[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
SOTE I.KLINIKA - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Na,akkor megnyugtatlak!Marcus 1 évesen 9 kiló volt,és ő fiú.Elvileg a fiúk többek szoktak lenni...Elvileg.Most 27 hósan 12.5 kiló.
3300gr-mal született(akkor sokkal többnek éreztemKép
Azt szokták mondani,ha kevesebb a gyermek súlya a vártnál(mondjuk ez szerintem annira egyedi),hogy akkor kapjon estére is főzikét.Marci kapott,mert ő nem fogadta el a tápszereket.Aztán 1 évesen már tejbegrízt is adtam neki.
Szerintem Liza elég jól eszik,nem vagy vele béna.Kapjon sok húsit,az is fontos!
De a képeken is jól néz ki,egyszerűen ilyen alkat.
Botikám most 8800gr,8 hónaposan.Én egy évesencsak 8600 voltam.
Viszont halat kaphat,az is nagyon egészséges.Nem szereti,vagy még nem mered?
Nálunk a kalácsot szeretik nagyon a fiúk.Egy-két hete már Boti is kap pici falatkákat belőle-teavajjal.Nyam-nyam...
Szóval szerintem nem vagy gyagya aggódós anya!

Dóri
angelheart
 
 


Kópé,borsika,és akik már régen jelentkeztek,mi van Veletek???Kép
angelheart
 
 


Figyi Katus,ezt találtam,Nálad most nagyon Aktuális:Kép
angelheart
 
 

 
 

Borsika,bocsi a kis "bé"-ért..
angelheart
 
 


Sziasztok!

Dóri,

Megvagyunk. El akartunk menni a héten nyaralni, de "természetesen" a fiacskám előtte pár nappal kapott el valami kiütéssel, 39 feletti lázzal járó vírust, amit aztán továbbfejlesztett egy torok-mandulagyulladássá. Persze az időt elnézve, talán nem is baj, h itthon maradtunk. Korábban attól tartottam, h a kicsi miatt nem biztos, h el kellene mennünk, de szerintem vele lett volna a legkevesebb gond. De hogy egy két és féléves milyen hiszis tud lenni, ha beteg, hát ezt nem gondoltam volna!

Úgyhogy most betegség témában mozogtunk, ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Tud-e valamelyikőtök egy olyan gyerekorvost, aki magán alapon zuglóban kijön, ha kihívom (2,5 éves és 3 hónapos gyerekekhez), akár éjszaka is (nem jellemző rám, h ilyenkor hívtam volna az orvost, de ki tudja...), még erős benne a hivatástudat (tehát nem azt érzem rajta, hogy az egész dolgot unja, és legszívesebben nyugdíjba menne), türelmes, megnyugtató személyiség (aki nem a pánikot kelti a szülőben), tud és mer döntéseket hozni és nem csak áthárítja a kül. szakorvosokra a probléma kezelését, és esetleg van olyan kórházi kapcsolata, hogy ne az "utcáról beesve" kelljen mmindig újra előadni mindenhol a gondjainkat, hanem konkrét orvost ajánljon, adott esetben ők is konzultáljanak egymással? Tudom a kívánságom a lehetelen kategóriájába tartozik, hátha... Esetleg, aki a fenti paraméterek közül legalább néhánynak megfelel.

Kösz

Kópé
Vendég
 


Sziasztok

Katus
Hat persze megzabalom amikor jon es mondja:Anya nagyon szeretlek es puszilgat hozza.Szoval ferjem konkurenciat kapottKépKép
Tok jo hogy ennyi mindenkinek van jo gyerekeKépVagyis szerintem mi turelmesek vagyunk es csak a jot latjuk ebben az egeszben.Nagyon nem teccik amikor par hetes ujszulottel a karjukon kerdezik:Mikor lesz mar konnyebb,mert megorulok ettolKépHat mondom hogy konnyebb sosem lesz,de a gondolatban meg levonom a kovetkezteteset hogy igy nem kell gyereket vallalni ha nem elvezzuk elegge.
Ne torodj senkivel,en ahogy ismerem magam visszaszoltam volna,bar ilyen szituban en is nyul vagyok...Utalom amikor masok itelkeznek.Plane ha gyerekuk sincs...
Grtaula A foghozKépNekem nem jott be az albumotok,miert????
Hat en 8-9 hotol mar darabosat adtam neki,es egy eves koratol fokozatosan azt amit mi is ettunk.
Alex egy evesen volt 10 kg,most majdnem 3 evesen 14,es nem vekony,jol eszik csak epp lemozogjaKépMi 14 hosan abba hagytuk a tapit,akkor kapta a rizs meg zabtejet 1 evig,most mar rendes tejet.

