A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kinga
Akkor jó kis programod volt hétvégére, jó aktív hétvége volt! Nagyon ügyes vagy!!!
Nem is tudtam, hogy énekkaros vagy!! Biztosan jó lehet! Én énekből érettségiztem! Kép

Annácska
Mikor lesz kész az autó? Remélem minél előbb, és nincs nagy baja!!!

Adri
Szépek a képek!!! Milyen jó, hogy a nővéreddel egyszerre vagytok babásak! Én mindig úgy szerettem volna egy nővérkét...

Sziszka

szisszka

Seszi!Kép

Köszi a jókívánságot!Kép
Látod megérte hogy ebben a hónapban nem idegeskedtem és ez meghozta a gyümölcsét!!!!!!!!!!Kép
Ezt kívánom Neked is,tiszta szívből!Kép

Évi!Kép

Köszi a gratulációt!
Tényleg nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!Kép
Te hogy vagy?Kép

Szisszka!Kép

Muszáj még dolgoznom,de az biztos hogy amennyit lehet annyit pihenni fogok.Kép
Pont 2 hét múlva kaptam időpontot a dokihoz,nem is baj legalább addigra már biztos jól fog látszani az ultrahangon a picur! Kb. addigra ha jól számolom 6 vagy 7 hetes leszek.Kép

Majcsi!Kép

Köszi! Annyira boldog vagyokkkkkkkkkkkkk!Kép
Veled mi újság?

Kinga!Kép

Ilyen híreket kívánok mindenkinek tiszta szívemből,mert ez csodálatos hír!!!!!!!!!Kép

Valér!Kép

Veled mi a helyzet?
Tesztelni mikor fogsz?

Sysy
sysy77

Sziasztok lanyok.

Annacska,milyen idos annamari?

Kinga,milyen ugyi vagyKépgondolom jol kifaradtal,de biztos megerteKép

Reka.kihuzza a fogad?vagy "csak"tomes?

Sziszka,nalunk most kezdett el esni,olyan szomoru az idoKép

Tundi jol kezdododik a munkad(tablafelelos).Remelem minden heten legalabb egy zebrat tudsz majd rajzolniKép

Bogi.izgi lehetet a jatek,en is akkkkkkkaaromKép

Kép
monyoka

sysy felteted mar postara a mensid?mar nagyon varomKép

Kép
monyoka

Monyoka!Kép

Persze már biztos úton van a mensim hozzád!Kép
Sajnálom hogy Neked ilyen bizonytalanságban kell most élned,de most már csak fog változni a helyzet!Kép

Sysy
sysy77

lanyok.Sokan irtatok hogy elfoglaltsag eltereli afigyelmet.Ezen en is elgondolkoztam,hogy milyen elfoglaltsagot talaljak magamnak.

Mindig erdekelt a biologia.Tudom hogy ez hulyen hangzik,de elkezdtem foglalkozni a novenyekkel.Pontosabban a gyogynovenyekkel.

Tegnap tanulgattam mar,meg teszteltem is magam.
par gyogynovenyt megtanultam nevrol,elmentem setalni es probaltam keprol felismerni mi micsoda.meg nem nagyon megy.
Szeretnek gyujteni ilyen novenyeket es kulombozo olajokat,kenocsoket csinalni belole.Most interneten keresgelek.
lehet hogy ez butasag,de ha sikerulne nagyon boldog lennek.

Bocsi ha hosszu voltam

Kép
monyoka

Monyóka
Ez tök jó dolog!!! Kép
Nekem van egy ilyen könyvem, amin nagyjából le van írva, hogy kell ilyen kenőcsöket, meg ilyesmiket csinálni, de csak pár recept van leírva... nah, a felismerés nem könnyű, én pl. csak most kezdtem el rájönni, hogy is néz ki a parlagfű. Meg le van írva benne, hogy melyik növény mire jó...
Örülök, hogy találtál egy jó elfoglaltságot magadnak! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Visszatértem a 3 hetes szabiról-nyaralásról, bár nem hiszem, hogy emlékszik rám valaki, mert előtte 2 nappal kezdtem írogatni.
De sebaj, itt vagyok és most már aktivizálom magam Kép
Nagy -nagy gratula az azóta zebrás lányoknak Kép Kép Kép
Ebben a rossz időben nagyon jó hírek ezek!!! Olyan jó így "visszajönni" Kép

Vera
reva

Monyoka!
Dehogy hülyeség, nagyon jó ötlet!!! Régebben én is sokat foglalkoztam ilyen dolgokkal, nagyon szerettem a biológiátKép!Van pár könyvem is, majd megkeresem öket és leírom a címüket!Szoktam leszárítani gyógynövényeket, bár most a kutya miatt csak a levendula maradt meg a kertben, szerintem az illata miatt nem nyúl hozzá!Volt egy könyvem, amiben nagyon sok használati utasítás van, teák, krémek készítéséhez!Egyszer kotyvasztottam körömvirág krémet, nagyon jól sikerült!Holnapra megnézem Neked a könyveket!Amiböl a legtöbbet dolgoztam, azt hiszem: A természet patikája címü könyv volt.

Kinga
Kinga79

SziasztokKép

Olvasni sajna megint nem volt időm, de a zebrahírre azért felfigyeltemKép,
Sysy!Kép
Nagyon-nagy gratula nektekKépKépKép

Tegnap megvolt a keresztelő, Kristófka a templomban jó nagyot balhézott, pedig eleinte nagyon édin figyelt(az egyik képen látható is lesz majd, ahogy tátott szájjal nézi a papotKép), de a mellettünk ülő kisfiú sírása megzavarta Kristófmacit és ekkor ő is úgy rázendített, hogy szinte végigordította a keresztelőt.
De amint végetért és kijöttünk a templomból, már kutya baja sem volt, jókat kacarászott egész napKép

Teszek fel róla pár képet: (készült vagy 150 kép, mert a keresztanyucija nagy fotósKép)

"Nem érzem jól magam ebben az elegáns öltözékben, pedig állítólag írtó jól nézek ki!"
Kép

"Nagyon érdekel ám, amit a pap bácsi mond"
Kép

"Ezt viszont nem akarom!!!Ne öntsetek le vízzel!!!"
Kép

"Legalább kaptam vigaszképpen egy kisinget. De ettől még nincs elnézve a vízzel fejen öntés"
Kép

Õ az én keresztanyukám:
Kép

És néhány fotó profilból: (rátok bízom, hogy kitaláljátok, éppen mire gondoltamKép)
KépKép
Kép

Babus+KristófKép

Kép
babus2005

Koszi lanyok.aranyosak vagytok.Milyen jo lenne ha gyogyszerek helyett ilyen fuvekkel gyogyitanank magunkat.

Reva tenyleg nem ismerlek.De orommel fogadlak,tegedKép

Kép
monyoka

Vera!
Örülök, hogy itt vagy!Írhatnál kicsit többet magadról!Milyen volt a szabid, voltatok valahol kirándulni, nyaralni?Remélem jobb idötök volt mint itt!

Kinga
Kinga79

babus nagyon aranyos kristofKépSzegenyke biztos nem ertette hogy mit miert csinalnak vele.En is voltam par keresztelon.Akkor valt mindig tragikussa a dolog mikor a papbacsi fejere onti a vizet,szinte egy kicsi se birja ki hogy ra ne zenditsenKép

Kép
monyoka

Babus
Köszi a képeket!!! Kép
Nagyon édi Kristóf a képeken, biztosan nagyon jól sikerült a keresztelő! Kép Nagyon kis vagány ebben az elegáns ruhácskában!
Nektek legalább nyugis keresztelőtök volt!
Egy barátnőm kisfiának nemrég volt a keresztelője. Ott olyan bonyodalmak voltak, hogy a pap késett a keresztelőről, mert elfelejtette, mivel aznap egy másik Dominikot is keresztelt. Meg Domi drága kiszaladt a templomból, nem igazán tetszett neki, főleg a "miértöntitekleafejemvízzel" Kép Kép Kép

Vera
Üdv itt újra!
Milyen volt a szabi-nyaralás? Merre voltatok?

Sziszka, akinek annyira, de annyira nincs kedve dolgozni... Kép

szisszka

SziSzka.lenne egy tok intim kerdesem(lenne nekem itt mindenkihez egy csomo)ha nem akarsz ne valaszolj.

Ha terhes leszel,osszehazasodsz a paroddal?

Kép
monyoka

Babus!
Milyen szép lehetett a keresztelö!Ngyon jók a képek, különösen az elsö kis csokornyakis szuper!Olyan édes Kristóf!Milyen szép inget kapott, mikor mi születtünk, ez még nem volt szokás!Kép

Kinga
Kinga79

Babus!Kép

Köszi a jókívánságot!Kép
Nagyon örülünk a párommal a babának!Kép

Most megyek dolgozni,délután majd jövök!Kép

Sysy
sysy77

Monyóka
Hááát nem tudom, hogy összeházasodunk e akkor, szerintem ezt teljesen a helyzet adja majd...
Ha majd ott tartunk, akkor szerintem ez el fog dőlni. Meg nálunk sosem lehet tudni... annyi sok spontán dolgot szoktunk csinálni ( az is lehet, hogy 1 hét múlva kiataláljuk, hogy házasodjunk össze ) Kép Kép Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok Kép
Tündi Kép
Micsoda újra kezdés Kép

Sysy Kép
Sajnálom, hogy rosszul vagy Kép
De bízom benne, hogy nem fog sokáig tartani a rosszulléted és hamarosan élvezheted is a pocakosodást Kép

Réka Kép
Azért nagyon szívesen megnéztelek volna titeket, de majd legközelebb Kép

Kinga Kép
Annamari fiúra tippel Kép Hát ki tudja Kép
A kocsinak a vízpumpája ment tönkre és ennek a cseréje bele kerül 100 ezerbe Kép Hát ez most nagyon nem jött jól. Elvileg délután mehetek érte, ami nagyon jó Kép

Sziszka Kép
Látom Garfildnak sem tetszik ez az idő, nekem sem. UTÁLOM az esőt!
Délután már újra lesz kocsim, ha kifizettem a javítási költséget.

Monyoka Kép
Annamari már 6 éves, most kezdi az iskolát Kép
Örülök, hogy kicsit jobban vagy Kép A gyógynövények tényleg sok midenre jók Kép

Babus Kép
Szenzációs a kis pasasod Kép
A ruhája ellenállhatatlan, akár egy igazi gavallér Kép

Vera Kép
Üdv újra itt Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska
Én is utálom az esőt!
Drukkolok, hogy ne a csillagoseget verje a javittatási költség... nekünk múltkor 150 ezer pénzbe került. Kép
Képzeld, nekem a szüleim mindig rámbízták, hogy válasszak a leendő tesómnak nevet, és mindig bejött!!! Mindig eltaláltam, valahogy tudtam, hogy kisfiú, vagy kislány nevet válasszak Kép

Sziszka

szisszka

Sysy Kép
Gratulálok a babádhoz Kép Nagyon ügyesek voltatok.

Lányok úgy látom elszabadultak a zebrák. Mindenki próbáljon meg gyorsan megfogni egyetKép

wish

Sziszka
Pocsék idő van errefelé is, ez minden csak nem nyár. Rajtam ne múljon a zebrád, már rakom is, csak mondd hogy kétcsíkos a teszted Kép Meló ügyben szedd össze magad Kép biztos nem csinálja meg helyetted sem senki, és sokkal jobb lesz délután úgy hazamenni, hoyg na de ügyes voltam ma Kép

Kinga
Köszi jól vagyok, nincs rossz kedvem Kép Holnap megyek a dokihoz, ezért szabin is leszek, nagyon kíváncsi vagyok, mit fog mondani a dolgaimra. Te hogy vagy? Nagyon kis turbós voltál a hétvégén Kép

Vera
Üdv itt, aktívkodjál csak Kép

Babus
Jók a képek nagyon! Amúgy jól sikerült a keresztelő?

