köszönöm a választ. Azt hiszem én is kezdek depis lenni
A családtagok nem segítenek, hanem csak osztogatják az észt
Viszont a védőnőm azt mondja, hogy 1 óra elteltével nem szabad visszatenni a cicire a babót, mert ennyi idő alatt biztos nem emésztette meg a kajcsit, és fájni fog a pocija. Én visszatettem, most békésen szunyókál. A védőnőm azt is mondta, hogy inkább kínáljam meg egy kis vízzel, talán szomjas. A könyvekeben meg azt írják, hogy fél éves korig elég az anyatej.
A katonás módszerekről én is sokat hallok.
3 óra alvás, fél óra szopizás már az első naptól, közben senki nem mondta, hogy az első pár napban az sem gond, ha a babó nem eszik, mert teli van még a kicsi gyomra, de azért én mellre tettem
... megőrülök
Én is úgy érzem, hogy még nincs szükség a fejésre, majd ha érzékelem a feszülést, szerintem úgy is magamtól lefejem, mert kellemetlen lesz a feszítés.
Na, és mikor elindult a tejcsim, mindenki azzal piszkált, hogy fejjem-fejjem, azt senki nem mondta, hogy teljesen normális, hogy először duzzadt, piros egy kicsit a cici, magától rendeződik a dolog. Úgy megfejtek, hogy egy - két helyen belilult a mellem
Én úgy gondolom, hogy bíznom kell a Babóban
ő tudja, hogy mi a jó neki. Értem, hogy nekem kell dönteni, de nem szeretnék rosszat csinálni neki .
szmercsa

. Most is csak az ösztöneidre hallgass, nagymamikat kapcsold ki, akkor etesd a babót, amikor kéri. Én kb. 2 hétig kínoztam magam a fejéssel, tisztára kikészültem, hogy nem megy. Mire a házidoki mondta, hogy ne stresszeljem magam, a gyerek a legjobb fejőgép, minden mást hanyagoljak. És igaza lett, még mindig szopizik, most 10 hónapos. A nagy nehezen lefejt cucc meg mehet a lefolyóba, mert egyszer sem kellett, nem szereti a konzerv cuccot