A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nekem is...neked hogy?
Nekem szurkál..

Kép

KépKép
babcsi

Nekem úgy fáj, kezdődő görcs.
gtünde

Nos a tesz ára 2500Ft a www.unicorp.hu -n található a megrendelés cím alatt magánszemélyek/orvosok részére lehet rendelni. A könyv pedig Kismamák nagykönyve posta költséggel: 4722 Ft.

Kép
lara26

SzegénykémKép de az már volt 1-2 napja is és semmi nem történt! pihengess!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Tegnap volt csak, és nekem ilyen lassan, kínlódva indul. Habár még semmi piros, de ez sem jelent semmit.
gtünde

Lara

Hát, még így is drágább volt mint a Rossmanban. vagy csak a postaktsg. miatt?

Kép

KépKép
babcsi

Lara

A boltban olcsóbb lett volna.Kép
gtünde

Tünde..kitartás!!!KépKép
küldök pocigörcs és menziűző energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

elterelés, hogy ne figyelj oda:
holnap megyünk a párocskámmal Szegedre az Ifjúsági találkozóra, megnézünk pár koncertet, meg lazulgatunk.

Kép

KépKép
babcsi

Lara

Az lehet, hogy a postaköltség miatt.

Lányok

Tök jó lenne, ha létezne olyan teszt, ami jelezné, hogy most megjön vagy sem, és mondjuk 5 nappal előre jelezné.
Rohannék megcsinálniKép
gtünde

Lara

Ne keseredj el...reméljük nem kell többet venni!!!!!!...így nem is volt olyan drágaKép

Kép

KépKép
babcsi

Tünde

Hátha létezik..tudjuk mi?Kép Az a terhességi teszt ellentesztje...Kép

Kép

KépKép
babcsi

már megint este van
úgy nem szeretem
de szerencsére holnap péntek

Kép
lara26

Babcsi

Akkor nem leszel?Kép De érezzétek jól magatokat, aztán nem összepiálni magad, mert megárt a babánakKépKép
Milyen koncertek lesznek?
gtünde

Lányok

Ma korán megyek, tvzek. Monk, majd Helyszínelők.
De még vagyokKép
gtünde

Babcsi

Meddig lesztek ott, csak holnap vagy egész hétvégén?
gtünde

Babcsi jó szórakozást!

Nekem mára ennyi volt.
sziasztok!

Kép
lara26

Lara

Én az estét jobban szeretem, mert itthonról jobb netezni. A melóhelyen nem is fogok már nagyon délelőttönként benézni, nehogy fenéken billentsenek. Majd győzőm délután visszaolvasni a dolgokat.
gtünde

Jóéjt Lara!
gtünde

Tünde

De hétfőn jövök drága, fogtok ám hiányozni!Kép

Igyekszünk jól érezni magunkat, köszi! És tessék továbbra is rendetlenkedni, vidámkodni...Kép

Én már egy jó ideje nem piálgatok..sosem lehet ugyi tudni...hátha mégis meg ki tudja...ha megjön majd leiszom magam...höhöhö..ez lesz a havi piámKép Ha nem akkor..hááát...nem is gondolok most rá...kit érdekel az a vacak piaKép

Kép

KépKép
babcsi

Lara

Jó éjcakát...

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Ez az. Ne attól legyen jó kedve az embernekKép
Milyen koncertek lesznek?
gtünde

Pénteken este Cure, szombaton Alphavill...engem az utóbbi érdekel jobban...napközben nem tudom mert ezért a kettőért megyünk le...szerintem buli lesz!

Kép

KépKép
babcsi

A Cure-t én is szeretem, az Alphaville sem rossz.
gtünde

Ahogy látom a neten lesz Kispál isKép PécsiekKép
gtünde

A Cure nekem egy kicsit erős, de a párom nagyon odavan érte..

Majd megnézzük mikor lent vagyunk mi van még, mert bérletet vettünk szóval, csak lesz még más jó is...

Kép

KépKép
babcsi

Jamie Winchester is lesz, az is jó!
gtünde

Babcsi

Én találtam a neten egy oldalt, ahol fenn van a műsor.
gtünde

A Kispál az jó...majd csápolunkKép

Kép

KépKép
babcsi

gtünde

Képzeld, a Lovasi a barátnőm pasija volt még gimis korunkbanKép
gtünde

Megtaláltam én is...át fogom tekinteni!

Ti mit tesztek-vesztek hétvégén?

Kép

KépKép
babcsi

ééés? Mit mondott, jó volt?Kép
Tegyükfelhogy? Õk meg kicsodák? vagy én vagyok ilyen műveletlen?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Párom megy horgászni, nekem meg takarítani, mosni kéne. Majd még kiderül. Meg pihenekKép
Hétfőn viszont megyek Fonyódra, meló ügyben. Mondjuk 1 óra alatt végezni fogok, úgyhogy hazafelé beugrunk a barátosnémhoz Zalába.
gtünde

Kik kicsodák?
gtünde

hahaha...A "Tegyükfelhogy" együttes...

ne vidd túlzásba a takarítást...csak komótosan!

Kép

KépKép
babcsi

JaKép

Pedig valószínűleg azt fogom tenni, ha elkezdem, nem tudom abbahagyni, amíg rend nincsKép
gtünde

Na még 15 perc a Monk-igKép
gtünde

Na lassan akkor menjünk pihegni, én is ledőlök mert szétesik az a nagy fejem...Kép

Jó éjszakát, szép almokat, előtte jó tv nézést, és jó hétvégét!