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezesre van most idom.
Kepzeljetek, az oltas ota az Atti megjavult. Biztos josag szerumot kapott. Rengeteget alszik. Tegnapelott este 9kor elaludt egesz reggel 5ig, most meg este 10tol reggel 6.33ig Kép Kép Kép Vegre tudtam aludni Kép Hat en ezt el sem hiszem. Nem tudom meddig lesz ez igy, de ezert a ket napert is halas vagyok. Voltunk kint a repulo bemutaton. Vegig aludt, tegnap meg a Minit neztuk meg az Erzsebet hidnal ott is aludt. Tegnap szinte az egesz napot ataludta Kép
Vegre a hizas is beindult Kép Nagyon feltem, hogy tapszert kell majd adni, de eddig ugy nez ki megusztuk.
Na megyek, mert most meg hisztizik a draga Kép
Majd teszek fel kepeket este.

Gratula az uj babasoknak, Sysy neked is. Csak igy tovabb!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Annácska
Annamarinak már megvettétek a füzeteket, táskát stb.? Én az év elején mindig szerettem az új füzeteket, könyveket csomagolni. Akkor még olyan izgi volt. Kép
A vízpumpa 100e? Kép A mi autónknak kb. 5 hónapja cserélték, de ennek a töredéke volt. Az autó azóta már nincs meg, mert épp tini korba lépett volna és beújítottunk egy "autópólyást".

Sysy
A tábla szerint 11cn. Még minden előttem....... Szóval reménnyel teli. Ha fél éven belül nem sikerül akkor el kell kezdeni vizsgálódni. A doki szerint azért egy év alatt illik összehozni egy babát. Tudod pár hónapja volt egy vetélésem, szóval sikerülhet a dolog, de az a terhesség se jött olyan gyorsan, de kaptam még kb. fél év "haladékot". Ezzel én is egyet értek, most nem szeretnék semmilyen vizsgálatot, meg, ha egyszer összejött, miért ne sikerülhetne még egyszer..... Kép

Tündi
Te most hőmérőzől azért? Mész még UH-ra? Ugye nem vagy már elkenődve? Remélem megvígasztaltátok egymást Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:03-kor.
seszi

Babus Kép
Gyönyörű a Kristófod!

Sziszka Kép
A nyaralás nagyon jól sikerült, először volt 4 nap Balaton még a jó időben, majd Korzikán voltunk 1 hétig. Mázli, hogy ott lakik egy barátnőm, aki meghívott minket, náluk laktunk, az idő szuper volt, csak az egy hét volt nagyon kevés Kép Utána egy kis családlátogatás (Anya, hugica, párom anya-apa...), és most meg itthon a zuhogó esőben Kép
Annácska Kép
Én mindig is szerettem volna egy öcsit, Annamarinak hátha bejön Kép
Nekem is van egy kicsit öreg autóm (15 éves), és amikor baja van, mindig megfogadom, hogy eladom, mert a gatyám is rámegy, de aztán mikor nincs semmi baja, nincs szívem eladni, úgy hozzám nőtt...
Tündi Kép
Aktív leszek, ígérem, időm, mint a tenger Kép
Monyó Kép
Én kreatívkodom itt a nagy unalmamban, üvegmatrica, szalvétatechnika, kötés Kép

Vera
reva

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:03-kor.
seszi

Tündi
Biztosan jobban menne a munka, ha motiválna, hogy milye ügyesen fogok hazamenni... de itthon dolgozom . Ami egyébként tök jó, csak ilyenkor nem, amikor sok a munkám, és mindenmást csinálok, csak nem dolgozom! Kép Kép De már belekezdtem, és azért haladok is. Persze szünetet azért tartok... Kép Az előbb voltam kint az udvaron a kutyusokkal, kicsaltak játszani! Kép
Elállt az eső, és a terasz fel is száradt! Kép

Tettem fel pár képet a kutyusokról, ha valakit esetleg érdekel:
www.babanet.hu/album/main.php?album=6127&p=5143414

szisszka

majcsi sok sikert.

1 ev az a normalis babaprojektben??hu akkor mi nagyon az elejen vagyunk.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Csak beköszönök, mert millióegy dolgom van. A hétvégén nem túl sok üzenet volt, most meg alig győzöm olvasni.

Sysy!
Mondtam, nem tesztelek, mert szerintem felesleges. Várok.

Tündi!
Leírnád, hogy hol hallottad a szaunás dolgot? Tényleg érdekelne.

Képzeljétek, tegnap nyertünk egy egyhetes utat a Kanári szigetekre. Olyan szépen hangzik, de nem olyan vonzó! Kép Miért? Mert a nyeremény gyakorlatilag csak a szállás, a repülőjegyet és a kaját nekünk kell(ene) fizetni. A kajával még nincs is nagy gond, de a repülőjegy fejenként kb. 100 000 Ft (még a fapados is). Egy évünk van rá, hogy felhasználjuk az utalványt. Néhány hónap mindenféleképpen kell, hogy összegyűjtsük hozzá a pénzt, így ha megyünk, akkor is csak jövőre tudunk menni. Az meg csak akkor jöhet számításba, ha nem jön a baba. Tehát magyarul nyertünk egy utat, amivel semmit nem tudunk kezdeni... Kép Kép Ez van. Milyen jó lenne, ha simán zsebből ki tudnánk fizetni a repülőjegyeket...???

Hát ennyit mára.
Üdv
Zsu

Zsu
valér

Kinga Kép
Bocs az előbb nem írtam Neked, de a Sziszkának írtak Neked is szólnak Kép

Seszi, Te kis kíváncsi Kép
Jó érzés, hogy emlékszel rámKép Szóval még mindig nem dolgozom, húzom a táppénzt, amíg csak tudom. Most aktív álláskeresésbe kezdtem (mától), úgyhogy bízom, hátha sikerül valami. Bár, ha az ember azt sem tudja, mit akar, elég nehéz állást találni Kép A legjobb az lenne, ha a babaprojektünk sikerrel járna Kép Bevetünk mindent Kép
Vera
reva

Sziszka Kép
Nem csoda, hogy nem tudtál ellenállni a kutyusoknak, nagyon aranyosak a képeken Kép
Hol laksz, hogy elállt az eső? Seszivel együtt én is bárkaépítésbe kezdek, mert ha így haladunk ....
reva

Szia Lányok!
Úgy voltam fogorvosnál, hogy hozzám sem ért! Na miccóltok? Megcsinálta párom egyik fogát, meg a bátyámét és úgy elúszott, hogy én önfeláldozóan felajánlottam, hogy miattam ne csússzon tovább. Így szerdán megyek.

Tündi, Kati!
Akkor holnap izgalmas nap lesz. Nagyon kíváncsi vagyok, mit mondanak az orvosok Nektek!
Már csak azért is, mert én is kíváncsiskodnék (mint Seszi), hogy milyen vizsgálatokat javasolnak, s azok mire jók, meg mi lesz az eredményük. Bbár mi még "csak" 8 hónapja próbálkozunk, nem egy éve. Szóval, amit nem éreztek túl intimnek, leírnátok?

Köszönjük:
kíváncsiskodó türelmetlen babaváró társaitok
Vendég

Sziasztok!

Sysy!
Gratulálok Neked és minden jót kívánok!!!!Kép

Sziszka!
Édesek a kutyáid! Nekem is van rosszcsont kutyusum!Kép
Kérdezted mit ünnepeltünk a hétvégén! Apósomnak az 50., a férjemnek pedig 30. születésnapját! Jól sikerült buli volt, minen rendben ment!

Annácska!
Milyen volt Szeged? Jól éreztétek Magatokat?
Köszönjük a dícséretet a képre!

Babus!
Nagyon aranyos, bűbájos fiad van!!!!Kép

Tündi!
Javítanál a táblában 3. cn-ra?!
Köszi!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Monyoka Kép
Ált. ennyit minimum mondanak, de másfél-két év után már szó nélkül kivizsgálnak. Nekem most "jár le" az egy év, ami ugye nem teljesen sikertelen. Persze, ha amúgy van vmi. problémád, pl: túl hosszú a ciklus, nagyon rendszertelen stb. akkor előbb is kivizsgálnak.

Babus
Kristóf kész férfi. Kép

Valér
Ezekben az a gáz, hogy utazási irodánál, nem főszezonban, akár találhatnátok ennyiért komplett utat is. Nem üdülőhelyi jogot akarnak értékesíteni és ez csak a beetetés? Kép

Kinga
Takarítani nekem is kellene. Csak vennünk kéne végre egy létrát is, mert nálunk 3,65m a belmagasság és mindig a szomszédét kell elkérni. Így aztán könnyű kibújni a magasban végzendő teendők alól. Kép

Reva
Talán nem kell bárkát építeni. A jósok szerint hétvégén akár már 30 fok is lehet. Utcsó lehetőség a strandolni vágyóknak. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Kinga!
Micsoda takarítást vittél véghez! Le a kalappal!
Már korábban is akartam kérni, hogy mesélj az énekkarról! Én is énekeltem egy ideig, de ez is azon szívemnek kedves dolog, amiről le kellett mondanom a tánc miatt, de valamit valamiért.

Adri!
Isten hozott a szabid után. Zebrával mentél, zebrára jöttél. Jó nem? Hogy vagytok? Olyan jó lehet nektek.. ilyenkor mindig belegondolok, hogy milyen lehet... Persze lehet, hogy egész másmilyennek képzelem el. Meg biztos kell egy pár nap, mire felfogja az ember lánya. De hogy a nővéred is... nagyon jó!

Monyó!
Nem az a lényeg az elfoglaltság szempontjából, hogy mi az, hanem az, hogy örömöd leld benne. Viszont ez a gyógynövényes dolog egy hasznos és komoly tudás is lehet, amire mindig szükség van. Úgyhogy hajrá!

Vera!
Én is emléxem Rád! Te is a Uniquezebrájáraaktiválódók csapatába tartozol! Üdv. újra itthon! Szuper lehetett a nyaralás. Itt pocsék volt az idő.

Seszi!
Olyan jó, hogy újra itt vagy! Bevallom, hiányoztál. Kép
A vizsgálatokkal kapcsolatban csak annyit, hogy párod a János Kh.ba megy? Mert mi oda kaptunk telefonszámot, mert állítólag az nagyon jó.

Szia Zsu!
Vigyázzatok nagyon az ilyen "nyertünk egy utat" dologgal, mert nagyon sok becsapás ezek közül. Nagyon körül kell járni az ilyesmit. Illetve még azt nézzétek meg, hogy egy esetleges "last minute" út szállással, röpcsivel mennyivel lenne drágább, mert tartok tőle, hogy nem sokkal. És ott magad válaszhatod meg a szállásodat, ami nem utolsó.
Bocs, hogyha letöröm a lelkesedésed, de már hallottam ilyen "nyert" úttal póruljárt emberekről.

Judit!
Örülök, hogy újra bejelentkeztél és milyen jó híreket hoztál. Atti biztos mostantól ilyen jófiú lesz. Csak próbára tette az erődet, mostmár bizonyítottál és mostantól kisangyalka lesz a fiad Kép

Babus!
Ez a Kristóf nők kedvence lesz, az tutti.
Nem tudod, hogy ha mi nem esküdtünk templomban, de mindketten katolikusok vagyunk, akkor azért a gyermekünket megkereszteltethetjük?

Bocs, ha túl sokat írtam, de mindenkivel beszélni akarok:
telhetetlendudu Kép
Vendég

Sziszka!
Nagyon jók a kutyusos képek, olyan aranyosak, tetszik a kis gyürött pofijuk!Kép!

Réka!
Én is biztosan ezt tettem volnaKép!

Jányok!
Én is rakok fel új képeket Brúnóról:

KépKép

Ezek a képek most hétvégén készültek, ugye mekkorát nött?

Kinga
Kinga79

Kinga
Brúnó tök cuki. Kép Arany vagy Labrador retriver?

Szisszka
Kutyák: Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Réka!
Most látom, hogy írtál megint, én pedig még a fogorvosos írásodra válaszoltamKép

Szóval a mostani kérdésedre:
Az énekkearban ahová járok, 1994 óta éneklem. Ez egy egyház énekkar, a nevünk Szent Cecília kórus és a váci Székesegyház a "székhelyünk". A váci egyházmegyében ez a legnagyobb kórus, összesen kb. 100-an vagyunk. Nagyon sok mindent lehet ám itt tanulni az évek folyamán, a karnagyunk természetesen pap, aki nevelget és terelget minket a jó irányba! Hát röviden ennyiKép!

Kinga
Kinga79

Majcsi Kép
Én is látok reményt az eső megszűnésére A hétvégén sajna biztos nem lesz strand, mert a húgomék most költöznek az új lakásukba és megyünk segíteni (takarítás, bútortologatás és szerelés)
Bár azt is jobb napsütésben csinálni Kép

Vera
reva

Majcsi!
Ö egy kicsit félvér, de igazán a Labrador jellegek jöttek ki rajta szerintem.Kép
Papa Golden retriever, Mami pedig Labrador Retriever!

Kinga
Kinga79

Kinga, Réka

Én igaz, hogy nem énekelek, még csak nem is táncolok, de játszom egy ifjúsági! fúvószenekarban, már 15 éve. Én vagyok a legidősebb Kép, de egyszerűen nem tudom abbahagyni... A párom tegnap is jót röhögött az Amerikai pite "nyáron a zenetáborban" részén, mert én is minden nyáron 10 napig ott vagyok Kép

Vera
reva

Sziszka!
Édesek ezek a kutyuk.
Halad már a munka?

Csibe!
Találtam egy cikket a sárgatesttel kapcsolatban:
http://www.informed.hu/index/betegsegek/?article_id=58950
Gondoltam, téged is érdekelhet.

réka
Vendég

Köszönöm a dicséreteket a kutyusok nevében is! Kép (akik egyébként itt fekszenek mellettem a nappaliban Kép)

Réka
Köszi, igen haladok, haladok, igyekszem! Kép
Jól megúsztad a fokdokit! Kép

Kinga, Réka, Vera Kép
Micsoda előadóművész emberek vagytok! Kép Ez olyan jó!

Kinga
Brúnó nagyon szép, olyan kis aranyos pofija van! Kép Mennyi idős?

Csibe
Örülök, hogy jól sikerült a buli! Kép

Zsu
Azért még lehet jó is az utazás, nem?
Mi tavaly Korfun voltunk, a repcsi, a szállás, programok ingyen voltak, csak a kajcsit kellett nekünk. Csak az volt a gáz, hogy olyan helyen voltunk, ahová az angolokat "száműzték" bulizni, szóval minden az angol pénztárcához volt mérve. Nem is vettünk szinte semmit, páromnak egy Schumacheres baseballsapit, nekem meg egy fürdőrucit (mert okos fejemmel itthon hagytam). Mást nem is lehetett nagyon csinálni ott esténként csak bulizni, de mivel nem nagyon vagyunk azok a diszkóbajárósfajták, 2 nap után jól meg is untuk az egészet, és maradtak az apartmanbansörözősesték. De a lényeg, hogy így is csomó pénzt elköltöttünk,amiből szerintem egy sokkal jobb helyre is elmehettünk volna. Azaz egy olyan helyre, ami nekünk jobban tetszett volna.

Sziszka

szisszka

Majcsi!

Fején találtad a szöget. Erről van szó. Na adott az ingyenes szálláslehetőség, de iszonyú drága a repülőjegy mellé. Igen, komlett utat is tudnánk fizetni belőle... Ez van. Kép

Réka!
Hát erről van szó. Én is sok negatív véleményt hallottam már, és nem is fogok egykönnyen beleugrani olyanba, ami nem biztos. Szerintem csak álmodozunk egy kicsit, hisz a repülőjegyet sem tudjuk egyik napról a másikra kifizetni. Így maradunk itthon... De legalább a pénz is megmarad... Kép Mellesleg sokkal jobban örülnék annak, ha egy baba "megakadályozna" minket az utazásban... Kép

Sziszka!
Köszönöm a történeted. Hát igen. Nálatok az nagyon vonzó lehetett, hogy a kaja kivételével minden ingyen volt. De nekünk a fejenkénti 100 000 Ft repülőjegyet is fizetnünk kellene... Kép Szerintem maradunk itthon, legalább tudunk gyűjtögetni másra.

Lányok!
Egyre többek neve mellett olvasom, hogy tanár. Mit tanítotok??? Gondoltam rátok, hisz lassan kezdődik a suli. Mi pl. holnap kezdünk, délelőtt lesz az alakuló értekezletünk... Azért jó volt a nyár, szükség volt pihenésre, de én személy szerint várom a sulit is... Mit csináljak, szeretek dolgozni és társaságban lenni. Kép

Mostanra ennyit.
Puszi
Zsu

Zsu
valér

Kinga, Vera!
Ez tök jó! Lassan összhozhatunk egy zenés-táncos szórakozóestet, nem?

Vera!
És milyen hangszeren játszol? Mesélj!
Az együttesben is én vagyok a legidősebb, mármint a lányok között. Furcsa is a helyzet. Sokat foglalkoztat, de majd ha jön a babó, nem lesz kérdés. Kép

Zsu!
Tök jó, hogy várod a sulit. Mit is tanítasz? Úgy lennék én is tanár... (tudom, meg még annyi minden) És figyelemelterelésnek sem utolsó.

réka
Vendég

Sziszka!
Brúnó most 4 hónapos, nemsokára, 31-én lesz öt. Szerintem a korához képest elég nagy!Kép

Vera!
Én is játszottam fúvószenekarban éveken át, de amikor férjhez mentem, már túl soknak bizonyult, mivel el is költöztünk a városból, nem tudtam tovább vállalni, így abbahagytam. Én klarinétoztam a zenekarban. Te min játszol (nyáron a zenetáborban...)Kép?

Kinga
Kinga79

Még felrakhatok egy képet?Az elöbb nem sikerült valamiért, remélem nem haragszotok meg!Ígérem ez az utolsó:
Kép
Kinga79

Zsu
Nekünk egy haverunk mondta ezt az ingyen nyaralást, azaz nekik volt ez a lehetőség, és vihettek magukkal 2 embert, és ránk gondoltak, szóval tök jó fejek voltak!
Off:
Jujj, tényleg, suliról jut eszembe: azt mondtad, hogyha gondom lenne a törivel, akkor szóljak... hát most szólok, ugyanis letöltöttem az érettségi témaköröket (emelt szint), és rögtön az elsőnél el is akadtam. A többit persze azért csinálom. Ez a tétel ami kifogott rajtam: Vallás és kultúra az ókori keleten. Az a baj, hogy nekem a 9.-es töri teljesen kiesett, ugyanis idióta töritanárom volt. Könyvből nem lehetett tanulni (nem is volt könyvünk), mert szerinte a könyv rossz, jegyzetelni meg nem lehetett, mert zavarta a toll sercegése.
Szóval nagyon megköszönném, ha tudnál segíteni, vagy valami támpontot adni amiből kiindulhatok, vagy neten valami, ahonnan infot tudok szerezni
Bocsi, hogy ezt mind itt írtam le, de nem találtam a mailcimed a profilodban... A segítséged előre is köszi!!!

Sziszka

szisszka

Monyó Kép
Sztem nagyon dícséretes a gyógynövényes érdeklődések. Ha "nagy leszek" én gyógy és fűszernövények termesztésével szeretnék foglalkozni.
KingaKép
Te váci vagy? Akkor egy kicsit földim is vagy, mert eredeti lakóhelyemhez Vác (már az énekkarból gondoltam...)igen közel van most is gyakran megfordulok arra.

Reva Kép
Én is emlékszem rád, hiszen nagyjából egyszerre jelenteztünk ide be. Bár én nem vagyok túl aktív tag, de azért időnként irogatok.

Lányok, már most érzem, hogy mégsem lesz májusi babám. Így nagy erőkkel tervezem hogy szeptemberben egy romantikus-termékeny hétvégét töltsek a párommal. Én már arra készülök. Bár még csak 15 cn, mégis úgy érzem lemaradtunk.
sziasztok junko
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: