A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Különben, ha tényleg 26 napos lesz ez a ciklusom, akkor szerintem már jól elszúrtuk... Kép Bár ki tudja. Na mindegy. Annál előbb jön a következő és akkor meg előre a nyári babákért. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:07-kor.
seszi

Sziasztok!

Nagy takarításba vagyok... Most egy kis szünetet tartok, gondoltam ellátogatok Hozzátok! Olyan nagy kosz van és egyébként is régen volt ilyen nagy takarítás. A suli előtt meg mindenképpen meg akartam csinálni. Ablakot is pucolok, lehet, hogy holnap megázik, de azt hiszem, ez a mostani időben, bármikor megeshet...

Lányok, csatlakozok Hozzátok, az éjjel nekem is megjött... Kép Mondjuk én nem keseredtem el annyira, mert számítottam rá a korábban leírtak miatt.

Duddu!
Én eredetileg tavaszi babát szerettem volna, hisz én is az vagyok, de a nyárinak is nagyon örülnék. Kép De azt hiszem, majd ezt eldönti Õ! KépKépKép Remélem nem nagyon várakoztat meg minket... Kép Summa summárom, jön egy újabb hónap, és most talán semmi akadálya nem lesz a babaprojektnek... Kép

Nos most ennyi, megyek vissza dolgozni, mert délután jön egy tanítványom, és addig a két szobával végeznem kell (az egyik már kész van!).

Puszi mindenkinek
Zsu

Zsu
valér

Monyoka!
Hát persze hogy mi (is) leszünk a következő hónap zebrásai!KépKépKépKépKép
Társulok cukrász társam. Te dolgoztál a szakmában?
Kati
Vendég

Monyoka!
Hát persze hogy mi (is) leszünk a következő hónap zebrásai!KépKépKépKépKép
Társulok cukrász társam. Te dolgoztál a szakmában?
Kati
Vendég

nyusz musz,ilyenrol nem hallotam,de termeszetesen utana nezek.ÍKoszi hogy szoltal.
Ket csik?hat az nagyon jo.
En azt hallottam hogy valakinek kesobb mutatja ki.Ennyit ido eltelterol meg nem hallottam.Max 8perc.Szerintem mihamarabb csinalj tesztetKép

Kép
monyoka

kati csak ket evet voltam a szakmamban,de most itthon melozok.Minden hetvegere van 1-2 torta meg par kg pogacsa.Nem lehet igy ebbol megelni,de a konyharavalot igy is megkeresem.Es nem kell idegeskeskednem annyit.
mindig tobb es tobb munkam van,ami azt jlenti hogy meg vannak elegedve a munkammal.

Eredetileg en is nagyon akartam tavaszi babat,en aprilisi a parom majusi.De ugylatszik ez most nem jott osze.
ugy dontotunk hogy szeptembertol leallunk,de meggondoltam magam,mert ha minden evben csak nyaron probalkozunk akkor soha nem jon osze.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Ez úgy látszik takarítós nap, én is hétfőtől halogatom, de már csak port kell törölni Kép
Köszönöm a tegnapi segítséget, megnéztem jópár albumot, profilt, délután én is teszek fel képet Kép

Olyan jó, hogy többségében optimisták vagyunk, vagy ha nem is, akkor azzá tesszük egymást, mert eddig a tavaszi babákat vártuk, most a nyáriakat Kép Remélem ősziig senki nem húzza a dolgot Kép

Adri, Sysy, Annácska
Higgyétek el, Mi is szeretnénk már holmi rosszullétet, fáradtságot, szédelgést érezni Kép

Duduréka
Írj, hogy mi volt a családtervezőben!

Vera
reva

Sziasztok,
Monyoka: nem tudom mennyi idő alatt mutatta ki a teszt a második csíkot, mert éjjel csináltam, akkor a WC-ben ránéztem, majd mentem aludni és hajnalban láttam a halvány csíkocskát. Hát nem tudom még én sem mire vélni, de még várom az újabb teszttel, úgy gondolom most már nem árt biztosra menni.

Lányok, már csak egyet kérdeznék: állandóan pisilek, éjjel is min. 4x ki kell mennem. Ha ennyiszer kell, akkor is elég erős lesz a reggeli pislantyú?

Köszönöm mégegyszer a véleményeket és majd értesítelek Titeket (persze, ha érdekel).

Sziasztok.
nyuszmusz

Zsu Kép
Sajnálom, hogy megjött, de annak örülök, hogy nem vagy nagyon elkeseredve Kép
Előre a nyári babákért Kép

Vera Kép
Lehet, hogy ma tényleg mindekit megszállt a takarítási kedv Kép Én is éppen próbálok rendet tenni Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Tundi!
Ugy sajnalom. Sokat gondoltam rad a napokban! Olyan arik voltatok egyutt az Attival. Megyunk majd 15.e korul csutortokon Pecsre. Ha gondolod atjohetsz babazni Kép

MEA, VANDA!
Megirnatok az email cimeteket kerlek. Koszi!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Edinka!
Te email cimedet is kernem, koszi!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Nyuszmusz
Ha tényleg babás vagy, akkor előbb-utóbb lesz a vizeletedben annyi hormon, hogy bármikor kimutassa a teszt.

Majcsi

Majcsi
majcsi

nyuszmusz az en velemenyem hogy a teszt pozivtiv volt csak te mire megnezted elhalvanyult a csik.
leci vegye tesztet es csinald meg reggel,olyan kivancsi vagyok.
Drukkolok nagyonKép

Kép
monyoka

SziasztokKép

Tündi
Sajnálom, hogy nem lettek jók az UH-os eredmények.
Tudom, nem vígasztal, de talán emlékszel, nekem is cisztám lett egyszer, bár nekem a Closty-tól, és sokkal nagyobb volt, 45mm körüli, mégis amikor rendben időre megjött a mensim, akkorra megrepedt a ciszta is és nyom nélkül eltűnt, rá 2 hónapra pedig összejött KristófmaciKép
A hőmérőkről, LH tesztekről, billinsekről pedig...engem ugyanígy átvertek, ezért nem hittem már egy idő múlva egyiknek se, csak az UH-nak. Tökéletes hőgörbét produkáltam én is, holott tűszőrepi helyett csak egy jókora cisztám volt.

Vanda
Már a múltkor is kérdezni akartam tőled, hogy nem ismered-e őt. Õ Lányi Eszter, a Tűzoltó utcai Gyerekklinikai PIC-én (koraszülött intenzív)-én dolgozik, és mivel ha jól emlékszem Máté is ott volt, valszeg ott találkoztatokKép
Remélem kedves nővérkének ismerted megKép, mert egyébként az, barátnők és évfolyamtársak voltunk a fősulinKép

Seszi
Én nem külsőleg látom rajta a változást, hanem azt, hogy egyre okosabb, értelmesebb, ügyesebb, érdeklődöbbKép

Nyuszmusz
Szerintem simán reménykedhetszKépLesz ott még erős csík isKép

Na mennem kell, Kristófmaci balhézik, kajaidő van. "Fincsi" spenót+banános tápi lesz a menüKép

Babus

Kép
babus2005

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:07-kor.
seszi

Most látom Ezvicc milyan topikot nyitott alattunk. Gyorsan le kéne kerülni oda végre.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Köszi az aggódást, de szerencsére nem engedtük be a házba a vizet tegnap! Már okosak vagyunk, és nem nyitjuk ki a garázsajtót, ha odakinn bokáig áll a víz! Mert mindenki a saját kárán...Kép

Annácska!
lesz az még egy ideig autó!
nekem idén kezdi meg majd novemberben a 17. évét. Jó öreg 323-as Mazda! Ha valaha lesz még autóm, akkor Mazda, remélem nem változtattak a minőségen!

Nyuszmusz!
Ha ennyit pisilsz, akkor szinte biztos pocak! Szerintem bármikor megcsinálhatod a tesztet, valószínűleg túl gyorsan dobtad el!Kép

TÜNDI!
NYUGI! Bár ezt már tudom százszor, de mégis!
Viszont lenne egy kérdésem, de semmiképp nem idegesíteni szeretnélek a hülyeségemmel, csak elgondolkoztam. Hogy kerül vér a tüszőbe?

Akkor most visszabúok a pincébe dolgozni! Este!

Eszter

ui.: már nem tudom ki volt, de köszi a dícséretet emberkém nevében!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Na megvolt az "első nap az iskolában!"Kép
Azért jó volt látni a többieket és várom már a gyerekeket is!Kép

Nyuszmusz
Mindenki ezt írta neked, de én is az tanácsolom, hogy csinálj még egy tesztet és hajrá!

Annácska
Örülök a kocsinak, biztos gurul jó sokáig!

Tündi
Sajnálom a rossz híreket, de fel a fejjel!

Réka
Feltétlenül mesélj majd, mi volt a családtervezőben!

Lányok!
Ti hisztek a természetgyógyászatban?
Egy sebész orvos barátunk javaslatára bejelentkeztünk egyhez. Õk már 2 éve próbálkoztak amikor elmentek hozzá és 2 hónap múlva terhes lett a felesége. Mások is nagyon dícsérik, sok párnak segített már. Állítólag olyan párnál is lett baba, akiknek volt papírjuk arról, hogy meddők és soha nem lehet term. úton gyerekük!Nem akartam elhinni, hogy egy nagytudású, racionális sebész orvos elmegy egy term.gyógyászhoz, de bejött nekik! Szerintetek lehet ebben hinni??

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe en hiszek a termeszetsyogyaszatban.

Lanyok en is anyira szertnek elmenni ilyen vizsgalatokra,hormon,kiskatona stb.
Ezen vesztunk osze multkor a ferjemmel.Mert meg akartam vele egyezni hogy mikor kerulne sor a kiskatonavizsgalatra.
kiakadt azon hogy harom honap probalkozas utan mar ezzel jovok.
De tegyuk fel hogy velem minden ok lesz,akkor mi lesz?Varunk es remenykedunk?azt en nem birom ki.
Meg amugy is nalunk ez nagyon komplikalt,mert a kozelunkben ilyet nem csinalnak.

Kép
monyoka

Sziasztok,
voltunk fiam elött mi is a Családtervezőben. Ez 2001-ben volt, még próbálkozás elött mentünk el. Akkor egy kedves nő feltett egy rakás kérdést (család, betegség stb.), utána elmondta a hőmérőzés lényegét és hogy szedjek vitamint. Majd átküldtek nőgyógyászati vizsgálatra, ahol egy iszonyú unszimpatikus ürge rendelt. Nem is értem, miért hagytam magam megvizsgálni. A lényeg, hogy akkor azt mondta, talált valamit a méhemen (valami daganatot emlegetett), amit szerinte meg kell műteni, mert addig nem lehet gyerekem. Teljesen padlóra kerültem, hazamentünk. Nem mentem vissza hozzá, inkább próbálkoztunk és terhes lettem. Szóval nekem nincsenek jó emlékeim. Ja, felírtak beutalót férjemnek spermavizsgálatra, de mázlija volt, mert elötte egy nappal csináltam meg a teszet és pozitív lett Kép Pedig már kidolgoztuk a részleteket Kép

Kiváncsi vagyok Réka miket mesél majd!

Hát mégegyszer köszönöm a sok hozzászólást, mindenképpen csinálok majd egy új tesztet, de még várok. Azért reggel, vagy 20x megnéztem azt a halvány csíkot és vigyorogtam Kép

Csibe: én természetgyógyászatról olvastam pro és kontra, mint azt hiszem szinte mindenről elmondják a jót és rosszat is. Akinek bejön áldja, akinek nem, azt mondja hülyeség. Ha tudsz egy jó dokit, szerintem ne hagyd ki a lehetőséget! Mit tudsz a dokiról?

Nyuszmusz
nyuszmusz

Lányok!
Egészen eddig csak dolgoztam, reggeltől, most adtam magamnak egy kis pihenőt!

Zsu
Örülök, hogy jól sikerült a kerti-parti.
Köszi a mailcimed!!! Kép

Adri
Örülök, hogy jelentkeztél! Kép
Jujj, olyan izgi, holnap mész dokihoz, ugye??
Mennek a drukkok! Kép
És remélem teszel majd fel képet az apróságról! Kép

Sysy
Hogy vagy???
Mikor mész dokibácsihoz? (csak hogy mikor drukkoljak?! ) Kép

Réka (Duddu)
Sajnálom, hogy megjött Kép
Családtervezőben mi volt??
Csak 1 napot nem vagy, és annyira, de annyira hiányzol!

Vanda
Máté nagyon édi! KépNagyon hasonlít a papájára! Kép

Annácska
Örülök, hogy az autó dolog valamennyire megoldódott!
Hogy érzed magad???
Azért ne takaríts túl sokat, ne erőltesd meg magad!!!
Bár gondolom Annamari besegít! Kép
MIkor mész megint dokihoz?

Dido
Remélem, minél előbb meggyógyulsz.
De ugye enni már tudsz?

Wish
Kép

Korek
Sajnálom a negatív tesztet! Kép

Nyuszmusz
Talán tényleg tesztelned kellene még egyet!
Drukkolok! Kép
Én meg pont azt hallottam itt, hogy a cickafark elmulasztja a cisztákat...

Monyóka
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a dokinál!
Na, csak semmi negatív hozzáállás! Megnehalljak ilyesmit még egyszer! Kép
Nem lesz semmi baj!
Mondjuk nem tudom, hogy normális e, amit a dokid régebben mondott (hogy nem baj ha kimarad a menzi...)
Csak mert nekem amióta először megjött azóta rendszeres, esetleg pár napokat késik.
Párod kiakadásában (kiskazona vizsgálattal kapcsiban)szerintem benne volt eg nagyadag férfiúi hiúság is, de nyugi, mert idővel belátja a dolgokat, és szó nélkül bele fog menni a dologba. Kép

Tündi
Sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket, de a doki biztos kitalál valami okosságot, és egy kettőre ott lesz a kis lurkó a pocidban! Kép

Kati
Sajnálom! Kép
Pedig úgy drukkoltam!

Seszi
Nyugi nálunk is minden csupa kupi!
Pedig én csomót takarítok, de hát van egy naggggyon rendetlen párom, a nevelés már folyamatban van.... Kép Kép Kép
Pl. feltűnt, hogy nincsenek meg a poharak. Nekiálltam keresni őket, és meg is találtam őket a párom dolgozószobájában, ugyanis a kávét reggelente felviszi, de a poharat már nem képes lehozni...

Csibe
Én hiszek benne, de fontos, hogy a természetgyógyász meggyőző legyen.

Bocsika, hogy ilyen hosszú voltam!

Most megyek, dolgozom még egy kicsit...

Sziszka

szisszka

Majcsi Kép nagyon érdekes volt a cikk a progeszterontól. Akkor most... Kép teljesen bizonytalan vagyok. Nálunk a BMC-ben mindenféle beavatkozáshoz adnak plusz progeszteront. Az mondjuk nyugtató, hogy a genetikailag beteg embrió ennek ellenére sem tud megmaradni, mert akkor nagy pácban lennénk.
Vendég

Eszti Kép
Szerintem a Mazda még mindig jó Kép

Judit Kép
Küldtem levelet Kép

Sziszka Kép
Igyekszem nem megerőltetni magam, sőt az előbb még aludtam is egy kicsit Kép
Annamari inkább csak játszik pakolás helyett. Minden játékot amit el akarok pakolni kitalálja, hogy pont most akart játszani vele Kép
Előbb utóbb csak rend lesz Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Na reszkessetek, visszaolvastam! Jön a Tündi féle kisregény Kép

Noémi
Boldog vagyok, hogy te is jössz a talira! Délelőtt vagy délután? Kép

Réka
Nem korai a családtervező! NA mi volt?

Korek
Üdv Kép

Bogica
De igen, néztem Jónás módszert is, de sz@rt se érnek ezek a dolgok, ha nem reped meg a tüszőm. A jónás is csak egészséges, problémamentes párokra igaz. Mi már nem vagyunk azok. Legalábbis én nem.

Annácska
Te mikorra vagy kiírva? Voltál már védőnőnél? Kép Öürlök hoyg múlnak a tüneteid!

Nyuszmusz
Úgy tudom, a tesztcsík HCG-vel van átitatva, ezért ha órákkal később nézed meg a tesztet, mutathat halvány második csíkot, mert átszivárog. Sajnos ez nem biztos babás dolog. A tuti tényleg az amikor a teszt a használati útmutatóban leírt pár perc multán mutatja ki a dupla csíkot. A hőd tök jó!

Monyó
Örülök, hoyg rászántad magad a dokira! Ne félj! Te írtad: a biztos rossz jobb mitn a bizonytalanság! Ezt ne felejtsd el!
Egyébként a helyzetem nem súlyos, ez aranyos volt Kép Ha lenne lehetőségetek, akkor jó lenne a vizsgálatokat a pároddal egyszerre elkezdeni, pont azért amit írtál, hogy ha csak az egyik tudja hogy vele okés minden, akkor mit csinál a másik? Felemészti a bűntudat hogy vele van gond?

Majcsi Kép
De, lehet hogy tovább kellett volna szedni a bromot, de azt nem hiszem, hogy ha most újra magas lenne a prolaktinom, akkor annak köze lenne ahhoz hogy megreped-e a tüsző. Mert állítólag ezt nem tudják mitől alakul ki a ciszta és mért nem reped meg. Szervezete válogatja... A mai vérvételből ki fog derülni, hoyg mi a helyzet a prolaktinommal. Gondolhatod mennyire várom! Kép

Seszi
Nincs másik ciszta, valszeg eddig is mind felszívódott. Örülök hoyg megvan a baj, legalábbis hogy már enynit tudok magamról. Ez jó érzés, sokkal jobb mintha minden rendben lenne! Kép

Zsu
Az „éjjel jött meg” mit takar? Hányadik napot írjam neked a táblába?

JUDIT Kép
Köszi, szivesen átmennék babázni, majd megbeszéljük a részleteket! Jó lenen dumcsizni is már egyet, én is sokat gondolok rád! Talira jössz majd? Meg talizunk hamarosan az alattunk lévő topikban is, ez biztos! Kép

Babus
Eszembe is jutottál, hogy neked is nézték UH-val és közben minden jeled becsapott. Már én sem hiszek semminek, csak a vérvételnek és UH-nak. Nem aggódom a ciszta miatt egyáltalán, abban vagyok biztos, hoyg még idén babás leszek, és ezzel meg vagyok elégedve Kép

Eszti
A tüszőbe nem vér van, hanem folyadék, ezt pontosan nem tudom hogy milyen. A bevérzett jelző miatt kérdezed? Ez azt jelenti, hogy a petesejt próbált kiszabadulni, gondolom a tüsző falában vannak kis hajszálerek és ezek elpattanhattak. A bevérzés erre utal.

Stella jól van, bár egyre erősebbek a tünetei, hányni még nem hányt viszont Kép Nem tuodm mikor jön, pihenjen cask otthon inkább, aztán ha úgy érzi úgyis jön majd Kép

MEA
Ha nem tudsz írni majd a szülés előtt, akkor szivesen veszek egy sms-t a dologról Kép Drukkolok neked nagyon, hogy gyorsan túllegyél rajta! Kép

Tündi
Vendég

Lányok
Rakok egy topiktalis táblát. Kérek szépen mindenkit, hogy írja meg a pontosítás kedvéért, hogy délelőtt vagy délután tud-e jönni. Aki tuti azt sárgával fogom jelölni Kép Én már nagyon várom egyébként! Kép

Ne haragudjatok, de babás tábla valszeg csak holnap lesz. Addig még Zsu is biztos megírja nekem pontosan hogy hányadik napon van Kép

Tündi

Kép
Vendég

Sziasztok!
Ami a takarítást illeti, én tegnap tettem túl magam rajta, bár a vasalást már nem tudom, mióta halogatom, mert már tornyokban áll, és nem akaródzik elfogyni...Kép

Csibe!
Ma nekünk is meg volt az első "munkanap" a suliban, holnap meg alakuló értekezlet lesz, úgyhogy beindul a munka. Tulajdonképpen nem is tudom, mit érzek, örülök neki, vagy nem? Vegyesen érzem.
Vanda!
Máté már milyen nagy! Tiszta apja tényleg!Kép
Nyuszmusz!
Én is csinálnék még egy tesztet!
Szisszka!
Engem kihagytál az üzikből!KépKépNa nem azért, nem szemrehányás!Kép
Seszi!
Te ilyen ügyes szakács vagy? Mennyi sütit fogsz sütni?
Annácska!
Örülök, hogy jobb híreid vannak az autóval, de azért több szem többet lát, ami az ismerős szerelőt illeti.

A természetgyógyászatról annyit, hoyg nekem csak így tudtak segíteni pár éve a hasfájásamon, ami elő-elő jött és 3-4 féle vizsgálat nem mutatott ki semmit. Bár negatívnak minősült minden, csak nem javult, és amikor eljutottam két term. gyógyászhoz(1 helyen rendeltek), ők tudtak segíteni, energiával. Sok kezelésre kellett elmennem, és tulajd. képpen az egész szervezetemet erősítgették egyben. Most még járok hozzá, hisz a hasam, mivel a legérzékenyebb testrészem, hamar megfázik, begyulladnak a petefészkeim, néha el kell mennem megerősíteni, úgymint a tüszőimet, amelyeket is erősítette, mert (ő úgy mondta), gyengék voltak. Gondolom, meg is kell találni a hozzáértő természetgyógyászt, mert az fontos ilyenkor, de nekem ő sokat segített, az biztos.

Bocsi, ha hosszú lett.
Puszi
Bogi
dbogica

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:08-kor.
seszi

Tündi Kép
Saját számításaim alapjűn április 4-re vagyok kiírva Kép
Védőnőhöz még nem jutottam el mert nehéz lenne a lányomnak megmagyarázni miért beszélgetünk a pocaklakóról Kép
Majd a jövő héten vagy után mikor Annamari suliban lesz Kép

Annácska

annácska

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:08-kor.
seszi

Tündi!
Mára írd légyszi' az első ciklusnapot, ne holnapra!
Köszi:
réka

Lányok!
Mindjárt jövök, csak még visszaolvasok. HÁt lehet benneteket követni???....olvas....olvas... jegyzetel...olvas.... minnnyá' jön... olvas... Kép
Vendég

Tündi Kép délelőtt jövök, hogy tudjak veled találkozni! Sajnos alig ismerek itt valakit még névről is!
Sok-sok pocaknövesztőt küldök Stellának meg a babáknak! Reméljük a rosszulléte nem tart sokáig.
Kíváncsian várom a prolaktin szinted, jó lenne, ha nem lenne magas. Az enyém is eyg talány, ki tudja merre kószál Kép.

Monyóka Kép Szeszi jót mondott, ráadásul épp megfelelő korban vagy a babavállalásra. Várjatok MÉG legalább 3-6 hónapot. Ami sokmindenkinél bejön, az a középidőben másfél naponta. Szeretgessétek egymást! Olyan szép pár vagytok, a gyerekvállaláshoz idő kell, amíg kiválasztja, hogy mikor akar megszületni. Azért nagyon drukkolok. A tesóméknak az első hónapban sikerült, a barátnőmnek a 4.-ben, volt akinek a 11. hónapban és így tovább. Nagyon drukkolok!
Vendég

Szia Lányok!

Megvagyok!

Monyó!
Ne féljél a dokitól, Seszi nagyon jól leírta, hogy nem kell sürgetni a dolgokat. Most a mensi miatt menj el elsősorban, illetve nyilván megkérdezheted a továbbiakat is.
És a párodban is biztosan meg fog érni a gondolat, hogy elmenjen, főleg ha nálad minden OK és mégsem jön a babó.

Nyuszmusz!
Ez a gyakori pisilés nagyon gyanús, bár ha van már gyerkőcöd, de biztos jobban tudod. Viszont ennek a tesztnek azért én sem hinnék. Nagyon drukkolok!!!

Kati!
Sajnálom, hogy megjött, de legalább megjött, s így új reményteljes hónap kezdődik!

Majcsi!
Érdekes, amit a ciklusaidról írtál. Pont a múltkor mesélte a dokim, hogy van akinek évszakonként, vagy félévente változik a ciklushossza. És a 26 nappal sokkal többször lesz esélyetek! Kép

Zsu!
Tök jó az optimizmusod! Köszi, jól jött!

Seszi!
Nagyon jól megfogalmaztad Monyónak a dolgokat!
Remélem Monyó sem érti félre. Nekem nagyon jól szoktak jönni az ilyen lelkesítődenemvaktábabeszélő szavak.

A sok holmival, meg a kupival pedig ne törődj! Úgyis megvárnak, gondolom, nem csinálja meg más. De a hétvégén biztos sokat fogtok haladni.

Csibe!
Nekem is pont ma ajánlott egy barátnőm egy természetgyógyászt. Bejelentkezéstől számítva 6 hét, mire sorrakerülünk, viszont csak nagyon jókat hallok róla.

Sziszka!
Nem mondom, hogy rosszul esett, hogy hiányoztam Kép! Megvagyok, csak kicsit elszaladt a mai nap.

Mindjárt leírom a délelőtti dolgokat is.

réka
Vendég

Bogica!
Én írok neked, csak hogy ne érezd magányosan magad.
Hogy vagy?

réka
Vendég

Sziasztok!

Csak most tudtam jönni, mert szülői volt a bölcsiben. Kicsit elfáradtam.
Jó sokat írtatok megint egy nap alatt!

Annácska!
Örülök, hogy megoldódik az autód ügye.
Holnap 5.-re megyek az Uh-ra. Szerinted, ha hüvelyi, akkor bejöhet apuci? Beengedik? Ugye igen, ő is nagyon szeretné már látni. Ma regge adott egy puszit a hasamra, és azt mondta "holnap megnézlek!"Kép

Réka! Sajnálom, hogy megjött,Kép de a családtervezőben biztosan ellátnak néhány jó tanáccsal, és elidulhattok végre valahonnan.

Dido!
Köszi, jól vagyok, leszámítva a roszzulléteimet, amik már reggel is jelentkeznek. De nem panaszkodom, mert tudom, hogy erre vágytam egy éve!

Reva!
Tudom, mit érzel, amikor azt írod, te is szeretnél rosszulléteket. Mindig arra gondoltam, amikor még nem voltam babás, hogy más panaszkodik a rosszullétei miatt, néhányan meg annyira szeretnéknk már megtapasztalni! Hidd el, leszel még rosszul te is! KépKépKép

Tündi!
Sajnálom, hogy rossz híreket kaptál, de legalább megtalálják az okozót, és rendejössz. Kívánom, hogy így legyen! Kép
Engem bejelölhetsz sárgára, a de. az tuti!

Sziszka!
Holnap 5.-re megyek, és naná, hogy hozok képet!
Annyira izgulok már, és alig akar telni az idő!
Apuci is be van már zsongva rendesen!

Most megyek csinálok egy kis vacsit, meg kiterítek, és még visszanézek.
Pusz
Adri

Kép

Kép
adriana

Lányok!
Szóval a Családtervezőben egy védőnő fogadott minket. Kikérdezett bennünket az egészségi állapotunkról, a családunk krónikus betegségeiről...stb. és csodálkozott hogy már próbálkozunk, mert tényleg elvileg "babaprojekt" előtt várják az párokat.

A kikérdezés során kiderültek alapján küldhetnek el: spermavizsgálatra, nőgyógyászhoz, tüdőszűrésre, vérvételre, genetikai tanácsadásra, allergiavizsgálatra. Van lelki segítségnyújtás is (gondolom picológus), részletes andrológiai vizsg., hormonvizsg. (erre csak a nőgyogyós küldhet el, akihez egyenlőre nem szükséges mennem)

Mindegyikről van egy rövid leírás, ezért tudom így felsorolni.
Ezek közül kiskatonavizsgálattal kezdjük, meg hőgörbét kérnek még min. egyet (ez volt az első, amikor vezettem), elküldtek egy teljes vérvételre és tüdőszűrésre mindkettőnket. Ezek eredménye nélkül további lépéseket egyenlőre nem javasoltak. Egy hónap múlva megyünk legközelebb.

A családban lévő fogyatékosok miatt a genetikai tanácsadásra is átszaladtam és egy nagyon kedves genetikussal beszélgettem, aki végre tenni is akar valamit és a bátyámat kivizsgálja, hogy genetikai eredetű-e a betegsége. Ezt nem részletezem, mert túlságosan offtopic lenne, de szívesen leírom privátban, ha valakit érdekel.

Szóval nagyjából ennyi és ennyit is vártam elsőre.

Nyuszmusz!
Úgyhogy ha te voltál a pro én vagyok a kontra. Én elégedett vagyok egyenlőre, bár annál a nőgyógyásznál nem jártam és szerintem nem is biztos, hogy szükség lesz rá. Esetleg privátban megírnád a nevét? Profilomban van a címem. Csak biztonságból! Köszi és nagyon drukkolok! Kép

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Adri!
De jó hallani, ...ööö...azaz olvasni a híreket! Várom a képet nagyon!
Biztos beengedik Aput is, csak mosolyogatok nagyon szépen! Mondjuk így: Kép

Tündi!
Remélem a mai vérvétel több jó hírt tartogat. Tényleg jó, ha már van honnan elindulni. Egyébként nem mindent értettem abból, amiről diskuráltatok. Szóval a ciszta kialakulásának mi az oka? Most nem szedtél semmilyen gyógyszert, igaz?
Egyébként ma a védőnő is azt mondta, hogy nem hisz semmi LH-tesztben, meg tünetekben, ...stb, csak a hőgörbében, de ugye téged az is megviccelt. Szóval nincs tutti, de akkor is lesz babánk! S ha jól olvasom neked még idén és punktum! Kép

réka
Vendég

Adri Kép
Nagyon édes a párod Kép
Biztosan beengedik csak annyit kell mondanod, hogy a párod, nálunk is bent lehetett Kép

Dudu Kép
Örülök, hogy ilyen jó tapasztalataid voltak a családtervezőben Kép
A Bolgárkerékbe voltatok?
Remélem most nálatok is beindulnak a dolgok Kép

Annácska

annácska

Kedves Lanyok!

Remelem nem haragszotok meg ram, amiert nyitottam egy topicot: "Babaproject elott allok ide- babasai" (a cim otlete nem tolem szarmazik)
Nem szeretnenk megbantani senkit a babas kepekkel, meg foleg az allando rinyalasaimmal. Tudom milyen rossz, amikor szeretnel babat, es masok meg a sajat gyerekeikkel dicsekednek. En is ateltem. Igy jott az otlet. Senkit nem akartam megbantani! Meg volt egy onzo ok, ami miatt ezt kitalaltam: Atti mellett nincs sok idom, nem tudok visszaolvasni ilyen sokat. Remelem megertitek. Igy nyugodt szivvel tudok tanacsot kerni pl Babustol ugy, hogy nem bantalak meg titeket.
Tovabb nem magyarazkodom. Remelem nem bantodott meg senki. Mielobb varunk odalent benneteket!

Kulonben multkor is irtam, es senki nem valaszolt. Ezert is jutott eszembe.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!
Szerintem nem gond az "új" topic, sőt, ha szülési illetve babával kapcs. élményeiteket osztjátok meg, abból még "tanulhatunk" is. Ezt jó értelemben mondom.KépElolvastam az üzidet a szülésről, tanácsokat elraktározom.Kép
Bogi
dbogica

Judit Kép
Ne magyarázkodj, nincs miért Kép
Egyébként az jutott az eszembe, hogy annó Babus is új topikba akart menni, hogy ne fájlalja a szívünket Kép
A baba mellett nehéz követni ezt a sok-sok üzit Kép
Írtam levelet Kép

Annácska

annácska

Szia Judit!
Én sem bántódnék meg, megértem, hogy ez így egyszerűbb. Azért sajnálom is, mert hiányozni fogtok ti, babások, akik oda fogtok szokni.
De ezért vannak a külön topikok. Aki győzi, látogasson többet is! Kép

réka
Vendég

Sziasztok!

Nyuszmusz
Tulajdonképpen nem tudok semmit a dokiról, csak azt, hogy nagyon dícsérik és sok párnak segített már.

Bogi
Remélem nekem is mond majd valami biztatót a term.gyógyász!Kép

Réka
Én a múlt héten telefonáltam és okt.6-ra kaptam időpontot! Nála is sokat kell várni! Ja és természetesen mindkettőnknek kell menni!

Jó éjszakát Mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!Kép

Nagyon köszönöm a bókokat, drukkokat a szüléshezKépKépKép
Aranyosak vagytok!!!Kép

Alattatok nyított Judit egy topicot, hogy ne ide írjunk sokat de bármikor olvassatok minket ott ha gondoljátok.

Azért néha ide is visszanézek ámKép

Tündi!Kép

Megvan még a számom?
Megírnád a Tiédet még egyszer a bbb@vipmail.hu-ra?
És akkor téged értesítelek majd a szülésrőlKép
Ja és köszi a drukkotKép
Remélem gyors lesz aránylag a szülés, már nagyon izgulunk ám!Kép

Jó éjt és sok sok zebrát kívánok Nektek!!!

Mea(37+3)

Ja és egy kis édes kép:

Kép

Mea
mea

Még egy képKép

Kép

Mea
mea

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:06-kor.
seszi

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:06-kor.
seszi

Sziasztok!
A talalkozora sajnos nem tudok menni, mert a varos masik vegeben lesz, tolunk tomegkozlekedessel kb 1,5orara. Az Attival ezt nem merem bevallalni. Nagyon sajnalom. Kivanom, hogy erezzetek nagyon jol magatokat. Sikeruljon jol a buli. Majd gondoljatok rank is. Kepet ugye kuldtok majd.

Majd azert jovok.

Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Mea Kép
Nagyon édesek a babák, remélem hamarosan a Te kislányodról is kapunk képet Kép

Seszi Kép
Nagyon szépen írtál Juditnak Kép
Kiváncs leszek mennyiben más a barátnődnek belülről átélni a világ legszebb pillanatát Kép

Judit Kép
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni, de azért még megpróbálunk rábeszélni Kép

Mindenkinek jó éjszakát Kép

Annácska

annácska

Sziasztok

EszterKép
Szerintem is kiváló autó a Mazda. Nekünk is az volt, és sokkal jobban szerettem mint a mostanit. Nagyon megbízható autó.

JuditKép
Személy szerint engem egyáltalán nem zavar, ha valaki a babájáról, megszületett gyerkőcéről ír. Sőt.Egyébként is mindenki ki tudja válogatni a sok hozzászólásból őt éppen mi érdekli.
Bár én új vagyok így nem is tudom mit kotyogok ebbe bele. Nem is ismerjük egymást.Kép Vagyis te nem engem.
Hú már nagyon fárad vagyok eddig dolgoztam. Jó éjszakát, ha még valaki itt van.
j.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: