Köszönöm a poci dicséreteket.
A kerülete: 116cm (Dalma előtt 70cm körülivel indultam)
Hát lehet, h nem látszik, de eddig 14 kilót híztam. (persze a popsim meg a combom eltakartam, azon van felesleg
) Az UH adat már nem mérvadó, mert több, mint 1 hónapja volt.
Enikő
Azon ne keseregj, h neked nincs ekkora "görögdinnyéd". Szerintem nagyon jól mutat, de ezt cipelni is kell és e hét kedd óta vált az édes teher súlyossá. Egyszerűen hosszabb ideig nem tudok menni v állni, mert lehúz a hasam és le kell ülnöm.
Nem tudom mennyi összefüggés van a has méret és a gyerek súly között, de nekem egy gyerekkel is majdnem ekkora hasam volt. Azt mondják az okosak a has mérete alkati dolog.
Ha az uh-d rendben van ilyen hülyeségeken ne idegeskedj.
Fenyő
Boldog szülinapot a lányoknak!!
Lányok
Nagyon aranyosak a gyerekek. Mindig ezt írom, de ilyen szép kisbabákra mi mást is lehetne írni?
Szilvi
Akkor az elég gáz lehet, h egyedül nem tudtok elmenni sehova. Az első hónapokban én sem akarok, de utána igen. Hányadikon laktok?
Nettke
Írtad, h beállították a PIC-en a rendszert. Gondolom akkor pár hetesek lehettek. Vagy mikor kezdték? És hogy? Mennyi idő alatt szokták meg a gyerekek? Mennyire volt nekik ez fájdalom?
Mi Dalmánál az etetés rendszerét 2 hónapos kora után kezdtük el. Lehet előbb is?? azért kérdezek ennyi mindent, mert én előbb nem mertem elkezdemi és "csak" egy gyerek volt.
egyszerre, külön szopizni és ciciből vagy üvegből. úgy olvasom mindenkinek más jó. hát kíváncsi vagyok nálunk mi válik be.
pusz: Vikta
33+5

14 hó 

"már alig várom." 

Sziasztok! 

[img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20050525_0_Emese+and+Réka.png[/img]