A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:51-kor.
seszi

SesziKép
Igen, Rossmann-ban általában akciózzák, én is 2.000-ért vettem KépHajrá a májusi babáért! Kép

KépKép
unique

Seszi
Aranyos a képetek a profilodban Kép

Hát én azon gondolkodom, hogy hoyg foglak megismerni benneteket a talin, mert hát oké fotók meg minden, ....... asszem jó móka lesz, előre bocs ha majd átkeresztellek titeket Kép

Tündi
Vendég

Unique
Azt a képet nem tudnád mégegyszer feltenni?
Kiváncsi vagyok milyen volt. LH teszt.

Amúgy a "vitába beleszólva én szinte kizártnak tartom, hogy azt írja a reggeli vizeletből ne nézzük, én is Baby Markot használtam, de most már én is megnézem este megint.
Virag2

A Baby Markról:
Én 3 hónapon keresztül használtam, volt úgy hogy 11 napot egymás után.
Egyszer a 17. c.n-en kimutatta a két erős csíkot.
Másnap , és 2 nap múlva is együtt voltunk, de semmi.
Hát ennyit a Baby Markról.
Örülök Unique hogy ez neked így bejött!!!

Kati
Vendég

Sziasztok!

Látom nagy a "vita" az ov. teszt körül Kép
Én csak egyszer csináltam ov. tesztet, nem Babymark volt!
Volt benne egy táblázat, hogy mikor kell kezdeni az ötnapos tesztelést...attól függően, hogy kinek hány napos a ciklusa. Meg azt írták, hogy minden nap kb. dél körül kell csinálni, úgy hogy az ember előtte két órával ne igyon folyadékot.

Sziszka

szisszka

Seszi!!! Kép
Welcome Home! KépHiányoztál ám! Kép

Tündi
Hát igen, szerintem hirtelen mindenkinek gondjai lesznek a nevekkel és az arcokkal!!! Kép Kép Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!
Kedves Pille!
Az én Babymark tesztemen a köv. van:"Eltérés figyelhető meg az LH szintekben a nap kül. óráiban. a legmagasabb LH szint a reggeli vizeletben mérhető. Ezért a legmegbízhatóbb eredményt akkor kapja, ha reggeli vizeletet használ."
Neked milyen teszted van????
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok, mára búcsúzom,
holnap jövök!

Kati
Vendég

Jányok!
Köszi a sok -sok jó tanácsot!!!!
Letelt a munkaidöm!Mindenkinek szép estét!Kép

Sziasztok!
Kinga
Kinga79

Lányok!

Hát mindenkinek más van a leírásban? Kép Kép Kép

szisszka

Visszatérve a Babymarkra!
Én a 14. napon teszteltem.Kb. 5 mp. múlva megjelent mindkét csík és jó erősen! Előtte is utána is (több nap is!) voltunk együtt és semmi!Egyetértek Katival, ennyit róla!!!!
Sőt!! Voltam orvosnál 14. napon. Mindent rendben talált és azt mondta két nap múlva fog megrepedni, úgyhogy innentől kezdve legyünk folymatosan együtt! Na ez se jött be!Tehát az uh. sem jött be!Valami más gond lehet!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

SziasztokKép

Rengeteget írtatokKépLehetetlen most visszaolvasnomKép

Stella kismamiKép
Örülök, hogy újra itt vagy(tokKép)

Ovulációs teszttel kapcsolatban:
Nekem se vált be, én is Babymark-ot használtam, nekem egy csomószor két csíkom volt, pedig utólag az UH-on kiderült, nem is volt peteéresem már hónapok óta.

Kristófka ma kapta meg az agyhártyagyulladás elleni védőoltást, nagy hős volt, csak 1-2 mp-ig sírtKépÉs úgy tűnik(kopp-kopp), hogy nem viseli megKép

Múltkor lemaradt a hétvégi élménybeszámolóKép
Szóval pénteken Pesten voltunk apucival, kettesbenKép, nagyon jó voltKép, imádom azt a kis lurkót, de néha kell egy-két gyerekmentes napKép
Főleg babadolgokat vettünk, ruhákat, játékokat, autósülést.
Sikerült vennünk a keresztelőre ruhát isKép, hihetetlenül elegáns lesz a srácKép, fehér nadrág, fehér ing, csokornyakkendőKép Elképesztő az a pici 68-as ing és az a mini nyakkendő, pont mint a felnőtteknek, csak törpe méretbenKépMég mindig nevetek rajta, ha meglátomKép

Kapott még egy állatos zenélő játékotKép, nagyon szuper, különféle állathangokon lehet vele zongorázni meg ilyenek.
Így játszik vele a srác:
KépKép

És íme kis Kristóf a nagy autósülésben:
Kép

Aztán hétvégén lent voltunk a Tiszánál, Sarudon, anyósoméknak ott van nyaralójuk, ők is ott voltak.
Kristófka rettenetesen élvezte, végig pörögte a 2 napot, csak az alvással voltak némi gondjai, mert még soha életében nem aludt máshol és így nem akart megmaradni az utazóágyában, elég nagy küzdelem volt este bealtatni, pedig már hullafáradt volt. Nem is aludt sokat, már hajnali 6-kor kukorékolt és estig megint csak pörgött. Hihetetlen energia volt benne a hétvégén, talán a vidéki levegő tetteKép

Egy pár kép:
KépKép
KépKép

És az első tetkó(Chio chips-hez adták ajándékba), apa pedig titokban rátette a kissrácra:
Kép

Ma van a 2.házassági évfordulónk apucivalKép, este megyünk étterembeKépÚGy várom márKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Látom milyen kis vita fórum alakult ki Kép Ehhez én nem tudok hozzászólni, de kíváncsian várom a fejleményekete Kép

Pille!
Szerintem is csinálj albumot, én már nagyon várom .

Tündi, Sziszka!
Ezen én is gondolkoztam már, biztos érdekes lesz, főleg, hogy nem minden kép a legfrissebb (pl:enyém Kép )

Most holnap reggelig elbúcsúzom,ma már nem tudok többet jönni.
Mindenkinek kellemes estét és szép álmokat : dido

dido
dido

Babus!
Kristófka tündéri, mint mindig. Pancsizott is egy kicsit a Tisza tóban, vagy azt még nem lehet Neki?

dido
dido

Babus Kép
Boldog 2. házassági évfordulót Kép
Este lesz nagy ünneplés vagy csak csendesen mulattok? Kristófka is megy veletek?
Nagyon klassz hétvégétek volt Kép Látom Kristófka még mindig csak mosolyog Kép
Hihetelen energia van bennünk ez tény Kép
A művészúr komponált már valami szépet?

Seszi Kép
Örülök, hogy itthon vagy Kép
A beszámolót és a képet itt találod Kép
https://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/discus.cgi

Lányok Kép
Látom nagy vita van itt az LH teszt végett Kép
Remélem azért megbírkoztok vele és jókor fog mindenkinek mutatni LH csúcsot Kép

Unique Kép
Ismerős a többszöri ebédelés Kép
Egyszerre nem tudok sokat enni, így inkább sokszor keveset eszem. Konkrétan az ebédet kétrészbe bontva Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lányok Kép
Merre vagytok?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

A délutáni műszak mikor jön? Kép

Annácska

annácska

Unique Kép
Találtam egy jó képet Kép
Szerintem ez most az általános Kép
Kép

Annácska

annácska

Annácska
Nagyon édi a kép! Kép
Pont illik rátok!!! Kép Kép Kép

Babus
Tök jók a képek! Jó kis hétvége lehetett!!!
Gratilálok a házassági évfordulóhoz!!! Kép
MAjd mesélj az ünneplésről!!! Kép

Sziszka

szisszka

BABYMARK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

"Eltérés figyelhető meg az LH szintekben a nap különböző óráiban. A legmagasabb LH szint a reggeli vizeletben mérhető. Ezért a legmegbízhatóbb eredményt akkor kapja, ha reggeli vizeletet használ."

Na punktum.

KépKép
unique

Unique
Kép Kép Kép ez a punktum aranyos!!! Kép
Egyébként írtam mailt! Kép

Sziszka

szisszka

VirágKép
A kép az első UH volt. Kép Nem LH Kép Az LH csúcsot nem örökítettem meg Kép
Az UH kép aug. 10-én fenn van az archívokban. Kép
Ha felteszem újra, még azt hiszik, új baba van Kép

TündiKép
Ezen a felismerősdin én is jókat mosolygok, ha rágondolok Kép Nagyon izgi lesz! Kép Már úgy várom! Kép

BabusKép
Nagyon édi a kiskrapek és olyan jó, hogy gondolsz ránk és teszel fel róla mindig képet! Kép
Már akartam is kérdezni, hogy sikerült a pénteki bevásárlókörút. örülök, hogy megkaptál mindent, amit szerettél volna.
Jó ünneplést, boldog évfordulót kívánok! Kép

AnnácskaKép
Itt a délutáni műszak! sajna azonban az estibe nem tudok benevezni, mert a férjem fogja uralni a gépet Kép
Én ma sajna nem az ebédet ettem két részre bontva, hanem 2x ebédeltem Kép Egyszerűen ha nem vagyok rosszul, olyan éhséghullámaim vannak, hogy... csak na... Kép
És tényleg találó a kép! Kép Én vagyok rajta tigris Kép
Még a nyelvem is hasonlít Kép

Pusza

Unique

Ui. visszaszámlálás... még 4-et alszunk az utazásig Kép

KépKép
unique

Unique!

Nekem már a 7. héten látszott a pocimon, mostanra már teljesen nyilvánvaló idegenek számára is, hogy babát várok. Néhány figyelmes ember átadta a helyét a buszon isKép Lehet, hogy korai, de már kellett vennem kismamanadrágot. A régi gatyáim nem érnek össze a hasamon. Ne nevessetek ki, de az egyik gatyó amit vettem az egy XXL-es térdnadrág. Mivel mindössze 150 cm vagyok, a hossza pont jó, és a hasam is belefér.Kép Amit ma vettem az igazi kismamanadrág, de legalább 15 centit le kell vágni a szárából De már megszoktam...Kép Na, engem már könnyen megismertek majd a talin. Ha láttok egy csajszit, aki akkorka, mint egy kutya ülve Kép, akkor az én vagyok!Kép

Babus!

Kristóf nagyon vagány a tetkójával!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

SzisszkaKép
Válaszoltam!

KépKép
unique

Évi77Kép
Juj, de izgi! Nekem is most kezdett el látszogatni (7. hét végén vagyokKép), de csak otthon a tükör előtt Kép
Te hol vettél kismamagatyót? Kerestem már, mert kezdek kifogyni a ruhatáramból, de nem találtam ezekben a mezei boltokban Kép
Viszont mivel nem tudom behúzni a pocimat alapban sem most, kicsit nagyobbnak látszik, mint amit a baba indokolna Kép
Ne viccelj már! Méghogy kutya ülve Kép Szerintem mindenki irigy lesz mint a sárga... Kép Kép Kép

KépKép
unique

Unique Kép
Lehet, hogy a szervezeted délben tudja bepótolni azt amit reggel, meg este elveszít Kép
Nekem is vannak éhséghullámaim, akkor úgy érzem bármennyit meg tudnék enni Kép

Évi Kép
Hol vettél kismama nadrágot és mennyiért?
Eddig 34-es nadrágokat hordtam, de azok már nem annyira kényelmesek Kép

Annácska

annácska

UniqueKép
Köszi, megkaptam, elolvastam! Kép
Az egyik ismerősöm Budaörsön vette a rucikat, ott ahol van a Tesco, meg Electroworld meg ilyenek, ott van az a "Baba-mama pláza", a rendes neve nem jut most az eszembe Kép

Sziszka

szisszka

SzisszkaKép
Budaörsön a Brendon van. Ott lehet ilyen gatyókat kapni???