Dori
Szerintem nalatok a kisteos miatt nem akarja a WC-t,tenyleg kar eroltetni 3 eves korig,utana mar csak egy megoldas van,levenni roluka pelust es kesz.Akkoe 1 het alatt belejonnek,mert mar megertik a lenyeget.
En ugy vagyok vel hogy a lenyeg jo testverekke valljanak.Talan jobb lenne egy fiu,plane a 4 unokatesohoz is,de mindegy csak egeszseges legyenes ezt nem kozhelykent gondolomKépNeha ha faradt vagyok es o is nyugos ,az jut eszembe hogy minek idegeskedni ez nem nagy baj,lenyeg hogy egeszseges Kép

Kope
Jobbulast a a kicsi fiadnakKép
Hat azt hiszem ez tenyleg nehez kerdes.Zugloban meg plane nem tudok ilyet.A mienk a VII.kerben rendel de kijon hozzank ha lazas lenne.

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Kópé,

én úgy hallottam,hogy van a MÁV-ban egy nagyon készséges gyermekorvos,aki talán megfelelne a Te igényeidnek is.Gondolom elég húzós tarifája lehet...Érdekel??
Remélem,mire olvasod az írományomat,már jól vagytok!Kép

Kata,
hát akkor klotyó ügyben is egyetértünk.
És igazad van,a lényeg,hogy egészségesek és ilyen szépekKép

Csajok,Katus fotóalbumán felbuzdulva én is elkezdtem gyártani a fiúkról,már van pár kép mind a kettőében.
Fehér Botond, és Fehér Márton néven futnak.Akit érdekel meglesheti...Folyamatosan frissül majd az album...

Dóri
angelheart
 
 


Kata,Lizát úgy tudod megnézni,hogy Kovács Liza családi képei,ha jól emlékszem!
angelheart
 
 


KépKép
kormosmzs
 
 


KépKépKépKépKép

Sziasztok!

Ha valaki nem látta volna tegnap a tüzijátékot, akkor most bepótolhatja!
kormosmzs
 
 


Kópé!

Ne haragudjatok, hogy beleszólok, de én tudok egy jó gyermekorvost. Dr. Liszkay Gábor. Bethesda. Az Anesthesiológiai és Intenzív terápiás osztály Osztályvezető főorvosa. Empatikus, türelmes, kedves, és nagyon megnyugtató a kisugárzása. Ha szimpi, hívdd fel.(06-1/364-9020 / 281-es mellék) Keresek róla 1 képet. Íme:


Kép

Üdv: Mofly
moflymaci
 
 


Sziasztok,

kijavítottam az album címét, most már rendesen el lehet érni a profilomból!

GYerek-kaja ügyben van még 1 kérdésem: Ti mikortól adtatok nekik szilárd vacsit? Vagy kombinálva? És kakaót? És fogmosás után az ágyba?
És mikortól esti mese? Liza már nagyon igényli, tápszer, mese, alvás. Szerencsére elkábul az ágyában egyedül, magától leszokott az ölben altatásról. MÉg jó, mert én már ebben esélytelenül indulok, de apuka teste is eléggé megviselt...És Liza 9,16 kg!!!! A sok balatoni palacsinta megtette hatását...Kép

Katus
Vendég
 


Sziasztok!

Dóri, Mofly,

Köszönöm a tippeket. Minden megoldás érdekel! Kép

Szerintetek is túlzottak ezek az elvárások egy gyerekorvossal szemben?

Félreértés ne essék, nem szoktam és nem is akarom kihívogatni éjszakánként, meg hétvégén a dokit, már én is megedződtem az elmúlt 2,5 év alatt és nem hívom egyből minden csip-csup ügy miatt, de szeretnék nyugodt lenni, hogy ha kell, akkor valakit elérjek, legalább telefonon, aztán ő legfeljebb elirányít ide vagy oda. És ne a pánikot keltse, mert a jelenleginél leginkább ezt érzem. Kép

Azok a dokik akiket ajánlottatok, vállalnak gyerek háziorvosi teendőket is (pl. oltás beadást), vagy csak a kórházban a munkaidejük alatt lehet felkeresni őket?

Úgy általában: Ti hogy vagytok a gyerekorvosaitokkal?

A nőgyógyászainkat hosszasan, sok fórumban kibeszélgetjük, pedig ő "csak" 9 hónapig foglalkoznak velünk és a magzatainkkal, a gyerekorvos pedig évekig, mégis kevesebb szó esik róluk. (vagy lehet, h nem találtam meg a megfelelő fórumot Kép)


Kópé
Vendég
 


Kópé!

Nem tudom, hogy Liszkay doktorúr mit vállal, Unokaöcsém volt az osztályán, akkor nagyon rendes volt, és mikor elváltunk tőle, azt mondta, hogy ha bármiben segíthet, hívjuk fel. Többet nem tudok én sem. Szerintem hívdd fel, kérdezdd meg Tőle, hátha.
Szerintem nem sok az elvárásod.
Szerintem abban a nőgyógyászos dologban igazad van, hogy róluk sok szó esik, de a neonatológusokról alig. Visont szerintem az ember, ha talál egy jó nőgyógyászt, akkor hozzá jár terhessége előtt, terhessége alatt, és utána is. Szoval ők is fontosak, de talán a neonatológus tényleg fontos, és beszélni kell róla. Kép

Üdv: Mofly
moflymaci
 
 


Sziasztok,

Kópé,én úgy tudom,hogy ez a MÁV-os doki kimegy lakásra is.A napokban szerzek róla több infót.
Nem hiszem,hogy túlzottak az elvárásaid,bár szerintem annak senki sem örül,ha éjjel felébresztik.Az más kérdés,ha nem alszik,mert éppen ügyeletes valahol...
A mi gyerekdokink egy tündéri fiatal dokibácsi,akinek van nefrológus szakvizsgája is,ügyelni jár Esztergomba,és a SE I.sz.Gyermekklinikán is dolgozik.Õ szerintem max. megfelelne az elvárásaidnak,csak az a bibi,hogy 9 hós a legkissebbik lánykája.És sokszor így is hulla fáradt.
Egy hónapot dolgoztam is vele...,és a jövő héten megint megyek.
Szóval mi szerencsés helyzetben vagyunk.
Egyébként még a Marcinál oltás utáni láz miatt hívtam éjjel a Heim Pál ügyeleti számát ,és nagyon rendesek voltak a lázcsill.-sal kapcsolatban.Ha bármi gondom lenne,őket hívom.
Nőgyógyikról valóban sok szó esik,de ők is fontosak.Nem csak szülés elött,után,hanem szinte életünk végéig.Elvégre nők vagyunk.

Zsuzsikám,

hogy vagytok??Régen jelentkeztél,már azt hittem van valami!
A tüzijátékod gyönyörű!!!Kép

Katus,

gratula a hízáshoz!Kép
Mi asszem olyan 8-9 hónapos kora körül kezdtük a szilárd kajákat:vajas,kenőmájas kenyér.Mivel Marci akkoriban "állt le" az evéssel,sokat "kísérletezgettünk".
De konkrétan 1 évesen már tök jól lakott egy szelet kenyér belsejével,vajjal,felvágottal,paradicsommal.Most a szalonna a kedvenc.Kép

Dóri
angelheart
 
 


Gyerekek, itthon vagyok marmint Canadaban, megis eljottem, mert beallt otthon a rutin, akkor meg mi a joistent csinaljak ?? Tegnap erkeztem.
A Bebike szuper draga, szopik, sir, nagyokat alszik, semmi gond vele. Csomo bepotolnivalom van innen az oldalrol, mert nem volt lehetosegem tuzetesen vegigolvasni az uziket. Sajnalatos modon most se tudok kepeket kuldeni, mert eltunt a kezipoggyaszom amiben az osszes ertek volt, na emiatt bogni tudnek, mert a digitalis geptol kezdve a gyogyszerekig, minden ami fontos....elloptak, vagy leesett a szekerrol, mikozben a masik 2 borondot rancigaltam le a szalagrol, szoval nem tudom hova tunt. Remeny meg nincs feladva, naponta kell hivni a repteret. Becsuletesek itt am a nepek,eppen azert nem adom fel....irok meg!!!!
Andi
hugibaba
 
 


Sziasztok,

Kope
Igazad van a jo gyerekorvos tenyleg egy kincs.Mi anno amikor Alex szuletett a korzetihez mentunk,de rogton tudtam hogy ez nekem nem teccik.Szerencsere nem volt beteges igy csak az oltasokat adta be,de O is az a belefasult oreg nenike volt.
Aztan utanaerdeklodtem,es talatam ezt a homeopatias tapasztalt doktornot,aki magabiztos,nem ijesztget es mindenre van egy jo otlete.Bar ennel meg csak 2* voltunk az elmult 1 evbenKép de en vegre megbizom benne,es ki is jon hozzank ha lazas lenne.Amikor pottyos lett az arca akkor is mondta hogy melyik gasztroenterologushoz menjunk,szerencsre minden negativ lettKép

Katus
Megneztelek titeket,nagyon jok a kepek,Te is csini kismami vagyKép
Nalunk kakao eloszor 2 evesen volt azota 2 naponta iszik,de nem mindig este.Es fogmosas a furdeskor van,utana mar nem kap csak vizet ha ker,de az agyaban mar egy ideje nincs ivopoharban sem viz.
Kb.masfel eves koratol eszi a szenvicset,de nalunk csak heti 1-2* van hideg vacsi,annyira nem rajong erte,de megesziKép
Alex is magatol alszik el 1 eves koratolKépes meset 1 eves eves koratol mondunk neki,de igazan egy fel eve erdekli es most mar vagy 4-5-t is ker egy este,konyvekbol is meselunk mar regota,ja es enekelunk is egyuttKép

Andi
Nagyon sajnalom a taskadat,drukk hogy meglegyen.
Meselj bovebben hgoy mi volt otthon.MEgvolt a keresztelo is?

Dori
A ti albumaitokat is megneztem,nagyon csini menyasszony voltalKép


Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Kép

Sziasztok!

Guta ütést, akkor kapok, ha elveszik mindaz, amit begépeltem, mielőtt elküldhettem volna nektek!

Nem tüntem el, csak az utóbbi időben nem éreztem magamat valami jól. Amikor pedig jól voltam, akkor meg megpróbáltam rávenni a páromat, hogy vigyük el a Martint szórakozni egy kicsit, mert ha hazahozom Albertet, tuti, hogy egy darabig nem megyünk sehová sem. Azért időnként benéztem, hogy mi újság veletek!

Holnap megyek a dokihoz és megmondja mikor kell majd befeküdnöm. Most nem izgulok annyira, pedig közeleg az idő. Albertka is kevesebbet mozog már és úgy érzem a hasam is lejjebb van már.

ti merre laktok? Én Csepelen lakom jelenleg!

Kép

Üdv: Zsuzsa
kormosmzs
 
 


Sziasztok!
Segítsetek nekem dokit választani a SOTE I-n!
10 hetes vagyok, voltam a terhesambulancián de szörnyű volt. Nem kaptam terheskiskönyvet, meg se vizsgáltak rendesen, nem mértek se súlyt, se vérnyomást, ezt én nem nevezném gondozásba vételnek. Azt is közölték, hogy a12. heti UH-ot csak a 15. héten tudják megcsinálni, mert nincs időpont. Nem sajnálom a havi 5000et a gondozásra, csak legyen már egy lelkiismeretes orvosom! Ha tudtok ajánljatok szülésznőt is!
Előre is köszönöm a segítséget! Kata
katicuska
 
 


Szia Kata!
Ne izgulj, én is ilyen elhagyatottnak éreztem magam először.
A kiskönyvet a védőnőtől kapod meg, akit a kerületedben kell megkeresni körzet szerint. Õ majd mér súlyt, vérnyomást, meg mindent elmond.
Melyik orvosnál voltál?
Én szívesen ajánlom az enyémet, de ha pátyolgatásra vágysz, akkor nem nagyon alkalmas. Én is sokat törtem a fejem, hogy lecseréljem-e egy kedvesebbre, mert kissé elhanyagolva éreztem magam.

Egyébként az ambulancián is fognak majd vizelet gyorstesztet csinálni, meg vérnyomást mérni, de csak kb. a félidő után.

Fel a fejjel! Talán még emlékeznek itt a lányok, én is kétségbeesetten kérdezgettem, mit-hogyan, és miért nem foglalkoznak velem.
Azt tapasztalom, hogy minél előrehaldottabb az ember, annál többet foglalkoznak vele, nyílván az orvos is jobban ismeri már. Persze te is rutinosabb leszel. Nekem is sok idő kellett, hogy rájöjjek, nem kell megvárni, míg kérdez az orvos, hanem bemegyek és rázúdítok mindent.

Ezúton is szeretném megköszönni a tapasztalt anyukáknak/kismamáknak a pár hónappal ezelőtti bíztatást!

Jujjj, bocs, nagyon hosszú lett.
Kérdezz bátran, itt mindenki nagyon segítőkész!

hoa
aki holnap lesz 24. hetes Kép
hoa
 
 


Katicuska,

Hát ez tényleg elég szörnyen hangzik...
Hogy kerültél a klinikára? Lehet, hogy tényleg kellene egy választott orvos, és az talán segítene elintézni az UH időpontot is, mert úgy tudom a 12 heti UH pont azért van ekkor, mert ekkor tudják mérni a tarkóredőt. (plusz minusz 1 hét). Ez röhej, hogy lassan már addigra lesznek UH időpontok, mire megszületik a gyerek.

Ha nem sajnálod a pénzt rá, és nem kapsz korábbi időpontot, esetleg érdemes lenne egy magán UH rendelésre elmenni.

Ami a dokit illeti, (bár én nem hozzá jártam, csak párszor voltam nála,) Dr. Fekete Tibort tudnám ajánlani, akiről már volt szó, kedves, fiatal és UH specialista, úgyhogy én is úgy voltam nála párszor, hogy az ügyeleti idejében, este 8 után v. hétvégén megvizsgált, és akkor nem kellett várni.

Kópé
Vendég
 


Szia új Kata!

Igaza van Hoának, egy csomó adminisztrációt a védőnő végez, kiskönyv és társai. Én dr. Beke Artúrhoz járok, csúcs-szülésznő pedig Jancsó Annamária (igaz, Dóri?Kép), de rajtuk kívül is rengeteg kedves és főleg nagy szaktudású ember dolgozik a klinikán.
Én minden alkalommal egy lista kérdést írok, és biztosan kapok is rá választ. A 12 hetes uh-t pedig NE ENGEDD a 15. hétre tenni, mert annak nem véletlenül van a 12. héten az ideje, akkor mérik a baba nyaki redőjét, nagyon fontos!! Most gyorsan válassz orvost, és akkor nem érzed majd magad senki-fiának a klinikán. És még vmi: a férjem is a Földesben érettségizett...Kép

Hoa,
gratulálunk, tudni már a nemét?

Dóri,
nagyon jók a fotók, csinoska család. És az édeske is áll még mindigKép

Kataa,
köszi a kajás tanácsokat neked is, Dórinak is. Hátha meg tudom már oldani a családi tápolást!

Köszönjük mindenkinek a dícséreteket!

Zsuzsa,
kitartás!

Katus
Vendég
 


Köszönöm az eddigi leveleket és várom a további tanácsokat!
Tényleg elég elhagyatottnak érzem magam, de úgy látom, ez normális.
Kata
katicuska
 
 


Na itt vagyok újra.
Utánanéztem a védőnőnek, hétfőn megyek hozzá. Egy kicsit meg is könnyebbültem, így egy lépéssel előbbre vagyok.
A SOTEn Rab doktor vizsgált meg, ambuláns orvos.
Mondtam neki, hogy több napig görcsöltem és véreztem is, ehhez képest felületesnek éreztem a vizsgálatot. Emellett Canesten hüvelytablettát írt fel, amit a betegtájékoztató szerint nem szabadna használni a terhesség alatt. Gondolom tudja mit csinál, úgyhogy használtam.
Holnap megyek a laborvizsgálatokra a SOTEra, aztán vissza Rabhoz kontrollra.
Az orvosokat akiket ajánlottatok megnézem a klinika honlapján. Ha választottam akkor hívjam fel őket telefonon, hogy elvállalanak-e?
Kata
katicuska
 
 


Katicuska!

Itt megtalálod a védőnői szolgálat telefonszámát:
http://www.babaszoba.hu/services/kb
Érdemes felhívni és megkérdezni, hogy kihez tartozol és mikor tud fogadni. Nálunk (VII. ker.) a védőnők is nagyon elfoglaltak.

UH-ra csak úgy lehet bekerülni, hogy az orvosod áttelefonál, hogy most mész, hívjanak be. Tényleg jó lenne egy UH-os orvost választani...

Katus,
köszi a gratulációt! Sajnos nagyon kis szemérmes Baba, így nem láttuk a nemét (vagyis az arra utaló jelet).

Mindenki nagyon szép! Néha olvaslak, nézegetlek titeket. Gyönyörű gyerekeitek vannak!
Kép

hoa
hoa
 
 


Kata,

Szerintem is tudják mit írnak fel, úgyhogy ne aggódj, én már C vitaminon is láttam, h ne szedjék szoptató és terhes anyák. Kép

Hívd fel valamelyiket, és mondd, hogy őt ajánlották, és el tud-e vállalni.

Kataa,
Kösz a megértést a gyerekorvos témában Kép És ez a homeopátiás doki merrefelé rendel? (ha nem titok Kép)


kösz

Kópé
Vendég
 


Helló Mindenkinek!

Úgy látom a rossz idő megtette hatását,beindult a topik!Kép
Andi,örülök,hogy éppségben haza értél!Táskát sajnálom,de nagyon!Kép
Aztán kérünk ám beszámolót az itt eltöltött időről!

Zsizsi,megnyugodtam,kitartás!Mostmár tényleg nincs sok hátra.Bár nekem pont a legvége volt már nagyon rossz...

Katicuska,üdv. itt nálunk!Kép
Szerintem idővel összeszoktok,de biztos jobb egy választott doki!Bár a jelek szerint ő már "magáévá tett".Õt választod??
Ha visszaolvasol,sokan írtak a saját dokijukról.
Csajoknak igazuk van,a 12. hetit nem szabadna így tologatni!Írtó sokan vannak előjegyezve,de ez akkor is bele kellene,hogy férjen.
Időpontot én kértem magamnak is,mert nem volt jó a rendszer,és mondta a dokim,hogy ekkorra kérjek időpontot a III. UH szűrésre.Ezt telefonon sikerült megtennem kb. 3 nap múlva,gondoltam,addigra megjavítják a dolgot.Szóval,ha doki így rád bízza,akkor Te is intézheted,és pár nap csúszás okés.
Rab dokit nem ismerem.
Az én doki bácsim nagyon jó,és aranyos,és vicces ember.Kép
Szülésznő :JANCSÓ RIA!!!Persze a többi is jó!Orsit,Nikit is sokan dícsérik,de rajtuk kívűl is sok közül lehet választani.

Hoa,de jó hallani felőletek!
És már itt tartotok!A kis piszok,meglepetés babának készül??!!Kép

Gysz.-ekkel kapcs.-ban az orvos dönt,csak a gyártók hárítás céljából írják rá a tájékoztatóra az ellenjavallatokat.

C-VITAMIN:Nagggyon be tudja indítani a tejecskét-tapasztalatból tudom.Napi 3x100mg tuti jó.Akkor is hasznos,ha menet közben megtorpanna a tejtermelés.

Katus,igen RIA!!!Múlt héten taliztam vele\popgif
{255699,}
Kajatippeket szívesen,idővel minden kialakul,erre nekem is rá kellet jönnöm.De ezt csak így mondom,hogy Marci már lassan 2 és fél éves.

Mindenkinek köszönjük a sok szépet a fotókra.

Reméljük lesz még vénasszonyok nyara!!!

Pusz:Dóri
angelheart
 
 


Katicuska!

Igen,ha választottál,hívd fel bátran.
De a honlapon nincs pl. mindegyikről kép...
Bár nem biztos a külső,vagy az első tali a meghatározó...,de sokat számítanak ezek is.
Ha választottál kérünk beszámolót.
Halmos doktornőről tudom,hogy babát vár,vagy talán már meg is szült,tehát ő kilőve...

Dóri
angelheart
 
 


Katicuska
Erdekes en sosem erztem magam elhagyatottnak.Fontos hogy az elso az orvos valasztas legyen.O ad minden mas egyeb instrukciot.Ha megtalaltad a neked megfelelot, akkor nem szabad hogy igy erezz.
UH-rol nem nyilatkozom,mert a dokim mindig vizsgalatkor kuldott at,sosem kertem idopontot.Fontos hogy meglegyen a 12.heti es idoben.Vernyomast mindig mernek,meg feherje teszt is van.Itt nem a kiskonyvet hanem a kek kis kartont kell majd mindig beasnod amit az elso jelentkezeskor kaptal.

Zsuzsi
Na akkor holnap kiderul a szules idopontja,drukkolnuk majd nagyonKépIgazad van most kell meg neked is elore kimozdulni,mert utana jo darabig nem tudtok majd.

Katus
IGazad van en is mindig kerdes listaval mentem,es akkor mindenre van rogton valaszKép

Kope
A gyerekorvos a VII.Vorosmarty utcaban redel de hozzan a IX.meg kijon ha kernem.
Ha erdekel szolj es megadom a szamat.

Dori
C vitamin tejszaporitasra???Na ez uj nekem,de ha neked bejott,majd anno kiprobalomKép
Mi s pontosan a honlap cime?Amit en talaltam azon nincsenek fotokKép

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Kata,

igen,C-vitamin,védőnőnk ajánlotta és nagyon bevállt így második babánál!Elsőnél nem kellett serkenteni egy percig semKép
Itt a honlap címe:http://www.noi1.hu/frame1.htm

Dóri
angelheart
 
 


Ráadásul ez egyből az az oldal,ahol ha ráklikkelsz a névre előugrik a fotó,feltéve,ha van az illetőről...
angelheart
 
 


Kópé!

VÉGRE,VÉGRE,VÉGRE van kép a profilodban!
Ez gyönyörű nagy fiú!
Kérhrtünk a picurról is képet??

Dóri
angelheart
 
 


Sziasztok!

Aki orvost keres, annak szeretettel ajánlom Dr. Ádám Zsoltot. Nagynéném szült nála, és nagyon elégedett volt. Ha jól tudom, Õ az OV.

Üdv: Mofly
moflymaci
 
 


Õ is ov.,de itt (is) több osztály van.Õ a gyermekágyas osztály vezetője,ha még az...
angelheart
 
 


Dóri,

Köszönöm a bókot a nevében is! Kép

Végre rájöttem, hogy kell felrakni ezt-azt.

Épp ma délután bénáztam egy album létrehozásával is, de miután kb 20 képnél tartottam, valahogy eltűnt minden, elég ideges lettem. Majd újra megpróbálom, ha lesz egy kis időm, mert elég macerás.

A lyányt itt mellékelem, mert arra is képtelen voltam, h a profilomban kicseréljem a képet.

Csak én vagyok ilyen béna, vagy ez a képfeltöltés másnál is nehézségekbe ütközik?



KópéKép
Vendég
 


Mégis sikerült a profilban is...
Már csak az elveszett albumomat kellene megtalálnom Kép

Kópé
Vendég
 


Kópé,
A lyányka is naggyon ari!!!Hihetetlen,hogy most szültél és már ekkora!
A képfeltöltés néha nekem is gond volt,de rájöttem már a kulcsára.A lényeg,hogy 500 alá csökkentsd a méretet!
Már csak egy kérés:lécci,lécci a nevüket!
Album nekem pikk-pakk ment,csak kéne válogatni képeket,hogy folytassam...

DóriKép
angelheart
 
 


Õ is köszöni az elismerő szavakat! Kép

Hát igen,jó nagyok mindketten! Anikó még nincs 3 hónapos, de már 6300 g, Zsolti fiam is ilyentájt már hét kiló volt. Most is magas, de szerintem inkább vékonyka, úgyhogy ez a hihetetlen növekedés csak az első hónapokra érvényes. (én meg hadd rokkanjak meg a cipekedéstőlKép)

Közben dolgozom az új albumon...

Már alszanak... (a nap fénypontja Kép)

Kópé
Vendég
 


Nálunk is alvás van márKép,megyek én is.
Te meg csak kitartóan dolgozzál az albumon,hogy mi megcsodálhassuk!

Jó éjt!

Dóri
angelheart
 
 


Kópé,
izgatottan ültem ide reggel,és hát nagy örömömre ott van az album a legfrissebbek között!
Naggon aranyosak a gyerkőceid!!!

Dóri
angelheart
 
 


Nagyon szemfüles vagy!!! Kép
Vendég
 


Lányok,

örömmel látom, hogy sikerült elindítanom az album-őrületet...Kép

Kópé,

tündéri gyerekek! Én is azt remélem, hogy -ahogy nálatok is- jóképű, sármos kisfiú, gyönyörű kislány lesz a felállás. És persze okosak is!

Andi,

nagyon gáz a poggyász eltűnése, és tényleg tiszta csoda lenne, ha megkerülne. Legalábbis a MALÉV-es tapasztalataim alapján. De bízzunk az ottaniak becsületességében! Én is nagyon várom az itthon történtekről szóló leírást!

Képzeljétek, visszatért a terhesség eleji farkaséhségem. KICSIT SEM érdekel a súlyom, és az sem, ha tele a hűtő. Ha mást kívánok, bármire és bármennyiért képes vagyokKép Katus borzasztó egy anya, rossz példa...
Vendég
 


Sziasztok!
Köszönöm az értékes infókat!
Ma voltam az ambulancián, mert Rab visszarendelt kontrollra. Mértek vérnyomást, meg volt vizeletteszt, a doki is kedves volt, mondta, hogy menjek be a 12. héten és megpróbál betuszkolni UHra. A laborvizsgálaton is túl vagyok, eredmény még nincs. Szóval a 2. alkalom jobb volt. Ennek ellenére keresek orvost, vsz. Beke lesz, a jöv. hétre elválik.
A képek nagyon aranyosak, én meg abban az időszakban vagyok, hogy könnyen elérzékenyülök, ha babát látok rám jön a bőgés Kép
Bocs, kicsit hosszú lett!
Kata
katicuska
 
 


Katicuska,

örülök,hogy már minden kerekebb!
Megnéztem az esküvői képeteket,háááát...gyönyörű menyasszony voltál!
Kitartás,itt jó helyed lesz a klinikán,csak találd meg a dokidat!(Amint látom lassan megleszKép

Kópé,

az vagyok!Kép

Katus,

Hát igen,elindítottad,de szerintem ez állati jó ötlet volt!Kép-emelem kalapom...

Dóri
angelheart
 
 


Én is megnéztem a ti esküvői fotótokat, nagyon szépek voltatok!
Kata
katicuska
 
 


Sziasztok!

Ma voltam ctg-n és a dokimnál a szülés időpontjának egyeztetése miatt. A doki azt mondta, hogy jövő héten szerdán feküdjek be, de én
kormosmzs
 
 


Sziasztok

Most mar csak en vagyok ados albummal,de majd meg lesz az is,bar most csak 3 hoval ezelotti az utolso kepem rolaKép

Mindenki nagyon csini,plane a vegyes paros tesok KépOlyan ritka az ilyen manapsagKép

Katus
Hat csak egyel most meg lehet,lenyeg ohgy jol erezd magad,mert akkor a kispasi is elegedett odabentKépMilyen hajmereszto kivanossagaid vannak???

Katicuska
Nagyon csin az eskuvos fototokKépAkkor babikatok mar veletek volt ott isKépKép
Orulokhogy kezd osszeallni a kep,lenyeh ogy a dokidban megbizz, a tobbi mar jon magatolKép

Dori
Csak az en orvosomrol van osregi kep a weblaponKépKép
Erdekes en mindig ugy gondoltam hogy a doki akinel besegitesz oreg,de ne kerdezd miertKépKép

Enyem dragasag mar egy oraja alszikKépKépEz tenyleg a nap fenypontja,ertekeljuk nagyon a csendetKép
kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Zsuzsi
Na akkor meg van a nagy nap.Remelem teljesul a kivansagod es egy napon szuletnek a fiuk.
6 napig kell majd bent lenned,nekem csak 4 napig kellett,pedig en is csaszi voltam.Remelem teged is hamar hazaengednek a nagyfiadhozKép

Kép
Kép
kataa
 
 


Kataa,

igen az én dokim itt a klinikán idősebb(60 elmúlt,de ehez képest tök friss...),viszont a gyerekdoki FIATAL!És jóképű...Láttam az összes képet a weben,szerintem Patkósról sem mai kép,de ő 20 éve is így nézett ki...(elmondások alapján,fél Transzplantációs klinika itt szült az I.Nőin...Kép
Várjuk majd Alex albumát is!!!

Zsuzsikám,örülünk,hogy minden rendben ,kivéve a párod mh.-étKépAz most nagggyon nem jól jött...Valahogy csak kibírjátok azt a pár napot bent,meg Martin nálkül.Melyik orvos dönt majd az érzést. módjáról???Anesztes???(Szerintem igen...)

Katus,
egyél ,amennyi csak jól esik,most nő nagyot Csipiszke!!!Kell neki ,meg persze az Anyukájának is az energiaKép

Hétvégére nyaratKépígérnek az okosak,remélem bejön nekik!!!Pocsék egy pár nap volt az elmúlt4,ami az időjárást illeti...

Mennem kell ,Boti iszonyú bűz csíkot húz maga után...
Marcika tegnap 2x szólt,hogy kell pisilni,másodszorra már a pelust is ledobta magáról,mire szólt!Kép

Dóri
angelheart
 
 


Sziasztok!

Azért az időjárás jót tett a topiknak Kép

Zsuzsi,
egy kis biztatás, engem hétfőn műtöttek, és csüt. délben már otthon voltam! Bár gondolom ez ritkaság, szerintem túl sokan szültek akkor, ezért dobtak ki ilyen hamar Kép Nem bántam!

Neked is legyen ilyen szerencséd!

Dóri, gratula az ügyes nagyfiúhoz, az enyim 2 hónappal idősebb de csak utólag jelenti be az eredményt. Akkor meg már úgyis mindenki tudomást szerzett róla a légköri változásokból. Kép

Kópé
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: