A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Nem vesztem ám el, csak voltunk a Balcsin, bár akkor is ilyen sz@r idő volt, meg mire végigolvastam a termést ráment két napom, meg nincs ám időm mindig írni, de most bekukk. Kép Jól vagyunk meg minden, Bendi óriásbébim csak nő és nő, már 8,8 kg, 5 hónaposan. Kép És már 74-es ruhát hord, de jó rá néhány 80-as is.

olyan sokat írtatok, hogy mire végigolvastam nem is emlékszem mit. :o

Ja, óriási gratula Ancsi!!!!!!!! Kép Remélem helyrejöttek már a tejcigondok!

meg szomorú, de nem tudok menni a talira, Kép mert megyek anyukámékhoz vidékre pénteken és egy hétig megint nem leszek, úgyhogy ne írjatok megint ilyen sokat Kép

Jó talizást amúgy, meg aki most Camponázik annak is!

Manó27

És amúgy már jobban vagy, meggyógyultál, hogy nem mentél vizsgálatra?

ruz
ruzicsky

Dora nekünk április 20.-án volt az esküvőnk (idén 3 éve) és tavaly ápr. 21.-én született Marci KépKépKép

Ha lánykám nem lenne itthon akkor én is belevágnék a Camponába, de vele elég rossz bkv-zni, mert kell neki jegy, meg szinte jobban oda kell rá figyelni, mint Marcira. Az meg mostan nem megy már, még magamra is nehézKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Bogárka!

Ment a mél!

Jucus!

Mi ujsi? Megkaptuk a szuritKép sírt szegényke nagyonKép ugy sajnáltam. Képzeld Bendi minden éjszakát átalszik, már csk 1-szer 1szer kel fel éjjel. Kép ezért nagyon hálás vagyok nekiKép

Na pusz majd még gyüszök este.

Tényleg mi van Manókával? Meggyógyult? Mi volt a vizsgálaton?
eszti25

Eszti: Én is kérek mailt! Mindkét tütüről Kép

A talisoknak jó tlizást!

Pocak: Te már csak ne vágjál bele egy ilyenbe ekkora pocival! Pihenj, igyál otthon egy jó kávét, fürcsizz, ne a BKV rázkódj olyan messzire! Kép Nahát!

Dora: Grat, mi is az idén ünnepeltük a 3. házasságit, igaz, nekünk addigra kibújt a jövevény Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Erről a portugál oldalról szokott valaki rendelni? Amit Zsebi írt (http://www.vertbaudet.pt/browse.aspx?g=1&p=1)

KépKép
oxigen
Györköny

Ilyen volt a nagylányom 2000-ben: Kép
Kép

Kép

Idén meg csak ilyen pancsi volt: Kép
Kép

Kép

pocakpacni

Képzeljétek Fanni még nincs 10 hetes és a hasáról átfordul a hátára. Tök cuki, nagyon tetszik neki, nagyokat mosolyog közben. Húúú de édes...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi: innen már egyre kevesebb lesz a sírás (hacsak azért nem mert nem tud visszafordulni Kép), mert lefoglalja, hogy mennyi tanulnivaló van!!! Kép

pocakpacni

Oxi,
Ha én valaki vagyok akkor igen. De nem közvetlenbe az oldalról szoktam, hanem van egy magyar lány aki kinn él Portugáliában és ő bonyolítja a dolgot. Megrendeli, hazaküldi egy ismerőshöz, akinél vagy személyesen lehet átvenni, vagy postázzák.
Itt van részletes infó, és ha van kérdés kérdezz nyugodtan hátha tudom a választ:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=14644

Ja és Oxi, a képet nem felejtettem el, csak nem jutottam oda hogy csináljak az autóról.

Ja és sajna elúsztam a délutáni programokkal így a camponás mai randi ugrott, de gondolom valaki csak észrevette, hogy nem értünk oda Kép

Eszti, tudnál infókat küldeni a puntóról? Oktatásra használjátok? Mennyi idős? Mit tud? stb.
zsebi2004

Oxi!

Mél elment. arra címre ami a profilban van.

Zsebi!
írsz nekem mélcímet? És küldöm az infót
KösziKép
eszti25

zsebi2004

eszti,
minket lehet hogy érdekel a kocsi,vagyis valamilyen kocsi érdekel csak nem tudjuk milyen!gigi83kukacgalampontnetre dobsz részleteket?
köszi

gigi
Vendég

Zsebi, Gigi!

Mél ment!

Gigi! Az galamb? és nem galam ugye? csak elírtad?
eszti25

Dora,
húha, nagggyon finish! DRUKKKK!!! Kép

Johanna,
még egy s-baby a láthatáron? Kép

Campona,
jóvót,Kép
Eszter "kissé" kiütötte magát, félálomban evett, és kb 1 perc alatt elaludt. Kép
neet
neet

Pocak,
úgy tűnik a pici ezt a fajta pancsit is élvezte! Kép
neet
neet

Dora,
drukkkkkk innen is Kép

Neet,
Camponával Dóci is kiütötte magát, hazafelé aludt, most fürdik [rosszgonoszanya addig netezik Kép], aztán szerintem kis kaja után szunya Kép Találkoztam pároddal lefelé, ezek szerint útmutatásom alapján rátok lelt Kép

Johanna,
tökjó, innen már tényleg SOKKAL könnyebb lesz!!!! Kép

vera
kisün

gigi01

Sziasztok! Bejelentkeztem Bálint Balázshoz magánrendelésre. Ugye jól gondolom, hogy már vállalhat szülést, mert meg van a szakvizsgája?! Nehogy pórul járjak. Tudtok róla esetleg valamit? Mire készüljek fel vele kapcsolatban? Nagyon köszönöm előre is az infókat! Ja, és priviben nagyon megköszönném, ha tudnátok írni valamit a tarifáiról.

KépKép
titi_27

Dora!

Drukk megy! Párod ír, ha történés lesz?

Ada!

Tök jó fej vagy, hogy olyan messziről eljöttél talizni velünk! Én meg itt majrézok egy kis esőtől meg buszozástól! Egyébként jók a tapasztalataim! Leszállásnál mindig segített valaki! Csak a felszállásnál tojtam össze magam majdnem!Kép
Szerintem is jó volt, de azért az igazi, amikor a kőcök is tudnak majd ismerkedni, meg kúszni-mászni az Bogárkáéknál lesz hétfőn!

Most én is el, mert hulla vagyok!
Jó éjt!

ILdi
ildi76

Johanna!

Fanninak gratula a megforduláshoz, édes lehet!Kép
ildi76

Haj, ott tartanank mar, hogy kuldhessem az sms-t vagy kuldhessem tudositani a paromat!Kép Persze, hogy szolunk, ha tortenes van!Kép

Egyelore semmi, igy apaval elmentunk a Trofeaba es jol belakmaroztunk.Kép Ki tudja mikor jutunk el megint kettesben etterembe...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Doni is kiütötte ám magát a Camponával. Kép Már a kocsiban elaludt, pedig nem volt rá sok ideje Kép
Aztán persze mikor kivettem felébredt, de az ölembe újra bealudt, én meg enni akartam neki adni, de úgy tűnik inkább álmos volt, semmint éhes. De egyébként nagyon büszke voltam rá, hogy minden nyöszi nélkül (sőt! nagy vigyorgásokkal, ilyenekkel: Kép ) csinálta végig ezt a 2 órát, Petrával 2 hósan ez nem ment volna...

Most el vacsizni, de még biztos jövök, szalma vagyok, Apa még dógozik Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és a minitalin kisütöttük, hogy ha beköszönt az ősz, és a nagyobb talikat már nem tudjuk itt nálunk a kertben megszervezni, akkor játszóházban kellene találkozni! Zsanci említette is, hogy az Eleven Centerben (Gazdagrét) van egy nagyon jó, és ott még az a jó a helyben, hogy olyan mint egy kísértetház, mármint, olyan kihalt és nem sokan lennének ott rajtunk kívül (pláne, ha délelőtt megyünk), nem úgy, mint most a Camponában...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Titi!

Nagyon jó választás!Ha még egyszer szülnék(ami nem fordulhat elő velemKép)akkor biztosan BB-t választanám.Már szüleszthetKépés kedves és aranyos és stb...és a tarifájáról nem tudok de szerintem Õ annyira korrekt!Viszont Te elküldhetnéd nekem a magánrendelése címét emilben.

Köszi:

Jucus
20170114224602

Zsanci!

MÉg csinálják a házatokat?Mert ma voltunk gyógyszertárban (ahol néni teljesen elhalt a gyerekeimen.Nem tudom,hogy ez most öregnek vagy fiatalnak számyt-e,mert nagyon kedves és jókedvű volt viszont min.45 éves)és láttunk házakat amiket felújítottak.És akkor én gondoltam,hogy biztosan ottan laktok valamelyikbenKép

Zsebi!

Összeraktam a cuccokat,van benne kord gatyó,meg bélelt kantáros fari meg pulcsik meg kabát de pamut gatyó konkrétan nincs.Viszont arra gondoltam,hogy nem lesz cicki ha a turizos csaj jön én meg kipakolom a nagy szatyor ruhát?És nem tudom,hogy hogyan jutunk majd el,mert dedek természetesen jönnének meg csomim is lesz a többi hasfájásomat már tudjátok.Kép

Jucus
20170114224602

Juc, és itten voltatok a lakótelepen gyógyszertárban? Akár találkozhattunk volna.
Ha nem akarod hozni, akkor elmehetek érte ha gondolod Kép
Rendeltél végül pulcsit? Kép Kép Nagyon jók majd ha kinövi Soma akkor beállok a vevők sorába Kép
zsebi2004

Még nem rendeltem meg,de szerinted tegyem?
Mit rendeltél te miket nézegessek még szerinted?
GYERE!
Igen,ottani gyogyóban voltunk csak nincsen meg a számod és nem tudtam csörögniKépTi ott merrefele lakoztok?

Juc
20170114224602

sziasztok!
tali jó volt, bár kicsit szét voltam esve...Kép köszönöm minden bébiszitternek, hogy segitettek a fijjjúkat rendben tartani!!!Kép Kép
Adáéknak külön köszi, hogy bevárták apánkat!!!
és tényleg: hétfőn hánytól van uszis tájékoztató???
És mienk baba is kiütötte magát a camponától, bár mi még húztuk egy kicsit, mert be kellett mennünk a tescoba........vagy mi.
Meglepődtem, hogy minden baba milyen nyugodt, úgy látszik csak mi vagyunk gyári hibásak, bár a szökőkútnál tök jól elvoltak, ha ott maradunk, sztem mi is szuper srácok lettünk volna...

MA láttam egy zöld Puntovicsot, tetején Mazsola Tanoda felirattal. Ismerős vkinek???? Kép Szép, szőke lány vezette...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szép szőke lány volt Eszti párjaKépKép

Juc
20170114224602

Két utcával lejebb. Számomat küldöm emailben.

Én nem rendeltem az őszi felhozatalból most, csak az akciósból. Kinéztem az új kollekcióból is amit akarok, de megvárom amíg akciós lesz, azt meg tudja mondani Sonia, hogy az amit kinéztél egyáltalán lehet-e akciós cucc.
És van még egy hely ahonnan lehet rendelni itt is van akciós oldal.
Ahol például ilyenek vannak:
http://www.laredoute.pt/pt/boutique/produit.php?id=EB085B&boutique_sel=3
de sajnos teljesen le van már fosztva nincs egyik méretből sem.
Egyébként hasonló pulcsit mint amit kinéztél kértem már onnana, meg melegítőt is és nagyon jó anyagból van minden ruha.
zsebi2004

Juhejj elkezdodott, szivarog a magzatviz! Madj holnap uzizek mi van!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Messengerezősök!

Segítség kellene.Hogyan tudok én is MSN-ezni?KOmkrétan egy lány szeretne eladni egy-két cuccot és messengeren keresztül akarja megmutitani.Na most én még nem csináltam ilyet.HELP!Már odáig eljutottam,hogy kell egy hotmai-es emilcím.És utána?

Zsebi!

Akciósban nem találtam sok mindentKép
Jucus
20170114224602

Dora!
Mennek a dukkkkkkhegyek!!!!!!!!! Kép
Akkor holnap már babázol!!!! De jó!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hajrááááá Dóráék!!!!
Boldog házassági évfordulót!!!
Jó szülést!!!Kép Kép

pocakpacni

Ruz!
nagyon sajnálom, hogy nem jössz!! Kép már Oxi is lemondta...Kép ugye más már nem fogja????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!

Mit nem kell lemondani?

Juc
20170114224602

Mi is hazaértünk!
Persze kicsit már hamarabb, de azért kalandos ám átbékávézni a városon Kép
Ne tudjátok meg milyen ciki egy ordító ded a buszon....mindenki téged hibáztat, meg hülyének néz hogy ilyen picivel buszra szállsz...hát ja, igazán teleportálhatnának azok a kisgyerekesek, akiknek nincs autójuk, mi?????

Bezzeg amikor LizziBogyó mosolygott, akkor mindenkinek a bbája volt Kép

No, mindegy, túléltük Kép és folytköv. hétfőn, de akkor már bizti nem viszek babakocsit, csak kendőt.

Zsanci lelkem!
Nagy élmény volt ám Igi legényt fogni, olyan erős kis vasgyúró Kép
Tényleg, jöttök péntek de. 10-re a Rubinba?

Mindenki olyan, de olyan nagyra nőtt, majd meglátjátok Kép
Meg persez nekem az oldalbordák is nagyon tetszettek ám!!!!!!!!!!!

No, elteszem magam lassan téli álmot aludni.

Csóka, Ada
ada007

Hajrá Dora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hú, ezek a portugíz rucik nagyon tutkók.
Beleásom magam a témába és akkor majd hétfőn kérdezek.

Ildi: köszönjük, de én biztosan savanyúbb lennék, mint a vecsési ecetes, ha nem mehetnék mindenfelé, szóval csakis asaját jól felfogott érdekemben mentünk el a talira Kép

Bogár: hát, Doni nyugodt üzemmódján én is nagyon meglepődtem, ez azért nekünk sem ment volna 2 hósan!

Zsan: Igi nem is volt olyan vészes, habár én mindent a pocakoskodós sikítozáshoz hasonlítok Kép

No, mostmár rényleg muszáj!!!!!! aludnom.
ada007

Jóóó reggelt!
Hát, úgy látszik nem dícsértem tegnap eleget Donibébit, azaz nem mondtam el, hogy milyen klassz volt a tegnap éjszakánk. mert ma újra bekeményített: ébredés 1kor, 3kor, majd 5kor végleg Kép Ráadásul este olyan nehezen aludtam el, hogy az első ébredése még szinte félálomban ért Kép
Na mindegy nem panaszkodom, mert napközben ténylegjó baba Kép

Zsan!
Biginek boldog féléveset!!! Kép Hihetetlen, hogy megy az idő! Az első talin még annyi idős volt, mint most Doni... most meg már kész nagyfiú Kép

Ada!
Lizi annyira cuki!!! Kép Nem is emlékszem már, hogy volt a "leosztás", de most, hogy személyesen is megismertem stipstop Doninak! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Negyed hétkor kapotam az sms-t:

"Ma hajnalban megszületett Katalin Zoé! 53 cm, 3100g, gyönyörű hajasbaba! Mindketten jól vagyunk, villámszülés volt. Dori"

Hurrá! Gratula nekik!!!!!
Mehet a hivatásos látogató osztag!Kép

Pocak, aki a következőőőő akár mit is mond a dokiKép

pocakpacni

Jó reggelt !

Dora ! Gratulálok Katalin Zoéhoz !!!

Tali : jó volt , csak nekünk rövid ...nálunk viszonylag korán van fürdés , mert különben esti nyügi van . Mostmár ismét tudok pár niceket arcokhoz társítani Kép

Zsanci ! Iginek boldog félévest!!! Áron nem is sokkal kisebb , nem ? Kép

Ada ! Tényleg nem semmi hogy így nekikerekesdz , én még kocsival is kétszer meggondolom Kép

Bogárka ! Doni tényleg nyugodt baba .

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Írjátok meg a véleményeteket légyszi. Ma alhasi görcseim vannak. Kép Nem erősek, de azért csak van. Pár nappal ezelőtt is éreztem enyhe szurkálást, de az semmi nem volt, ez meg tart vagy 20 perce. Mi ez? Jóslófájás kezdete? Valakitől azt hallottam, hogy először csak a has kis része, majd az egész fájdogál, végül jönnek az igazi fájások.

Bár apu is tegnap előadta, hogy azt beszélték anyuval, hogy nem fogom kihúzni 22-éig. És akkor mi van??? Állítólag nagyon lent van a hasam. De még nincs is beilleszkedve a feje. Mondtam neki, hogy először jóslófájások lesznek. Szte ez nem így van, mert először ritkán jönnek a fájások aztán sűrűbben. Olyan jó, hogy ilyen jól tudja! Kép Meg a túlhordás se jó. Végül, hogy nem akar idegesíteni. Hát kössz!!!

Segítsetek légyszi!

Köszi!

mkatus
36+0
mkatus

Dora,
nagyon gyorsak voltatok. Sima volt vagy császár? Nagy-nagy gratula, ha jössz, majd várjuk a beszámolót.
neet
neet

Mkatus,
én az uccsó hónapot végigjóslófájtam, szóval nem tudom, mennyire lehet ezekre számítani. (Volt olyan is, h meg kellett állnom az utcán, mert lépni se tudtam a fájdalomtól.) Szóval a 36. héten már én is így voltam vele, aztán mégis a 41. is majdnem betelt. Elvileg van még egy hónapod, nyugi! Ne hallgass senkire, pihenj sokat, lábakat fel. És legfőképp: ne hallgass senkire, ne idegesítsd magad, azt csináld, ami jólesik. (Ja, és lent volt a hasam, igazából fönt sose volt.)
neet
neet

Mkatus ! nekem nem voltak jóslófájásai és semmi előjeléát nem éreztem , megjegyzem a doki sem , csüt reggel még ott voltam , péntek du. indult be egyik pillanatról a másikra . Szerintem ez is egyénfüggő !! Ja és nekem nem nyomta a méhszájamat sem , szóval feszítést sem éreztem .

Kép
Kép
greenolive

Bogárka,
veled pedig abszolutli együtt érzek: 11kor feküdtem le, 3ig 5x keltem. Kép Kép Ebből 4x a gyerek miatt. Végül megevett egy akkora tál pépet, amivel egy hadsereg jóllakott volna. Aztán zümmögtek a szúnyogok, sírt a kutya valamiért, szóval mozgalmas éjszakánk volt, most ki se látok a karikák miatt. Kép
neet
neet

Dorának hatalmas gratula!!! Kép

Akkor Pocak a következő, aztán én? Kép

Neet! Ez óriási! Köszi!

Igen, nekem is mindíg lent volt. Valahogy mindíg így feküdt. Nem keresztbe, hanem amolyan harántosan. Na, ezt jól leírtam. Kép A méhlepényt szokta kispárnának használni. Kép Ezt a 31.héten láttunk. Kép De hiába mondom, nem hiszi el senki. Kép
Még a héten dolgozom, de aztán pihi gőzerővel. Kép
mkatus

Gratula Dorának!

Zsebi: Köszi a választ Kép Kinéztem egy-két cuccot, megbeszélem a Zurammal. Kép Bár valószínűleg már csak hazaérkezés után lesz belőle komoly utánanézés Kép

Megint tiszta irigy vagyok a tegnapi talisokra... Hogy én miér lakom ilyen messze... Na majd lesz nekem is kisfogyasztású városi kicsikocsim, és akkor nem úsztok meg Kép

Tiszta ideg vagyok... A biztosítóm nem hajlandó fizetni a kórházi tartózkodásom miatt, pedig direkt van erre biztosításom Kép Fizetem a havi sokezret, erre tessék. Ott tartunk, hogy ügyvédhez megyek, bíróságra.

KépKép
oxigen
Györköny

Ja, és a túlhordásról akartam kérdezni. Az ugye nem árt a babónak? Azért van az embernek egy jó orvosa. Ha gond lenne úgyis megindítják a szülést, nem?
Bár ez valahogy nem izgat. Sztem a dokim nem hagyná, hogy gond legyen. Bár szerintem azért gondolják így, mert nálunk a családban volt egy túlhordás, valahol senkiföldjén laktak, az orvos se volt túl lelkiismeretes, és 1 hónappal(!) túlhordták a terhességet, aminek az lett az eredménye, hogy nem tudta fordítani a fejét a pici, és meg is kellett műteni. Na, de én nem valami világszéli településen vagyok...
mkatus

Nekem 10 nap után kellett volna befeküdnöm ! 4 nappal hordtam túl . ( azaz szerintem nem mert nem a ciklus közepén foggant Kép)

Kép
Kép
greenolive

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: