Sziasztok!
Hat jo regen voltam, azert remelem valami halvany kis emleketek van rolam, koszike Liv hogy erdeklodtel tok jol esett.
Masfel honapig voltunk otthon magyarorszagon sajna nem netkozelben, egy hete jottunk haza azota probalgattam visszaolvasgatni de hat egy ilyen regenyhez orokmozgom mellett nincs idom.
Igy mindenkitol elnezest kerek de nem igazan tudok hozzaszolni semmihez, igyekszem majd bekapcsolodni szepen lassan.
Szulinaposoknak NAGYON-NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!!!
Tok jo, hogy mar itt tartunk es 1 ev eltellt bar a neheze meg hatra van szerintem
Babasoknak gratula, tovabbra is irigyellek titeket de en le lettem hurrogva papa altal igy lebeszeltem magam a temarol (egyenlore!)
Tok jo volt otthon lenni el voltunk kenyeztetve, picurkam nagyon sokat fejlodott es nott, kezd lepegetni egyedul de meg batortalan inkabb a maszast valasztja, errol jut eszembe mar jaro, futo babak nagyon ugyesek vagytok!!!
Sajna nem mond meg semmit de szerintem ez azert van mert egyszerre ket nyelvet megtanulni nem lehet egyszeru, viszont sokmindent ert mar mindket nyelven, erre nagyon buszkek vagyunk es mindenkinek eldicsekszunk vele.
Amiota hazajottunk nalam is borul a bili sokszor, iszonyu sokat fejlodott azota, hogy elmentunk es most igy egyedul nagyon nehez, egyfolytaban a tilos dolgok kellenek neki, esik-kel, odacsipi az ujjat, csukogatja az ajtokat, meg a vecere sem tudok elmenni nelkule de hallom ez masnal is igy van (pl.:csirkesz)
Oszinten szolva sokszor nincs eleg turelmem sem nekem sem a paromnak es akkor az egesz csalad kiabal.
Minden elismeresem a tobbgyermekeseknek!!!!!!!!
Szeretnem kikerni a velemenyeteket: az egyik baratnomnek 4 eves a fia, borzalmasan rossz, iranyithatatlan, kibirhatatlan, amiota megszuletett barinom depresszitol szenved es nem javul semmit sot a gyerkoc viselkedesevel az oruletbe kergeti, hazassaga tonkremenoben, a ferje ma azt mondta neki, hogy egyre kevesbe szereti a sajat fiat, ezt komolyan mondta nem ugy mint amikor az ember ideges es olyanokat mond amit kesobb megban, nem, o ezt holt komolyan gondolja.
Szerintem ez nagyon durva, nem tudom hogy segithetnek neki, ugy nez ki a fiuk tonkreteszi oket. Mit lehet tenni?!
Kuldok egy kepet emlekeztetoul, hogy be tudjatok azonositani, es egyet a majdnem jaro fiamrol apujaval es dedijevel.
Ani