A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Barbi

Én is nagyon sajnálom, megy a drukk ezerrel. Reméljük, azért minden rendben lesz. Sajna én sem értek a dologhoz.

Babcsi

Hát én is pont azért szurkolok, hogy még legyen melóm, amikor teherbe esek.Kép

Tünde
gtünde

Barbi
Úgy tudom, hogy napi 2 mm-t növekszik a tüsző, így ha kiszámolod szombatra 20 mm felett lehet, az pedig már jó.
Jobb oldalon akkor 2 tüsző van?
Különben meg a babához elég egyetlen érett tüszőcske is, ha egyébként minden klappol.

Kép
Kép
szilva069

Barbi

Ha úgy van, ahogy Szilva írja, akkor küldöm a tüszőnövelő energiát: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKép

Tünde
gtünde

Barbi Kép
Még a kicsik is simán belehúzhatnak Kép
Nekem a lombikos stimunál sem voltak nagyobbak az első UH-n. Szóval ne keseregej, mert lehet, hogy pont ebből a tüszőből lesz a kisbabád Kép És gondold el mit szól most, hogy mamája nem bízik benne, pedig ő hogy igyekszik. Aztán majd fizetheted neki a pszihológust Kép

wish

Tünde

Ja, értem! Gondolom akkor tudják a m.h.-en, hogy babát reveztek. Azért ahhoz nagy indok kellene, hogy emiatt kirúgjanak, mert olyan pert akaszhatsz a nyakukba, hogy még!!

Barbi

Látod, Szilva adott érdembeli bíztatást. Most már megnyugodhatsz! Hajrá-Hajrá!!!KépKépKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Barbi én is így el voltam keseredve a 7.nap környékén, ráadásul még a doki is azt mondta hogy nem túl jók a tüszőim. Fognak még nőni, nekem lombik volt, és a végére 7 db-ot tudtak leszívni. Sok folyadék, még több fehérje és ha lehet pihenj!
Szorítok neked!

Én jól vagyok már mindjárt holnap! Remélem lesz értelme ennek a vérvételnek. Holnap leszek ET után a 9. napon. Jobban örültem volna ha mondjuk pénteken csinálják a vérvételt, de a nőgyógyim szabin van és csak ezért jön be. Azért remélem abból már látni fogják hogy megtapadtak e.

KépKép
jiny

Babcsi

Nem akarnak kirúgni, csak nagy átszervezések vannak és ki tudja, kellek-e én még ide. Amúgy pedig nagyon szurkolnak nekem.Kép

Wish

Hogyan lehet olyan nagyon mosolygóst csinálni?

Tünde
gtünde

Lányok, köszönöm Kép, wish az írásodon egyszerre mosolyogtam és sírtam, igazatok van de annyira bíztam benne mindent pozítivan láttam, tudom ezt most nehéz elhinni. Úgy ment ma dokihoz hogy pénteken inszem erre még tűszöm sincs. Meígérem hogy össze szedem magam és belehuzzunk ebbe a két napba.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lányok!

Megjött értem párocskám, megyek haza. Otthonról még jelentkezem.

Tünde
gtünde

Barbi Kép - a wish milyen vicceset irt !.... gondolom el is mult mar a rossz kedved !
muszaj bizni,,csak ugy sikerulhet !! de felre a trefat, nagyon gyorsan nonek a tuszok. nekem ebben a honapban szinte naponta neztek, es mint a gombak nottek !

Jiny Kép akkor majd holnap irj !!! megy a nagy energia-kuldes++++++

saci
saci

Tünde

Ha drukkolnak neked akkor jó és biztos nem fognak pont most megválni tőled!

Barbi

Látod mindenki drukkol és pozitív erőket sugároz feléd+++++++Minden rendben lesz, drukkolok!!!
Wish tényleg aranyosat írt és biztos igaza is van! És Saci is csak csupa biztatót mond!

Jiny
Jó hír, hogy jól érzed magad!! Holnapra küldök sok-sok+++++++++++++++++++++energiát meg minden jót amit csak lehet, és aztán csupa jó híreket hozzál nekünk mert mindenki nagyon drukkolKépKépKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Jiny Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nagyon-nagyon-nagyon és mégjobban drukkolok, hogy holnap jó híreket kapj!!! Kép

Kép
Kép
szilva069

Wish, Saci
Nem lehet, hogy azért sikerülnek a sokadik inszemek vagy lombikok, vagy ezek egymás után, mert a spontán teherbeeséshez is rendszeres házasélet szükséges? Ha a spontán valamiért nem megy, akkor talán a szervezet az irányított ciklusok alatt működik úgy, mint kéne?
Ezt csak én gondoltam, de Saci is úgy elveszti a bizalmát az inszemben, pedig nekik is most kezdődik a tényleges próbálkozás.

Lányok ne keseregjetek, akkor fog sikerülni amikor kell!!!!

Még egy dologra figyeltem fel a múltkor az inszemesekkel kepcsolatban. Mivel sokszor összejön, hogy a pé közelében van a történés leginkább fiúk fogannak belőle.

A.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép
Nem tudom. Szerintem ez inkább amolyan szerencse, ahogy az egészséges pároknál is van, akinek az első hónapban összejön, van aki meg fél évet vár rá.

Jiny Kép
Én is drukkolok holnapra. Remélem szép magas HCG értéket kaptok Kép

wish

Babcsi!

Változatlan nem olyan intenziv mint szokott lenni. Sőt nekem 4 napig tart amíg mensizek, de már (igaz foszlányosan távozik tőlem) az 5. cn -n vagyok és még mindig megvan. Lehet, hogy ilyen sűrű ettől a cisztától (ahogy tisztulok?)?
Amúgy nem érzek semmit sem.

Kép
lara26

Szia Lara

Nekem 4-5 napig szokott tartani. Szerintem bizony lehet, hogy most azért ilyen állagú és hosszabb mert megy a tisztulási folyamat.KépDe jó lenne!!! A dokid nem mondott semmit a tisztulásról,hogy mit várjál?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Sajna nem mondott semmit sem róla, hogy milyen lesz/lehet. De viszont ha elmúlik akkor pénteken megyek hozzá és akkor megnézzük mi újság.

Kép
lara26

Köszönöm a lelki segítséget nektek,bizakodó leszek, ezsek sok fehérjét és iszom sok folyadékot aztán meglátjuk hogy mit láttnak csüt. Uh-nál.

Jiny holnapra egy rakás ++++++++++++++++++++++ energiát kívánok neked.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lara

Akkor nincs más hátra, tisztulgass, és pénteken kiderül, hogy sikerült!!! Biztos minden rendben lesz!KépKép

Barbi

Helyes, csak pozitívan!!!Kép Mindent bele!!Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Amica Kép most mar jobban bizok az inszemben (amiota pozitiv lett a pct), ..majd meglatjuk. Meg nem turbozom magam,,mert kb 1 honap mig oda jutunk. akkor majd nagy erobedobassal fogok "bizni" Kép Kép
saci

Sziasztok!3 év proba után semmi ,doki szerint minden ok mit csináljunk?segítsetek!
mesike

Szia Mesike,

Minden kivizsgálás megtörtént nálad és a párodnál is? Ciklusod, hormonszintek, petefészek, méh nyálkahártya, petevezeték átjárhatóság, spermavizsgálat rendben? Ovulációd van? Nem termelődik antitest a párod spermái ellen?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Kép Egy orvos veszett el benned.Kép

Tünde
gtünde

Szia Tünde,

Látom hazaértél.

Hát igyekszem KépKép höhöhöhö...

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Már jó ideje itthon vagyok, csak most néztem be.
Lehet, hogy rossz szakmát választottál? Nem, mintha tudnám, mi az.Kép

Tünde
gtünde

Senki nincs itt?Kép
gtünde

Tünde

Valami baj volt az oldallal.

Szóval egy bankban dolgoztam ügyintézőként előtte olasz tolmács voltam.
De igazából a művészetek érdekelnek (festés, tánc, ének) bár csak hobby szinten tudom űzni. Majd egy következő életemben festőművész leszek, vagy színész KépKépKép

De most leginkább anyuci szeretnék lenniKép
Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

MesikeKép
Mit jelent a minden OK. Milyen vizsgálataitok voltak eddig?

wish

Babcsi

Én is észrevettem, hogy valami gond lehet, de azt hittem, az én gépem szórakozik.

Hát egy másik életben én sem ezt csinálnám, amit most. Engem a kézművesség vonz. Én valószínüleg kosarat fonnék, gyöngyöt fűznék, dekupálnék...
Meg kertészkednék.

A tolmácsolás elég nehéz, nem?

Tünde
gtünde

Babcsi

Énekelni én is szoktam, de azt jobb, ha senki nem hallja.Kép

Tünde
gtünde

Babcsi

... fúrnék-faragnékKép

Tünde
gtünde

Babcsi

Arra nem gondoltál, hogy olasz nyelvórákat adj?
Én angolul tudok elég jól, most épp németre járok, de a következő nálam is az olasz lesz.

Tünde
gtünde

Tünde

Látom téged is vonzanak a kreatívitást igénylő dolgok! ez jó!
A tolmácsolás nem nehéz ha szereted a nyelveket. Nagyon jó dolog egy másik néppel a saját nyelvén kommunkiálni mert így megismerheted jobban a kúltúrájukat. Meg érdekes is.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Saci
Így már OK.!!!!!

Wish
Akinek elsőre összejön talán nem is tudja mekkora szerencséje volt. Nektek nagyon drukkolok!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Tünde

A fúrás faragás az jóKépKép

A fürdőszobai éneklésre gondoltál? lehet, hogy elmehetnél egy asszonykórusba Kép.)
Próbáltam tanítani, de türelmem az nincs hozzá így abbahagytam. Mindenki szerencséjére!KépKép Angolul én is elég jól tudok, most a spanyolt szeretném megtanulni.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

A spanyol eléggé közel van az olaszhoz, nem? Igaz, ha az ember már elég jól tud egy nyelvet, és van valamennyi nyelvérzéke, akkor már könnyebb egy másikat megtanulni.

Tünde
gtünde

Tünde

A spanyol elég közel van és sok a hasonlóság, bár nem ugyanaz. Idén voltunk Spanyolországba és próbálkoztam az olasszal és a kezdetleges spanyolnemtudásommal, err közölték, hogy akkor inkább angolul mondjam mert nem értenek egy szót sem..KépKép höhöhö

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Tünde,

Lassan mennem kell mert a párocskám követeli a gépet...KépKép

Holnap majd beszélünk..

Jócakát

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

KépKép Én meg úgy vagyok a nyelvekkel, hogy beszélni nem nagyon szeretek, viszont sokat megértek. Volt egy magyar származású amerikai ismerős, akivel úgy beszélgettünk, hogy ő angolul mondta, amit akart, én meg magyarul válaszoltam. Alig nézhettek minket hülyének.Kép

Tünde
gtünde

Babcsi

Jóccakát!

Nálunk már nincs ilyen gond, van sajátom.Kép

Tünde
gtünde

Jó reggelt Lányok!

Merre jártok, sehol senki? Utálom az esőt! Nem tudom hogy Ti hogy vagytok vele de engem mindig szomorúság tőlt el a esik az eső.

Lányok tegnap voltam a kolláganőmnél két hónapos a babája, megengedte hogy megfürdessem, úgy élveztem annyira jó érzés volt!Nagyon félve fogtam a vízbe féltem hogy bele esik de hála az égnek nem történt meg.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Jó reggelt mindenkinek!

Tünde

A saját gép remélem előbb utóbb beszerzésre kerül de addig osztozkodni kell...

Barbi

Az esős borongós idő nem mindig kelt bennem szomorúságot, néha olyan otthon bekuckósodós leszek tőle és jó érzésem van. Ez is csak időjárásKép

Babáztál! Meglátod nemsokára a sajátodat fürdeted!KépKép

Csajok

Ez tiszte vicc. Nem azért, hogy már megint a hőmet részletezzem, de ma reggel szájban 36,5 volt (tegnap 36,2) és h.ban 36,8 (tegnap 37). Na erre varrjatok gombot KépKépKép. Én úgy röhögtem mikor mgecsináltam...

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

JinyKép

Mi mi hírt hoztál!!! Izgatottan várjuk!

LaraKép
Mi a helyzet, hogy alakulsz?

Saci
Milyen a hangulatod? KépKépKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Még mindig nem vagyok előrébb, mert csak du-án 4-5 körül lesz eredmény, ha még lesz ott egyáltalán valaki. A doki azt mondta a nyh szép vastag, lelökődésnek még semmi jele. Cn 28. Elvileg egy hónapos terhes vagyok! Kép

Most megyek dolizni, néha azért bekukkantok! Kép

KépKép
jiny

Jiny

Szorítunk!!!!KépKép
Jelentkezz d.u.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Jiny Kép
Drokkolok!!!!!!!

Kép
Kép
szilva069

Jiny Kép

Akarom mondani, vagy írni: Drukkolok!!!!!!

Kép
Kép
szilva069

JinyKépez már aztán jó hír!!!
Délután jeletkezz ám!!!!

Noémiről nem tudtok valamit? Valahogy most kellet vissza menni Uh vagy talán már túl van a inszemen?! Jeletkezz!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép

Visszaolvastam, szerda Noémi UH napja és péntekre mondta az inszemet! Úgyhogy majd biztosan jelentkezik.

Barbi

Kép

KépKép
babcsi

akarom mondani: Babcsi KépKép

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: