Hoppá.. mikor kezdjek aggódni? : Eszter bekajált (vagy elvarázsolt?) egy 1x1 cm-es darabot és esetleg némi blue tacket a Micimackós fali dekorációból, (csomagolópapír-kivágás) amit sokeszű anyja (ez lennék én) úgy ragasztott fel a falra, h azt hitte, nem éri el... elérte.
Ildi,
dudor passz, kanalat próbáld lecserélni kisebbre, más formájúra, és hülyéskedj közben, h arra figyeljen. Vagy pihiztesd pár napig, nagyon híg valamit adj neki cumisüvegből. Azt kanál újra.
És a mi babakocsink is borzadály a kaják után, de sitty-sutty szivacs és újra a régi. Lehet, h nem elég éhes, vagy épp túléhes? Próbáld meg rögtön ébredés után etetni, amikor még kómázik. Nálunk nagyon bejött.
Szitter: jajj én soha! Egy idegenre? Neeee.
Megjártuk a Tétény-Erzsébet-Tétény útvonalat. Fú.
Bogárka,
ma csakazértis elzártak tőled a genyók, még jó, h
nem akartam menni. Holmi gázszivárgás meg ilyenek. TV-t néztétek? Majdnem benne voltunk Eszterrel.
Ada,
én már szóltam pár illetékesnek, h amíg sulizok, felvigyázzon, szóval én ezt találtam ki. Nálunk is csak 1 necces nap van, azt hol ide, hol oda viszem majd, így senkit nem terhelek le minden egyes hétfőre vagy szerdára. Csak alkalmanként. Vizsgaidőszak? Ne is említsd, azon még el sem gondolkodtam. Legfeljebb viszem magammal a kis hallgatót.

Én szívesen felügyelném a jányod, csak elég messze lakunk, mire ide kihozzátok meg értejöttök... (Tudod, az Óperenciás tengeren és még Bogárkán is túl lakunk.)
neet