Tündi
Annyira örülök a szép tüsződnek!

Nagyon klassz, hogy 1. van peteérésed, 2. szép nagyra nő a tüsződ, 3. közel van a repi ideje
Fantasztikus, és nagyon-nagyon boldog vagyok!
Az jó Neked, ha pénteken miután feldobom a táblát átküldöm Neked? Meddig dolgozol pénteken?
Annácska
Gondolod, hogy a folsavat nem mindegy, mikor kapkodom be? Este lefekvés előtt olyan vagyok mint egy mosott rongy...

A folsav után. Reggel is rossz még de most épp megint ettem egy jó adagot.
Viszont most már megint semmit sem kívánok.
Örülök, hogy a répa Neked bevált, én rá se bírok nézni

Pedig tegnap szemeztem vele a konyhában
Hú, majd mesélj arról a játékról, mennyire tetszik!
Ja, én is gondoltam, felkeresek mán egy ilyen 2in1-t vagy mi a szöszt, csak még nem tudom mikor, mert közel van az indulás és addig még rengeteg az elintéznivaló... Lehet, hogy csak amikor hazaérünk tudok elszaladni. Addig ki kell bírnom a mostani rucikban
Sysy
Hú, most nagyon szorítok Neked! Már csak párat alszunk és minden kiderül! Remélem, még szombatig, mert utána nem tudok én zebrát rajzolni
Babus
Örülök, hogy jól sikerült az ünneplés.

megint gyerkőc nélkül.

Ha nem vigyáztok, többet lesztek Kristóf nélkül, mint vele.
Monyó
Szerintem is tűzz el egy dokihoz, mert ez már tényleg nem norma, hogy ilyen hosszú a ciklusod
Szisszkám
Jaj, feltetted azt a képet a sims-ből én meg elsőre hirtelen azt hittem....

Jaj de lüke vagyok
Duddu
Méghogy várni! Nekem is ezzel jött a régi dokim (na sos-be lecseréltem

)... A kaaliban azt mondja a dokim, hogy ha egy párnak természetes módon bő fél év alatt nem jön össze a baba, akkor 1 év után mindenképp egy meddőségi kp-ban a helyük. Legalábbis egy rendes kivizsgálás erejéig.
És azt, hogy mennyi idő van a babára, csak Ti érzitek. Senki más.
Melletted vagyok!
És Majcsinak igaza van a kiskatonákkal kapcsolatban. Az én férjeméivel ez volt a gond (24 óra múlva nem élnek). Ígyhát nekünk nem maradt más hátra, mint mindennap összebújni
Pusza
Unique