat hirbol sem ismerte. Ejszaka nem fekszel melle? Azt sem szereti? Egyebkent en is sokat gondolkoztam rajta, hogy kene leszoktatni, sirast en sem birtam, aztan vegul az lett, hogy onmagat "szoktatta le", asszem egyre kenyelmetlenebb volt mar neki karban aludni, ahogy egyre nagyobb lett, ugyhogy eloszor csak delelott aludt a kisagyban, aztan kesobb mar delutan is, aztan mar ejjel is Kép Kitartas! Es azert ejjel ne cipeld szerintem, pihenned kell, ezt neki is be kell latnia.
moosejaw

Sziasztok,

hetvegen nagyi latogatason voltunk, gyerkoc porog ezerrel, de vegre beajult :-) Akinek van tuti tippje, hogy lehet gyorsan es fajdalommentesen visszaszoktatni a kolkot a normalis kerekvagashoz, amikor is nem mindenki korulotte ugral es nincs minden pillanatban valaki kezeben, ossza meg velem!! Leccileccikoszi.

Bogarka!
Koszi a melt, tervek szerint ott leszek.

Vera, go ahead humor teren :-)

Ancsi,
en Libero Newborn-t hasznaltam, teljesen jo volt az is. A DM Babylove popsitorlo szinten. Kitartas, kesobb joval kevesebb fogy majd! Mi mostanaban elo sem vesszuk, Mate kethetente kakil csak ugyanis, mondjuk akkor hatalmas adagot... (Mas is tapasztalt ilyet? Ugye szerintetek sem szamit szorulasosnak az ilyen gyerek??)

Grina
grina

basszameg elfelejtettem megsütni a sütikét holnapra
baszameg

Moos: drágám, akkor igencsak mérges lennél rám, ha LH-t egyedül hagynám a lakásban csüt-ön zárt ajtók mögött, nem? Tehát viszem. De, ha tömeg lesz, akkor nem merészkedünk be, csak kívülről nézelődünk, és majd szombaton apival megrohanjuk.

Nem szeretek ennyi sokat visazolvasni, mert elfelejtem, hogy miket akarok írni, mire a végére jutok.

Eszti: szerintem 30 db. elég lesz. Komolyan.
Ancsi: csak fáradt vagy, szóval fel a fejjel.
Manóka: üdv itthon, holnap tali Kép

Mst megyek inkább aludni, mert semmi nem jut eszembe.
Ada
ada007

Dora, koszonjuk a szuper kepet Kép most pedig szepen menjel vissza aludni Kép
moosejaw

Ada, OK, igy rendben van! A palacsintaszamot illetoen viszont csak a magad neveben beszeltel, ugye? Kép
moosejaw

Micsoda surmovics vagyok:

Dora nagyon gratulálok. Mikor lehet látogatni ? Kép
ada007

Dora!

Nagy nagy gratula!
Gyönyörű Katalin!Hihetetlen még van aki magyar nevet ad a gyerekének???
Hát ezzel nagyon bevágodtál nálam!!!

Moose!
olyan ari vagy!
Most indulok tortát készíteni apa le is hülyézett egyből...
De olyan keveset tudok veletek lenni legalább így kárpotólak titeket!!!
manó27

Moos, megyek, mert mindjart beajulok, de elotte egy fontos kerdes.
Eleg durvan bedurrantak a cicijeim. Kati szorgalmasan szopizik, de a legutobbi utan (kb. 20-25 perc) nem ereztem, hogy megkonnyebbult volna a mellem, sot a honalj feloli resz nyomasra kisse faj. Ilyenkor mi van? Forron borogattam, es fejni is probaltam, de semmi sem jott belole. Kép
Javaslat?

Ada, szolni fogok!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Proone,

beirnal minket is?

Grina/32/Mate/szul marc 11-en/Bardoczy Zsolt v-Kecskemeti Vera v/Torokbalint

koszi,
Grina
grina

Grina,
akkor majd beteszem Kép Leszoktatás körülugrálítiszről: majd elmúlik Kép legalábbis nálunk így van. Kell 2-3 nap, amíg visszaszok Kép

Dora,
tüneményes! Kép

Ada,
30 palacsintát én pl. alapból nem tudok sütni. Akárhány tojással kezdem (pl. 2), akkor is min. 40 lesz belőle... csoda? Kép vagy csak a vágyak kivetülése? Kép

v
kisün

Juji!

Tényleg eltüntél!Panna mászik ezerrel az egész lakásban,és félig felül magától.Ja és felkapaszkodik mindenhol aztán meg remeg a lábaKép

Juc
20170114224602

Ada!
nálunk a masszirozás használt nagyon. semmi más...viszont attól perceken belül jött a kaka...Igi erre reagált jól...Kép
Bogárka!
nekünk is volt vadhús. eltűnt. mi semmit nem csináltunk. azért jó egy gy.sebész após, nem??? Kép Bár pont ma húzta fel gyermekeim apját azzal, hogy ő és a sógorom a L. előtt beszélték meg, hogy jövő tavasz pont ideális lesz a gyerekek keresztelőjére...L. ezen úúúúúgy felhúzta magát, hogy kiabált, hogy reméli neki is van egy kis beleszólása a dologba. Ezt később persze úgy mesélte el, hogy én vagyok a hibás, amiért az apjával ordibál, és hogy egy zombit csináltam belőle...Kép
egyébként onnan pattant ki a dolog, hogy közölte, hogy az esküvő napján neki le kell mennie a nagynénjéért 200 km-re Bp-től, és fel kell hozni. Ez kb. 5-6 óra. És én ezen eléggé kiakadtam, főleg azért, mert ez az a nagynéni, aki kerek perec kijelentte, hogy nem fog a gyerekekre vigyázni az esküvőn, mert ő bulizni akar....na, jól kiborogattam megint a bilit...Kép
de ne izguljatok, ez még csak a jéghegy csúcsa...
a többit holnap, SZEMÉLYESEN!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dora, nem nagyon merek tanacsot adni, mert en eleg szerencsetlen es/vagy ugyetlen voltam ebben a temaban (pont ma van az elso mastitisem evforduloja Kép ), de olyan forro vizes zuhany, amit csak a cici elbir es masszirozni korkorosen kell asszem, es a legjobb a baba, a szipkazo izek nem olyan ugyesek, de tenyleg nem akarok/tudok beleszovegelni, hivd fel az LLL-t (www.lll.hu), biztosan tudnak segiteni! Es ha ugy erzed, hogy gond van, akkor rogton kerj segitseget, ne varj, meg ne hallgass hozza nem ertokre (anyos, gyerekorvos, legtobb vedono stb.)! Nekem is olyan fenn volt valami.
moosejaw

Manó!
akkor te nem is szeretsz engem???? én mivel vágódhatok be nálad??? Pl. azzal, hogy B második neve LEVENTE??? Kép és hogy én azt akartam, hogy Igi második neve Merse legyen, de az túl sok r betű. És ezért vetettük el a Zsombort is, pedig én hónapokon keresztül küzdöttem érte...Kép És végül Benedek lett, ami nem is magyar név...viszont nincs benne r....Kép Ha a 3. gyermek is fiú lesz, akkor Merse lesz, nincs Me(r)se...Kép
Imádom a Mersét és a Zsombort...Kép Janikovszky Éva óta különösen!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: