Panda,
szerintem holnap nem lesz nyitva,mert nemzeti unnep,van honlapjuk csak most nem talalom en sem
A Tatai uton XIII. van,ki van tablazva,konnyu odatalalni
Na akkor van arany az oviban,nem tudom mi lesz itt,a kispasiainknak lesz dolguk 20 ev mulva ha ilyen keves a lany

Remelem hamar sikerul a kocsicsere, es kenyelmesebben jarhattok.
Mano
Hat igen,abbol mar tudtunk volna venni egy kis hazat amikor eladtuk,sot ebbol meg egy nagyot.Ugyhogy mar nem lehet altalanositani hogy az marad a belvarosban akinek nincs penze hazra.A kornyekunkon nagyon sok fiatal csaladot ismerek,es mindenki onszantabol lakik itt,ugyanolyan okbol mint mi.Nem akar orakat utazni,kozel legyen a suli,stb.es egyebkent szereti a varost.
Pont tegnap hivtam fel kivancsisagbol a mellettunk epulo haz ertekesiteis irodajat, hogy mennyi egy ugyanolyan lakas mint a mienk,es 50%al tobbet mondott,ugyhogy befektetesnek is jo vetelt csinaltunk 1 eve
Na tegnapi ujranezes utan tudjatok mar melyik haz?Gondolom nem kartok sokat alberletezni ezert is surgos,meg mega felujitas is ido.
Szuper hogy minden Ok volt a dokinal Emmanal
Csics
Azert jo hogy nagy betegek mar nem voltak a fiuk.Immunerositot kezded nekik a bolcsivel?Biztos jo lenne.
Gumicukor
Nekem idokozben van koltoztetos nevem, ha kell.
Kryss
Eskuvo,gratulalok hozza
Remeljuk az uj hazbol mar tudsz surubben jonni. Pusz
Kataa

.