Jó reggelt!
Az enyém már jó, most hogy elolvastalak titeket!
Nonni: hajrá, tényleg te jössz, pedig "nyomnám" már én is az ON-t

Még mindig nem tudom, hogy a Petneháziban merre laksz! Minden kismamit lesek, de azért leszólítani nem merem, hogy te vagy a babanetes Nonni?
Kisün: de az ipari csak a kórházban van nem? Itthonra nem drága kicsit? Nekem is elektromos van az = az iparival? Mondjuk nem hiszem hogy lesz időm fejni itthon, Marcinál szerencsére nem is kellett, elmenni meg nem fogunk úgysem, hogy kelljen tartalék

Bár tudom, hogy az máskor is jól jön, de időm nem lesz a 3 gyerekkel ilyenekre. Még nem adtál a gyereknek csirkepörköltet??????

Eszti: Bendi tündéri!!!! Te meg aranyos vagy, én is meg szeretném nyerni az ötöst, igaz ahhoz kéne venni szelvényt

De most első az építkezés, utána jöhet a luxus (nyaralás, autó

)
Ja, és légyszi, légyszi valaki mesélje el nekem a mókusos sztorit, mert anno olvastam, de a párom nem és nem tudom neki elmagyarázni, hogy pontosan mi is volt!!!
Moose: szerintem az enyém gyermek is azért nem akart visszaköltözni az ágyába, mert megszokta, hogy TÉR van körülötte. Pont tegnap mondtam ezt az apának! A szivacs is nagyobb mint 140*70 ott nyugisabban is alszik, én meg éjjel lesem, hogy éppen hol jár
Holnap nem leszek, de nem szülés okán

Megyünk csavarogni, bulizni, de hétfőn jövök!!! Tényleg rajtam kívül nem is lesz ott pocakos? Ne máááá! Hehe, de én gyereket is viszek, meg pocakot is
Pusz mindenkinek, most megyünk sétálni
Pocak, akiaztsemtudjahányhetes