AnnácskaKép
Hát igen, valószínű, amit írsz a tápanyag bepótlásról Kép
Én azért nem tudok bármennyit enni olyankor sem. Kép De többször már bármennyit Kép

Évi77Kép
Látom, záporoznak a kismamaruha-kérdések! Kép

KépKép
unique

SzisszkaKép
Na csak azért, mert régebben tényleg volt egy ilyen baba-mama plaza vagy mi, de bekrepált és most Brendon nyílt a helyén.

KépKép
unique

Unique
Nem tudtam, hogy befuccsolt! Több mint fél éve nem jártam arra!
Viszont a www.kismama.lap.hu -n vannak linkek...
hátha találtok valamit! Kép

Sziszka

szisszka

Unique, Annácska!

A 2in1-ben vettem a gatyót. Teréz krt. 33-ban van az üzlet, és vannak extra kis méretek is! Mondjuk az nem az én alkatomra van kitalálva, mert a popóra és csülkökre nem jön fel.Kép De a nagyobb méret jó lett. Ja, és 50%-os akció van a tavaszi nacikra (így kb. 5000 Ft) A felsők is akciósak, kettőt fizet hármat kap, de ha csak egyet akarsz venni, arra is van 30% kedvezmény. Szét tudtam volna vásárolni magam, de visszafogtam a kényszertKép Egy hős vagyokKép Szerintem nézzetek körül, az eladó csajszi nagyon rendes!
Na, ez volt itt a reklám helyeKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi Kép
Nagyon köszi az infót Kép
Még a héten elnézek oda Kép

Annácska

annácska

Szia Lányok!
Megjöttem, de futok is tovább, mert el kell mennünk a Metro-ba vásárolni.
Este élménybeszámolok.

Ja az LH-teszthez csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy sajnos nem azt mutatja ki, hogy gyereked lesz, hanem csak azt, hogy van peteérésed, meg hogy mikor. Szóval még millió dolgon múlik, hogy összejön-e a csöppség.
Bár ezen elméletemnek csak Babus hozzászólása mond egy kicsit ellent. Ezt nem is értem, hogy lehetett pozitív LH-teszted...
Puszi mindenkinek, de én az esti műszak leszek...
Bár t'om, hogy nem lesz addigra itt senki, de majd holnap elolvastok, amikor meg én fogok dolgozni, mint a gép.
Vagy inkább "mintagép"...hi-hi-hi... Kép
dudu
Vendég

Sziasztok!

Eloszor is Stella, orulok, hogy ujra koztunk vagy es nem is egyedul! Van mit visszaolvasni, az biztos! Meselj minel tobbet magatokrol!

Kismama ruha ugyben en is a 2in'-t ajanlanam, van egy masik uzletuk is a Mammut bevasarlo kozpontok kozott, a Lovohaz utcaban, ha valakinek ez kozelebb van!

Nicol,
szerintem a napi 1 torna is jot fog tenni Vivinek, biztosan hozzaszokik majd es lehet, hogy nemsokara mar akar 2-3-szor is meg tudod tornaztatni.
Bimbovedo valaszt vettem, sajnos nincs tobb tippem, hogy hogyan lehetne meghozni Vivi kedvet az eveshez.
Egyebkent gyonyoru a kiscsaj, annyira bajos, lanyos vonasai vannak! Gondolom sokan megallitanak vele az utcan...

Mi ma voltunk csiposzuresen, szerencsere teljesen rendben talalt mindent a doki bacsi. Ez azert jelent nekem nagyon sokat, mert a korzeti gyerekorvos (akit azota mar levaltottunk csak meg nem tud rola), kapasbol megvetette velunk azt a terpeszto akarmit, pedig Mate inkabb laza csipovel rendelkezik, nemhogy merevvel. Az uj doki nenink es szerencsere az ortoped szakorvos is azt mondta, semmit nem kell hordania az eg vilagon... Errol ennyit.

Mit szoltok az oszhoz? En orulok is neki meg nem is. Jol lehet gyereket setaltatni, viszont igy nem sok eselyem maradt arra, hogy esetleg nyar vegen legalabb nehan napra lemehessunk Balcsira nyaralast szinlelni.

Babus, Nicol, Edinka es mar nagyobb babakkal rendelkezok. Volna egy intim kerdesem hozzatok:
Mikor jott meg nektek szules utan? Van erre valami szabaly?

Vanda
vanda72

sziasztok,

én csak olvasgatlak Benneteket, és bátorkodom szólni kismamaruhákkal kapcsolatban:
több ismerősöm vásárolt egy helyen, ahol különféle stílusú egyedi tervezésű kismamarucikat lehet kapni.
a belvárosban van az üzlet, és megnézhető az egész kollekció árakkal együtt a www.waiting.hu honlapon
hátha segítség valakinek

üdv mindenkinek
hmoncsi

Sziasztok csajok!

Bele-belepillantok az itt folyó eszmecserébe, de sok meló miatt, illetve amiatt, hogy gyakorlatilag egy felmerülő kérdéshez sem tudok hozzá szagolni (Lh meg UH Kép meg kismama naci)nem igen írtam mostanában. De nem baj, mert jó olvasgatni titeket pihenés képpen.Kép

Örükök Stella Kép. hogy haza tudtál végre menni, remélem a terhesség következő hónapjai már egyszerübbek lesznek.

Nálunk semmi különös nincs. Illetve annyi, hogy elég borzasztóat álomdtam. Az volt, hogy terhes voltam álmomban. Viszont mondtam a férjemnek, hogy ez nem lehet, mert megjött. Ám a hasam oldalt ki volt dudorodva és látszott a kisbaba a hasamon keresztül, már a kontúrjai. Értitek? Jaj nem tudom, de nagyon nem volt jó.
Mivel én nagy álmodó vagyok,úgy érzem ez az álom beharangozója egy elég zűrös-ideges időszaknak.

Na nem baj volt ez már ígyse. Kép

Sziasztok
junkó
Vendég

Hmoncsi
Üdv nálunk!!! Kép
A lányok bizti örülnek a linknek!

Vanda
Örülök, hogy minden rendben van nálatok, és Máté szépen növekszik!
Úgy utálom a béna dokikat! Minek meg orvosnak az ilyen??? Nem is értem!

Réka
Nem tudom mikor érsz vissza, de szerintem én még itt leszek!
Úgy volt, hogy lecsapok a nagygépre, és nekiállok játszani, de a párom megelőzött!
Nekiállt simsezni (emberszimulátor), tuti hogy reggelig játszani fog.
A játék lényege, hogy csinálsz emberkéket (simeket), akiknek el kell járni dolgozni,meg minden. A párom megcsinálta magát benne, na meg engem! Kép a játékban már volt esküvőnk, és most születtek meg az ikreink! Kép

szisszka

Szia Lányok!
Az üzimet, ami 21:10-kor ment el kb. 18:40-kor írhattam. Annyira behalt a babanet, hogy azt hittem el sem megy. Ez egy x-akta, de mindegy.

Szóval jártam doki bácsinál, aki elmagyarázott minden okosságot, hogy manapság 1,5 év már az elfogadott türelmi idő, meg hogy miket lehetne vizsálni: van-e pé, átjárható-e a petevezeték, a méhszájnál lévő nyák nem öli-e meg a kiskatonákat, meg ilyenek. Azt mondta viszont, hogy manapság a meddőségi esetek 60%-ánál a problémát az "Apukánál" kell keresni.
Szóval eleinte azt mondta, hogy 8 hónap nem olyan sok, de mikor arról beszélgettünk, hogy 4.-5. hónapja így v. úgy mérve a pé-t "pont jókor" voltunk együtt, akkor azt mondta, hogy talán érdemes a páromnak elmenni vizsgálatra. S ha ő pozitív eredményt kap, akkor megvizsgálja nálam ezt a nyák dolgot. Egyébként a páromnak a János Kórházban ajánlott egy dokit, aki állítólag nagyon elfogadott a Kaáli-ban is.
A többi vizsgálatra azt mondta, hogy azért azok már komolyabb beavatkozások, amik természetesen veszélyekkel járnak, ezért ezeket még korainak tartja.

Bocs, ha túl részletes voltam, pedig most csak gyorsan összefoglaltam a dolgokat.

Férjem nem zárkózott el, de nem is mondta, hogy holnap elmegy. Viszont jövő héten elnézünk a Családtervezőbe is és oda együtt megyünk. SZóval addig mindenképpen várunk.

Nagyjából ennyi.
Na, ki nem alszik még?

Sziszka!
Simséknél nem égett le a ház? Én egyszer ültem le játszani, de valamelyik szereplőm mindig elégedetlenkedett, s a végén dühükben leégették az egész házat.. Kép
Ja és küldesz képet? Köszi.

dudu
Vendég

Sziasztok Lanyok.

Azaz igazsag hogy nincs sok erom irni.Most jottunk haza a korhazbol,a nagyim roccul lett es bevituj.Rogton az intenziven kotott ki.

Nekem meg mindig nem jott meg.Kezdek kiakadni.nagyon nyuzott vagyok.Asszem mek lefekszek:sziasztok:reggel jovok:

Ja,hogy lehet a kepeket megnezni?

Kép
monyoka

Ja azért azt még elmesélem, hogy azt mondta, hogy "maga még olyan fiatal, hiszen csak 31 éves". MIre én: "csak 27". Kép Na mindegy.
Meg hogy annyi időm van még, 10 év múlva is csak 37 leszek. De ezzel nem értettem egyet, hogy azért mert orvosilag manapság már ott tartunk, hogy egy nő 40 éves koráig, vagy még afelett is gyermekáldásra bőven képes, az nem jelenti azt, hogy a családi (társadalmi) helyzetünk is ezt diktálja, hogy ej, ráérünk még akár 10 évig is.

Ugye igazam van? És ezalatt most nem a napi kis türelmetlenkedéseimet értem.

dudu
Vendég

Szia Monyó!
Azért jó, hogy benéztél!
Remélem nem komoly a baj a nagyidnál!
Most pihenj egyet, s holnap új nap!

A babanet albumokat itt találod:
https://www.babanet.hu/album/main.php

Jó éjt:
dudu
Vendég

Réka
Nem szokott leégni a ház!
Ez a Sims 2 tök jó, mert öregszenek a simek, és meg is halnak! Kép
Viszont már nem az van, mint a sims1 ben, hogy csak úgy lepottyan a baba, megjelenik a bölcsöben, hanem a kismamának rendesen nő a pocija! Kép
Akkor végülis jókat mondott a dokibácsi...
jajj, akkor nekem mit mondana? Hogy találkozzunk 20 év múlva? Kép
Tök jó, hogy a párod igy áll a dologhoz! Kép
Persze majd küldöm a képet, ahogy nagygéphez jutok!!!
Holnap kiharcolok magamnak 5 percet! Kép

Monyóka
Sajnálom a nagyid! Kép Jobbulást neki! Remélem mielőbb meggyógyul!
Szerintem ahogy tudsz, azért menj el dokihoz, mert azért nem igazán jó igy, hogy még mindig nem jött meg.
A képeket úgy tudod megnézni, hogy a felhasználónévre kattintasz, vagy akinek van albuma, azokét meg tudod keresni a fotóalbumok között.

Jujj, olyan édi a kutyusom, álmában vakkantgat! Kép

Sziszka

szisszka

Dudu Kép
Sajnos tényleg sokan azt hiszik, hogy egy huszonéves még bőven ráér, pedig ez nem így van!
A kiskatona viszgálatról annyit, hogy a családtervezőben azonnal elküldenek rá. Ott helyben megcsinálják és meg lehet várni az eredményt, nekük kb. 10 perc volt Kép

Sziszka Kép
Ezt a játékot nem lehet valahogy megszerezni? Nagyon tetszik Kép

Monyóka Kép
Sajnálom a nagyid és mielőbbi jobbulást neki Kép

Hmoncsi Kép
Köszi a linket Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!
Stella!
Nagyon gratulálok én is a babákhoz! Problémamentes várandósságot kívánok!
Babus!
Kristófka nagyon aranyos még mindig!Kép
Jó éjt!
Bogi
dbogica

Vanda Kép
Szörnyű ezt mondani, de nem szabad minden dokiban vakon megbízni!
Annamarinak közel fél évesen meg akarta egy öreg professzor műteni a csípőjét, mondván nincs a helyén a combcsont. Gondolhatod mennyire kiakadtam és rohantam még 3 másik ortopéd szakorvoshoz és mind azt mondta nem szabad megműteni, mert nincs semmi baja Kép
Hát ennyit a dokikról Kép

Annácska

annácska

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:50-kor.
seszi

Jó reggelt!
Tegnap este kidőltem, mint az ólajtó.
Szóval lógtam az esti műszakból. Kép
Ma is csak hébe-hóba jövök, mert nem itthonról dolgozom.

Annácska, Sziszka!
Köszi az egyetértést. Végülis meűg is nyugtatott valahol a doki, de rá is döbbentett, hogy hiába nem akarsz, lehet, hogy muszáj lesz nagyon sokat várni. Úgyhogy igyekszünk.

Seszi!
Szept. 24. lesz a nagy nap, viszont még nem sikerült helyszínt választani.

Szia Junkó!
Jó hogy benéztél! AZért ne tulajdoníts akkora jelentőséget az álmaidnak. Én is szoktam szörnyűeket álmodni, de 1-2 nap után elfelejtem. Persze, amikor ikreket szültem szép álomban, az megmaradt a kis agyamban... Kép

Puszi:
dudu
Vendég

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:49-kor.
seszi

Sziasztok Jányok!
Dudu,Pille!
Képzeljétek, megnéztem este az én Babymark-om papírját és nekem az van ráírva, hogy reggeli vizeletböl kell tesztelni!!!Na ezt adjátok össze, végül mindannyian jól emlékeztünk!!!Most akkor mi a fenét csináljon az ember és ráadásul ennyi pénzért?!?!

Babus!
Látszik a képeken, hogy nagyon jól éreztétek magatokatKép!!!Hova tünt a pocakod?Megoldódott a puffadás kérdés?Nagyon örülök!
Milyen volt az évfordulós vacsi?Étteremben voltatok?Hármasban?

Annácska,Dudu!
Igazatok van, szerintem sem mondhatnak ilyet az orvosok, hogy még ráér majd 37 évesen is, milyen jogon szól bele???És honnan tudja, lehet, hogy 5-6 gyereket akar valaki, akkor mit mondana?Hogy már háromnak meg kéne lenni?Ez a ráérös dolog hülyeség!Amúgy pedig egy idegen férfi úgysem tudja átérezni egy család baba utáni vágyát, szerintem!

Monyoka!
Sajnálom!Jobbulást kívánok a Nagyidnak!!!

Kinga
Kinga79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: