A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Nekem is utána kell néznem ennek a Berecz témának. Akkor még nem kötöttek le a baba-hírek. :-)

Gira, Melinda , Dancsi, nagyon édesek a képek, bájosak a gyerkőcök nagyon.

Hildus, mi is sokat szenvedtünk a kakival, míg nem kezdett el Edi őszibarack levet kapni 3 hós korában. 50 ml naponta (a Kecskeméti gyárnak van csak a sima őszileve) csodákat művelt. Õ is tápszeses baba volt, és nehezen kakilt. Ez minden gondunka megoldotta.

Bea, nagyon tetszett a fenti szöveg. Sokszor magamra ismertem benne. :-)

Gabici
gabici

Bea: Ne aggódj, vissza fogod kapni a régi alakodat, ha nem is most, de egy pár hónap múlva. Próbálj meg otthon tornázni, nem megerőltetőt, csak úgy lájtosan. A fogyókúra sem abból áll,hogy drasztikus kajamegvonás. Lehet okosan is fogyni.

Melinda: Azóta már olvastam a DM-et.

Karmen: Akkor te szoktad őket látni, tök jó lehet. Egyedül biztos nem megy anyuka velük az utcán.

Hildus: Nem is tudod,hogy mennyire érti, hogy mit mondasz neki! Ez nagyon jó, hgoy így mondod előre!!!

GAbi
inecsg

Sziasztok!

Még visszaolvasni nincs időm, de van megint internetünk, úgyhogy ismét jövök:-) Nagyon hiányoztatok! Pipi jól van, Prüntyesz fejlődget a pocakban, új lakás nagyon jó, már egészen belaktuk. Majd még jövök, most már tuti sűrűbben. Puszi mindenkinek!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Hajni! Ugyanmár!Kép))))))))))))

Ma voltam életem első ovis szülői értekezletén.Kép A Gyertyámos utcai ovi Maci csoportjába fog járni szívem csücske, és virág lesz a jele. 21-en indulnak most, és a "nevelési év" során még 5-en fognak csatlakozni. 14 fiú, és 12 lány, jó arány, nem?
Egy anyukával még kismama tornára, és baba-mama tornára is együtt jártunk (ő neki már van kistesó is), azóta is jóban vagyunk, és tök jó, hogy most egy csoportba fognak járni a gyerekeink. De azért kicsit rémísztő is, remélem átérzitek mire gondolok.Kép Hiába volt Lottika is bölcsis egy évet, az ovi valahogy más lesz, teljesen új korszak az életünkben, ezt lelkileg még nekem is fel kell dolgoznom.Kép
Aztán meg jön babóka, jujjjjjjj, de várom már.KépKépKép

Melinda
16+6

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Gabi! de szokott. Mindkét kezében 1-1 gyerek, az meg fogja a teso kezét. De ált. mama is velük van.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea! ez nagyon tetszett, könnyesre nevettem magam, köszi

K

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Melinda, nagyon szépek vagytok a képen, nekem is a közös kép tetszik a legjobban, de mind jóKép Jól áll nektek a hosszú haj. A torta is szép volt.
Jó, hogy nem volt gond az oltással, emlékeim szerint a fiúkat se viselte meg különösebben ez az oltás.
Meddig akarsz még dolgozni?
Szülői, hát igen, megértelekKép
Emlékszem, mikor Peti kezdte a sulit, a megható műsortól elsírtam magam...

Bea, hogy sikerült a kurzusfelvétel?
Komolyan mondod, hogy a férjed munkahelyén ellenne egy baba? És akkor hogy fog a férjed dolgozni?Kép Visztek be járókát?
Jó volt ez az iromány, jót mosolyogtam rajta...

Gira, Réka baba nagyon szép! A kedvenc műsorod már megy a tv-ben? Azt hittem, még csak most kezdik el játszani. Én is nézni akarnám pedig...

Dancsi, sztem a talival várjunk a jóidőig. De nyilatkozzanak a többiek is.
Jozsókának hogy kiszőkült a haja!

Karmen, Dancsi írta korábban a pupilla tágítást. Ha jól emlékszem akkor kezdett félni a víztől valamiért.
Tényleg Dancsi, sikerült Jozsókát megfürdetni a Balcsiban?

Hildus, örülök, hogy jól sikerült a találkozó, szerintem is nagyon hasznosak lehetnek ezek az összejövetelek. Kíváncsi vagyok már szépséges Hannádra, remélem valamikor azért teszel fel képet, vagy küldenél róla egyet?
A székrekedést sztem az őszilé jobban enyhíti(majd), mint az alma. Az alma inkább székletfogó. Kivéve ha megfőzik.
Oltásra mikor mentek? Ne izgulj, szerintem ezt az oltást még viszonylag jól tűrik a babók.

Hajni, mi lett párod tesójának lányával?

Anita, de jó, hogy jelentkeztél, hiányoztál ám már!Kép
Mekkora az új lakásotok? Hogy vagytok?

Dancsi, Anita, írjátok már légyszi, hányadik hétben jártok, ok?

Szép napot!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika!

A Viasat 3-mon már lement 2 évad. Most várom a harmadikat Kép

Gira
Vendég

Gira, Hát látszik, hogy az utóbbi években nem nagyon néztem tv-tKép
Akkor ezek szerint megéri nézni ezt a sorozatot.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika,
ok, várjunk a talival, de Jozsó szeptember 5-én kezdi a bölcsit, utána nem is tudom, hogy mi mikor érünk rá. Mert amikor hazajön, alszik 3-ig, esetleg utána?

Most vagyok 19 hetes. Kép Kép

AMikor volt a pupillatágítás igen, félt a víztől, mert akkor volt, hogy az apja ráengedte a hideg tust, meg először fürdés közben cseppentettünk, amit utált. Utána hetekig nem lehetetett beadni a Vigantolt sem.

A Balcsit szerette, de 2 hete voltunk a Partfürdőn, hát azt imádta. A kis medencét, meg a csúszdásat is. A csúszdáról lökdösött le mindenkit, fent mindig meglökte az előtte állót, hogy haladjon már, lent a sorban pedig csipkedett. Nem engedte, hogy fogjuk a kezét, buggyant el a vízben és baromira élvezte. Már bánom, hogy anno nem jártunk csecsemőúszásra.

Kikalimpált a medence szélére, és onnan ugrált befelé, félelemérzete nulla.
Vendég

Szisztok!

Gira: Erikához hasonlóan én is kiszúrtam a napokban, hogy mi a kedvenc műsorod, én is imádom azt a filmet Kép Játszák megint? Esetleg új részekkel?
Tavaly amikor a matekos államvizsgámra készültem, akkor néztem mindig, az volt a nap fénypontja. Kép Kislányod nagyon édes Kép

Enikő: Nem vagyok depis! Kép Csak lehet olyankor írtam amikor rosszabb hangulatom volt, ha úgy érezted. Kicsit beárnyékolja az életemet most a gondolat, hogy tanulni kéne. Kép

Hildus: Matek szakon diplomám van, most nyögöm az utolsó évet informatikából meg progmatból.
Ma kaptátok a szurit? Hogy viselte a lány? Nálunk a 2hós oltással nem volt semmi gond, 37,7 volt a hője popsiban (az ugye valójában 37,2) amikor megmértem neki 1x, de nem kapott se előtte se utána kúpot, semmit. Csak figyeltem.
Én is mindig mondtam neki, hogy megyünk a doktor nénihez majd és kapsz szurit, lehet picit fájni fog, de ez muszáj, hogy utána egészséges legyél, stbstb...
De én rosszabbul viselem ezeket a dolgokat mint ő. Kép Sőt, jött a férjem is velünk oltásra, hát ő meg még nálam is idegesebb volt. Ott nyafogott, hogy mérnem lehet hogy őt oltsák be a Gréti helyett, de a Gréti legyen utána védett. Kép

Gabi: Majd próbálok tornázgatni! Kép Bár lusta dög vagyok ilyesmihez. Kép

Nyúlanyó: Jajj de jó, hogy megint vagy Kép Milyen az új lakás? Fénykép róla? Kép Pipi? Pocaklakó milyen idős már?

Melinda: Én is ilyen érzelgős vagyok, nemtom hogy fogom elviselni ha már nem csak velem lesz egész nap.

Erika: Sikerült minden kurzust normálisan fölvenni szerencsére. Kép
Férjem munkahelyén tök jól elvan a Gréti, már 1x volt nála 2 órát meg többször rövidebb időket ha nekem dolgom volt. De persze eddig csak ült csendben a hordozójában és nézelődött, gondolom ha már mászni fog és hasonlók akkor nem lesz ilyen könnyű vele. De majd megoldjuk ezt a 3x1 óra felügyeletet. Bár eddig úgy tűnik anyós lesz a dologból. KépKépKépKépKépKépKépKép Amitől én frászt fogok kapni. Mert képes teáztatni a Grétit, és egyéb szerinte nagyon fontos dolgokat fog művelni vele, amit én gonosz anyja nem. Pl. nem fogom be az orrát amikor csuklik meg ilyen hasonló jó dolgok. KépKépKépKép És magára fogja hagyni az ágy szélén amikor kimegy cigizni meg ilyenek. KépKépKép Vagy rágyújt a szobában.
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Gira: Én odáig láttam, hogy kiderült, hogy a nő terhes (és nem a lánya). Innen volt még tovább?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Melinda: Hát, teljesen át tudom érezni a helyzetet...Kép

Karmen: Hú, nem irígylem a Berecz anyukát. De gondolom ő már beleszokott.

Dancsi: nem semmi Jozsó!

Bea:Hú,nem irigyellek anyós miatt. Nem lehet idomítani?

Gabi
inecsg

Sziasztok!

Az új lakás nagyon szupi, bár még szokatlan egy picit. Pipi is nehezen szokta meg, de mostanra elfogadta, hogy ez lett az otthonunk. Elkezdődött a Miért? korszak nálunk. Kész vagyok tőle, elég nehéz mindenre válaszolni, de eddig még álltuk a sarat.különben hihetetlen szövege van, néha hatalmasakat borulnk rajta. Általában önmagamat hallom vissza tőle, oda kell figyelni mit mondok:-) Tesó jól van, kezdek én is jól lenni.Volt és még néha van is hányingerem dögivel, szagokat ki nem állom és egy darabig a kaját is kerültem volna. Ma vagyok 10+1 hetes, ez a várandóság teljesen más, mint Pipivel volt, legalább is az eleje az tuti. Nekünk már réges régen meg vannak a neveink is, nem hiszem, hogy változtatunk rajta, szerencsére a párommal majdnem mindig mindenben egyet értünk, így nem volt gond ez sem.
Bea, nem semmi anyósod, remélem lesz annyi esze, hogy nem gyújt rá, már csak ki bírja. De az anyósok már csak ilyenek, majdnem mind, bár ez gondolom nem nyugtat meg.

Erika, aranyos vagy, hogy hiányoztam:-) Legkisebb?

nyúlanyó

Sziasztok!
Lányok, melyik sorozatra gondoltok? Én is Viasat3 rajongó vagyok. A Hetedik menyországra?

Anita, most több helyetek van az új lakásban? Könnyebb volt elhelyezkedni? És Pipi alvása?

Jézus, Bea, biztos csak viccnek írtad ezt az anyós dolgot. Amúgy lehet, hogy csak az elején le kellene tisztázni a szabályokat.
Mondjuk én sem lennék elragadtatva.

Erika, egyelőre jönnek a szülők látogatni, de nem erőltetik a dolgot, nem akarják magukkal vinni, nem is lenne semmi értelme, legalább ezt belátják. De azt mindenképpen hozzá kell tennem, hogy a családnak jobb lenne, ha a kislány visszamenne a szüleihez (ez csak az én véleményem, el sem merném nekik mondani), mert a nevelőpapa meghalt 2003 elején, nincs főállású kereső a családban és a nagyobbik kislány iskolás.
H
babamama

Bea,
szvsz anyósodnak mondd meg, hogy te mit szeretnél, hogy ne cigizzen, bírja ki azt a pár órát, szépen el lehet neki magyarázni, hogy a mai felfogás már más, nem kell tea, stb..... Nem hinném, hogy ezen megbántódna. Ha pedig másképpen csinálja, akkor az úgyis ki fog derülni.

nem az RTLes sorozatról beszéltek? Engem érdekelne, most olvastam róla, és nagyon nekem való. Kép Kép Bér, amióta Jozsó megszületett szinte semmit nem Tv-zek.
Vendég

Sziasztok!

Bcs hogy nemigen írogatok, de kismanó a pocakban igencsak kikészít. Feküdnöm kell, állandóan rosszul vagyok, fáradt, stb. A párom szerint csak nyavajgok ezerrelKép Olyan rossz hogy nemigen érzi át azt amit énKép

Jövő hét szerdán kell mennem a 12. heti UH-ra, majd drukkoljatok lécci.

Bence ma nem ment bölcsibe, mert egyszerűen nem volt erőm reggel felkelniKép

De egyébként nagyon szereti, és észre se veszi ha otthagyom. Már töbször is kimentem 10 percre, fél órára, szóltam neki hogy elmegyek, de nem is foglalkozott vele. És nagyon jól szokja a rendet is.

Zsu

11+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hajni: Igen, Hetedik menyország Kép
Amúgy nem vicc az anyósom, tényleg gáz. Nem panaszkodtam még rá sosem? Kép KépKép hihetetlen Kép
Minden héten amikor jön (péntekenként kb. 10 percre, mert tovább nem bírja cigi nélkül és ugye nálunk nem gyújthat rá) megkérdezte, hogy: és még mindig nem adsz teát a Grétinek? És nem hiányolja?
Legutóbb a Gergő közölte vele, hogy dehogynem, naponta fél órát szokott ordítani és közben kiabálja, hogy: teát akarok, teát akarok!
Õ végig cigizett még terhességei alatt is. Nem is csodálom miért 60 kiló a férjem (a 175 cm magasságához), és miért nem képes hízni. Sógornőm szó szerint csont és bőr!
Anyósom nem dolgozik, otthon van egész nap és ül a számítógép előtt, régebben ingyenlottózott nagyüzemben, kb. 40 névvel, na ez kitette a napját! mostanában megszűnt az ingyenlottó, így fórumozik (remélem ezt nem olvassa! Kép) és főállásban útálja a Gyurcsányt (ami nem nagy baj egyébként, talán ez az egyetlen dolog amiben egyet értünk, de már annyira útálja, hogy néha engem is idegesít....). Ja és számítógépezés közben cigizik egyfolytában meg sörözik. Ez megy egész nap.
Ha néha főz, azt max. náluk lehet megenni, mert az amúgy is büdös lakásban nem érzed mit eszel, de pl. nem tudjuk hazahozni és itthon megenni a kaját annyira érezni rajta a cigit. Kép
Kezet nem szeret mosni, még wc használat után sem. Volt szerencsém egyszer 4 hónapot meg egyszer 2-t náluk lakni lakásvásárlás és felújítás idején....
Anno a gyerekeit volt hogy otthon hagyta teljesen egyedül, mert dolga volt. Gergő lehetett 5 éves, sógornőm 3. Kaját se hagyott nekik, és sógornőm megette a nyers tojást, olyan éhes volt. Kinyitotta a hűtőt, látta jé, ilyent szoktunk enni, aztán csodálkozott hogy a belseje
nem olyan fehér mint lenni szokott, és folyékony, de azért fölszippantotta. Kép
Nem vitte őket pl. fogorvoshoz. Hiába panaszkodtak a gyerekei, hogy fáj a foguk, nem érdekelte. Meg még ezer sztori van. Na bocs, hogy így kipanaszkodtam magam, de nem egyszerű a nő. Kép
Nagy mákja van, hogy ilyen normálisak lettek a gyerekei. Mind2 egyetemet végzett, nagyon okos, stb. Ja, amúgy anyósom is egyetemet végzett...közgazdász....
Ja: porszívózás előtt leönti a szőnyeget egy vödör vízzel, aztán elkezdi porszívózni!!!!!!
Mindent hipóz!
A sör,cigi, számítógép után a hipó a legnagyobb haverja!

na, eldugultam....csak jó volt panaszkodni, ha már így ...Kép

Azt hiszem megértettétek miért nem akarom rábízni a Grétit. Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi: Ha én azt meg tudnám számolni, hogy hányszor mondtam már el, hogy 6 hós koráig csak szopi....

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, ha egy kicsikét is vígasztal, nem vagy egyedül.

anyósom szintén sör+ cigi egyfolytábanKép Amikor a Bence kicsi volt, halálosan megsértődött, ha kivittem a Bencét a szobából amikor rágyújtott. Akkor meg pláne, ha a párom közölte vele, hogy bagó a konyhában, mert a gyerek mellett nem dohányzunk. erre jött azzal hogy dehát én is cigizek. Mondanom se kell, hogy soha ne mgyújtottam rá a gyerek mellett, még szabad téren se, csak ha jókora távolság volt köztünk. És senkinek nem hagyom hogy a gyerekem orra alá füstöljön. MOst is mikor 6-án fent voltunk, nem értette, miért vonultunk ki a Bencével a konyhába.....kicsit se nehéz a felfogása az öreglánynak. Meg ő is jött anno a teával, meg a mitutdoménmivel.....az idegeimre tudott menni vele. Ráadásul a párom is csont és bőr (szintén 175 m és 60 kg) na vajon miért? Azt mindig engem idegesít, hogy koplaltatom a férjem? Na mindegy, hagyjuk. Egyetlen mázlim, hogy 200 km-re lakik. Bár nem tudom mi lesz ha jövő nyáron elköltözünk Pestre. Biztos be fogok csavarodni...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Én is szegedi leendő anyuka vagyok. Lelkiismeretes nőgyógyászt keresek az Női Klinikáról, aki tud ajánlani valakit, kérem segítsen. Van valakinak tapasztalata A II. kórházzal?
Előre is köszi: Amadea

KépKép
amadea

Amadea! Én a korházban szültem. Sokat feküdtem klinikán is, de muszájbol, én kimondottam korházpárti vagyok

Zsófi! Melyik bölcsibe? UH meg minden rendben lesz, meglátod

Gabomamóékról tud valaki?

Én az Aliast várom már nagyon, pont ott hagyták abba ahol a legizgalmasabb. Amugy CSI rajongó vagyok. A mennyországosat nem ismerem

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv Amadea,
Mikorra vároda a bébit?

Én dokit nem szívesen ajánlok, főleg így ismeretlenül nem. Szvsz ismerőseidtől kérdeződködjél.

Bea,
az ilyen anyós tényleg gáz Kép Kép
Vendég

Kedves Karmen!

Milyen tapasztalataid vannak a kórházzal? Ismerek ott egy aranyos dokit, csak a kórházi körülményektől félek egy kicsit...Van- e szabad szülésznőválasztás? Baba-mama szoba? Ilyesmikre lennék kíváncsi...
Előre is kösziKép!

Kedves Dancsi!
A babóca, ha minden jól megy márc. közepén érkezik.
Sajnos az ismerőseimtől eddig nem sok jót hallottam, ehhez ezért ne menjek, ahhoz azért ne menjek...ráadásul eddig az ismeretségi körömből csak 1 csajszi szült...de neki sincsenek sajna pozitív élményei a dokijával.
Azért kértem tőletek segítséget, mert úgy gondoltam, hogy van tapasztalatotok a dokikkal kapcsolatban és talán akad valaki, aki tud segíteni ezügyben...

Amadea

KépKép
amadea

Szia AmadeaKép

Mi akkor kb egyidős kismamák lehetünkKép

Én merem ajánlani az én orvosomat, a női klinikáról, viszont a kórházat soha nem ajánlanám. Ha kíváncsi vagy az én történetemre, véleményemre, dobj meg egy méllel, ezzel nem untatnám a fórumozókatKép

schusy@napnet.hu

Zsu

11+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Karmen a Cső utcai bölcsibe járunk, és én eddig csak jót tudok mondani róla.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szia Amadea!

Ha írsz nekem egy mélt, (címem a profilomban) szívesen leírom a tapasztalatomat a kórházról, dokikról. Én nem ismerem a klinikát, de nekem a kórház szimpatikusabb. Viszont ha nagy gáz van, visznek a klinikára Kép az fölszereltebb, stb. De egyébként én kórházpárti vagyok!
Dokit ajánlani nem hálás dolog. Kép
De mondom, ha írsz mélt, vagy megadod a címed, írok.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Ma délután megkapta a kislányom az oltást. Úgy sírt, hogy szerintem Hódmezővásárhelyen is hallották, de sajnos én is bőgtem. Nagyon kínos volt, de egyszerűen nem bírtam magam tűrtőztetni, mert olyan segélykérőn nézett rám, én meg ott álltam tehetelenül. Hú, nagyon szégyeltem magam a doki néni előtt. Remélem a következőt jobban viseljük majd mindketten.
Egyébként fél óra múlva kutya baja sem volt, és most édesen alszik már.
Amadea: Nekem nagyon rossz tapasztalatom van a kórházról, bár ugye én nem szültem, "csak" az egyik babámat ott vesztettem el, de brutálisan bántak velem.
Jégvirág: Nem irigyellek! Sajnos én is küzdök az enyémmel 10 éve. Még nem tudta elfogadni, hogy elvettem kicsi fiacskáját tőle. Viszont Hanna megérkezése óta nagyon megváltozott. Annyira hihetetelen, hogy egy kisbaba simítja el a köztünk lévő problémákat. Bár néha eszembe jut, vajon meddig tart? De reménykedek.
Na, megyek aludni!
Hildus
Vendég

Amadea,
én a saját orvosomat teljes szívemmel ajánlom. De lehet, hogy aki nekem bejön, az a másiknak nem. Szvsz ezért hallasz minden félét ugyanarról a dokiról. MErt pl. akinek volt egy sima, könnyű szülése, az persze, hogy meg van elégedve a dokijával.

Ha megadod a címed,szívesen mondok neked neveket, akikről többnyire csak jót hallottam.
Vendég

Hildus,
leírnád nekem is a történeteteket?

bordaniella@tvnetwork.hu

én is klinika párti vagyok. mert felszereltebb, és ha pl. a bébivel van baj, közelebb van a gyerekklinika. Azt az 5 napot pedig szvsz ki lehet bírni.
Vendég

Sziasztok!
Bea, akkor nem állíthatjuk, hogy a hetedik menyországban érzed magad :-( anyós ügyben
persze sokmindentől függ, hog valaki milyen nagymama lesz...

A sorozat tényleg nagyon aranyos, de valahogy mindig úgy van variálva (viasat specialitás), hogy ne érezd soha, hogy vége van. Én utoljára azt láttam, hogy az anyuka elvetélt.

Klinikapárti vagyok, de szerintem ez mindig attól függ, hogy ki éppen hogyan élte meg a körülményeket. Nem mondom, hogy olyan nagyon odavagyok, de szerintem a kórházban sem lett volna sokkal jobb. És az orvos is ember, neki is lehetnek rosszkedvű napjai.
Én azt hiszem, mindenki keresse meg a neki legszimpatikusabb orvost és szüljön ott, ahol az az orvos dolgozik.
Az én dokimban az a legjobb, hogy nem tötymörög, nem hízeleg, konkrétan mindig megmondja a lényeget. Ez nekem pont elég.
Persze vannak másfajta emberek is más igényekkel.

Anyós: örök téma:-))) Szerintetek mi milyenek leszünk???:-))))))))
Én biztos borzasztó:-))))))))))
Hajni
babamama

Kedve Dancsi!

Címem: santen18@freemail.hu
Köszi szépen a segítséget!

Amadea

KépKép
amadea

Sziasztok!

Hajni: Igyekezni fogok jó anyós lenni. Kép Bár én még azt se tudom milyen anya vagyok/leszek ez után, nem még hogy milyen anyós Kép
Bár tök gáz, mert már most vannak elvárásaink a férjemmel a vejünket illetően Kép Szegény Gréti Kép
Bár azt mondom, ez is nevelés kérdése. Én sem állítottam haza olyan fiúval akitől a szüleimnek égnek állt volna a haja.

Hildus: Pont ezért rángatom magammal a férjemet is csípőszűrésre/oltásra....ő jobban bírja....bár az oltás őt is megviselte Kép
No, de emberből vagyunk. Majd a 3. gyereknél már nem pánikolunk ennyit (én tuti, mert nekem nem lesz 3 gyerekem). Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Itthon volt a férjem a szurinál, de ez az én lelkiállapotomon nem segített. Viszont nála vigasztalódott meg, mert a mosolygós apunál ez mégiscsak könnyebb, mint a bömbölő anyunál. Na de majd legközelebb!
Egyébként semmi tüntetet nem produkált azóta sem, hál'Istennek!!!
Hildus
Vendég

Sziasztok!

Bea!

Én is azt láttam utoljára, hogy kiderül, hogy az anya gyereket vár. De találtam egy honlapot, ahol az eddig elkészített összes résznek le van írva a tartalma. Onnan tudom, hogy ikreket fog szülni Kép De ott elmennek egész addig, hogy Lucy férjhezmegy Kép

Én szívesen elvállalnám néha Grétit. Az egyetem mellett lakunk, úgyhogy szünetben meg is látogathatnád Kép És nem itatnám teával, meg nem is dohányzok Kép Kíváncsi vagyok Réka mit szólna hozzá Kép
Vendég

Gira: Te lány,te vigyázz miket ajánlgatsz nekem, mert még elfogadom Kép Szerintem tök jóban lennének Rékával. Kép 1 hónap van köztük. Réka taníthatja mindenféle csibészségekre Grétit Kép
Amúgy 3 gyakorlati órám lesz egy héten. Szerdán 9-től 10-ig, 16-tól 17-ig, meg csütörtökön 13-14-ig. Szerda délutánra már van jelentkező, meg akkor már a férjem is el tudja vállalni talán.
Szal nem sok idő. De nekem rengeteg Kép
Előadásokra nem fogok bejárni.

Hol ez a honlap????? Azt én is tudom, hogy ikreket fog szülni, valahol láttam egy képet róluk, ahol ott a család, és már az ikrek is Kép
Majd szólj ha lesznek új részek!!!!

Hajni: Elvetélt???!?!?! Az akkor korábbi rész lehetett, én nem emlékszem ilyenre. Vagy az ikrek után megint teherbe esett?

Hildus: Örülök, hogy nem lett semmi baj!
És az is nagy szó, hogy anyósod megváltozott a babától!!!!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Hajni, a lakás dupla akkora, mint a régi, bőven elférünk:-)

Hildus, mi még nem ismerjük egymást, üdv köztünk. Én is bőgtem oltáskor, jobban, mint a gyerek. Ha vigasztal én mindegyiket végig bőgtem.....

Zsófi, Bea hihetetlen anyós pajtitok van. Azt hittem az enyém maga a veszedelem, de a tieitek lekörözték:-)

Enikővel mi van? Én megjelntem ő eltűnt....tudom nem miattam csak kíváncsi vagyok hova lett?

Végigolvastalak mostmár benneteket, láttam a képeket, a babák és gyerkőcök mind tündéri édesek:-) Zsófi, ti is nagyon szépek voltatok, sok boldogságot!

Amadea, igen nehéz tényleg orvost javasolni, bár én az enyémmel 1000% meg vagyok elégedve. A klinika és kórház vélemények is megoszlanak, ha nyernék a lottón, építettnék egy extra modern szülészetet. Azzal tuti mindenki meg volna elégedve....

nyúlanyó

Íme néhán kép Pipiről:KépKépKép

nyúlanyó

Anita: Nekünk is ilyen tapétánk volt! Kép Egyébként gyönyörű a csaj!

Gabi
inecsg

Anita! Engem is elbüvöl még mindigKép

Amadea! Fogok irni majd levelet. Én mindkét intézményben többször is feküdtem (sajnos) mütét miatt is, baba miatt is voltam bent, igazán kellemetlen tapasztalatom nem volt, ettöl függetlenül korházpárti vagyok több ok miatt. De ez a jo lehet választani. Majd priviben ird már megy légyszi melyik doki szimpi neked ott, köszi.

Hildus! Orsi ma vérvételen volt, nekem is majd megszakadt a szivem, mert ahogy beléptünk megérezte valami készül és elkezdett sirni nagyon. Pedig még sosem volt ilyenek, söt ebben a rendelöintézetben sem.

Zsófi! fogalmam sincs az merre van

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép csongrádin a Diófánál. Ahol a KOdály téri suli is van. Ma hisztizett a Panka, hogy nem akar eljönni, inkább ottmaradna aludniKép Bezzeg jövő héten biztos nem akar majd aludni amikor majd kelleni fogKép

Nyúlanyó köszi a gratulátKép
Nem írtad, mennyi idős terhes vagy pontosanKép

Enikő hazament Palicsra, de ma már itt kellene lennie....

Zsu

11+3

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!Kép

Hátha segítek valakinek:
Szuper kismamaruha boltot találtam a Mikszáth K. utcában!Kép
Nem a Mix üzletházban - mert az megszűnt - hanem a másik oldalon, egy kis üzlet majdnem a sarkon, méterárut is árulnak!
Nagyon csini dolgok vannak, van választék és az árak sem durvák szerintem!Kép
Ja, és ők varrják a rucikat!Kép

Csaó!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Hali lányok!
Tegnap játszó délelőttön voltunk Lottival az óvodában. Az első 10 percben csüngött csak rajtam, aztán már ment felfedezni a terepet.Kép Egy csomót játszott, persze alig lehetett eljönni vele délben, még az óvónéniknek is segített összepakolni a játékokat.KépMinden gyerkőc megkapta a saját jelét (nyakbaakasztható formában), nagyon ari, az egyik oldala egy maci (Maci csoport), a másikon maga a jel.
Szóval, lekopogom, remélem gond nélküli lesz az oviba átállás, bár a bölcsis bnőket emlegeti azért.Kép

Anita! Édes a lányod, olyan kis bestia lehet.Kép
Te hogy vagy? Hányadik hét is?

Amadea! Üdv köztünk!

Melinda
17+1

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zsú: Már itt is vagyok, csak Te nem vagy msn-enKép

Csajok ha tudtok menjetek el Palicsra, olyan gyönyörű a park és az állatkert. Valami álomszépKép Nem elfogultságból mondom, tényleg csodaszépKép

Ma voltunk a Vadasparkba, hát le voltam nyűgözve. Nem gondoltam, hogy ilyen szépKép Azt hiszem mostantól rendszeres látogatói leszünk. Sztem én jobban élveztem, mint BogiKép Bogi állandóan a játszótérre akart menni....KépKépKép
Bogiapuval voltunk, Vadaspark után pedig meghívott bennünket a Kiskőrösibe egy hallére. Tartalmasan telt a mai nap, nem unatkoztunkKép
7-kor értünk haza, fürcsi, fogmosás, és Bogi ki is dőltKép

A páromnak új munkahelye van, ma reggel fél 7-kor ért haza, tegnap délután 2-től dolgozott. Ma délbe felkeltettem, és 2re ment megint és most hívott, hogy már megint reggel 6-ig kell maradniaKépKép Tök szar,alig látom.

Anita: Hallelujah, hogy itt vagy végreKép Még mindig csodaszép a PipilányKép Kiscsibe hogy van??? Hány hetes is most?Kép

Amadea: ÜdvKép! Milyen elvárásaid vannak egy dokival kapcsolatban?

Bea: Akkor egészen megnyugodtam, örülök, hogy jól vagyKép! Anyósról én is tudnék mesélni. Sztem enyém a legdurvább, ugynis, ő intézetbe dugta a gyerekét...erre asszem nincs bocsánat!KépKép
Ha a gyereket nem tudom kezelni, nevelőintézetbe dugom? Nem hiszem, hogy ez így működne...Kép Vagy elég szar, ha ezt gondolja ez a megoldás. Aztán amikor 18 évesen kijött a kóterból és felkereste a az anyját meg a nevelőapját, elzavarták, hogy mit keres ott????? Aztán évekig semmi, majd, amikor a Délmagyarba olvasták, hogy megszületett Viola, azóta kinyomozta hol lakunk és teper mint állat! De ugye egy ember nem tudja elfelejteni a múltat, hogy viszonyultak hozzá éveken keresztül.... Na ez hosszú és sajnálatosKép. Megvan a véleményem róluk, tudják is, nem tartottam magamban, megmondtam nekik a véleményem...mint mindenkinek! De azt mondták igazam van és hogy a párom ne haragudjon...stbstb... Késő bánat!Kép
Ez van! Azt hiszem itt az értékrendekben kurva nagy gondok vannak, vagy nem tudom...Kép Anyósodnál is csúszik a kupung egy icipicit, nekem már sokat meséltél róla! Hát hja, nem vagyunk egyformák...
Azért ne add fel, nevelni sohasem későKépKépKép Figy én szivesen vigyázok néha Grétire. Észre se veszem, hogy 2 vagy 3 gyerek van ittKépKépKép És nálunk sincs bent a lakásban bagózásKép és én nem vagyok függőKép Szóval ha segítség kell, rám számíthatszKép ha rám mered bízni KépKép hihihiKép

Melinda. Nagyon örülök, hogy Lottival nem volt gond az ovi beszokáskor!+++++++Kép Nagyon remélem Bogival sem lesz! Izgulok rendesenKép Jövő hétfőn kezdjük! Ja nemtod, az ebédet mikor kell befizetni??? Voltunk a héten az oviba, de be se lehetett menni, mert épp felújítják. Nem tudom, hogy a fenébe készülnek el vele hétfőig...? Szóval szerettem volna érdeklődni az ebédbefizetéssel kapcsolatban, de sajna nem volt ott senki! Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogy szokott lenni az ebédbefizetés?

Mindenkinek pusssssszcupppKép
Enikőőőő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő! Minden oviba a Sulihost viszi a kaját.
Meghatározott napokon lehet csak befizetni, azt hiszem nálunk ez most szeptember 5., de ki van írva az oviban egész évre előre. Nálunk megmondják előre azt is, milyen összegre számítsunk, attól függ ugye, hány nap van abban a hónapban. (249,-Ft/nap az étkezés).
Az ebédlemondás (pl. ha beteg a gyerek, vagy vmi másért nem megy oviba)az macerásabb. Reggel 9-ig kell szólni bent, akkor még le tudod mondani a másnapit, ha később, akkor nem, viszont akkor elviheted a kaját haza.
Egyébként ez csak egy játszóde. volt a kicsiknek,nem beszoktatás.
Mi szeptember 5-én kezdünk, mivel a lányom ma elutazott a szüleimmel a Balatonra Kép és csak 1-jén jönnek haza. Azt hiszem teljesen igaz, amit magáról tud is,és mondja is "el vagyok kényeztődve".KépKépKép

Hajni! Anyóskérdés?? HMMMMM.Kép -remélem apája nem olvassa-. Én olyan anyós leszek, mint az édesanyámKépKép

Melinda

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok lányok!

Lassan szeretnék bejelentkezni 4D-s Uh-ra, és ezügyben kérdeznélek benneteket... Ugye a klinikán is van, meg a kórházban is? Melyik mennyi is mit ad azért a pénzért? Hová érdemesebb menni? 15-16 hetesen lehet már látni a baba nemét?

előre is köszi a válaszokat.

Zsu

11+3

www.mamami.hu
zsuzsófi

Anita, Viki tündériKép
pontosan mikorra vagy kiírva?
Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Olvasóban voltam eddig,mert mi is ovi lázban égünk!Hétfőn kezdődik és addig az összes rucit rendbe kellett rakni!A télieket is,mert hát ha én véletlenül bekerűlnék a klinikára ,akkor apánk tuti káoszba kerűlne.Igy is sokszor Gréti zokniját adja Blankára.Gréti lába 32-es Blankáé 23-as!Majdnem stimmel:-))

gratula a friss kismamáknak!

Amadea!üdv itt!Ha nem gond én is írok majd neked!:-)

Zsu!Mi a korházban voltunk Uh-on,Dr Czank készítette és nagyon nagy élmény volt!Ha felhívod el fogja mondani,hogy hanyadik héten érdemes menned.Szerintem a 20.-at fogja javasolni,mert akkor még ráfér egészben a kicsi és a genetikát is meg tudja nézni.

Enikő!Nálunk(Karolina ovi)29.-én van befizetés,mikor visszük a gyerekeket.Bár ott főznek és nem hozatják!

Karmen!Remélem Orsi már jobb kedvű!Én sem bírom az ilyeneket,de hát 3 gyerekkel nincs más választásom!

Hildus!Teljesen megértelek a szurival kapcsolatban!Lába nem fájt a babának?

Anyós!A lényeg,hogy olyan messze lakjon,hogy ne tudjon papucsban átjönni!Mi már 2 éve nem beszélünk igy az én anyosóm a legideálisabb!:-)

Mindenkinek szép napot!
Évi(30-32)
révi

Kedves Zsuzsófi!

Milyen szerencsések vagytok, hogy van 12EFTotok egy 4 dimenziós ultrahangra. Kép Vedd már észre magadat! Senki nem törődik veled, aki olvasta a disznóságaidat. Még a Kisfiadat sem köszöntötte fel senki névnapja alkalmából. Szerinted ez véletlen? Nem hinném.

Húzd el innen a hájas seggedet és ne rontsd a levegőt a buta beírásaiddal!

Kíváncsi vagyok, hogy erre a beírásra hányan állnak melléd.

Bocsának a többiektől, hogy így ismeretlenül beírtam, én csak olvasgatom a fórumot szegedközeli révén, és egyszerűen nem bírtam megállni eme pofátlan asszonyság mellett.
berika_

Sziasztok!

Végre megint jó a gépem.Végignéztem a képeket,gyönyörűek a babák.
Nem akarom elkiabálni,de egy hete csak 2-szer kell kelnem a csajhoz éjszaka.Olyan jó,hogy tudok aludni.Egyébként egész nap pakol,rohan.Kirámolja a szekrényeket,én pedig pakolok utána állandóan.Felmászik az ülőgarnítúrára,végigfut rajta,majd lemászik.Ha ennyit kellene mozognom,meghalnék...

Zsófi!

Gratulálok!Szépek voltatok.

Hildus!

Én is sírtam az első oltásnál.Szörnyű volt.2 hónap múlva kapjuk a 15 hósat...Már félek előre...

Erika!

Örülök,hogy elmentünk a Rómeóra.Nagyon tetszett.

Melinda!

Boldog szülinapot kívánok a lánykádnak!Nagyon tetszett a torta,na,és persze a lányod is.De ő mindig nagyon szép.

Amadea!

Üdv.itt!

Puszi Mindenkinek

Ildi
tfildiko

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: