A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Saci

A hőmről mi a véleményed? 8:47-kor írtam le...szerinted most akkor mi a helyzet és hogy mérjem?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Szilva, a hőmről tőled akartam kérdezni...Kép Már megint béna vagyok KépKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok lányok!

Bocs, hogy belekontárkodom a beszélgetésbe, de lehet, hogy érdekes lehet az én esetem a hőmérőzéssel és a Babymarkkal.
4. hónapja méregettem a hőmet szájban digitális hőmérővel, és elég szabályosak voltak a görbéim. Mégsem történt semmi!Kép
A 4. hónapban nem is volt igazi "mélypontom", ami nálam 36,1 szokott lenne. 36,4 alá nem ment, hanem a 12-16. napok közt stagnált ezen az értéken. Mondtam is a férjemnek, hogy nincs pém ebben a hónapban...Aztán hónap végén le is esett a hőm, 36,5-ig.
Lényeg a lényeg, a szabálytalan görbe ellenére a 34. napon csináltam egy pozitív tesztet!!!! Kép
Ja, és az ovulációs teszten volt ugyan csíkom a ciklus közepén, de halvány!
Szóval sok sikert és kitartást és ne keseredjetek el, ha a görbétek cseppet összevissza, lehet pont akkor sikerül a babó, mint nekem!
Orsi
orsi1976

Babcsi Kép
Segíts, ovulációt nézel?

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Igen, azt. (szombat, vasárnap + LH teszt, hétfő-kedd még mindig vastag csík).

Kép

KépKép
babcsi

Szilva,

Ja és ma vagyok a 13 cn-on.

Kép

KépKép
babcsi

Orsi Kép

Köszi a bíztatást. De meddig ment fel a hőd a 16. nap után?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok,

Mi is belekezdtünk a 2. inszeminációba. Ma voltam UH-n a Kaaliba. Láttak 4 tüsszőt a legnagyobb 20mm-es volt. Viszont a nyálkahártyám csak 6 mm,amire a doki azt mondta, hogy nem túl jó. Lehet, hogy nem gyógyultam még meg teljesen?Kissé elkeseredtem. Az inszem szombaton reggel lesz.

Wish,

Ma vagyok a 10 cn.-on.

Noémi,

Majdnem hogy egyszerre lesz az inszemünk, nagyon izgi Kép Remélem most sikerrel járunk.

Puszi.

Fruzsina

fruzsina32

Babcsi Kép
Én ov. tesztet még nem csináltam soha, csak a hőmet mértem. Egyből ébredés után mérted a hődet? Az a baj, szerintem, hogy szájban méred, mert az értéket, akár egy levegővétel is befolyásolhatja, a h.mérésnél pedig nincs mihez hasonlítani. Szerintem tegnap v. ma lehet az ovu.
Hányadik napon vagy különben?
Az a legbiztosabb, ha egyetlen napot sem hagytok ki!

Kép
Kép
szilva069

Fruzsi Kép
Ne keseregj a ny.h. miatt. Szombatig még nagyon sokat vastagodhat! Nekem is így volt az 1. inszemnél. Tudod, sok-sok szénsavmentes ásv.víz + joghurt! Sok sikert az inszemhez!

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Igen, egyből ébredés után, viszont igazad van, szájban nem mérem többet, mert össze-vissza ugrál. A h. mérésem volt szerinted a jó, a 37 fok? Egyébként a 10. napon volt egy hővisszaesésem, dehát ugye 36,5-ről 35,8-ra, lehet, hogy az volt a nap csak h. kellett volna mérnem? Én ezt már nem értem. Holnap akkor már csak azt mérjem? A 13 cn. vagyok.
Azt olvastam, hogy 1 nap kihagyás nem árt, hogy a kiskatonák érlelődjenek egy kicsit.KépKép Szerinted hülyeség?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi!
A hőm 36,7-ig ment fel. Ez volt a legmagasabb érték, amit produkáltam. És e között és a 36,5 közt ugrált egészen a pozitív tesztig.
Én végig szájban, nyelv alatt mértem. Állítólag az a lényeg, hogy a hőmérő hegye érjen a nyelvedhez. Viszont ezt csak a digi lázmérővel lehet kivitelezni, mert az télleg gáz, ha 5-10 percig úgy kell várni, nekem így is ki akart csúszni a számból. Ja, és rögtön ébredés után kell mérni, nem szabad kiszállni az ágyból!
Nekünk a baba két akcióból jött össze, a 13. és 15. napon!Kép
A dokim azt mondta, lehet minden nap csinálni, de a pasinak egy nap szigorúan csak egyszer!!, mert felhígul az anyag!!!
orsi1976

Babcsi Kép
Szerintem jó a 37, de mihez viszonyítod? Nekem 37 fölé szokott menni pé. után, de ez egyénileg változó. Ha most fenn van a hőd, akkor elvileg már volt pé.
Arra meg már olvastam mindenfélét, hogy naponta kell-e szexelni, vagy 2 naponta. Ez az egész egy lutri. Szerintem jobb ha naponta, mert a peteérés csak 24 óra, bár a sperma tovább él, akár 48 óráig is. Nem tom...

Kép
Kép
szilva069

Orsi,

Én is nyelv alatt mérem, és hozzáér a nyelvemhez, digit. hőmérővel. Fáj is mindig a szám Kép Egyszer kéteszer előfordult viszont, hogy fel kellett keljek az ágyból mert a komódon hagytam a hőmérőt (2 m távolság)remélem ez nem nagy baj. Nekem is 36,7 volt eddig a max. Ma pl. 36,2. Mi eddig a 10. és 12. napon akcióztunk.

Szilva

Igaz, mihez viszonyítom? Kép Mivel eddig szájban mértem, nincs mihezKép Akkor a hónap hátralévő részében mérem így is úgy is.Kép meglátjuk. A kihagyást akkor nem erőltetem. Legyen akció minden napKépKép és reménykedem... hihihi

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Látom, beindult a hőmérőzés. Még a végén én is kedvet kapokKép

Szilva

Asszem én is csatlakozom az Öreglányok klubhoz.Kép Ráadásul az én párom is fiatalabb nálam.

Babcsi

Szerintem ne foglalkozz ennyit a hőddel, inkább koncentrálj az akciókra, és két hét múlva légyszíves pozitív terhességi tesztről halljunk! Kép

Jiny

Már csak egy nap!!! Hajrá!

Tünde
gtünde

Orsi

Nem tudom a felhígulásból mi igaz. Mi inszemkor úgy jártunk, hogy reggel vittük az "anyagot", de nem tudta a doki megcsinálni az inszemet, ezért délben friss adagot kellett vinni. Ennek az eredménye pedig ugyanolyan jó lett, mint amikor legelőször megnézettük.

Tünde
gtünde

Tünde

Köszi,köszi...küldjél sok +++++ energiát...és hagyom azt a fránya hőmérőt, úgysem tudom követniKépKépKép Ne feledjétek, hogy öreglányok vagyunk de tettrekészek! Kép

Jiny

Csatlakozom, hajrá-hajrá..sok pocinyugtató és bababeágyazó energiát++++++++++++++++++++++++++ küldök!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Tünde Kép
Üdv. a klubban! Már csak azt kell eldöntenünk, hogy milyen élemedett kortól számítsuk az öreglányságot! Szerintem 35 felett az már elég korosnak számít! Azért remélhetőleg van még elöttünk néhány szép vénasszonyok nyara!

Babcsi Kép
Minden esetre ez a hőmérőzés arra mindenképpen jó, hogy lefoglalja az embert! Nehogy abbahagyd!

Kép
Kép
szilva069

Tünde

Szóval akkor hívjam fel a férjemet, hogy ebéd helyett találkozzunk otthon? KépKép hihihi

Egyébként, mi igaz akkor abból, hogy sp.vizsgálatra 5 nap kihagyás után kell menni?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Szilva

Hát igen, de ha másra nem is jó legalább van egy ugráló hőgörbémKépKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Öreglányok,

Szerintem is elég sok a 35 feletti kor(decemberben leszek 36!). Legalább érett anyák leszünk, mert ugye leszünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Nem tudom. Mi nem hagytunk ki annyit.
Küldöm a pozitív energiákat: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilva

Hát igen, 35 felett már elég korosak vagyunk. De csak a korunk miatt. Mert én úgy érzem, megragadtam valahol a húszas éveim elején.Kép

Tünde
gtünde

Babcsi

Én májusban voltam 36. És naná, hogy érett anyák leszünk. És türelmesebbek isKép

Tünde
gtünde

Tünde

Köszi az energiát, hopp már el is tettem! Kép

Én sem érzem magam 30 fölöttinek. Ez van, későn érőek vagyunk...és türelmesek is leszünk Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Tényleg azt mondják, hogy 5 nap önmegtartóztatás kell mind az inszem, mind a kiskatona-vizsgálat előtt. Szerintem ez inkább biztosíték, hogy minél többen, és minél erősebbek legyenek.

Babcsi Kép Tünde Kép
Egy kis találós kérdés?
Minek a rövidítése: ÖTYE

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Höhöhöhö...hát ezt mindenki tudjaaaa!!!KépKép Legalábbis 35 felett!Kép

Tünde

Ugye, te is tudod?!Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

NanáKép

Szerintem jobb 36 évesen 26-nak érezned magad, mint fordítva, nem? Kép

Tünde
gtünde

Tünde

De-de...26?? 22KépKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

KépKépKép Hát az azért már túlzásKép Legyen 24,5Kép

Asszem majd otthonról folytatom az írást, mert itt kissé nehézkesen megy a dolog.

Tünde
gtünde

Ami azt jelenti, hogy 1/2 4 után. Addig is írhattok Nekem, majd visszaolvasom.

Tünde
gtünde

Babcsi

Még nem is kérdeztem, Te honnan írsz?

Tünde
gtünde

Jaj Lányok!
A megfejtés nem az amire gondoltok:

ÖRÖKIFJÚ TYUKOCSKÁK EGYESÜLTÉRE gondoltam Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Na ez már így jobban hangzikKép
(csak írogatokKép )

Tünde
gtünde

Tünde

Én otthon vagyok már egy ideje, ezér tudok ennyit írni! Bár azért van dolgom így is elég, de a gép mindig itt van Kép

Szilva

Természetesen mi is pont erre gondoltunk, ugye Tünde KépKépKép

babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Az OK, de Bp-ről? Kép És miért vagy otthon, ott dolgozol?

Tünde
gtünde

ÖTYE TÁRSAIM Kép
Én pedig dolgozom, azért érek rá! Jó mi?!

Kép
Kép
szilva069

Hát én is ezértKép De én otthon is rá szoktam érniKép
gtünde

Tünde Kép
Te Bp-i vagyol? Én Bp-en dolgozom, és Érden lakom. Nekünk otthon nincs net, úgyhogy csak a m.h-en tudok csevegni.

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Én pécsi vagyok, Pécsett dolgozom, és otthon van netKépKép

Tünde
gtünde

Tünde, Szilva

Ja, igen Budapestről. Ti honnan?

Most nem dolgozom, otthagytam a "klassz kis munkahelyemet" és még nincs megfelelő! A férjem örül is: a lakás mindig tip-top, nem kell segíteni nagybevásárolni, mindig meleg vacsi, uzsi, tizsi höhöhö..szóvala hawaii. Õsztöl meg tanulok a BGFK-n távoktatáson. Újra sulis leszekKép De a fő és elsődleges projekt ugyi a babuci!!Kép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép rosszat kerdezel ho -ugyben ! en utaltam merni,,egyszer csinaltam vegig egy honapot,,de soha tobbet. nagyon nem pontos ez a homerozes. ahhoz ugyanabban az oraban kell fekudni, kelni es nem inni, mulatozni, hajnalig beszelgetni, "vilagot megvaltani". Nos,,nem eleg hogy nem esunk teherbe ,meg vigyazallasban is alljak? Kép Kép na,,, NEM ! szoval , draga,,nem tudom...

Remelem hamar babasodtok,,es akkor tok mindegy, hogy 30 eves vagy-e vagy 38. Ha nekem vki irasban adna, hogy pl 3 ev mulva szulok,,nekem az is jo lenne ! csak ez a bizonytalansag ol meg Kép Kép de jo turelem-proba jatek !!

en nagyon orulok, hogy pl nem huszon-par-evesen szultem...Ellenben most mar orulnek Kép Kép de mindenki mas es ez a jo.
saci

Saci

Ezt a hőmérőzést én is utálom.
Én is remélem, hogy neked is hamar sikerül és miért ne sikerülne, nem? Pont neked ne? Szóval erre gondoljKép Egyébként pont az előbb beszélgettünk róla, hogy 30 felett legalább türelmesebbek leszünk mint huszon évesen... szóval csak kitartás és meg lesz az eredménye!!!Képmindenkinek...

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

babcsi - Kép igaz !
saci

Babcsi

Elég bátor vagyKép Nem félsz attól, hogy mivel babát szeretnél, majd nem nagyon akarnak felvenni sehova?

Tünde
gtünde

Szilva Kép
Az ismerőseim közül mindenkinek aki inszemezett és azzal nem sikerült az első lombik sikeres volt. Nem tudom, hogy ez törvényszerű, vagy csak így alakult, de lehet hogy van lelkileg megkönnyebbül az ember, hogy végre valam más és amiatt sikerülnek. Nem tudom. De rmélem nálad is így lesz Kép

FruzsiKép
Egyél napi egy szem bébi aszpirint (Aspirin 100) az inszemig. Csodákat tesz a nyálkahártyával.

wish

Tünde

De igen, de muszály volt eljönnöm és hát előbb utóbb csak sikerül valami, ha nem akkor is a baba a legfontosanóbb. Nem aggódom és ami a legfontosabb a párom teljesen mellettem áll. Ez a fontos, nem?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Persze, hogy az a legfontosabb. Külön jó, hogy megtehetitek. Én azért örülök, hogy van melóhelyem. Bár nem lenne rossz otthon lenni.Kép Mondjuk, ha vissza szeretnék jönni baba után, már nem biztos, hogy leszKép

Tünde
gtünde

Wish Kép
Értem, nagyon boldog lennék ha sikerülne elsőre, és természetesen neked is csak azt tudom kívánni, hogy ezúttal jó legyen a vége...

Kép
Kép
szilva069

Lányok segítsettek, most jöttem a dokitól és elvette a jó kedvemet. Már 7 napja szúrom magam pur.... 75 egységgel, nem reagáltam rá sajnos csak a jobb oldalon van 11-13 mm es tűszöm még 2 napi kell szurnom magam és csüt. újra kell mennem a bal oldolon semmi csak 9-10 db ciszta. Szerintettek sikerülhet még az inszem, sikerült magam alá esnem.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tünde

Igazad van, bár a nem mindegy, hogy mennyi a gyesed... De jó, hogy már ilyenről beszélgetünkKépKép
Babcsi

Barbi

Nagyon sajnálom, de sajnos nem tudok hozzászólni, azért drukkolok!!!! Wish biztos tud segíteni ez ügyben!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: