A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja bankár Kép
Rögtön kattogott az agyam inkasszó ügyben.
Napi 4 órában dolgozom, de itthonról egyenlőre és csak heti 1 napot vagy 2xfél napot megyek be, akkor meg apuka vigyáz a gyerekre. Néha jó a 24/48-as munkabeosztás Kép
zsebi2004

Zsebi!

Sosem titkolóznékKép Ford Focus. Ezért szeretnénk a puntot eladni meg persze az enyémet is, mert most picit "sok" autónk van és sajna ennyir eazért nem megy jól.
eszti25

Juc, robotkeresoprogram inicializalva Kép ezt a h&mizet meg hol hallottad? hogyhogy nem lesz gyerekruha? hatalmas vasarloerot veszitenek Kép kepzeld, ma felhivtam a kulonleges tudakozot, hogy mikor nyilik es a neten keresgeltek, de mondjuk mas infokat talaltak rola, mint en: meg regebbieket Kép ha tenyleg csutortokon nyitna, mar mindenhol reklamoznak, vagy nem? vagy csak en nem vettem eszre?

Ancsi, nem neztem oda, a csajom viszont megint nyomott egy nyuszipuszit a monitorra Kép vigyazzatok, mert hetfon minden babat vegig fog puszilni, meg a jatekautokat meg a plussallatokat, meg barkit, aki meg ker tole Kép de ne feljetek, ezek mar szuperfinomak, se nem haraposak, se nem nyalasak Kép

Neet, Eszti mar milyen ugyes! vagy en hogy le vagyok maradva, hiszen mar kilenc hos mindjart...tulsagosan ritkan talalkozunk.. miert laksz olyan marha messze? A gyumolcs hussal meg allati jo! Mi regen is sokszor ugy sutottuk a hust, hogy bedobaltunk melle almaszeleteket, meg krealtunk valami finom pirosgyumolcsokbol martast hozza es a casjomat is etettem mar sult hus + oszibarack es/vagy sargabarack verziokkal, o is imadta. De etteremben is szuper gyumolcsos husos kajakat kapni (valahol meg szilvasbol is ettem allatijot). Sot, regen a nagyim is meggyet adott a hus+krumpli foetelhez, nem savanyusagot, en teljesen odavoltam erte. Szerintem a hus isteni gyumolccsel! Probaltad te mar egyaltalan?
moosejaw

De jó neked!Én is akarok itthonról dolgozni.Pl.óvó-védő lennék és telefonon tanácsokkal látnám el a szülőketKépmert gyereket azt nem akarok még látni egyenlőre a sajátjaimon kívül.Már mint olyan óvisokat akiknek én lennék óvinénije.
Ja és bi-bi-bi én tudom,hogy Esztiéknek milyen az új autókájuk!

Juc
20170114224602

Vkit nem érdekel digitális csecsemőmérleg? Elszeretnénk adni! 15.000.- volt 2 hónapos és 10.000ért vihető!
eszti25

Juc, bi-bi-bííííííííí én is tudom Kép
zsebi2004

Moose!

A bótra van kiaggatva a nyitási időpont.Ezt a gyerekruha dolgot meg a Neten olvastam,de "csak"egy hozzánk hasonló anyukától ,szóval lehet,hogy csak álmodta.

Juc
20170114224602

Igen. Jucus mindent tud Esztiékről!
Talán többet és jobban is mint én magamKépKép
eszti25

Zsan:
látod, Tied a Zsebi úszópelusa.....ami a romizást illeti, természetesen csak csúszott, nem felejtődött el....Kép
Ma korán fektettünk, és ez tök jó, mert nagggggyon sok időnk van másra....is Kép pl. netezni Kép

Juc: előbb elfelejtettem ám, hogy ÜGYES VAGY!!!!!
hajrá PuntoBetyárNéni!
....LH még csak 5,3 kila, akkor nekünk jó a pelus, ugye?

Zsebi: és ameddig dolgozol Brúnót merre dugod el? ott játszik az asztalod alatt és ha kekeckedik az ügyfél, akkor megharapja? Kép

Csajok! Annyit meséltek erről a Maya-ról:
SZERDA? TALI? OTT?

No, majd hétfőn letárgyaljuk, oké?

CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK !!!!

Jajj, én úgy szerettem szülni (Juc, ugord át!), szóval már olyan jó lenne egy kistesót készíteni, de pocakos még nem szeretnék lenni....akkor ezt most hogy oldjuk meg?
Ja, meg persze azt a 6 hét szeretgetésnélküliséget nehezen bírni ám, no meg persze utána is azért kicsit 'új a szitu' odale.....bele kell rázódni, szóval a szülés ezen részét nem nagyon preferálom....ezt is el kellene bliccelni valahogy.

Huhh,ez nemtom hogyan jutott eszembe Kép na jó, tudom, de nem mondom meg.

Eszti: milyen ótókád lett végül? képeeeeeet!!!!
No meg persze a fiad természetesen tündérien vagesz!

Zsan : én is akarok egy ilyen szaros Igit....jófej nagyon Kép

Na, lekoccolok itt mindent, szóval CSá-bébiz-csá!
Ada
ada007

Zsebi nem hagylak ki a jóbólKépneked is elárulok mindent. Bár lehet h jobban jársz ha Jucust kérded mert mint említettem lehet hogy többet tudKépKép IGAZ JUC??KépKép
eszti25

Jó sokat írtatok ma is, még szerencse, hogy tegnap este én is jelen voltam, és folymatosan olvastam a szómenést, mert így együtt sok lett volna Kép

Pocak!
Mókusok: Woody Allen, Annie Hall című filmjében hangzik el e bűnbánó mondat: "Emberek vessetek a mókusok elé!" (W. A. szájából). Nálunk ez otthon szállóige, de itt a topicon tuti, hogy nem én használtam először. Vajon ki lehetett??? Mindenestre már itt is jó régen szállóige Kép

Na, most csak ennyi belőlem, mert mozgalmas fárasztó napunk volt...úgyhogy megyek is alukálni...

Ja még valami:
Jucus!
Mint fő neteneladóésvásárló! Nem tudnál nekem segíteni??? Egy majdnem vadiúj easybob gyereküléstől szabadulnék. Már felraktam itt a keres-kínálba, a babaszobára, meg a babaapróra, de szerda óta egy mukk se sehonnan. Szerinted azért van esély rá, hogy eladjam???

Jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada!

Sajna tütüke nem 100ig enyém. Inkább apáé mert ő fog vele melózni. Sajna képem nincs még de majd dobok ha lesz! Igérem. Skacra köszi bókótKép Ma pucérkodott apukával. Mármint babó volt pucér:o ÉS IMÁDJA! Élvezi ha meztelen
eszti25

Moos: a Váci utcán ki van aggatva, hogy 'Nyitás: szeptember 1-én 11 órakor'!

Mi ott leszünk Lizzivel és beverjük a bácsik/nénik képét, ha nem lesz gyerekruha KépNem vagyok ám ilyen agresszív, de a reklamálásban Moos a jó, gondoltam ha az ostor és a fétiscuccok is ki vannak osztva Neet-hez, akkor én magamra vállalom a vasököl jelvényt.

No, menek tényleg.
Ada
ada007

Juc nem tud többet,föleg mióta nem találkozom informátorommal.

Ada!

Pelus jó lesz!
Nálunk az első(igazából másodikKép) terhességemnél már szóltam Zapának,hogy jó lenne ha kidolgozná a módszert arra,hogy a második trimesztertől Õ hordja ki Somát.Na annyira béna,hogy Pannával is nekem kellett szenvednem.Szóval nem tudom a jó megoldást sajnos a problémádra.

PBNKép
20170114224602

Eszti, Ford Focus RULEZ! Udv a klubban. Majd hetfon jol bemutathatjuk a mienknek? Ha nem azzal jossz, akkor hozzal rola kepet, jo? Kép

Juc, szoval ez tuti, hogy csutortokon nyit? Es hanykor? 9 vagy 10? Huha, asszem azonnal oda kell mennem.

Ada, nem birom megnezni ezt a linket, akarhanyszor rakattintok, a bongeszom teljesen megdoglik. De mindjart rauszitom apat. Azer addig mondd, mi ez, ha meg itt vagy. Es en nem ertem am az apa fejen izet. Meg az eskuvot jatszikot sem, amit Gigi irt...

OK, viszem a bebikajakat. Ugyis kell a hely a konyhaban, mert most akarom a mosogepet is odakoltoztetni, meg egyebkentis csak allandoan magara rantja a gyerek a bebikajakkal teli fiokokat, aztan uvolt Kép Zs, egy film rendel. Senki tobbet?
moosejaw

Ada!
A felsoroltakból az utsó elbliccelhető Kép Mármint, hogy 6 hét után más a helyzet odalent. Így másodjára, gátmetszés nélkül minden a régi Kép
A többit viszont nem tudom hogy kéne megoldani, de ha kitaláltad szólj! Bár én a pocakosságot is szerettem, igaz most másodjára az utsó 1 hónapot már nem annyira...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Ne add fel,kicsit várni kell de megjön majd rá a vevő!A babaszobán érdemes néha előrehozni,hogy lássák és az apróba is tedd fel!

Juc
20170114224602

Ada!
Második szülés után már nem lesz gond szex ügyileg...nekünk nem volt!!! Kép de lehet, hogy csak azért nem, mert már nincs olyan, hogy szex apával??? Kép Kép na, lényeg a lényeg, második után már nem fog fájni!!!
És én sem voltam oda a pocakosságért, viszont szülni (másodszorra) imádtam!!! TÉnyleg van ebben az lsd-s dologban vmi!!! Kép mármint, hogy szülés közben olyan hormonok vagy mik szabadulnak fel, mint lsd-zés közben...
Eszti!
Mennyit változott a fiad!!! Már kész férfi!!! Kép
Juc!
én is szeretnék otthonról dolgozni. Rádiós újságiróként és pr szakemberként végeztem (eddig), pl. csinálhatnék egy rádiót. Hallgatnád??? Mondanék hireket, énekelnék, hivnék vendégeket (pl. szülésznőket a szt. imréből, stb...) Kép Na, miket vizionálok ide, mi???
megyek is alunni, rohadt mókusok hangyának öltöztek és itt toporognak.
ui. hüje apa holnap bajára utazik, mert jön az árviz és segit az apjának. múlt héten a tengerpartig gurult. most meg ki van akadva, hogy azt szeretném, ha sietne haza és nem ebédelne lent...kicsit fosok a 2 gyerek 1 szülő (azaz én) felállástól. Vki ráér holnap???
ja, apa viszi a kocsit megint. tehát nem vagyok mobilis...Kép grrrr

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc!

Azért ne vedd úgy a szívedreKépmármint amit mondtam.

Moose!

Csak ne ti is cocussal? Sajna nem vszínű hogy azzal mennékKép De képet igérem csinálok.
eszti25

Zsanci!

Bendi napról napra férfiasabbKép vmelyik nap már a fütykösét is elkapta. Úgy rámarkolt hogy még nekem is fájtKép
Én hallgatnám a rádiódat! De ténylegKép
eszti25

Ja, 11kor? Hu, nemtom, mikor erek oda, mert a bebiszitterem (hugom) egy korul megy fogdokihoz aznap. O, hogy lehet ilyen! Kép

Juc, es a vateran ne probalja meg Bogarka? Az tenyleg tokjo, tegnap neztem. Es az jutott eszembe, hogy lehetnel valami foonlinevasarloizemicsoda, mert abban szuper vagy, es akkor otthonrol, csak max. sajat gyerkocokkel csinalhatnad es meg elvezned is. Az online bolt progi elkesziteseben az infos apukak biztos tudnak segiteni, a biznisz tobbi reszet kell csak kitalalnod.
moosejaw

ZSanci!

Nekem az éneklés tetszik a legjobbanKép
És nekem se gond a szexKépdetto mint nálatok.Szerintem ez a két gyermekesek betegsége.

Juc
20170114224602

Moose!

Én csináltam hasonlót,mondjuk nem a sajátomat hanem segítettem egy lánynak.Nem egy öröm,és macerás és olyan munka kellene amit az itteni pofázásom közben végezhetnék(mondjuk valaki fizetne ezért)és jól élnék belőle.

Juc
20170114224602

Közbe szólnék!

Én csak 1gyermekes vagyok, de mi is az a sex???Rég nem tudom hogy mi azKép Kép a kisfiamat is csak a rózsabokorban találtukKép
eszti25

Pertye Esztike!KépNem csúfolkodunk az öregek baján!

Juc
20170114224602

Juc!
Héééééééééé; nem azt mondtam, hogy gond, csak a 6 hét után bejáratós volt az alagút, no!
Kép, Kép, Kép

Moos:
www.gyerekoldal.hu
válaszd ki a kabátokat és ott van egy 86-os vízlepergetős.

No, mostmá' esküszöm tépek el aludni.

Ada
ada007

Ilyet sosem tennék. ezt megsemmisítemKép
eszti25

Ada, koszi, sikerult megneznem. Csak a Firefox nem szerette, valamit nagyon osszeganyolhatott a webmesteruk, de Mozillaval mar megy.

Juc, tulajdonkeppen maris kerhetnel let a Fiattol, bizonyos sokat emlegetett turkaloktol es ruhamarkaktol, a verdavezetesoktatodtol, a Maya kavezotol stb. stb. a rengeteg reklamert. Akkor meg filozunk, mi legyel...

Eszti azonnal bujjal eleted parjahoz! Nem lehet igy hanyagolni a pasikat, kulonben megszoknek! Egy het is orokkevalosag nekik! Egyebkentmeg neked is fel kell toltodnod szeretettel Kép
moosejaw

aha, kozben modositottad a hsz-t, ravasz...
moosejaw

Moos!

Ari vagy, köszi. Én bújnékKép de rosszabb mint 1nőKép az a baj h nagyon sokat melózik, haza jön és ágynak esik a fáradtságtólKép de mostmár mondtam neki h nem szabadul. Én is félek h megszökik, de nem hagyom!! Azt nem!!Már dolgozom az ügyön.
eszti25

Ada!

Én sem azt mondtam,hogy gond mert nincsKép

Moose!

Egyébként nem beszélsz hüleségeket.Azt hiszem mások marketingjét nadon jól tudnám csinálni !Persze csak azokét akiknek a termékével,szolgáltatásával meg vagyok elégedve pl.MAya.

Juc

Juc
20170114224602

Hát még szép h módosítomKép aki nem látta ne is tudja megKép sajna a terhesség alatt a baba miatt nem akarta, mert féltette. Ari Képmost meg újra meg kéne szokni "egymást" és hidd el én tényleg teszek is ennek érdekében. Õ volt minden vágyam, Õ életem szerelme, és nem hagyom h csak igy elmenjen.
eszti25

Eszti!

Én lemaradtam és nem láttam és nem tudom megKép

Na de ez az utolsó hsz.!És hova menne?Összevagyok zavarodvaKép

Juc
20170114224602

Juc!

Sajna az ecseteljük Moose val hogy nem hagyhatom hogy ne legyen semmi sex itthon. Mert elég rég vot sajnaKép És arra irtam h nem hagyom h elmenjen másik nőhő.
eszti25

HOgy menne már amikor hulla fáradt!Most írtad!KépNem megy az sehova!NO PARA!

Juc
20170114224602

Én bízom benne, csak néha nemKép sajna az a baj h sokat vagyok 1edül és van időm gondolkodni ilyen hülyeségeken. De közben meg tudom h tényleg hulla és öröl h luk van a s...én. Sajnos nő vagyok és gyárilag hülyeKép De ari vagy és köszi a bíztatást. És Moose neked is!
eszti25

Ezt most találtam a neten. Hát hogy mennyi hülyét hordoz a hátán a földKépKép
eszti25

Eszti, egy pasi sose faradt, ha errol van szo! Na jo, annnnnyira sokat tenyleg melozhat, hogy annnnyira faradt legyen, de szerintem, amikor gondolod, kezdd csak el, mindegy, hogy eppen olvas, vagy tvtnez, meglatod, hogy tenyleg nem menekul Kép Ugyanis nem az agyuk iranyitja oket Kép na joejt
moosejaw

es nem mondom el meg Jucnak se, mit irtal, mert ugysem hiszem el, es ne gondolkozz hulyesegeken, csak tamadd le gyakran es kesz Kép mostmar tenyleg mentem es szoljatok ram, hogy ne szoljak bele mindenbe, szornyu vagyok...
moosejaw

Ez igazKép kipróbálomKép jó éjt!

Én is húzok csicsizni!

Jó éjT !
eszti25

ja, megegy "kozerdeku" informacio, apa szabin lesz csut, ugyhogy lehet, hogy megis talalkozunk 11kor LHval Vasoklu Ada! te torod az utat es en rogton tokjol reklamalok, ha barmi van Kép
moosejaw

Nem szólsz beleKép Jucnak már elmondtam. Bár asszem neki már a Mayaban mondtam.
eszti25

Moose! Ja és sajna igaz amit írtam!
eszti25

Bogarka! aggodom! met.hu holnapra is zaporokat ir! Kép Kép
moosejaw

sziasztok!
most meg mindenki alszik???? e?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

na, jó, Moose nem!
és én is aggódom...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

en is itt vagyok! en isKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

akkor mar csak nekunk nincs uszopelusunk?! huha

Coolio
recca

na, majd kapsz egyet tőlünk!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ha el nem ugrok?!Kép

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: