. Mi is így fekszünk
, és én is így nézem. Tudod, mintha aludnál és közben a lábadnál állnál 

.2005.08.25 11:46
2005.08.25 12:18
) leírt módon fekszetek, akkor a nőnek a női, a férfinek meg a férfi agyféltekéje van a párja felé. Értitek? Ha másként fekszetek, akkor a férfi a feminim oldalát, a nő pedig a férfi oldalát mutatja párja felé, és ugye ezt tudjuk, hogy nem jó. nem olyan bonyolult ez, ha egyszer ráéreztek az ízére, akkor könnyű.
2005.08.25 12:34
2005.08.25 12:38

Csak nem írja oda hogy fiu vagy lány.Régebben megcsináltam akkor ott volt most nem. Mi lehet a baj??2005.08.25 12:40

2005.08.25 12:40

2005.08.25 12:50
.
. Mindig későn jutattjátok eszembe.2005.08.25 13:07
) és az ellentétes sarokba a csempekályha(tűz-elem).Erre teljesen véletlenül eszméltünk rá. És ez a harmónia úgy lett teljes, hogy az egész nappalit gyönyörű IGAZI hajópadló borítja (fa-elem). 
2005.08.25 13:08
) és az ellentétes sarokba a csempekályha(tűz-elem).Erre teljesen véletlenül eszméltünk rá. És ez a harmónia úgy lett teljes, hogy az egész nappalit gyönyörű IGAZI hajópadló borítja (fa-elem). 
2005.08.25 13:16
-t.

2005.08.25 13:16
Nagyon érdekes a dolog.
Munkaügyes kolléganőm finoman megkérdezte a főnökömet, hogy mikor adunk föl hirdetést a terhes kolléganőm helyére, mert ugyen elvileg max. decemberig dolgozik. Erre a főnököm: még nem aktuális, valószínű, hogy nem is lesz keresés. Még gondolkodik. Gürizhetek egyedül év végén (az a legrosszabb időszak nálunk)2005.08.25 13:30
2005.08.25 13:39
Vagy hogy van ez? Amúgy mindegy, mert nekem már 9 elefántom van!
Sőt, örülök, hogy ilyen a hozzáállásod!
És várjuk a képeket!
Betegség.
Néhány hónap és majd arról beszélsz, hogy egy perc nyugtod sincs, mert a kismanó szétrúgja a 'ház'
Oldalát!
Így szoktam meg, amikor egy icipici albiban laktam és a WC mellett közvetlenül ott volt a mosdókagyló (da aaaannyia, hogy a vállam súrolta, ha éppen a dolgomat végeztem
). Szóval egy db-ig csak idegesített, hogy kézmosáskor óhatatlanul összecsaptam egy kicsit vízzel az ülőkét, aztán hozzászoktam, hogy lecsukom a fedelet és akkor az lesz vizes.
És a mai napog lecsukom! 

Kérlek!
Az én pasim is elutazott ma, de (remélem!) este hazajön!
Hiszen Õt szeretem!
Aztán az lett a vége, hogy én vagyok egy imádnivaló!
Sőt!
), csak TI!
Félre ezekkel a fránya negatív gondolatokkal!
De mi a pasim miatt!
Mert amíg Õ egyedül lapkott a szobájában (nnna, ezt jól megaszondtam!
), addig Õ azt szokta meg, hogy azon az oldalon alszik (amikor éppen nem foglalta el egyedül az egész ágyat!
). Amúgy otthon a szüleimnél én is azon az oldalon szeretek aludni!
Az elején kicsit próbáltam harcolni, hogy én azon az oldalon szeretek, néha engedett is, de rájöttem, hogy mindketten sokkal rosszabbul alszunk!
Viszont ha hazamegyünk az anyukámékhoz, ott fordítva alszunk!
O
De akkor az szerintem ugyanolyan jó!
) ott vannak a szobánkban (mert nekünk csak az van
), az ágyneműtartóban.
És szar arra ébredni! Nyáron nyitva van az ablak, de télen asszem befagyna a se**ünk reggelre. 
Vagy a gatyánk is rámenne a fűtésszámlára.

El lehet még ba**ni vmit?! 

2005.08.25 13:44
2005.08.25 14:12
. Össze tudok hordani egy csomó hülyeséget és a lényeget kihagyom. Azért jó velem beszélgetni ugye?
.
.2005.08.25 14:38
2005.08.25 17:17

.
. Különben mi is így próbálkozunk. Max időnként sűritünk rajta picit. 2005.08.25 18:18
Ez a hónap nekem is teljesen más. Ne mszedek ugye gyógyszereket, nem éreztem peteérést, a hőm is két napja ment csak fel, most meg valami fehér folyásom van, ráadásul dugig vagyok pattanásokkal. JA és én ebben a hónapban azt is csináltam, amit Te akkor szoktál volt, amikor megjön
kúráld magad! De a legfőbb gyógyszer, hogy éjjel hazaér a párod! Majd megszeretget és jobban leszel!
hátha még elmúlik! nAgyon rissztó az a 2-4 nap kórház!!!
Szorítok, hogy kitisztulj!!!!
valaki közbenjárt