Menj ki te is inkább a szabadba, mert állítólag jó idő lesz! A takarítás ráér! mondom én aki egész nap csak takarítottam...Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

OK. Akkor jó koncertezést, vigyázzatok magatokra (hármótokraKép)!

Jóéjt, szépálmokat, fejfájáselmúlást!
gtünde

Babcsi

Mert hátha már annyian vagytok, ugyi?!
gtünde

Reméljük, és azt is, hogy ti is.Kép
Megjött apa, na pusza..jóccakát...

Kép

KépKép
babcsi

KépNa jól lekéstem innen.Szülőit tartottam a bölcsiben,ezért értem későn haza....utána meg tettem-vettem Kép
Holnap azéééééééé jövök!Rettegj Tünde!
Kép-annak akivel nem találkozok itt,holnap este!
KépSZIASZTOK
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Akkor én most "lekapom a lánykámról az éjszakai pelust" és olvasok...
Reggelig kitart ez a két napos termés!
Jó pihenést!

Babcsi, mi lennne ha bevennéd a mastodynont? Mi hallucinálnánk a röhögéstől.

Szépek a virágok, küldök nektek emeletre, balkonra, kertbe valót!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

<font color="aa00aa">Sziasztok Csajok!Kép
Tegnap voltunk 18 hetes UH-n és KISFIÚNK lesz!!!!!!!!! Olyan édi volt a picurkaKépFotót nem tudták nyomtatni,mert rossz a gépKép Nem baj, majd legközelebb.
Zolika lesz a neve, mint az apukáé.( ProoneKép Ezt beírhatod a tabliba. Köszi!)
AFP 1.7
hCG 0.9
PAPP-A 0.9
SPL 1.2
Ezek az eredmények születtek meg.
Hát így vagyunk. A babó állandóan "focizik" a pocimban. Akkorákat szoktunk nevetni az apukájávalKép

Mostanában alig tudok net közelébe jutniKép Hamarosan remélem változik a helyzet és többet tudok olvasni és írni.
Puszi mindenkinek
Olik és
Zozkó 18+4</font>
Vendég

Sziasztok Kép
Hihetetlen termés van az utóbbi időben. Kép

Olik Kép
Gratulálok a fiatokhoz. Kép

Noémi Kép
Köszi nagyon ari vagy. Kisfiunk állandóan mocorog. Kép Sokszor szeretné kirugni a háza oldalát. Kép Ez így van rendjén. Kép
A lakást még csak most kezdjük el árulni, remélem nagyon hamar elmegy.

Drukkhegyek mennek nektek ezerrel. Kép

Kép

Kép
pkagi

Tünde Kép
Csodaszép virágaid vannak. Nagyon hangulatos volt a téli kilátás is az ablakból. Jó lehet ilyen gyönyörű helyen lakni. És azok az édes madarak...
De a legjobban az óra tetszett. Hogy csináltad? Az én konyhámba is nagyon illene. Majd szeretnék egy ilyet én is!

Noémi Kép
Az ügynökökről kb. nekem is ez a benyomásom, bár én igazán egyikkel sem kerültem kapcsolatba. Kicsit tartot is attól, hogy jó kezekben vagyok-e Sz. ügynöknél, de azért bízom benne. És remélem jól meg is konzultálja a dolgaimat K. Bonddal.
Noémi a Pregnylt átvenném, azt még nem váltotam ki. Mennyi?

Kép
Kép
szilva069

Ha meghívsz egy kávéra ingyér Kép odaadom. Amúgy max 3000 Ft a kettő. Legalább többet beszélünk, mint a múltkor KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Noémi Kép
Köszi szépen, akkor vendégem vagy egy finom kávéra. Remélem tudunk majd találkozni a BMC-ben. Te 5-én mégy ugye?

Kép
Kép
szilva069

Jiny Kép
Köszi a választ a long protokollal kapcsolatban. Átgondoltam én is dolgokat magamban, és ezek szerint ilyenkor hosszabb a felkészülési szakasz. Neked melyik fajta volt?

Noémi Kép
Férjem hallotta tegnap a rádióban. K. ügynök beszélt többek között Marci-ról az első lefagyasztott petesejtből megszületett babáról. Azt mondta, hogy van még 2 ilyen terhesség. Állítólag ez sokkal jobb módszer, mert ilyenkor a nőt nem kell - az egyébként károsító hatású - gyógyszerekkel tömni. Férjemnek nagyon szimpi volt.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép okés, akkor talizhatnánk. Én 5-én megyek vissza az eredményért. De szívesen tesztelnék már vasárnap, ha nem jön meg addigra.
Én csípom K. Bondot, most is volt egy lány, akinek fagyasztott embriót ültettek be, egyszerre lesz eredményünk kb. Azt mondta a lány, hogy a beültetésig minden nap (!) kellett UH-ra járnia, meg vérvételre is talán, hogy pontosan tudják követni a saját ciklusát és a teste reakcióit, hogy a legjobbkor tegyék vissza az embriókat (ő kettőt kapott vissza), mintha a szervezetben történt volna a megtermékenyítés. Szóval, nagyon drukkolok én is neki.

Na, puszi, megyek hamizni Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: