A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tünde Kép
Persze, hogy bekerülhetsz a táblába, csak írd meg az adataidat.
Egyébként IT tanácsadó vagyok, ez akár 24 órában is végezhető munka, szinte nincs olyan nap, hogy nem csúszik be legalább egy túlóra, bár mostanában igyekszem ezt csökkenteni. Bár ez a mai 11 órás munkanap nem éppen ezt bizonyítja...

Ági Kép
A miénk csak 2 szobás és VIII kerület.
Viszont most a XIII-ban lakunk és itt vannak jó lakások, új is és használt is. És elégge parkos-fás, ahol most lakunk.
A külterület azt is jelenti, hogy kerteset szeretnétek?

wish

Wish

2003. február óta próbálkozunk. Most a 18. napon vagyok. 25-28 nap, rendszeres. Pécs. 36 év. Hogy mi lesz, azt még nem tudom, de valószínűleg 2. inszem.
gtünde

Wish

Lehet, hogy hülyének nézel, de mi az az IT tanácsadó?
gtünde

Hú csajok, csak most értem haza de nem győzöm visszaolvasni!!!Kép

Tünde!!

Gyönyörű a hely! Mi is voltunk ám a párocskámmal abban a bizonyos barlangban!Kép De sajna sokan voltakKéphöhöhö... Te biztos nem üldözöl el senkit! Majd én!Kép a hőmérőzéssel!

Na megyek is alukálni (meg minden)Kép
Jó éccakát, holnap remélem több időm lesz.
Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Wish Kép
Igen igazi álom kertes lenne. Azt is nézegetünk. Sőt elsősorban azt nézünk, de majd meglátjuk.
A gyerkőc miatt jó lenne ha csak egy 30 nm-s kert is.

Kép

Kép
pkagi

Babcsi

Jóccakát!
gtünde

Tünde Kép
Már mér néznélek hülyének?
Az IT tanácsadó olyan ember, aki okasakat mond másoknak (cégeknek) menedzsment és informatika témakörben. Projektmenedzsment, rendszer kiválasztás, rendszerbevezetés, folyamatszervezés, minőségbiztosítás és hasonlók.
Az én fő szakterületem a tesztelés menedzsment, és a telekommunikáció. Bár már kb két éve nem ilyen projekteken vagyok, hanem más területen.
Most a lombik miatt nem visznek projektre és főleg ajánlatokat írok (ajánlgatom magunkat az ügyfeleknek Kép).

A táblába betettelek, legközelebb már ott fogsz te is díszelegni Kép Remélem, hamarosan zebrát is tehetek a neved mellé Kép

Wish

wish

Na megyek lányok én is aludni. Szerdán jövök. Kép

Kép

Kép
pkagi

Pkagi

Szép álmokat!

Wish

Akkor Te nagyon okos lehetszKép+ gondolom, szereted is csinálni. Köszönöm, és én is remélem, hogy zebrás leszek minél előbb.
gtünde

Tünde Kép
Csak annyira vagyok okos, hogy ehhez értek, de máshoz meg baromira nem. Nem tartok felsorolást, hogy mihez nem, mert túl hosszú lenne. Egyáébként a sokminden amit írtam az a cégünk profilja, azt nem tudom én is mindet Kép

NoémiKép
Sajnálom nagyon, hogy fáj a derekad, nekem is volt már lumbágóm. Egyszer egy hónapig feküdtem miatta és naponta kaptam injekciót. Nekem a talpmasszázs segített, amikor másodszor is előjött.
Küldöm a megtapadássegítő derékfájáselűző energiákat. Remélem haszálni fog Kép
Kép

wish

Wish, Noémi

Nekem porckorong sérvem volt, nem kívánom senkinek. De jót tesz, ha a kemény padlón fekszel. A húgom szokott a földön aludni, ha kiújul a hátfájása. Neki is van sérve, de neki nem szakadt le, mint nekem. =2 hét szünet nélküli fájdalom + műtét.
gtünde

Na jóccakát lányok!

Szép álmokat + minden ilyesmi!
gtünde

Lányok Kép nem győztem visszaolvasni az esti "termést"

Andi Kép
Nehogy nyiss egy új topic-ot, legalább reggelente tudok egy picit derülni, és pihizni a munkahelyemen! Jók voltak a képek is!

Tünde Kép
Jó, hogy visszajöttél, hiányoztál a csapatból.
Nagyon vicces vagy! Nem az LH teszttől leszel terhes, remélem azért akcióztatok!

Babcsi Kép
Te + nem a hőmérőtől. Jobb ha tudod, hogy ahhoz más kell. Ha nem részesültél még szexuális felvilágosításban, akkor priviben majd elintézzük! Csak szólj, segítek tisztán látni ezügyben! Kép Kép Kép

Ági Kép
Mekkora pocid van! Nagyon szép vagy! Én is ilyet akarok. Hol vetted?

Noémi Kép
Mára is tartogattam neked babtapienergiát!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Lányok,

Tegnap 12óra 20 perckor megtörtént a 4-dik inszem , remélem sikeres lesz nekünk szept. 8-án kell vissza mennünk.De szerintem én már hamarabb fogom tudni az erdményt , mert 4-e körül kéne megjönni, de nem fogKép

Babcsi nem a méret számít hanem a minőségKép Kép

Ági már nagyon nagy a pocid, biztos hogy csak egy baba lakik benne Kép Kép

Puszi Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!
Alig bírok visszaolvasni...de jó!

Babcsi, nem felejtettelek el, csak felforgatták körülöttem a lakást a kölykök, majd alvás alatt jövök!!!!!!!!!!

Barbi, mostanra talán már ott is a babó!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Barbi Kép
De jó! Megy a szurok 1000-rel) Kép Kép Kép Kép
Te is K. ügynökhöz jársz? (Ugye jól emlékszem BMC-s vagy?)

Kép
Kép
szilva069

Szilvi, igen a BMC-be járok, de a másik K. ügynökhöz, a centrum vezetőhöz.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok,

Barbi! Hajrá-hajrá!!!!! 4.-e már közel van! mikor tesztelhetsz először?KépKépKépKépHármast ikreket neki!!!!!!!!!!

AmicaKép
tudom, hogy nem felejtettél ám el! A skőcöknek mond meg, hogy csak a gépet ne kapcsolják ki!Kép Várom a történeted!

SzilvaKép

Nekem olyan csini hőmérőm van ám!Kép A párocskám már kezd egy kicsit féltékenykedni...de nem adom!!!!KépKépKépKép

Hőjelentés: 36.7 mint 2 napja KépKépKép

TündeKép
Mi van a csíkoddal? Az enyém még jobban elhalványult, de a másik játékszerem a pg53 szerint szupertermékeny vagyok, annyi rajta a páfrány, hogy el is ültetheném!KépKép

ÁgiKép

Sajna igazad van a vidéki munkalehetőségekkel kapcsolatosan. Pesten sokkal több az esély egy jobb helyre...egyenlőre ez van kis Magyarországon, még mindig túlzottan főváros centrikus.

Kép

KépKép
babcsi

Barbi,

Te nem kapsz inszem után gyógyszereket? Én szedek 3 x 1 Duphastont, ez progeszteron gyogyi a megtapadást segiti. Amig szedem nem fog megjönni, úgyhogy én csak a tesztből fogom megtudni sikerült-e. Ha nem sikerül abba kell hagyni a gyogyit és 1 hét múlva megjön?
De gondolom ahány ház annyi szokás. Én a Kaáliba járok. Nagyon drukkolok neked. Kép

Fruzsi

fruzsina32

Barbi Kép
Na, most már nem is értem. Másik K. ügynök is van a BMC-ben, mint a fődoki?
Noémivel azonos K.ügynökhöz jártok ugye?!

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép nagyon drukkolok. K. ügynök az K. ügynök, a centrum vezetője. Kép De klasz lesz, együtt pocakosodunk! KépKépKépKépKépKép

Fruzsi Kép veled is együtt pocakosodunk! KépKépKépKépKépKép Hogy vagy? Nekem nagyon szúrkál a bal petefészkem még mindig. Vajon mitől? Valaki tud valami okosat mondani?

Ági Kép gyönyörű a pocid! Én is már nagyon szeretnék ilyet! Szilvával Kép nem lehetne egyet fizet kettőt kap akcióba megvenni? KépKépKépKépKép
Békáson most 8-9 millióért tudsz 1+2 félszobásat venni a hegyfelőli oldalon, ahol mi is lakunk. 57 nm. Íme egy alaprajz Kép

Ez volt a mi otthonunk 4 évig. Sajnos márciusban eladtuk. Viszont a másik sokkal szebb lett, szerintem. Kép És a lakásárak nagyon leestek, hihetetlen mennyire.

Wish Kép ma megyek dokihoz, nem javul a derekam. Most már a gerincem is fáj, ami sose szokott. 9 évesen eltörött két csigolyám, azóta van ez nekem, de évek óta semmi bajom se volt. Klasz a táblicsku.

Tündi Kép nehogy nyissatok éjszakai topikot, jó így kezdeni a napot, pláne, hogy munkahelyen vagyunk! KépKépKépKépKép

Kandi Kép jó, hogy itt vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szilva Kép szerintem is csak egy K. ügynök van. Lehet, hogy barbi K. ügynöknőre gondolt, a biológusra??
Vendég

Noémi Kép Barbi Kép
Én is csak 1etlen K. ügynököt ismerek.
De holnap úgyis megyek az ügynökképzőbe, és akkor megnézem a tablót, látok-e rajta még K. ügynököt! Jó lesz így? Szerintem ügynöknő ebben az értelemben nem számítható bele!

Kép
Kép
szilva069

Lányok ebbe a K ügynökbe teljesen bele zavarodtamKép
Holnaptól nekem is szednem kell 3*1 duphasont.
Noémi, nekem tegnap este szúrt nagyon a jobb oldali , de mondjuk a másik oldalt is éreztem mintha megjönne.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép nekem folyamatosan szúrkál a bal petefészkem. A júliusi inszem napján annyira begörcsöltem, hogy megmoccanni se tudtam, de nem volt ilyen erős szúrkálás. Mondjuk nem is sikerült. Most nem volt semmilyen görcsölés, de van szúrkálás. Remélem jó jel. Megnézem a februári hozzászólásaimat KépKépKépKépKépKépKépKép

Szilva Kép Csak a recin ne K. ügynököt kérj, mert drága Irén meg Mártuska nagyon meg fog lepődni, hahotázva futnak hanyatt-homlok KépKépKépKépKépKép
Vendég

Barbi, Szilva

Azok a bálna tüszők biztos nyomják a pocitokat,KépKépKép nekem legalábbis ezt mondta a dokim amikor panaszkodtam. (pedig az enyém nem is bálna)

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Inkább hőmérőzz, az jobban megy! Ez a hozzászólás biztosan nem nekem szólt! Remélem nekem már nincsenek bálna tüszőim, mert túl vagyunk az akciós napokon.
Különben meg fel kéne tornáznod a hődet kicsit! (Szerintem)

Noémi Kép
Kíváncsi lennék mit szólnának, ha tudnák, h. hogyan nevezzük őket. BMC legjobb ügynökét hívhatnánk egyszerűen Bond-nak!

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Azt azért tudom, hogy mitől lesz terhes az emberKép
Csak ha nincs pé, akkor kicsit nehéz, nem? Amúgy meg akcióztunk; szegény páromat napközben lefárasztottam a városnézős stb. programokkal, és még este is "dolgoznia" kellettKép

Babcsi

A csíkommal semmi nincs, mert nem volt már tesztem. Ma veszek, hátha későn érő vagyokKépKép

Tünde
gtünde

Nekem is fáj a hasam, de nekem az első inszemnél is fájt. Előszőr a jobb petefészkem fájt, most pedig a méhem környékén érzek tompa fájást és puffadást. Úgy tudom, hogy a petefészeknél a fájás a tüsszók miatt van, inszem előtti éjjel kissé görcsölt a hasam, akkor repedtek meg. A doki is mondta, mert másnap reggel látta az ultrahangon. De ezeket a tüneteket szerintem most nekem a Duphaston okozza. Az a baj, hogy nem tudom mihez hasonlitani, csak az előző sikeres inszemhez. Akkor is ilyen érzéseim voltak, de a gyógyszer csinálja ezeket a terhességi tüneteket.
Akik spontán estek teherbe semmit sem éreznek, csak a mensi környékén van enyhe mensi féle görcsük.Ezt már több most terhes barátnőm is mesélte.
Sajnos nekünk a mesterséges rásegitésekkel teljesen máshogy zajlik a ciklusunk. Sokkal jobban megérzünk mindent peteérés, tüsszőrepedés. Én még néha azt is érzem, hogy a petesejtem vándorol a vezetékben...túlságosan figyeljük magunkat.

Noémi,

Te most szedsz valami gyógyszert?

Fruzsi

fruzsina32

Szila,

Nem bizony, bocsikácskaKép

Barbinak és NoénakKép

A hőmet én sem értem, még egyszer sem ment 37 fölé, el is küldöm neked a szépen vezetgetett chartomat. Naaaaa?!! Mit szólsz? ügyi vagyok?KépKép

Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szilva és nem Szila Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tünde,Kép

Vegyél és mérd meg este, nekem este mindig jobban látszódott hiába írja a teszt, hogy reggel kell csinálni.
Szilva (te már megint röhögsz, ugye)?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szilva

Ja és h. ban mérve felment 37-re is KépKép Fülben mérve biztos magasabbra ment volna de akkor most ugye nem hallanékKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Nem bírom. A kollegáim nem értik min röhögök ennyire.
Tréfát félre téve: A görbéd elég jól néz ki. Az első p.éréskor szépen visszazuhant a hőd. Végülis a mostani értékkel sincs különösebb gond, elfelejtettem, h. orálisan mérsz. A h.-ben természetesen magasabb lenne az érték. Most már csak azon fáradozz, hogy maradjon is ott! Drukkolok!
Tényleg, hónaljban még nem próbáltad? Szerintem az is jó lehet!

Tünde Kép
Tudom, hogy p.érés nélkül nem megy, csak azt is írtad, hogy szúrkált a p.fészked. Az pedig szerintem mindenképpen p.érésre utal, úgyhogy nem volt hiábavaló a férjecskéd lestrapálása.

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Egyszer hónaljban is próbáltam....de ott a férjem nem szeretiKépKépKépKép
Köszi a drukkot, én is remélem, hogy ott marad! Mármint a hőmKép

Tünde,

Szilvának teljesen igaza van, volt pé-d és kész, ezen ne is vitázz!!!!
höhöhöhö

Kép

KépKép
babcsi

Szilva

Te most hol is tartasz? mert a nagy hőmérőzésben teljesen el vagyok veszveKép

Kép

KépKép
babcsi

Szilva

egyébként tudóóód!Kép már mérem h.-ban is, az kb. 2-vel magasabb érték. Mérem én már mindenüttKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép

Ma vagyok a 17 cn-on, és készülök a lombikra.

Kép
Kép
szilva069

Babcsi Kép
És te azt tudóóód, hogy van még egy hely ahol mérheted?

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Mikor lesz a lombikod?

Igeeen?! .....Jaaaa!!!!höhöhöhö Na azt nem!Kép Annyira még nem vagyok fanatikus. De, te kipróbálhatnád és majd elmeséled milyen volt!KépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi, Szilva

Ti nem vagytok százasokKépKépKép Mindjárt bepisilekKépKép

Tünde
gtünde

Babcsi Kép Szilva Kép ez őrület! A kabaré nem csütörtökön szokott lenni???

Méghogy Bond? K. Bond KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Fruzsi Kép bromot szedek hébe-hóba 1 szemet naponta és kapot 3*1 utrot. Amúgy azért furcsa a szúrkálás, mert a jobb oldalon volt egy nagy tüsző, ami állítólag meg is repedt az inszemre, de nem emlékszem ilyen szúrkálásokra. A bal oldalon volt több kisebb, viszont most a bal szúrt délelőtt eléggé. Tegnap azért szeretgettük egymást apával. Kép
Vendég

Babcsi Kép
Én úgy számolom, hogy szeptember közepén.
Különben én ismerek olyan embert aki ott méri. Állítólag az a legjobb! Én inkább saccolom a hőmet. Ma pl. 37,2 volt. Az elég magas a terhességhez nem?

Noémi Kép
Ezaz K. Bond! Ezt elmesélem a férjemnek is!
Én egyik inszemnél sem éreztem semmi különöset. Az jó jel, hogy te igen, akkor történik bennt valami!

Tünde Kép
Miért nevetsz rajtunk? Te nem szoktad mérni a hődet? Ja, igen te csak a teszteket töltöd!

Kép
Kép
szilva069

lanyok - ellep a munka Kép
de latom, hogy egnek a billentyuk es szuper a hangulat !! isteni ! Kép Kép Kép
sajnos nincs idom visszaolvasni, es ertelmezni mindent,,de a reszleteken en is vigyorgok
csak igy tovabb Kép Kép
es meg vki azt mondja, hogy nem vicces meddosegi kezelesen resztvenni???DEhogynem ??Kép Kép
saci

lanyok - ellep a munka Kép
de latom, hogy egnek a billentyuk es szuper a hangulat !! isteni ! Kép Kép Kép
sajnos nincs idom visszaolvasni, es ertelmezni mindent,,de a reszleteken en is vigyorgok
csak igy tovabb Kép Kép
es meg vki azt mondja, hogy nem vicces meddosegi kezelesen resztvenni???DEhogynem ??Kép Kép
saci

Szilva

Nem töltöm, mártogatomKépKép
Szerintem az elég magas. Ha jól meggondolom, akkor az én hőm is 37 fölött van.KépKép
gtünde

K. Bond? Kép
----------------------------------------
James Bond sétál a réten és találkozik egy tehénnel. Bemutatkozik neki:
- Az én nevem Bond. James Bond
Mire a tehén:
- Az enyém meg Bo. Bimbó.

wish

Wish

Ez nagyon jóKépKép
gtünde

Tünde
azt nem is mondtad, hogy inkontinenciába szenvedsz! Tartogasd inkább a tesztekhezKépKép

Noémi
úgy döntöttünk, hogy ezentúl minden napra tartogatunk egy kis meglepetés műsort...így még vidámabbKép

Szilva
Férfi vagy nő az ismerősöd? Kép
A saccolás az jó! Egyébként azt hallottam, hogy ez a legmegbízhatóbb módszer, legalább 50%:vagy terhes leszel vagy nemKép Ami ugye a köztudott 20%-nál sokkal magasabb, úgyhogy hajrá!
a szept. közepe közel van! Lehet, hogy a végén mind egyszerre leszünk terhesek és akkor majd nyitunk egy "ilyen volt ilyen lett+ topikotKép

Saci
Ugye milyen sok itt a móka kacagás!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Wish Kép
Ismét jót röhögtem!

Tünde Kép
Akkor mártogass csak!
Örülök, hogy neked is ennyire fenn van a hőd.
Én úgy saccolom, hogy holnap is marad. Neked?

Sac Kép
Szegény, én meg nagyon ráérek, azért lógok egész nap a b.neten, és írok hülyeségeket!
Lélekben veled vagyok!

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: