A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szilva

Akkor jó, ebbe bíztam. Nem mondom le.
Köszi

Kép
mofly

Mofly Kép tényleg hamarabb megcsinálják!!!

Azért ne várjatok, szerintem mostantól kétnaponta a tuti! Reméljük semmi bajotok sincs, és akkor van esély. Van egy ismerősöm.....
höhöhöhö

de tényleg, aki elment konzultációra 1 év próbálkozás után mindenféle lelettel a dokihoz a BMC-be (én ajánlottam neki Kép), hogy akkor csináljanak már valamit. Na, pont középidőre kapott időpontot, úgyhogy várta a mensit a hormonvizsgálatok miatt, hogy utána okosabbak legyenek. Abban a hónapban megfogant, sosem ment vissza a BMC-be. Vannak dokik, akik csak rádnéznek és babát vársz utána KépKépKépKépKépKép
Nem akartam azt írni, hogy terhes leszel, mert nem teher, hanem egy csoda szerintem. Szoval csodás leszel Kép höhöhö KépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Noémi Kép
Melyik dokit kell megkeresnem, hogy rám nézzen?
Én elmegyek bárhova, és nézegessen ott, és annyit amennyit akar (már úgyis hozzászoktam)

Kép
Kép
szilva069

KépKépKép

Nekem az összes ismerősömnek volt valami problémája. Vagy nem is jött össze nagyon sokáig, vagy elment a baba.
Bíztatásul mondom, hogy ebből háromnak már megszületett a babája, hárman pedig most babásak. Úgy hogy van remény! Csak türelem..
Már csak ketten hiányzunk a sorból.

Kép
mofly

Noémi

Csatlakozom Szilvához, ki az a doki?Kép

Szilva

Te ilyet nem tudsz virtuálisan!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szilva Kép én voltam nála, Z. ügynök. K. Bond viszont sokkal profibb szerintem. Mármint abból kiindulva, ahogy a mostani inszem stimulációját csinálta. Z. csinálta az előzőt. Azért ő csak adjunktus, tehát eleve nem lehet rossz. K. Bond pedig másképpen állt a dolgokhoz. Hát, ez van. Kép

Mofly Kép Ki az a kettő? Kép
Vendég

Érhető voltam? Visszaolvasva elég zagyva. Bár most ettem két sárgabarackos rétest. Nem csoda Kép
Vendég

Babcsi Kép
Érzed? Most erőssen nézlek! Érzel már valamit?

Noémi Kép
Dehát mit lehet másként csinálni az inszem stimuknál? A felturbózást? Vagy mit?

Kép
Kép
szilva069

Noémi

Mármint én, meg még egy lány a társaságból.
És utána nyitunk egy óvodát. Kép

Kép
mofly

Noémi Kép
Hát nem igazán! Fuss neki még1x!

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Mintha éreznék már valamit!!! Igeeeen, már érzem...na hova utaljam a zsét!!! vagy ez ingyen volt, amolyan próbaszugera?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Na, megpróbálom Kép

Persze csak ha nem untat senkit. Néha szómenésem van.
Z. csinálta nekem a műtétet a vesztéskor, mert épp ő volt ügyeletes (mázli). Azt mondta, 3-6 hónap múlva mehetünk vissza a kórházba, ha nagyon siketünk 3, ha kicsit szeretnék regenerálódni, akkor 6 hónap múlva. No, én visszamentem 3 hónap múlva, hogy itt vagyok, visszajöttem kontrollra, biztosan kellenek újabb vizsgálatok meg hormonnézés, és akkor kb. szeptember/október hónapban folytathajuk. K. Bond egész hónapban szabin volt, úgyhogy Z.nél voltam. Z. azt mondta (mivel a 0. cn-on mentem hozzá), hogy minek várjunk, akkor mehet a stimu, nem kell ide semmi vizsgálat. Ehhez képest, mikor jelentkeztem K. Bondnál a 4. inszemre, ránézett a kartonomra, és rögtön kiszúrta a vetélést, és azt mondta au első UH-on, hogy akkor magácskának valami különlegeset adok most, hogy érettebb tüszői legyenek. ekkor írta fel az Orgalutrant, amiről előtte soha nem is hallottam. Visszarendelt mégegy UH-ra az inszem előtt, és a pregnyl helyett is adott egy másik tüszőrepesztőt, hogy 2 óra különbséggel adjam be, mert úgy jobb lesz. Persze előtte megkérdezte, hgoy pontosan hány órakor kaptam meg az egyik szurit, és kiszámolta, hogy akkor mikor adjam a tüszőrepesztőt. Ez nekem elég volt ahhoz, hogy lássam, jobban odafigyelt rám. Pedig aznap 2 órát vártam az UH-ra. Az előző 3 inszemem pedig a szokásos 50 puregon és 2 pregnyl volt. Na, ennyi.
Ja, amúgy van két pregnylem, ha kell valakinek. Szívesen átadom. Kép

Remélem így érthető. KépKépKépKépKépKépKép

Puszika
Noémi
Vendég

Szilva

Nekem is jöhet egy adagKép
gtünde

Szilva Kép Te most mit osztasz????
Lemaradtam itt valamiről?KépKépKépKépKépKép

A siketünk sietünket takar KépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Noé (jut eszembe, nem baj, ha így szólítalak?)

Csak nyugodtan regélj, én imádom az érdekes, izgalmas sztorikatKépKép De komolyan!
És tudod, nemsokára majd azt olvassuk, hogy így rúg a baba, meg úgy mocorog...KépKép

Küldöm is a gólyát: Kép
gtünde

Noé

A Szilva erősen néz minket, hogy babásak legyünkKép
gtünde

Lányok, nehogy megint eltűnjetek!Kép
gtünde

Kép
gtünde

Tünde

én is én is...mármint gólyát...légyszíííí...Kép

Noé (mi)

mindenkit érdekel amit írsz, tul,kép. nem azért vagyunk itt, hogy dumáljunk?
Amiről lemaradtál az az, hogy Szilva virtuálisan megszugerál és a köv. teszted már pozitív is lesz...Szilva már ezt is tudja, bár a szugera óta még nem csináltamKép

Szilva

Mennyi ideig kell várni a szugera utáni beágyazódásra..márhogy ne pazaroljuk itt a teszteket..Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Íme: Kép
gtünde

TündeKép

köszi köszi köszi...én nem tudok semmit küldeni mert tök béna vagyok... te honnan szerzed ezeket a kis képecskéket, szimbólunokat?

Kép

KépKép
babcsi

most megyek lemosom magamról a ragacsot, takarítás után úgy érzem mintha két hete nem láttam volna vizet...mármint fürdésileg...de aztán jövök...Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szilva

Neked is küldök, de mindjárt kettőtKépKép
KépKép
gtünde

Babcsi

Hát a guggolón kerestem.
gtünde

Eszembe jutott, hogy olyan vagyok, mint Hamupipőke; na nem olyan szép, hanem magokat válogatok, mert az előbb gyűjtögettem a kertben.

Gondolom, ez mindenkit marhára érdekeltKépKép
gtünde

Tünde Kép de aranyos vagy! Köszi a gólyát! Akkor megkérem Szilva doktornőt Kép, hogy szugeráljon egy pozitív tesztet nékem. El se tudom mondani mennyire boldog lennék. Meg izgatott. Meg aggódó. Meg egyáltalán! Még a fülembe is dugdosnám azt a hőmérőt KépKépKépKép ha ezen múlna Kép.

Ok, írjak még ilyen szaftos sztorikat?
Vendég

Milyen magokat? Itt a vagyok ám!
Vendég

Noé

Virágmagokat: hajnalka, szagos bükköny, kaliforniai mák.
gtünde

Na, ebből semmit sem értek. Illetve ismerek Kép.

Te mi mindenhez értesz?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Vendég

Noé

Ehhez nem kell szakértelem. Megveszem/begyűjtöm a magokat, elvetem, kikel, virágzik, felmagzik, begyűjtöm a magokat...KépKép
gtünde

Rakok ide pár képet a virágaimról:

Kép

Balra lent kalif. mák, jobbra estike (este nyílik).
gtünde

Kép

Kardvirág. De ezt úgyis ismeredKép
gtünde

Kép

Ez pedig egy nagyon jó illatú rózsa.
gtünde

Na, elég volt???KépKép
gtünde

Szépek! Így már ismerősebb. Csak nem most csináltál nekem gyorsan képet a kertben?

Nagyon köszönöm!

A kis tudatlanka KépKépKépKép
(ezt a virágot ismered?)
Vendég

Gyönyörűek a virágok! Nekem a rózsa tetszik a legjobban. Bár nekem a tulipán a kedvencem! Kép Olyan most nincs? Kép
Vendég

Na, jó. Még egy

Kép

dísznapraforgó.
gtünde

Noé

Sajna nincs, de szeretnék majd. Meg mindenféle más virágot. Kicsit mániákus vagyok. Veszélyes bemenni velem az ilyen boltokba, mert egy zsáknyi magot szoktam venniKépKép
gtünde

Na azért még küldök, úgy belejöttem. Most botanika óra van:
Kép
Ezt úgy hívják: sarkantyúka, nagyon sokféle színben van, most ezt küldöm. Van belőle világos és sötét narancssárga, pirosas, citromsárga...
gtünde

Most pedig lássunk egy állatot is a szellőrózsa virágában:

Kép
gtünde

Nem tudom abbahagyni, segítseteeeeek!!!!
gtünde

Tünde

De jó neked, hogy ilyen helyen laksz!

Itt az 5.-en nem lehet ilyen szép virágokat nevelni. Kép

Kép
mofly

Mofly

Dehogynem! Például muskátlit, büdöskét, kukacvirágot tarthatsz balkonládában is. És a szobanövények között is vannak nagyon szépek.
Én sem laktam mindig ilyen helyen ám. Ez sem a miénk, hanem "apósomé", csak mi lakunk itt.
De, ha minden jól megy, lesz saját kertem is + házam.

Ja, a háztervről is tudok képet mutatniKép
gtünde

Ja, és a madarakat is szoktam télen etetni:

Kép

Ezen egy széncinege és két meggyvágó láthatóKép
gtünde

Lehet, hogy csinálok albumot.
gtünde

Na most jól elüldöztem mindenkit. Kép
gtünde

Ez gyönyörű! Ne hagyd abba!!!!
Vendég

Kép

Rendben, de szólj, ha már uncsi. Próbálok tulipánt keresni a képeink között.
gtünde

Tünde
Neked mindenre van megoldásod. Kép

De helyesek ezek a madarak! Biztos te hízlaltad őket ilyen kövérre!? Kép Kép

Kép
mofly

Ez egy virágzó medvehagyma mező a Mecsekben. Amint kibújik a hagyma a földből, tömény hagymaszag lesz az erdőben.

Kép
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: