A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tiza Kép
Az lehet ám, hogy terhes voltál, csak éppen nem tapadt meg a babó!

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Visszavonom, hogy nincsenek előjelek. Most voltam azon a fontos helyen és jelentem "tojásfehérje" megérkezett.
Egyébként irigylem a kitartásotokat. Iszonyú mit kell szenvedni és ráadásul mennyi pénzbe kerül. Ez még előttem áll. (Azért még mindig reménykedek, hogy összejön természetes módon.)

Kép
Kép
tiza

Szilva
Én is azt sejtem, hogy akkor terhes voltam. Tesztet nem csináltam korán, mert azt mondták a gyógyitárba, hogy csak a menzesz elmaradása után csináljak. Hát én megvártam, a negatív tesztelés napján du megjött.
Elképzelhető, hogy progeszteron hiányom van, mert menzi előtt szoktam barnázni és már több helyen olvastam, hogy ez sárgatest elégtelenség is lehet, ami nem jó a beágyazódáskor. Ezért is akarom a labort. Plusz eddig elég sokat sportoltam (futás, fallabda, kondi), most egy kicsit visszafogom magam.

Kép
Kép
tiza

Fjm
Szerintem ha a párodnál nincsenek gondok akkor az inszemnek nagy esélye van. Szorítok az utolsohoz.

Szilva
Mikor kezditek a stimut? Mikorra várhato a punkcio? Nagyon szurkolok neked. En is nagyon pozitívan látom az esélyeidet. Kép

Noémi
Szorítok neked hogy ez legyen az utolso és egyben sikeres inszemed.

Wish
Légyszi írd be a tábliba hogy: lombik lesz /ha minden jol megy szeptemberben/ és ma 10cn napon vagyok.

Képzeljétek felszívodott a cisztám.Kép A doki elkuld minket genetikai vizsgálatra a vesztésem végett és csak 2-3 honap mulva lesz eredmény. Mit vizsgálnak ott? De mi szeretnénk a lombikba belekezdeni szeptemberben az eredmény nélkul. Nem tudom bele megy-e. O úgy tudta hogy 2-3 hét múlva lesz eredmény.
A biztosíton keresztul hihetetlen 9 honapig kell várunk, de míg várakozunk, saját koltségre csinálunk egy probát.Hihetetlen ez az egészségugy nálunk.
mili

Mili Kép
De jó, hogy jelentkeztél. Már aggódtam érted! Azt gondoltam magad alatt vagy, ezért nem is kérdezgettem felőled. Olvastál topicot, vagy nem is jártál felénk?
Örülök, hogy kezditek a lombikot, remélem sikerül meggyőzni a dokit. Miért kell genetikai vizsgálat?
És nem értettem az utolsó elötti mondatodat! Mire akarsz kilyukadni?

Én még nem tudom a dátumokat, majd 2 hét múlva már okosabb leszek! Majd beszámolok magamról!
Remélem együtt örülhetünk majd Kép

Kép
Kép
szilva069

Mili Kép nagyon drukkolok drága! Azért a genetikai vizsgálatot várjátok meg, mert akkor másképp csinálják a lombikot. Szerintem az 1 hónap belefér, hogy ne utána kelljen idegeskedni, ha valamit találnak. Csak nagyon hosszú az egy hónap. De majd mi szóval tartunk és úgy elrepül, hogy csak na! KépKépKépKép

Iza Kép a spontán babában nyugodtan bízz tovább, még én is bizakodom, pedig... Kép Apát meg kapd el Kép este, legyen egy szép estétek KépKépKépKép. Itt úgyis rádragad egy csomó info, úgyhogy néhány hét/hónap, és te is rendelőt nyithatsz majd Kép, megyünk hozzád Kép. Hacsak addig ... KépKépKépKép és akkor más tapasztalatok miatt nyúzunk majd téged! KépKépKépKépKép
Vendég

Mili Kép na, jól összezavartunk téged Szilvával Kép. Jó értem, hogy a biztosító 9 hónap alatt csinálja meg a genetikai vizsgálatot? Mert az nagyon gáz. Akár érdemes lenne Budapestre jönnötök.
Vendég

Mili Kép
Nem olvastam el rendesen, de már rájöttem miért kérte a doki a gen.vizsgálatot.

Kép
Kép
szilva069

Noémi Kép Mili Kép
Már kezdem kapizsgálni a témát!

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Az rengeteg pénz! Ezen most kiakadtam.
Azt hiszem jobb ha elöre gyüjtök gyógyszerekre.

Nekem is szokott mensi elött 1-2 napig barnázgatás lenni.

A toxoplazma vizsgálatot nekem rögtön a terhesség elején megcsináltatta a doki. Sajna, negatív lett. Pedig van anyósomnál egy cicám. Szegény nem tudta miért hanyagolom.

Azóta most egy hónapja megcsináltak minden bakterológiai, stb. vizsgálatot. Minden negatív lett. Már csak a lényeg, a hormonvizsgálat van hátra.
Közben szedem a vitaminokat, már lassan mérgezést kapok tölük.

Kép
mofly

Kép ma már szerda van! Nincs kabaré előzetes?
Mofly Kép te kisbabát vársz? Azt hiszem nagyon elejtettem a fonalat. Ne haragudj.

Fjm Kép Mili Kép gyertek még! Kép
Vendég

Fjm

Az inszemem július 25-én volt, de nem sikerült. Az aug. kimaradt - doki szabin. Most pedig nagyon úgy néz ki, hogy szeptemberben megyek a következőre, ui. kezdődnek a menzi előtti tüneteim.

Noé

Én is olvastam, hogy a closti cisztákat okozhat, ezért (is) kell az UH-ra járni.

Tiza

A doki témával kapcsolatban - OK, ha úgy alakul, akkor priviben.
gtünde

Lányok!

Egy fontos kérdés: a lombikhoz házasnak kell lenni?
gtünde

Babcsi

Már megint főzől, vagy talán hőmérőzől?KépKép Esetleg "szellőztetsz"?KépKépKép

Annyira megihletett a tegnapi égett palacsintaszag, hogy ma én is azt csináltam.Kép
gtünde

Már megint magamban beszélek?? Kép
gtünde

Kép
gtünde

Itt van még egy, ami nagyon tetszettKép
Kép
gtünde

Sziasztok!
Mi ez a búskomorság????
A remény hal meg utoljára!
Noi Pénteken csinálok még egy tesztet....de csak a Te kedvedért!-és elviszem magammal dolgozóba.....hátha elöbb lesz + !Kép-bár ez ki van csukva!Kép
Szilva Miért nem szóltál....Puregonom maradt meg még egy pár szurim...jutányos áron átadtam volna...Kép
Ha valakinek kéne szuri-szoljon....mármint ....hátha van...nállam a hízáson kívűl semmi másra sem volt jóóóóóóó!
Na esti műszak....merre jártok?
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Én itt vagyokKép Nem láttad, milyen jól eltársalogtam egyedül?
gtünde

Tünde!
A Kaáliban nem kell házasnak lenni!És itt vagyok Én is!
Noi Éjszakás vagy talán....vagy honnan írtál?
kandi72
Budapest III. kerület

KépÖk is a Kaáliba járnakTünde!.
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

És gyerekük van már?Kép
gtünde

Elkezdtem megnézni a hormonvizsgálatom eredményeit, mert a neten találtam két táblázatot is , hogy mettől meddig jó az eredmény. Hát az én leleteimnél egész más határértékek vannak megadva, pedig a mértékegységek általában megegyeznek. Most akkor melyiknek higgyek?
gtünde

tunde Kép a legtobb helyen csak bemondasra megy,,de a BMC ben kernek hazassagi anyakonyvi kivonatot vagy kozjegyzo -s "igazolast",hogy elettarsak vagytok - ilyen barki tud produkalni..Kép

a kep szuper !!!!!!!
semmi idom,,de remelem hamar bekapcsolodhatok
semmit nem tudtam rendesen elolvasni,,csak pont meglattam a tinde kerdeset

puszi saci
saci

Tünde
Van Nekik, egy uszkár...mert elcserélték a petricsészét....de azt mondják,nem gond...jó lesz házörzőnek ha megnő.
kandi72
Budapest III. kerület

Saci

Köszi az infotKép
gtünde

Kandi

Látom Te is bevetted ma a poéntabletta adagotKépKép
De azért eléggé bosszantó lehet ez a csere, mert hát így mit mondanak, kire ütött a gyerek?!Kép
gtünde

Küldtem mindenkinek mailt,de a bélyeget kérem vissza!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kire-kire...a postás kutyájára!
kandi72
Budapest III. kerület

Tessék a bélyeg, köszi a babátKép
Kép
gtünde

Kép
gtünde

Tünde
Ha nem bírsz Vele ,küld vissza a kandi72@tvnetwork.hu-ra -előre is köszi!
PostaMester-né
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Rendben, de eddig nagyon jól viselkedik. Gügyög, meg alszik, meg mosolyog...Kép
gtünde

-ez a maci tündér...van 2L akácmézem-postázhatom Neki?
kandi72
Budapest III. kerület

KépKép Kezd fájni a hasam, pedig még csak a 20. cn-on vagyokKépKép

Utálom ezt az egészet, mármint a menzit.
gtünde

Kandi

Köszi, de el vagyunk látva mézzel. A rokonságban van méz termelőKép
gtünde

KépNekem ilyen macilány is jólenne!
kandi72
Budapest III. kerület

-dehogy...ez a beágyazódás jele...ne izgulj...ilyen hamar nem jöhet meg!Vegyél be MagneB6-ot(2db-ot)!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

De megjöhetKép Mert anno a clostit is azért kaptam, mert 21 napra megjött, most meg nem szedtem.
De azért megnézem, van-e itthon MagneB6Kép
gtünde

Vagy egy ilyen is jó lenne, nem?
Kép
gtünde

Találtam B6-ot, de az hányingerre van.
gtünde

Meg sajna egyéb premenzis tüneteim is vannak. Gyakori kis-és nagy dolog végzése, ingadozó hangulat...
gtünde

Tökéletes lenne...csak lenne...
Magnézium a lényeg!
Pezsi tablettában is jó!
De komcsi...Én 38 hétig szedtem a vetélések miatt(sima izom lazítás a lényeg!}
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Az asszem van, mármin magnézium pezsgőKép
Megyek, beszedem.
gtünde

Vagyis megiszomKépKép
gtünde

Kedves Doktornő!

Mennyivel tartozom a tanácsadásért?

Egy Önben bízó páciens
gtünde

brlespigglaj idslklkghjgf eeeeee....

Fujj de rossz..
gtünde

...eddig számoltam és közben krumplit is pucoltam,le sem merem írni......
kandi72
Budapest III. kerület

Ööööö....

Most nincs pénz a számlámonKép
gtünde

Különben is csak akkor fizetek, ha hatásos a terápia. De eddig még nem..
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: